Avoimet kesätyöpaikat

TURKU

Pyhän Henrikin apteekki etsii reippaita ja asiakaspalvelutyöstä innostuneita kesätyöläisiä kesäksi 2018 avuksi kassatyöskentelyyn ja logistiikan hoitoon.

Olemme moderni ja monipuolisesti palveleva apteekki. Meillä työskentelee muun muassa kosmetologeja ja sairaanhoitaja.

Lisätietoja antaa apteekkari Harri Kanerva, harri.kanerva@kolumbus.fi. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse.


MARIEHAMN

Central-Apoteket i Mariehamn söker

sommarfarmaceut till vårt moderna apotek.
Du är välkommen med i ett fint arbetslag där vi sätter kunden främst.

Vårt apoteksprogram är Maxx och Åland är speciellt på sommaren fullt av
evenemang som erbjuder dig något utöver det vanliga.
Vi hjälper dig gärna att ordna bostad.

Hör av dig till apotekare Johan EK
Tel. 040-8366073
E-post johan.ek@aland.net


Central-Apoteket Maarianhaminassa hakee

kesäfarmaseuttia moderniin apteekkiimme.
Olet tervetullut mukaan meidän joukkoomme jossa asiakas on
aina etusijalla.
Apteekkiohjelmamme on Maxx ja
Ahvenanmaa on varsinkin kesällä tapahtumia täynnä ja ruotsinkieli
karttuisi kaupan päälle!
Avustamme mielellämme asunnon hankkimisessa.
Ota yhteyttä niin kerron lisää.

Apteekkari Johan Ek
Puh. 040-8366073
Sähköposti: johan.ek@aland.net


LAITILA

Laitilan Uusi Apteekki on moderni kauppakeskusapteekki mukavilla aukioloajoilla
ma-pe 9-18 ja la 9-14. Käytössämme on MAXX apteekkijärjestelmä.

Haemme joukkoomme farmaseuttia kokoaikatyöhön vakituiseen työsuhteeseen ja/tai kesäloman sijaiseksi touko- elokuun ajaksi tai sopimuksen mukaan. Sovitaan jatkosta yksilöllisesti.

Arvostamme iloista, asiakaspalveluhenkistä ja reipasta työotetta sekä halua oppia ja kehittää uutta. Voit olla myös keväällä/kesällä farmaseutiksi valmistuva opiskelija.

Meil o kivat tyätoveri ja ilo tyäskennel yhres!

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä: apteekkari Mervi Kaasinen p. 050 5565175

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV mielellään 17.3. mennessä osoitteeseen mervi.kaasinen@apteekit.net


FORSSA

Forssan Keskusapteekissa tarjolla farmaseutille / nuorelle proviisorille kesätöitä kesä-elokuun aikana. Käytössämme on MAXX ja Rowa.

Jos asenteesi on iloinen ja reipas sekä pidät asiakaspalvelutyöstä - tule Forssaan kesätöihin. Optiona on työn mahdollinen jatkuminen pitempäänkin, sillä farmaseuttimme jää kesäkuussa eläkkeelle.

Lisätietoja antaa apteekkari Antti Puustinen
puh. 03 4222835
email antti.puustinen@apteekit.net


VILPPULA

Vilppulan apteekissa on farmaseutin kesälomien sijaisuus kesäkuun alusta elokuun loppuun 2017. Meillä on käytössä Maxx -ohjelmistot. Työskentelemme avarissa tiloissa ja apteekki on kesäisin avoinna ma- pe 9-17 ja la 9-13.
Yhteydenotot apteekkari Raija Kaitila p. 050-5051160 raija.kaitila@apteekit.net


SASTAMALA

Hei sinä farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija, tule kesälomansijaiseksi mukavaan ja iloiseen joukkoomme Häijääseen!
Apteekkimme sijaitsee hyvien yhteyksien varrella kauppakeskus Häijään Äijässä Tampereelta 40 km Poriin päin ja on avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-15. Tilat ovat uudet, valoisat ja viihtyisät ja käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä ja Procuro. Töitä on tarjolla kesä-elokuun 2017 välisenä aikana sopimuksen mukaan.
Jos kiinnostuit, niin soita ja kysy lisää apteekkari Päivi Kaikkoselta, puh. Häijään apteekki 03-518 1135 tai 040-764 0024.


IKAALINEN

Ikaalisten apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille kesä-elokuussa 2018. Apteekki on avoinna arkisin klo 9 - 18 ja lauantaisin klo 9 - 14. Käytössämme on Maxx -apteekkijärjestelmä.
Voit olla myös valmistuva farmaseutti ja suorittaa harjoittelun ennen kesätyöjaksoa.

Ota yhteyttä: apt. Annamari Hakala 040 5100933 tai annamari.hakala(at)apteekit.net


KIHNIÖ

Sopimuksen mukaan. Apteekkiohjelmamme on Maxx. Kysy lisää: apteekki.kihnion@gmail.com
Apteekkari Petteri Pietikäinen: 050-3762202


KORPILAHTI

Farmaseutille tarjolla kesätyöpaikka 1.5.18 alkaen tai sopimuksen mukaan. Yhteydenotot apteekkari Virpi Kortemäki puh. 014-821775 tai virpi.kortemaki@apteekit.net


JÄMSÄ

Jämsän apteekki hakee kesälomansijaiseksi kahta farmaseuttia (touko-elokuu 2017 tai sopimuksen mukaan). Olemme iso ja monipuolinen apteekki. Meillä on tarjota sinulle mukavat työkaverit ja maittava kotiruokalounas. Apteekki on avoinna arkisin 9-20, lauantaisin 9-17, sunnuntaisin ja pyhinä 11-16. Käytössämme on Pd3-järjestelmä ja kuulumme Avainapteekit -ketjuun.

Yhteydenotot: apteekkari Raija Stoor 0400 518355, raija.stoor@jamsanapteekki.fi tai proviisori Sari Hämelehto 010 4708866, sari.hamelehto@jamsanapteekki.fi


LAPPEENRANTA

Hei! Oletko vielä kesätyöpaikkaa vailla? Meillä olisi tarvetta vielä yhdelle farmaseutille! Ota pikaisesti yhteyttä apteekkari Kaisa Tuomaala 050-3719259.


SULKAVA

Sulkavan apteekissa on tarjolla farmaseutille tai proviisorille kesäloman sijaisuus 1.6.-31.8.17, ja jatkossa myös osa-aikaisen farmaseutin tai proviisorin jatkuva työsuhde.
Yhteydenotot Anu Rasi-Leskinen, puh. 044-9927747
tai anu.rasi-leskinen@apteekit.net


KRONOBY

Kruunupyyn 1. apteekki: Etsimme kesätöihin kesäksi 2018 farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa, jolla on farmaseutin oikeudet. Pienessä maalaisapteekissa pääset tekemään mielenkiintosi mukaan monenlaisia töitä asiakaspalvelusta somistukseen jne. Halutessasi pääset tutustumaan myös sivuapteekkiimme Ähtävällä. Asiakkaistamme suurin osa (n.80%) on ruotsinkielisiä. Ota yhteyttä apteekkariin 06-8345004. Lisätietoa apteekistamme: www.kronobyapotek.fi


PIELAVESI

Pielaveden apteekki hakee farmaseuttia kesäksi, työn kesto sopimuksen mukaan. Harjoitella voi jo huhtikuussa.
Yhteydenotot apt. Helvi Hänninen,
puh. 017-861366


ENO

Haemme kesätöihin Enon apteekkiin farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa, jolla on farmaseutin oikeudet. Mahdollisuus myös toisen harjoittelun suorittamiseen ennen kesätöiden alkua. Työt alkavat toukokuun loppupuolella ja kestävät elokuun loppuun.

Apteekkimme sijaitsee Enossa, noin 35 kilometrin päässä Joensuusta. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja toimimme uusissa, kolme vuotta sitten remontoiduissa tiloissa. Olemme auki maanantaista perjantaihin 9-18 ja lauantaisin 9-13. Lounaaksi on tarjolla apteekkiemäntämme päivittäin tekemää maukasta kotiruokaa.

Lisätietoja saat apteekkari Sinikka Pekoselta puh. 013-228 882, sinikka.pekonen@apteekit.net tai proviisori Jarkko Kettuselta 013-228 881.


NIVALA

Nivalan apteekki etsii mieluiten farmaseutin oikeudet omaavaa kesätyöntekijää kesä-elokuun väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan.


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM