Avoimet työpaikat Proviisoreille

HELSINKI

Lönnrotinkadun apteekissa Helsingin keskustassa (ja myös Länsimäen sivuapteekissa Vantaalla) on tarjolla tuntityötä farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle jolla on farmaseutin oikeudet. Oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat tässä työssä välttämättömiä.
Käytössä on sekä Salix (Lönnrotinkatu) että Maxx (Länsimäki), joten molempien hallinta on eduksi.

Yhteydenotot ja lisätiedot: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@apteekit.net, puh. 041-5012232


HELSINKI

Kannelmäen Keskusapteekki, Helsinki

Haemme myyntihenkistä asiakaspalveluproviisoria/asiakaspalvelupäällikköä

Esimiehenä vastaat apteekin asiakaspalvelun ja myynnin johtamisesta yhdessä apteekkarin kanssa. Olet esimiehenä innostava ja kannustava, tartut toimeen ja saat tuloksia aikaan. Hyvät vuorovaikutustaidot ja määrätietoinen työote ovat välttämätön edellytys työssä menestymiselle. Arvostamme lisäksi hyvää pelisilmää alati muuttuvassa toimintaympäristössämme. Koneellinen annosjakelutoimintamme kasvaa merkittävästi, joten arvostamme myös annosjakeluosaamista.

Aptekkimme sijaitsee Kannelmäen vanhalla ostarilla.

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää kirsi.yritys@gmail.com 16.3.2018 mennessä. Kerro miksi olisit sopiva juuri meille.

Lisätiedot apteekkari Kirsi Yritys p. 075 3285 330 http://www.kannelmaenapteekki.fi.


TURKU

Proviisorille työpaikka Turun 6. Humaliston apteekissa heti tai sopimuksen mukaan. Apteekki sijaitsee Terveystalo Pulssin yhteydessä. Apteekkijärjestelmä Maxx ja lääkerobotti Rowa. Apteekki on avoinna vuoden jokaisen päivänä ma-pe 8-20 ja la-su 9-20. Odotan hyvää työnjohtokykyä, hyvää huumorintajua, hyvää tilannetajua ja innovatiivista otetta apteekin kehittäessä toimintojaan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Vahva käytännön farmaseuttisen työn osaaminen ja onnistuneesta asiakaspalvelusta syttyminen ovat perusvahvuuksiasi.
Laita CV meiliini ja kerro ajatuksesi viimeistään 20.4.2018 mennessä.
Tiedustelut apteekkari Pia Moksi gsm 050 5255271 ja email pia.moksi@apteekit.net


TURKU

Linnan apteekki etsii pikaisesti nuorta farmaseuttia ja /tai proviisoria.
Työ alkaisi heti tai sopimuksen mukaan.
Aluksi kyseessä olisi 1 vuoden määräaikainen työsuhde,joka mahdollisesti voisi muuttua vakituiseksi työsuhteeksi.

Hakijalta toivotaan koneellisen annosjakelun kokemusta,hyviä atk-taitoja,innokkuutta toimintatapojen kehittämiseen ja uusien toimintaohjeiden luomiseen.

Apteekki on juuri uudistunut. Meillä on Maxx-apteekkijärjestelmä käytössä sekä
Rowa -varastorobotti.Sijaitsemme Turun keskustassa hyvien yhteyksien päässä.

Jos olet positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen,sovit mainiosti rentoon mukavaan porukkaamme.

Ota pikaisesti yhteyttä apteekkari Juha Rahikka p. 040-5167062 tai proviisori Heikki Andell p. 022750400


RIIHIKOSKI

Proviisori tai proviisoriopiskelija farmaseutin oikeuksin.

Kehittyvässä RIIHIKOSKEN APTEEKISSA Pöytyällä (40 km Turkuun) on tarjolla farmaseuttista työtä kesäksi 2018 ja mahdollisesti pitemmäksikin ajaksi sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mm. mukavat työajat, teknisesti ajan tasalla olevan työympäristön, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, ruokaedun ja mukavat työkaverit. Apteekissa ja sen kahdessa sivuapteekissa on käytössä Maxx. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Heinäkuun lauantait olemme suljettu.

Ota yhteyttä: aapo.honkanen@apteekit.net tai 040 7396103


GODBY

Godby Apotek och Nya Apoteket i Mariehamn behöver Farmaceut/Farmaceuter eller ung provisor för sommaren 2018. På Godby Apotek för eventuellt längre period. I Godby finns en etta till förfogande som arbetsbostad. Kom och sommarjobba till det vackra och livliga "Sommar Åland". Kontakta apoteket på 018-41600, apotekare Ingrid på 050 304 2859 eller ingrid.qvarnstrom@apteekit.net

Godby Apotek ja Maarianhaminan I Nya Apoteket tarvitsee Farmaseutteja tai nuoren proviisorin kesäksi 2018. Godbyssä on paikka avoinna myös pidemmälle ajanjaksolle. Godbyssä löytyy yksiö työsuhdeasunnoksi. Tule kohentamaan ruotsinkielentaidot kesäiselle ja ihanalle Ahvenanmaalle. Ota yhteyttä apteekki 018-41600 tai apteekkari Ingrid 050 304 2859 tai ingrid.qvarnstrom@apteekit.net


SALO

SALO

Haemme Kuninkaantien apteekkiin Saloon farmaseuttia, farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoria tai proviisoria kesäloman sijaiseksi. Mahdollisesti jatkoa syksystä hoitovapaansijaisena.

Löydät meidät Salon keskustasta. Etäisyys Turun seudulta omalla autolla reilu 0,5 h ja pääkaupunkiseudulta reilu 1 h.

Meillä on mukava vakiintunut asiakaskunta, jolle tarjoamme ystävällistä ja ripeää palvelua ma-pe 8.30-18 ja la 8.30-14. Käytössämme on Salix, Procuro ja annosjakelu. Iloisella ja omatoimisella asiakaspalveluotteella sovit hyvin porukkaamme. Annosjakeluosaaminen ja hyvät atk-taidot plussaa.

Voit aloittaa työt 1.6 tai aikaisemmin ja jatkaa 30.8. saakka. Sovitaan ajat yksilöllisesti! Ole yhteydessä myös, jos syksyn mahdollinen sijaisuus kiinnostaa.

Soita ja tule käymään, niin jutellaan lisää! Olisi hienoa saada hakemus ja CV sp. minna.i.maenpaa@gmail.com. Toivomme yhteydenottoasi pian tai 28.2.2018 mennessä. Apteekkari Minna Mäenpää p. (02) 731 2300 ja 0400 699303.


HARJAVALTA

Harjavallan apteekki on vilkas Harjavallan keskustassa sijaitseva apteekki. Aukioloaikamme ovat ma-pe 9-20 ja lauantaina 9-15 (kesäkuukausina arkisin 9-19). Käytössä on MAXX apteekkijärjestelmä.

Meillä on täällä mukava yhteen puhaltava porukka. Toivomme löytävämme mukaan tiimiimme reippaan ja asiakaspalveluhenkisen farmaseutin sekä osaavan proviisorin. Tule kanssamme kehittämään palveluamme.

Olethan yhteydessä niin pääsemme keskustelemaan.
Yhteydenotot apteekkari Minna Lang puh 02 5311 500, minna.lang@apteekit.net


KORPILAHTI

Jämeriä esimiestaitoja omaavalle ja vastuuntuntoiselle proviisorille apteekinhoitajan pesti Korpilahden apteekissa apteekkarin vaihdostilanteessa syyskuun 2018 alusta. Työt voi aloittaa jo aikaisemminkin. Yhteydenotot apteekkari Virpi Kortemäkeen, virpi.kortemaki@apteekit.net TAI puh. 014-821775.


MIKKELI

Apteekki Stellassa Mikkelissä Viikonlopputöitä (la-su) farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle vuoden 2018 alusta lukien. Jos olet oma-aloitteinen, vikkelä ja omaat kyvyn siirtyä tilanteesta toiseen, ota yhteyttä apteekkari Ritva Kervinen ja proviisori Tuomas Tiilikainen. Puh. 015-7600 203.


IMATRA

Tainionkosken apteekki Imatralla hakee proviisoria määräaikaiseen (ainakin syksyyn 2019 asti) kokopäiväiseen työsuhteeseen. Aloitus sopimuksen mukaan. Olemme vilkas apteekki Prisman kauppakeskuksessa.

Tule mukaan kehittämään itseäsi ja palveluamme kohti tulevaisuutta.
Odotamme, että olet reipas ja asioihin rivakasti tarttuva. Autamme tarvittaessa asunnon etsinnässä. Iloiset eteläkarjalaiset odottavat sinua.

Lähetä hakemuksesi 15.4. mennessä sari.eerikainen@apteekit.net. Lisätietoja saat apteekkari Sari Eerikäiseltä p. (05) 432 1272 tai 040 510 9563


IMATRA

Haemme farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen Imatralle Vuoksenniskan apteekkiin. Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Toivomme hakijoilta iloista asiakaspalveluasennetta, koulutusmyönteistä asennetta ja hyviä tiimityötaitoja.

Apteekkimme on avoinna ma-pe klo 8-18, la klo 9-14 ja käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä sekä Procuro.

Tule meille, meillä on hyvä työporukka ja mukavat asiakkaat!

Ota yhteyttä apt. Timo Hännikäinen 0405165618, timo.hannikainen@apteekit.net

Haemme farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen Imatralle Vuoksenniskan apteekkiin. Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Toivomme hakijoilta iloista asiakaspalveluasennetta, koulutusmyönteistä asennetta ja hyviä tiimityötaitoja.

Apteekkimme on avoinna ma-pe klo 8-18, la klo 9-14 ja käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä sekä Procuro.

Tule meille, meillä on hyvä työporukka ja mukavat asiakkaat!

Ota yhteyttä apt. Timo Hännikäinen 0405165618, timo.hannikainen@apteekit.net


SAVONLINNA

Farmaseutin oikeudet omaavalle, asiakaspalvelusta innostuvalle farmasistille töitä tarjolla Savon Apteekissa joko kesäksi tai toistaiseksi. Otathan yhteyttä apteekkari Sari Mujuseen niin kerron lisää. sari.mujunen@apteekit.net. p. 050 3772420


VAASA - VASA

Hei!
Aurinkoisessa Vaasassa kaivataan lyhyeksi tai miksei pidemmäksikin ajaksi farmaseutin oikeuksilla varustettua vahvistusta Vaasan Vanhan Apteekin joukkueeseen.
Tarjoamme joustavat työajat ja mukavat työkaverit. Meillä voit myös tarvittaessa hioa kouluruotsisi yhdeksi palvelukieleksesi.
Otathan yhteyttä
anja.borgmastars@apteekit.net


VAASA

Vaasan Keskusapteekki hakee proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen äitiyslomasijaisuuden ajaksi. Työsuhde alkaa toukokuussa 2018 tai sopimuksen mukaan ja loppuu toukokuussa 2019, jatkuen mahdollisesti sen jälkeen. Apteekkimme sijaitsee keskellä kaupunkia uusissa avarissa tiloissa aivan torin laidalla, minne muutimme toukokuussa 2017. Täällä sinua odottaa nuorekas ja mukava työyhteisö, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kehittää toimintaa. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluu mm. henkilöstöhallintoa, myynnin johtamista, laiva-apteekkien tarkastusta ym.
Järjestelmämme on tällä hetkellä Salix, mutta kokemus pd3-apteekkijärjestelmästä katsotaan eduksesi. Päivystämme joka kolmas viikko. Aukioloajat ovat ei-päivystysviikoilla ma-pe 9-19, la 9-17. Päivystysviikoilla palvelemme ma-pe 8-22, la 9-22 ja su 10-22.
Toivomme, että osaat sekä suomea että ruotsia, koska Vaasa on kaksikielinen kaupunki. Edellytämme, että sinulla on positiivinen asenne töihin, pystyt olla illalla ja viikonlopuilla töissä, olet yhteistyökykyinen ja kiinnostunut kehittymään.
Jos tämä kuulostaa kiinnostavalta, lähetä hakemuksesi proviisorille Johanna Häggblom (johanna.haggblom@apocentral.fi) tai apteekkarille Tiina Heikkilä (tiina.heikkila@apteekit.net). Lisätietoja saat puhelimitse, puh 06 3191100.


VÖRÅ

Proviisori tai proviisoriopiskelija

Vöyrin apteekki hakee proviisoria tai proviisoriopiskelijaa kesälomasijaiseksi. Ota yhteyttä: apteekkari Gunilla Lindström puh.0408239656, 06-3843812 tai voraapotek@apteekit.net

Vörå apotek söker en provisor eller provisorstuderande som semestervikarie. Kontakta: apotekare Gunilla Lindström tel. 0408239656, 06-3843812 eller voraapotek@apteekit.net


KRONOBY

Kruunupyyn Apteekki: Etsimme vanhempainvapaasijaiseksi farmaseuttia tai proviisoria. Voit aloittaa sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 1.8.2018. Työsuhde kestää ainakin 31.12.2018 saakka. Asiakkaistamme suuri osa on ruotsinkielisiä, joten olisi hyvä jos osaisit edes jonkin verran ruotsia. Pienessä apteekissa työtehtävät ovat monipuolisia; asiakaspalvelua, somistusta, tavaran tilaamista ja vastaanottoa, jonkin verran lääkkeenvalmistusta, erilaisia konttoritöitä jne. Proviisorille järjestetään mahdollisuuksien mukaan myös proviisorin tehtäviä. Käytämme Maxx-järjestelmää. Aukioloajat ovat mukavat : ma-pe klo 9-17 ja la 9-13. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit, apteekkari Anu Nissilä 06-8345004 tai anu.nissila (at)apteekit.net


KANNUS

Kannuksen apteekissa kesätöitä tarjolla farmaseutille tai proviisorille kesä-elokuussa 2018 tai sopimuksen mukaan. Apteekkimme on avoinna ma-pe klo 9-18 ja la 9-14. Käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä.

Lisätietoja antaa apteekkari Marja Korpi p. 06870008, marja.korpi@apteekit.net tai proviisori Elina Tammilehto apt0117@apteekit.net


OULU

Oulun Myllyojan apteekki hakee joukkoonsa farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesälomien ajaksi 1.5-30.8. Arvostamme iloista ja reipasta työasennetta ja palveluhenkisyyttä.Käytössämme on pd3 apteekkijärjestelmä. Tervetuloa mukavaan joukkoomme, lisätietoja ja yhteydenotot apteekkari Hanna Ervasti sähköposti: hanna.ervasti@apteekit.net
puh (08) 5302 144 ja 040 776 1476


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM