‹ Takaisin

Vatsa

APTEEKKI Tehokapseli Duo

2-tehoinen valmiste laktoosi- ja ilmavaivoihin. 1 kapseli sisältää 5000 FCC-yksikköä laktaasientsyymiä ja 100 mg dimetikonia. Saatavilla 10 ja 30 kapselin pakkauksissa.

APTEEKKI Tehokapseli Duo helpottaa liiallisen kaasun aiheuttamia vatsavaivoja, kuten ilmavaivoja ja turvotusta. Tuotteessa vaahtoamisenestoaine dimetikoni alentaa suolistossa olevien ilmakuplien pintajännitystä ja estää ilmavaivojen yhteyteen liittyvän vaahdon muodostumista.

Valmisteen laktaasientsyymi parantaa ruoasta peräisin olevan maitosokerin (laktoosin) pilkkoutumista henkilöillä, joilla on laktoosin pilkkoutumiseen ja imeytymiseen liittyviä vaikeuksia (laktoosi-intoleranssi).

Ei alle 6- vuotiaille. Laktoositon, gluteeniton ja soijaton. Kapseli ei sisällä liivatetta. Tuote on valmistettu Suomessa.

AINESOSAT: Dimetikoni, laktaasientsyymi, piidioksidi, dikalsiumfosfaatti. Kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

ANNOSTUS maitosokerin (laktoosin) pilkkomiseksi:
Aikuiset ja yli 11-vuotiaat lapset: 1 kapseli ruokailun yhteydessä. Jos laktoosia sisältävän ruoan nauttiminen jatkuu yli 20 minuuttia, ota vielä toinen kapseli. 6-11-vuotiaat lapset: Enintään 1 kapseli ruokailun yhteydessä. Jos unohdit ottaa kapselin ennen laktoosipitoista ruokailua tai ruokailun aikana, ota se mahdollisimman pian ruokailun jälkeen.

ANNOSTUS liiallisen kaasun aiheuttamiin vatsavaivoihin:
Aikuiset ja yli 11-vuotiaat lapset: 1 kapseli 2-5 kertaa päivässä. Korkeintaan 5 kapselia päivässä. 6-11-vuotiaat lapset: 1 kapseli enintään 3 kertaa päivässä.

KÄYTTÖOHJE: Kapselit niellään kokonaisina nesteen kera. Kapselin sisällön voi myös sekoittaa jäähtyneen ruoan joukkoon.

HAITTAVAIKUTUKSET: Ei tunnettuja haittavaikutuksia.

APTEEKKI Tehokapseli Duo on CE-merkitty valmiste.

Apteekkihaku

Löydä lähin Apteekkisi

Lääkehaku

Hinnat, saatavuus ja korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä