Avoimet kesätyöpaikat

AKAA

Tule kesätöihin Viialan apteekkiin Akaaseen. Meillä on töitä tarjolla farmaseutille tai proviisorille koko kesäksi tai sopimuksen mukaan.

Apteekki sijaitsee uusissa tiloissa S-marketin yhteydessä. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Meillä on kivat työkaverit ja mukavat asiakkaat. Auki olemme ma-pe klo 9-19 ja la 9-15.

Junalla Viialaan pääsee sekä Tampereen että Hämeenlinnan suunnasta.

Soita ja kysy lisää: apteekkari Tuula Teinilä p. 040 5313728 tai tuula.teinila@apteekit.net


ALAJÄRVI

Kesätöitä tarjolla farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle Alajärven apteekissa. Apteekki avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su 11-15, apteekissa käytössä Pd3-apteekkijärjestelmä.
Ota yhteyttä prov. Tuija Polso tai Arttu Kallio, puh. 06-5571060 tai email: apteekki@japo.fi.


ALAVUS

Kesäfarmaseutille töitä Alavuden apteekissa sopimuksen mukaan, myös lyhyemmät työsuhteet huomioidaan. Ota yhteyttä, jos olet farmaseutti, proviisori tai farmaseutin oikeudet omaava opiskelija, joka haluaa mukaan iloiseen työyhteisöön mukavien asiakkaiden pariin. Työtäsi avustaa myös varastoautomaatti. Yhteydenotot apteekkari Sirkka Hirvonen 050 3238480 tai sirkka.hirvonen@apteekit.net


ASKOLA

Hei sinä valmistuva farmaseutti tai proviisoriopiskelija. Tule kesätöihin Askolan apteekkiin 1.6-31.8.2020 väliseksi ajaksi tai sopimuksen mukaan. Apteekkimme on kiva pieni maalaisapteekki, jossa mukavat asiakkaat ja työkaverit. Voit tulla meille joko kokokaikaiseksi tai osa-aikaiseksi, ihan miltä sinusta tuntuu. Tarvetta farmaseutille on myös kesän jälkeen, jos se kiinnostaa. Soittele 0405069488 tai laita viestiä ilona.haikala@apteekit.net


ESPOO

Hei sinä farmasisti! Tule meille kesätöihin Espooseen Leppävaaraan apteekki Elixiriin,joko koko kesäksi tai osaksi kesää. Apteekki on Leppävaaran asemalla, katutasossa Sellon kauppakeskuksen vieressä. Olemme avoinna joka päivä, arkisin 8.30-21, la 10-18 su 12-18. Soittele 040 8360854 apteekkari Annika Tuominen-Kalland tai laita s posti info@apteekkielixir.fi.


ESPOO

Soukan apteekki Espoossa etsii asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa farmaseutin oikeuksilla kesätöihin 1.6. alkaen. Mahdollisuus myös sivuapteekin hoitomääräykseen sivuapteekissamme idyllisessä Kauklahdessa. Molemmissa apteekeissa mukavat työkaverit bonuksena. Jos kiinnostuit, ota nopeasti yhteyttä ulla.lofhjelm@soukanapteekki.fi tai 09-8016133.


HELSINKI

KÄPYLÄ
Farmaseutille kiva kesätyöpaikka tarjolla. Kesäkuu-elokuu. Meillä on reipas työyhteisö ja mukavat asiakkaat. Käytämme Maxx-ohjelmistoa. Apteekki on auki arkisin klo 8:30-19:00 ja lauantaisin klo 9:00-16:00. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun.
Tiedustelut ja hakemukset 22.3.2019 mennessä proviisori Jenni Sainio puh. 09 791335, sähköposti sari.kallioinen@apteekit.net


HELSINKI

Etelä-Haagan apteekki hakee farmaseuttia/farmaseutin oikeudet omaavaa kesätöihin toukokuun lopusta alkaen syyskuun loppuun tai sopimuksen mukaan. Jatkossa on mahdollisuus myös tuntitöihin. Apteekissamme on käytössä Salix-järjestelmä ja Procuro. Apteekki on avoinna kesällä arkisin 8.30-18 ja lauantaisin 9-13 (heinäkuussa lauantaisin suljettu). Meillä on myös sivuapteekki Pikku Huopalahdessa.

Lisätietoa apteekkari Eeva Karilta ja proviisoreilta p. 095872600. Hakemukset voi lähettää osoitteeseen eeva.kari(at)apteekit.net.


HELSINKI

Helsinki
Pukinmäen apteekissa tarvetta kokoaikaiselle tai osa-aikaiselle farmasistille määräajaksi elo- ja syyskuuksi. PD3-järjestelmä käytössä. Mahdollisesti myöhemminkin tuntitöitä.Pukinmäki on hyvien yhteyksien päässä kehä 1:sen ja juna-aseman vieressä, lähellä Viikkiä. Muutimme juuri uusiin tiloihin S-marketin yhteyteen.
Joonas.jaaskelainen(at)apteekit.net , 050 530 9490


HUITTINEN

Huittisten apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesä-, heinä- ja elokuuksi tai sopimuksen mukaan. Työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa kesän jälkeen. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja Iso Fixu -robotti.
Lisätietoja ja yhteydenotot:
martina.jons-kari@seutuposti.fi tai puh 040 7373241
Tervetuloa joukkoomme!


HUMPPILA

Apteekki Humppilan Lasi hakee kesälomasijaiseksi farmaseuttia/farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa tai vastavalmistunutta proviisoria noin kahdeksi kuukaudeksi kesä-elokuun aikana tai sopimuksen mukaan. Humppila on hyvien yhteyksien varrella n. tunnin matkan päässä Tampereelta tai Turusta sekä n. 1,5 tuntia Helsingistä.
Apteekki sijaitsee kesäisin vilkkaassa kauppakeskus Humppilan Lasissa valtatie 2-varrella. Olemme avoinna ma-pe 9-17.30, la 10-15 ja su 12-15. Käytössämme on MAXX-apteekkiohjelma.
Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Jani Mäntylä jani.mantyla@apteekit.net tai puh. 040 5562476


HÄMEENLINNA

Tiiriön apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa/valmistuvaa proviisoria asiakaspalvelutehtäviin kesän ajaksi. Aloitus sopimuksen mukaan.

Tiiriön apteekki palvelee moottoritien varrella Prismakeskuksessa. Käytössämme on Pd3-järjestelmä sekä muut modernit työkalut. Myös verkkokauppa www.tiirionapteekki.fi
Apteekki on avoinna ma-pe 9-20 ja la 9-17.

Yhteydenotot:
apteekkari Timo Mäenpää p. 040-8220855
timo.maenpaa@apteekit.net
ja/tai
johtava proviisori Heli Saario p. 03 61500500
heli.saario@apteekit.net


HÄRMÄ

Alahärmän apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria kesälomien sijaiseksi kesä- syyskuun ajalle. Aloitus- ja päättymispäivät sekä työtuntien määrä ovat neuvoteltavissa. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja apteekkimme on avoinna ma-pe 9-17 ja la 10-14. Pääset osana mukavaa työyhteisöämme palvelemaan leppoisia asiakkaitamme, joihin virkistävän lisänsä tuovat kesällä paikkakunnalle saapuvat turistit.
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!
Apteekkari Tuija Moisio
tuija.moisio@apteekit.net,
p. 06 484 8888, 040 573 1864


IKAALINEN

Ikaalisten apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille tai oikeudet omaavalle opiskelijalle kesä-syyskuussa. Voit työskennellä meillä koko kesän tai joustavasti osan jaksosta. Apteekki on avoinna arkisin klo 9 - 18 ja lauantaisin klo 9 - 14. Käytössämme on Maxx -apteekkijärjestelmä.


Ota yhteyttä: apt. Annamari Hakala 040 5100933 tai annamari.hakala(at)apteekit.net


ILMAJOKI

Kesätöitä Farmaseutille tai ehkä jopa kahdelle. Ota yhteyttä!
Apteekkari Petri Kiviluoma puh. 0405923133.


IMATRA

Tule kesäfarmaseutiksi Imatralle Tainionkosken apteekkiin!
Imatran Tainionkosken apteekki etsii mukavaan joukkoonsa farmaseuttia / farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäksi 2021. Töitä on tarjolla koko kesäksi tai sopimuksen mukaan lyhyemmälle ajanjaksolle.
Vilkas apteekkimme sijaitsee iloisessa Etelä-Karjalassa Imatran Prismakeskuksessa. Asiakkaamme ovat mukavia ja leppoisia. Apteekissamme on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Rowa-varastoautomaatti.
Tarvittaessa meiltä järjestyy asunto käyttöösi.
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen sari.eerikainen@apteekit.net
Lisätietoja saat apteekkari Sari Eerikäiseltä p. (05) 4321 272 tai 040 510 9563
www.tainionkoskenapteekki.fi


JOUTSA

Joutsan apteekissa kesätyöpaikka farmaseutille / proviisorille 1.6.21 alkaen tai sopimuksen mukaan ainakin heinäkuun loppuun, mahdollisesti pidempäänkin.

Joutsa on vilkas kesäkunta eteläisessä Keski-Suomessa. Täältä löytyvät kaikki peruspalvelut kaikenikäisille. Asunnon hankkimisessa ja myös ylläpidossa avustetaan tarvittaessa.

Tervetuloa mahtavaan työporukkaamme!

Yhteydenotot apteekkari Virpi Kortemäkeen puh. 0207 342 300 tai virpi.kortemaki@apteekit.net.


KANKAANPÄÄ

Farmaseutille kiva työpaikka Kankaanpään Keskusapteekissa kesäkuusta elokuuhun 2019, myös lyhyemmät työsuhteet huomioidaan. Työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa kesän jälkeenkin. Ota yhteyttä, jos olet farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava opiskelija, joka haluaa mukaan iloiseen työyhteisöön mukavien asiakkaiden pariin. Meillä on käytössä MAXX ja lisäksi työtäsi avustaa FIXU varastoautomaatti. Yhteydenotot apteekkari Briitta Holma-Lahti 050-5979640 tai briitta.holma-lahti@apteekit.net


KARJAA

Karjaan Apteekki hakee teknistä apulaista/harjoittelijaa kesätöihin kesä-elokuuksi. Apteekkimme sijaitsee Karjaan keskustassa, ja Karjaa sijaitsee Länsi-Uusimaalla hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Juna tuo sekä Hesasta että Turusta.

Kesätyö sopii erityisen hyvin ensimmäisen vuoden farmasian opiskelijoille. Karjaa on kaksikielinen paikkakunta, joten täällä pääsee treenaamaan toista kotimaista kieltä. Paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä joten laita hakemus apteekkarille ripeästi s-postiin petteri.henriksson@salnet.fi. Puhelintiedustelut: Petteri Henriksson 040-3526330.


KEMPELE

Zeppelinin apteekissa avoimena lääketeknikon sijaisuus ajalle 15.5.2020 - 31.8.2020.
Monipuolinen, kiva asiakaskunta, hyvä työporukka ja tekemisen meininki. Kaikki teknisen tehtävät kuuluvat työnkuvaan - asiakaspalvelusta laskutukseen ja logistiikasta markkinointiin.

Meillä on Pd3-apteekkijärjestelmä, olisi mahtavaa jos tunnet sen jo hyvin, mutta mikäli et, niin meillä varmasti opit.

Soita ja kysele lisää, tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Yhteydenotot apteekkari Merja Launonen (merja.launonen@apteekit.net) tai proviisori Jarkko Korpua (jarkko.korpua@apteekit.net), puh. 08 5204025.


KEURUU

Haemme kesätöihin Keuruun 2. Tervan apteekkiin farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa, jolla on farmaseutin oikeudet. Halutessasi pääset työskentelemään myös sivuapteekeissamme Haapamäellä ja Multialla. Apteekeissamme on mukavat työajat, hyvät tyky-edut ja työpaikkaruokailu. Sinulta toivomme palvelualttiutta, reipasta otetta ja oma-aloitteisuutta. Ota yhteyttä apteekkari Anna-Maija Mäki-Pollari puh. 0400 768 494, anna-maija.maki-pollari@apteekit.net.


KIHNIÖ

Sopimuksen mukaan. Apteekkiohjelmamme on Maxx.


KOKKOLA

Kokkolan Kauppatorin Apteekki etsii 1-2 farmaseuttia kesätöihin 1.6.-31.8.2020 väliseksi ajaksi. Myös osa-aikaiset otetaan huomioon. Yhteydenotot anu.nissila@apteekit.net tai 06-831 2262.


KORPILAHTI

Hei sinä farmaseutti, farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija tai proviisori!

Tulisitko meille Korpilahden apteekkiin kesätöihin farmaseuttisiin tehtäviin?
Korpilahti sijaitsee Keski-Suomessa Päijänteen rannalla, Jyväskylästä etelään noin 25 kilometriä.
Korpilahdelle on hyvät liikenneyhteydet ja työntekijöiden kesken kimppakyytimahdollisuus.

Etsimme työntekijää kesälomasijaiseksi vuoden 2022 toukokuun alusta syyskuun loppuun (tai sopimuksen mukaan).
Meillä on kivat työajat (apteekin aukioloajat ma 9-17:30, ti-pe 9-17, la 9-14) ja mukava työyhteisö.

Toivomme, että hakijalla on pd3-reseptintoimittamisen perusteet hallussa.

Tarjoamme sinulle asiakaspalvelun lisäksi mahdollisuuden tutustua kiinnostuksesi mukaan monipuolisesti apteekin työtehtäviin esim. logistiikkaan, verkkoapteekkitoimintaan
(pilleripoli.fi), annosjakeluun, markkinointiin.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten ota heti yhteyttä!

Sähköpostilla apteekkari Lare (lauri.viitanen@apteekit.net) tai proviisori Jenni (jenni.varis@apteekit.net).
Puhelimella Korpilahden apteekki 020 743 4210


KOTKA

Tule kesäksi töihin Kotkaan! Kauppatorin apteekki etsii farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesätöihin. Apteekki sijaitsee keskustassa saarella torin vieressä hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja kesäksi vuokrattavia opiskelija-asuntoja löytyy kävelymatkan päästä. Tule iloiseen työyhteisöömme ja nauttimaan upeasta kesäkaupungista!

Ajankohtana joustavasti touko-elokuu ja osa-aikainen työ on myös mahdollista. Kuulumme Hyvän Mielen Apteekki -ketjuun ja meillä on käytössä Maxx. Aukioloaikamme ovat ma-pe 8.30-19, la ja su 10-18.
Otathan yhteyttä apteekkari Tuula Lekanderiin: tuula.lekander@apteekit.net tai puh. 05 210 8300.

Kotkan I Kauppatorin apteekki
Kirkkokatu 10
48100 Kotka
kotkankauppatorinapteekki.kotka@apteekit.net


KOTKA

Kotkan keskustassa, Pasaatin kauppakeskuksessa sijaitseva apteekkimme hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesäksi 2020. Aloitus- ja lopetusajankohdat sovittavissa joustavasti touko-syyskuu välillä. Käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun.

Aukioloaikamme ovat Ma–Pe 8.30–20, La 10–18, Su 12–16

Tervetuloa iloiseen työporukkaamme merelliseen Kotkaan!

Ota rohkeasti yhteyttä tai lähetä hakemus suoraan sähköpostiin. Apteekkari Risto Laine tai proviisori Nina Koponen
uusiapteekki.kotka(at)apteekit.net
puh.052105770


KOTKA

Kotkan 8. Oiva apteekissa Karhulassa kesätyötä farmaseutille tai proviisorille syyskuun, mahdollisesti vuoden loppuun. Työaika sovittavissa ja myös työsuhteen kesto. Tuntityö myös mahdollista. Olen joustava.

Yhteydenotot apteekkari anne.sorri@apteekit.net tai 0400-445579. Ota yhteyttä niin kerron lisää.
Tervetuloa merikaupunkiin.


KUUSANKOSKI

Etsimme farmaseuttia tai proviisoria Kauppakeskus Veturin apteekin tiimiin kesäksi määräaikaiseen työsuhteeseen.
Apteekkimme sijaitsee Kaakkois-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa, joten tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen työskentelyyn farmaseuttisista tehtävistä, annosjakeluun ja mainonnan ja tapahtumien suunnitteluun. Kuulumme Hyvän Mielen apteekit -ketjuun ja käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä, Easymedi ja uusi Eapteekki -verkkokauppa-alusta. Proviisorille myös mahdollisuus apteekin hoitoihin.
Olemme avoinna arkisin 9-21, la 9-18 ja su 11-18. Kesätyön voi aloittaa toukokuun alusta tai sopimuksen mukaan. Apteekin kautta on mahdollista saada myös asunto.
Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Jaana Smal p. 05 884 7700 tai voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen jaana.smal@apteekit.net


KÄRSÄMÄKI

Kärsämäen apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeuden omaavaa proviisoriopiskelijaa tai proviisoria kesätöihin kesä-elokuun ajalle 2020 tai sopimuksen mukaan. Olemme avoinna arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-15. Meillä pääset halutessasi tekemään myös annosjakelua ja tarvittaessa perehdytämme sinut hyvin Pd3-järjestelmään. Kysy lisää apteekkari Antti Mäntylä p. 040 7536619 tai antti.mantyla@apteekit.net


LAHTI

ETSIMME KESÄKSI FARMASEUTTIA TAI PROVIISORIOPISKELIJAA

Kivimaan apteekki on Lahden suurin yksityinen apteekki, joka toimii Lahden keskustan alueella Syke-kauppakeskuksessa, sekä Ahtialan ja Kiveriön kaupunginosissa.

Etsimme kesälomien ajaksi farmaseutin oikeuksilla olevaa työntekijää, esimerkiksi viikkovälille 23-35 tai sovitusti. Käytämme MAXX järjestelmää ja tarvittaessa opetamme sen käytön hakijalle. Työsuhdeasunnosta Lahden keskustassa on mahdollista neuvotella.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen 15.3.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: olli.salin@kivimaanapteekki.fi tai kirjeitse: Olli Salin, Kivimaan apteekki, Kauppakatu 18, 15140 Lahti. Lisätietoja antaa: proviisori Olli Salin, 03-8829636.


LAHTI

Apteekki Karisma hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesätöihin kesä-elokuulle 2018. Tarvetta olisi mahdollisesti myös myöhemmin syksyllä iltavuoro- ja viikonlopputöihin.

Kokemus apteekkityöstä ja MAXX-apteekkijärjestelmän tunteminen katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen: apteekkikarisma.lahti@apteekit.net
Tiedustelut: apteekkari Päivi Sulosaari puh. 0407417974 tai proviisorit puh. 03-7516909


LAITILA

Farmaseutti / farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija Laitilaan

Laitilan Uusi Apteekki on valoisissa ja viihtyisissä tiloissa sijaitseva liikekeskusapteekki Laitilassa valtatie 8:n varrella (Turku 58km, Uusikaupunki 18 km, Rauma 33km). Apteekissamme on mukavat aukioloajat (ma-pe 9-18 ja la 9-15) ja käytössämme on MAXX apteekkijärjestelmä sekä ROWA Smart apteekkirobotti sujuvaa asiakaspalvelua tukemassa.

Haemme farmaseuttia / farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäloman sijaisuuteen kesä- elokuun ajaksi sopimuksen mukaan. Mahdollisuus myös työsuhteen jatkumiseen äitiyslomansijaisuutena. Arvostamme iloista, asiakaspalveluhenkistä ja reipasta työotetta.

Otathan yhteyttä niin kerron lisää: apteekkari Mervi Kaasinen puh. 050 5565175
Hakemus + CV sähköpostitse: mervi.kaasinen@apteekit.net.


LAPPEENRANTA

APTEEKKI SAIMAA hakee reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesä-elokuuksi tai sopimuksen mukaan. Olemme avoinna ma-pe 8-20, la 8-18 ja su 11-18. Maaliskuun alussa täysin uusiutunut apteekkimme sijaitsee kauppakeskus Prismassa keskustan läheisyydessä. Tervetuloa työskentelemään nuorekkaaseen ja mukavaan joukkoomme! Tiedustelut apteekkari Riitta Laurila 040 741 5500 tai riitta.laurila@apteekit.net


LAPPEENRANTA

Farmaseutille tai proviisorille keästyöpaikka tarjolla Lappeenrannan 2. Uudessa apteekissa koko kesäksi tai lyhyemmäksi ajaksi.
Voit työskennellä pääapteekissa (S-market Myllykeskus )tai sivuapteekissa Taipalsaarella tai Voisalmessa. Meillä on mukavat eteläkarjalaiset asiakkaat ja kaunis ympäristö Saimaan rannalla. Apteekissa on käytössä Maxx-järjestelmä ja kuulumme Hyvän Mielen Apteekkien ketjuun. Olet sydämellisesti tervetullut iloiseen joukkoomme!
Kysy lisää: apteekkari Kaisa Tuomaala 050-3719259 tai kaisa.tuomaala@gmail.com.


LIEKSA

Lieksan Uuteen apteekkiin haetaan farmaseutteja sekä vakituiseen työsuhteeseen että kesälomasijaiseksi.

Tule kokemaan kesä Pohjois-Karjalassa Pielisen rannalla, Kolin rinteillä, Patvinsuon pitkospuilla ja Ruunaan koskella! Retkeilyyn jää aikaa valoisina kesäiltoina ja viikonloppuisin, koska meillä on maltilliset aukioloajat: arkisin klo 8.30-18, lauantaisin klo 8.30-14. Parillisten viikkojen päivystysviikonloppuina olemme auki lauantaina klo 8.30-15 ja sunnuntaina klo 12-15. Käytössämme on Maxx-apteekkiohjelma.

Hakemukset osoitteeseen: anne.calander@ apteekit.net. Lisätietoja: Anne Calander, 050-3038857.


LIMINKA

Limingan apteekissa tarjolla kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle touko-syyskuun ajaksi, myös lyhyemmät ajanjaksot voidaan joustavasti sopia.
Työpäiviä voi olla myös Tyrnävän sivuapteekissa.

Limingan apteekki on avoinna ma-pe klo 8.30 - 18 ja la 9-15
Tyrnävän apteekki avoinna ma-pe klo 9-17 ja la 9-14

Apteekeissa on käytössä pd3-apteekkijärjestelmä. Limingan apteekki muuttaa toukokuussa uusiin tiloihin ja saamme käyttöön Rowa-varastorobotin. Kesätöiden ohessa saat siis kokemusta apteekin muutosta ja pääset kehittämään apteekin toimintoja uusissa tiloissa.

Apteekit sijaitsevat lähellä Oulua hyvien kulkuyhteyksien päässä ja tarvittaessa avustamme asunnon hankinnassa ja työmatkojen järjestämisessä.

Tervetuloa iloiseen työyhteisöön mukavien työkavereiden joukkoon. Arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta ja kykyä tarttua toimeen.

Ota yhteys
hanna.ervasti@apteekit.net / puh. 040 7761 476


LOHJA

Tule Lohjalle kesätöihin!

Lohjan 1. Apteekki hakee farmaseuttia / farmasian opiskelijaa kesätöihin.

Apteekkimme sijaitsee vilkkaalla paikalla Lohjan keskustassa kauppakeskuksessa ja on avoinna vuoden jokaisena päivänä, arkisin 8 - 19, lauantaisin 8 - 16 ja sunnuntaisin 12 - 18.
Apteekissamme on käytössä pd3-järjestelmä.

Tarjoamme Sinulle:

- Mukavan ja kannustavan työyhteisön, hyvän yhteishengen ja kivat työkaverit

Toivomme sinulta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Positiivista asennetta

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä! Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen: lohjan.ykkosapteekki@apteekit.net

Voit aloittaa työsi 03.05.2021 tai sopimuksen mukaan.
Tiedustelut: Apteekkari Eeva Savela - puh. 019 375 0606 tai proviisorit: 019 375 0600


LOHJA

Tosi mukava kesätyöpaikka farmaseutin taitoiselle toukokuusta elokuun loppuun. Takaan, että opit meillä jotain uutta - ole yhteydessä!

s-posti: paivi.jarvinen@apteekit.fi


LOPPI

Kesäfarmaseutti Lopelle

Lopen apteekki hakee farmaseuttia kesälle 2020 kesälomasijaiseksi.

Loppi on vilkas kesäkunta ja niin myös apteekin toiminta vilkastuu kesäkuukausina. Lopen apteekki on keskikokoinen kuuden työntekijän apteekki. Tarjolla on mukavat työajat, Maxx-järjestelmä, sekä kiva ja innostunut työporukka.

Apteekki sijaitsee Lopen kirkonkylällä, osoitteessa Kauppatie 7. Aukioloajat: ark. 8.30-18, la 8.30-15.
Kaikenlaiset kunnolliset ehdotukset työjaksosta ja -ajasta huomioidaan.

Yhteydenotot ja tiedustelut apteekkari Juho Pietilä puhelimitse 040 548 8040 tai sähköpostilla juho.pietila@apteekit.net


MARIEHAMN

Sommarjobb i skärgården!
farmaceut eller provisor, vill du komma och vikariera farmaceut Nina på Kumlinge filialapotek under tiden ca 21.4. – 9.5. och 2.8. – ca 4.9. Vi ordnar bostad, så du kan t.o.m ta med dig familjen till skärgården. Vi har MAXX apotekssystem och du jobbar ensam så du behöver kunna ALLA funktioner på apoteket. Vill du jobba en längre period kan detta ordnas på Första Apoteket i Mariehamn. Kolla Kumlinge filialapotek på fb. Kontakta apotekare Ingrid Qvarnström tel 050 304 2859 eller ingrid.qvarnstrom@apteekit.net


MARIEHAMN

Sommar på Åland?

Central-Apoteket i Mariehamn söker en farmaceut till sommaren 2020.

Vi är Ålands största apotek i hjärtat av Mariehamn. Hos oss får du uppleva en mycket god arbetsgemenskap där vi stöder varandra och vi är stolta över den kundservice vi ger varje dag.
Av Dig önskar vi god social kompetens och en förmåga till lagarbete och till din hjälp erbjuder vi ett modernt apotek med Maxx apoteksprogram.
Vill du förbättra din svenska är detta ett utmärkt tillfälle och vi hjälper gärna till med bostaden.

Upplev en åländsk sommar hos oss!

Kontakt e-post johan.ek@aland.net eller ring 040-8366073

Johan Ek, apotekare
Central-Apoteket i Mariehamn


Central-Apoteket Maarianhaminassa hakee

kesäfarmaseuttia moderniin apteekkiimme.
Olet tervetullut mukaan meidän joukkoomme jossa asiakas on
aina etusijalla.
Apteekkiohjelmamme on Maxx ja
Ahvenanmaa on varsinkin kesällä tapahtumia täynnä ja ruotsinkieli
karttuisi kaupan päälle!
Avustamme mielellämme asunnon hankkimisessa.
Ota yhteyttä niin kerron lisää.

Apteekkari Johan Ek
Puh. 040-8366073
Sähköposti: johan.ek@aland.net


MÄNTTÄ

Mänttä-Vilppulan 1. apteekki, Mäntän apteekki

Farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava, mitäpä jos viettäisit kesän 2021 Mäntässä, Pohjois-Pirkanmaalla. Tarjoamme Mänttä-Vilppulan 1. apteekissa sinulle työtä koko kesäksi tai sopimuksen mukaan, osa-aikaisuuskin on mahdollista järjestää. Reseptuurimme on noin 80 000, käytössämme on Pd3, Presto ja Procuro sekä EasyMedi.

Meillä on täällä apteekissa hyvä fiilis. Työaikamme ovat hvyin inhimilliset ja asiakkaat mukavia. Palvelemme arkisin klo 9-18, lauantaisin klo 9-14 ja pyhäpäivisin klo 11-14.
Kuulumme Avainapteekkeihin.

Paikkakuntana Mänttä on kuuluisa taiteesta, musiikista ja hyvistä liikuntamahdollisuuksista kaunista luontoa unohtamatta. Täällä on tilaa hengittää - myös ilman maskia!

Kiinnostuitko? Hakemuksesi voit jättää osoitteeseen marja.lehtonen@apteekit.net. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 03-4747326. Kysyä voit myös proviisorejamme Niemisen Maijaa tai Yläjärven Severiä ja tietenkin Marja-apteekkaria. Voit tutustua meihin myös osoitteessa https://mantanapteekki.fi/

Asunnon hankinnassa autamme mielellämme.

Tavataan apteekilla!


NAANTALI

Naantalin Apteekki hakee iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia töihin kesäksi 2022, mahdollisesti pidemmäksikin aikaa. Aloittaa voit 1.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Meillä on hyvät työsuhde-edut, joustava työaikapankki, mahdollisuus työpaikkalounaaseen sekä loistava työporukka. Myös osa-aikainen työ on mahdollista. Työpaikka täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Tiedustelut ja hakemukset: Apteekkari Aapo Honkanen 040–7396103 (aapo.honkanen@apteekit.net) tai proviisorit 044-7512722 (proviisorit@naantalinapteekki.fi)


ORIMATTILA

Etsimme farmaseuttia lomasijaiseksi tulevalle kesälle! Olemme täyden palvelun pd3:a käyttävä apteekki. "Täyden palvelun" sisältää koneellisen annosjakelun, sivuapteekin, verkkopalvelun sekä lääkevalmistuksen :) Myös jokapäiväisen aukiolon!
Tiedustelut ja yhteydenotot
apteekkari Airi Rouhiainen airi.rouhiainen@apteekit.net tai 0500-498973


ORIVESI

Meille saa hakea töihin aina!
Hyvät tyypit kutsumme haastatteluun, ja kesäfarmaseuteistamme moni on työllistynyt yllättävästi myös syksyisin jatkopestillä. Ajokortti on välttämättömyys, sivuapteekkiakin saattaa päästä hoitamaan.

Laita siis avoin hakemus sähköpostilla proviisori Sari Kanervalle sari.kanerva@orivedenapteekki.fi / p.03-3576800, jos joustava työskentely maaseututaajaman monipuolisessa ja nykyaikaisessa MAXX-apteekissa on sinun juttusi.


PALOKKA

Jyväskylän Palokan apteekissa kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle 1.6.-31.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä, niin kerron lisää. Apteekkari Tomi Järvinen p. 040-7288058 tai tomi.jarvinen@apteekit.net


PELKOSENNIEMI

Pelkosenniemen apteekissa ( Savukosken sivuapt) olisi tarvetta farmaseutin kesälomansijaiselle heinäkuulle, joten farmaseutti/proviisori ota rohkeasti yhteyttä. Käytössämme on Salix-järjestelmä. Työaika on 9-16.30, viikonloput vapaata. Yhteydenotot apteekkari Petri Mäenkoski
petri.maenkoski@apteekit.net tai 050-4349178


PIEKSÄMÄKI

Tule kesäfarmaseutiksi Pieksämäen Ykkösapteekkiin!

Pieksämäen Ykkösapteekki etsii farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäksi 2022.

Moderni apteekkimme sijaitsee Prismassa, aivan rautatieaseman vieressä. Kulkeminen esimerkiksi Kuopiosta onnistuu helposti junalla. Paikkakunnalta löytyy myös vapaita asuntoja.

Pääset työskentelemään uusissa tiloissa ja hyvässä ilmapiirissä mukavien työkavereitten kanssa. Apteekissamme on käytössä Pd3-järjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti. Näiden osaaminen katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä, koulutamme sinut tarvittaessa.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä apteekkari, Antti Mäntylään p. 040 7536619 (antti.mantyla@apteekit.net)


PIHTIPUDAS

Kesätöitä tarjolla farmaseutille/farmasian opiskelijalle farmaseutin oikeuksin kesäksi 2021 Pihtiputaalla. Töitä tarjolla kesäkuusta elokuun loppuun saakka. Ota yhteyttä anri.nyyssonen@apteekit.net tai 014-561804


PIIKKIÖ

Piikkiön apteekissa tarjolla kesäksi töitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle. Mahdollisuus työsuhteen jatkumiselle syksyllä. Apteekki on auki arkisin klo 9-17 ja lauantaisin 9-13.
Yhteydenotot ja tiedustelut apteekkari Silja Ketonen p.0415234359 tai 02-4795255


POLVIJÄRVI

Reipas jengimme Polvijärven apteekissa etsii joukkoonsa toimeen tarttuvaa ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia. Tarjoamme alustavasti määräaikaista pestiä kesän ajaksi, mutta työsuhde voi mahdollisesti jatkua syksyllä hoitovapaan sijaisuutena.
Apteekkimme sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Polvijärven taajamassa lähellä Joensuuta. Polvijärvi on kaunis maaseutupitäjä, joka on erityisesti mökkiläisten suosiossa – kesät ovatkin usein vilkkaita. Apteekin tilat on hiljattain remontoitu, työympäristö on uudenaikainen ja viihtyisä. Käytämme työskentelyssämme Maxx-järjestelmää. Apteekillamme on myös noutolokero lähikiinteistössä joustavoittamassa palvelua.
Olemme avoinna arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-14. Työsuhde-ehdot ovat neuvoteltavissa, autamme myös tarvittaessa asunnon etsimisessä. Lisätietoja antaa apteekkari Pia Karjalainen p: 050 3741272 ja proviisori Henna-Riikka Lipponen p: 040 1949111. Hakemukset huhtikuun loppuun mennessä osoitteeseen pia.karjalainen@apteekit.net.


PORI

Farmaseutin paikka Maantiekadun apteekissa Porissa

Maantiekadun apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille koko kesäksi tai joustavasti sopimuksen mukaan. Meille voit hakea, vaikka olisit vasta valmistumassa!

Käytössämme on Salix-järjestelmä ja Rowa-varastorobotti. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit. Toivomme, että innostut asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta ja nautit asiakaskohtaamisista.

Palvelemme arkisin 8-19 ja lauantaisin 9-15. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä olemme suljettuna.

Ota yhteyttä proviisori Kirsi Ruusuniitty puh. 02 634 0400, email: kirsi.ruusuniitty@apteekit.net


PORVOO

Hei, sinä farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava opiskelija, tule kesäksi lämminhenkiseen työyhteisöömme Porvoon Kevätkummun apteekkiin! Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kevätkummun ostoskeskuksessa. Työ on monipuolista ja aukioloaikamme ovat mukavat. Työt voit aloittaa 1.6 tai sopimuksen mukaan. Olethan positiivinen, oma-aloitteinen sekä asiakaspalvelusta pitävä.
Lisätietoa meistä löydät www.kevatkummunapteekki.fi ja Facebook: Kevätkummun apteekki
Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen: rauni.kajaani@gmail.com ja nina.backman@apteekit.net


PUNKALAIDUN

Vielä on kesään aikaa jäljellä, eikös vaan? Huhuilemme hyvää tekijää osaksi mukavaa ja rentoa työporukkaamme. Tule kesäksi tai jää pidemmäksikin aikaa; tarjolla on kesätyö tai farmaseutin äitiyslomasijaisen pesti tammikuulle 2022, päälle mahdollinen hoitovapaajatko. Jos PD3 on tuttu, olet valmis hymyn verran parempaan palveluun ja maalaisapteekin arki kiinnostaa, ota heti yhteyttä! Aukioloajat ovat työntekijäystävälliset: ma-pe 9-17 ja la 9-14. Palkkaa tehdystä työstä maksetaan passelisti. Työn saa aloittaa vaikka heti ja mielellään viimeistään kesäkuussa. Töissä voi olla kivaa, tuu kokeilemaan! apteekkari Anna Nurmi anna.nurmi@apteekit.net, 0102351250 (apteekin nro). Paikka täytetään heti, kun sopiva tekijä löytyy.


RAAHE

Nyt olisi tarjolla kahdelle kesätyöntekijälle, jolla on farmaseutin oikeudet, huippu kesätyöpaikka Raahen 1. Kauppaporvarin apteekissa. Apteekkimme on nykyaikainen. Käytössämme on mm. Maxx, Rowa-varastoautomaatti, itsepalvelukassa ja digitaaliset hintanäytöt. Tule kesäksi työskentelemään mukavien työntekijöiden kanssa apteekkiimme. Työn kesto sopimuksen mukaan ja asunto järjestetään tarvittaessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteydenotot apteekkari Ilkka Lievonen tai proviisori Heikki Kilpeläinen puh. 08 2130 300, apteekki@kauppaporvarinapteekki.net


RAUMA

Farmasian opiskelija tai farmaseutti

Haemme kesäksi 2020 farmasian opiskelijaa ja/tai farmaseuttia Raumalle Paroalhon apteekkiin. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Toivomme löytävämme reippaan, joustavan, oma-aloitteisen ja ulospäinsuuntautuneen kesätyöntekijän, joka pitää asiakaspalvelusta. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan sekä kannustavan ja osaavan työyhteisön. Apteekkimme on auki arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä.

Lisätietoja antaa proviisori Johanna Into (p. 02-83779030). Hakemus ja CV osoitteeseen toimisto@paroalhonapteekki.fi.


RAUMA

Rauman Keskus-Apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille koko kesäksi tai joustavasti sopimuksen mukaan. Voit hakea meille, vaikka olisit vasta valmistumassa.

Tarjoamme monipuolisen ja viihtyisän työympäristön sekä loistavat työkaverit. Apteekissamme on tunnettu hyvästä palvelusta ja sijaitsee Rauman keskustassa. Käytössä meillä on Maxx-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti.

Ota yhteyttä apteekkari Timo Hännikäinen 040-5165618, timo.hannikainen@apteekit.net


REISJÄRVI

Reisjärven apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisori -opiskelijaa kesälle 2022 kesä-elokuuksi.

Olemme Iloisen palvelun maaseutuapteekki. Palvelemme asiakkaita ma-pe klo 9-17 ja la klo 9-13.

Käytössämme on Maxx- apteekkijärjestelmä.

Saat halutessasi käyttöösi kalustetun pienen yksiön omakotitalon alakerrasta muutaman sadan metrin päästä apteekista.

Toivottavasti kiinnostuit!

Ota yhteyttä apteekkari Marja Blomberg p. 040 7309658 tai marja.blomberg@apteekit.net


RIIHIMÄKI

Haemme Apteekki Merkokseen Riihimäelle farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa asiakaspalveluun. Työ voi olla sopimuksen mukaan joko osa-aikaista tai kokoaikaista. Olemme avarissa ja valoisissa tiloissa toimiva nykyaikainen suoratoimitusapteekki monipuolisine palveluvalintoineen. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä.

Toimimme kauppakeskus Merkoksessa ja olemme avoinna arkisin ma-pe klo 7-21, lauantaisin klo 8-18 sekä sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 10-18. Meille on helppo tulla, sillä sijaitsemme aivan moottoritien liittymän läheisyydessä.

Apteekki Merkoksessa asiakas on aina ykkönen; haluamme palvella jokaista asiakastamme huomaavaisesti ja henkilökohtaisesti mahdollisimman hyvin.

Henkilökuntamme on motivoitunutta; meillä vallitsee hyvä työilmapiiri sekä yhteishenki, mikä välittyy myös asiakkaalle palvelutilanteessa.

Jos kiinnostuit työskentelystä Apteekki Merkoksessa, lähetä hakemus ja mahdollinen CV sähköpostitse osoitteeseen irmeli.taipale@apteekit.net.

Puhelintiedusteluihin vastaa
apteekkari Irmeli Taipale, 044 333 4646.


RISTIINA

TULE OPPILAAKSI TAI FARMASEUTIKSI RISTIINAN APTEEKKIIN
Tervetuloa Mikkelin viereen Ristiinan apteekkiin mukavaan työporukkaan töihin.
Mikkelistä on Ristiinaan vain noin 20 km ja töissä kulkeminen busseilla onnistuu. Mikäli olet vailla 2. harjoittelun paikkaa ja valmistut kesäksi 2020 farmaseutiksi on meillä tarjottavana Sinulle sekä harjoittelupaikka, kesätyöpaikka että halutessasi myös vakituinen työpaikka. Mikäli olet jo farmaseutti on meillä Sinulle vakituinen työpaikka, koska yksi farmaseuteistamme jää eläkkeelle vuosien 2020 – 2021 vaihteessa. Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan asiasta tarkemmin: apt. Mika Hynninen, gsm 0503058254, sposti: mikapkhynninen@gmail.com tai proviisori Tiina Pakarinen, p. 015 740 7700 , sposti: tiina.pakarinen@ristiinanapteekki.fi


SAARENKYLÄ

Tervetuloa meille töihin!

Me täällä napapiirin tuntumassa tahdottaisiin just sinut, reipas ja oma-aloitteinen farmaseutin oikeudet omaava farmaseutti tai proviisoriopiskelija, meille töihin! Täällä sinua odottaa Lapin yötön yö, upea luonto, hyvät liikuntamahdollisuudet ja mukava työporukka. Me toivomme, että voisit tulla meidän tiimiin jo heti toukokuun alussa 1.5.2020 ja viihtyisit joukossamme syyskuun loppuun saakka 30.9.2020. Työsuhteen pituudesta voidaan joustavasti sopia! Asunnon etsinnässä voimme myös auttaa, täältä Rovaniemeltä varmasti löytyy sopiva koti pidemmänkin matkan takaa tulijalle. Käytössä meillä on MAXX-apteekkijärjestelmä. Apteekkimme on avoinna ma-pe 8.30-18.30, la 9-16. Päivystämme joka kolmasviikko, jolloin olemme avoinna ma-pe 8.30-21 ja la 9-20 ja su 12-20. Täällä jo innolla odotamme yhteydenottoasi! Apteekkari Juha Keskitalo juha.keskitalo@saarenkylanapteekki.fi, 0400 719 701, proviisori Anne Pusa anne.pusa@saarenkylanapteekki.fi, 016-362566.


SAARIJÄRVI

Saarijärven apteekissa kesätöitä tarjolla farmaseutille, proviisorille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle touko-elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Palvelemme asiakkaitamme uusissa, vuosi sitten remontoiduissa tiloissa, S-marketin yhteydessä. Apteekkijärjestelmämme on Maxx, työtämme helpottaa automaattirobotti Fixu. Mahdollisuuksiesi mukaan voit työskennellä koko- tai osa-aikaisesti. Olemme avoinna ma-pe klo 9-19 (kesä-elokuussa ma-pe klo 9-18), lauantaisin klo 9-14 ja sunnuntaisin klo 11-14.

Saarijärvi on virkeä pikkukaupunki, jossa riittää aktiviteettejä vapaa-aikaan. Apteekissamme on mukava porukka ja hyvä työnteon fiilis. Tulethan Oppivaan Työyhteisöömme (Farmasian Oppimiskeskus palkitsi meidät v. 2017) nauttimaan Keski-Suomen kauniista kesästä!

Lisätiedot ja yhteydenotot: apteekkari Pasi Raatikainen, praatikainen@gmail.com tai puh. 014-5252700.


SALO

Tule kesäksi töihin Kuninkaantien apteekkiin Salon keskustaan!

Haemme farmaseuttia, farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa tai proviisoria vuosilomien ajaksi. Aloitus- ja lopetusajankohta voidaan sopia yksilöllisesti. Kysy myös jatkoa syksystä.

Palvelemme arkisin 8.30-18 ja lauantaisin 8.30-14. Käytössämme on Salix ja annosjakelu. Iloisella ja omatoimisella asenteella sovit hyvin porukkaamme.

Soita, niin jutellaan lisää tai laita sähköpostia!

Apteekkari Minna Mäenpää p. (02) 731 2300 tai 0400 699303 minna.i.maenpaa@gmail.com ja proviisori Elina Miettula p. (02) 731 2300.


SASTAMALA

Hei sinä farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija, tule kesälomansijaiseksi mukavaan ja iloiseen joukkoomme Häijääseen! Apteekkimme sijaitsee hyvien yhteyksien varrella kauppakeskus Häijään Äijässä Tampereelta 40 km Poriin päin ja on avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-15. Tilat ovat uudet, valoisat ja viihtyisät ja käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä ja Procuro. Töitä on tarjolla kesä-elokuun 2019 välisenä aikana sopimuksen mukaan.
Jos kiinnostuit, niin soita ja kysy lisää apteekkari Päivi Kaikkoselta, puh. Häijään apteekki 03-518 1135 tai 040-764 0024.


SILTAKYLÄ

Kymenlaaksossa Pyhtään apteekissa töitä tarjolla kesäkuusta - elokuuhun 2021, farmaseutin kesätyö.


Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin, apteekkari Tiina Tuononen
tiina.tuononen@apteekit.net, 040 5553333, 05 7471730


SIMPELE

Tule kesäksi Simpeleelle! Tarjoamme farmaseutille, proviisorille tai proviisoriopiskelijalle kesälomasijaisuutta kesä - heinäkuulle tai sopimuksen mukaan lyhyemmälle jaksolle. Apteekkimme on avoinna ma-pe klo 9-17, la klo 9-13. Käytössämme on PD3-apteekkijärjestelmä. Asunto löytyy helposti ja autamme tarvittaessa sen hankkimisessa.

Kysy lisää: apteekkari Paula Anttila 040 741 6232 tai paula.anttila@apteekit.net


SYSMÄ

Tässä se on: etsimäsi kesätyöpaikka!

Mutkattomaan joukkoomme haetaan reipasta farmaseuttia tai kesällä 2019 valmistuvaa opiskelijaa. Aloitus kesäkuun alusta tai sopimuksen mukaan. Kesän jatkoksi näppärälle ammattilaiselle on töitä tarjolla pidemmäksikin aikaa; mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Vasta remontoidun apteekkimme valtteja ovat hyvä työilmapiiri, hyväntuuliset asiakkaat sekä apteekkiemäntämme päivittäin valmistama maukas ruoka.

Luonnonkaunis kesäinen Sysmä on vilkas ja tarjoaa erilaisia tapahtumia niin kulttuurin kuin liikunnan ystäville. Perinteikkäät Sysmän Suvisoitto, Kirjakyläpäivät sekä Uotinpäivämarkkinat sahtisaluunoineen täytyy kokea ainakin kerran elämässä.

Asunnon hankinnassa autamme ilman muuta.

Yhteydenotot:
Apteekkari Marita Puikkonen
Proviisori Heta Salo
p. 0400 460 890
Voit soittaa myös iltaisin ja viikonloppuisin


TAMPERE

Tampereen 5. Tammelan apteekki hakee asiakaspalvelusta pitävää farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesälomien sijaiseksi kesä-elokuuksi 2020 tai sopimuksen mukaan. Soita ja kysy lisää apteekkari Erja Enoranta, puhelin (03) 254 9300 tai 050 581 9207, sähköposti erja.enoranta@apteekit.net


TAMPERE

Tampereen Viinikan apteekki etsii kesäksi joustavalla aikataululla farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa. Käytössämme on Fixu-varastorobotti ja Salix.

Olemme auki arkisin 9-18 ja lauantaisin 10-15. Lisätietoja antaa Tiina Pesonen puh. 0400 784855 tai tiina.pesonen@apteekit.net


TAMPERE

Haemme Sammon apteekkiin Tampereelle FARMASEUTTIA kesäloman sijaiseksi. Myös osa-aikaiset huomioidaan.
Työsuhde alkaisi jo toukokuun alkupuolella tai sopimuksen mukaan.

pd3-käyttäjäkokemus on eduksi, mutta ei välttämätön. Juuri valmistumassa oleva tai valmistunut farmaseutti myös huomioidaan.Tarjoame mukavat työkaverit ja viihtyisät uudet työtilat. Iloinen ja reipas farmaseutti sopii aina porukkaan.
Apteekkimme on auki ma - pe 9-19 ja la 9 - 15.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Lisätietoja antavat:
apteekkari Erja Tienari-Tulijoki p. 050 589 0583
erja.tienari-tulijoki@apteekit.net
tai proviisori Reetta Ojanen p. 03 3141 8700
reetta.ojanen@apteekit.net


TAMPERE

Farmaseutille/proviisoriopiskelijalle, jolla farmaseutin oik. kesätöitä 1.5.20 lähtien tai sopimuksen mukaan Tesoman apteekisa. Apteekkimme auki ma-pe 8:30-20, la 10-17 su sulj.
Apteekissamme Pd3-reseptinkäsittelyohjelma. Procuro, Presto ja varastorobotti. Kotihoidon tilauksissa käytämme easymedi-Pd3-integraatiota

Kysy lisää apteekkari Eila Tervola tai Proviisori Asta Ahonen puh. 010 420 4711 tai tesoma@tesomanapteekki.fi


TURENKI

Farmasian opiskelija! Haluatko kesätöihin apteekkiin? Meillä olisi kesätöitä sekä farmaseutille että farmasian oppilaalle. Työt voisi aloittaa toukokuun puolella tai kesäkuun alussa. Turengin apteekki sijaitsee noin 15 km etelään Hämeenlinnasta. Apteekkimme on avoinna arkisin 9-19 sekä lauantaisin 9-15. Sivuapteekkimme sijaitsee Rengossa ja on avoinna arkisin 9-17. Otathan yhteyttä mahdollisimman pian. Apteekkari riitta.andersin@turenginapteekki.fi, 0407363913 tai proviisori outi.saksi@turenginapteekki.fi 036882220.


TURKU

Turun Skanssin Apteekissa kesätyöpaikka farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle ajalle 1.5. – 30.9. tai sopimuksen mukaan.

Apteekkimme sijaitsee kauppakeskus Skanssissa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme avoinna ma-pe 8-21, la 8-19 ja su 10-19.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen petri.kumlin@skanssinapteekki.fi. Tiedustelut: apteekkari Petri Kumlin puh. 040-7089112 tai proviisori Kim Forsén puh. 020 7928481


VAASA

Kesätyö Vaasassa farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle!
Palosaaren apteekkiin Vaasan yliopiston kupeessa tarvitaan kesäfarmaseutti (28.5.-1.9. välisellä ajalla sinulle sopiva ajanjakso, vaikka kuukausi tai kaikki kolme).
Apteekissa käytetään Salix-järjestelmää, asiakkaista noin puolet puhuu suomea, puolet ruotsia. Nu är det möjligt att träna också svenska. Asuntokin löytyy helposti ja edullisesti kesäksi vapautuvista opiskelija-asunnoista.
Otathan yhteyttä apteekkari Maria Hautalaan maria.hautala@apteekit.net tai puh.050-5298588


VAASA - VASA

Vaasan Vanha Apteekki hakee farmaseutin pätevyyden omaavaa, reipasta ja palveluhenkistä henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Tarvittaessa voimme toki keskustella lyhemmästäkin työsuhteesta.

Olemme joukko iloisia apteekkialan ammattilaisia ja palvelemme vaasalaisia aivan kaupunkimme keskustassa, torin laidalla. Vaikka olemme Vaasan Vanhin yritys, olemme mieleltämme nuorekkaita.

Käytämme MAXX-ohjelmaa ja apunamme on Consis-robotti. Molempien kotimaisten kielten käyttäminen on apteekissamme jokapäiväistä ja toivommekin Sinun suoriutuvan asiakaspalvelusta käytetystä kielestä riippumatta. Tämä on siis myös mahdollisuus käytännön kielikylpyyn.
Vaasa on tunnetusti Suomen aurinkoisin kaupunki, missä käytössäsi on kaikki kaupunkielämän palvelut mutta missä myös luonto on lähellä ja merikin siinä ihan rannassa.

Tule ja liity joukkoomme!
Yhteydenotot mahdollisimman pian sähköpostitse: anja.borgmastars@apteekit.net

Är Du den person vi söker?
Vi söker en farmaceut till Gamla Apoteket i Vasa som tycker om att jobba med kundbetjäning. Vi erbjuder fast anställning och är öppna och flexibla angående arbetstider mm. Om du bara vill jobba en kortare period går det också bra.
Vi använder oss av MAXX och har en Consis-robot till hjälp. I arbetet används dagligen både finska och svenska – det är ett ypperligt tillfälle att få språkbad oberoende om finska eller svenska är ditt starkare språk!
Vasa är Finlands soligaste stad, med både stadsliv och naturen nära inpå. Du kan börja t.ex. 1.5. eller enligt överenskommelse på hel- eller deltid – det som passar dej bäst. Välkommen!
Ta kontakt så fort som möjligt.
email: anja.borgmastars@apteekit.net


VAASA - VASA

KESÄTÖITÄ FARMASEUTEILLE VAASASSA

Tule kesätöihin Vaasaan Apteekki Kivihakaan. Haemme farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa, jolla farmaseutin oikeudet.

Pääset täydentämään mukavaa, asiakaspalveluhenkistä joukkoamme juuri uusittuun apteekkiimme. Käytössämme on alan uusimmat työvälineet: Maxx, Iso-Fixu, noutoautomaatti, verkkoapteekki jne. Meillä pääset tekemään apteekkityötä monipuolisesti ja vaihtelevasti reseptinkäsittelystä apteekkikosmetiikkaan.

Sijaitsemme Vaasassa Kivihaan kauppakeskusalueen keskellä. Tarvittaessa hankimme sinulle asunnon.

Kysy lisää ja tule tutustumaan apteekkari Anne Palander puh. 050-9117624 tai anne.palander@apteekit.net.


VALKEAKOSKI

VALKEAKOSKI
Koskikaran apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesätöihin ajalle 2.5. - 30.9.2021 tai sopimuksen mukaan.
Apteekissa on käytössä MAXX-järjestelmä sekä ROWA-apteekkirobotti. Aukioloajat ovat ma-pe 9-19 ja la 9-16. Meille on Tampereelta hyvät liikenneyhteydet.
Tervetuloa mukaan iloiseen ja mukavaan työporukkaamme!
Tiedustelut apteekkari Outi Jensen 040-5868712 outi.jensen@apteekit.net tai
proviisori Annika Hämäläinen 029 3400340 annika.hamalainen@koskikaranapteekki.fi


VALKEAKOSKI

Kasvava Valkeakosken Uusi Apteekki hakee kesätöihin farmaseuttia, proviisoria, tai opiskelijaa. Aloitus sopimuksen mukaan.

Työnkuva on monipuolinen, pääset tekemään asiakaspalvelun ohella myös mm. verkkoapteekin hallinnointia ja sosiaalisen median julkaisuja.

Soita ja kysy lisää: apteekkari Santero Morri 045 604 9922
sähköposti: santero.morri@uusiapteekki.net


VANTAA

VANTAA

Hakunilan Apteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää. Koulutuksenasi voi olla myös esimerkiksi kosmetologi tai merkonomi, jolloin opetamme sinulle lääketeknikon tehtävät ja voit halutessasi suorittaa lääketeknikon tutkinnon oppisopimuksella.

Työnkuvan keskeisimmät osa-alueet ovat: tavaranpurku FIXU-varastoautomaatilla ja kassatyöskentely. Hoidat myös apteekin lääkekuljetuksia, joten ajokortti on välttämätön. Lisäksi saat omia vastuualueita kiinnostuksen ja osaamisesi perusteella. Kokemus vastaavista töistä on eduksi.

Apteekkimme on remontoitu ja meillä on MAXX-apteekkiohjelma sekä Fixu-varastorobotti. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun.

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä mm. Tikkurilan juna-asemalta, Kehä III:sen ja Lahden moottoritien risteyksessä. Olemme avoinna ma-pe 8-20, la 9-18 ja su/pyhä 11-17 ja työaikasi vaihtelee aukioloaikojen mukaan.

Olet positiivinen, pidät asiakaspalveluista ja tekemisen meiningistä. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit! Työsuhde voi alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Toivomme kokoaikaista teknistä työntekijää, mutta otamme huomioon mahdolliset osa-aikatyötoiveet.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä p. 0400-635575 / apteekkari Katja Keskiaho tai p. 09-8770580 / proviisori Oona Ojala tai lähetä suoraan hakemus 30.6.2021 mennessä osoitteeseen: katja.keskiaho@apteekit.net.


VARKAUS

Varkauden Vanha Apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa ajalle 1.5.-30.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Aptekkimme sijaitsee uusissa tiloissa Varkauden Prismassa ja meillä on käytössä pd3-apteekkijärjestelmä. Meihin on mahdollista tutustua lähemmin osoitteessa www.varkaudenvanhaapteekki.fi. Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse apteekkari Kirsi Puuruselta (kirsi.puurunen@apteekit.net) tai puhelimitse proviisori Suvi Kärkkäiseltä puh. 017-266 4712.


VIHANTI

Haemme kesäksi Raahen 4. Vihannin apteekkiin farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa noin toukokuun puolivälistä elokuun puoliväliin tai sopimuksen mukaan. Käytössämme on MAXX-järjestelmä. Olemme avoinna ma-pe klo 9-17. Vihanti on mukava maaseutupitäjä, matkaa tulee noin 35 km Raahesta ja 75 km Oulusta. Meillä on pieni, toimelias ja kokenut työyhteisö, joka toivottaa tervetulleeksi kesävahvistuksen tiimiinsä! Yhteydenotot apteekkari Saila Toukomies, p. 08 - 281 622 / saila.toukomies@apteekit.net


VIHTI

Farmaseutille kesätöitä Vihdin apteekissa

Vihdin 1. apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle. Apteekissa on nuorekas tiimi ja mukava työilmapiiri, meillä opit myös annosjakelutyön! Ota yhteyttä apteekkari Sari Westermarckiin, sari.westermarck@apteekit.net tai puhelin 0400 273217.


VOIKKAA

Farmaseutti tai proviisori

Kouvolan IX, Voikkaan apteekki hakee rennon ja rempseän henkilökuntansa lisävahvistukseksi farmaseuttia/proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen kesän 2021 ajaksi. Työsuhde alkaisi sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa 2021. Arvostamme oma-aloitteista, toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta työhön. Farmaseuttisen työn lisäksi pääset halutessasi osallistumaan mm. koneelliseen annosjakeluun sekä kehittämään apteekin toimintaa yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti. Toimimme uusituissa tiloissa Voikkaan keskustassa, josta matkaa Kuusankosken keskustaan on 4 km ja Kouvolan keskustaan 11 km. Apteekissamme on käytössä pd3-apteekkiohjelma ja Rowa-lääkerobotti. Aukioloaikamme ovat inhimilliset: ma-pe 9-18, la 9-13.
Asunnon hankinnassa autetaan.
Jos kiinnostuit, ota ihmeessä yhteyttä, niin jutellaan lisää!
Apteekkari Leena Mäkinen (leena.makinen@apteekit.net) tai proviisori Eveliina Pulkkinen (eveliina.pulkkinen@apteekit.net), 05-3289409.


VÖRÅ

Till vårt fina team på Vörå apotek söker vi en FARMACEUTVIKARIE till sommaren 2021. Det finns också möjlighet att jobba deltid våren och hösten 2021 enligt överenskommelse.
Vörå är en landsbygdskommun strax norr om Vasa. Kunderna är väldigt trevliga och jordnära. Majoriteten pratar svenska. Apoteket använder Maxx receptbehandlingsprogram. Vi har stängt kvällar, söndagar och helgdagar.
Platsen fylls genast då rätt person hittas. Vi hjälper dig gärna att hitta lägenhet vid behov.
Jag svarar gärna på frågor, tveka inte att höra av dig när som helst!
Apotekare Majbritt Björklund tfn 040 519 6392 eller majbritt.bjorklund@apteekit.net
www.voraapotek.fi
Facebook: Vörå Apotek Vöyrin Apteekki

Vöyrin apteekkiin haetaan kesäksi 2021 FARMASEUTTISIJAINEN. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä osa-aikatyötä keväällä ja syksyllä 2021 sopimuksen mukaan.
Vöyri on maalaiskunta Vaasan pohjoispuolella. Apteekin asiakkaat ovat mukavia, maanläheisiä ja suurin osa ovat ruotsinkielisiä. Apteekissa on Maxx -reseptinkäsittelyohjelma käytössä ja apteekki on suljettuna iltaisin, sunnuntaisin, ja arkipyhisin.
Paikka täytetään kun sopiva henkilö löytyy. Autamme mielellään asunnon etsimisessä tarvittaessa.
Vastaan mielellään kysymyksiisi, ethän epäröi ottaa yhteyttä milloin tahansa!
Apteekkari Majbritt Björklund puh 040 519 6392 tai majbritt.bjorklund@apteekit.net
www.voraapotek.fi
Facebook: Vörå Apotek Vöyrin Apteekki


Apteekkihaku

Löydä lähin Apteekkisi

Lääkehaku

Hinnat, saatavuus ja korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä