Avoimet työpaikat Proviisoreille

HELSINKI

Lönnrotinkadun apteekissa Helsingin keskustassa (ja syksystä 2017 alkaen myös Länsimäen sivuapteekissa Vantaalla) on tarjolla tuntityötä farmaseuteille elokuusta alkaen. Oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat tässä työssä välttämättömiä. Apteekinhoitokokemus on suuri etu.
Haastava ja kehittyvä työympäristö antaa mahdollisuuden työssä kehittymiseen. Apteekin kasvaessa on mahdollisuus kokoaikaiseen ja vastuullisempaan työnkuvaan.
Käytössä on sekä Salix että Maxx, joten molempien hallinta on hyväksi.
Yhteydenotot ja lisätiedot: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@apteekit.net, puh. 041-5012232.


HELSINKI

Ruoholahden Ässäapteekissa paikka osa-tai kokoaikaiselle farmaseutille sisältäen viikonlopputöitä ja iltatöitä. Olet joustava, energinen ja asiakaspalveluhenkinen ja hallitset Maxx-apteekkijärjestelmän. Työ on lähinnä asiakaspalvelutyötä. Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työn voi aloittaa elo-syyskuussa tai sopimuksen mukaan. Hakemukset sähköpostiosoitteeseen: minna.uusitalo@apteekit.net.


LAPINJÄRVI

Lapinjärven apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria osa-aikatyöhön 3pv/vko ajalle 1.6.-n.31.12.2017. Lapinjärven apteekki on pieni maaseutuapteekki tunnin päässä Helsingissä. Olemme MAXX-apteekki, avoinna arkisin 9-17. Vi betjänar även på svenska. Tiedustelut apt. Jussi Kalsta, p. 019 346434 tai jussi.kalsta@apteekit.net.


LOHJA

S


RIIHIMÄKI

Tarvitsemme syksyllä osa-aikaisia farmaseutteja tai opiskelijoita (oikeudet) lähinnä viikonlopputöihin, muutkin työvuorot ovat sovittavissa. Riihimäelle on helppo tulla junalla, apteekki sijaitsee aseman lähellä Riihimäen Prisman kauppakäytävällä. Apteekki on remontoitu kesällä 2016, välineet ovat ajantasaiset ja tilat toimivat. Katso myös www.aurinkoapteekki.fi.

Ystävälliset yhteydenotot apteekkari Merja Kahela, GSM 0405578064, merja.kahela@apteekit.net tai proviisori Anna Ojala, puh. 0195363600.


MÄNTTÄ

FARMASEUTIN PIDEMPIAIKAINEN OPINTOVAPAAN SIJAISUUS MÄNTÄN APTEEKISSA

Iloisia uutisia Mäntän apteekista!
Yksi farmaseuteistamme lähtee laajentamaan ja monipuolistamaan osaamistaan. Tämän seurauksena apteekissamme avautuu elo-syyskuussa 2017 pidempiaikainen (ainakin 2 vuotta) farmaseutin opintovapaan sijaisuus. Sinä asiakaspalvelusta pitävä farmaseutti / farmaseutin oikeudet omaava, tule täydentämään tiimiämme. Tuo tullessasi myös omia ajatuksiasi ja ideoitasi apteekkimme jatkuvaan kehittämiseen. Mikäli sinulla on joitain erityistaitoja, kerrothan myös niistä meille.
Olemme noin 80 000 reseptin Salix-apteekki Pirkanmaalla. Lääkeneuvonnassa apunamme on Procuro. Palvelemme ma-pe 9-18, la 9-14 ja su 11-14. Meillä on mukavat asiakkaat ja kiva henkilökunta. Työsuhde-etuina kuuluvat mm. liikuntasetelit ja sairauskuluvakuutus. Asunnon hankinnassa autamme sinua.
Lisätietoja saat puhelimitse 03-4747326 apteekkari Marja Lehtonen, proviisorit Maija Nieminen tai Severi Yläjärvi. Apteekkiimme voit tutustua myös verkkosivuillamme (muutostyön alla) www.mantanapteekki.fi. Hakemukset mielellään sähköpostitse
marja.lehtonen@apteekit.net


PELKOSENNIEMI

Pelkosenniemen apteekki hakee proviisoria apteekinhoitajaksi apteekkarin vaihdoksen ajaksi 4.9.2017 alkaen (viimeistään lokakuun alusta).

Aukioloajat ma-pe 9.00-16.30, la-su suljettu. Käytössämme on Salix-järjestelmä.

Apteekkari Mikko Niemi puh. 016-851266 / 050-5538089 tai mikko.niemi@apteekit.net


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM