Avoimet työpaikat Proviisoreille

HELSINKI

Lönnrotinkadun apteekissa Helsingin keskustassa (ja myös Länsimäen sivuapteekissa Vantaalla) on tarjolla tuntityötä farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle jolla on farmaseutin oikeudet. Oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat tässä työssä välttämättömiä.
Käytössä on sekä Salix (Lönnrotinkatu) että Maxx (Länsimäki), joten molempien hallinta on eduksi.

Yhteydenotot ja lisätiedot: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@apteekit.net, puh. 041-5012232


RIIHIMÄKI

Proviisori vakituiseen työsuhteeseen
Riihimäen Aarre Apteekki hakee PROVIISORIA.

Edellytämme hakijalta hyviä sosiaalisia taitoja, intoa esimies- ja asiakaspalvelutyöhön sekä apteekin kehittämiseen. Muu osaaminen, kuten Maxx käyttöjärjestelmän hallinta katsotaan eduksi. Voit olla kokenut konkari tai työuraasi aloittava proviisori – tärkeintä on, että sinulla on reipas ja positiivinen työote sekä tahtoa oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa, kehittyvässä ja moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä on mukavat työkaverit ja ilo työskennellä yhdessä! Apteekkiimme voit tutustua osoitteessa: www.aarreapteekki.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 7.1.2018 mennessä sähköpostitse: kirsi.rosenqvist@apteekit.net (paikka täytetään mahdollisimman nopeasti).


MIKKELI

Apteekki Stellassa Mikkelissä Viikonlopputöitä (la-su) farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle vuoden 2018 alusta lukien. Jos olet oma-aloitteinen, vikkelä ja omaat kyvyn siirtyä tilanteesta toiseen, ota yhteyttä apteekkari Ritva Kervinen ja proviisori Tuomas Tiilikainen. Puh. 015-7600 203.


SIMPELE

Farmaseutin äitiyslomasijaisuus Simpeleen apteekissa farmaseutille tai proviisorille maaliskuusta 2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Apteekki on avoinna ma-pe klo 9-17 ja la klo 9-13. Meillä on Salix-apteekkijärjestelmä, hyvä työporukka ja mukavat asiakkaat! Asunnon hankkimisessa avustetaan tarvittaessa.Simpele sijaitsee Etelä-Karjalassa, noin 80 km Lappeenrannasta koilliseen. Odotan yhteydenottoasi!
Yhteydenotot: apteekkari Kaisa Tuomaala 050-3719259 tai kaisa.tuomaala@gmail.com.


VAASA

Vaasan Kirkkoapteekilla on tarjota paikka farmaseutille (tai proviisorille) säännöllisellä työajalla tai joustavalla tuntityösopimuksella. Työsuhde voi alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä farmaseutin tehtäviä joustavasti. Sopimuksen tuntimäärästä sovitaan hakijan ja työnantajan tarpeet huomioiden. Arvostamme erityisesti, mikäli sinulla on mahdollisuus tehdä iltatöitä aukioloaikojemme puitteissa sekä kiinnostusta viikonloppuvuoroihin. Aukioloaikamme päivystysviikolla (joka 3. viikko) ma-pe 8-22, la 9-22, su 10-22. Muuten olemme avoinna ma-pe 9-19, la 9-17.

Olisit tuntimäärästä riippumatta tietenkin osa henkilökuntaamme ja pääsisit mahdollisuuksien mukaan osallistumaan myös henkilökunnalle tarjottaviin koulutuksiin. Sekä suomen että ruotsin kielen osaaminen on meillä suuri etu, mutta edellytämme sinulta vain innokkuutta oppia palvelemaan asiakkaat myös toisella kotimaisella kiellellä.

Apteekkimme sijaitsee aivan Vaasan Keskustassa. Meillä on iso reseptuuri sekä laaja palveluvalinta ja pääsisitkin tekemään töitä vaihtelevasti sekä resepti- että itsehoitopalvelun puolella. Käytössämme on Maxx-apteekkiohjelma.

Ota reippaasti yhteyttä ja kysy lisää. Olet tervetullut vahvistamaan huippumukavaa tiimiämme!

Lisätietoja antaa proviisori Sari Raitio
(06-3196400, sari.raitio@vaasankirkkoapteekki.fi)

www.vaasankirkkoapteekki.fi


KALAJOKI

Farmaseutille määräaikainen työsuhde tarjolla ajalle maaliskuu-elokuu 2018. Mahdollinen jatko sovitaan myöhemmin.
Tarjoamme mukavan työporukan Maxx-apteekissa, jossa varastorobotti.
Ota pikaisesti yhteyttä apteekkariin tai proviisoriin p. 010 3214460 tai spostilla kalajoenapteekki.kalajoki@apteekit.net


PUDASJÄRVI

Pudasjärven apteekissa olisi tarjolla proviisorin sijaisuus 31.8.2018 saakka.

Apteekkimme on vastikään remontoitu, valoisa ja moderni. Rowa ja MAXX tekevät arjestamme sujuvaa ja mukavaa, ja pitkälle mietitty prosessityöskentely tukee arkisykkeessä selviämistä.

Jos olet valmistumassa, tai haluaisit pitää työtauon ennen opintojen loppukiriä, tässä olisi oiva tilaisuus testata opittua käytännössä 14 työntekijän mukavassa työyhteisössä. Ota yhteyttä, niin kerron lisää. Apteekkari Terttu Puurunen, p. 08 821185 tai 040 5817405, email terttu.puurunen(at)apteekit.net.


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM