HYVÄ LÄÄKEHOITO

Tavoitteemme on hyvä ja turvallinen lääkehoito, joka ylläpitää ja parantaa toimintakykyä ja vähentää sairastamisen kustannuksia.

Toimimme asiakkaan parhaaksi
Kehitämme toimintaamme ja palvelujamme asiakaslähtöisesti. Ohjaamme asiakkaan eteenpäin tilanteissa, joissa vaiva vaatii lääkärin hoitoa. Hyvä lääkehoito on yhteinen päämäärämme.

Autamme kaikkia yhdenvertaisesti
Tarjoamme jokaiselle terveys- ja lääkeneuvontaa lähipalveluna ilman ajanvarausta. Kohtelemme kaikkia asiakkaita tasa-arvoisesti, syrjimättä ja heidän ihmisarvoaan kunnioittaen.

Varmistamme lääke- ja lääkitysturvallisuuden
Varmistamme, että toimitettavat lääkkeet ovat laadultaan ja pakkausmerkinnöiltään moitteettomia.
Annamme tarvittavat neuvot ja ohjeet, jotta asiakas osaa käyttää lääkkeitä oikein ja turvallisesti. Tarkastelemme lääkehoitoa kokonaisuutena ja huomioimme myös asiakkaan muut sairaudet ja iän. Tuemme lääkehoitojen ongelmatilanteissa ja tarvittaessa otamme yhteyttä lääkäriin.

Huolehdimme lääkkeiden saatavuudesta
Pidämme varastossamme riittävästi lääkkeitä asiakkaidemme tarpeisiin. Toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa. Tuemme asiakkaidemme lääkehoidon jatkuvuutta tilanteissa, joissa lääke on saatavuushäiriön vuoksi loppunut.

Kehitämme osaamistamme
Apteekissa lääkeasioissa palvelee aina terveydenhuollon ammattilainen. Kouluttaudumme aktiivisesti ylläpitääksemme ja syventääksemme osaamistamme asiakkaan parhaaksi.

Toimimme osana terveydenhuoltoa
Olemme usein ensimmäinen terveydenhuollon lähipalvelupiste. Tarjoamamme neuvonnan avulla säästämme merkittävästi muun terveydenhuollon resursseja.Teemme moniammatillista yhteistyötä kansanterveyden edistämiseksi ja pitkäaikaissairaiden hoitoketjun varmistamiseksi. Ratkomme havaitsemiamme potilasturvallisuutta vaarantavia ongelmia.

Apteekkihaku

Löydä lähin Apteekkisi

Lääkehaku

Hinnat, saatavuus ja korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä