Avoimet työpaikat Proviisoreille

HELSINKI

HELSINKI 21.12.2016

Farmaseutti/ proviisoriopiskelija (farmaseutin oikeudet) tule vanhempainvapaan/ vuosi-lomien sijaiseksi raikkaaseen, Salmisaaren aluetta yli 20 vuotta palvelleeseen Ruoholahden Avainapteekkiin www.ruoholahdenapteekki.fi.

Sekä osa-/että kokoaikainen työ on mahdollinen (60 – 100%). Meille on helppo tulla metrolla, bussilla, ratikalla tai vaikka pyöräillen. Löydät meidät Kauppakeskuksen ulkotorilta, osoitteesta Itämerenkatu 21.

Haemme positiivista, yhteistyökykyistä ja toimeliasta lääkealan osaajaa mukavaan joukkoomme. Käytössämme on MAXX-tietojärjestelmä. Suomen lisäksi hyvä englanninkielen taito on välttämätön, venäjänkielen taidosta olisi myös etua kansainvälisessä toimintaympäristössämme.

Lähetä hakemuksesi 10.tammikuuta 2017 mennessä osoitteeseen helena.suomela@apteekit.net, p. 09 685 9410 apteekkari Helena Suomela /proviisori Heini Helenius.


HELSINKI

Haemme uuteen Lauttiksen apteekkiin proviisoria

Proviisorimme etenee urallaan apteekkariksi ja nyt haemme ammattitaitoista ja kunnianhimoista huipputyyppiä tiimiimme.

Pidät erityisesti asiakaspalvelusta, sinulla on loistavat sosiaaliset taidot, halu ottaa vastuuta ja henkilöstöjohtaminen on sinulle luontaista. Kokemus ja näytöt apteekin prosessien johtamisesta luetaan eduksesi. Sinulla on myös tietotekniikka hallussasi ja olet idearikas ja et pelkää tarttua uusiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Lauttiksen apteekissa saat paljon vastuuta ja vapautta, mutta myös ohjausta, koulutusta ja tukea. Apteekkimme on moderni ja uusi hyvien kulkuyhteyksien varrella Lauttiksen ostarilla.
Lähetä hakemuksesi sähköpostitse suoraan apteekkari Risto Holmalle

risto.holma@lauttasaarenapteekki.fi 31.1.2017 mennessä.

Littä vapaamuotoiseen hakemukseesi CV. Työt
alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja meistä saat www.lauttasaarenapteekki.fi ja Facebook/Lauttiksen apteekki


ESPOO

Tapiolan Otso apteekki hakee farmaseuttia sairaslomasijaiseksi ajalle 1.3.2017-31.12.2017 tai sopimuksen mukaan. Lisäksi haemme farmaseuttia ilta-, ja lauantaitöihin. Kesällä mahdollisuus kokopäivä työhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Otso on vilkas ja asiantunteva apteekki muuttuvassa Tapiolassa ja asikaskuntamme sekä henkilökuntamme takaavat varmasti viihtymisen joukossamme! Apteekki on avoinna arkisin 8.30-20.15 ja lauantaisin 9-18. Ota yhteyttä puhelimitse proviisoreihimme
09 43915232 tai lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen tapiolanotsoapteekki@apteekit.net. Tervetuloa joukkoomme!


TAMMISAARI

Avoinna paikka reippaalle, kehitystyöstä innostuneelle ruotsinkielen taitoiselle proviisorille Tammisaaren Uudessa Apteekissa (Asematie 6, 10600 Tammisaari)
Lisätietoja saat apteekkari Anne Hoikkala-Savolaiselta,puh 040 5700314 tai sähköposti anne.hoikkala-savolainen@apteekit.net


LIETO

Liedon apteekki etsii farmaseuttia/proviisoriopiskelijaa/proviisoria 1.2.2017 alkaen. Kyseessä on sijaisuus ja kestää näillä näkymin vuoden 2017 loppuun.

Haemme positiivista, yhteistyökykyistä ja innokasta henkilöä joukkoomme. Käytössämme on MAXX-käyttöjärjestelmä. Olemme avoinna arkisin 8.30-19 ja lauantaisin 9-15.

Kysy lisätietoja apteekkarilta.

Yhteydenotot: Apteekkari Mirja Heikman puh. 040-5057588, mirja.heikman@apteekit.net


MERIKARVIA

Farmaseutti, proviisori tai proviisoriopiskelija tule kesätöihin Merikarvialle!

Meillä on tarjota töitä joustavasti 1.5. - 30.8.2016 välisenä aikana sinulle sopivana jaksona.

Olemme sopimusvalmistusapteekki. Käytössä Salix ja ProCuro. Palvelemme ma-pe 9-17 sekä la 9-13.

Merikarvialla on meri lähellä ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä ”100 aurinkoista päivää enemmän”. Avustamme asunnon hankinnassa.

Ota yhteyttä niin sovitaan yksityiskohdista!

Apteekkari Anne Kosma puh. 0504421119 tai 02 5511599, anne.kosma@apteekit.net


JOKIOINEN

Haemme Jokioisten apteekkiin reipasta, asiakaspalvelusta pitävää farmaseuttia tai proviisoria apteekkarin vaihdoksen ajaksi. Työsuhde alkaa maalis-huhtikuussa siirtyessäni apteekkariksi Vantaalle ja kestää siihen asti kunnes Jokioisten apteekkiin on valittu uusi apteekkari ja hän ottaa apteekin vastaan (arviolta kesän jälkeen). Farmaseutilla on mahdollisuus myös pidempään äitiyslomasijaisuuteen. Aukioloaikamme ovat arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14, kesäaikaan arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-13. Käytössämme on Maxx-järjestelmä. Myös osa-aikaista työtä hakevat huomioimme. Jokioinen sijaitsee Kanta-Hämeessä, etäisyys Helsinkiin on n. 120 km ja Turkuun n. 80 km. Ota yhteyttä ja kysy lisää, apteekkari Janne Mikkola p. 040 526 0360 (janne.mikkola@apteekit.net).


HUITTINEN

Huittisten apteekki hakee reipasta asiakaspalvelusta pitävää farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäksi (touko-syyskuu, aloituksesta ja kestosta voidaan sopia)
Käytössämme Salix, Fixu, ProCuro, Presto.
Tule osaksi mukavaa ja ammattitaitoista joukkoamme!
Yhteydenotot: Martina Jöns-Kari, 040 7373 241, martina.jons-kari@seutuposti.fi


MÄNTTÄ

Tällä hetkellä Mäntän apteekissa ei ole avoimia työpaikkoja mutta tilanteet muuttuvat. Avoimen hakemuksen voi laittaa osoitteeseen marja.lehtonen@apteekit.net


HÄMEENKYRÖ

Hämeenkyrön apteekki hakee proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysloman ajaksi. Työt alkaisivat huhtikuun alussa ja kestäisivät noin vuoden ajan. Apteekkimme sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Tampereelta. Käytössämme on MAXX-käyttöjärjestelmä. Olemme avoinna arkisin klo 9.00–18.00 ja lauantaisin klo 9.00–15.00.

Ota yhteyttä!

Proviisori Sanna Peltomaa puh. 03 3715100, hameenkyro@apteekit.net


LEMI

Farmaseutin vuorotteluvapaasijaisuus ehdot täyttävälle farmaseutille tai proviisorille Savitaipaleen apteekissa ja/tai Lemin sivuapteekissa (sivuapteekin hoitaja) ajalle 01.05.2017 - 15.09.2017. Hakijan tulee olla ollut työttömänä työnhakijana vähintään 90 päivää vuorotteluvapaata edeltäneiden 14 kuukauden aikana TAI on alle 30-vuotias ja jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään 1 vuosi TAI vuorotteluvapaan alkaessa on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
Apteekki on avoinna ma-pe 9-17, la 9-13, su suljettu (Savitaipale), ma-ti 9-16, ke 9-17, to-pe 9-16, la-su suljettu (Lemi).
Apteekissa on käytössä Salix-järjestelmä.
Yhteydenotot sähköpostilla tapani.niskanen@apteekit.net


SAVITAIPALE

Farmaseutin vuorotteluvapaasijaisuus ehdot täyttävälle farmaseutille tai proviisorille Savitaipaleen apteekissa ja/tai Lemin sivuapteekissa (sivuapteekin hoitaja) ajalle 01.05.2017 - 15.09.2017. Hakijan tulee olla ollut työttömänä työnhakijana vähintään 90 päivää vuorotteluvapaata edeltäneiden 14 kuukauden aikana TAI on alle 30-vuotias ja jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään 1 vuosi TAI vuorotteluvapaan alkaessa on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
Apteekki on avoinna ma-pe 9-17, la 9-13, su suljettu (Savitaipale), ma-ti 9-16, ke 9-17, to-pe 9-16, la-su suljettu (Lemi).
Apteekissa on käytössä Salix-järjestelmä.
Yhteydenotot sähköpostilla tapani.niskanen@apteekit.net


SULKAVA

Sulkavan apteekissa avoinna proviisorin määräaikainen työsuhde 3.4.2017 alkaen apteekkarinvaihdoksen ajaksi. Työaika 90 tuntia/ 3 viikkoa, kesällä mahdollisuus kokoaikatyöhön. Tiedustelut apteekkari Suvi Suvela 050-572 6901. Hakemukset suvi.suvela@apteekit.net.


ALAJÄRVI

Alajärven apteekki hakee toista proviisoria mukavaan porukkaansa. Apteekki avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su 11-15, apteekissa käytössä Pd3-apteekkijärjestelmä. Työ alkaa maaliskuussa tai sopimuksen mukaan.
Ota yhteyttä apteekkari Mikko Peltola, puh. 06-5571084 tai email: mikko.peltola@apteekit.net


TEUVA

Teuvan apteekki hakee farmaseuttia/ farmaseutinoikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesälomasijaiseksi kesäkuusta- elokuun loppuun 2017 tai sopimuksen mukaan.

Meillä on käytössä Maxx-järjestelmä, apteekki on avoinna ma-pe 8.30-18.00, lauantaisin 9-14, su suljettu.

Palkka sopimuksen mukaan.

yhteydenotot: e-mail: apt0202@apteekit.net
puh.06 2266300


SODANKYLÄ

SODANKYLÄN APTEEKKIIN PROVIISORI

Sodankylässä on avoinna proviisori-asiakaspalvelupäällikön paikka. Työnkuva on muokattavissa hakijan profiilin mukaan; jos olet vasta urasi alussa, arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta sekä intoa oppia uutta. Sinulle tarjoaisimme monipuolisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden kasvaa uusiin haasteisiin. Jos taas olet jo uraa tehnyt kokenut ammattilainen, pääsisit hyödyntämään kokemustasi ja saisit uusia virikkeitä omaan työhösi. Tärkeintä on asenne; iloisen asiakaspalveluasenteen lisäksi tarvitaan intoa kehitystyöhön, nöyryyttä paneutua apteekin asiakaspalveluun ja halua kehittää esimiestyötä.

Avain kiiteltyyn asiakaspalveluumme on motivoitunut ja taitava henkilökuntamme, joka ansaitsee vain parasta johtamista.
Hyvät tietotekniikkavalmiudet; kokemusta annosjakelupalvelusta tai LHKA-koulutus katsotaan eduksi. Jos olet digi-guru ja perehtynyt verkkoapteekkitoimintaan – pystyisit hyödyntämään taitojasi lähiajan kehityshankkeissamme.

Sodankylän apteekki on kehitysorientoitunut, yli 100 000 reseptin apteekki Keski-Lapin kaupallisessa keskuksessa. Henkilökuntaa on tällä hetkellä 11. Apteekkarilla on kokemusta lääketukkukaupasta, Yliopiston Apteekista ja kahdesta omasta apteekista; tämä kokemus on tarjolla mentorointimielessä proviisorille.
Tule nauttimaan Lapin yöttömistä öistä ja upeasta talvesta! Asunnon hankinnassa autetaan tarvittaessa.

Tutustu meihin www.sodankylanapteekki.fi tai Facebook/ Sodankylän apteekki.
Työsuhteen voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä: apteekkari Marjo Rajamäki marjo.rajamaki@apteekit.net.
Hakemukset 13.1.17 mennessä.


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM