Avoimet kesätyöpaikat

AKAA

Viialan apteekki Akaassa hakee kesätöihin reipasta farmaseuttia tai proviisoria.

Viiala on pieni taajama Etelä-Pirkanmaalla noin 20 minuutin junamatkan päässä Tampereelta. Töitä on tarjolla kesä-elokuussa sopimuksen mukaan. Apteekki on avoinna ma-pe klo 9-19 ja la klo 9-15. Apteekilla on vasta uusitut tilat Viialan S-marketin yhteydessä. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä, jonka käytössä opastamme tarvittaessa.

Halutessasi osa työpäivistä on mahdollista tehdä Aulangon apteekissa Hämeenlinnassa. Proviisorille lisäksi mahdollisuus Viialan apteekin hoitoon kesän aikana.

Soita ja kysy lisää: apteekkari Tuula Teinilä p. 040 5313728, tai laita sähköpostia: tuula.teinila@apteekit.net.


ALAJÄRVI

Kesätöitä tarjolla farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle Alajärven apteekissa. Apteekki avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su 11-15, apteekissa käytössä Pd3-apteekkijärjestelmä.
Ota yhteyttä prov. Tuija Polso tai Arttu Kallio, puh. 06-5571060 tai email: apteekki@japo.fi.


ALAVUS

Kesäfarmaseutille töitä Alavuden apteekissa sopimuksen mukaan, myös lyhyemmät työsuhteet huomioidaan. Ota yhteyttä, jos olet farmaseutti, proviisori tai farmaseutin oikeudet omaava opiskelija, joka haluaa mukaan iloiseen työyhteisöön mukavien asiakkaiden pariin. Työtäsi avustaa myös varastoautomaatti. Yhteydenotot apteekkari Sirkka Hirvonen 050 3238480 tai sirkka.hirvonen@apteekit.net


ASKOLA

Hei sinä valmistuva farmaseutti tai proviisoriopiskelija. Tule kesätöihin Askolan apteekkiin 1.6-31.8.2020 väliseksi ajaksi tai sopimuksen mukaan. Apteekkimme on kiva pieni maalaisapteekki, jossa mukavat asiakkaat ja työkaverit. Voit tulla meille joko kokokaikaiseksi tai osa-aikaiseksi, ihan miltä sinusta tuntuu. Tarvetta farmaseutille on myös kesän jälkeen, jos se kiinnostaa. Soittele 0405069488 tai laita viestiä ilona.haikala@apteekit.net


ESPOO

Hei sinä farmasisti! Tule meille kesätöihin Espooseen Leppävaaraan apteekki Elixiriin,joko koko kesäksi tai osaksi kesää. Apteekki on Leppävaaran asemalla, katutasossa Sellon kauppakeskuksen vieressä. Olemme avoinna joka päivä, arkisin 8.30-21, la 10-18 su 12-18. Soittele 040 8360854 apteekkari Annika Tuominen-Kalland tai laita s posti info@apteekkielixir.fi.


ESPOO

Soukan apteekki Espoossa etsii asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa farmaseutin oikeuksilla kesätöihin 1.6. alkaen. Mahdollisuus myös sivuapteekin hoitomääräykseen sivuapteekissamme idyllisessä Kauklahdessa. Molemmissa apteekeissa mukavat työkaverit bonuksena. Jos kiinnostuit, ota nopeasti yhteyttä ulla.lofhjelm@soukanapteekki.fi tai 09-8016133.


HAMINA

Haminan Uusi apteekki etsii farmaseuttia kesätöihin 1.6.-31.8.2022 väliseksi ajaksi tai sopimuksen mukaan.

Aukioloaikamme ovat arkisin klo 8.30-20, lauantaisin klo 8.30-15 ja päivystämme joka toinen viikonloppu. Meillä on käytössä Pd3-järjestelmä.

Hamina on virkeä kesäkaupunki, tervetuloa tänne merelliseen ympäristöön mukavaan työyhteisöön. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä proviisori Hanna Leena Kiiskiseen, joko sähköpostilla hannaleena.kiiskinen@apteekit.net tai puh. 05-7577700. Täytämme paikan heti sopivan
henkilön löydyttyä.


HELSINKI

KÄPYLÄ
Farmaseutille kiva kesätyöpaikka tarjolla. Kesäkuu-elokuu. Meillä on reipas työyhteisö ja mukavat asiakkaat. Käytämme Maxx-ohjelmistoa. Apteekki on auki arkisin klo 8:30-19:00 ja lauantaisin klo 9:00-16:00. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun.
Tiedustelut ja hakemukset 22.3.2019 mennessä proviisori Jenni Sainio puh. 09 791335, sähköposti sari.kallioinen@apteekit.net


HELSINKI

KESÄTÖITÄ FARMASEUTILLE/PROVIISORILLE HELSINGIN PITÄJÄNMÄEN APTEEKISSA


Etsimme mukavaan työporukkaamme farmaseutin kesälomansijaista.

Toivomme, että voisit tehdä tuntitöitä myös kevään aikana, jotta kesätyön alkaessa apteekkimme toiminta olisi jo tuttua.

Pitäjänmäen apteekki sijaitsee keskeisellä paikalla Vihdintien varressa Konalassa kauppakeskus Ristikossa. Aukioloajat ovat ma-pe 9-19, la 10-16. Käytössä meillä on Maxx-ohjelma.

Tiedustelut ja yhteydenotot apteekkari Satu Lambert tai proviisori Linda Eldsbacka puh. 09-557565 tai sähköpostitse satu.lambert@apteekit.net


HELSINKI

Etelä-Haagan apteekki hakee farmaseuttia/farmaseutin oikeudet omaavaa kesätöihin toukokuun lopusta alkaen syyskuun loppuun tai sopimuksen mukaan. Jatkossa on mahdollisuus myös tuntitöihin. Apteekissamme on käytössä Salix-järjestelmä ja Procuro. Apteekki on avoinna kesällä arkisin 8.30-18 ja lauantaisin 9-13 (heinäkuussa lauantaisin suljettu). Meillä on myös sivuapteekki Pikku Huopalahdessa.

Lisätietoa apteekkari Eeva Karilta ja proviisoreilta p. 095872600. Hakemukset voi lähettää osoitteeseen eeva.kari(at)apteekit.net.


HELSINKI

FARMASEUTTI, ITÄKESKUKSEN APTEEKKI

Itäkeskuksen Apteekki etsii joukkoonsa farmaseuttia määräaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan ja vuosilomien sijaiseksi kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Voit aloittaa joustavasti tammikuussa tai sopimuksen mukaan. Voit jatkaa 30.9.2022 saakka tai sopimuksen mukaan ja tämän jälkeen mahdollisesti opintovapaan jatkuessa koko- tai osa-aikaisesti.

Apteekkimme sijaitsee Itäkeskuksessa Tallinnanaukiolla julkisen liikenteen solmukohdassa metron ja linja-autoaseman vieressä. Apteekilla on myös hyvin autopaikkoja henkilökunnan käyttöön. Olemme avoinna ma-pe 8-21 ja la-su 10-18. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä, Procuro ja Fixu-varastoautomaatti. Voit tutustua palveluihimme www.itakeskuksenapteekki.net.

Meillä on mukavat ja auttavaiset työtoverit ja panostamme erityisesti uusien työntekijöiden perehdyttämiseen. Pääset työskentelemään meillä vilkkaassa ja kansainvälisessä työympäristössä. Voit olla konkari, vasta-alkaja tai opiskelija farmaseutin oikeuksin. Perehdytämme sinut työhön tarpeittesi mukaan.

Toivomme sinulta positiivista asenneta, asiakaslähtöisyyttä ja uteliaisuutta oppia uutta. Jos koet jakavasi kanssamme samat arvot, niin tervetuloa töihin ammattitaitoiseen joukkoomme!

Soita ja kysy meistä lisää proviisori Juha-Pekka Oinas p. 010 3201130 tai apteekkari Minna Mäenpää p. 0400 699303 (klo 11-16) tai lähetä sähköpostia minna.maenpaa@apteekit.net ja kerro meille itsestäsi. Arvostamme vapaamuotoista työhakemusta ja ansioluetteloa. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


HELSINKI

Helsinki
Pukinmäen apteekissa tarvetta kokoaikaiselle tai osa-aikaiselle farmasistille määräajaksi elo- ja syyskuuksi. PD3-järjestelmä käytössä. Mahdollisesti myöhemminkin tuntitöitä.Pukinmäki on hyvien yhteyksien päässä kehä 1:sen ja juna-aseman vieressä, lähellä Viikkiä. Muutimme juuri uusiin tiloihin S-marketin yhteyteen.
Joonas.jaaskelainen(at)apteekit.net , 050 530 9490


HIMANKA

Himangan apteekki etsii farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa tai proviisoria kesätöihin ajalle 1.6-31.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Meillä saa tehdä monipuolisia työtehtäviä kuten asiakaspalvelua, annosjakelua sekä hoitokotien ja palveluspisteiden tilauksia. Työnkuva sisältää myös työskentelyä sivuapteekillamme Lohtajalla, joka sijaitsee 11 km päässä Himangalta.

Käytössämme on Maxx apteekkijärjestelmä. Aukioloaikamme ovat mukavat; arkena klo 9-17 pääapteekki ja klo 9-16.30 sivuapteekki sekä lauantaisin klo 9-12 pääapteekki. Meillä on mahdollisuus työpaikkalounaaseen sekä kiva työyhteisö.

Kalajoen seutu tarjoaa kesäisin paljon tekemistä ja elämyksiä. Täältä löytyy Kalajoen Hiekkasärkät ja Lohtajalta Vattajan upeat rannat. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä apteekkari Ulla Maliseen p. 050 597 3079 tai sähköpostilla ulla.malinen@apteekit.net


HUITTINEN

Huittisten apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesä-, heinä- ja elokuuksi tai sopimuksen mukaan. Työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa kesän jälkeen. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja Iso Fixu -robotti.
Lisätietoja ja yhteydenotot:
martina.jons-kari@seutuposti.fi tai puh 040 7373241
Tervetuloa joukkoomme!


HUMPPILA

Apteekki Humppilan Lasi hakee kesälomasijaiseksi farmaseuttia/farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa tai vastavalmistunutta proviisoria noin kahdeksi kuukaudeksi kesä-heinäkuun ajaksi tai ehdota millaisen jakson haluaisit tehdä. Humppila on hyvien yhteyksien varrella n. tunnin matkan päässä Tampereelta tai Turusta sekä n. 1,5 tuntia Helsingistä.

Apteekki sijaitsee kauppakeskus Humppilan Lasissa valtatie 2-varrella. Olemme avoinna ma-pe 9-17.30, la 10-15 ja su 12-15. Käytössämme on MAXX-apteekkiohjelma.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Jani Mäntylä jani.mantyla@apteekit.net tai puh. 040 5562476


HÄMEENLINNA

KESÄTÖITÄ AULANGON APTEEKISSA

Aulangon apteekissa tarjolla kesätöitä farmaseutille, proviisorille tai farmasian oppilaalle. Työ voi olla kokoaikaista tai osa-aikaista sopimuksen mukaan. Myös työn aloitus- ja lopetusajankohta voidaan sopia yhdessä. Lisäksi halutessa mahdollisuus tehdä osa työpäivistä Viialan apteekissa Akaassa.

Hämeenlinna sijaitsee hyvien junayhteyksien päässä niin Tampereelta kuin Helsingistä ja siltä väliltä. Täällä arki on ruuhkatonta ja kaikki on lähellä. Myös luonto ja vesi ovat lähellä. Aulangolla ja Ahvenistolla on hienot puitteet luonnossa liikkumiseen ja kaunis Vanajavesi kulkee läpi Hämeenlinnan.

Aulangon apteekki sijaitsee uusissa, nykyaikaisissa tiloissa Hätilän K-Supermarketin yhteydessä lähellä Hämeenlinnan rautatieasemaa. Käytössä pd3-apteekkijärjestelmä ja Rowa-robotti. Apteekki on avoinna ma-pe klo 8.30–19 ja la 9–16.

Soita ja kysy lisää: apteekkari Tuula Teinilä p. 040 5313728 tai laita sähköpostia: tuula.teinila@apteekit.net.


HÄMEENLINNA

Tiiriön apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa/valmistuvaa proviisoria asiakaspalvelutehtäviin kesän ajaksi. Aloitus sopimuksen mukaan.

Tiiriön apteekki palvelee moottoritien varrella Prismakeskuksessa. Käytössämme on Pd3-järjestelmä sekä muut modernit työkalut. Myös verkkokauppa www.tiirionapteekki.fi
Apteekki on avoinna ma-pe 9-20 ja la 9-17.

Yhteydenotot:
apteekkari Timo Mäenpää p. 040-8220855
timo.maenpaa@apteekit.net


HÄMEENLINNA

Farmaseutti tai proviisori, tule kesätöihin Hämeenlinnaan, kalustettu asunto odottaa sinua!!

Hämeenlinnassa Jukolan apteekissa on kesätyöpaikka farmaseutille, proviisorille tai opiskelijalle, jolla on farmaseutin oikeudet.
Olemme juuri muuttaneet uusiin moderneihin tiloihin S-marketin yhteyteen. Apteekki on avoinna arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-16 ja meillä on käytössä Pd3-järjestelmä.

Tule kesäksi mukavaan työporukkaan tai tulkaa vaikka kahden henkilön voimalla, eiköhän täältäpäin molemmille töitä löydy. Siisti, täysin kalustettu asunto odottaa sinua, joten on helppo tulla kesätöihin. Hämeenlinna on hieno kesäkaupunki, jossa on paljon tapahtumia; Weekend festivaali, Tawastia festivaali, Linna Jazz, Keskiaikamarkkinat ym.

Ota yhteyttä: Apteekkari Sami Hallenberg (010 322 8320 tai 040 5931356), sami.hallenberg@apteekit.net, niin jutellaan tarkemmin mikä ajankohta sopisi sinulle. Meidän puolesta voisit olla meillä töissä esim. 1.6.-31.8.


HÄRMÄ

Alahärmän apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria kesälomien sijaiseksi kesä- syyskuun ajalle. Aloitus- ja päättymispäivät sekä työtuntien määrä ovat neuvoteltavissa. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja apteekkimme on avoinna ma-pe 9-17 ja la 10-14. Pääset osana mukavaa työyhteisöämme palvelemaan leppoisia asiakkaitamme, joihin virkistävän lisänsä tuovat kesällä paikkakunnalle saapuvat turistit.
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!
Apteekkari Tuija Moisio
tuija.moisio@apteekit.net,
p. 06 484 8888, 040 573 1864


IKAALINEN

Ikaalisten apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille tai oikeudet omaavalle opiskelijalle kesä-syyskuussa. Voit työskennellä meillä koko kesän tai joustavasti osan jaksosta. Apteekki on avoinna arkisin klo 9 - 18 ja lauantaisin klo 9 - 14. Käytössämme on Maxx -apteekkijärjestelmä.


Ota yhteyttä: apt. Annamari Hakala 040 5100933 tai annamari.hakala(at)apteekit.net


ILMAJOKI

Kesätöitä Farmaseutille tai ehkä jopa kahdelle. Ota yhteyttä!
Apteekkari Petri Kiviluoma puh. 0405923133.


IMATRA

Tule kesäfarmaseutiksi Imatralle Tainionkosken apteekkiin!
Imatran Tainionkosken apteekki etsii mukavaan joukkoonsa farmaseuttia / farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäksi 2021. Töitä on tarjolla koko kesäksi tai sopimuksen mukaan lyhyemmälle ajanjaksolle.
Vilkas apteekkimme sijaitsee iloisessa Etelä-Karjalassa Imatran Prismakeskuksessa. Asiakkaamme ovat mukavia ja leppoisia. Apteekissamme on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Rowa-varastoautomaatti.
Tarvittaessa meiltä järjestyy asunto käyttöösi.
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen sari.eerikainen@apteekit.net
Lisätietoja saat apteekkari Sari Eerikäiseltä p. (05) 4321 272 tai 040 510 9563
www.tainionkoskenapteekki.fi


JOUTSA

Joutsan apteekissa kesätyöpaikka farmaseutille / proviisorille 1.6.21 alkaen tai sopimuksen mukaan ainakin heinäkuun loppuun, mahdollisesti pidempäänkin.

Joutsa on vilkas kesäkunta eteläisessä Keski-Suomessa. Täältä löytyvät kaikki peruspalvelut kaikenikäisille. Asunnon hankkimisessa ja myös ylläpidossa avustetaan tarvittaessa.

Tervetuloa mahtavaan työporukkaamme!

Yhteydenotot apteekkari Virpi Kortemäkeen puh. 0207 342 300 tai virpi.kortemaki@apteekit.net.


KANKAANPÄÄ

Farmaseutille kiva työpaikka Kankaanpään Keskusapteekissa kesäkuusta elokuuhun 2019, myös lyhyemmät työsuhteet huomioidaan. Työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa kesän jälkeenkin. Ota yhteyttä, jos olet farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava opiskelija, joka haluaa mukaan iloiseen työyhteisöön mukavien asiakkaiden pariin. Meillä on käytössä MAXX ja lisäksi työtäsi avustaa FIXU varastoautomaatti. Yhteydenotot apteekkari Briitta Holma-Lahti 050-5979640 tai briitta.holma-lahti@apteekit.net


KARJAA

Karjaan Apteekki hakee teknistä apulaista/harjoittelijaa kesätöihin kesä-elokuuksi. Apteekkimme sijaitsee Karjaan keskustassa, ja Karjaa sijaitsee Länsi-Uusimaalla hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Juna tuo sekä Hesasta että Turusta.

Kesätyö sopii erityisen hyvin ensimmäisen vuoden farmasian opiskelijoille. Karjaa on kaksikielinen paikkakunta, joten täällä pääsee treenaamaan toista kotimaista kieltä. Paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä joten laita hakemus apteekkarille ripeästi s-postiin petteri.henriksson@salnet.fi. Puhelintiedustelut: Petteri Henriksson 040-3526330.


KEMPELE

Zeppelinin apteekissa avoimena lääketeknikon sijaisuus ajalle 15.5.2020 - 31.8.2020.
Monipuolinen, kiva asiakaskunta, hyvä työporukka ja tekemisen meininki. Kaikki teknisen tehtävät kuuluvat työnkuvaan - asiakaspalvelusta laskutukseen ja logistiikasta markkinointiin.

Meillä on Pd3-apteekkijärjestelmä, olisi mahtavaa jos tunnet sen jo hyvin, mutta mikäli et, niin meillä varmasti opit.

Soita ja kysele lisää, tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Yhteydenotot apteekkari Merja Launonen (merja.launonen@apteekit.net) tai proviisori Jarkko Korpua (jarkko.korpua@apteekit.net), puh. 08 5204025.


KEURUU

Haemme kesätöihin Keuruun 2. Tervan apteekkiin farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa, jolla on farmaseutin oikeudet. Halutessasi pääset työskentelemään myös sivuapteekeissamme Haapamäellä ja Multialla. Apteekeissamme on mukavat työajat, hyvät tyky-edut ja työpaikkaruokailu. Sinulta toivomme palvelualttiutta, reipasta otetta ja oma-aloitteisuutta. Ota yhteyttä apteekkari Anna-Maija Mäki-Pollari puh. 0400 768 494, anna-maija.maki-pollari@apteekit.net.


KIHNIÖ

Sopimuksen mukaan. Apteekkiohjelmamme on Maxx.


KOKKOLA

Tule kesäfarmaseutiksi Kokkolaan! Tervahovin Apteekki etsii kesätöihin iloista ja reipasta farmaseuttia, joka viihtyy asiakaspalvelussa. Ruotsinkielen osaamisesta on hyötyä, sillä Kokkola on kaksikielinen kaupunki.

Meillä on käytössä Maxx ja Rowa. Kuulumme Laatuapteekit-ketjuun.

Tervetuloa työskentelemään mukavaan joukkoomme!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: apteekkari Anu Nissilä (anu.nissila@apteekit.net tai 040-573 8533). Hakemukset mahdollisimman pian.


KORPILAHTI

Hei sinä farmaseutti, farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija tai proviisori!

Tulisitko meille Korpilahden apteekkiin kesätöihin farmaseuttisiin tehtäviin?
Korpilahti sijaitsee Keski-Suomessa Päijänteen rannalla, Jyväskylästä etelään noin 25 kilometriä.
Korpilahdelle on hyvät liikenneyhteydet ja työntekijöiden kesken kimppakyytimahdollisuus.

Etsimme työntekijää kesälomasijaiseksi vuoden 2022 toukokuun alusta syyskuun loppuun (tai sopimuksen mukaan).
Meillä on kivat työajat (apteekin aukioloajat ma 9-17:30, ti-pe 9-17, la 9-14) ja mukava työyhteisö.

Toivomme, että hakijalla on pd3-reseptintoimittamisen perusteet hallussa.

Tarjoamme sinulle asiakaspalvelun lisäksi mahdollisuuden tutustua kiinnostuksesi mukaan monipuolisesti apteekin työtehtäviin esim. logistiikkaan, verkkoapteekkitoimintaan
(pilleripoli.fi), annosjakeluun, markkinointiin.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten ota heti yhteyttä!

Sähköpostilla apteekkari Lare (lauri.viitanen@apteekit.net) tai proviisori Jenni (jenni.varis@apteekit.net).
Puhelimella Korpilahden apteekki 020 743 4210


KOTKA

Tule kesäksi töihin Kotkaan! Kauppatorin apteekki etsii farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesätöihin. Apteekki sijaitsee keskustassa saarella torin vieressä hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja kesäksi vuokrattavia opiskelija-asuntoja löytyy kävelymatkan päästä. Tule iloiseen työyhteisöömme ja nauttimaan upeasta kesäkaupungista!

Ajankohtana joustavasti touko-elokuu ja osa-aikainen työ on myös mahdollista. Kuulumme Hyvän Mielen Apteekki -ketjuun ja meillä on käytössä Maxx. Aukioloaikamme ovat ma-pe 8.30-19, la ja su 10-18.
Otathan yhteyttä apteekkari Tuula Lekanderiin: tuula.lekander@apteekit.net tai puh. 05 210 8300.

Kotkan I Kauppatorin apteekki
Kirkkokatu 10
48100 Kotka
kotkankauppatorinapteekki.kotka@apteekit.net


KOTKA

Kotkan keskustassa, Pasaatin kauppakeskuksessa sijaitseva apteekkimme hakee farmaseuttia, proviisoria tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa vuosiloman sijaiseksi kesäksi 2022. Aloitus- ja lopetusajankohdat sovittavissa joustavasti touko-syyskuu välillä. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun.

Aukioloaikamme ovat Ma–Pe 8.30–20, La 10–18, Su 12–16

Tervetuloa iloiseen työporukkaamme merelliseen Kotkaan!

Lisätietoja antaa Risto Laine puh.0407389232
rila.co@kolumbus.fi
Olet tietenkin tervetullut tulemaan paikalle päälle keskustelemaan asiasta.


KUUSANKOSKI

Etsimme farmaseuttia tai proviisoria Kauppakeskus Veturin apteekin tiimiin kesäksi määräaikaiseen työsuhteeseen.
Apteekkimme sijaitsee Kaakkois-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa, joten tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen työskentelyyn farmaseuttisista tehtävistä, annosjakeluun ja mainonnan ja tapahtumien suunnitteluun. Kuulumme Hyvän Mielen apteekit -ketjuun ja käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä, Easymedi ja uusi Eapteekki -verkkokauppa-alusta. Proviisorille myös mahdollisuus apteekin hoitoihin.
Olemme avoinna arkisin 9-21, la 9-18 ja su 11-18. Kesätyön voi aloittaa toukokuun alusta tai sopimuksen mukaan. Apteekin kautta on mahdollista saada myös asunto.
Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Jaana Smal p. 05 884 7700 tai voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen jaana.smal@apteekit.net


KÄRSÄMÄKI

Kärsämäen apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeuden omaavaa proviisoriopiskelijaa tai proviisoria kesätöihin kesä-elokuun ajalle 2020 tai sopimuksen mukaan. Olemme avoinna arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-15. Meillä pääset halutessasi tekemään myös annosjakelua ja tarvittaessa perehdytämme sinut hyvin Pd3-järjestelmään. Kysy lisää apteekkari Antti Mäntylä p. 040 7536619 tai antti.mantyla@apteekit.net


LAHTI

Tiedossa olevan apteekkarivaihdoksen alla kaipaamme vahvistusta farmaseuttiseen tiimiimme keväällä 2022 ja kesällä 2022. Oletpa siis farmasian opintoihin sisältyvää apteekkiharjoittelupaikkaa etsivä opiskelija, farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija tai jo valmistunut farmaseutti/proviisori, ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten tehtävää voitaisiin räätälöidä juuri sinun tilanteesi/käytettävyytesi, osaamisesi ja mielenkiinnon kohteesi huomioiden.

Toimimme sekä Itä-Suomen yliopiston että Helsingin yliopiston farmasian tiedekunnan opetusapteekkina, ja meillä on kokemusta harjoittelijoista usean vuoden ajalta. Saat tehtäviisi huolellisen perehdytyksen ja ohjauksen.

Apteekki Trio on Lahden ydinkeskustassa, kauppakeskus Triossa sijaitseva hyvän ilmapiirin apteekki. Meillä on kivat ja avuliaat työkaverit, ja asiakkaat kehuvat rentoa ja asiantuntevaa palveluamme. Arvostamme palveluhenkistä asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta. Käytämme MAXX- apteekkijärjestelmää. Palvelemme asiakkaita myös etänä Remomedi-sovelluksen välityksellä.

Lahti pääsi mediajätti CNN:n laatimalle vuoden 2022 parhaiden matkakohteiden listalle, joka julkistettiin uudenvuodenpäivänä, joten nähtävää ja koettavaa riittää myös työajan ulkopuolella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen marianne.franck@apteekit.net. Lisätietoja meistä saat apteekkari Marianne Franckilta, puh. 040 519 6212, sekä kotisivuiltamme www.apteekkitrio.fi tai Facebookista: ”Apteekki Trio”.


LAHTI

ETSIMME KESÄKSI FARMASEUTTIA TAI PROVIISORIOPISKELIJAA

Kivimaan apteekki on Lahden suurin yksityinen apteekki, joka toimii Lahden keskustan alueella Syke-kauppakeskuksessa, sekä Ahtialan ja Kiveriön kaupunginosissa.

Etsimme kesälomien ajaksi farmaseutin oikeuksilla olevaa työntekijää, esimerkiksi viikkovälille 23-35 tai sovitusti. Käytämme MAXX järjestelmää ja tarvittaessa opetamme sen käytön hakijalle. Työsuhdeasunnosta Lahden keskustassa on mahdollista neuvotella.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen 15.3.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: olli.salin@kivimaanapteekki.fi tai kirjeitse: Olli Salin, Kivimaan apteekki, Kauppakatu 18, 15140 Lahti. Lisätietoja antaa: proviisori Olli Salin, 03-8829636.


LAHTI

Apteekki Karisma hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesätöihin kesä-elokuulle 2018. Tarvetta olisi mahdollisesti myös myöhemmin syksyllä iltavuoro- ja viikonlopputöihin.

Kokemus apteekkityöstä ja MAXX-apteekkijärjestelmän tunteminen katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen: apteekkikarisma.lahti@apteekit.net
Tiedustelut: apteekkari Päivi Sulosaari puh. 0407417974 tai proviisorit puh. 03-7516909


LAHTI

Kesätöitä tarjolla! Apila Apteekki Lahdessa etsii farmaseuttia tai oikeudet omaavaa opiskelijaa kesäksi 2022. Töitä on tarjolla kesäkuusta elokuun loppuun. Tarjoamme viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit sekä kattavat työsuhde-edut. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja Rowa-varastorobotti. Lahteen on hyvät kulkuyhteydet ja apteekilla on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa Prisman parkkihallissa. Ota yhteyttä apteekkariiin tai proviisoreihin sähköpostitse proviisori@apilaapteekki.fi tai puhelimitse 03 876220.


LAITILA

Farmaseutti / farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija Laitilaan

Laitilan Uusi Apteekki on valoisissa ja viihtyisissä tiloissa sijaitseva liikekeskusapteekki Laitilassa valtatie 8:n varrella (Turku 58km, Uusikaupunki 18 km, Rauma 33km). Apteekissamme on mukavat aukioloajat (ma-pe 9-18 ja la 9-15) ja käytössämme on MAXX apteekkijärjestelmä sekä ROWA Smart apteekkirobotti sujuvaa asiakaspalvelua tukemassa.

Haemme farmaseuttia / farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäloman sijaisuuteen kesä- elokuun ajaksi sopimuksen mukaan. Mahdollisuus myös työsuhteen jatkumiseen äitiyslomansijaisuutena. Arvostamme iloista, asiakaspalveluhenkistä ja reipasta työotetta.

Otathan yhteyttä niin kerron lisää: apteekkari Mervi Kaasinen puh. 050 5565175
Hakemus + CV sähköpostitse: mervi.kaasinen@apteekit.net.


LAPPEENRANTA

APTEEKKI SAIMAA hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesä-elokuuksi tai sopimuksen mukaan. Mottona asiakaspalvelu ompi ilomme. Olemme avoinna ma-pe 8-20, la 8-18 ja su 11-18. Sijaitsemme kauppakeskus Prismassa keskustan läheisyydessä juuri uusituissa tiloissa. Tervetuloa mukavaan menoon mukaan rentoon joukkoomme! Tiedustelut apteekkari Riitta Laurila 040 741 5500 tai riitta.laurila@apteekit.net


LAPPEENRANTA

Farmaseutille tai proviisorille keästyöpaikka tarjolla Lappeenrannan 2. Uudessa apteekissa koko kesäksi tai lyhyemmäksi ajaksi.
Voit työskennellä pääapteekissa (S-market Myllykeskus )tai sivuapteekissa Taipalsaarella tai Voisalmessa. Meillä on mukavat eteläkarjalaiset asiakkaat ja kaunis ympäristö Saimaan rannalla. Apteekissa on käytössä Maxx-järjestelmä ja kuulumme Hyvän Mielen Apteekkien ketjuun. Olet sydämellisesti tervetullut iloiseen joukkoomme!
Kysy lisää: apteekkari Kaisa Tuomaala 050-3719259 tai kaisa.tuomaala@gmail.com.


LIEKSA

Lieksan Uuteen apteekkiin haetaan farmaseutteja sekä vakituiseen työsuhteeseen että kesälomasijaiseksi.

Tule kokemaan kesä Pohjois-Karjalassa Pielisen rannalla, Kolin rinteillä, Patvinsuon pitkospuilla ja Ruunaan koskella! Retkeilyyn jää aikaa valoisina kesäiltoina ja viikonloppuisin, koska meillä on maltilliset aukioloajat: arkisin klo 8.30-18, lauantaisin klo 8.30-14. Parillisten viikkojen päivystysviikonloppuina olemme auki lauantaina klo 8.30-15 ja sunnuntaina klo 12-15. Käytössämme on Maxx-apteekkiohjelma.

Hakemukset osoitteeseen: anne.calander@ apteekit.net. Lisätietoja: Anne Calander, 050-3038857.


LIMINKA

Limingan apteekissa tarjolla kesätöitä ensi kesäksi 2022 farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle touko-syyskuun ajaksi, myös lyhyemmät ajanjaksot voidaan joustavasti sopia.
Työpäiviä voi olla myös Tyrnävän sivuapteekissa.

Limingan apteekki on avoinna ma-pe klo 8.30 - 19 ja la 9-16
Tyrnävän apteekki on avoinna ma-pe klo 9-17 ja la 9-14
Sunnuntait ja pyhät olemme suljettuna

Molemmissa apteekeissa käytämme pd3-apteekkijärjestelmää. Limingan apteekki on vuosi sitten muuttanut uusiin tilohin Limingan S-marketin yhteyteen, ja apunamme toimii reipas Paavo (Rowa) varastorobotti.

Apteekit sijaitsevat lähellä Oulua hyvien kulkuyhteyksien päässä ja tarvittaessa avustamme asunnon hankinnassa ja työmatkojen järjestämisessä.

Tervetuloa iloiseen työyhteisöön mukavien työkavereiden joukkoon. Arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta ja kykyä tarttua toimeen.

Ota yhteys
apteekkari Hanna
hanna.ervasti@apteekit.net /puh. 040 7761 476 tai
proviisori Henna
henna.markus@apteekit.net /puh. 08 381 147


LOHJA

Tule Lohjalle kesätöihin!

Lohjan 1. Apteekki hakee farmaseuttia / farmasian opiskelijaa kesätöihin.

Apteekkimme sijaitsee vilkkaalla paikalla Lohjan keskustassa kauppakeskuksessa ja on avoinna vuoden jokaisena päivänä, arkisin 8 - 19, lauantaisin 8 - 16 ja sunnuntaisin 12 - 18.
Apteekissamme on käytössä pd3-järjestelmä.

Tarjoamme Sinulle:

- Mukavan ja kannustavan työyhteisön, hyvän yhteishengen ja kivat työkaverit

Toivomme sinulta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Positiivista asennetta

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä! Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen: lohjan.ykkosapteekki@apteekit.net

Voit aloittaa työsi 03.05.2021 tai sopimuksen mukaan.
Tiedustelut: Apteekkari Eeva Savela - puh. 019 375 0606 tai proviisorit: 019 375 0600


LOHJA

Tosi mukava kesätyöpaikka farmaseutin taitoiselle toukokuusta elokuun loppuun. Takaan, että opit meillä jotain uutta - ole yhteydessä!

s-posti: paivi.jarvinen@apteekit.fi


LOPPI

Kesäfarmaseutti Lopelle

Lopen apteekki hakee farmaseuttia kesälle 2020 kesälomasijaiseksi.

Loppi on vilkas kesäkunta ja niin myös apteekin toiminta vilkastuu kesäkuukausina. Lopen apteekki on keskikokoinen kuuden työntekijän apteekki. Tarjolla on mukavat työajat, Maxx-järjestelmä, sekä kiva ja innostunut työporukka.

Apteekki sijaitsee Lopen kirkonkylällä, osoitteessa Kauppatie 7. Aukioloajat: ark. 8.30-18, la 8.30-15.
Kaikenlaiset kunnolliset ehdotukset työjaksosta ja -ajasta huomioidaan.

Yhteydenotot ja tiedustelut apteekkari Juho Pietilä puhelimitse 040 548 8040 tai sähköpostilla juho.pietila@apteekit.net


MARIEHAMN

Sommarjobb i skärgården!
farmaceut eller provisor, vill du komma och vikariera farmaceut Nina på Kumlinge filialapotek under tiden ca 21.4. – 9.5. och 2.8. – ca 4.9. Vi ordnar bostad, så du kan t.o.m ta med dig familjen till skärgården. Vi har MAXX apotekssystem och du jobbar ensam så du behöver kunna ALLA funktioner på apoteket. Vill du jobba en längre period kan detta ordnas på Första Apoteket i Mariehamn. Kolla Kumlinge filialapotek på fb. Kontakta apotekare Ingrid Qvarnström tel 050 304 2859 eller ingrid.qvarnstrom@apteekit.net


MARIEHAMN

Sommar på Åland?

Central-Apoteket i Mariehamn söker en farmaceut till sommaren 2020.

Vi är Ålands största apotek i hjärtat av Mariehamn. Hos oss får du uppleva en mycket god arbetsgemenskap där vi stöder varandra och vi är stolta över den kundservice vi ger varje dag.
Av Dig önskar vi god social kompetens och en förmåga till lagarbete och till din hjälp erbjuder vi ett modernt apotek med Maxx apoteksprogram.
Vill du förbättra din svenska är detta ett utmärkt tillfälle och vi hjälper gärna till med bostaden.

Upplev en åländsk sommar hos oss!

Kontakt e-post johan.ek@aland.net eller ring 040-8366073

Johan Ek, apotekare
Central-Apoteket i Mariehamn


Central-Apoteket Maarianhaminassa hakee

kesäfarmaseuttia moderniin apteekkiimme.
Olet tervetullut mukaan meidän joukkoomme jossa asiakas on
aina etusijalla.
Apteekkiohjelmamme on Maxx ja
Ahvenanmaa on varsinkin kesällä tapahtumia täynnä ja ruotsinkieli
karttuisi kaupan päälle!
Avustamme mielellämme asunnon hankkimisessa.
Ota yhteyttä niin kerron lisää.

Apteekkari Johan Ek
Puh. 040-8366073
Sähköposti: johan.ek@aland.net


MÄNTTÄ

Mänttä-Vilppulan 1. apteekki, Mäntän apteekki

Farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava, mitäpä jos viettäisit kesän 2021 Mäntässä, Pohjois-Pirkanmaalla. Tarjoamme Mänttä-Vilppulan 1. apteekissa sinulle työtä koko kesäksi tai sopimuksen mukaan, osa-aikaisuuskin on mahdollista järjestää. Reseptuurimme on noin 80 000, käytössämme on Pd3, Presto ja Procuro sekä EasyMedi.

Meillä on täällä apteekissa hyvä fiilis. Työaikamme ovat hvyin inhimilliset ja asiakkaat mukavia. Palvelemme arkisin klo 9-18, lauantaisin klo 9-14 ja pyhäpäivisin klo 11-14.
Kuulumme Avainapteekkeihin.

Paikkakuntana Mänttä on kuuluisa taiteesta, musiikista ja hyvistä liikuntamahdollisuuksista kaunista luontoa unohtamatta. Täällä on tilaa hengittää - myös ilman maskia!

Kiinnostuitko? Hakemuksesi voit jättää osoitteeseen marja.lehtonen@apteekit.net. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 03-4747326. Kysyä voit myös proviisorejamme Niemisen Maijaa tai Yläjärven Severiä ja tietenkin Marja-apteekkaria. Voit tutustua meihin myös osoitteessa https://mantanapteekki.fi/

Asunnon hankinnassa autamme mielellämme.

Tavataan apteekilla!


NAANTALI

Naantalin Apteekki hakee iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia töihin kesäksi 2022, mahdollisesti pidemmäksikin aikaa. Aloittaa voit 1.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Meillä on hyvät työsuhde-edut, joustava työaikapankki, mahdollisuus työpaikkalounaaseen sekä loistava työporukka. Myös osa-aikainen työ on mahdollista. Työpaikka täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Tiedustelut ja hakemukset: Apteekkari Aapo Honkanen 040–7396103 (aapo.honkanen@apteekit.net) tai proviisorit 044-7512722 (proviisorit@naantalinapteekki.fi)


ORIMATTILA

Etsimme farmaseuttia lomasijaiseksi tulevalle kesälle! Olemme täyden palvelun pd3:a käyttävä apteekki. "Täyden palvelun" sisältää koneellisen annosjakelun, sivuapteekin, verkkopalvelun sekä lääkevalmistuksen :) Myös jokapäiväisen aukiolon!
Tiedustelut ja yhteydenotot
apteekkari Airi Rouhiainen airi.rouhiainen@apteekit.net tai 0500-498973


ORIVESI

Meille saa hakea töihin aina!
Hyvät tyypit kutsumme haastatteluun, ja kesäfarmaseuteistamme moni on työllistynyt yllättävästi myös syksyisin jatkopestillä. Ajokortti on välttämättömyys, sivuapteekkiakin saattaa päästä hoitamaan.

Laita siis avoin hakemus sähköpostilla proviisori Sari Kanervalle sari.kanerva@orivedenapteekki.fi / p.03-3576800, jos joustava työskentely maaseututaajaman monipuolisessa ja nykyaikaisessa MAXX-apteekissa on sinun juttusi.


PALOKKA

Jyväskylän Palokan apteekissa kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle 1.6.-31.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä, niin kerron lisää. Apteekkari Tomi Järvinen p. 040-7288058 tai tomi.jarvinen@apteekit.net


PARKANO

Kesätöitä tarjolla Parkanon apteekissa farmaseutille, farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle tai proviisorille. Voit aloittaa jo toukokuussa ja olla meillä koko kesän elokuun loppuun tai sopimuksen mukaan lyhyemmänkin ajan. Olemme auki maanantaista perjantaihin 9-18 ja lauantaisin 9-14. Käytämme Maxx-järjestelmää.

Ota yhteyttä puhelimitse: apteekkari Jaana Katajamäki 0407099580, proviisori Teija Koivula 03 4482022, tai sähköpostitse jaana.katajamaki@apteekit.net.


PELKOSENNIEMI

Pelkosenniemen apteekissa ( Savukosken sivuapt) olisi tarvetta farmaseutin kesälomansijaiselle heinäkuulle, joten farmaseutti/proviisori ota rohkeasti yhteyttä. Käytössämme on Salix-järjestelmä. Työaika on 9-16.30, viikonloput vapaata. Yhteydenotot apteekkari Petri Mäenkoski
petri.maenkoski@apteekit.net tai 050-4349178


PIEKSÄMÄKI

Tule kesäfarmaseutiksi Pieksämäen Ykkösapteekkiin!

Pieksämäen Ykkösapteekki etsii farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäksi 2022.

Moderni apteekkimme sijaitsee Prismassa, aivan rautatieaseman vieressä. Kulkeminen esimerkiksi Kuopiosta onnistuu helposti junalla. Paikkakunnalta löytyy myös vapaita asuntoja.

Pääset työskentelemään uusissa tiloissa ja hyvässä ilmapiirissä mukavien työkavereitten kanssa. Apteekissamme on käytössä Pd3-järjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti. Näiden osaaminen katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä, koulutamme sinut tarvittaessa.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä apteekkari, Antti Mäntylään p. 040 7536619 (antti.mantyla@apteekit.net)


PIHTIPUDAS

Kesätöitä tarjolla farmaseutille/farmasian opiskelijalle farmaseutin oikeuksin kesäksi 2021 Pihtiputaalla. Töitä tarjolla kesäkuusta elokuun loppuun saakka. Ota yhteyttä anri.nyyssonen@apteekit.net tai 014-561804


PIIKKIÖ

Piikkiön apteekissa tarjolla kesäksi töitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle. Mahdollisuus työsuhteen jatkumiselle syksyllä. Apteekki on auki arkisin klo 9-17 ja lauantaisin 9-13.
Yhteydenotot ja tiedustelut apteekkari Silja Ketonen p.0415234359 tai 02-4795255


POLVIJÄRVI

Reipas jengimme Polvijärven apteekissa etsii joukkoonsa toimeen tarttuvaa ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia. Tarjoamme alustavasti määräaikaista pestiä kesän ajaksi, mutta työsuhde voi mahdollisesti jatkua syksyllä hoitovapaan sijaisuutena.
Apteekkimme sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Polvijärven taajamassa lähellä Joensuuta. Polvijärvi on kaunis maaseutupitäjä, joka on erityisesti mökkiläisten suosiossa – kesät ovatkin usein vilkkaita. Apteekin tilat on hiljattain remontoitu, työympäristö on uudenaikainen ja viihtyisä. Käytämme työskentelyssämme Maxx-järjestelmää. Apteekillamme on myös noutolokero lähikiinteistössä joustavoittamassa palvelua.
Olemme avoinna arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-14. Työsuhde-ehdot ovat neuvoteltavissa, autamme myös tarvittaessa asunnon etsimisessä. Lisätietoja antaa apteekkari Pia Karjalainen p: 050 3741272 ja proviisori Henna-Riikka Lipponen p: 040 1949111. Hakemukset huhtikuun loppuun mennessä osoitteeseen pia.karjalainen@apteekit.net.


PORI

Farmaseutin paikka Maantiekadun apteekissa Porissa

Maantiekadun apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille koko kesäksi tai joustavasti sopimuksen mukaan. Meille voit hakea, vaikka olisit vasta valmistumassa!

Käytössämme on Salix-järjestelmä ja Rowa-varastorobotti. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit. Toivomme, että innostut asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta ja nautit asiakaskohtaamisista.

Palvelemme arkisin 8-19 ja lauantaisin 9-15. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä olemme suljettuna.

Ota yhteyttä proviisori Kirsi Ruusuniitty puh. 02 634 0400, email: kirsi.ruusuniitty@apteekit.net


PORVOO

Hei, sinä farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava opiskelija, tule kesäksi lämminhenkiseen työyhteisöömme Porvoon Kevätkummun apteekkiin! Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kevätkummun ostoskeskuksessa. Työ on monipuolista ja aukioloaikamme ovat mukavat. Työt voit aloittaa 1.6 tai sopimuksen mukaan. Olethan positiivinen, oma-aloitteinen sekä asiakaspalvelusta pitävä.
Lisätietoa meistä löydät www.kevatkummunapteekki.fi ja Facebook: Kevätkummun apteekki
Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen: rauni.kajaani@gmail.com ja nina.backman@apteekit.net


PUNKALAIDUN

Vielä on kesään aikaa jäljellä, eikös vaan? Huhuilemme hyvää tekijää osaksi mukavaa ja rentoa työporukkaamme. Tule kesäksi tai jää pidemmäksikin aikaa; tarjolla on kesätyö tai farmaseutin äitiyslomasijaisen pesti tammikuulle 2022, päälle mahdollinen hoitovapaajatko. Jos PD3 on tuttu, olet valmis hymyn verran parempaan palveluun ja maalaisapteekin arki kiinnostaa, ota heti yhteyttä! Aukioloajat ovat työntekijäystävälliset: ma-pe 9-17 ja la 9-14. Palkkaa tehdystä työstä maksetaan passelisti. Työn saa aloittaa vaikka heti ja mielellään viimeistään kesäkuussa. Töissä voi olla kivaa, tuu kokeilemaan! apteekkari Anna Nurmi anna.nurmi@apteekit.net, 0102351250 (apteekin nro). Paikka täytetään heti, kun sopiva tekijä löytyy.


RAAHE

Nyt olisi tarjolla kahdelle kesätyöntekijälle, jolla on farmaseutin oikeudet, huippu kesätyöpaikka Raahen 1. Kauppaporvarin apteekissa. Apteekkimme on nykyaikainen. Käytössämme on mm. Maxx, Rowa-varastoautomaatti, itsepalvelukassa ja digitaaliset hintanäytöt. Tule kesäksi työskentelemään mukavien työntekijöiden kanssa apteekkiimme. Työn kesto sopimuksen mukaan ja asunto järjestetään tarvittaessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteydenotot apteekkari Ilkka Lievonen tai proviisori Heikki Kilpeläinen puh. 08 2130 300, apteekki@kauppaporvarinapteekki.net


RAUMA

Farmasian opiskelija tai farmaseutti

Haemme kesäksi 2020 farmasian opiskelijaa ja/tai farmaseuttia Raumalle Paroalhon apteekkiin. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Toivomme löytävämme reippaan, joustavan, oma-aloitteisen ja ulospäinsuuntautuneen kesätyöntekijän, joka pitää asiakaspalvelusta. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan sekä kannustavan ja osaavan työyhteisön. Apteekkimme on auki arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä.

Lisätietoja antaa proviisori Johanna Into (p. 02-83779030). Hakemus ja CV osoitteeseen toimisto@paroalhonapteekki.fi.


RAUMA

Rauman Keskus-Apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille koko kesäksi tai joustavasti sopimuksen mukaan. Voit hakea meille, vaikka olisit vasta valmistumassa.

Tarjoamme monipuolisen ja viihtyisän työympäristön sekä loistavat työkaverit. Apteekissamme on tunnettu hyvästä palvelusta ja sijaitsee Rauman keskustassa. Käytössä meillä on Maxx-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti.

Ota yhteyttä apteekkari Timo Hännikäinen 040-5165618, timo.hannikainen@apteekit.net


REISJÄRVI

Reisjärven apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisori -opiskelijaa kesälle 2022 kesä-elokuuksi.

Olemme Iloisen palvelun maaseutuapteekki. Palvelemme asiakkaita ma-pe klo 9-17 ja la klo 9-13.

Käytössämme on Maxx- apteekkijärjestelmä.

Saat halutessasi käyttöösi kalustetun pienen yksiön omakotitalon alakerrasta muutaman sadan metrin päästä apteekista.

Toivottavasti kiinnostuit!

Ota yhteyttä apteekkari Marja Blomberg p. 040 7309658 tai marja.blomberg@apteekit.net


RIIHIMÄKI

Haemme Apteekki Merkokseen Riihimäelle farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa asiakaspalveluun. Työ voi olla sopimuksen mukaan joko osa-aikaista tai kokoaikaista. Olemme avarissa ja valoisissa tiloissa toimiva nykyaikainen suoratoimitusapteekki monipuolisine palveluvalintoineen. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä.

Toimimme kauppakeskus Merkoksessa ja olemme avoinna arkisin ma-pe klo 7-21, lauantaisin klo 8-18 sekä sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 10-18. Meille on helppo tulla, sillä sijaitsemme aivan moottoritien liittymän läheisyydessä.

Apteekki Merkoksessa asiakas on aina ykkönen; haluamme palvella jokaista asiakastamme huomaavaisesti ja henkilökohtaisesti mahdollisimman hyvin.

Henkilökuntamme on motivoitunutta; meillä vallitsee hyvä työilmapiiri sekä yhteishenki, mikä välittyy myös asiakkaalle palvelutilanteessa.

Jos kiinnostuit työskentelystä Apteekki Merkoksessa, lähetä hakemus ja mahdollinen CV sähköpostitse osoitteeseen irmeli.taipale@apteekit.net.

Puhelintiedusteluihin vastaa
apteekkari Irmeli Taipale, 044 333 4646.


RISTIINA

TULE OPPILAAKSI TAI FARMASEUTIKSI RISTIINAN APTEEKKIIN
Tervetuloa Mikkelin viereen Ristiinan apteekkiin mukavaan työporukkaan töihin.
Mikkelistä on Ristiinaan vain noin 20 km ja töissä kulkeminen busseilla onnistuu. Mikäli olet vailla 2. harjoittelun paikkaa ja valmistut kesäksi 2020 farmaseutiksi on meillä tarjottavana Sinulle sekä harjoittelupaikka, kesätyöpaikka että halutessasi myös vakituinen työpaikka. Mikäli olet jo farmaseutti on meillä Sinulle vakituinen työpaikka, koska yksi farmaseuteistamme jää eläkkeelle vuosien 2020 – 2021 vaihteessa. Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan asiasta tarkemmin: apt. Mika Hynninen, gsm 0503058254, sposti: mikapkhynninen@gmail.com tai proviisori Tiina Pakarinen, p. 015 740 7700 , sposti: tiina.pakarinen@ristiinanapteekki.fi


SAARENKYLÄ

Tervetuloa meille töihin!

Me täällä napapiirin tuntumassa tahdottaisiin just sinut, reipas ja oma-aloitteinen farmaseutin oikeudet omaava farmaseutti tai proviisoriopiskelija, meille töihin! Täällä sinua odottaa Lapin yötön yö, upea luonto, hyvät liikuntamahdollisuudet ja mukava työporukka. Me toivomme, että voisit tulla meidän tiimiin jo heti toukokuun alussa 1.5.2020 ja viihtyisit joukossamme syyskuun loppuun saakka 30.9.2020. Työsuhteen pituudesta voidaan joustavasti sopia! Asunnon etsinnässä voimme myös auttaa, täältä Rovaniemeltä varmasti löytyy sopiva koti pidemmänkin matkan takaa tulijalle. Käytössä meillä on MAXX-apteekkijärjestelmä. Apteekkimme on avoinna ma-pe 8.30-18.30, la 9-16. Päivystämme joka kolmasviikko, jolloin olemme avoinna ma-pe 8.30-21 ja la 9-20 ja su 12-20. Täällä jo innolla odotamme yhteydenottoasi! Apteekkari Juha Keskitalo juha.keskitalo@saarenkylanapteekki.fi, 0400 719 701, proviisori Anne Pusa anne.pusa@saarenkylanapteekki.fi, 016-362566.


SAARIJÄRVI

Saarijärven apteekissa kesätöitä tarjolla farmaseutille, proviisorille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle touko-elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Palvelemme asiakkaitamme uusissa, vuosi sitten remontoiduissa tiloissa, S-marketin yhteydessä. Apteekkijärjestelmämme on Maxx, työtämme helpottaa automaattirobotti Fixu. Mahdollisuuksiesi mukaan voit työskennellä koko- tai osa-aikaisesti. Olemme avoinna ma-pe klo 9-19 (kesä-elokuussa ma-pe klo 9-18), lauantaisin klo 9-14 ja sunnuntaisin klo 11-14.

Saarijärvi on virkeä pikkukaupunki, jossa riittää aktiviteettejä vapaa-aikaan. Apteekissamme on mukava porukka ja hyvä työnteon fiilis. Tulethan Oppivaan Työyhteisöömme (Farmasian Oppimiskeskus palkitsi meidät v. 2017) nauttimaan Keski-Suomen kauniista kesästä!

Lisätiedot ja yhteydenotot: apteekkari Pasi Raatikainen, praatikainen@gmail.com tai puh. 014-5252700.


SALO

Tule kesäksi töihin Kuninkaantien apteekkiin Salon keskustaan!

Haemme farmaseuttia, farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa tai proviisoria vuosilomien ajaksi. Aloitus- ja lopetusajankohta voidaan sopia yksilöllisesti. Kysy myös jatkoa syksystä.

Palvelemme arkisin 8.30-18 ja lauantaisin 8.30-14. Käytössämme on Salix ja annosjakelu. Iloisella ja omatoimisella asenteella sovit hyvin porukkaamme.

Soita, niin jutellaan lisää tai laita sähköpostia!

Apteekkari Minna Mäenpää p. (02) 731 2300 tai 0400 699303 minna.i.maenpaa@gmail.com ja proviisori Elina Miettula p. (02) 731 2300.


SASTAMALA

Hei sinä farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija, tule kesälomansijaiseksi mukavaan ja iloiseen joukkoomme Häijääseen! Apteekkimme sijaitsee hyvien yhteyksien varrella kauppakeskus Häijään Äijässä Tampereelta 40 km Poriin päin ja on avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-15. Tilat ovat uudet, valoisat ja viihtyisät ja käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä ja Procuro. Töitä on tarjolla kesä-elokuun 2019 välisenä aikana sopimuksen mukaan.
Jos kiinnostuit, niin soita ja kysy lisää apteekkari Päivi Kaikkoselta, puh. Häijään apteekki 03-518 1135 tai 040-764 0024.


SILTAKYLÄ

Kymenlaaksossa Pyhtään apteekissa kesätyöpaikka apteekkityöntekijälle. Työnkuvaus; tavaraliikenteen hoito, kassa, lääkekuljetukset ym. avustavat tehtävät. Työn kesto 1-2 kk.
Tervetuloa Pyhtäälle!


Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin, apteekkari Tiina Tuononen
tiina.tuononen@apteekit.net, 040 5553333, 05 7471730


SIMPELE

Tule kesäksi Simpeleelle! Tarjoamme farmaseutille, proviisorille tai proviisoriopiskelijalle kesälomasijaisuutta kesä - heinäkuulle tai sopimuksen mukaan lyhyemmälle jaksolle. Apteekkimme on avoinna ma-pe klo 9-17, la klo 9-13. Käytössämme on PD3-apteekkijärjestelmä. Asunto löytyy helposti ja autamme tarvittaessa sen hankkimisessa.

Kysy lisää: apteekkari Paula Anttila 040 741 6232 tai paula.anttila@apteekit.net


SUOMUSJÄRVI

Farmaseutille, proviisoriopiskelijalle farmaseutin oikeuksin tai proviisorille osa-aikainen 24-36 h/3 vkoa eli 1-2 pv/vk ja 6 h/pv, kesätyöpaikka ajalla 1.6.-31.8.22 tai sopimuksen mukaan. Lauantaitöitä, joka 3. lauantai. Apteekki on avoinna ma-pe 10-18 ja la 10-16. Suomusjärven apteekki sijaitsee Ykköstien varrella Teboil Kivihovissa lähellä Saloa. Julkista liikennettä ei ole, joten tarvitset työmatkojen kulkemiseen oman auton. Käytössämme on pd3 apteekkiohjelma.
Kysymykset ja hakemukset apteekkarille sähköpostitse osoitteella nina.kettunen@apteekit.net


SYSMÄ

Tässä se on: etsimäsi kesätyöpaikka!

Mutkattomaan joukkoomme haetaan reipasta farmaseuttia tai kesällä 2019 valmistuvaa opiskelijaa. Aloitus kesäkuun alusta tai sopimuksen mukaan. Kesän jatkoksi näppärälle ammattilaiselle on töitä tarjolla pidemmäksikin aikaa; mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Vasta remontoidun apteekkimme valtteja ovat hyvä työilmapiiri, hyväntuuliset asiakkaat sekä apteekkiemäntämme päivittäin valmistama maukas ruoka.

Luonnonkaunis kesäinen Sysmä on vilkas ja tarjoaa erilaisia tapahtumia niin kulttuurin kuin liikunnan ystäville. Perinteikkäät Sysmän Suvisoitto, Kirjakyläpäivät sekä Uotinpäivämarkkinat sahtisaluunoineen täytyy kokea ainakin kerran elämässä.

Asunnon hankinnassa autamme ilman muuta.

Yhteydenotot:
Apteekkari Marita Puikkonen
Proviisori Heta Salo
p. 0400 460 890
Voit soittaa myös iltaisin ja viikonloppuisin


TAMMISAARI - EKENÄS

Sommaren i Ekenäs
Ekenäs I apotek anställer en farmaceut eller en provisorstuderande med farmaceuträttigheter för sommartiden. Det finns också möjlighet att jobba deltid från våren 2022 (och fortsätta på hösten) enligt överenskommelse. Apoteket befinner sig i moderna och nya utrummet vid S-market och Alko. Ekenäs är en mycket charmig och livlig sommarstad och fullt av evenemang. Bostaden är Tag kontakt med apotekare Risto Suominen (risto.suominen (at) apteekit.net eller tel. 050 441 9981 ). www.ekenas1apotek.com/
Kesä Tammisaaressa
Tammisaaren 1. apteekissa tarjolla kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijalle. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä osa-aikatyötä keväästä 2022 alkaen (jatkuen syksyllä) sopimuksen mukaan. Apteekki sijaitsee uusissa ja moderneissa tiloissa S-marketin ja Alkon yhteydessä.
Tammisaari on erittäin viehättävä ja vilkas kesäkaupunki, tapahtumia täynnä ja ruotsinkieli karttuisi kaupan päälle! Ota yhteyttä apteekkari Risto Suomiseen (risto.suominen(at)apteekit.net tai puh. 050 441 9981). www.ekenas1apotek.com/


TAMPERE

Tampereen 5. Tammelan apteekki hakee asiakaspalvelusta pitävää farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesälomien sijaiseksi kesä-elokuuksi 2020 tai sopimuksen mukaan. Soita ja kysy lisää apteekkari Erja Enoranta, puhelin (03) 254 9300 tai 050 581 9207, sähköposti erja.enoranta@apteekit.net


TAMPERE

Kesätöitä tarjolla farmaseutille kesä-elokuuksi Viinikan apteekissa.
Olemme avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 10-15. Meillä on käytössä Salix-järjestelmä. Ota yhteyttä: apteekkari Tiina Pesonen p. 03 - 222 9696 tai tiina.pesonen@apteekit.net


TAMPERE

Haemme Sammon apteekkiin Tampereelle FARMASEUTTIA kesäloman sijaiseksi. Myös osa-aikaiset huomioidaan.
Työsuhde alkaisi jo toukokuun alkupuolella tai sopimuksen mukaan.

pd3-käyttäjäkokemus on eduksi, mutta ei välttämätön. Juuri valmistumassa oleva tai valmistunut farmaseutti myös huomioidaan.Tarjoame mukavat työkaverit ja viihtyisät uudet työtilat. Iloinen ja reipas farmaseutti sopii aina porukkaan.
Apteekkimme on auki ma - pe 9-19 ja la 9 - 15.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Lisätietoja antavat:
apteekkari Erja Tienari-Tulijoki p. 050 589 0583
erja.tienari-tulijoki@apteekit.net
tai proviisori Reetta Ojanen p. 03 3141 8700
reetta.ojanen@apteekit.net


TAMPERE

Farmaseutille/proviisoriopiskelijalle, jolla farmaseutin oik. kesätöitä 1.5.2022 lähtien tai sopimuksen mukaan koko kesäksi tai lyhyemäksi aikaa Tesoman apteekissa ja Vililän sivuapteekissa. Apteekkimme auki ma-pe 8:30-20, la 10-17 su sulj. Sivuapteekki ma-pe 9:30-17 la ja su sulj
Apteekissamme Pd3, Procuro, Presto, Drufsafe ja varastorobotti. Kotihoidon tilauksissa käytämme easymedi-Pd3-integraatiota. Apteekilla myös verkkokauppa.

Kysy lisää apteekkari Eila Tervola tai Proviisori Asta Ahonen puh. 010 420 4711 tai tesoma@tesomanapteekki.fi


TAMPERE

KESÄFARMASEUTTEJA YA:n kumppani apteekkiin, TAMMEDICA APTEEKKIIN

Haemme asiakaspalvelusta kiinnostuneita ja innostuneita farmaseutteja/proviisoriopiskelijoita/proviisoria kesätöihin touko-syyskuuksi ja mahdollisesti pidempäänkin.

Apteekki sijaitsee Tampereen yliopistollisessa keskussairaalassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Meillä työpäivät ja -vuorot ovat monipuolisia ja saat varmasti hieman erilaista asiakaspalvelukokemusta sairaalaympäristössä. Apteekki on avoinna ma-pe 8-19, la-su 10-16. Käytössämme on MAXX ja ROWA.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse marianne.ahonen@apteekit.net
puh 040 574 1013


TURENKI

Farmasian opiskelija! Haluatko kesätöihin apteekkiin? Meillä olisi kesätöitä sekä farmaseutille että farmasian oppilaalle. Työt voisi aloittaa toukokuun puolella tai kesäkuun alussa. Turengin apteekki sijaitsee noin 15 km etelään Hämeenlinnasta. Apteekkimme on avoinna arkisin 9-19 sekä lauantaisin 9-15. Sivuapteekkimme sijaitsee Rengossa ja on avoinna arkisin 9-17. Otathan yhteyttä mahdollisimman pian. Apteekkari riitta.andersin@turenginapteekki.fi, 0407363913 tai proviisori outi.saksi@turenginapteekki.fi 036882220.


TURKU

Hirvensalon apteekki etsii farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesätöihin. Kesätyöt voit aloittaa toukokuussa tai sopimuksen mukaan myöhemminkin. Meillä on käytössä PD3, varastorobotti ja apteekin verkkokauppa. Apteekkimme on auki arkisin 9-20, lauantaisin 9-17, su ja pyhät suljettu. Lisätietoja: apteekkari Marina Jungner puh: 040 5610772, marina.jungner@apteekit.net Tervetuloa! Välkommen!


TURKU

Turun Skanssin Apteekissa kesätyöpaikka farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle ajalle 1.5. – 30.9. tai sopimuksen mukaan.

Apteekkimme sijaitsee kauppakeskus Skanssissa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme avoinna ma-pe 8-21, la 8-19 ja su 10-19.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen petri.kumlin@skanssinapteekki.fi. Tiedustelut: apteekkari Petri Kumlin puh. 040-7089112 tai proviisori Kim Forsén puh. 020 7928481


TURKU

Turun Runosmäen apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille tai oikeudet omaavalle opiskelijalle kesä-elokuussa.
Apteekki on avoinna arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 10-14.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Yhteydenotot tai vapaamuotoiset hakemukset: Turun 21. Runosmäen apteekki, apteekkari Lenita Jokinen, p. 050 490 89 44 tai lenita.jokinen@apteekit.net


VAASA

Kesätyö Vaasassa farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle!
Palosaaren apteekkiin Vaasan yliopiston kupeessa tarvitaan kesäfarmaseutti (28.5.-1.9. välisellä ajalla sinulle sopiva ajanjakso, vaikka kuukausi tai kaikki kolme).
Apteekissa käytetään Salix-järjestelmää, asiakkaista noin puolet puhuu suomea, puolet ruotsia. Nu är det möjligt att träna också svenska. Asuntokin löytyy helposti ja edullisesti kesäksi vapautuvista opiskelija-asunnoista.
Otathan yhteyttä apteekkari Maria Hautalaan maria.hautala@apteekit.net tai puh.050-5298588


VAASA - VASA

Vaasan Vanha Apteekki hakee farmaseutin pätevyyden omaavaa, reipasta ja palveluhenkistä henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Tarvittaessa voimme toki keskustella lyhemmästäkin työsuhteesta.

Olemme joukko iloisia apteekkialan ammattilaisia ja palvelemme vaasalaisia aivan kaupunkimme keskustassa, torin laidalla. Vaikka olemme Vaasan Vanhin yritys, olemme mieleltämme nuorekkaita.

Käytämme MAXX-ohjelmaa ja apunamme on Consis-robotti. Molempien kotimaisten kielten käyttäminen on apteekissamme jokapäiväistä ja toivommekin Sinun suoriutuvan asiakaspalvelusta käytetystä kielestä riippumatta. Tämä on siis myös mahdollisuus käytännön kielikylpyyn.
Vaasa on tunnetusti Suomen aurinkoisin kaupunki, missä käytössäsi on kaikki kaupunkielämän palvelut mutta missä myös luonto on lähellä ja merikin siinä ihan rannassa.

Tule ja liity joukkoomme!
Yhteydenotot mahdollisimman pian sähköpostitse: anja.borgmastars@apteekit.net

Är Du den person vi söker?
Vi söker en farmaceut till Gamla Apoteket i Vasa som tycker om att jobba med kundbetjäning. Vi erbjuder fast anställning och är öppna och flexibla angående arbetstider mm. Om du bara vill jobba en kortare period går det också bra.
Vi använder oss av MAXX och har en Consis-robot till hjälp. I arbetet används dagligen både finska och svenska – det är ett ypperligt tillfälle att få språkbad oberoende om finska eller svenska är ditt starkare språk!
Vasa är Finlands soligaste stad, med både stadsliv och naturen nära inpå. Du kan börja t.ex. 1.5. eller enligt överenskommelse på hel- eller deltid – det som passar dej bäst. Välkommen!
Ta kontakt så fort som möjligt.
email: anja.borgmastars@apteekit.net


VAASA - VASA

KESÄTÖITÄ FARMASEUTEILLE VAASASSA

Tule kesätöihin Vaasaan Apteekki Kivihakaan. Haemme farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa, jolla farmaseutin oikeudet.

Pääset täydentämään mukavaa, asiakaspalveluhenkistä joukkoamme juuri uusittuun apteekkiimme. Käytössämme on alan uusimmat työvälineet: Maxx, Iso-Fixu, noutoautomaatti, verkkoapteekki jne. Meillä pääset tekemään apteekkityötä monipuolisesti ja vaihtelevasti reseptinkäsittelystä apteekkikosmetiikkaan.

Sijaitsemme Vaasassa Kivihaan kauppakeskusalueen keskellä. Tarvittaessa hankimme sinulle asunnon.

Kysy lisää ja tule tutustumaan apteekkari Anne Palander puh. 050-9117624 tai anne.palander@apteekit.net.


VALKEAKOSKI

VALKEAKOSKI
Koskikaran apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesätöihin ajalle 2.5. - 30.9.2021 tai sopimuksen mukaan.
Apteekissa on käytössä MAXX-järjestelmä sekä ROWA-apteekkirobotti. Aukioloajat ovat ma-pe 9-19 ja la 9-16. Meille on Tampereelta hyvät liikenneyhteydet.
Tervetuloa mukaan iloiseen ja mukavaan työporukkaamme!
Tiedustelut apteekkari Outi Jensen 040-5868712 outi.jensen@apteekit.net tai
proviisori Annika Hämäläinen 029 3400340 annika.hamalainen@koskikaranapteekki.fi


VALKEAKOSKI

Kasvava Valkeakosken Uusi Apteekki hakee kesätöihin farmaseuttia, proviisoria, tai opiskelijaa. Aloitus sopimuksen mukaan.

Työnkuva on monipuolinen, pääset tekemään asiakaspalvelun ohella myös mm. verkkoapteekin hallinnointia ja sosiaalisen median julkaisuja.

Soita ja kysy lisää: apteekkari Santero Morri 045 604 9922
sähköposti: santero.morri@uusiapteekki.net


VANTAA

VANTAA

Hakunilan Apteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää. Koulutuksenasi voi olla myös esimerkiksi kosmetologi tai merkonomi, jolloin opetamme sinulle lääketeknikon tehtävät ja voit halutessasi suorittaa lääketeknikon tutkinnon oppisopimuksella.

Työnkuvan keskeisimmät osa-alueet ovat: tavaranpurku FIXU-varastoautomaatilla ja kassatyöskentely. Hoidat myös apteekin lääkekuljetuksia, joten ajokortti on välttämätön. Lisäksi saat omia vastuualueita kiinnostuksen ja osaamisesi perusteella. Kokemus vastaavista töistä on eduksi.

Apteekkimme on remontoitu ja meillä on MAXX-apteekkiohjelma sekä Fixu-varastorobotti. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun.

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä mm. Tikkurilan juna-asemalta, Kehä III:sen ja Lahden moottoritien risteyksessä. Olemme avoinna ma-pe 8-20, la 9-18 ja su/pyhä 11-17 ja työaikasi vaihtelee aukioloaikojen mukaan.

Olet positiivinen, pidät asiakaspalveluista ja tekemisen meiningistä. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit! Työsuhde voi alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Toivomme kokoaikaista teknistä työntekijää, mutta otamme huomioon mahdolliset osa-aikatyötoiveet.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä p. 0400-635575 / apteekkari Katja Keskiaho tai p. 09-8770580 / proviisori Oona Ojala tai lähetä suoraan hakemus 30.6.2021 mennessä osoitteeseen: katja.keskiaho@apteekit.net.


VARKAUS

Varkauden Vanha Apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa ajalle 1.5.-30.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Aptekkimme sijaitsee uusissa tiloissa Varkauden Prismassa ja meillä on käytössä pd3-apteekkijärjestelmä. Meihin on mahdollista tutustua lähemmin osoitteessa www.varkaudenvanhaapteekki.fi. Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse apteekkari Kirsi Puuruselta (kirsi.puurunen@apteekit.net) tai puhelimitse proviisori Suvi Kärkkäiseltä puh. 017-266 4712.


VIHANTI

Haluaisitko tulla maistelemaan pohjoispohjalaisen maaseudun rauhaa kesäksi 2022 Vihantiin? Meillä olisi kesätyötä tarjolla farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle noin kolmen kuukauden ajaksi. Meillä on pieni, toimelias ja iloinen työporukka ja mukavat asiakkaat. Vihanti sijaitsee pääradan varrella vajaan tunnin matkan päässä Oulusta, ja on tunnettu mm. kinttupoluistaan ja vireistä kylistään. Keskustasta käden ulottuvilta löytyy apteekin lisäksi mm. kauppa, kirjasto ja kuntosali. Apteekki on auki ma-pe klo 9-17 ja työnkuva on meillä vaihteleva ja monipuolinen. Meillä pääset oppimaan muun muassa annosjakelutilausten käsittelyä ellei se ole jo ennestään tuttua. Apteekkijärjestelmänä meillä on MAXX. Arvostamme palveluhenkistä ja ihmisläheistä asennetta. Kiinnostaisiko? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää! Yhteydenotot apteekkari Saila Toukomies, p. 050 3360826 tai saila.toukomies@apteekit.net


VIHTI

Farmaseutille kesätöitä Vihdin apteekissa

Vihdin 1. apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle. Apteekissa on nuorekas tiimi ja mukava työilmapiiri, meillä opit myös annosjakelutyön! Ota yhteyttä apteekkari Sari Westermarckiin, sari.westermarck@apteekit.net tai puhelin 0400 273217.


VOIKKAA

Farmaseutti tai proviisori kesäksi KOUVOLAAN, Voikkaan apteekkiin
Kouvolan IX, Voikkaan apteekki hakee rennon ja rempseän henkilökuntansa lisävahvistukseksi farmaseuttia/proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen kesän 2022 ajaksi. Työsuhde alkaisi sopimuksen mukaan huhti-touko-kesäkuussa 2022. Arvostamme oma-aloitteista, toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta työhön. Toimimme moderneissa tiloissa Voikkaan keskustassa, josta matkaa Kuusankosken keskustaan on 4 km ja Kouvolan keskustaan 11 km. Apteekissamme on käytössä pd3-apteekkiohjelma ja Rowa-lääkerobotti. Aukioloaikamme ovat: ma-pe 9-18, la 9-13.
Asunnon hankinnassa autetaan.
Jos kiinnostuit, ota ihmeessä yhteyttä, niin jutellaan lisää!
Apteekkari Leena Mäkinen p. 050-5142552 (leena.makinen@apteekit.net) tai proviisori Eveliina Pulkkinen (eveliina.pulkkinen@apteekit.net), 05-3289409.


VÖRÅ

Till vårt fina team på Vörå apotek söker vi en FARMACEUTVIKARIE till sommaren 2021. Det finns också möjlighet att jobba deltid våren och hösten 2021 enligt överenskommelse.
Vörå är en landsbygdskommun strax norr om Vasa. Kunderna är väldigt trevliga och jordnära. Majoriteten pratar svenska. Apoteket använder Maxx receptbehandlingsprogram. Vi har stängt kvällar, söndagar och helgdagar.
Platsen fylls genast då rätt person hittas. Vi hjälper dig gärna att hitta lägenhet vid behov.
Jag svarar gärna på frågor, tveka inte att höra av dig när som helst!
Apotekare Majbritt Björklund tfn 040 519 6392 eller majbritt.bjorklund@apteekit.net
www.voraapotek.fi
Facebook: Vörå Apotek Vöyrin Apteekki

Vöyrin apteekkiin haetaan kesäksi 2021 FARMASEUTTISIJAINEN. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä osa-aikatyötä keväällä ja syksyllä 2021 sopimuksen mukaan.
Vöyri on maalaiskunta Vaasan pohjoispuolella. Apteekin asiakkaat ovat mukavia, maanläheisiä ja suurin osa ovat ruotsinkielisiä. Apteekissa on Maxx -reseptinkäsittelyohjelma käytössä ja apteekki on suljettuna iltaisin, sunnuntaisin, ja arkipyhisin.
Paikka täytetään kun sopiva henkilö löytyy. Autamme mielellään asunnon etsimisessä tarvittaessa.
Vastaan mielellään kysymyksiisi, ethän epäröi ottaa yhteyttä milloin tahansa!
Apteekkari Majbritt Björklund puh 040 519 6392 tai majbritt.bjorklund@apteekit.net
www.voraapotek.fi
Facebook: Vörå Apotek Vöyrin Apteekki


YLIKIIMINKI

Oulun 12. Ylikiimingin apteekissa kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle noin kolmen kuukauden ajaksi tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme:
- iloista ja palveluhenkistä asennetta
- oma-aloitteista työotetta
- yhteistyökykyä ja joustavuutta

Tarjoamme:
- Monipuolisen työnkuvan
- Mukavat työajat. Apteekki on avoinna ma-pe 9-17 ja la 9-14

Käytössämme on pd3 apteekkijärjestelmä, EasyMedi, Procuro ja Presto. Apteekki kuuluu Laatuapteekit-ketjuun.

Tervetuloa kesäiseen Ylikiiminkiin! Otahan rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.
Vapaamuotoiset hakemukset ja CV sähköpostitse elsi.maatta@apteekit.net
Tiedustelut apteekkari Elsi Määttä puh. 050 5444 842


Apteekkihaku

Löydä lähin Apteekkisi

Lääkehaku

Hinnat, saatavuus ja korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä