Tärkeä tiedote   |  25.09.2017  Lääkkeiden saatavuustilanne apteekeissa

Avoimet työpaikat farmaseuteille

HELSINKI

Lönnrotinkadun apteekissa Helsingin keskustassa ja Länsimäen sivuapteekissa Vantaalla on tarjolla tuntityötä farmaseuteille. Paikka sopii myös opiskelijalle, jolla on farmaseutin oikeudet. Oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat tässä työssä välttämättömiä.

Haastava ja kehittyvä työympäristö antaa mahdollisuuden työssä kehittymiseen. Apteekin kasvaessa on myöhemmin mahdollisuus kokoaikaiseen ja vastuullisempaan työnkuvaan.
Käytössä on sekä Salix (Lönnrotinkatu) että Maxx (Länsimäki), joten molempien hallinta on hyväksi.

Yhteydenotot ja lisätiedot: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@apteekit.net, puh. 041-5012232.


HELSINKI

Ruoholahden Ässäapteekki hakee mukavaan työporukkaan vahvistusta; myyntihenkistä, asiakaspalvelutaitoista farmaseuttia kokoaikatyöhön heti tai sopimuksen mukaan. Työhön kuuluu myös viikonlopputyö. Maxx-käyttöjärjestelmän osaaminen vaaditaan sekä kotimaisen kielen lisäksi ainakin englanti. Apteekki sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lisätiedot ja hakemukset apteekkari Minna Uusitalo (minna.uusitalo@apteekit.net)


HELSINKI

RUOHOLAHDEN APTEEKISSA (Helsingin 61. apteekki) TYÖTÄ TARJOLLA PROVIISORIOPISKELIJALLE Itämerenkatu 21 Lähikauppakeskus Ruoholahti 09 6859410 ************************************************ HELSINKI 8.8.2017 Ruoholahden apteekki, www.ruoholahdenapteekki.fi, hakee syyskuussa alkavaan osa-aikaiseen työhön proviisoriopiskelijaa (1-2 opiskelijaa), jolla on farmaseutin oikeudet. Apteekkimme on ajanmukainen ja asiakaskuntamme kansainvälistä. Meille on helppo tulla metrolla, bussilla, ratikalla tai vaikka pyöräillen. Löydät meidät Ruoholahden Kauppakeskuksen ulkotorilta, osoitteesta Itämerenkatu 21. Olemme Avainapteekki. Haemme positiivista, yhteistyökykyistä ja toimeliasta lääkealan osaajaa joukkoomme. Käytössämme on MAXX-tietojärjestelmä. Suomen lisäksi hyvä englanninkielen taito on välttämätön, venäjänkielen taidosta olisi myös etua kansainvälisessä toimintaympäristössämme. Ota yhteyttä ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen helena.suomela@apteekit.net, p. 09 685 9410 apteekkari Helena Suomela.


HELSINKI

KANNELMÄEN KESKUSAPTEEKISSA FARMASEUTILLE TÖITÄ TARJOLLA

Haemme iloiseen joukkoomme ahkeraa ja oma-aloitteista asiakaspalvelusta pitävää farmaseuttia. Meillä on käytössä salix-tietojärjestelmä.

Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille on helppo tulla töihin niin junalla, bussilla, autolla kuin polkupyörällä.

Yhteydenotot: apteekkari Kirsi Yritys, kirsi.yritys@gmail.com p. 041-5069670


HELSINKI

Apteekissa vuoden ympäri farmaseutteja osa-aikaisessa työssä. Ota yhteyttä: markku.ylinen@itakeskuksenapteekki.fi


HELSINKI

HELSINKI

Mellunmäen Uusi Apteekki hakee reipasta asiakaspalvelun kehittämisestä kiinnostunutta farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen heti tai sopimuksen mukaan. Arvostamme sosiaalista luonnetta ja joustavaa oma-aloitteista työotetta. Meille on tärkeää, että osaat olla mukana kehittämässä iloista työilmapiiriä.

Kasvava apteekkimme sijaitsee K-Supermarket Masin yhteydessä hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Mellunmäen metroaseman vieressä. Toimitilamme uusittiin keväällä 2016. Käytössämme on MAXX-järjestelmä ja ROWA-varastorobotti. Aukioloajat ma-pe klo 9-18, la klo 10-16 ja su suljettu.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen sähköpostitse: mellunmaenuusiapteekki@apteekit.net

Voit kysyä lisätietoja mieluiten sähköpostitse: mellunmaenuusiapteekki@apteekit.net tai tarvittaessa puhelimitse 020 794 0800 (apteekkari Sebastian Forssell / proviisori Kalle Riihivainio.

Ilmoitus jätetty 5.7.2017


VANTAA

Farmaseutille työtä tarjolla Vantaanportin apteekissa Jumbon kauppakeskuksessa. Työvuorot voi valita joustavasti.
Yhteydenotot: vantaanportin.apteekki@apteekit.net, puh. 044 9710 739 proviisorit tai apteekkari.


VANTAA

Myyrmannin apteekissa Vantaalla on tarjolla farmaseuteille tuntitöitä, lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin.

Lisätietoja: prov. Outi Kivelä (09)53088520
outi.kivela@myyrmanninapteekki.fi


LOHJA

LOHJA
Lohjan Onni apteekki hakee asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen syyskuun loppuun 2018 asti.
Olemme kauppakeskusapteekki, joka on myös lähialueen oma-apteekki. Työvälineenäsi on Salix sekä siihen liittyvät PD ohjelmistot. Apteekki sijaitsee kauppakeskuksessa ja on uusittu kokonaan 2013.
”Hyvä ja rento työyhteisö odottaa sinua” on henkilökunnan viesti.

Lisätietoja apteekista www.onniapteekki.fi tai Facebook Onni apteekki.
Lisätietoja apteekkari Sinikka Kesseli-Pulkkinen 040 577 3628 tai asiakaspalvelupäällikkö Nina Ekström 019 388100.

Hakemukset sähköpostilla sinikka.kesseli-pulkkinen ad apteekit.net 2.10.2017 mennessä


RIIHIMÄKI

Tarvitsemme syksyllä osa-aikaisia farmaseutteja tai opiskelijoita (oikeudet) lähinnä viikonlopputöihin, muutkin työvuorot ovat sovittavissa. Riihimäelle on helppo tulla junalla, apteekki sijaitsee aseman lähellä Riihimäen Prisman kauppakäytävällä. Apteekki on remontoitu kesällä 2016, välineet ovat ajantasaiset ja tilat toimivat. Katso myös www.aurinkoapteekki.fi.

Ystävälliset yhteydenotot apteekkari Merja Kahela, GSM 0405578064, merja.kahela@apteekit.net tai proviisori Anna Ojala, puh. 0195363600.


HÄMEENLINNA

Hämeenlinnan Kaurialan apteekki hakee farmaseuttia äitiysloman sijaiseksi.

Haemme iloiseen joukkoomme asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia äitiysloman sijaiseksi lokakuun puolivälistä 2017 (tai sopimuksen mukaan). Eduksesi on myynti- ja markkinointihenkisyys. Arvostamme sosiaalista luonnetta, joustavaa oma-aloitteista työotetta, luontevaa asiakaspalveluasennetta sekä kokemusta apteekkityöstä.

Apteekkimme sijaitsee kauppakeskus Goodmanissa Hämeenlinnan ytimessä. Pääset mukaan nykyaikaisen ja vilkkaan kauppakeskusapteekin toimintaan. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja Iso-Fixu-robotti. Kaurialan apteekki on avoinna ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18.

Lisätietoja antaa apteekkari Nina Ronimus puh.03 6824400 tai s-posti nina.ronimus@apteekit.net


TURKU

Hansatorin Apteekki hakee farmaseutteja!

Tarvitsemme ilta- viikonloppu- ja lomasijaisia vuoden ympäri. Kesällä kokopäivä työhön, mahdollisuus jatkoon syksyllä.

Tiedustelut ja hakemukset:
Apteekkari Siv Eriksson p. 0400 484088
siv.eriksson@hansatorinapteekki.fi


TURKU

Haemme farmaseuttia äitiyslomasijaisuuteen. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Meillä on myös tarjolla farmaseutille ilta- ja viikonlopputyötä (tuntimäärä erikseen sopien) heti tai sopimuksen mukaan . Tervetuloa mukavaan joukkoomme! Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai kim.forsen@skanssinapteekki.fi. Tiedustelut: apteekkari Petri Kumlin puh. (02) 214 6100, petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai proviisori Kim Forsén puh. (02) 214 6100, kim.forsen@skanssinapteekki.fiVi söker farmaceut för ett moderskapsvikariat. Arbetetkan börja genast eller enligt övernenskommelse. Vi kan också erbjuda farmaceuter kvälls- och veckoslutsarbete (timantalet fastställs enligt skild överenskommelse) genast eller enligt överenskommelse. Välkommen till vårt glada gäng! Skicka din ansökan och CV per e-post till petri.kumlin@skanssinapteekki.fi eller kim.forsen@skanssinapteekki.fi. Förfrågningar: apotekare Petri Kumlin tel. (02) 214 6100, petri.kumlin@skanssinapteekki.fi eller provisor Kim Forsén tel. (02) 214 6100, kim.forsen@skanssinapteekki.fi


LAITILA

Laitilan Ykkösapteekki etsii asiakaspalvelutiimiinsä vahvistukseksi farmaseuttia kokoaikatyöhön, mutta myös osa-aikatyö on mahdollista. Toivomme hakijoilta iloista asiakaspalveluasennetta, ainakin jonkin verran kokemusta apteekkityöstä, koulutusmyönteistä asennetta ja hyviä tiimityötaitoja. MAXX-apteekkijärjestelmän tuntemus on myös eduksi.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä, p. 02-856513 / proviisori Susanna Koskinen tai susanna.koskinen@fimnet.fi.


