Avoimet työpaikat Proviisoreille

HELSINKI

RUOHOLAHDEN APTEEKISSA (Helsingin 61. apteekki) TYÖTÄ TARJOLLA PROVIISORIOPISKELIJALLE
Itämerenkatu 21
Lähikauppakeskus Ruoholahti
09 6859410
************************************************
HELSINKI 8.8.2017

Ruoholahden apteekki, www.ruoholahdenapteekki.fi, hakee syyskuussa alkavaan osa-aikaiseen työhön proviisoriopiskelijaa (1-2 opiskelijaa), jolla on farmaseutin oikeudet. Apteekkimme on ajanmukainen ja asiakaskuntamme kansainvälistä. Meille on helppo tulla metrolla, bussilla, ratikalla tai vaikka pyöräillen. Löydät meidät Ruoholahden Kauppakeskuksen ulkotorilta, osoitteesta Itämerenkatu 21. Olemme Avainapteekki. Haemme positiivista, yhteistyökykyistä ja toimeliasta lääkealan osaajaa joukkoomme. Käytössämme on MAXX-tietojärjestelmä. Suomen lisäksi hyvä englanninkielen taito on välttämätön, venäjänkielen taidosta olisi myös etua kansainvälisessä toimintaympäristössämme. Ota yhteyttä ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen helena.suomela@apteekit.net, p. 09 685 9410 apteekkari Helena Suomela.


LOHJA

Lohjan Onni apteekki hakee asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen syyskuun loppuun 2018 asti.

Olemme kauppakeskusapteekki, joka on myös lähialueen oma-apteekki. Työvälineenäsi on Salix sekä siihen liittyvät PD ohjelmistot. Apteekki sijaitsee kauppakeskuksessa ja on uusittu kokonaan 2013.

LOHJA

”Hyvä ja rento työyhteisö odottaa sinua” on henkilökunnan viesti.
Lisätietoja apteekista www.onniapteekki.fi tai Facebook Onni apteekki.
Lisätietoja apteekkari Sinikka Kesseli-Pulkkinen 040 577 3628 tai asiakaspalvelupäällikkö Nina Ekström 019 388100.
Hakemukset sähköpostilla sinikka.kesseli-pulkkinen ad apteekit.net 2.10.2017 mennessä


TAMPERE

Apteekki Koilliskeskus Tampere,
Haemme myyntihenkistä ASIAKASPALVELUPROVIISORIA/ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ . Esimiehenä vastaat apteekin asiakaspalvelun ja myynnin johtamisesta yhdessä apteekkarin kanssa. Olet esimiehenä innostava ja kannustava, tartut toimeen ja saat tuloksia aikaan. Hyvät vuorovaikutustaidot ja määrätietoinen työote ovat välttämätön edellytys työssä menestymiselle. Arvostamme lisäksi hyvää pelisilmää alati muuttuvassa toimintaympäristössämme. Apteekkimme sijaitsee Prisma-keskus Linnainmaalla, Koilliskeskuksen hyvinvointikeskuksen yhteydessä. Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää esko.sorvala@apteekit.net 15.9.2017 mennessä. Kerro miksi olisit sopiva juuri meille. Lisätietoja apteekkari Esko Sorvala 03-2250350 www. apteekkikoilliskeskus.fi.


MIKKELI

Apteekki Stellassa Mikkelissä Viikonlopputöitä (la-su) farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle vuoden 2018 alusta lukien. Jos olet oma-aloitteinen, vikkelä ja omaat kyvyn siirtyä tilanteesta toiseen, ota yhteyttä apteekkari Ritva Kervinen ja proviisori Tuomas Tiilikainen. Puh. 015-7600 203.


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM