LUOTETTAVUUS

Kehitämme toimintaamme terveydenhuollon lähtökohdista ja neuvomme näyttöön perustuvan tiedon pohjalta.

Apteekkitoiminnan etiikka ohjaa toimintaamme
Noudatamme Apteekkitoiminnan eettisiä ohjeita sekä alan yhteisiä Kollegiaalisuusohjeita. Apteekkitoiminnassa ammatillinen ja taloudellinen vastuu kulkevat käsi kädessä, mikä luo parhaat edellytykset apteekin johtamiselle terveydenhuollon lähtökohdista.

Neuvomme näyttöön perustuvan tiedon pohjalta
Neuvomme pohjautuvat näyttöön perustuvaan tutkittuun tietoon. Tunnemme tuotevalikoimissamme olevat tuotteet ja osaamme opastaa niiden käytössä.

Tuotteemme ja palvelumme ovat laadukkaita
Tuote- ja palveluvalikoimamme tukee apteekin tehtävää osana terveydenhuoltoa. Valitsemme ei-lääkkeelliset tuotteet itsenäisesti valmistajan tai markkinoijan luotettavuuden, riittävän tiedon ja sopivuuden perusteella apteekin valikoimaan. Valikoimamme perustuu asiakkaiden ja sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeisiin.

Käsittelemme asiakastietoja tietoturvallisesti
Noudatamme huolellisesti tietosuoja- ja salassapitovelvoitteita. Tietojärjestelmämme ovat ajantasaisia ja tietoturvallisia. Ylläpidämme ja kehitämme tietosuojaosaamistamme jatkuvasti.

Markkinoimme asiallisesti
Emme houkuttele asiakasta tarpeettomaan lääkkeiden käyttöön emmekä johda harhaan perusteettomilla väitteillä tai mainospuheilla. Emme tee puhelinmyyntiä. Noudatamme hyviä markkinointitapoja ja asiallisia kilpailukeinoja, joissa huomioimme apteekkitoiminnan erityisluonteen osana terveydenhuoltoa.

Apteekkihaku

Löydä lähin Apteekkisi

Lääkehaku

Hinnat, saatavuus ja korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä