Harjoittelupaikat

ALAJÄRVI

Harjoittelupaikka alan opiskelijoille Alajärven apteekissa. Apteekki avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su 11-15, apteekissa käytössä Pd3-apteekkijärjestelmä.
Ota yhteyttä prov. Tuija Polso tai Arttu Kallio, puh. 06-5571060 tai email: apteekki@japo.fi.


ALAVUS

Otamme mielellämme farmasian opiskelijoita harjoitteluun. Meillä saat hyvän opastuksen, monipuolisen perehtymisen apteekkityöhön nuorekkaassa, rennossa ja iloisessa työyhteisössä palvellen mukavia asiakkaitamme. Meillä on käytössämme parhaat työkalut, pD3, varastoautomaatti Rowa, palvelukotien ja kotisairaanhoidon yhteydenpidon hoidamme Easymedi - pD3 integraation avulla. Katso myös apteekin Facebook, Instagram tai nettisivut alavudenapteekki.fi. Voimme avustaa myös asunnon saannissa. Lisäksi Alavuden kaupunki tarjoaa asunnon korkeakouluopiskelijoille opintoihin liittyvän työharjoittelun ajaksi (https://www.fasadi.com/fi/yrityspalvelut/ajankohtaista/asuntoja-korkeakouluopiskelijoille-tyoharjoittelun-ajaksi.html).

Yhteydenotot proviisori p. 06 542 1000 tai apteekkari Sirkka Pihlanne 050 3238480 tai sirkka.pihlanne@apteekit.net


ESPOO

Elixir apteekissa Espoossa Leppävaaran asemalla otetaan oppilaita harjoitteluun ympäri vuoden. Jos olet kiinnostunut harjoittelupaikasta syksylle 2023, ota pikaisesti yhteyttä!
Apteekissa on PD3 apteekkijärjestelmä, ja olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä, sijainti Sellon vieressä Leppävaaran asemalla.
Ota yhteys apteekkari Annika Tuominen-Kallandiin 0408360854 tai e -mail info@apteekkielixir.fi


ESPOO

ESPOON KESKUSTAN APTEEKKI

Apteekissamme harjoittelupaikkoja 1. tai 2. harjoitteluun myös tavallisten suoritusaikojen ulkopuolella.

Apteekkimme on Espoontorin kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme avoinna arkisin 8-20, lauantaisin 9-18 ja sunnuntaisin 12-16.

Apteekkijärjestelmänä on Salix mutta tämä vaihtuu OmaPD-järjestelmään maaliskuussa 2024.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse proviisori Olli Åmanille olli.aman@apteekit.net.


HELSINKI

Kannelmäen Keskusapteekissa on harjoittelupaikka farmasian opiskelijalle tekemään toista apteekkiharjoittelua.
Tervetuloa mukaan nuorekkaaseen iloiseen joukkoomme! Työt voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan. Kysy rohkeasti lisätietoja. Apteekkari Kirsi Yritys, p.041-5069670, kirsi.yritys@gmail.com


HELSINKI

Kontulankaaren apteekissa on vielä vapaa harjoittelupaikka farmasian opiskelijalle keväälle 2024. Meillä on erittäin laadukas ja hyvin järjestetty harkka sekä avuliaat ja mukavat työkaverit.

Ota rohkeasti yhteyttä proviisoriin:
helja.makinen@kontulankaarenapteekki.fi


HELSINKI

Etelä-Haagan apteekki on sekä Helsingin että Itä-Suomen Yliopiston opetusapteekki. Apteekissamme on vapaana yksi harjoittelupaikka syksylle 2023. Ole yhteydessä apteekkariin (mikko.kaenmaki@apteekit.net) tai proviisoriin (heidi.knuutila@apteekit.net).


HELSINKI

Meillä Itäkeskuksen apteekissa suorittaa 1. ja 2. apteekkiharjoittelua vuosittain farmaseutti- ja proviisoriopiskelijoita.

Yhteydenotot apteekkari Minna Mäenpää minna.maenpaa@apteekit.net


HELSINKI

Harjoittelupaikkoja apteekissamme tarjolla farmasian oppilaille Tule oppilaaksi Pukinmäen apteekkiin. Meillä on oppilaat viihtyneet ja saaneet hyvää opetusta.
2. harjoittelu syksy 2024 täynnä
joonas.jaaskelainen(at)apteekit.net


HÄMEENLINNA

Hämeenlinnan I Tori-Apteekki on moderni ja alati uudistuva apteekki Hämeenlinnan kaupungin ytimessä, torin laidalla. Apteekki palvelee asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä.

Hei opiskelija! Onko sinulla harjoittelupaikka etsinnässä? Vai etsitkö tuntitöitä opintojen oheen? Oletko valmistumisen kynnyksellä? Hämeenlinnassa olisi tarjolla vaihtelevia työpäiviä ja mukavaa meininkiä kaupungin ytimessä!

Etsimme tiimiimme reipasta ja myönteisen asenteen omaavaa tyyppiä, jolla on halua kehittyä farmasian alan ammattilaisena. Etsimme juuri sinua, joka sovit meidän tiimiimme. Odotamme, että hyvä asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Tarjoamme rennon ja hyvähenkisen työporukan, mahdollisuuden kouluttautumiseen, kilpailukykyiset työsuhde-edut ja modernit työvälineet asiakaspalveluun. Käytössämme on Maxx -apteekkijärjestelmä ja Treet-verkkoapteekki.

Ota rohkeasti yhteyttä joko apteekkari Jukka Niemeen puh. 0400 298 959 tai proviisori Heidi Vuotiin puh. 03 630 600 niin jutellaan lisää! Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse jukka.niemi@toriapteekki.fi tai heidi.vuoti@toriapteekki.fi.


HÄMEENLINNA

Aulangon apteekki tarjoaa harjoittelupaikkoja farmasian opiskelijoille läpi vuoden. Meillä on mukava ja rento työyhteisö, jossa jokainen osallistuu oppilaanohjaukseen. Harjoittelun jälkeen on mahdollisuus jatkaa töitä apteekissa esim. osa-aikaisesti tai kesälomien ajan.

Aulangon apteekki sijaitsee Hämeenlinnassa K-Supermarket Hätilän yhteydessä lähellä rautatieasemaa hyvien junayhteyksien päässä niin Tampereelta kuin Helsingistäkin ja siltä väliltä. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä oheisohjelmineen sekä Rowa-varastoautomaatti. Olemme avoinna ma-pe klo 8.30-19 ja la 9-16.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: apteekkari Tuula Teinilä p. 040 5313728, tuula.teinila@apteekit.net tai proviisori Satu Harju p. 03 622900, satu.harju@apteekit.net.


IISALMI

Otamme mielellämme farmaseutti- ja proviisoriopiskelijoita suorittamaan tutkintoon kuuluvan 2.apteekkiharjoittelun Iisalmen Ykkösapteekissa. Tarjoamme harjoittelun jälkeen myös kesätyömahdollisuuden! Ota yhteyttä apteekkari Marja Blomberg, marja.blomberg@apteekit.net, p 040 7309658 tai proviisori Anne Muranen, proviisori@iisalmenapteekki.fi. p. 017 813666.


IKAALINEN

Ikaalisten apteekista voi kysellä harjoittelupaikkaa farmasian 2.harjoitteluun.

Ota yhteyttä: apt. Annamari Hakala 040 5100933 tai annamari.hakala(at)apteekit.net


INKOO

Inkoon apteekki toimii opetusapteekkina farmasian opiskelijoille. Inkoo on kunta meren äärellä, kätevän matkan päässä esim. pääkaupunkiseudulta. Työaikamme ovat inhimilliset; palvelemme arkisin klo 9-18 ja la 9-15 uusissa, valoisissa tiloissa S-marketin yhteydessä. Meillä sinua odottavat mukavat asiakkaat ja työkaverit sekä rauhallinen työympäristö. Tervetuloa iloiseen Inkooseen suorittamaan opintoihin kuuluvaa apteekkiharjoittelua!
Ota yhteyttä: apteekkari Monica Strandvall 050-4343847 monica.strandvall@apteekit.net

Ingå apotek fungerar som ett undervisningsapotek för farmasistuderanden. Ingå är en kommun vid kusten nära huvudstadsregionen. Som studerande kan du förvänta dig ett lugnt apotek med trevliga kunder, samt bra öppethållningstider; vi betjänar vardagar kl. 9-18 och lö 9-15. Välkommen till glada Ingå för att utföra din apotekspraktik!
Ta kontakt: apotekare Monica Strandvall 050-4343847 monica.strandvall@apteekit.net


ISOKYRÖ

Isonkyrön apteekki Etelä-Pohjanmaalla on Itä-Suomen ja Helsingin yliopiston opetusapteekki.

Apteekki on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-17.30, lauantaisin kello 9-13 ja käytämme Maxx-apteekkijärjestelmää.

Soita apteekkiin (064788000) tai lähetä sähköpostia apteekkarille (paula.pinta@apteekit.net)!


JOENSUU

Otamme mielellämme farmaseutti- ja proviisoriopiskelijoita suorittamaan tutkintoon kuuluvat apteekkiharjoittelut Niinivaaran apteekissa. Tarjoamme harjoittelun jälkeen myös kesätyömahdollisuuden! Ota yhteyttä apteekkari Riitta Aalto-Setälään riitta.aalto-setala@apteekit.net, p. 0407169511


JYVÄSKYLÄ

Harjoittelupaikka farmasian oppilaalle 2. harjoitteluun avoinna mukavassa työyhteisössä Jyväskylän Kuokkalan apteekissa.

Huippuporukka töissä ja asiakkaat leppoisia kuin maalla, vaikka ollaan ihan kesän hienojen tapahtumien naapurissa. Mm. SuomiPop-festivaalit ihan lähellä ja monet muut tapahtumat tekevät kaupungista eläväisen.

Lisätietoja apteekkari Petri Kröger (petri.kroger@apteekit.net, 040 8344059) tai proviisori Heidi Keinänen (heidi.keinanen@apteekit.net, 010 425 6000).


KANKAANPÄÄ

Kankaanpään I Keskusapteekki on opetusapteekki ja otamme mielellämme farmasian opiskelijoita apteekkiharjoitteluun. Kysy lisää. Apteekkari Briitta Holma-Lahti, briitta.holma-lahti@apteekit.net, p. 02-5721008


KANKAANPÄÄ

Olemme vuoden 2009 opetusapteekki ja samalla toimintatavalla on jatkettu. Toimintaa kehitetään laadun periaatteiden mukaisesti, vastuualueet ja -henkilöt on jaettu, asiakaspalvelua kehitetään. Tervetuloa suorittamaan farmasian opiskeluun kuuluvaa pakollista harjoittelua Kankaanpään Vuokko apteekkiin!

Kankaanpään 2. Vuokko apteekki
Opistonkatu 2, 38700 Kankaanpää
p.02 572760
vuokkoapteekki.kankaanpaa@apteekit.net


KAUHAJOKI

Otamme mielellämme farmasian harjoittelijoita
apteekkiimme, ota yhteyttä!
puh. 06-2311377 apteekkari Susanna Kohtanen
susanna.kohtanen@apteekit.net


KIHNIÖ

Aina kannattaa kysellä. Kihniön apteekki: Kihnion.apteekki@apteekit.net


KOTKA

Karhulan Tori apteekki on sekä Helsingin että Itä-Suomen Yliopiston opetusapteekki. Tarjoamme paikan yhdelle farmasian oppilaalle kerrallaan. Tervetuloa iloiseen tiimiimme!
Yhteydenotot apteekkari Tiina Lehmuskero puh. 05 4605 5000, tiina.lehmuskero@apteekit.net


KOTKA

Kotkassa Oiva apteekissa voi suorittaa farmasian opiskeluun liittyvän harjoittelun. Otamme yhden oppilaan kerrallaan. Meillä on monipuolisia työtehtäviä kauppakeskusapteekissa.
Tiedustelut proviisori Riikka Pousi riikka.pousi@apteekit.net tai apteekkari Anne Sorri anne.sorri@apteekit.net puh. 0400-445579.


KURIKKA

Toimimme opetusapteekkina farmasian (farmaseutti / proviisori) opiskelijoille. Sijaitsemme n. 30 km päässä Seinäjoelta.

Ota yhteyttä ja varaa harjoittelupaikkasi ajoissa soittamalla p. 040 567 5581 tai laita sähköpostia osoitteeseen: terhi.lahde@apteekit.net (Terhi Lähde, apteekkari).

Vuoden 2024 oppilaspaikka on täytetty.


LAPPEENRANTA

APTEEKKI SAIMAA toivottaa farmasian opiskelijat tervetulleiksi suorittamaan oppilasharjoittelunsa. Yhteydenotot apteekkari/proviisorit puh. 05 4530009.


MIKKELI

Apteekki Stella
2. harjoittelun paikka farmaseutiksi opiskelevalle ja valmistuminen kesäksi 2023. Harjoittelun jälkeen jatkuisi työt kesäksi ja mahdollisesti vuoden 2023 loppuun.

Ota yhteyttä
proviisori Vesa Hämäläinen, vesa.hamalainen@apteekit.net
apteekkari ritva.kervinen@apteekit.net

Laukaan 1. apteekki
2. harjoittelun paikka farmaseutiksi opiskelevalle ja valmistuminen kesäksi 2023. Harjoittelun jälkeen jatkuisi työt kesäksi ja mahdollisesti viikonloppuvuoroja syksylle 2023.

apteekkari ritva.kervinen@apteekit.net


MÄNTTÄ

Mänttä-Vilppulan I.apteekki, Mäntän apteekki
Apteekkimme tarjoaa harjoittelupaikkoja farmasian alan opiskelijoille. Opiskelijat tuovat mukavasti uusia ajatuksia ja vaativat vastauksia välillä visaisiinkin kysymyksiin!
Ota rohkeasti yhteyttä!

marja.lehtonen@apteekit.net tai puhelin 03-4747326


NUMMELA

Tarjoamme vuosittain harjoittelupaikan alan opiskelijoille. Ota yhteyttä nummelanuusiapteekki@apteekit.net

Olemme Nummelan Prisma-keskuksessa sijaitseva iloisella asenteella toimiva pari vuotta sitten perustettu apteekki. Nummela on vain puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta ja siellä yhdistyy mukavasti keskikokoisen apteekin edut ja sopivan kokoisen, ei liian ison, kaupungin asiakaskunta.

Apteekkityö sinällään on varmasti samanlaista toimipaikasta riippumatta, mutta jos pidät apteekkityöstä hyvällä sykkeellä, niin meillä on siihen ihan parhaat työkaverit. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa, kehittyvässä ja moniammatillisessa työyhteisössä. Apteekissamme on varastoautomaatti ja käytössämme on mm. verkkoapteekki ja noutolokerikko.


ORIVESI

Haluaisitko opetusapteekkiharjoitteluun MAXX-apteekkiin?

Opetusapteekkiharjoittelupaikka näppärälle oppilaalle monipuolisessa maaseutuapteekissa (annosjakelut, verkkoapteekki, sivuapteekki, lääkevalmistustakin vähän...), joka voisi jatkaa kesätöissä kesän 2023. Meistä on tykätty opetusapteekkina.

Ota siis yhteyttä CV:n kera apteekki.orivesi@apteekit.net, jos olet reipas farmasian opiskelija, ja tykkäät asiakaskontakteista. Niitä tarjoamme runsain mitoin.


PALTAMO

Me otamme mielellämme farmaseutti- ja proviisorioppilaita. Ota reippaasti yhteyttä! Otamme vain yhden oppilaan kerrallaan, jotta ehdimme rauhassa opettaa.
t. Apteekkari Virva Saastamoinen 0440672696


PARIKKALA

Parikkalan apteekki toimii opetusapteekkina farmasian oppilaille. Meillä kaikki osallistuvat ohjaukseen ja oppilas pääsee näkemään ja tekemään apteekkityötä tavaranpurusta aina annosjakeluun. Haluamme olla tukenasi kehityksessä asiakaspalvelun ja farmasian ammattilaiseksi.

Ota yhteyttä!
Proviisori Sanna Tikkinen, puh. 05-430016, parikkalan.apteekki@apteekit.net tai
Apteekkari Niina Metelinen, puh. 05-4772844, niina.metelinen@apteekit.net

Ps. Tarjoamme myös kesätyömahdollisuuden oppilaillemme!


PERÄSEINÄJOKI

Peräseinäjoen (= Seinäjoen 4.) apteekki

Toimimme opetusapteekkina farmasian (farmaseutti / proviisori) opiskelijoille. Sijaitsemme n. 30 km päässä Seinäjoelta.

Ota yhteyttä ja varaa harjoittelupaikkasi ajoissa soittamalla p. 0400 909 240 tai laita sähköpostia osoitteeseen: terhi.lahde@apteekit.net (Terhi Lähde, apteekkari).

Vuoden 2022 oppilaspaikka on varattu.


PIHTIPUDAS

Opetusapteekkiharjoittelupaikkoja farmasian opiskelijoille, samoin mahdollisuus lääketeknikko-opintojen harjoittelujaksoihin. Tarjoamme myös TET-jaksoja koululaisille. Ota yhteyttä tuija.tuikkanen@apteekit.net tai 014-561804


POLVIJÄRVI

Polvijärven apteekki toimii opetusapteekkina farmasian oppilaille. Tiiviissä porukassamme kaikki osallistuvat ohjaukseen ja oppilas pääsee näkemään laaja-alaisesti apteekkityötä tavaranpurusta aina annosjakeluun. Meillä onnistuu myös lääkevalmistuksen harjoittelu, koska valmistamme itse lääkevoiteet. Tavoitteenamme on olla tukena oppilaan kehityksessä asiakaspalvelun ja farmasian rautaiseksi ammattilaiseksi.

Ota yhteyttä apteekkiimme (harjoitteluvastaava: proviisori Jaakko Lehtinen, polvijarvenapteekki@apteekit.net; p: 045 6093522) Tarjoamme myös kesätyömahdollisuuden oppilaillemme!


PORI

Tikkulan Apteekki toimii opetusapteekkina farmasian opiskelijoille ja tarjoamme 1-2 harjoittelupaikkaa vuosittain.

Tikkulan Apteekki avattiin maaliskuussa 2024 Tikkulan S-market / ABC -keskukseen. Apteekissa on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!
www.tikkulanapteekki.fi

Yhteystiedot:
apteekkari Johanna Kangas
johanna.kangas@apteekit.net

proviisori Anni Lindholm
anni.lindholm@apteekit.net
p. 02 634 0400


PORI

Porin Asema-apteekissa avoinna harjoittelupaikka farmasian opiskelijalle

Tarjoamme harjoittelupaikkaa farmaseuttiopiskelijalle Porin Asema-apteekissa. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä tutustumaan monipuolisesti apteekkityöhön. Vaihtelevan apteekkityön lisäksi pääset opettelemaan lääketoimituksia palveluasumisyksiköihin, kotihoidon annosjakeluasiakkaille sekä apteekin tarjoamia asiantuntijapalveluita.
Porin Asema-apteekki toimii kahdessa eri toimipiteessä. Pääapteekki sijaitsee Porin keskustassa Terveystalon alakerrassa ja Itä-Porin sivuapteekki Koivulassa Itä-Porin terveysaseman vieressä www.asema-apteekki.fi .
Proviisorimme ja farmaseuttimme ovat kokeneita kouluttajia. Tule kasvamaan farmasian alan ammattilaiseksi loistavassa porukassa.
Kerromme mielellämme lisää

Leena Astala, apteekkari p. 0407079239
Eija Granfors, proviisori p. 0407596229


PORI

Tarjoamme vuosittain harjoittelupaikan 1-2 farmasian oppilaalle.

Karhu Apteekki sijaitsee Prisma Mikkolan kauppakeskuksessa Porissa. Apteekissamme työskentelee noin 25 henkilöä. Farmasian opiskelijat ovat valinneet meidät Vuoden Opetusapteekiksi v. 2021.

Yhteydenotot:
apteekkari Veli-Matti Lehtola p. 02 631 2800,
veli-matti.lehtola@apteekit.net tai
proviisori Jenna Koskiranta p. 02 631 2844,
jenna.koskiranta@karhuapteekki.fi


RIIHIMÄKI

Tarjoamme vuosittain harjoittelupaikan alan opiskelijoille. Ota yhteyttä info@aarreapteekki.fi


RISTIINA

TULE OPPILAAKSI TAI FARMASEUTIKSI RISTIINAN APTEEKKIIN
Tervetuloa Mikkelin viereen Ristiinan apteekkiin mukavaan työporukkaan töihin.
Mikkelistä on Ristiinaan vain noin 20 km ja töissä kulkeminen busseilla onnistuu. Mikäli olet vailla 2. harjoittelun paikkaa ja valmistut kesäksi 2020 farmaseutiksi on meillä tarjottavana Sinulle sekä harjoittelupaikka, kesätyöpaikka että halutessasi myös vakituinen työpaikka. Mikäli olet jo farmaseutti on meillä Sinulle vakituinen työpaikka, koska yksi farmaseuteistamme jää eläkkeelle vuosien 2020 – 2021 vaihteessa.
Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan asiasta tarkemmin:

apt. Mika Hynninen, gsm 0503058254, sposti: mikapkhynninen@gmail.com tai

proviisori Tiina Pakarinen, p. 015 740 7700 , sposti: tiina.pakarinen@ristiinanapteekki.fi


ROVANIEMI

Tuleva farmasisti! Haluaisimme kovasti auttaa sinua matkallasi taitavaksi apteekin ammattilaiseksi. Kysy harjoittelupaikkaa meiltä Rovaniemen keskusapteekista. Autamme asunnon hankinnassa.
Kysy lisää! proviisori Mikko Halkola(rovaniemen.keskusapteekki@apteekit.net) tai apteekkari Minna Loukusa (minna.loukusa@apteekit.net)


SAVONLINNA

Proviisori- tai farmaseuttiopiskelija, tule meille oppilaaksi. Oppilasajan jälkeen sinulla on mahdollisuus jäädä meille myös kesätöihin. Tutustu apteekkiimme nettisivuillamme


SEINÄJOKI

Apteekkimme on opetusapteekki. Meillä on vuosittain farmasian alan opiskelijoita suoritta­massa harjoittelu­jaksoaan. Myös useat peruskoululaiset ovat suorittaneet työ­elämään tutustumisjaksonsa meillä.
Yhteystiedot:
Seinäjoen Keskus-Apteekki
Suupohjantie 57, Ideapark, 60320 Seinäjoki
p. 06- 420 1900
www.seinajoenkeskusapteekki.fi


SEINÄJOKI

Hei sinä farmasian alaa opiskeleva huipputyyppi. Seinäjoen Alvar apteekki on uusi Seinäjoen keskustaan perustettu kivijalka-apteekki. Apteekki toimii opetusapteekkina yhteistyössä farmasiaa opettavien yliopistojen kanssa. Farmasian oppilaat voivat suorittaa farmaseutin/proviisorin tutkintoon kuuluvan pakolliset harjoittelujaksot apteekissamme. Olet sitten ensimmäistä harjoittelupaikkaa etsivä apteekkiuraa aloittava opiskelija tai toiseen harjoitteluun valmistautuva vähän kokeneempi tekijä, olet tervetullut mainioon joukkoomme tutustumaan apteekkitoiminnan pyörittämiseen. Meillä on hyvin lämmin ja helposti lähestyttävä työyhteisö, jossa jokainen saa osallistua apteekin toimintaan.

Seinäjoen Alvar apteekki sijaitsee Seinäjoen keskustassa uuden vilkkaan torin laidalla aivan rautatieaseman tuntumassa. Seinäjoen alueella toimii Etelä-Pohjanmaan keskussairaala, jolla on vaikutusta Seinäjoella toimitettaviin resepteihin. Pääset tutustumaan erilaisten lääkehoitojen seurantaan.

Heräsikö kiinnostus?

Lisätietoja voit kysyä apteekkari Iiris Ahopellolta, iiris.ahopelto@apteekit.net, p. 010 5087610
tai
proviisori Tuomas Nurminorolta, tuomas.nurminoro@apteekit.net, p. 010 5087610


SUOMUSSALMI

Suomussalmen apteekissa on paikka farmasian opiskelijalle opetusapteekkiharjoitteluun ensi kevääksi.

Suomussalmi on kunta Kainuussa valtatie 5 varrella. Apteekki sijaitsee kauppakeskuksessa ja on avoinna ma – pe 9 – 17 ja la 9 – 14. Sunnuntaisin ja juhlapyhinä apteekki on suljettu. Apteekissa on Maxx -järjestelmä. Suomussalmen apteekki on vuoden 2019 opetusapteekki. Meillä pääset tutustumaan monipuolisesti apteekkityöhön. Apteekissa tehdään mm. annosjakelua ja verkkokauppa on käytössä. Lääkevalmistusta myös tehdään.

Harjoittelun jälkeen on myös mahdollisuus jäädä kesäksi töihin.

Ota reilusti yhteyttä:

Apteekkari Pekka Savolainen p. 08711440,

pekka.savolainen@apteekit.net

www.suomussalmenapteekki.fi


TAMPERE

Meillä Apteekki Koilliskeskuksessa ohjataan vuosittain 2-3 farmasian opintoihin liittyvää harjoittelua ja harjoittelun päätteeksi apteekkiimme on mahdollista jäädä kesä- ja keikkatöihin opintojen ohessa.

Harjoitteluissa pääset tutustumaan paitsi vilkkaaseen pääapteekkiin Linnainmaan Prismalla, myös sivuapteekkien monipuoliseen toimintaan kuten hoivakotiyhteistyöhön, annosjakeluun sekä lääkehoitojen arviointiin.

Meillä on lisäksi aktiivinen verkkoapteekki. Some- ja verkkokauppatiimiin pääsee halutessaan mukaan jo harjoitteluiden aikana!

Yhteydenotot ja hakemukset:
proviisori Outi Vuorensola, outi.vuorensola@apteekit.net, tai p. 044 7227916


TAMPERE

Tampereen Haka-apteekissa on mahdollisuus suorittaa farmasian opintoihin kuuluva II-harjoittelu keväällä 2023. Myös kesätyö voi olla mahdollinen harjoittelun jälkeen. Tervetuloa osaavaan ja iloiseen joukkoomme!

Ota yhteyttä:
proviisori Joosep Kalamägi, joosep.kalamagi@apteekit.net
p. 03 2259000


TAMPERE

Sammon apteekissa on vapautunut farmasian opiskelijalle II-harjoittelun harjoittelupaikka keväälle 2021.Oppilasajan jälkeen on mahdollisuus jääda meille kesätöihin.
Tarjoamme mukavat työkaverit ja viihtyisän työympäristön.

Ota yhteyttä!
apteekkari Erja Tienari-Tulijoki p. 050 589 0583
erja.tienari-tulijoki@apteekit.net


TURENKI

Otamme mielellämme joukkoomme farmasian opiskelijoita suorittamaan opintoihin liittyvää harjoitteluaan. Ota yhteyttä proviisori outi.saksi@turenginapteekki.fi tai apteekkari riitta.andersin@turenginapteekki.fi


TURKU

Farmasian oppilaat ovat tervetulleita suorittamaan apteekkiharjoitteluansa meille Apteekki Prisma Länsikeskuksen nykyaikaiseen marketapteekkiin.

Yhteydenotot apteekkari Minna Jaanson puh. 040 1962 060 tai minna.jaanson@apteekit.net. Tapaamisiin!


TURKU

Varissuon apteekki toivottaa harjoittelijat tervetulleiksi: otamme kerrallaan yhden farmasiaoppilaan ja tarvittaessa yhden lääketeknikkkoharjoittelijan

terveisin Turun 14. Varissuon apteekki, Littoistentie 81, 20610 Turku, s-posti: turku14@apteekit.net, p: 0207 349 120


TURKU

Tampereentie Apteekki toivottaa farmasian opiskelijat tervetulleeksi harjoittelemaan

Ota yhteyttä: turku15@apteekit.net, puh. 02 238 1457


TURKU

Lämpimästi tervetuloa harjoitteluun farmasian tai lääketeknikko-opiskelija Turun 18. Hirvensalon apteekkiin. Yhteydenotot: apteekkari Marina Jungner, Turun 18. Hirvensalon apteekki puh: 040 5610772


Varmt välkommen att utföra din praktik vid Åbo 18. Hirvensalo apotek, du farmacie-studerande eller läkemedelsteknikerstuderande. Kontakta: apotekare Marina Jungner, Åbo 18. Hirvensalo apotek tel: 040 5610772


TURKU

Otamme mielellämme farmaseutti- ja proviisoriopiskelijoita sekä lääketeknikko-opiskelijoita suorittamaan tutkintoon kuuluvat apteekkiharjoittelut meillä. Tarjoamme harjoittelun jälkeen myös työmahdollisuuden!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Yhteydenotot tai vapaamuotoiset hakemukset: Turun 21. Runosmäen apteekki, apteekkari Lenita Jokinen, p. 050 490 89 44 tai lenita.jokinen@apteekit.net


VAASA

Otamme mielellämme farmasian opiskelijoita harjoittelujaksolle Vaasan Keskusapteekkiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
apteekkari Yvonne Kjellman puh. 06 319 1100
yvonne.kjellman@apteekit.net

Vi tar gärna emot farmaceutstuderande på praktik till Vasa Centralapotek.

Ta kontakt och fråga mera:
apotekare Yvonne Kjellman tel. 06 319 1100
yvonne.kjellman@apteekit.net


VAASA - VASA

Harjoittelu Vaasassa
Tule harjoittelemaan Vaasaan Apteekki Kivihakaan. Tarjoamme harjoittelupaikat farmasian opiskelijoille.

Pääset täydentämään mukavaa, asiakaspalveluhenkistä joukkoamme uusittuun apteekkiimme. Käytössämme on alan uusimmat työvälineet: Maxx, Iso-Fixu, noutoautomaatti, verkkoapteekki jne. Meillä pääset tekemään apteekkityötä monipuolisesti ja vaihtelevasti reseptinkäsittelystä apteekkikosmetiikkaan.
Vaasa on kaksikielinen kaupunki, missä enemmistökieli on suomi.
Palvelemme asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Apteekin aukioloajat: ma-pe klo 9-19, la 10-16

Sijaitsemme Vaasassa Kivihaan kauppakeskusalueen keskellä. Tarvittaessa avustamme asunnon hankkimisessa.

Kysy lisää ja tule tutustumaan!
Apteekkari Mona Heikfolk puh. 040-5650819 tai mona.heikfolk@apteekit.net
www.apteekkikivihaka.fi


PRAKTIKPLATS I VASA

Kom och gör din praktik på Stenhaga Apotek i Vasa. Vi erbjuder praktikplatser åt farmaciestuderanden

Vi erbjuder dig plats i vårt trevliga, serviceinriktade team på en modern arbetsplats, då vårt apotek bara har funnits på sin nuvarande plats i några år. Vi har MAXX, Iso-Fixu lagerrobot, hämtautomater och ett växande nätapotek Hos oss får du jobba mångsidigt med allt, från recepthantering till kosmetikförsäljning.
Vasa är en tvåspråkig stad med finska som majoritetsspråk.
Vi betjänar våra kunder på finska, svenska och engelska
Vår öppettider: må-fr 9-19, lö 10-16

Vi finns i Stenhaga shoppingområdet i Vasa. Vid behov hjälper vi dig att skaffa lägenhet.

Ta kontakt med apotekare Mona Heikfolk tel. 040-565 0819 eller e-post: mona.heikfolk@apteekit.net
www.stenhagaapotek.fi


VALKEAKOSKI

Valkeakosken Uusi Apteekki tarjoaa harjoittelupaikkaa farmasian opiskelijalle. Myös kesätöitä tarjolla!

Soita ja kysy lisää: apteekkari Santero Morri 045 604 9922
sähköposti: santero.morri@uusiapteekki.net


VANTAA

Farmasian oppilas - tule meille harjoitteluun Martinlaakson apteekkiin. Käytössämme on Maxx-apteekkiohjelma. Martinlaakson apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla. Juna-asema on aivan kauppakeskuksen vieressä. Aloittamaan pääset joustavasti. Mukavat kollegat odottavat sinua!

Hakemuksen voit laittaa s-postilla martinlaakson.apteekki@apteekit.net


VANTAA

Myyrmäen apteekissa on tarjolla harjoittelupaikka farmasian opiskelijalle toiselle harjoittelujaksolle. Valmistumisen jälkeen mahdollisuus kesätöihin tai jopa vakituiseen paikkaan.
Tiedustelut: Apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@myyrmaenapteekki.com, puh. 09-53063417


VARKAUS

Otamme farmasian opiskelijoita suorittamaan 1. ja 2. vaiheen harjoittelua Kommilan apteekkiin. Soita 020 7738 660 ja kysy lisää! Olemme Kuopion yliopiston nykyaikainen, vasta remontoitu ja uusiin toimitiloihin siirretty opetusapteekki. Harjoittelun päätteeksi myös kesätyöpaikka mahdollinen.


VIRKKALA

Haetko harjoittelupaikkaa ja samalla kokoaikaista työpaikkaa valmistumisen jälkeen?

Tule töihin meille Virkkalan Omena-apteekkiin. Meillä voit suorittaa harjoittelun farmaseutin tutkinnon viimeistelyksi ja tarjoamme sinulle valmistuttuasi vakituisen kokoaikaisen työsuhteen. Työsuhteen alkamisesta ja kestosta voimme sopia joustavasti.

Pääset tekemään töitä iloisen ja mukavan työporukan kanssa Virkkalan taajamassa, Lohjan kupeessa. Meillä on myös sivuapteekki Siuntiossa, jossa palvelemme asiakkaitamme arkisin ja lauantaisin, samoin kuin Virkkalassa.

Työ apteekeissamme on monipuolista ja vaihtelevaa. Tärkeintä meille on, että sinulla on oikeanlainen asenne asiakaspalveluun ja haluat kehittää itseäsi asiakaspalvelijana. Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta sekä innostusta apteekkityön kehittämiseen. Annosjakelun osaaminen katsotaan eduksi, mutta mikäli sinulla ei ole siitä kokemusta, opastamme sinut ilolla alkuun. Halutessasi sinulla on mahdollisuus osallistua apteekin kampanjoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Käytössämme on MAXX-apteekkiohjelma ja kuulumme Lähiapteekit -ketjuun.

Lohjalta kuljet kätevästi mm Turkuun ja Helsinkiin. Lohjan kaupungin alueella on hienot puitteet liikkumiselle ja harrastamiselle.

Lähetä työhakemuksesi sähköpostitse jarkko.kiuru@apteekit.net. Annan mielelläni lisätietoja puhelimitse: Apteekkari Jarkko Kiuru, puh. 050 320 4040 tai voit kysyä lisätietoja myös yllä olevan sähköpostin kautta.

Työpaikan osoite:
Virkkalan Omena-apteekki, Virkkalantie 8, 08700 Lohja sekä Siuntion sivuapteekki, Siuntiontie 504, 02580 Siuntio


Apteekkihaku

Löydä lähin Apteekkisi

Lääkehaku

Hinnat, saatavuus ja korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä