‹ Takaisin

Lääketietoa  |  17.03.2021   |  TARU VANHALA   |  INGIMAGE

Faktaa koronarokotteista

Valtakunnallista Lääkehoidon päivää vietetään 18.3. Teemapäivän päätapahtumana järjestetään kaikille avoin "Kohti turvallista arkea koronarokotteella" -webinaari.

Valtakunnallisen Lääkehoidon päivän (18.3.) teemana tänä vuonna on Turvallinen lääkehoito korona-arjessa. Päivän päätapahtumana järjestetään webinaari koronarokotteista.

"Kohti turvallista arkea koronarokotteella" -webinaarissa kerrotaan koronasta tautina ja sen seurauksista, pureudutaan rokotteiden kehitystarinaan ja saadaan vastauksia juuri tällä hetkellä kansalaisia askarruttaviin kysymyksiin.

- Koronarokotteista on liikkeellä paljon huhuja ja väärää tietoa. Webinaarin toivotaan tukevan kuulijoita, jotka pohtivat rokotuksen ottamista, kuvailee THL:n erityisasiantuntija Annika Koivisto.

Puolitoista tuntia kestävä webinaari alkaa kello 13 ja se on suunnattu kaikille, niin terveydenhuollon ammattilaisille kuin tavallisille kansalaisillekin. Osallistuminen ei edellytä etukäteen ilmoittautumista. Tilaisuutta pääsee seuraamaan tapahtuman osallistumislinkistä.

Webinaarin tarkempi ohjelma löytyy THL:n tapahtumakalenterista.

Webinaarista tuotetaan myös videotallenne, joka on katsottavissa jälkikäteen.

Apteekki

APTEEKKIHAKU