Avoimet kesätyöpaikat

AKAA

Viialan apteekki Akaassa hakee kesätöihin reipasta farmaseuttia tai proviisoria.

Viiala on pieni taajama Etelä-Pirkanmaalla noin 20 minuutin junamatkan päässä Tampereelta. Töitä on tarjolla kesä-elokuussa sopimuksen mukaan. Apteekki on avoinna ma-pe klo 9-19 ja la klo 9-15. Apteekilla on vasta uusitut tilat Viialan S-marketin yhteydessä. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä, jonka käytössä opastamme tarvittaessa.

Halutessasi osa työpäivistä on mahdollista tehdä Aulangon apteekissa Hämeenlinnassa. Proviisorille lisäksi mahdollisuus Viialan apteekin hoitoon kesän aikana.

Soita ja kysy lisää: apteekkari Tuula Teinilä p. 040 5313728, tai laita sähköpostia: tuula.teinila@apteekit.net.


ALAJÄRVI

Kesätöitä tarjolla farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle Alajärven apteekissa. Apteekki avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su 11-15, apteekissa käytössä Pd3-apteekkijärjestelmä.
Ota yhteyttä prov. Tuija Polso tai Arttu Kallio, puh. 06-5571060 tai email: apteekki@japo.fi.


ALAVUS

FARMASEUTTI tai farmaseutin oikeudet omaava OPISKELIJA kesätöihin Alavudelle (noin 50 km Seinäjoelta)

Kaipaamme sinua asiakkaista välittävä, positiivisella otteella työhön suhtautuva farmaseutti tai nuori proviisori tai opiskelija farmaseutin oikeuksilla.

Tarjoamme nuorekkaan, rennon ja hyvän työilmapiirin, iloiset työkaverit ja asiakkaat. Käytössäsi ovat parhaat työkalut, pD3 ja varastoautomaatti Rowa, kotihoidon ja palvelukotien yhteydenpidon hoidamme Easymedin kautta. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun. Tuemme sinua työssäsi kaikin tavoin, myös asunnon hankinnassa voimme avustaa. Kesätöiden ajankohdan ja työajan voimme joustavasti sopia. Katso apteekin Facebook, Instagram tai nettisivut alavudenapteekki.fi

Soittele tai lähetä hakemus apteekkari Sirkka Pihlanne 050 3238480, sirkka.pihlanne@apteekit.net


ASKOLA

Hei sinä valmistuva farmaseutti tai proviisoriopiskelija. Tule kesätöihin Askolan apteekkiin 1.6-31.8.2020 väliseksi ajaksi tai sopimuksen mukaan. Apteekkimme on kiva pieni maalaisapteekki, jossa mukavat asiakkaat ja työkaverit. Voit tulla meille joko kokokaikaiseksi tai osa-aikaiseksi, ihan miltä sinusta tuntuu. Tarvetta farmaseutille on myös kesän jälkeen, jos se kiinnostaa. Soittele 0405069488 tai laita viestiä ilona.haikala@apteekit.net


ESPOO

Hei sinä farmasisti! Tule meille kesätöihin Espooseen Leppävaaraan apteekki Elixiriin,joko koko kesäksi tai osaksi kesää joko koko- tai osa-aikaiseksi, voit toki jatkaa syksylläkin! Apteekki on Leppävaaran asemalla, katutasossa Sellon kauppakeskuksen vieressä. Olemme avoinna joka päivä, arkisin 8.30-21, la 10-18 su 12-18. Soittele 040 8360854 apteekkari Annika Tuominen-Kalland tai laita s posti info@apteekkielixir.fi.


ESPOO

Farmaseutti kesätyö
Viherin apteekki Espoossa hakee kesätöihin farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa koko kesäksi tai joustavasti sopimuksen mukaan. Halutessasi voit aloittaa jo keväällä tekemään ilta- ja viikonloppuvuoroja. Jos sinulla on positiivinen asenne, pidät asiakaspalvelusta, etkä hätkähdä kiiretilanteita, odotamme yhteydenottoasi. Viherin apteekki on isohko, moderni apteekki ja meillä on hyvä tiimi, johon on helppo tulla. Käytämme Maxx-apteekkijärjestelmää ja reseptitoimitusta helpottaa varastorobotti. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@viherinapteekki.fi tai soita apteekkari Heli Kokkoselle p. 040 748 0583 tai proviisori Maija Kaitosalmi-Paroselle p. 050 4712996.


ESPOO

Soukan apteekki Espoossa etsii asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa farmaseutin oikeuksilla kesätöihin 1.6. alkaen. Mahdollisuus myös sivuapteekin hoitomääräykseen sivuapteekissamme idyllisessä Kauklahdessa. Molemmissa apteekeissa mukavat työkaverit bonuksena. Jos kiinnostuit, ota nopeasti yhteyttä ulla.lofhjelm@soukanapteekki.fi tai 09-8016133.


HAMINA

Haminan Uusi apteekki etsii farmaseuttia kesätöihin 1.6.-31.8.2022 väliseksi ajaksi tai sopimuksen mukaan.

Aukioloaikamme ovat arkisin klo 8.30-20, lauantaisin klo 8.30-15 ja päivystämme joka toinen viikonloppu. Meillä on käytössä Pd3-järjestelmä.

Hamina on virkeä kesäkaupunki, tervetuloa tänne merelliseen ympäristöön mukavaan työyhteisöön. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä proviisori Hanna Leena Kiiskiseen, joko sähköpostilla hannaleena.kiiskinen@apteekit.net tai puh. 05-7577700. Täytämme paikan heti sopivan
henkilön löydyttyä.


HELSINKI

KÄPYLÄ
Farmaseutille kiva kesätyöpaikka tarjolla. Kesäkuu-elokuu. Meillä on reipas työyhteisö ja mukavat asiakkaat. Käytämme Maxx-ohjelmistoa. Apteekki on auki arkisin klo 8:30-19:00 ja lauantaisin klo 9:00-16:00. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun.
Tiedustelut ja hakemukset 22.3.2019 mennessä proviisori Jenni Sainio puh. 09 791335, sähköposti sari.kallioinen@apteekit.net


HELSINKI

Etu-Töölössä sijaitseva Runebergin Apteekki hakee farmasian opiskelijaa kesätöihin.Työn jatkaminen on mahdollista syksyllä.

Yhteydenotot ja lisätiedot:apteekkari Mervi Vikman,
mervi.vikman@apteekit.net, puh. 09 4366560


HELSINKI

KESÄTÖITÄ FARMASEUTILLE/PROVIISORILLE HELSINGIN PITÄJÄNMÄEN APTEEKISSA


Etsimme mukavaan työporukkaamme farmaseutin kesälomansijaista.

Toivomme, että voisit tehdä tuntitöitä myös kevään aikana, jotta kesätyön alkaessa apteekkimme toiminta olisi jo tuttua.

Pitäjänmäen apteekki sijaitsee keskeisellä paikalla Vihdintien varressa Konalassa kauppakeskus Ristikossa. Aukioloajat ovat ma-pe 9-19, la 10-16. Käytössä meillä on Maxx-ohjelma.

Tiedustelut ja yhteydenotot apteekkari Satu Lambert tai proviisori Linda Eldsbacka puh. 09-557565 tai sähköpostitse satu.lambert@apteekit.net


HELSINKI

HELSINKI
LAUTTASAAREN KIRKKOAPTEEKKI
Haemme kesäksi 2022 farmaseuttia tai farmaseutinoikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa. Mahdollisuus jatkaa syksyllä tuntityöntekijänä. Lauttasaaren Kirkkoapteekki on hyvin kotoisa apteekki ja meillä on mukavat asiakkaat sekä avuliaat ja osaavat työntekijät. Olen itse hiljattain aloittanut täällä apteekkarina ja vakuutuin heti positiivisesta asenteesta ja ilmapiiristä. Käytämme MAXXia sekä Remomedi-videoapteekkia ja meillä käy myös paljon ruotsinkielisiä asiakkaita. Paikalle pääsee sujuvasti sekä omalla autolla että julkisilla. Olemme avoinna ma-pe 8.30-20 ja la 9-16. Ole ystävällisesti yhteydessä minuun, jos kiinnostuit tehtävästä: nina.isonen-sjolund@apteekit.net, puh. 0407659629.

HELSINGFORS
DRUMSÖ KYRKOAPOTEK
Vi söker en farmaceut eller provisorstuderande med farmaceuträttigheter som sommarvikarie för sommaren 2022. Möjlighet att fortsätta som timanställd på hösten. Drumsö Kyrkoapotek är ett väldigt gemytligt apotek med trevliga kunder samt hjälpsamma och kunniga kolleger. Jag har själv nyligen börjat här som apotekare och blev genast övertygad och på gott humör. Vi använder MAXX samt Remomedi videoapotek och har många svenskspråkiga kunder. Läget är lätt tillgängligt både med egen bil och offentliga medel. Vi har öppet må-fre 8.30-20 och lö 9-16. Kontakta vänligen mig per e-mejl eller tel om du blev intresserad: nina.isonen-sjolund@apteekit.net, tel. 0407659629.


HELSINKI

KANNELMÄEN KESKUSAPTEEKKI HAKEE auton kuljettajaa alkaen 1.3.2021. Työpäiväsi ovat keskimäärin 4-8h tuntia tai halutessasi voimme yhdistää kuljetukset ja apteekissa työskentelyn, jolloin työpäiväsi olisi normaali 8h/päivä. Ajot keskittyvät pääkaupunkiseudulle, joten ajokortti on tehtävässä välttämätön. Tervetuloa mukavaan ja nuorekkaaseen joukkoomme! Avaamme myös verkkoapteekin lähiaikoina, joten jos sinulla on verkkokauppaosaamista, on se etu. Apteekimme laadukkaan toiminnan puolesta meille on myönnetty ISO9001 -laatusertifikaatti.
Tervetuloa mukaan nuorekkaaseen ja iloiseen joukkoomme jo nyt HELSINGIN KANNELMÄKEEN ja HALUTESSASI JATKAT TÖITÄ ESPOON TOIMIPAIKASSAMME JOSSAIN KOHDIN! Työt voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan maaliskuun alussa 2021. Kysy rohkeasti lisätietoja. Apteekkari Kirsi Yritys, p.041-5069670, kirsi.yritys@gmail.com


HELSINKI

Etelä-Haagan apteekki hakee farmaseuttia/farmaseutin oikeudet omaavaa kesätöihin toukokuun alusta syyskuun loppuun tai sopimuksen mukaan. Apteekissamme on käytössä Salix-järjestelmä ja Procuro. Apteekki on avoinna kesällä arkisin 8.30-18 ja toukokuussa lauantaisin klo 9-14, kesäkuussa ja elokuun alussa la klo 9-13. Heinäkuussa apteekki on lauantaisin suljettu. Meillä on myös sivuapteekki Pikku Huopalahdessa.

Yhteydenotot ja lisätiedot: apteekkari Eeva Kari p. 095872600, eeva.kari@apteekit.net tai proviisori Heidi Knuutila, heidi.knuutila@apteekit.net


HELSINKI

FARMASEUTTI, ITÄKESKUKSEN APTEEKKI

Itäkeskuksen Apteekki etsii joukkoonsa farmaseuttia määräaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan ja vuosilomien sijaiseksi kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Voit aloittaa joustavasti tammikuussa tai sopimuksen mukaan. Voit jatkaa 30.9.2022 saakka tai sopimuksen mukaan ja tämän jälkeen mahdollisesti opintovapaan jatkuessa koko- tai osa-aikaisesti.

Apteekkimme sijaitsee Itäkeskuksessa Tallinnanaukiolla julkisen liikenteen solmukohdassa metron ja linja-autoaseman vieressä. Apteekilla on myös hyvin autopaikkoja henkilökunnan käyttöön. Olemme avoinna ma-pe 8-21 ja la-su 10-18. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä, Procuro ja Fixu-varastoautomaatti. Voit tutustua palveluihimme www.itakeskuksenapteekki.net.

Meillä on mukavat ja auttavaiset työtoverit ja panostamme erityisesti uusien työntekijöiden perehdyttämiseen. Pääset työskentelemään meillä vilkkaassa ja kansainvälisessä työympäristössä. Voit olla konkari, vasta-alkaja tai opiskelija farmaseutin oikeuksin. Perehdytämme sinut työhön tarpeittesi mukaan.

Toivomme sinulta positiivista asenneta, asiakaslähtöisyyttä ja uteliaisuutta oppia uutta. Jos koet jakavasi kanssamme samat arvot, niin tervetuloa töihin ammattitaitoiseen joukkoomme!

Soita ja kysy meistä lisää proviisori Juha-Pekka Oinas p. 010 3201130 tai apteekkari Minna Mäenpää p. 0400 699303 (klo 11-16) tai lähetä sähköpostia minna.maenpaa@apteekit.net ja kerro meille itsestäsi. Arvostamme vapaamuotoista työhakemusta ja ansioluetteloa. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


HELSINKI

Kiinnostaisiko kesälomitus Apteekki 51:ssa?
Etsimme farmaseutin oikeuksilla varustettuja kesätyöntekijöitä ammattitaitoisen ja huumorintajuisen joukkomme jatkoksi. Kysy lisää tai laita saman tien hakemus!
p. 09 774 56225 tai hanna.heikkila@apteekit.net / Proviisori Hanna Heikkilä


HELSINKI

Laajasalon apteekissa kesäduunia vastavalmistuneelle farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle jolla on farmaseutin oikeudet. Käsiparia/pareja tarvitaan n. 1.6.-30.8.2022 väliselle ajalle. Apteekki on auki joka päivä ja käytämme MAXXia. Laajasaloon on helppo tulla fillarilla tai vaikka potkulaudalla, joille löytyy pysäköintitilaa kauppakeskuksen kellarista. Julkinen liikenne toimii myös hyvin. Hakemukset jussi (at) laajasalonapteekki.fi, p. 09 606 00336.


HELSINKI

Helsinki
Pukinmäen apteekissa tarvetta kokoaikaiselle tai osa-aikaiselle farmasistille määräajaksi kesällä 2022 . PD3-järjestelmä käytössä. Mahdollisesti myöhemminkin tuntitöitä.Pukinmäki on hyvien yhteyksien päässä kehä 1:sen ja juna-aseman vieressä, lähellä Viikkiä. Muutimme viime vuonna uusiin tiloihin S-marketin yhteyteen.
Joonas.jaaskelainen(at)apteekit.net , 050 530 9490


HUITTINEN

Huittisten apteekki hakee oma-alotteista, reipasta ja positiivisen työotteen omaavaa teknistä apulaista kesä- heinä- ja elokuuksi. Alan koulutus, alalla opiskelu tai aikaisempi kokemus apteekkityöstä katsotaan eduksi.
Tervetuloa joukkoomme!
Lisätietoja ja hakemukset
martina.jons-kari@seutuposti.fi, puh. 040 7373241


HUMPPILA

Apteekki Humppilan Lasi hakee kesälomasijaiseksi farmaseuttia/farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa tai vastavalmistunutta proviisoria noin kahdeksi kuukaudeksi kesä-heinäkuun ajaksi tai ehdota millaisen jakson haluaisit tehdä. Humppila on hyvien yhteyksien varrella n. tunnin matkan päässä Tampereelta tai Turusta sekä n. 1,5 tuntia Helsingistä.

Apteekki sijaitsee kauppakeskus Humppilan Lasissa valtatie 2-varrella. Olemme avoinna ma-pe 9-17.30, la 10-15 ja su 12-15. Käytössämme on MAXX-apteekkiohjelma.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Jani Mäntylä jani.mantyla@apteekit.net tai puh. 040 5562476


HÄMEENLINNA

Goodmanin Apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa kesätöihin asiakaspalvelutehtäviin osaavaan ja iloiseen joukkoonsa. Tarvittaessa voimme tarjota sinulle kalustetun asunnon työskentelyn ajaksi Hämeenlinnasta. 30.4. mennessä tehdystä työsopimuksesta maksetaan 2000€ allekirjoituspalkkio. Toivomme, että voit aloittaa työt viimeistään kesäkuun alussa ja jatkaa vähintään heinäkuun loppuun asti. Työsuhde on kokoaikainen (115h / 3 vkoa). Palkka sopimuksen mukaan.
Apteekkimme sijaitsee Kauppakeskus Goodmanissa. Käytössämme on MAXX-järjestelmä. Apteekki on avoinna ma-pe 9-20, la 9-18 ja su 12-18.
Olemme YA-kumppaniapteekki.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
apteekkari Mikko Niemi p. 050-5538089
mikko.niemi@apteekit.net
ja/tai
proviisori Anna Rontu p. 03-6824400
anna.rontu@goodmaninapteekki.fi


HÄMEENLINNA

KESÄTÖITÄ AULANGON APTEEKISSA

Aulangon apteekissa tarjolla kesätöitä farmaseutille, proviisorille tai farmasian oppilaalle. Työ voi olla kokoaikaista tai osa-aikaista sopimuksen mukaan. Myös työn aloitus- ja lopetusajankohta voidaan sopia yhdessä. Lisäksi halutessa mahdollisuus tehdä osa työpäivistä Viialan apteekissa Akaassa.

Hämeenlinna sijaitsee hyvien junayhteyksien päässä niin Tampereelta kuin Helsingistä ja siltä väliltä. Täällä arki on ruuhkatonta ja kaikki on lähellä. Aulangolla ja Ahvenistolla on hienot puitteet luonnossa liikkumiseen ja kaunis Vanajavesi kulkee läpi Hämeenlinnan.

Aulangon apteekki sijaitsee uusissa, nykyaikaisissa tiloissa Hätilän K-Supermarketin yhteydessä lähellä Hämeenlinnan rautatieasemaa. Käytössä pd3-apteekkijärjestelmä ja Rowa-robotti. Apteekki on avoinna ma-pe klo 8.30–19 ja la 9–16.

Soita ja kysy lisää: apteekkari Tuula Teinilä p. 040 5313728 tai laita sähköpostia: tuula.teinila@apteekit.net.


HÄMEENLINNA

Tiiriön apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa/valmistuvaa proviisoria asiakaspalvelutehtäviin kesän ajaksi. Aloitus sopimuksen mukaan.

Tiiriön apteekki palvelee moottoritien varrella Prismakeskuksessa. Käytössämme on Pd3-järjestelmä sekä muut modernit työkalut. Myös verkkokauppa www.tiirionapteekki.fi
Apteekki on avoinna ma-pe 9-20 ja la 9-17.

Yhteydenotot:
apteekkari Timo Mäenpää p. 040-8220855
timo.maenpaa@apteekit.net


HÄMEENLINNA

Farmaseutti tai proviisori, tule kesätöihin Hämeenlinnaan, kalustettu asunto odottaa sinua!!

Hämeenlinnassa Jukolan apteekissa on kesätyöpaikka farmaseutille, proviisorille tai opiskelijalle, jolla on farmaseutin oikeudet.
Olemme juuri muuttaneet uusiin moderneihin tiloihin S-marketin yhteyteen. Apteekki on avoinna arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-16 ja meillä on käytössä Pd3-järjestelmä.

Tule kesäksi mukavaan työporukkaan tai tulkaa vaikka kahden henkilön voimalla, eiköhän täältäpäin molemmille töitä löydy. Siisti, täysin kalustettu asunto odottaa sinua, joten on helppo tulla kesätöihin. Hämeenlinna on hieno kesäkaupunki, jossa on paljon tapahtumia; Weekend festivaali, Tawastia festivaali, Linna Jazz, Keskiaikamarkkinat ym.

Ota yhteyttä: Apteekkari Sami Hallenberg (010 322 8320 tai 040 5931356), sami.hallenberg@apteekit.net, niin jutellaan tarkemmin mikä ajankohta sopisi sinulle. Meidän puolesta voisit olla meillä töissä esim. 1.6.-31.8.


HÄRMÄ

Alahärmän apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria kesälomien sijaiseksi kesä- syyskuun ajalle. Aloitus- ja päättymispäivät sekä työtuntien määrä ovat neuvoteltavissa. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja apteekkimme on avoinna ma-pe 9-17 ja la 10-14. Pääset osana mukavaa työyhteisöämme palvelemaan leppoisia asiakkaitamme, joihin virkistävän lisänsä tuovat kesällä paikkakunnalle saapuvat turistit.
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!
Apteekkari Tuija Moisio
tuija.moisio@apteekit.net,
p. 06 484 8888, 040 573 1864


IKAALINEN

Ikaalisten apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille tai oikeudet omaavalle opiskelijalle kesä-syyskuussa. Voit työskennellä meillä koko kesän tai joustavasti osan jaksosta. Apteekki on avoinna arkisin klo 9 - 18 ja lauantaisin klo 9 - 14. Käytössämme on Maxx -apteekkijärjestelmä.


Ota yhteyttä: apt. Annamari Hakala 040 5100933 tai annamari.hakala(at)apteekit.net


ILMAJOKI

Kesätöitä Farmaseutille tai ehkä jopa kahdelle. Ota yhteyttä!
Apteekkari Petri Kiviluoma puh. 0405923133.


IMATRA

Tule kesäfarmaseutiksi Imatralle Tainionkosken apteekkiin!
Imatran Tainionkosken apteekki etsii mukavaan joukkoonsa farmaseuttia / farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäksi 2021. Töitä on tarjolla koko kesäksi tai sopimuksen mukaan lyhyemmälle ajanjaksolle.
Vilkas apteekkimme sijaitsee iloisessa Etelä-Karjalassa Imatran Prismakeskuksessa. Asiakkaamme ovat mukavia ja leppoisia. Apteekissamme on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Rowa-varastoautomaatti.
Tarvittaessa meiltä järjestyy asunto käyttöösi.
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen sari.eerikainen@apteekit.net
Lisätietoja saat apteekkari Sari Eerikäiseltä p. (05) 4321 272 tai 040 510 9563
www.tainionkoskenapteekki.fi


JOUTSA

Joutsan apteekissa kesätyöpaikka farmaseutille / proviisorille 1.6.21 alkaen tai sopimuksen mukaan ainakin heinäkuun loppuun, mahdollisesti pidempäänkin.

Joutsa on vilkas kesäkunta eteläisessä Keski-Suomessa. Täältä löytyvät kaikki peruspalvelut kaikenikäisille. Asunnon hankkimisessa ja myös ylläpidossa avustetaan tarvittaessa.

Tervetuloa mahtavaan työporukkaamme!

Yhteydenotot apteekkari Virpi Kortemäkeen puh. 0207 342 300 tai virpi.kortemaki@apteekit.net.


JYVÄSKYLÄ

Jyväskylän Seppälän apteekissa kesätöitä farmaseutille 1.6.-31.8.2022 tai sopimuksen mukaan.
Seppälän apteekki sijaitsee kauppakeskuksessa, Seppälän Prismassa. Apteekissamme on käytössä Salix ja varastoautomaatti Rowa. Palvelemme ma-la 8-21 ja su 10-18.
Kysy lisätietoja tai lähetä hakemus apteekkari Tomi Järvinen 0407288058, tomi.jarvinen@apteekit.net


JÄRVENPÄÄ

JÄRVENPÄÄHÄN FARMASEUTTEJA!

Järvenpään Sonaatti Apteekki (www.jarvenpaansonaattiapteekki.fi ) hakee farmaseutteja vakituiseen työsuhteeseen. Tarvitsemme uusia reippaita asiakaspalvelusta innostuvia farmaseutteja. Meille voit hakea, vaikka olisit vasta valmistumassa!

Käytössämme on uudet ja valoisat tilat Järvenpään Prisma-keskuksessa. Apteekki on saavutettavissa helposti niin julkisilla kulkuyhteyksillä (mm. Järvenpään juna-asema kivenheiton päässä) kuin autolla. Työssäsi on käytössä laadukkaat työvälineet sekä MAXX -apteekkiohjelma. Tarjoamme myös joustavat työajat ja mahdollisuuden esimerkiksi sunnuntaityöhön. Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti ja omalla osaamisella ja toiveilla voit vaikuttaa työtehtäviisi (verkkokauppa, annosjakelu jne.).

Työn voi aloittaa sopimuksen mukaan tai vaikka heti. Myös tuntityö onnistuu.

Yhteydenotot proviisori Juuso Paloranta 050 410 8842 proviisori@jarvenpaansonaattiapteekki.fi tai apteekkari Taina Sirkiä-Vuorio 0400 497 292 taina.sirkia@apteekit.net.


KANKAANPÄÄ

Farmaseutille kiva työpaikka Kankaanpään Keskusapteekissa kesäkuusta elokuuhun 2019, myös lyhyemmät työsuhteet huomioidaan. Työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa kesän jälkeenkin. Ota yhteyttä, jos olet farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava opiskelija, joka haluaa mukaan iloiseen työyhteisöön mukavien asiakkaiden pariin. Meillä on käytössä MAXX ja lisäksi työtäsi avustaa FIXU varastoautomaatti. Yhteydenotot apteekkari Briitta Holma-Lahti 050-5979640 tai briitta.holma-lahti@apteekit.net


KANKAANPÄÄ

Kankaanpään 2. Vuokko apteekissa on farmaseutin lomasijaisuus kesälle 2022. Kankaanpää on rauhallinen pikkukaupunki Pohjois-Satakunnassa, josta löytyy kaikki välttämättömät palvelut sekä erinomaiset liikunta ja ulkoiluolosuhteet. Poriin on matkaa n. 50 km ja Tampereelle n. 100 km. Vuokko apteekissa on käytössä pd3-järjestelmä, johon tarvittaessa perehdytetään, ja Vuokko kuuluu Avainapteekit-ketjuun. Lisätietoa www.vuokkoapteekki.fi ja heli.suppula@apteekit.net puh. 045-8438967


KARJAA

Karjaan Apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria kesäsijaiseksi. Apteekkimme sijaitsee Karjaan keskustassa, ja Karjaa sijaitsee Länsi-Uusimaalla hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Arvostamme kokemusta apteekkityöstä, mutta voit olla myös vastavalmistunut tai juuri valmistumassa. Karjaa on kaksikielinen paikkakunta, joten toivomme avointa ja myönteistä asennetta ruotsinkielen käyttöön.

Kuulumme Avainapteekki-ketjuun, ja käytössämme on Maxx-järjestelmä. Voit työskennelllä koko kesän tai sitten sivulle sopivan jakson, siten kuin sovimme. Tiedustelut: apteekkari Petteri Henriksson 040-3526330. Hakemukset haluaisimme helmikuun aikana sähköpostiin petteri.henriksson@salnet.fi.


KEMPELE

Zeppelinin apteekissa Kempeleessä avoimena farmaseutin kesälomasijaisuus ajalle 16.5. - 18.9.2022. Tule kehittyvään ja vauhdikkaaseen apteekkiin, ei kahta samanlaista työpäivää. Monipuolinen, kiva asiakaskunta, hyvä työporukka ja tekemisen meininki. Meillä on pd3-apteekkijärjestelmä, Rowa-varastoautomaatti ja pyöritämme myös pientä verkkokauppaa, www.zeppelininapteekki.fi
Soita ja kysele lisää, tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse merja.launonen@apteekit.net. Tiedustelut puh. 08 5204025, apteekkari Merja Launonen tai proviisori Jarkko Korpua


KEURUU

Haemme kesätöihin Keuruun 2. Tervan apteekkiin farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa, jolla on farmaseutin oikeudet. Halutessasi pääset työskentelemään myös sivuapteekeissamme Haapamäellä ja Multialla. Apteekeissamme on mukavat työajat, hyvät tyky-edut ja työpaikkaruokailu. Sinulta toivomme palvelualttiutta, reipasta otetta ja oma-aloitteisuutta. Ota yhteyttä apteekkari Anna-Maija Mäki-Pollari puh. 0400 768 494, anna-maija.maki-pollari@apteekit.net.


KIHNIÖ

Sopimuksen mukaan. Apteekkiohjelmamme on Maxx.


KIIKOINEN

Lavian ja Kiikoisten apteekeissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle 1.5.-30.8.2022 välisellä ajalla. Voit työskennellä meillä koko kesän tai joustavasti osan kesäkuukausista. Molemmat apteekkimme ovat avoinna arkisin klo 9 - 17, la-su suljettu. Käytössämme on Maxx -apteekkijärjestelmä.

Yhteydenotot: apteekkari Ulrika Uusitalo 040-541 8801, ulrika.uusitalo@apteekit.net


KIMITO

Vi söker en farmaceut eller person med farmaceuträttigheter som sommarvikarie. Vi använder oss av apoteksprogrammet pd3. Av våra kunder är ca. 70% svenskspråkiga, vilket betyder att den person som söker tjänsten behöver behärska båda inhemska språken. Kimitoön är en naturskön ö med intressanta besöksmål och ett mångsidigt utbud av tjänster. Om det behövs hjälper vi till med att söka bostad. Om du blev intresserad välkomnar vi dig varmt till vårt glada gäng! Kontakta apotekare Kaisa Rauhala via e-mail kaisa.rauhala@apteekit.net
Haemme kesätöihin farmaseuttia tai henkilöä, jolla farmaseutin oikeudet. Käytössä on pd3-apteekkijärjestelmä. Asiakkaistamme n. 70 % on ruotsinkielisiä, joten hakijan on hallittava molemmat kotimaiset kielet.
Kemiö on luonnonkaunis saari, missä on mielenkiintoisia luontokohteita ja monipuoliset palvelut. Jos kiinnostuit niin hae lämminhenkiseen ja iloiseen joukkoomme !
Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.
Yhteydenotot apteekkari Kaisa Rauhala s-postitse kaisa.rauhala@apteekit.net.


KOKKOLA

Tule kesäfarmaseutiksi Kokkolaan! Tervahovin Apteekki etsii kesätöihin iloista ja reipasta farmaseuttia, joka viihtyy asiakaspalvelussa. Ruotsinkielen osaamisesta on hyötyä, sillä Kokkola on kaksikielinen kaupunki.

Meillä on käytössä Maxx ja Rowa. Kuulumme Laatuapteekit-ketjuun.

Tervetuloa työskentelemään mukavaan joukkoomme!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: apteekkari Anu Nissilä (anu.nissila@apteekit.net tai 040-573 8533). Hakemukset mahdollisimman pian.


KONTIOLAHTI

Kesätyöpaikka farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle Kontiolahden apteekissa ja Lehmon sivuapteekissa. Kesätyö on mahdollinen myös proviisorille. Kontiolahti on vilkas mökki- ja lomapaikkakunta hyvien kulkuyhteyksien äärellä Pohjois-Karjalassa Joensuun kupeessa. Lehmon sivuapteekki sijaitsee vain yhdeksän kilometrin päässä Joensuun torilta.

Työt ajoittuvat kesä-elokuulle (1.6.-31.8.2023) tai sopimuksen mukaan, joten työn kesto sovittavissa. Apteekissa on Maxx-apteekkiohjelmisto. Toivomme yhteydenottoasi mahdollisimman pikaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta sähköpostilla. pekka.huuskonen@apteekit.net tai puhelimella numerosta 0505176924.


KORPILAHTI

Hei sinä farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija!

Tulisitko meille farmaseutin sijaiseksi Korpilahden apteekkiin?

Korpilahti sijaitsee Keski-Suomessa Päijänteen rannalla, Jyväskylästä etelään noin 25 kilometriä.
Korpilahdelle on hyvät liikenneyhteydet ja työntekijöiden kesken kimppakyytimahdollisuus.

Etsimme työntekijää (heinä)- elo-lokakuulle (tai sopimuksen mukaan).

Meillä on kivat työajat (apteekin aukioloajat ma 9-17:30, ti-pe 9-17, la 9-14) ja mukava työyhteisö.

Toivomme, että hakijalla on pd3-reseptintoimittamisen perusteet hallussa.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten ota heti yhteyttä!
Sähköpostilla apteekkari Lare (lauri.viitanen@apteekit.net)
Puhelimella Korpilahden apteekki 020 743 4210


KOTKA

Tule kesäksi töihin Kotkaan! Kauppatorin apteekki etsii farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesätöihin. Apteekki sijaitsee keskustassa saarella torin vieressä hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja kesäksi vuokrattavia opiskelija-asuntoja löytyy kävelymatkan päästä. Tule iloiseen työyhteisöömme ja nauttimaan upeasta kesäkaupungista!

Ajankohtana joustavasti touko-elokuu ja osa-aikainen työ on myös mahdollista. Kuulumme Hyvän Mielen Apteekki -ketjuun ja meillä on käytössä Maxx. Aukioloaikamme ovat ma-pe 8.30-19, la ja su 10-18.
Otathan yhteyttä apteekkari Tuula Lekanderiin: tuula.lekander@apteekit.net tai puh. 05 210 8300.

Kotkan I Kauppatorin apteekki
Kirkkokatu 10
48100 Kotka
kotkankauppatorinapteekki.kotka@apteekit.net


KOTKA

Oiva-apteekissa Kotkassa kaivataan farmaseuttia tai proviisoria kesäksi. Sijaitsemme Citymarketin yhteydessä ja meillä on uudet valoisat tilat. Muutimme Jumalniemeen reilut kaksi vuotta sitten ja toimintamme kasvaa. Käytössämme PD3 sekä Remomedi videoapteekki. Asunnon saannissa avustetaan, jos tulet kauempaa. Apteekki avoinna ma-pe 9-20, la 9-18 ja su 11-16. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan. Työtunnit, työn kesto sekä palkka ovat neuvoteltavissa.
Yhteydenotot apteekkari anne.sorri@apteekit.net 0400-445579 tai proviisori Riikka.pousi@apteekit.net


KUOPIO

Farmaseutille töitä kesäkuuksi Kuopiossa


Tule töihin Kuopion Ensimmäiseen apteekkiin ja Jynkän sivuapteekkiin! Meillä on tarjolla töitä 20-40 h/viikko vähintään kesäkuun ajaksi.


Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta työotetta kaikkiin apteekin työtehtäviin.


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen piia.korhonen@apteekit.net tai soita 040 559 0513/Piia Korhonen


KUUSANKOSKI

Etsimme farmaseuttia tai proviisoria Kauppakeskus Veturin apteekin tiimiin kesäksi määräaikaiseen työsuhteeseen.
Apteekkimme sijaitsee Kaakkois-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa, joten tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen työskentelyyn farmaseuttisista tehtävistä, annosjakeluun ja mainonnan ja tapahtumien suunnitteluun. Kuulumme Hyvän Mielen apteekit -ketjuun ja käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä, Easymedi ja uusi Eapteekki -verkkokauppa-alusta. Proviisorille myös mahdollisuus apteekin hoitoihin.
Olemme avoinna arkisin 9-21, la 9-18 ja su 11-18. Kesätyön voi aloittaa toukokuun alusta tai sopimuksen mukaan. Apteekin kautta on mahdollista saada myös asunto.
Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Jaana Smal p. 05 884 7700 tai voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen jaana.smal@apteekit.net


KÄRSÄMÄKI

Kärsämäen apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeuden omaavaa proviisoriopiskelijaa tai proviisoria kesätöihin kesä-elokuun ajalle 2020 tai sopimuksen mukaan. Olemme avoinna arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-15. Meillä pääset halutessasi tekemään myös annosjakelua ja tarvittaessa perehdytämme sinut hyvin Pd3-järjestelmään. Kysy lisää apteekkari Antti Mäntylä p. 040 7536619 tai antti.mantyla@apteekit.net


LAHTI

ETSIMME KESÄKSI FARMASEUTTIA TAI PROVIISORIOPISKELIJAA

Kivimaan apteekki on Lahden suurin yksityinen apteekki, joka toimii Lahden keskustan alueella Syke-kauppakeskuksessa, sekä Ahtialan ja Kiveriön kaupunginosissa.

Etsimme kesälomien ajaksi farmaseutin oikeuksilla olevaa työntekijää, esimerkiksi viikkovälille 23-35 tai sovitusti. Käytämme MAXX järjestelmää ja tarvittaessa opetamme sen käytön hakijalle. Työsuhdeasunnosta Lahden keskustassa on mahdollista neuvotella.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen 15.3.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: olli.salin@kivimaanapteekki.fi tai kirjeitse: Olli Salin, Kivimaan apteekki, Kauppakatu 18, 15140 Lahti. Lisätietoja antaa: proviisori Olli Salin, 03-8829636.


LAHTI

Kesätöitä tarjolla! Apila Apteekki Lahdessa etsii farmaseuttia tai oikeudet omaavaa opiskelijaa kesäksi 2022. Töitä on tarjolla kesäkuusta elokuun loppuun. Tarjoamme viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit sekä kattavat työsuhde-edut. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja Rowa-varastorobotti. Lahteen on hyvät kulkuyhteydet ja apteekilla on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa Prisman parkkihallissa. Ota yhteyttä apteekkariiin tai proviisoreihin sähköpostitse proviisori@apilaapteekki.fi tai puhelimitse 03 876220.


LAHTI

Proviisori tai farmaseutti, tule kesätyöhön mukavaan porukkaamme Salpausselän apteekkiin Lahteen.

Haemme tekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesä-syyskuun ajaksi tai sopimuksen mukaan, myös esim. muutamien viikkojen työjaksot ovat mahdollisia. Apteekkijärjestelmämme on Maxx ja työtämme helpottaa varastorobotti. Apteekki sijaitsee vilkkaalla liikepaikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta. Jos liikut työmatkasi omalla autolla, parkkipaikkamme ovat maksuttomia. Proviisorille järjestyy hoitomääräyksiä.


LAITILA

Farmaseutti tai proviisori Laitilan Uuteen apteekkiin
Haemme farmaseuttia tai proviisoria iloiseen joukkoomme ajalle 1.6.22-31.8.22. Apteekin aukioloajat ovat MA-PE 9-18 ja LA 9-15. Apteekkiohjelmana on Maxx ja varastoautomaattina Rowa. Apteekki on kauppakeskuksen yhteydessä 8-tien varrella. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 20.3.2022 mennessä osoitteeseen juha.jussila@apteekit.net. Annan mielelläni lisätietoja: apteekkari Juha Jussila p. 040 5018072.
Laitilan Uusi apteekki
p. 02 851333
Kauppakatu 3
23800 Laitila


LAPPEENRANTA

APTEEKKI SAIMAA hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesä-elokuuksi tai sopimuksen mukaan. Mottona asiakaspalvelu ompi ilomme. Olemme avoinna ma-pe 8-20, la 8-18 ja su 11-18. Sijaitsemme kauppakeskus Prismassa keskustan läheisyydessä juuri uusituissa tiloissa. Tervetuloa mukavaan menoon rentoon joukkoomme! Tiedustelut apteekkari Riitta Laurila 040 741 5500 tai riitta.laurila@apteekit.net


LAPPEENRANTA

Kesätyötä tarjolla Lappeenrannan Uudessa apteekissa farmaseutille tai proviisorille koko kesäksi tai lyhyemmäksi ajaksi. Halutessasi voit työskennellä myös sivuapteekissa. Mukavat työkaverit ja leppoisa eteläkarjalainen ympäristö auttavat sinua varmasti viihtymään! Odotan yhteydenottoasi: apteekkari Kaisa Tuomaala p. 050-3719259 tai kaisa.tuomaala@gmail.com


LIEKSA

Lieksan Uuteen apteekkiin haetaan farmaseutteja sekä vakituiseen työsuhteeseen että kesälomasijaiseksi.

Tule kokemaan kesä Pohjois-Karjalassa Pielisen rannalla, Kolin rinteillä, Patvinsuon pitkospuilla ja Ruunaan koskella! Retkeilyyn jää aikaa valoisina kesäiltoina ja viikonloppuisin, koska meillä on maltilliset aukioloajat: arkisin klo 8.30-18, lauantaisin klo 8.30-14. Parillisten viikkojen päivystysviikonloppuina olemme auki lauantaina klo 8.30-15 ja sunnuntaina klo 12-15. Käytössämme on Maxx-apteekkiohjelma.

Hakemukset osoitteeseen: anne.calander@ apteekit.net. Lisätietoja: Anne Calander, 050-3038857.


LIMINKA

Limingan apteekissa tarjolla kesätöitä ensi kesäksi 2022 farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle touko-syyskuun ajaksi, myös lyhyemmät ajanjaksot voidaan joustavasti sopia.
Työpäiviä voi olla myös Tyrnävän sivuapteekissa.

Limingan apteekki on avoinna ma-pe klo 8.30 - 19 ja la 9-16
Tyrnävän apteekki on avoinna ma-pe klo 9-17 ja la 9-14
Sunnuntait ja pyhät olemme suljettuna

Molemmissa apteekeissa käytämme pd3-apteekkijärjestelmää. Limingan apteekki on vuosi sitten muuttanut uusiin tilohin Limingan S-marketin yhteyteen, ja apunamme toimii reipas Paavo (Rowa) varastorobotti.

Apteekit sijaitsevat lähellä Oulua hyvien kulkuyhteyksien päässä ja tarvittaessa avustamme asunnon hankinnassa ja työmatkojen järjestämisessä.

Tervetuloa iloiseen työyhteisöön mukavien työkavereiden joukkoon. Arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta ja kykyä tarttua toimeen.

Ota yhteys
apteekkari Hanna
hanna.ervasti@apteekit.net /puh. 040 7761 476 tai
proviisori Henna
henna.markus@apteekit.net /puh. 08 381 147


LOHJA

Tule Lohjalle kesätöihin!

Lohjan 1. Apteekki hakee farmaseuttia / farmasian opiskelijaa kesätöihin.

Apteekkimme sijaitsee vilkkaalla paikalla Lohjan keskustassa kauppakeskuksessa ja on avoinna vuoden jokaisena päivänä, arkisin 8 - 19, lauantaisin 8 - 16 ja sunnuntaisin 12 - 18.
Apteekissamme on käytössä pd3-järjestelmä.

Tarjoamme Sinulle:

- Mukavan ja kannustavan työyhteisön, hyvän yhteishengen ja kivat työkaverit

Toivomme sinulta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Positiivista asennetta

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä! Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen: lohjan.ykkosapteekki@apteekit.net

Voit aloittaa työsi 03.05.2021 tai sopimuksen mukaan.
Tiedustelut: Apteekkari Eeva Savela - puh. 019 375 0606 tai proviisorit: 019 375 0600


LOHJA

Tosi mukava kesätyöpaikka farmaseutin taitoiselle toukokuusta elokuun loppuun. Takaan, että opit meillä jotain uutta - ole yhteydessä!

s-posti: paivi.jarvinen@apteekit.fi


LOPPI

Kesäfarmaseutti Lopelle

Lopen apteekki hakee farmaseuttia kesälle 2020 kesälomasijaiseksi.

Loppi on vilkas kesäkunta ja niin myös apteekin toiminta vilkastuu kesäkuukausina. Lopen apteekki on keskikokoinen kuuden työntekijän apteekki. Tarjolla on mukavat työajat, Maxx-järjestelmä, sekä kiva ja innostunut työporukka.

Apteekki sijaitsee Lopen kirkonkylällä, osoitteessa Kauppatie 7. Aukioloajat: ark. 8.30-18, la 8.30-15.
Kaikenlaiset kunnolliset ehdotukset työjaksosta ja -ajasta huomioidaan.

Yhteydenotot ja tiedustelut apteekkari Juho Pietilä puhelimitse 040 548 8040 tai sähköpostilla juho.pietila@apteekit.net


MALAX

Malax Apotek söker en glad farmaceut som trivs i kundbetjäningen för sommaren 2022, från maj-juni till augusti eller enligt överenskommelse. Vi betjänar vardagar 8.30-18, lördagar 9-14. Vi använder Maxx och har nätapotek, dosdispensering och ex tempore tillverkning. Malax finns 25 km söder om Vasa.
För mer information, vänligen kontakta mona.heikfolk@malaxapotek.fi eller tel. 040-565 0819 / 06-365 1209.

Maalahden Apteekki hakee iloista ja asiakaspalvelussa viihtyvää farmaseuttia kesäksi 2022, touko-kesäkuusta elokuuhun tai sopimuksen mukaan. Palvelemme arkisin 8.30-18 ja lauantaisin 9-14. Käytämme Maxx ja meillä on verkkoapteekia, annosjakelua ja ex tempore valmistusta. Ruotsinkielinen taito katsotaan eduksi. Otathan yhteyttä, kerron mielelläni lisää, mona.heikfolk@malaxapotek.fi
puh. 040-565 0819 tai 06-365 1209


MARIEHAMN

Sommar på Åland?

Central-Apoteket i Mariehamn söker en farmaceut till sommaren 2020.

Vi är Ålands största apotek i hjärtat av Mariehamn. Hos oss får du uppleva en mycket god arbetsgemenskap där vi stöder varandra och vi är stolta över den kundservice vi ger varje dag.
Av Dig önskar vi god social kompetens och en förmåga till lagarbete och till din hjälp erbjuder vi ett modernt apotek med Maxx apoteksprogram.
Vill du förbättra din svenska är detta ett utmärkt tillfälle och vi hjälper gärna till med bostaden.

Upplev en åländsk sommar hos oss!

Kontakt e-post johan.ek@aland.net eller ring 040-8366073

Johan Ek, apotekare
Central-Apoteket i Mariehamn


Central-Apoteket Maarianhaminassa hakee

kesäfarmaseuttia moderniin apteekkiimme.
Olet tervetullut mukaan meidän joukkoomme jossa asiakas on
aina etusijalla.
Apteekkiohjelmamme on Maxx ja
Ahvenanmaa on varsinkin kesällä tapahtumia täynnä ja ruotsinkieli
karttuisi kaupan päälle!
Avustamme mielellämme asunnon hankkimisessa.
Ota yhteyttä niin kerron lisää.

Apteekkari Johan Ek
Puh. 040-8366073
Sähköposti: johan.ek@aland.net


MÄNTTÄ

Mänttä-Vilppulan 1. apteekki, Mäntän apteekki

Farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava, mitäpä jos viettäisit kesän 2021 Mäntässä, Pohjois-Pirkanmaalla. Tarjoamme Mänttä-Vilppulan 1. apteekissa sinulle työtä koko kesäksi tai sopimuksen mukaan, osa-aikaisuuskin on mahdollista järjestää. Reseptuurimme on noin 80 000, käytössämme on Pd3, Presto ja Procuro sekä EasyMedi.

Meillä on täällä apteekissa hyvä fiilis. Työaikamme ovat hvyin inhimilliset ja asiakkaat mukavia. Palvelemme arkisin klo 9-18, lauantaisin klo 9-14 ja pyhäpäivisin klo 11-14.
Kuulumme Avainapteekkeihin.

Paikkakuntana Mänttä on kuuluisa taiteesta, musiikista ja hyvistä liikuntamahdollisuuksista kaunista luontoa unohtamatta. Täällä on tilaa hengittää - myös ilman maskia!

Kiinnostuitko? Hakemuksesi voit jättää osoitteeseen marja.lehtonen@apteekit.net. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 03-4747326. Kysyä voit myös proviisorejamme Niemisen Maijaa tai Yläjärven Severiä ja tietenkin Marja-apteekkaria. Voit tutustua meihin myös osoitteessa https://mantanapteekki.fi/

Asunnon hankinnassa autamme mielellämme.

Tavataan apteekilla!


NAANTALI

Naantalin Apteekki hakee iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia töihin kesäksi 2022, mahdollisesti pidemmäksikin aikaa. Aloittaa voit 1.5.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Meillä on hyvät työsuhde-edut, joustava työaikapankki, mahdollisuus työpaikkalounaaseen sekä loistava työporukka. Myös osa-aikainen työ on mahdollista. Työpaikka täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Tiedustelut ja hakemukset: Apteekkari Aapo Honkanen 040–7396103 (aapo.honkanen@apteekit.net) tai proviisorit 044-7512722 (proviisorit@naantalinapteekki.fi)


NYKARLEBY

Vi söker farmaceut, provisorstuderande med farmaceuträttiheter eller provisor för sommaren 2022.
Nykarleby är en liten, trevlig sommarstad närä havet. Nykarleby ligger mellan Vasa och Jakobstad. Största delen av våra kunder är svenskspråkiga, så du får prata båda inhemska språken. Om du är finskspråkig, så har du en fin möjlighet att förstärka din svenska.
Vi har en vänlig personal och trevliga kunder. Vårt apoteksprogram är pd3.

För mer information kontakta apotekare Mervi Björn 06-722 0009, 050- 577 3433 eller mervi.bjorn@apteekit.net


ORIMATTILA

Etsimme farmaseuttia lomasijaiseksi tulevalle kesälle! Olemme täyden palvelun pd3:a käyttävä apteekki. "Täyden palvelun" sisältää koneellisen annosjakelun, sivuapteekin, verkkopalvelun sekä lääkevalmistuksen :) Myös jokapäiväisen aukiolon!
Tiedustelut ja yhteydenotot
apteekkari Airi Rouhiainen airi.rouhiainen@apteekit.net tai 0500-498973


ORIVESI

Meille saa hakea töihin aina!
Hyvät tyypit kutsumme haastatteluun, ja kesäfarmaseuteistamme moni on työllistynyt yllättävästi myös syksyisin jatkopestillä. Ajokortti on välttämättömyys, sivuapteekkiakin saattaa päästä hoitamaan.

Laita siis avoin hakemus sähköpostilla proviisori Sari Kanervalle sari.kanerva@orivedenapteekki.fi / p.03-3576800, jos joustava työskentely maaseututaajaman monipuolisessa ja nykyaikaisessa MAXX-apteekissa on sinun juttusi.


PALOKKA

Jyväskylän Palokan apteekissa kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle 1.6.-31.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä, niin kerron lisää. Apteekkari Tomi Järvinen p. 040-7288058 tai tomi.jarvinen@apteekit.net


PARIKKALA

Kesäksi iloiseen Etelä-Karjalaan?

Parikkalan apteekissa olisi tarjolla kesäksi farmaseutille (tai oikeudet omaavalle opiskelijalle) kokoaikainen (tai halutessasi osa-aikainen) työ mukavassa maaseutukunnassa Etelä-Karjalassa. Parikkala on hyvien kulkuyhteyksien varrella, valtatie 6. vieressä ja junaradan äärellä. Meillä on annosjakelua ja hoivakotiyhteistyötä, sekä sivuapteekki ja palvelupiste. Olemme avoinna arkisin ma-pe klo 9-18 ja la 9-15 (sivuapteekki ma-ti ja to-pe 9-16). Käytössämme on MAXX -apteekkijärjestelmä ja Videoapteekki -mobiilisovellus sekä noutolokerikko. Jos käyttämämme järjestelmät eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja, opetamme niiden käytön.
Arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta, reipasta ja joustavaa työotetta ja hyvää pelisilmää vaihtelevissa asiakaspalvelutilanteissa.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, apteekkari Niina Metelinen puh. 050-554 7484 tai niina.metelinen@apteekit.net


PARKANO

Kesätöitä tarjolla Parkanon apteekissa farmaseutille, farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle tai proviisorille. Voit aloittaa jo toukokuussa ja olla meillä koko kesän elokuun loppuun tai sopimuksen mukaan lyhyemmänkin ajan. Olemme auki maanantaista perjantaihin 9-18 ja lauantaisin 9-14. Käytämme Maxx-järjestelmää.

Ota yhteyttä puhelimitse: apteekkari Jaana Katajamäki 0407099580, proviisori Teija Koivula 03 4482022, tai sähköpostitse jaana.katajamaki@apteekit.net.


PELKOSENNIEMI

Pelkosenniemen apteekissa ( Savukosken sivuapt) olisi tarvetta farmaseutin kesälomansijaiselle heinäkuulle, joten farmaseutti/proviisori ota rohkeasti yhteyttä. Käytössämme on Salix-järjestelmä. Työaika on 9-16.30, viikonloput vapaata. Yhteydenotot apteekkari Petri Mäenkoski
petri.maenkoski@apteekit.net tai 050-4349178


PIEKSÄMÄKI

Tule kesäfarmaseutiksi Pieksämäen Ykkösapteekkiin!

Pieksämäen Ykkösapteekki etsii farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäksi 2022.

Moderni apteekkimme sijaitsee Prismassa, aivan rautatieaseman vieressä. Kulkeminen esimerkiksi Kuopiosta onnistuu helposti junalla. Paikkakunnalta löytyy myös vapaita asuntoja.

Pääset työskentelemään uusissa tiloissa ja hyvässä ilmapiirissä mukavien työkavereitten kanssa. Apteekissamme on käytössä Pd3-järjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti. Näiden osaaminen katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä, koulutamme sinut tarvittaessa.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä apteekkari, Antti Mäntylään p. 040 7536619 (antti.mantyla@apteekit.net)


PIETARSAARI

Haemme farmaseuttia, proviisoriopiskelijaa (farmaseuttioikeudet) tai proviisoria kesäksi 2022 töihin Medi apteekkiin. Aloittaa voit sopimuksen mukaan. Sinulla on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Pietarsaari, Vaasan ja Kokkolan välissä, on pirteä kesäkaupunki täynnä tapahtumia. Tule elämään merellistä elämää ja nauttimaan monenlaisesta tarjonnasta kaupungissa ja lähiympäristössä.

Apteekkimme on kooltaan iso ja sijaitsee Pietarsaaren Prisman yhteydessä. Tukenasi on osaava, auttavainen ja ystävällinen henkilökunta, täällä ei tarvitse työskennellä yksin. Käytössä on MAXX-järjestelmä ja FIXU-varastorobotti. Apteekissamme on myös lääkevalmistusta ja annosjakelua, samoin verkkoapteekki.

Jos tarvitset asuntoa, avustamme sinua siinä.
Lämpimästi tervetuloa, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Lisätietoa saat apteekkari Tapio Sundellilta tai proviisoreiltamme Minnalta ja Susannalta puh. 06 781 0770 tai info@mediapteekki.fi.
Tule meille työkaveriksi!

******

Vi söker en farmaceut, provisorsstuderande (med farmaceuträttigheter) eller provisor för sommarjobb på Mediapoteket sommaren 2022. Du kan börja enligt överenskommelse. Det finns också möjlighet till en längre anställning.

Jakobstad, mellan Vasa och Karleby, är en pigg sommarstad full med aktiviteter. Kom och pröva på ett havsnära liv och njut av det mångsidiga utbudet i staden och närområdet.

Vårt apotek är stort och finns i samband med Prisma i Jakobstad. Som stöd har du vår kunniga, hjälpsamma och vänliga personal, här behöver man inte arbeta ensam. Vi använder MAXX och har en FIXU-lagerrobot. Vi har också läkemedelsframställning och dosdispensering samt ett nätapotek.

Vi hjälper vid behov till att hitta en bostad. Varmt välkommen, ta gärna kontakt med oss. Mera information fås av apotekare Tapio Sundell eller våra provisorer Minna och Susanna tel. 06 7810770 eller info@mediapteekki.fi.
Bli vår nya arbetskamrat!


PIHTIPUDAS

Kesätöitä tarjolla farmaseutille/farmasian opiskelijalle farmaseutin oikeuksin kesäksi 2021 Pihtiputaalla. Töitä tarjolla kesäkuusta elokuun loppuun saakka. Ota yhteyttä anri.nyyssonen@apteekit.net tai 014-561804


PIIKKIÖ

Piikkiön apteekissa tarjolla kesäksi töitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle. Mahdollisuus työsuhteen jatkumiselle syksyllä. Apteekki on auki arkisin klo 9-17 ja lauantaisin 9-13.
Yhteydenotot ja tiedustelut apteekkari Silja Ketonen p.0415234359 tai 02-4795255


POLVIJÄRVI

Reipas jengimme Polvijärven apteekissa etsii joukkoonsa toimeen tarttuvaa ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia/proviisoria. Tarjoamme aluksi määräaikaista pestiä kesän ajaksi, mutta työsuhde voi mahdollisesti jatkua syksyllä hoitovapaan sijaisuutena.
Apteekkimme sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Polvijärven taajamassa lähellä Joensuuta. Polvijärvi on kaunis maaseutupitäjä, joka on erityisesti mökkiläisten suosiossa – kesät ovatkin usein vilkkaita. Apteekin tilat on hiljattain remontoitu, työympäristö on uudenaikainen ja viihtyisä. Käytämme työskentelyssämme Maxx-järjestelmää.
Olemme avoinna arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-13. Työsuhde-ehdot (työaika ja palkka) ovat neuvoteltavissa, autamme myös tarvittaessa asunnon etsimisessä. Lisätietoja antaa apteekkari Pia Karjalainen p: 050 3741272. Hakemukset maaliskuun loppuun mennessä osoitteeseen pia.karjalainen@apteekit.net.


PORI

Lavian ja Kiikoisten apteekeissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle 1.5.-30.8.2022 välisellä ajalla. Voit työskennellä meillä koko kesän tai joustavasti osan kesäkuukausista. Molemmat apteekkimme ovat avoinna arkisin klo 9 - 17, la-su suljettu. Käytössämme on Maxx -apteekkijärjestelmä.

yhteydenotot: apteekkari Ulrika Uusitalo 040-541 8801, ulrika.uusitalo@apteekit.net


PORI

Porin keskustassa Porin 1. Promenadiapteekissa Sokoksella on tarjolla kesätöitä 1-2 kk ajaksi farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle farmaseutin oikeuksilla. Sijaisuus voi olla joustavasti joko osa- tai kokoaikainen sopimuksen mukaan. Meillä on käytössä MAXX-järjestelmä. Apteekille on juna-asemalta n. 10 min kävelymatka ja apteekin aukioloaika on arkisin 9-18 ja kesälauantaisin 9-15.30. Jos innostuit, ota yhteyttä apteekkari Mirka Niskanen p. 0505402036, mirka.niskanen@apteekit.net


PORI

Farmaseutin paikka Maantiekadun apteekissa Porissa

Maantiekadun apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille koko kesäksi tai joustavasti sopimuksen mukaan. Meille voit hakea, vaikka olisit vasta valmistumassa!

Käytössämme on Salix-järjestelmä ja Rowa-varastorobotti. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit. Toivomme, että innostut asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta ja nautit asiakaskohtaamisista.

Palvelemme arkisin 8-19 ja lauantaisin 9-15. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä olemme suljettuna.

Ota yhteyttä proviisori Kirsi Ruusuniitty puh. 02 634 0400, email: kirsi.ruusuniitty@apteekit.net


PORVOO

Hei, sinä farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava opiskelija, tule kesäksi lämminhenkiseen työyhteisöömme Porvoon Kevätkummun apteekkiin! Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kevätkummun ostoskeskuksessa. Työ on monipuolista ja aukioloaikamme ovat mukavat. Työt voit aloittaa 1.6 tai sopimuksen mukaan. Olethan positiivinen, oma-aloitteinen sekä asiakaspalvelusta pitävä.
Lisätietoa meistä löydät www.kevatkummunapteekki.fi ja Facebook: Kevätkummun apteekki
Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen: rauni.kajaani@gmail.com ja nina.backman@apteekit.net


PUNKALAIDUN

Vielä on kesään aikaa jäljellä, eikös vaan? Huhuilemme hyvää tekijää osaksi mukavaa ja rentoa työporukkaamme. Tule kesäksi tai jää pidemmäksikin aikaa; tarjolla on kesätyö tai farmaseutin äitiyslomasijaisen pesti tammikuulle 2022, päälle mahdollinen hoitovapaajatko. Jos PD3 on tuttu, olet valmis hymyn verran parempaan palveluun ja maalaisapteekin arki kiinnostaa, ota heti yhteyttä! Aukioloajat ovat työntekijäystävälliset: ma-pe 9-17 ja la 9-14. Palkkaa tehdystä työstä maksetaan passelisti. Työn saa aloittaa vaikka heti ja mielellään viimeistään kesäkuussa. Töissä voi olla kivaa, tuu kokeilemaan! apteekkari Anna Nurmi anna.nurmi@apteekit.net, 0102351250 (apteekin nro). Paikka täytetään heti, kun sopiva tekijä löytyy.


RAAHE

Nyt olisi tarjolla kahdelle kesätyöntekijälle, jolla on farmaseutin oikeudet, huippu kesätyöpaikka Raahen 1. Kauppaporvarin apteekissa. Apteekkimme on nykyaikainen. Käytössämme on mm. Maxx, Rowa-varastoautomaatti, itsepalvelukassa ja digitaaliset hintanäytöt. Tule kesäksi työskentelemään mukavien työntekijöiden kanssa apteekkiimme. Työn kesto sopimuksen mukaan ja asunto järjestetään tarvittaessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteydenotot apteekkari Ilkka Lievonen tai proviisori Heikki Kilpeläinen puh. 08 2130 300, apteekki@kauppaporvarinapteekki.net


RAUMA

Farmasian opiskelija tai farmaseutti

Haemme kesäksi 2020 farmasian opiskelijaa ja/tai farmaseuttia Raumalle Paroalhon apteekkiin. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Toivomme löytävämme reippaan, joustavan, oma-aloitteisen ja ulospäinsuuntautuneen kesätyöntekijän, joka pitää asiakaspalvelusta. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan sekä kannustavan ja osaavan työyhteisön. Apteekkimme on auki arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä.

Lisätietoja antaa proviisori Johanna Into (p. 02-83779030). Hakemus ja CV osoitteeseen toimisto@paroalhonapteekki.fi.


RAUMA

Rauman Keskus-Apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille koko kesäksi tai joustavasti sopimuksen mukaan. Voit hakea meille, vaikka olisit vasta valmistumassa.

Tarjoamme monipuolisen ja viihtyisän työympäristön sekä loistavat työkaverit. Apteekissamme on tunnettu hyvästä palvelusta ja sijaitsee Rauman keskustassa. Käytössä meillä on Maxx-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti.

Ota yhteyttä apteekkari Timo Hännikäinen 040-5165618, timo.hannikainen@apteekit.net


RIIHIMÄKI

Haemme Apteekki Merkokseen Riihimäelle farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa asiakaspalveluun. Työ voi olla sopimuksen mukaan joko osa-aikaista tai kokoaikaista. Olemme avarissa ja valoisissa tiloissa toimiva nykyaikainen suoratoimitusapteekki monipuolisine palveluvalintoineen. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä.

Toimimme kauppakeskus Merkoksessa ja olemme avoinna arkisin ma-pe klo 7-21, lauantaisin klo 8-18 sekä sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 10-18. Meille on helppo tulla, sillä sijaitsemme aivan moottoritien liittymän läheisyydessä.

Apteekki Merkoksessa asiakas on aina ykkönen; haluamme palvella jokaista asiakastamme huomaavaisesti ja henkilökohtaisesti mahdollisimman hyvin.

Henkilökuntamme on motivoitunutta; meillä vallitsee hyvä työilmapiiri sekä yhteishenki, mikä välittyy myös asiakkaalle palvelutilanteessa.

Jos kiinnostuit työskentelystä Apteekki Merkoksessa, lähetä hakemus ja mahdollinen CV sähköpostitse osoitteeseen irmeli.taipale@apteekit.net.

Puhelintiedusteluihin vastaa
apteekkari Irmeli Taipale, 044 333 4646.


RISTIINA

TULE OPPILAAKSI TAI FARMASEUTIKSI RISTIINAN APTEEKKIIN
Tervetuloa Mikkelin viereen Ristiinan apteekkiin mukavaan työporukkaan töihin.
Mikkelistä on Ristiinaan vain noin 20 km ja töissä kulkeminen busseilla onnistuu. Mikäli olet vailla 2. harjoittelun paikkaa ja valmistut kesäksi 2020 farmaseutiksi on meillä tarjottavana Sinulle sekä harjoittelupaikka, kesätyöpaikka että halutessasi myös vakituinen työpaikka. Mikäli olet jo farmaseutti on meillä Sinulle vakituinen työpaikka, koska yksi farmaseuteistamme jää eläkkeelle vuosien 2020 – 2021 vaihteessa. Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan asiasta tarkemmin: apt. Mika Hynninen, gsm 0503058254, sposti: mikapkhynninen@gmail.com tai proviisori Tiina Pakarinen, p. 015 740 7700 , sposti: tiina.pakarinen@ristiinanapteekki.fi


ROVANIEMI

Kesäfarmasisti!
Haluatko tehdä asiakaspalvelutyötä mukavien asiakkaiden ja reilujen työkavereiden kanssa? Arvostatko, että pomo on helposti lähestyttävä ja pientä pilkettäkin löytyy silmäkulmasta?
Kalustettu asunto Ounasvaaran kupeessa kesähemmolle tarjolla - lyhyempikin jakso sopii :)
Kysy lisää! proviisori Mikko Halkola rovaniemen.keskusapteekki@apteekit.net) tai apteekkari Minna Loukusa (minna.loukusa@apteekit.net)


SAARENKYLÄ

Tervetuloa meille töihin!

Me täällä napapiirin tuntumassa tahdottaisiin just sinut, reipas ja oma-aloitteinen farmaseutin oikeudet omaava farmaseutti tai proviisoriopiskelija, meille töihin!

Täällä sinua odottaa Lapin yötön yö, upea luonto, ja mukava työporukka. Me toivomme, että voisit tulla meidän tiimiin jo heti toukokuun alussa 1.5.2022 ja viihtyisit joukossamme syyskuun loppuun saakka 30.9.2022. Työsuhteen pituudesta voidaan joustavasti sopia! Myös pidempiaikainen työsuhde on mahdollinen.

Kalustettu työsuhdeasunto on varattuna käyttöösi, jos saavut pidemmän matkan takaa. Apteekkimme on avoinna ma-pe 8.30-18.30, la 9-16. Päivystämme joka kolmas viikko, jolloin olemme avoinna ma-pe 8.30-21 ja la 9-20 ja su 12-20. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös lääkevalmistukseen ja annosjakeluun.

Odotamme innolla yhteydenottoasi! Apteekkari Juha Keskitalo juha.keskitalo@apteekit.net, 0400 719 701, proviisori Anne Pusa anne.pusa@saarenkylanapteekki.fi, 016-362566.


SAARIJÄRVI

Saarijärven apteekissa kesätöitä tarjolla farmaseutille, proviisorille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle touko-elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Palvelemme asiakkaitamme uusissa, vuosi sitten remontoiduissa tiloissa, S-marketin yhteydessä. Apteekkijärjestelmämme on Maxx, työtämme helpottaa automaattirobotti Fixu. Mahdollisuuksiesi mukaan voit työskennellä koko- tai osa-aikaisesti. Olemme avoinna ma-pe klo 9-19 (kesä-elokuussa ma-pe klo 9-18), lauantaisin klo 9-14 ja sunnuntaisin klo 11-14.

Saarijärvi on virkeä pikkukaupunki, jossa riittää aktiviteettejä vapaa-aikaan. Apteekissamme on mukava porukka ja hyvä työnteon fiilis. Tulethan Oppivaan Työyhteisöömme (Farmasian Oppimiskeskus palkitsi meidät v. 2017) nauttimaan Keski-Suomen kauniista kesästä!

Lisätiedot ja yhteydenotot: apteekkari Pasi Raatikainen, praatikainen@gmail.com tai puh. 014-5252700.


SASTAMALA

Hei sinä farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija, tule kesälomansijaiseksi mukavaan ja iloiseen joukkoomme Häijääseen! Apteekkimme sijaitsee hyvien yhteyksien varrella kauppakeskus Häijään Äijässä Tampereelta 40 km Poriin päin ja on avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-15. Tilat ovat uudet, valoisat ja viihtyisät ja käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä ja Procuro. Töitä on tarjolla kesä-elokuun 2019 välisenä aikana sopimuksen mukaan.
Jos kiinnostuit, niin soita ja kysy lisää apteekkari Päivi Kaikkoselta, puh. Häijään apteekki 03-518 1135 tai 040-764 0024.


SAVITAIPALE

Tule kesätöihin Etelä-Karjalaan!
Etsimme vahvistusta Savitaipaleen apteekkiin, mikä on Valtatie 13 varrella (noin 35 km Lappeenrannasta länteen) ja suositulla vapaa-ajan alueella (alle 3 tuntia pääkaupunkiseudulta). Tässä leppoisassa maaseutuapteekissa on mukavat asiakkaat, työkaverit ja aukioloajat (arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-13). Työsuhde-etuna tarjoamme joustavan työaikapankin sekä arkisin lounasedun paikallisessa ravintolassa.

Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka olisit vastavalmistunut tai ns. "vanha konkari", jolla on kulunut aikaa edellisestä apteekkityökokemuksesta.

Yhteydenotot: Apteekkari Terhi Hakuli, terhi.hakuli@apteekit.net, p. 05-4160 007


SILTAKYLÄ

Kymenlaaksossa Pyhtään apteekissa kesätyöpaikka apteekkityöntekijälle. Työnkuvaus; tavaraliikenteen hoito, kassa, lääkekuljetukset ym. avustavat tehtävät. Työn kesto 1-2 kk.
Tervetuloa Pyhtäälle!


Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin, apteekkari Tiina Tuononen
tiina.tuononen@apteekit.net, 040 5553333, 05 7471730


SIMPELE

Tule kesäksi Simpeleelle! Tarjoamme farmaseutille, proviisorille tai proviisoriopiskelijalle kesälomasijaisuutta kesä - heinäkuulle tai sopimuksen mukaan lyhyemmälle jaksolle. Apteekkimme on avoinna ma-pe klo 9-17, la klo 9-13. Käytössämme on PD3-apteekkijärjestelmä. Asunto löytyy helposti ja autamme tarvittaessa sen hankkimisessa.

Kysy lisää: apteekkari Paula Anttila 040 741 6232 tai paula.anttila@apteekit.net


SYSMÄ

SYSMÄ KUTSUU
Proviisorimme suunnatessa kohti uusia haasteita, haemme Sysmän apteekkiin näppärää farmasian ammattilaista joko osa-aikaiseen tai kokopäiväiseen työsuhteeseen. Myös kesätyö 2-3kk on mahdollinen. Voit olla proviisori, farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava opiskelija. Työnkuvaasi kuuluu asiakaspalvelun lisäksi myös kotihoidon ja hoivakotien tilausten käsittelyä sekä muita erikseen sovittavia tehtäviä. Meillä on käytössä Maxx ja Easymedi, joiden käyttöön koulutamme kyllä tarvittaessa.
Sinulta toivomme reipasta asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.
Pieni mutta vireä Sysmä tarjoaa suomalaista maaseutuelämää parhaimmillaan. Päijänteen jylhiä rantamaisemia pääsee ihailemaan mm. Päijätsalon ja Kammiovuoren retkeilyreiteillä, ja Leivonmäen kansallispuisto mäntykankaineen on myös lähietäisyydellä. Myös muita harrastusmahdollisuuksia löytyy monipuolisesti niin liikunnan kuin kulttuurin ystäville. Kesäämme rikastuttavat ihanat kesäasukkaamme sekä lukuisat perinteikkäät tapahtumat kuten Sysmän Suvisoitto, Kirjakyläpäivät sekä Uotinpäivämarkkinat.
Asiakkaamme ovat leppoisia, työporukkamme mutkaton ja huumorintajuinen. Työpäivän eväistä ei tarvitse kantaa huolta, sillä apteekkiemäntämme valmistaa henkilökunnalle päivittäin maukkaan lounaan. Asunnon hankinnassa autamme ilman muuta.

Yhteydenotot:
Apteekkari Marita Puikkonen
marita.puikkonen@apteekit.net
p. 0400 460 890
Voit soittaa myös iltaisin ja viikonloppuisin!


TAMMISAARI - EKENÄS

Sommaren i Ekenäs
Ekenäs I apotek anställer en farmaceut eller en provisorstuderande med farmaceuträttigheter för sommartiden. Det finns också möjlighet att jobba deltid från våren 2022 (och fortsätta på hösten) enligt överenskommelse. Apoteket befinner sig i moderna och nya utrummet vid S-market och Alko. Ekenäs är en mycket charmig och livlig sommarstad och fullt av evenemang. Bostaden är Tag kontakt med apotekare Risto Suominen (risto.suominen (at) apteekit.net eller tel. 050 441 9981 ). www.ekenas1apotek.com/
Kesä Tammisaaressa
Tammisaaren 1. apteekissa tarjolla kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijalle. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä osa-aikatyötä keväästä 2022 alkaen (jatkuen syksyllä) sopimuksen mukaan. Apteekki sijaitsee uusissa ja moderneissa tiloissa S-marketin ja Alkon yhteydessä.
Tammisaari on erittäin viehättävä ja vilkas kesäkaupunki, tapahtumia täynnä ja ruotsinkieli karttuisi kaupan päälle! Ota yhteyttä apteekkari Risto Suomiseen (risto.suominen(at)apteekit.net tai puh. 050 441 9981). www.ekenas1apotek.com/


TAMPERE

Kesäksi Tampereelle?

Apteekki Koilliskeskuksessa on tarjolla kesätyöpaikka asiakaspalvelusta syttyvälle farmaseutille! Meillä pääset osaksi aivan ihanaa nuorta työyhteisöä, johon kuuluu monen alan ammattilaisia: terveydenhoitaja, hammashoitaja, kaksi kosmetologia ja melkein 20 huippuammattitaitoista farmasistia sekä teknistä henkilökuntaa.

Apteekki Koilliskeskus sijaitsee vilkkaassa kauppakeskuksessa Linnainmaan Prismalla. Olemme avoinna ma-la klo 8-21 ja sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 10-18. Pääset siis tekemään työvuoroja vaihtelevasti, viikkotyöaika on sovittavissa ja toiveet meillä huomioidaan hyvin. Sivuapteekkimme palvelevat arkisin Atalassa ja Peltolammilla keskittyen erityisesti annosjakeluun, hoivakotifarmasiaan sekä verkkoapteekin ylläpitoon.

Maxx-osaaminen on iso plussa, mutta ilmankin pärjää. Työ alkaa sopimuksen mukaan (vaikka heti), lyhyempi pätkä ja yksittäisetkin työvuorot on ok! Meillä on myös mahdollisuus keikkailla vaikkapa opintojen tai muun työn ohessa. Paikka täytetään sopivan henkilön osuessa kohdalle.

Jos kiinnostuit, laitahan hakemus ja CV sähköpostitse Else Lehdolle, asiakaspalvelupaallikko@apteekkikoilliskeskus.fi, tai kysy lisätietoja, p. 044 722 7912


TAMPERE

Tampereen 5. Tammelan apteekki hakee asiakaspalvelusta pitävää farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesälomien sijaiseksi kesä-elokuuksi 2020 tai sopimuksen mukaan. Soita ja kysy lisää apteekkari Erja Enoranta, puhelin (03) 254 9300 tai 050 581 9207, sähköposti erja.enoranta@apteekit.net


TAMPERE

Tule kesäksi Tampereelle! Meillä saat mukavat työajat ja mahtavat työkaverit!

Tampereen Tullintorin Apteekki hakee farmaseuttia kesäksi toukokuun puolivälistä elokuun loppuun tai sopimuksen mukaan. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja sekä positiivista otetta työhön.

Tarjoamme sinulle joustavan ja kannustavan työilmapiirin sekä mukavat työkaverit. Panostamme työssä viihtyvyyteen ja koulutukseen.

Sijaitsemme Tampereen keskustassa Tullintorin kauppakeskuksessa. Olemme avoinna ma-pe klo 8-18 ja la klo 10-14 sekä heinäkuussa klo 8-17 ja la suljettu. Kuulumme Avainapteekkeihin ja käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä. Ohjelman käyttöön voimme tarvittaessa kouluttaa.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian sähköpostitse tullintorin.apteekki@apteekit.net

Lisätietoja antaa proviisori Laura Periviita ja apteekkari Bertta Vänni, puh. 03 3840600


TAMPERE

Kesätöitä tarjolla farmaseutille kesä-elokuuksi Viinikan apteekissa.
Olemme avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 10-15. Meillä on käytössä Salix-järjestelmä. Ota yhteyttä: apteekkari Tiina Pesonen p. 03 - 222 9696 tai tiina.pesonen@apteekit.net


TAMPERE

Haemme Sammon apteekkiin Tampereelle FARMASEUTTIA kesäloman sijaiseksi. Myös osa-aikaiset huomioidaan.
Työsuhde alkaisi jo toukokuun alkupuolella tai sopimuksen mukaan.

pd3-käyttäjäkokemus on eduksi, mutta ei välttämätön. Juuri valmistumassa oleva tai valmistunut farmaseutti myös huomioidaan.Tarjoame mukavat työkaverit ja viihtyisät uudet työtilat. Iloinen ja reipas farmaseutti sopii aina porukkaan.
Apteekkimme on auki ma - pe 9-19 ja la 9 - 15.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Lisätietoja antavat:
apteekkari Erja Tienari-Tulijoki p. 050 589 0583
erja.tienari-tulijoki@apteekit.net
tai proviisori Reetta Ojanen p. 03 3141 8700
reetta.ojanen@apteekit.net


TAMPERE

Farmaseutille/proviisoriopiskelijalle, jolla farmaseutin oik. kesätöitä 1.5.2022 lähtien tai sopimuksen mukaan koko kesäksi tai lyhyemäksi aikaa Tesoman apteekissa ja Vililän sivuapteekissa. Apteekkimme auki ma-pe 8:30-20, la 10-17 su sulj. Sivuapteekki ma-pe 9:30-17 la ja su sulj
Apteekissamme Pd3, Procuro, Presto, Drufsafe ja varastorobotti. Kotihoidon tilauksissa käytämme easymedi-Pd3-integraatiota. Apteekilla myös verkkokauppa.

Kysy lisää apteekkari Eila Tervola tai Proviisori Asta Ahonen puh. 010 420 4711 tai tesoma@tesomanapteekki.fi


TAMPERE

KESÄFARMASEUTTEJA Yliopiston Apteekin kumppani apteekkiin, TAMMEDICA APTEEKKIIN

Haemme asiakaspalvelusta kiinnostuneita ja innostuneita farmaseutteja/proviisoriopiskelijoita/proviisoria kesätöihin touko-syyskuuksi ja mahdollisesti pidempäänkin.

Apteekki sijaitsee Tampereen yliopistollisessa keskussairaalassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Meillä työpäivät ja -vuorot ovat monipuolisia ja saat varmasti hieman erilaista asiakaspalvelukokemusta sairaalaympäristössä. Apteekki on avoinna ma-pe 8-19, la-su 10-16. Käytössämme on MAXX ja ROWA.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse marianne.ahonen@apteekit.net
puh 040 574 1013


TURENKI

Farmasian opiskelija! Haluatko kesätöihin apteekkiin? Meillä olisi kesätöitä sekä farmaseutille että farmasian oppilaalle. Työt voisi aloittaa toukokuun puolella tai kesäkuun alussa. Turengin apteekki sijaitsee noin 15 km etelään Hämeenlinnasta. Apteekkimme on avoinna arkisin 9-19 sekä lauantaisin 9-15. Sivuapteekkimme sijaitsee Rengossa ja on avoinna arkisin 9-17. Otathan yhteyttä mahdollisimman pian. Apteekkari riitta.andersin@turenginapteekki.fi, 0407363913 tai proviisori outi.saksi@turenginapteekki.fi 036882220.


TURKU

Apteekki Prisma Länsikeskuksen motivoitunut ja mukava henkilökunta Turussa etsii joukkoonsa farmaseuttia tai oppilasajan suorittanutta farmasian opiskelijaa kesätöihin kesä-elokuuksi 2022 tai sopimuksen mukaan.

Toivoisimme sinun olevan reipas, joustava, oma-aloitteinen ja pitävän asiakaspalvelusta. Tarjoamme nykyaikaisen, koulutusmyönteisen, farmaseuttista osaamista arvostavan työyhteisön.

Aukioloaikamme ovat vaihtelevat: ma-pe 9-20, la 9-17 ja su 12-16. Meillä on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä. Yhteydenotot apteekkari Minna Jaanson puh. 040 1962 060 tai minna.jaanson@apteekit.net. Tapaamisiin!


TURKU

Länsikeskuksen apteekki hakee farmaseuttia kesälomasijaisuuteen. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan, mutta töitä olisi tarjolla ainakin kesä-elokuun ajan. Voimme myös sopia tarvittaessa tästä poikkeavista ajanjaksoista.

Länsikeskuksen apteekki toimii Turun Länsikeskuksen Citymarketin kauppakäytävällä. Apteekki palvelee asiakkaitaan viikon jokaisena päivänä parinkymmenen ammattilaisen voimin. Apteekin verkkopalvelu Apteekkituotteet.fi on verkkoapteekkipalvelun uranuurtajia ja se palvelee 24/7. Lisätietoa apteekista www.lansikeskuksenapteekki.fi ja Apteekkituotteet.fi verkkopalvelusta www.apteekkituotteet.fi

Ota rohkeasti yhteyttä Johtava proviisori Tiiamari Gröndahliin (puh: 0505513677) tai laita hakemus osoitteeseen tiiamari.grondahl@lansikeskuksenapteekki.fi.


TURKU

Turun Skanssin Apteekissa kesätyöpaikka farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle ajalle 1.5. – 30.9. tai sopimuksen mukaan.

Apteekkimme sijaitsee kauppakeskus Skanssissa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tiedustelut: apteekkari Petri Kumlin puh. 040-7089112 petri.kumlin@skanssinapteekki.fi.


TURKU

Turun Runosmäen apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille tai oikeudet omaavalle opiskelijalle kesä-elokuussa.
Apteekki on avoinna arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 10-14.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Yhteydenotot tai vapaamuotoiset hakemukset: Turun 21. Runosmäen apteekki, apteekkari Lenita Jokinen, p. 050 490 89 44 tai lenita.jokinen@apteekit.net


UUSIKAUPUNKI

Uudenkaupungin Uudessa apteekissa on avoinna kesätyöpaikka farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle tai farmasian oppilaalle, ajalle 1.6.-31.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Apteekki sijaitsee S-marketin yhteydessä ja on avoinna arkisin klo 8.30-20 ja lauantaisin klo 9-16. Lisäksi päivystämme parillisten viikkojen sunnuntaina ja pyhäpäivinä klo 11-15. Meillä on käytössä Maxx-ohjelmisto ja Fixu-varastoautomaatti.
Avustamme asunnon hankinnassa. Tule kesäksi Uuteenkaupunkiin, yhteen Suomen kauneimmista kesäkaupungeista!
Yhteydenotot apteekkari Katriina Helasmo, katriina.helasmo@apteekit.net, tai puh. 044 3036818/ 02 8426100.


VAASA

Kesätyö Vaasassa farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle!
Palosaaren apteekkiin Vaasan yliopiston kupeessa tarvitaan kesäfarmaseutti (28.5.-1.9. välisellä ajalla sinulle sopiva ajanjakso, vaikka kuukausi tai kaikki kolme).
Apteekissa käytetään Salix-järjestelmää, asiakkaista noin puolet puhuu suomea, puolet ruotsia. Nu är det möjligt att träna också svenska. Asuntokin löytyy helposti ja edullisesti kesäksi vapautuvista opiskelija-asunnoista.
Otathan yhteyttä apteekkari Maria Hautalaan maria.hautala@apteekit.net tai puh.050-5298588


VAASA - VASA

Vaasan Vanha Apteekki hakee farmaseutin pätevyyden omaavaa, reipasta ja palveluhenkistä henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Olemme joustavia työajan suhteen, työtä on tarjolla osa- tai kokopäiväisesti - kuten Sinulle parhaiten sopii. Aloittaa voit 1.5 tai sopimuksen mukaan.
Vaasa on sopivan kokoinen kaupunki missä voit halutessasi pyöräillä työpaikalle. Lisäksi me tuemme liikuntaasi rahallisesti. Toisaalta, jos haluat käyttää työmatkoihin autoasi, voimme tarjota Sinulle maksuttoman pysäköintihallipaikan naapurissamme.
Me vaasalaiset olemme enemmin tai vähemmin kaksikielisiä ja täällä Sinulla on hyvä mahdollisuus kehittää kielitaitojasi. Vaasan kansainvälisyydestä johtuen saamme käyttää molempien kotimaisten lisäksi myös muita kieliä.
Hakemamme henkilö voi myös olla pidemmän aikaa alalta pois ollut. Yhteistyöhaluiset työkaverit kouluttavat Sinut ajan tasalle.
Huomioimme vahvuusalueesi toimenkuvassasi esim. annosjakelussa, video- ja puhelinpalveluissa, lääkkeenvalmistuksessa, kampanjamynnissä tai vaikkapa HaiPro-asioissa.
Olemme joustavia työaikasuunnittelussa ja otamme huomioon toivomuksesi työaikojen suhteen.
Otathan rohkeasti yhteyttä, olet tervetullut meille lyhemmäksi tai pitemmäksi aikaa!
Yhteydenotot sähköpostitse: anja.borgmastars@apteekit.net


VAASA - VASA

KESÄTÖITÄ FARMASEUTEILLE VAASASSA

Tule kesätöihin Vaasaan Apteekki Kivihakaan. Haemme farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa, jolla farmaseutin oikeudet.

Pääset täydentämään mukavaa, asiakaspalveluhenkistä joukkoamme juuri uusittuun apteekkiimme. Käytössämme on alan uusimmat työvälineet: Maxx, Iso-Fixu, noutoautomaatti, verkkoapteekki jne. Meillä pääset tekemään apteekkityötä monipuolisesti ja vaihtelevasti reseptinkäsittelystä apteekkikosmetiikkaan.

Sijaitsemme Vaasassa Kivihaan kauppakeskusalueen keskellä. Tarvittaessa hankimme sinulle asunnon.

Kysy lisää ja tule tutustumaan apteekkari Mona Heikfolk puh. 040-5650819 tai mona.heikfolk@apteekit.net.


VALKEAKOSKI

Farmaseutti, proviisoriopiskelija farmaseutin oikeuksin tai proviisori kesätyö erillisen sopimuksen mukaan
Valkeakosken keskusapteekissa kesällä 2023.
Valkeakoskelta on esim. Tampereelle n. 38 km
Apteekissa on pd3 apteekkiohjelma ja työkavereita auttamassa aina.
Apteekki on avoinna ma-pe 8:30-20, lauantaisin 9-17 ja
sunnuntaisin ja pyhinä 11-17. Työvuorotoiveet huomioidaan mahdollisuuksien mukaan.
Hakemus tai CV ja kysmykset sähköpostiin:
nina.kettunen@apteekit.net


VALKEAKOSKI

Kasvava Valkeakosken Uusi Apteekki hakee kesätöihin farmaseuttia, proviisoria, tai opiskelijaa. Aloitus sopimuksen mukaan.

Työnkuva on monipuolinen, pääset tekemään asiakaspalvelun ohella myös mm. verkkoapteekin hallinnointia ja sosiaalisen median julkaisuja.

Soita ja kysy lisää: apteekkari Santero Morri 045 604 9922
sähköposti: santero.morri@uusiapteekki.net


VALKEALA

LOVIISA
Kruunu-apteekki Loviisan keskustassa hakee farmaseuttia kesätöihin 10.5.-30.9.22 väliseksi ajaksi (tai sopimuksen mukaan).
Apteekki on avoinna arkisin klo 9-19, la klo 9-15 ja pyhinä klo 11-15. Käytössämme on MAXX-järjestelmä.
Loviisa on kaksikielinen kaupunki, joten ruotsin kielen taito on eduksi, mutta ei välttämätöntä.
Tarvittaessa avustamme asunnon hankinnassa.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ota yhteyttä: apteekkari Rita Heinonen 040 764 3307, rita.heinonen@apteekit.net


VANTAA

VANTAA

Hakunilan Apteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää. Koulutuksenasi voi olla myös esimerkiksi kosmetologi tai merkonomi, jolloin opetamme sinulle lääketeknikon tehtävät ja voit halutessasi suorittaa lääketeknikon tutkinnon oppisopimuksella.

Työnkuvan keskeisimmät osa-alueet ovat: tavaranpurku FIXU-varastoautomaatilla ja kassatyöskentely. Hoidat myös apteekin lääkekuljetuksia, joten ajokortti on välttämätön. Lisäksi saat omia vastuualueita kiinnostuksen ja osaamisesi perusteella. Kokemus vastaavista töistä on eduksi.

Apteekkimme on remontoitu ja meillä on MAXX-apteekkiohjelma sekä Fixu-varastorobotti. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun.

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä mm. Tikkurilan juna-asemalta, Kehä III:sen ja Lahden moottoritien risteyksessä. Olemme avoinna ma-pe 8-20, la 9-18 ja su/pyhä 11-17 ja työaikasi vaihtelee aukioloaikojen mukaan.

Olet positiivinen, pidät asiakaspalveluista ja tekemisen meiningistä. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit! Työsuhde voi alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Toivomme kokoaikaista teknistä työntekijää, mutta otamme huomioon mahdolliset osa-aikatyötoiveet.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä p. 0400-635575 / apteekkari Katja Keskiaho tai p. 09-8770580 / proviisori Oona Ojala tai lähetä suoraan hakemus 30.6.2021 mennessä osoitteeseen: katja.keskiaho@apteekit.net.


VARKAUS

Varkauden Vanha Apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa ajalle 1.5.-30.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Aptekkimme sijaitsee uusissa tiloissa Varkauden Prismassa ja meillä on käytössä pd3-apteekkijärjestelmä. Meihin on mahdollista tutustua lähemmin osoitteessa www.varkaudenvanhaapteekki.fi. Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse apteekkari Kirsi Puuruselta (kirsi.puurunen@apteekit.net) tai puhelimitse proviisori Suvi Kärkkäiseltä puh. 017-266 4712.


VIHANTI

Haluaisitko tulla maistelemaan pohjoispohjalaisen maaseudun rauhaa kesäksi 2022 Vihantiin? Meillä olisi kesätyötä tarjolla farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle noin kolmen kuukauden ajaksi. Meillä on pieni, toimelias ja iloinen työporukka ja mukavat asiakkaat. Vihanti sijaitsee pääradan varrella vajaan tunnin matkan päässä Oulusta, ja on tunnettu mm. kinttupoluistaan ja vireistä kylistään. Keskustasta käden ulottuvilta löytyy apteekin lisäksi mm. kauppa, kirjasto ja kuntosali. Apteekki on auki ma-pe klo 9-17 ja työnkuva on meillä vaihteleva ja monipuolinen. Meillä pääset oppimaan muun muassa annosjakelutilausten käsittelyä ellei se ole jo ennestään tuttua. Apteekkijärjestelmänä meillä on MAXX. Arvostamme palveluhenkistä ja ihmisläheistä asennetta. Kiinnostaisiko? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää! Yhteydenotot apteekkari Saila Toukomies, p. 050 3360826 tai saila.toukomies@apteekit.net


VIHTI

Farmaseutille kesätöitä Vihdin apteekissa

Vihdin 1. apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle. Apteekissa on nuorekas tiimi ja mukava työilmapiiri, meillä opit myös annosjakelutyön! Ota yhteyttä apteekkari Sari Westermarckiin, sari.westermarck@apteekit.net tai puhelin 0400 273217.


VOIKKAA

Farmaseutti tai proviisori kesäksi KOUVOLAAN, Voikkaan apteekkiin
Kouvolan IX, Voikkaan apteekki hakee rennon ja rempseän henkilökuntansa lisävahvistukseksi farmaseuttia/proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen kesän 2022 ajaksi. Työsuhde alkaisi sopimuksen mukaan huhti-touko-kesäkuussa 2022. Arvostamme oma-aloitteista, toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta työhön. Toimimme moderneissa tiloissa Voikkaan keskustassa, josta matkaa Kuusankosken keskustaan on 4 km ja Kouvolan keskustaan 11 km. Apteekissamme on käytössä pd3-apteekkiohjelma ja Rowa-lääkerobotti. Aukioloaikamme ovat: ma-pe 9-18, la 9-13.
Asunnon hankinnassa autetaan.
Jos kiinnostuit, ota ihmeessä yhteyttä, niin jutellaan lisää!
Apteekkari Leena Mäkinen p. 050-5142552 (leena.makinen@apteekit.net) tai proviisori Eveliina Pulkkinen (eveliina.pulkkinen@apteekit.net), 05-3289409.


VÖRÅ

Till vårt fina team på Vörå apotek söker vi en FARMACEUTVIKARIE till sommaren 2022. Det finns också möjlighet att jobba under våren och hösten 2022 enligt överenskommelse.
Vörå är en landsbygdskommun strax norr om Vasa. Majoriteten av våra kunder pratar svenska. Apoteket använder Maxx receptbehandlingsprogram. Vi har stängt kvällar, söndagar och helgdagar.
Platsen fylls genast då rätt person hittas. Vi hjälper dig gärna att hitta lägenhet vid behov.
Jag svarar gärna på frågor, tveka inte att höra av dig när som helst!
Apotekare Majbritt Björklund tfn 040 519 6392 eller majbritt.bjorklund@apteekit.net
www.voraapotek.fi
Facebook: Vörå Apotek Vöyrin Apteekki

Vöyrin apteekkiin haetaan kesäksi 2022 FARMASEUTTISIJAINEN. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä tunteja keväällä ja syksyllä 2022 sopimuksen mukaan.
Vöyri on maalaiskunta Vaasan pohjoispuolella. Apteekin asiakkaista suurin osa ovat ruotsinkielisiä. Apteekissa on Maxx -reseptinkäsittelyohjelma käytössä ja apteekki on suljettuna iltaisin, sunnuntaisin, ja arkipyhisin.
Paikka täytetään kun sopiva henkilö löytyy. Autamme mielellään asunnon etsimisessä tarvittaessa.
Vastaan mielellään kysymyksiisi, ethän epäröi ottaa yhteyttä milloin tahansa!
Apteekkari Majbritt Björklund puh 040 519 6392 tai majbritt.bjorklund@apteekit.net
www.voraapotek.fi
Facebook: Vörå Apotek Vöyrin Apteekki


YLIKIIMINKI

Oulun 12. Ylikiimingin apteekissa kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle noin kolmen kuukauden ajaksi tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme:
- iloista ja palveluhenkistä asennetta
- oma-aloitteista työotetta
- yhteistyökykyä ja joustavuutta

Tarjoamme:
- Monipuolisen työnkuvan
- Mukavat työajat. Apteekki on avoinna ma-pe 9-17 ja la 9-14

Käytössämme on pd3 apteekkijärjestelmä, EasyMedi, Procuro ja Presto. Apteekki kuuluu Laatuapteekit-ketjuun.

Tervetuloa kesäiseen Ylikiiminkiin! Otahan rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.
Vapaamuotoiset hakemukset ja CV sähköpostitse elsi.maatta@apteekit.net
Tiedustelut apteekkari Elsi Määttä puh. 050 5444 842


Apteekkihaku

Löydä lähin Apteekkisi

Lääkehaku

Hinnat, saatavuus ja korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä