Tärkeä tiedote   |  23.07.2024  Paramax Rap -valmisteessa virheellisiä pakkausmerkintöjä

Verkkoapteekki

Tämän sivuston kautta löydät luotettavat, suomalaisten apteekkien ylläpitämät verkkoapteekit.

Apteekki voi toimittaa lääkkeitä verkkopalvelunsa kautta heti, kun se on saanut viranomaiselta luvan (www.fimea.fi) apteekin verkkopalvelun ylläpitoon. Suomessa yli 250 apteekilla on myös verkkoapteekki.

Näet kaikki Apteekkariliiton jäsenapteekkien verkkoapteekit TÄSTÄ. Kaikki Suomessa toimivat lailliset verkkoapteekit on listattu Fimean sivuilla. 

Apteekin oma verkkokauppa

Verkkoapteekista voi tilata lääkkeitä ja apteekin muita itsehoitotuotteita kätevästi milloin vain, missä vain. Tilaukset käsitellään apteekissa luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä voit valita, haluatko apteekin ottavan puhelimitse yhteyttä lääkeneuvonta-asioissa ennen tilauksen toimittamista. Halutessasi lääkeneuvontaa voit toki itse olla yhteydessä apteekkiin myös ennen tilauksesi tekemistä.

Hyödynnä eri toimitustapoja

Voit valita haluatko paketin esimerkiksi kotiin kuljetettuna, Postin pakettiautomaattiin vai noudatko valmiiksi maksetun tilauksen apteekistasi. Saat tiedon tilauksen etenemisestä sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Verkkoapteekit löytyvät apteekkihausta

Hae haluamasi apteekin verkkoapteekki alla olevasta apteekkihausta. Apteekkihaussa voit valita haluamasi apteekin verkkokaupan mm. apteekin nimen, osoitteen, kaupunginosan tai postinumeron mukaan. 

Apteekkihaku

Löydä lähin Apteekkisi

Lääkehaku

Hinnat, saatavuus ja korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä