‹ Takaisin

Tietoa kumppaneilta  |  24.09.2020   |  TARU VANHALA

Sydänmessuille kotisohvalta

Virtuaaliset Sydän2020-messut 25.9.-4.10. tarjoavat huippuluentoja ja mielenkiintoisia haastatteluja sydänterveydestä. Asiapitoisten lähetysten lisäksi ohjelmassa on myös paljon muuta hauskaa ja hyödyllistä ohjelmaa, viihdettä unohtamatta.

Valtakunnallista Sydänviikkoa vietetään tänä vuonna 27.9.-4.10. Viikkoon otetaan varaslähtö 25.9. käynnistyvillä Sydän2020-messuilla. Ennennäkemättömään virtuaaliseen messutapahtumaan on helppo osallistua vaikka kotisohvalta. 

Suorat lähetykset näkyvät verkossa perjantaina 25.9. klo 15-17 ja lauantaina 26.9. klo 13-16. Lähetysten juontajana toimii valovoimainen, kaikkien tuntema Kaj Kunnas

Sydän2020-tapahtuman laadukkaissa luennoissa ja haastatteluissa käsitellään sydänterveyttä monista eri näkökulmista. Perjantaina kerrotaan muun muassa uusista hoitokäytönnöistä ja avataan teknologian kehittymisen tuomia mahdollisuuksia sydäntautien hoidossa. 

Lauantaina käsitellään esimerkiksi perintötekijöiden merkitystä sydänsairauksien kehittymisessä ja hoidossa sekä otetaan selvää ravitsemusmyyteistä. Lauantaina on myös kahteen kertaan mahdollisuus seurata huikeata One violin -musiikkiesitystä.

Osallistuminen Sydän2020-messuille ei vaadi kirjautumisia tai erillisten ohjelmien latausta. Tarvitaan vain tietokone, tabletti tai älypuhelin sekä toimiva nettiyhteys. Messuilla on mahdollista myös osallistua keskusteluryhmiin verkossa omalla äänellä ja halutessaan omalla kuvalla.

Lisätietoja messuista ja ilmoittautumisohjeet löydät Sydän2020-sivulta.

Apteekki

APTEEKKIHAKU