LAITILA

Laitilan Uusi Apteekki on moderni kauppakeskusapteekki mukavilla aukioloajoilla
ma-pe 9-18 ja la 9-14. Käytössämme on MAXX apteekkijärjestelmä.

Haemme joukkoomme farmaseuttia kokoaikatyöhön vakituiseen työsuhteeseen ja/tai kesäloman sijaiseksi touko- elokuun ajaksi tai sopimuksen mukaan. Sovitaan jatkosta yksilöllisesti.

Arvostamme iloista, asiakaspalveluhenkistä ja reipasta työotetta sekä halua oppia ja kehittää uutta. Voit olla myös keväällä/kesällä farmaseutiksi valmistuva opiskelija.

Meil o kivat tyätoveri ja ilo tyäskennel yhres!

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä: apteekkari Mervi Kaasinen p. 050 5565175

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV mielellään 17.3. mennessä osoitteeseen mervi.kaasinen@apteekit.net


PORI

Porin Ykkösapteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen 2.10.2017 alkaen. Arvostamme iloista ja asiakaspalveluhenkistä työotetta sekä intoa oppia ja kehittää uutta. Apteekkimme sijaitsee Sokos-tavaratalossa ja olemme avoinna ma-pe klo 9-19 ja la klo 9-16. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä.

Lisätietoja antaa proviisori Sanna Räntilä p. 02 6302300, proviisorit@ykkosapteekki.fi


FORSSA

Forssan Keskusapteekissa avoinna vakituinen kokopäivätyö farmaseutille, sillä yksi farmaseuteistamme lähtee nauttimaan eläkepäivistään. Työ käsittää asiakaspalvelu- ja annosjakelutehtäviä. Käytössämme on MAXX-apteekijärjestelmä ja Rowa-lääkerobotti.

Työt voi aloittaa kesäkuun alussa 2017 tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme reipasta ja iloista asennetta sekä asiakasmyönteistä palveluotetta.

Lisätietoja apteekkari Antti Puustinen
puh. 03 4222835
email antti.puustinen@apteekit.net


TAMPERE

Haemme nuorekkaaseen joukkoomme lisää henkilökuntaa!

Toimintamme jatkuvasti kasvaessa pyrimme vastaamaan suureen kysyntään palkkaamalla uutta henkilökuntaa.
Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä kosmetologia kokopäivätöihin sekä farmaseutteja ilta- ja viikonlopputöihin.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Yhteydenotot apteekkari Esko Sorvala p.03-2250350
Apteekki Koilliskeskus, Liikekatu 3, 33580 Tampere


LEMPÄÄLÄ

Farmaseutille tarjolla ilta- ja viikonloppuvuoroja viihtyisässä Ideaparkin kauppakeskuksessa Lempäälässä. Tampereelta on hyvät (myös julkiset) yhteydet Lempäälään moottoritietä pitkin. Olemme avoinna arkisin ja lauantaisin klo 20. Sunnuntaina olemme avoinna 12-18.

Yhteydenotot apteekkari Tuija Poutanen 040-5929093


KIHNIÖ

Lyhyt aikaiset työsuhteet onnistuvat. Apteekkiohjelmamme on Maxx

Kysy lisää: apteekki.kihnion@gmail.com
Apteekkari Petteri Pietikäinen: 050-3762202


JYVÄSKYLÄ

Farmaseutti HoviApteekkiin Jyväskylään


Hoviväki kaipaa joukkoonsa iloista, oma-aloitteista ja nopeaa farmaseuttia 6-12 kk ajaksi. Jos olet huipputekijä ja saat hoviväen liekkeihin, voi vakituinen työpaikka olla sinun!
Asiakaspalvelu vilkkaassa apteekissamme vaatii sinulta hyvää pelisilmää ja kykyä "tehdä monta asiaa yhtä aikaa" eli tehdä asioita oikeassa järjestyksessä oikeaan aikaan ja kykyä siirtyä nopeasti tilanteesta toiseen. Joustamme työajoissa molemmin puolin eli ilta- ja vkl vuorojen vastapainoksi saat arkivapaita. Toiveita työvuoroissa kuunnellaan ja toteutetaan. Työtehtävät ovat monipuoliset: tilaus- ja tavaraliikenteestä asiakaspalveluun, kassatyöskentelystä kampanjoiden esillepanoihin. Jos kuulostaa juuri sinun hommallesi, ota nopeasti yhteyttä. Aloittaa voit vaikka heti.
Vapaamuotoiset hakemukset jkrautiainen@gmail.com


SAVONLINNA

Haemme hyvästä asiakaspalvelusta innostunutta farmaseuttia tai proviisori-opiskelijaa kehittyvän, nykyaikaisen ja koulutusmyönteisen työyhteisömme vakinaiseksi jäseneksi. Venäjän kielen taito on iso plussa.
Käytämme Maxx-apteekkijärjestelmää ja apunamme on Rowa-robotti.
Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme www.apteekkiin.fi ja ota yhteyttä apteekkari Eija Nousiainen, eija.nousiainen@apteekit.net,
puh. 040 5157956.


ÄHTÄRI

Ähtärin apteekissa olisi töitä farmaseutille. Työaika voisi olla 30h/viikko tai kokoaikainen, sopimuksen mukaan. Työ alkaisi heti tai sopimuksen mukaan. Kuulumme Yhteistyöapteekit-ketjuun ja käytössä on Maxx-järjestelmä. Apteekki on avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 9-14. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää apt. Timo Lehtimäki p. 050-3579123 (tai timo.lehtimaki@salnet.fi)


VAASA

Vaasan Vetokannaksen apteekissa on avoinna farmaseutin vakituinen työpaikka ja kesälomansijaisuus farmaseutille. Haemme joukkoomme asiakaspalvelusta ja työstään innostunutta farmaseuttia. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-14. Voit olla vasta-alkaja tai kokenut konkari, tärkeintä on oikea asenne. Kysy lisää apteekkari Anne Palander puh. 050-9117624 tai anne.palander@apteekit.net.


HALSUA

Haemme Keski-Pohjanmaalle Halsuan sivuapteekkiin iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia apteekinhoitajaksi. Työn voi aloittaa 2.5. tai sopimuksen mukaan. Apteekissamme on tällä hetkellä käytössä Salix. Halsuan sivuapteekki on avoinna ma-pe klo 9-16.30. Työhön sisältyy myös lauantaivuoroja (klo 10-14) pääapteekilla Kaustisella. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää sähköpostitse apteekkarille osoitteeseen riitta.visuri-taipale@apteekit.net ja lisätietoja voit kysyä numerosta 06 861 1117.


KAUSTINEN

Haemme Keski-Pohjanmaalle Halsuan sivuapteekkiin iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia apteekinhoitajaksi. Työn voi aloittaa 2.5. tai sopimuksen mukaan. Apteekissamme on tällä hetkellä käytössä Salix. Halsuan sivuapteekki on avoinna ma-pe klo 9-16.30. Työhön sisältyy myös lauantaivuoroja (klo 10-14) pääapteekilla Kaustisella. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää sähköpostitse apteekkarille osoitteeseen riitta.visuri-taipale@apteekit.net ja lisätietoja voit kysyä numerosta 06 861 1117.


KUHMO

KUHMON apteekki on olennainen osa kuhmolaisten terveys- ja hyvinvointipalveluja. Apteekkia on määrätietoisesti kehitetty ajan mukana vastaamaan alati muuttuviin tarpeisiin. Toimimme nykyaikaisissa tiloissa aivan Kuhmon ydinkeskustassa. Kuhmossa on upea luonto, erinomaiset harrastusmahdollisuudet ja kaupunki tunnetaan erityisesti monipuolisesta, kansainvälisestä ja korkeatasoisesta kulttuuritarjonnasta.

Kuhmon apteekki hakee vakinaiseen työsuhteeseen reipasta asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia. Työsuhde alkaa 18.10 tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle palkan lisäksi mukavat työtoverit ja miellyttävät asiakkaat. Soita, lähetä sähköpostia tai poikkea juttelemaan. Huomaa, että kyseessä on päivätyö.

Tiedustelut: proviisori Elina Toivanen 08-6550 001,
s-posti elina.toivanen@kuhmonapteekki.net


VAALA

Kesäkuusta alkaen farmaseutille töitä ainakin elokuun loppuun saakka. Paikka sopii erinomaisesti vastavalmistuneelle farmaseutille / proviisoriopintojaan jatkavalle farmaseutille. MAXX-käyttöjärjestelmä. Yhteydenotot: apteekkari Marja Mikkonen 050 5185 304 tai marja.mikkonen@apteekit.net


ROVANIEMI

Farmaseutti äitiysloman sijaiseksi Rovaniemelle. Ounas apteekissa on avoinna farmaseutin äitiysloman - ja mahdollisen hoitovapaan sijaisuus. Työt voisi aloittaa jo heti lokakuun alusta.
Hakemuksia ansioluetteloineen otetaan vastaan sähköpostiosoitteeseen eeva.anttila@apteekit.net. Puhelimitse paikasta voi tiedustella 12.9. alkaen numerosta 040 - 315 6501


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM