Avoimet kesätyöpaikat

ALAJÄRVI

Kesätöitä tarjolla farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle Alajärven apteekissa. Apteekki avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su 11-15, apteekissa käytössä Pd3-apteekkijärjestelmä.
Ota yhteyttä prov. Tuija Polso tai Arttu Kallio, puh. 06-5571060 tai email: apteekki@japo.fi.


ALAVUS

FARMASEUTTI tai farmaseutin oikeudet omaava OPISKELIJA kesätöihin Alavudelle (noin 50 km Seinäjoelta)

Kaipaamme sinua asiakkaista välittävä, positiivisella otteella työhön suhtautuva farmaseutti tai nuori proviisori tai opiskelija farmaseutin oikeuksilla.

Tarjoamme nuorekkaan, rennon ja hyvän työilmapiirin, iloiset työkaverit ja asiakkaat. Käytössäsi ovat parhaat työkalut, pD3 ja varastoautomaatti Rowa, kotihoidon ja palvelukotien yhteydenpidon hoidamme Easymedin kautta. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun. Tuemme sinua työssäsi kaikin tavoin, myös asunnon hankinnassa voimme avustaa. Kesätöiden ajankohdan ja työajan voimme joustavasti sopia. Katso apteekin Facebook, Instagram tai nettisivut alavudenapteekki.fi

Soittele tai lähetä hakemus apteekkari Sirkka Pihlanne 050 3238480, sirkka.pihlanne@apteekit.net


ASKOLA

Hei sinä valmistuva farmaseutti tai proviisoriopiskelija. Tule kesätöihin Askolan apteekkiin 1.6-31.8.2020 väliseksi ajaksi tai sopimuksen mukaan. Apteekkimme on kiva pieni maalaisapteekki, jossa mukavat asiakkaat ja työkaverit. Voit tulla meille joko kokokaikaiseksi tai osa-aikaiseksi, ihan miltä sinusta tuntuu. Tarvetta farmaseutille on myös kesän jälkeen, jos se kiinnostaa. Soittele 0405069488 tai laita viestiä ilona.haikala@apteekit.net


ENO

Koe kesä Pohjois-Karjalassa! Farmaseutille kesäsijaisuus 1.5.-30.9.2023 tai sopimuksen mukaan. Maalaisapteekin rauha ison kaupungin läheisyydessä. Joensuusta vain 30 minuutin työmatka. Tarjolla omakustannushintaan herkullinen työpaikkalounas. Hakijalta edellytämme positiivista asiakaspalveluhenkistä asennetta työhön. Apteekissamme farmaseutille on tarjolla monipuoliset työtehtävät mm. annosjakelu ja asiakaspalvelu.
Tarjoamme hyvän työyhteisön ja säännöllisen päivätyön (apteekin aukiolo ma-pe 9-17 la 9-14).
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla helena.laitinen@apteekit.net tai postissa osoitteen Enon apteekki Niskantie 19 81200 Eno. Lisätietoja apteekkari Helena Laitinen 013 228882.


ESPOO

Hei sinä farmasisti! Tule meille kesätöihin Espooseen Leppävaaraan apteekki Elixiriin, joko koko kesäksi tai osaksi kesää,(mielellään alkukesäksi) joko koko- tai osa-aikaiseksi.
Apteekki on Leppävaaran asemalla, katutasossa Sellon kauppakeskuksen vieressä. Olemme avoinna joka päivä, arkisin 8.30-21, la 10-18 su 12-18. Soittele 040 8360854 apteekkari Annika Tuominen-Kalland tai 010 3228980 proviisori Jonna Larkiala tai laita s posti info@apteekkielixir.fi.


ESPOO

Farmaseutti kesätyö
Viherin apteekki Espoossa hakee kesätöihin farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa koko kesäksi tai joustavasti sopimuksen mukaan. Halutessasi voit aloittaa jo keväällä tekemään ilta- ja viikonloppuvuoroja. Jos sinulla on positiivinen asenne, pidät asiakaspalvelusta, etkä hätkähdä kiiretilanteita, odotamme yhteydenottoasi. Viherin apteekki on isohko, moderni apteekki ja meillä on hyvä tiimi, johon on helppo tulla. Käytämme Maxx-apteekkijärjestelmää ja reseptitoimitusta helpottaa varastorobotti. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@viherinapteekki.fi tai soita apteekkari Heli Kokkoselle p. 040 748 0583 tai proviisori Maija Kaitosalmi-Paroselle p. 050 4712996.


ESPOO

Soukan apteekki Espoossa etsii asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa farmaseutin oikeuksilla kesätöihin 1.6. alkaen. Mahdollisuus myös sivuapteekin hoitomääräykseen sivuapteekissamme idyllisessä Kauklahdessa. Molemmissa apteekeissa mukavat työkaverit bonuksena. Jos kiinnostuit, ota nopeasti yhteyttä ulla.lofhjelm@soukanapteekki.fi tai 09-8016133.


ESPOO

Olarin apteekissa Espoon Kuitinmäen keskuksessa Olarin S-marketin vieressä kesäfarmaseutin paikka kesälle 2024.

Tulossa myös farmaseutille äitiyslomasijaisuus alkaen noin 1.6.2024.

Tiedustelut apteekkari Eija Vihla
eija.vihla@apteekit.net
puh. 09- 884 0055


EURA

Euran apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria kesäsijaiseksi toukokuulta syyskuun loppuun. Voit työskennellä meillä koko kesän tai sopimuksen mukaan lyhyemmänkin ajan.

Käytössä on maxx järjestelmä. Jos se ei ole sinulle tuttu, niin opetamme sen käytön. Asiakkaat täällä ovat ystävällisiä ja työkaverit auttavat tarvittaessa.

Olemme auki maanantaista perjantaihin 9-18 ja la 9-14.

Ota yhteyttä puhelimitse apteekkari Raija Kaitila 050-5051160 tai sähköpostilla raija.kaitila@apteekit.net


FORSSA

Hei farmaseutti tai proviisori-opiskelija! Forssan Vanha apteekki tarjoaa sinulle kesätöitä kilpailukykyisin eduin. Arvostamme positiivisesti ja innostuneesti työhön suhtautuvaa ammattilaista. Meillä on mukava työyhteisö sekä viihtyisät ja toimivat tilat Forssan Prismakeskuksessa. Käytössämme on MaxX- apteekkiohjelmisto ja Fixu -varastoautomaatti. Palveluumme kuuluvat myös Videoapteekki ja Remomedi -noutolokerikko toiminnot.
Kerron mielelläni lisää! Soita tai laita hakemuksesi 14.4.2023 mennessä: eija.lilja@forssanvanhaapteekki.fi tai p. 040-5072991.


FORSSA

Kutomon apteekki hakee rentoon ja mukavaan työyhteisöönsä farmaseuttia tai proviisoria kesätöihin. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan. Käytössämme on pd3-järjestelmä ja Fixu-lääkeautomaatti. Olemme avoinna arkisin klo 8.30-19 ja lauantaisin klo 9-16, sunnuntait ja pyhät olemme kiinni. Ota yhteyttä ja kysy lisää proviisoreiltamme: Anni Korvenoja, anni.korvenoja@apteekit.net tai Maiju Mäenhovi, maiju.maenhovi@apteekit.net


HAMINA

Haminan Uusi apteekki etsii farmaseuttia kesätöihin 1.6.-31.8.2022 väliseksi ajaksi tai sopimuksen mukaan.

Aukioloaikamme ovat arkisin klo 8.30-20, lauantaisin klo 8.30-15 ja päivystämme joka toinen viikonloppu. Meillä on käytössä Pd3-järjestelmä.

Hamina on virkeä kesäkaupunki, tervetuloa tänne merelliseen ympäristöön mukavaan työyhteisöön. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä proviisori Hanna Leena Kiiskiseen, joko sähköpostilla hannaleena.kiiskinen@apteekit.net tai puh. 05-7577700. Täytämme paikan heti sopivan
henkilön löydyttyä.


HELSINKI

HELSINKI

Kesätöihin Mellunmäkeen

Tarjoamme kesätöitä farmaseutille (tai proviisorille) noin kahden kuukauden ajaksi, joko koko- tai osa-aikaisena kesällä 2024. Mellunmäen Uusi Apteekki on Itä-Helsingissä sijaitseva viihtyisä, rento ja rauhallinen apteekki. Kivat ja kannustavat työkaverit, lääkeneuvontaa arvostavat mukavat asiakkaat ja toimivat prosessit tekevät työnteosta mielekästä. Kesäillat ovat aina vapaat, sillä olemme auki arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 10-16.
Meillä on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä, Terveysportin laajat tietokannat ja ROWA-varastorobotti. Apteekin lisäksi kompaktissa liikekeskuksessa sijaitsevat K-Supermarket ja Alko, sekä ilmaista parkkitilaa.
Lähetä sähköpostia (liitä mukaan palkkatoivomuksesi ja työaika- ja ajankohtatoiveesi) tai soittele, mielellään jo 19.3.24 mennessä! Tiedusteluihin vastaa apteekkari Johanna Salimäki: johanna.salimaki@apteekit.net / 050 3314521 tai proviisori Kalle Riihivainio: mellunmaenuusiapteekki@apteekit.net / 020 794 0800.
Kotisivut: mellunmaenuusiapteekki.fi
IG: mellunmaenuusiapteekki
FB: Mellunmäen Uusi Apteekki


HELSINKI

Helsingin Apteekki Bulevardiassa töitä farmaseutille KESÄLLE 2024. Sijaitsemme aivan ydinkeskustassa Bulevardin ja Fredrikinkadun kulmassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Apteekissamme on MAXX-järjestelmä, johon tarvittaessa koulutamme. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.
Hakemukset ja yhteydenotot:
puh. 09 6940088
victor.mihailov@apteekit.net


HELSINKI

Apteekki Primavera, Helsinki

Haemme uuteen nopeasti kasvavaan apteekkiimme
Itäkeskuksen Prismaan (Maxx, Rowa) mukavaa ja osaavaa LÄÄKETEKNIKKOA kesätöihin.

Aloittaa voit sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla elokuun loppuun asti (mahdollisesti pidempäänkin).

Palkkaamme myös farmaseutteja ja farmaseutin oikeudet omaavia proviisoriopiskelijoita ilta/vkl tuntitöihin.

Avoinna olemme ma-su 9-21 (arkipyhisin 11-19).

Laita viestiä, tule käymään ja kysy lisää!

Apteekkari Tatu Johansson,
050-5604344
(tatu.johansson@apteekit.net)
www.apteekkiprimavera.fi


HELSINKI

Etu-Töölössä sijaitseva Runebergin Apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesätöihin 1.5.2023-31.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot ja lisätiedot:apteekkari Mervi Vikman,
mervi.vikman@apteekit.net, puh. 09 4366560


HELSINKI

Tule mukaan huipputyötiimiin! Kauppakeskus Kaaressa sijaitseva Kaaren apteekki hakee farmaseutteja kokopäiväiseen ja/tai osa-aikaiseen työsuhteeseen kesälomakaudelle, aloitus sopimuksen mukaan. Käytössä on MAXX-tietojärjestelmä. Mahdollisuus keskustella työsuhteen jatkumisesta myös kesän jälkeen.

Lisätiedot ja hakemukset apteekkari Anna Schoultzille anna.schoultz@fimnet.fi.


HELSINKI

KESÄTÖITÄ FARMASEUTILLE/PROVIISORILLE HELSINGIN PITÄJÄNMÄEN APTEEKISSA


Etsimme mukavaan työporukkaamme farmaseutin kesälomansijaista.

Toivomme, että voisit tehdä tuntitöitä myös kevään aikana, jotta kesätyön alkaessa apteekkimme toiminta olisi jo tuttua.

Pitäjänmäen apteekki sijaitsee keskeisellä paikalla Vihdintien varressa Konalassa kauppakeskus Ristikossa. Aukioloajat ovat ma-pe 9-19, la 10-16. Käytössä meillä on Maxx-ohjelma.

Tiedustelut ja yhteydenotot apteekkari Satu Lambert tai proviisori Linda Eldsbacka puh. 09-557565 tai sähköpostitse satu.lambert@apteekit.net


HELSINKI

HELSINKI
LAUTTASAAREN KIRKKOAPTEEKKI
Haemme kesäksi 2022 farmaseuttia tai farmaseutinoikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa. Mahdollisuus jatkaa syksyllä tuntityöntekijänä. Lauttasaaren Kirkkoapteekki on hyvin kotoisa apteekki ja meillä on mukavat asiakkaat sekä avuliaat ja osaavat työntekijät. Olen itse hiljattain aloittanut täällä apteekkarina ja vakuutuin heti positiivisesta asenteesta ja ilmapiiristä. Käytämme MAXXia sekä Remomedi-videoapteekkia ja meillä käy myös paljon ruotsinkielisiä asiakkaita. Paikalle pääsee sujuvasti sekä omalla autolla että julkisilla. Olemme avoinna ma-pe 8.30-20 ja la 9-16. Ole ystävällisesti yhteydessä minuun, jos kiinnostuit tehtävästä: nina.isonen-sjolund@apteekit.net, puh. 0407659629.

HELSINGFORS
DRUMSÖ KYRKOAPOTEK
Vi söker en farmaceut eller provisorstuderande med farmaceuträttigheter som sommarvikarie för sommaren 2022. Möjlighet att fortsätta som timanställd på hösten. Drumsö Kyrkoapotek är ett väldigt gemytligt apotek med trevliga kunder samt hjälpsamma och kunniga kolleger. Jag har själv nyligen börjat här som apotekare och blev genast övertygad och på gott humör. Vi använder MAXX samt Remomedi videoapotek och har många svenskspråkiga kunder. Läget är lätt tillgängligt både med egen bil och offentliga medel. Vi har öppet må-fre 8.30-20 och lö 9-16. Kontakta vänligen mig per e-mejl eller tel om du blev intresserad: nina.isonen-sjolund@apteekit.net, tel. 0407659629.


HELSINKI

KANNELMÄEN KESKUSAPTEEKKI HAKEE auton kuljettajaa alkaen 1.3.2021. Työpäiväsi ovat keskimäärin 4-8h tuntia tai halutessasi voimme yhdistää kuljetukset ja apteekissa työskentelyn, jolloin työpäiväsi olisi normaali 8h/päivä. Ajot keskittyvät pääkaupunkiseudulle, joten ajokortti on tehtävässä välttämätön. Tervetuloa mukavaan ja nuorekkaaseen joukkoomme! Avaamme myös verkkoapteekin lähiaikoina, joten jos sinulla on verkkokauppaosaamista, on se etu. Apteekimme laadukkaan toiminnan puolesta meille on myönnetty ISO9001 -laatusertifikaatti.
Tervetuloa mukaan nuorekkaaseen ja iloiseen joukkoomme jo nyt HELSINGIN KANNELMÄKEEN ja HALUTESSASI JATKAT TÖITÄ ESPOON TOIMIPAIKASSAMME JOSSAIN KOHDIN! Työt voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan maaliskuun alussa 2021. Kysy rohkeasti lisätietoja. Apteekkari Kirsi Yritys, p.041-5069670, kirsi.yritys@gmail.com


HELSINKI

Haemme farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesätöihin Etelä-Haagan apteekkiin kesä-elokuuksi. Sinulla on myös mahdollisuus työskennellä Pikku Huopalahden sivuapteekissa. Voit olla joko kokenut konkari tai vastavalmistunut, me perehdytämme sinut taloon!

Tarjoamme paikan mukavassa työyhteisössä vaihtelevien työtehtävien parissa kilpailukykyisellä palkalla. Apteekkimme on auki arkisin 8.30-19 sekä lauantaisin 10-16 ja sivuapteekkimme on auki arkisin 9-18.

Tervetuloa mukaan! Lisätietoja antavat:

Apteekkari Mikko Käenmäki (mikko.kaenmaki@apteekit.net, 040-5580848 myös iltaisin) tai proviisori Heidi Knuutila (09-5872600)


HELSINKI

FARMASEUTTI TAI FARMASIAN OPISKELIJA KESÄKSI ITÄKESKUKSEN APTEEKKIIN

Onko sinulla farmaseutin oikeudet tai oletko saamassa ne kesäksi tai oletko farmasian oppilas ja haluat viettää kesän Helsingissä? Etsimme kesälomien ajaksi sijaista kokoaikatyöhön, osa-aikatyöhön tai tuntityöhön. Toivomme sinulta empaattista otetta ihmisten kohtaamiseen sekä innostusta apteekkityöhön.

Meillä Itäkeskuksen apteekilla työyhteisön monimuotoisuus, erilaisuuden kunnioittaminen ja työntekijöiden yhdenvertaisuus ovat perusarvoja. Arvostamme avoimuutta, yhdessä tekemistä, työtovereiden auttamista arjen haasteissa ja kannustamista työssä kehittymisessä, mikä luo perustan työssäjaksamiselle. Haluamme myös sinun jakavan yhteiset arvomme ja viihtyvän meidän ja asiakkaittemme kanssa!

Sijaitsemme julkisen liikenteen solmukohdassa metron, linja-autoaseman ja pikaraitiotien vieressä ja meillä on reilusti autopaikkoja henkilökunnalle. Olemme avoinna ma-pe 8-21 ja la-su 10-18. Työvuorot jakautuvat tasapuolisesti aukioloaikojen puitteessa.

Voit kasvattaa osaamistasi ja vastuutasi myös tekemisen myötä ja tarjoamme siihen tukea. Oppimisinnokkuus on meillä valttia! Kerro osaamisestasi, kiinnostuksen kohteistasi sekä toiveistasi työajan ja työnkuvan osalta. Käytössämme on IsoFixu robotti ja pd3- ohjelma.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV minna.maenpaa@apteekit.net tai soita minulle rohkeasti, niin kerron lisää ja sovitaan tapaamisesta. Aloitus- ja lopetusaika sovittavissa joustavasti loma-ajoille ja kerro myös, jos haluaisit jatkaa syksystä eteenpäinkin.

Terveisin, Apteekkari Minna

Minna Mäenpää p. 010 320 1131, minna.maenpaa@apteekit.net


HELSINKI

Kiinnostaisiko kesälomitus Apteekki 51:ssa?
Etsimme farmaseutin oikeuksilla varustettuja kesätyöntekijöitä ammattitaitoisen ja huumorintajuisen joukkomme jatkoksi. Kysy lisää tai laita saman tien hakemus!
p. 09 774 56225 tai hanna.heikkila@apteekit.net / Proviisori Hanna Heikkilä


HELSINKI

Helsinki
Pukinmäen apteekissa tarvetta kokoaikaiselle tai osa-aikaiselle farmasistille määräajaksi kesällä 2024. Esimerkiksi kesäkuu-elokuu. Lyhyempikin aika käy. Farmaseutin oikeudet oltava. PD3-järjestelmä käytössä. Mahdollisesti myöhemminkin tuntitöitä. Ja jos olet kiinnostunut vakipaikasta, niin sellainenkin saattaa aueta syksyllä. Pukinmäki on hyvien yhteyksien päässä kehä 1:sen ja juna-aseman vieressä, lähellä Viikkiä.
Työaikamme ovat hyvät ark 8-19 ja la 9-17

Joonas.jaaskelainen(at)apteekit.net , 050 530 9490


HELSINKI

FARMASEUTTI
Pasilan apteekki Pasilan asemalla Triplan kauppakeskuksessa etsii farmaseutteja tai farmaseutin oikeudet omaavia opiskelijoita kesätöihin aikavälille 1.6.-31.8. Meillä on pitkät aukioloajat (ark. klo 7-22 ja la-su 9-22) ja kiireiset mutta kivat asiakkaat. Sinulta odotamme aktiivista otetta, hyvää pelisilmää ja positiivista asennetta. Työaika voi olla kokopäiväinen tai voit tehdä esim. iltoja ja viikonloppuja.

Soita ja kysy lisää 09 8689240/Sari Kallioinen,
hakemus sähköpostilla sari.kallioinen@pasilanapteekit.fi


HELSINKI

Siltamäen apteekissa Helsingissä kesätyöpaikka farmaseutille, proviisorille tai farmasian opiskelijalle 2 kuukaudeksi sijoittuen kesä-elokuulle 2024. Työaika voi olla 6-8 tuntia päivässä tai sopimuksen mukaan. Apteekissamme on pd3-järjestelmä, procuro, presto ja easymedi-tilausjärjestelmä hoitokodeille. Tervetuloa mukavaan porukkaamme palvelemaan mukavia asiakkaitamme! Tiedustelut apteekkari Leena Kinnunen leena.kinnunen@apteekit.net 050-5769446.


HUITTINEN

Kesäksi Huittisiin
Haemme farmaseuttia, farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa tai proviisoria kesäkuukausiksi. Halutessasi voit aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja/tai jatkaa pidemmälle syksyynkin. Keskikesän sunnuntait olemme suljettuna.
Käytössämme MAXX-apteekkijärjestelmä ja IsoFixu-varastoautomaatti. Kuulumme Avainapteekkeihin.
Tervetuloa joukkoomme!
Lisätietoja ja hakemukset (28.2.2023 mennessä)
martina.jons-kari@seutuposti.fi, puh. 040 7373241


HUMPPILA

Apteekki Humppilan Lasi hakee kesälomasijaiseksi farmaseuttia/farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa tai vastavalmistunutta proviisoria noin kahdeksi kuukaudeksi kesä-heinäkuun ajaksi tai ehdota millaisen jakson haluaisit tehdä. Humppila on hyvien yhteyksien varrella n. tunnin matkan päässä Tampereelta tai Turusta sekä n. 1,5 tuntia Helsingistä.

Apteekki sijaitsee kauppakeskus Humppilan Lasissa valtatie 2-varrella. Olemme avoinna ma-pe 9-17.30, la 10-15 ja su 12-15. Käytössämme on MAXX-apteekkiohjelma.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Jani Mäntylä jani.mantyla@apteekit.net tai puh. 040 5562476


HÄMEENLINNA

Hei Sinä iloinen farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija tai proviisori! Kiinnostaisiko viettää kesä kauniissa Hämeenlinnassa? Tule kesätöihin Apteekki Tavastilaan!

Moderni apteekkimme sijaitsee Kauppapaikka Tavastilan alakerrassa Lidliä vastapäätä ja olemme avoinna arkisin 8.30-19 ja lauantaisin 9-16. Olemme hyvän ja iloisen asiakaspalvelun apteekki ja tarjoamme monipuolisia työtehtäviä. Käytössämme on Pd3 - järjestelmä ja EasyMedi. Työkavereiksesi saat iloisen ja avuliaan joukon farmaseuttista ja teknistä henkilökuntaa.

Meillä on Forever kuntosali- ja ryhmäliikuntaetu, asuntoedustakin voimme tarvittaessa neuvotella kanssasi.

Tule osaksi mukavaa työporukkaa!

Kysy lisää, apteekkari Pia Kandén, pia.kanden@apteekit.net tai proviisori Tuire Ryynänen, tuire.ryynanen@apteekit.net, puh. 010 - 328 2820


HÄMEENLINNA

Goodmanin Apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa kesätöihin asiakaspalvelutehtäviin osaavaan ja iloiseen joukkoonsa. Tarvittaessa voimme tarjota sinulle kalustetun asunnon työskentelyn ajaksi Hämeenlinnasta. 30.4. mennessä tehdystä työsopimuksesta maksetaan 2000€ allekirjoituspalkkio. Toivomme, että voit aloittaa työt viimeistään kesäkuun alussa ja jatkaa vähintään heinäkuun loppuun asti. Työsuhde on kokoaikainen (115h / 3 vkoa). Palkka sopimuksen mukaan.
Apteekkimme sijaitsee Kauppakeskus Goodmanissa. Käytössämme on MAXX-järjestelmä. Apteekki on avoinna ma-pe 9-20, la 9-18 ja su 12-18.
Olemme YA-kumppaniapteekki.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
apteekkari Mikko Niemi p. 050-5538089
mikko.niemi@apteekit.net
ja/tai
proviisori Anna Rontu p. 03-6824400
anna.rontu@goodmaninapteekki.fi


HÄMEENLINNA

TULE KESÄTÖIHIN AULANGON APTEEKKIIN!

FARMASEUTTI TAI PROVIISORI
Haemme Aulangon apteekkiin kesätöihin farmaseuttia tai proviisoria. Työt voisit aloittaa touko-kesäkuussa ja työ jatkuisi elo-syyskuulle sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikatyötä, mutta tarvittaessa voimme sopia myös osa-aikaisesta työstä.

Aulangon apteekki sijaitsee Hämeenlinnassa K-Supermarket Hätilän yhteydessä lähellä rautatieasemaa hyvien junayhteyksien päässä niin Tampereelta kuin Helsingistäkin ja siltä väliltä. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti. Olemme avoinna ma-pe klo 8.30-19 ja la 9-16.

Arvostamme ennen kaikkea reipasta asennetta ja innostusta asiakaspalvelutyöhön. Meillä on mukava ja rento työporukka, joka tulee hyvin toimeen keskenään ja johon uusien työntekijöiden on helppo liittyä.

Jos kiinnostuit, soita tai laita viestiä: apteekkari Tuula Teinilä p. 0405313728 tai tuula.teinila@apteekit.net. Annan mielelläni lisätietoja. Voit myös laittaa vapaamuotoisen työhakemuksen sähköpostitse.


HÄMEENLINNA

Tiiriön apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa/valmistuvaa proviisoria asiakaspalvelutehtäviin kesän ajaksi. Aloitus sopimuksen mukaan.

Tiiriön apteekki palvelee moottoritien varrella Prismakeskuksessa. Käytössämme on Pd3-järjestelmä sekä muut modernit työkalut. Myös verkkokauppa www.tiirionapteekki.fi
Apteekki on kesälomakaudella avoinna ma-pe 9-19 ja la 9-17.

Yhteydenotot:
apteekkari Timo Mäenpää p. 040-8220855
timo.maenpaa@apteekit.net


HÄMEENLINNA

Farmaseutti tai proviisori, tule töihin Jukolan apteekkiin Hämeenlinnaan!

Hämeenlinnassa Jukolan apteekissa on vakituinen työpaikka farmaseutille tai proviisorille.
Toimimme moderneissa tiloissa S-marketin yhteydessä. Apteekki on avoinna arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-16 ja meillä on käytössä Pd3-järjestelmä.

Tule osaksi mukavaa työporukkaa!

Ota yhteyttä: Apteekkari Sami Hallenberg (010 322 8320 tai 040 5931356), sami.hallenberg@apteekit.net


HÄRMÄ

Alahärmän apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria kesälomien sijaiseksi kesä- syyskuun ajalle. Aloitus- ja päättymispäivät sekä työtuntien määrä ovat neuvoteltavissa. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja apteekkimme on avoinna ma-pe 9-17 ja la 10-14. Pääset osana mukavaa työyhteisöämme palvelemaan leppoisia asiakkaitamme, joihin virkistävän lisänsä tuovat kesällä paikkakunnalle saapuvat turistit.
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!
Apteekkari Tuija Moisio
tuija.moisio@apteekit.net,
p. 06 484 8888, 040 573 1864


IISALMI

Iisalmen 1.apteekki hakee farmaseuttia/proviisoria kesälomien sijaisuuteen. Arvostamme aktiivista ja positiivista otetta työhön, asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä. Työ alkaa viimeistään kesäkuussa 2023 tai sopimuksen mukaan.

Apteekki sijaitsee kauppakeskus Torikulmassa. Palvelemme asiakkaita arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 8-19 ja sunnuntaisin klo 11-19. Käytössämme on Maxx-järjestelmä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: apteekkari Marja Blomberg, puhelin 040 730 9658 tai (017) 813666, sähköposti marja.blomberg@apteekit.net


IKAALINEN

Ikaalisten apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille tai oikeudet omaavalle opiskelijalle kesä-syyskuussa. Voit työskennellä meillä koko kesän tai joustavasti osan jaksosta. Apteekki on avoinna arkisin klo 9 - 18 ja lauantaisin klo 9 - 14. Käytössämme on Maxx -apteekkijärjestelmä.


Ota yhteyttä: apt. Annamari Hakala 040 5100933 tai annamari.hakala(at)apteekit.net


ILMAJOKI

Kesätöitä Farmaseutille tai ehkä jopa kahdelle. Ota yhteyttä!
Apteekkari Petri Kiviluoma puh. 0405923133.


IMATRA

Tule kesäfarmaseutiksi Imatralle Tainionkosken apteekkiin!
Imatran Tainionkosken apteekki etsii mukavaan joukkoonsa farmaseuttia / farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäksi 2021. Töitä on tarjolla koko kesäksi tai sopimuksen mukaan lyhyemmälle ajanjaksolle.
Vilkas apteekkimme sijaitsee iloisessa Etelä-Karjalassa Imatran Prismakeskuksessa. Asiakkaamme ovat mukavia ja leppoisia. Apteekissamme on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Rowa-varastoautomaatti.
Tarvittaessa meiltä järjestyy asunto käyttöösi.
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen sari.eerikainen@apteekit.net
Lisätietoja saat apteekkari Sari Eerikäiseltä p. (05) 4321 272 tai 040 510 9563
www.tainionkoskenapteekki.fi


INKOO

Semestervikarie till Ingå sommar 2024

Ingå Apotek söker semestervikarie, farmaceut eller studerande. Möjlighet att jobba flexibelt under tiden maj-september, hel- eller deltid. Egna önskemål gällande arbetstider tas i beaktande.

Vi använder Pd3 och betjänar må-fre kl.9-18, lö kl.9-15.

Välkommen till Glada Ingå!

För mera uppgifter:
Apotekare Monica Strandvall 050-4343847 monica.strandvall@apteekit.net eller
provisor Terhi Holmberg terhi.holmberg@apteekit.net

09-2211218
inkoon.apteekki@apteekit.net

Kesäsijainen Inkooseen kesäksi 2024

Inkoon Apteekki hakee lomasijaiseksi farmaseuttia tai opiskelijaa. Mahdollisuus työskennellä joustavasti ajalla touko-syyskuu osa- tai kokoaikaisesti työvuorotoiveesi huomioon ottaen.

Apteekissamme on käytössä Pd3 ja palvelemme ma-pe klo 9-18, la 9-15.

Tervetuloa Iloiseen Inkooseen!

Lisätietoja:
Apteekkari Monica Strandvall 050-4343847 monica.strandvall@apteekit.net tai
proviisori Terhi Holmberg terhi.holmberg@apteekit.net

09-2211218
inkoon.apteekki@apteekit.net


ISOJOKI

KESÄTÖITÄ FARMASEUTILLE ISOJOEN APTEEKISSA

Isojoen apteekki etsii farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa ajanjaksolle 1.5.-31.8. Voit työskennellä meillä koko kesän tai osan jaksosta. Apteekilla on kolme toimipistettä. Pääapteekki sijaitsee Isojoella ja sivuapteekit Honkajoella ja Karijoella. Käytössämme on Pd3 ja Procuro apteekkijärjestelmät ja kuulumme Laatuapteekkeihin. Apteekki on suljettu iltaisin, sunnuntaisin ja arkipyhisin.

Tervetuloa joukkoomme!

Yhteydenotot: apteekkari Catharina Skur 040-5032892, catharina.skur@apteekit.net


JOUTSA

Tule kesäksi Joutsaan!

Joutsa on vilkas, mutta leppoisa kesäkunta, josta löydät vapaa-ajalle paljon mielenkiintoista tekemistä joko kulttuurin, urheilun tai luonnon parista.

Työtehtäväsi tulee olemaan apteekin asiakaspalvelu ja käytössäsi on juuri käyttöönotettu uusi Omapd -apteekkiohjelma. Sujuvan suomen lisäksi olisi myös englannin kielelle käyttöä, sillä Joutsa on suosittu kesämatkaajien pysäkki kesäaikaan.

Voit olla ensimmäisen harjoittelun suorittanut farmasian opiskelija, farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija. Palkkaus on TES:n mukainen, mutta se on myös neuvoteltavissa. Työsuhde on määräaikainen toukokuun alusta elokuun loppuun tai sopimuksen mukaan. Farmaseutille mahdollisuus myös työsuhteen jatkumiseen.

Apteekki sijaitsee keskellä kylää S-marketin yhteydessä ja aukioloajat ovat mukavat ma-pe klo 9-18 ja la klo 9-15.

Tarjoamme kesätyöntekijälle työsuhdepolkupyörän, jolla voit kätevästi polkea työmatkat sekä vapaa-ajan kiemurat. Avustamme myös asunnon etsinnässä.

Tervetuloa mahtavaan työporukkaamme!

Yhteydenotot ja lisätiedot apteekkarilta Virpi Kortemäki puh. 0207 342 300 tai virpi.kortemaki@apteekit.net.


JYVÄSKYLÄ

HoviApteekissa Keljon kauppakeskuksessa Jyväskylässä töitä farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle farmaseutin oikeuksin maalis-huhtikuusta ainakin elo-syyskuun 2023 loppuun asti. Olemme vilkas, iso marketapteekki, jossa et pääse pitkästymään. Käytössä on Maxx ja hoviväki mukavan rentoa ja nuorekasta porukkaa. Aukioloajat ovat pitkät ja tuovat osaltaan vaihtelua niin arkeen kuin viikonloppuun. Työajat ovat joustavat ja toiveita toteutetaan aina kun mahdollista.
Maxx kokemus on tietysti eduksi, mutta nopeasti opetamme uuden järjestelmänkin. Työkokemuksesta marketapteekissa tai suuremmasta apteekista on myös hyötyä, samoin jos Sinulla on taito siirtyä nopeasti tehtävästä toiseen ja omaksua nopeasti uusia asioita. Käytämme kaikkia sähköisiä apuvälineitä, jotka helpottavat työtä ja pääset varmasti oppimaan jotain uutta apteekista, vaikka Sinulla olisikin jo kokemusta apteekkityöstä.
Keljo sijaitsee lähellä keskustaa ja kulkuyhteydet ovat hyvät joka suuntaan.
Jos tämä kuulostaa Sinun paikaltasi, niin ole yhteydessä
mahdollisimman pian.

Apteekkari Johanna: jkrautiainen@gmail.com tai p. 0503058255. Parhaiten tavoitat meilillä.


JYVÄSKYLÄ

Jyväskylän Seppälän apteekissa kesätöitä farmaseutille 1.6.-31.8.2022 tai sopimuksen mukaan.
Seppälän apteekki sijaitsee kauppakeskuksessa, Seppälän Prismassa. Apteekissamme on käytössä Salix ja varastoautomaatti Rowa. Palvelemme ma-la 8-21 ja su 10-18.
Kysy lisätietoja tai lähetä hakemus apteekkari Tomi Järvinen 0407288058, tomi.jarvinen@apteekit.net


JYVÄSKYLÄ

Nyt olisi mukava kesätyöpaikka farmaseutille Jyväskylässä Kuokkalan apteekissa! Huippuporukka töissä ja asiakkaat leppoisia kuin maalla, vaikka ollaan ihan kesän hienojen tapahtumien naapurissa. Mm. SuomiPop-festivaalit ihan lähellä ja monet muut tapahtumat tekevät kaupungista eläväisen.

Lisätietoja apteekkari Petri Kröger (petri.kroger@apteekit.net, 040 8344059) tai proviisori Heidi Keinänen (heidi.keinanen@apteekit.net, 010 425 6000).


JÄRVENPÄÄ

JÄRVENPÄÄHÄN FARMASEUTTEJA!

Järvenpään Sonaatti Apteekki (www.jarvenpaansonaattiapteekki.fi ) hakee farmaseutteja vakituiseen työsuhteeseen. Tarvitsemme uusia reippaita asiakaspalvelusta innostuvia farmaseutteja. Meille voit hakea, vaikka olisit vasta valmistumassa!

Käytössämme on uudet ja valoisat tilat Järvenpään Prisma-keskuksessa. Apteekki on saavutettavissa helposti niin julkisilla kulkuyhteyksillä (mm. Järvenpään juna-asema kivenheiton päässä) kuin autolla. Työssäsi on käytössä laadukkaat työvälineet sekä MAXX -apteekkiohjelma. Tarjoamme myös joustavat työajat ja mahdollisuuden esimerkiksi sunnuntaityöhön. Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti ja omalla osaamisella ja toiveilla voit vaikuttaa työtehtäviisi (verkkokauppa, annosjakelu jne.).

Työn voi aloittaa sopimuksen mukaan tai vaikka heti. Myös tuntityö onnistuu.

Yhteydenotot proviisori Juuso Paloranta 050 410 8842 proviisori@jarvenpaansonaattiapteekki.fi tai apteekkari Taina Sirkiä-Vuorio 0400 497 292 taina.sirkia@apteekit.net.


KAARINA

Hei Sinä farmaseutti, farmaseutin oikeudet omaava opiskelija tai proviisori! Haluatko työskennellä kesän ammattitaitoisten ja mukavien tyyppien kanssa Kaarinan apteekissa? Etsimme joukkoomme farmasistiä 1.6.-31.8.2023 väliselle ajalle. Apteekki on moderni suoratoimitusapteekki Kaarinan keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tänne on helppo tulla ympäristökunnista bussilla ja vieressä löytyy hyvin maksuttomia parkkipaikkoja. Olemme avoinna arkisin 8.30-19 ja lauantaisin 9-15, heinäkuussa 9-18 ja lauantaisin 9-15. Käytämme Maxx-apteekkijärjestelmää ja reseptitoimitusta helpottaa varastoautomaatti. Soita ja kysy lisää apteekkari Jaana Vartiaiselta tai proviisori Jenny Holländerilta, puh.nro 02 2738700 tai lähetä sähköpostia proviisorit@kaarinanapteekki.fi.


KANKAANPÄÄ

Farmaseutille kiva työpaikka Kankaanpään Keskusapteekissa kesäkuusta elokuuhun 2024, myös lyhyemmät työsuhteet huomioidaan. Työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa kesän jälkeenkin. Ota yhteyttä, jos olet farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava opiskelija, joka haluaa mukaan iloiseen työyhteisöön mukavien asiakkaiden pariin. Meillä on käytössä MAXX ja lisäksi työtäsi avustaa FIXU varastoautomaatti. Yhteydenotot apteekkari Briitta Holma-Lahti 050-5979640 tai briitta.holma-lahti@apteekit.net


KANKAANPÄÄ

Kankaanpään 2. Vuokko apteekissa on farmaseutin lomasijaisuus kesälle 2022. Kankaanpää on rauhallinen pikkukaupunki Pohjois-Satakunnassa, josta löytyy kaikki välttämättömät palvelut sekä erinomaiset liikunta ja ulkoiluolosuhteet. Poriin on matkaa n. 50 km ja Tampereelle n. 100 km. Vuokko apteekissa on käytössä pd3-järjestelmä, johon tarvittaessa perehdytetään, ja Vuokko kuuluu Avainapteekit-ketjuun. Lisätietoa www.vuokkoapteekki.fi ja heli.suppula@apteekit.net puh. 045-8438967


KARJAA

Karjaan Apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria kesäsijaiseksi. Apteekkimme sijaitsee Karjaan keskustassa, ja Karjaa sijaitsee Länsi-Uusimaalla hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Arvostamme kokemusta apteekkityöstä, mutta voit olla myös vastavalmistunut tai juuri valmistumassa. Karjaa on kaksikielinen paikkakunta, joten toivomme avointa ja myönteistä asennetta ruotsinkielen käyttöön.

Kuulumme Avainapteekki-ketjuun, ja käytössämme on Maxx-järjestelmä. Voit työskennelllä koko kesän tai sitten sivulle sopivan jakson, siten kuin sovimme. Tiedustelut: apteekkari Petteri Henriksson 040-3526330. Hakemukset haluaisimme helmikuun aikana sähköpostiin petteri.henriksson@salnet.fi.


KEMPELE

Zeppelinin apteekissa Kempeleessä avoimena farmaseutin kesälomasijaisuus ajalle 15.5. - 31.8.2023. Tule kehittyvään ja vauhdikkaaseen apteekkiin, ei kahta samanlaista työpäivää. Monipuolinen, kiva asiakaskunta, hyvä työporukka ja tekemisen meininki. Meillä on pd3-apteekkijärjestelmä, Rowa-varastoautomaatti ja pyöritämme myös pientä verkkokauppaa, www.zeppelininapteekki.fi
Soita ja kysele lisää, tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse merja.launonen@apteekit.net. Tiedustelut puh. 08 5204025, apteekkari Merja Launonen tai proviisori Jarkko Korpua


KESÄLAHTI

Hei, farmaseutti tai proviisori. Kiinnostaisiko sinua kesätyö Pohjois-Karjalassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä? Kesälahden apteekissa on uudistetut tilat, PD3-järjestelmä ja oikein mukavat asiakkaat. Muutaman viikon keikkakin olisi iso apu, niin apteekkarikin pääsisi vaikka Puruvedelle kalastelemaan. Ota yhteyttä, niin kerron lisää. Terveisin:Sari Mujunen, sari.mujunen@apteekit.net p.050 3772420


KEURUU

Haemme kesätöihin Keuruun 2. Tervan apteekkiin farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa, jolla on farmaseutin oikeudet. Halutessasi pääset työskentelemään myös sivuapteekeissamme Haapamäellä ja Multialla. Apteekeissamme on mukavat työajat, hyvät tyky-edut ja työpaikkaruokailu. Sinulta toivomme palvelualttiutta, reipasta otetta ja oma-aloitteisuutta. Ota yhteyttä apteekkari Anna-Maija Mäki-Pollari puh. 0400 768 494, anna-maija.maki-pollari@apteekit.net.


KIHNIÖ

Sopimuksen mukaan. Apteekkiohjelmamme on Maxx.


KIIKOINEN

Haluatko viettää kesän maaseudun rauhassa?

Lavian ja Kiikoisten sivuapteekeissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle 1.5.-30.8.2022 välisellä ajalla. Voit työskennellä meillä koko kesän tai joustavasti osan kesäkuukausista. Molemmat apteekkimme ovat avoinna arkisin klo 9 - 17, la-su suljettu. Käytössämme on Maxx -apteekkijärjestelmä.

Yhteydenotot: apteekkari Ulrika Uusitalo 040-541 8801, ulrika.uusitalo@apteekit.net


KIMITO

Vi söker en farmaceut eller person med farmaceuträttigheter som sommarvikarie. Vi använder oss av apoteksprogrammet pd3. Av våra kunder är ca. 70% svenskspråkiga, vilket betyder att den person som söker tjänsten behöver behärska båda inhemska språken. Kimitoön är en naturskön ö med intressanta besöksmål och ett mångsidigt utbud av tjänster. Om det behövs hjälper vi till med att söka bostad. Om du blev intresserad välkomnar vi dig varmt till vårt glada gäng! Kontakta apotekare Kaisa Rauhala via e-mail kaisa.rauhala@apteekit.net
Haemme kesätöihin farmaseuttia tai henkilöä, jolla farmaseutin oikeudet. Käytössä on pd3-apteekkijärjestelmä. Asiakkaistamme n. 70 % on ruotsinkielisiä, joten hakijan on hallittava molemmat kotimaiset kielet.
Kemiö on luonnonkaunis saari, missä on mielenkiintoisia luontokohteita ja monipuoliset palvelut. Jos kiinnostuit niin hae lämminhenkiseen ja iloiseen joukkoomme !
Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.
Yhteydenotot apteekkari Kaisa Rauhala s-postitse kaisa.rauhala@apteekit.net.


KIRKKONUMMI

Sinä farmaseutti, proviisori tai farmaseutin oikeuksilla asiakkaita palvelemaan pystyvä opiskelija tule meille kesäfarmasistiksi.
Meillä on iloinen ja ystävällinen porukka, joka toivottaa lämpimästi tervetulleeksi uudet työtoverit.
Apteekin aukioloajat mahdollistavat joustavat työajat.
Käytössä on pd3-apteekkijärjestelmä sekä varastoautomaatti. Verkkoapteekki ja Wolt-pikatoimitukset helpottavat asiakkaidemme asiointia. Sijaintimme vilkkaassa Prismakeskuksessa takaa, ettei yksikään päivä ole toisensa kaltainen. Kuulumme myös Avainapteekiketjuun.
Lisätietoja antaa apteekkari Marjo Rajamäki marjo.rajamaki(at)apteekit.net puh. 0405307933


KOKKOLA

Tule kesäfarmaseutiksi Kokkolaan! Tervahovin Apteekki etsii kesätöihin iloista ja reipasta farmaseuttia, joka viihtyy asiakaspalvelussa. Ruotsinkielen osaamisesta on hyötyä, sillä Kokkola on kaksikielinen kaupunki.

Meillä on käytössä Maxx ja Rowa. Kuulumme Laatuapteekit-ketjuun.

Tervetuloa työskentelemään mukavaan joukkoomme!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: apteekkari Anu Nissilä (anu.nissila@apteekit.net tai 040-573 8533). Hakemukset mahdollisimman pian.


KONTIOLAHTI

Kesätyöpaikka reippaalle farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle Kontiolahden apteekissa ja Lehmon sivuapteekissa. Kesätyö on mahdollinen myös proviisorille.

Kontiolahti on vilkas mökki- ja lomapaikkakunta hyvien kulkuyhteyksien äärellä Pohjois-Karjalassa Joensuun kupeessa ja Lehmon sivuapteekki sijaitsee vain 9 kilometrin päässä Joensuun torilta. Kontiolahdella on kesäisin paljon mahdollisuuksia harrastaa ja tekemistä lähistöltä löytyy monipuolisesti.

Työt ajoittuvat kesä-elokuulle (1.6.-31.8.2023) tai sopimuksen mukaan alkaen jo toukokuun puolella, joten työn kesto sovittavissa. Apteekissa on Maxx-apteekkiohjelmisto.

Toivomme yhteydenottoasi mahdollisimman pikaisesti.
Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos olet etsimämme tekijä. Kysy lisää tietoja ja tarjousta sähköpostilla. Autamme asunnon etsimisessä. pekka.huuskonen@apteekit.net tai puhelimella numerosta 0505176924.

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen pekka.huuskonen@apteekit.net


KORPILAHTI

Hei sinä farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija!

Tulisitko meille farmaseutin sijaiseksi Korpilahden apteekkiin?

Korpilahti sijaitsee Keski-Suomessa Päijänteen rannalla, Jyväskylästä etelään noin 25 kilometriä.
Korpilahdelle on hyvät liikenneyhteydet ja työntekijöiden kesken kimppakyytimahdollisuus.

Etsimme työntekijää (heinä)- elo-lokakuulle (tai sopimuksen mukaan).

Meillä on kivat työajat (apteekin aukioloajat ma 9-17:30, ti-pe 9-17, la 9-14) ja mukava työyhteisö.

Toivomme, että hakijalla on pd3-reseptintoimittamisen perusteet hallussa.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten ota heti yhteyttä!
Sähköpostilla apteekkari Lare (lauri.viitanen@apteekit.net)
Puhelimella Korpilahden apteekki 020 743 4210


KOTKA

Tule kesäksi töihin Kotkaan! Kauppatorin apteekki etsii farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesätöihin. Apteekki sijaitsee keskustassa saarella torin vieressä hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja kesäksi vuokrattavia opiskelija-asuntoja löytyy kävelymatkan päästä. Tule iloiseen työyhteisöömme ja nauttimaan upeasta kesäkaupungista!

Ajankohtana joustavasti touko-elokuu ja osa-aikainen työ on myös mahdollista. Kuulumme Hyvän Mielen Apteekki -ketjuun ja meillä on käytössä Maxx. Aukioloaikamme ovat ma-pe 8.30-19, la ja su 10-18.
Otathan yhteyttä apteekkari Tuula Lekanderiin: tuula.lekander@apteekit.net tai puh. 05 210 8300.

Kotkan I Kauppatorin apteekki
Kirkkokatu 10
48100 Kotka
kotkankauppatorinapteekki.kotka@apteekit.net


KOTKA

Oiva-apteekissa Kotkassa kaivataan farmaseuttia kesän ajaksi. Sijaitsemme Citymarketin yhteydessä ja meillä on uudet valoisat tilat. Käytössämme on PD3 - järjestelmä. Asunnon hankinnassa avustetaan, jos tulet kauempaa. Apteekki avoinna ma-pe 9-20, la 9-18 ja su 11-16. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan. Myös osa-aikaisuus mahdollista.
Yhteydenotot apteekkari anne.sorri@apteekit.net 0400-445579 tai proviisori Riikka.pousi@apteekit.net


KOUVOLA

Kesäksi Kouvolaan?


Tornionmäen apteekki Kouvolassa hakee farmaseuttia kesä-elokuun ajaksi tai sopimuksen mukaan.

Apteekki sijaitsee Tornionmäen kaupunginosassa S-marketin yhteydessä.

Aukioloaikamme kesällä ovat ma-pe 8-18 ja la 9-15.

Käytössämme on pd3. Verkkoapteekki ja drive in -kaista tulevat myös tutuiksi.

Meillä on mukava reipashenkinen porukka.Yhteydenotot apteekkari Tuula Lekander tuula.lekander@apteekit.net


KUHMO

Kuhmon apteekki hakee kesän 2024 ajaksi (touko-elokuu tai sopimuksen mukaan) reipasta farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa, jolla on farmaseutin oikeudet. Käytössä on MAXX-apteekkijärjestelmä ja apteekki kuuluu Avainapteekit-ketjuun.

Kainuussa on upea luonto ja erinomaiset harrastusmahdollisuudet. Löytyy koskikalastusta, melontaa, retkeilyä ja patikointia upeiden maisemien ja vesistöjen äärellä.

Kuhmo tunnetaan myös monipuolisesta ja kansainvälisestä kulttuuritarjonnasta. Kuhmon kesän musiikkijuhlat ovat kokemus.

Vuokra-asuntojen saatavuus on hyvä ja hintataso edullinen.

Soita, lähetä sähköpostia tai poikkea juttelemaan.

Proviisori Pasi, 08 655 0001, pasi.helisten@apteekit.net

Apteekkari Mika, 040 502 8479, mika.karhu@apteekit.net


KUOPIO

Farmaseutin kesätyöpaikka Kuopiossa

Haemme farmaseuttia kesälomien sijaisuuksiin Päivärannan apteekkiin kesä-heinäkuuksi 2024.

Apteekki sijaitsee Päivärannan K-Citymarketin yhteydessä Kallansiltojen kupeessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Käytössä on Maxx-apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun.

Odotamme, että olet innostunut asiakkaiden auttamisesta, viihdyt asiakaspalvelutehtävissä sekä tartut reippaasti erilaisiin työtehtäviin. Maxx-osaamine katsotaan eduksi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen kaisa.majuri(at)apteekit.net tai soita ja kysy lisää, puh. 044 747 4774, proviisori Kaisa Majuri tai apteekkari Harri Rehnberg.

Tervetuloa mukavaan porukkaamme!


KUUSANKOSKI

Etsimme farmaseuttia tai proviisoria Kauppakeskus Veturin apteekin tiimiin kesäksi määräaikaiseen työsuhteeseen.
Apteekkimme sijaitsee Kaakkois-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa, joten tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen työskentelyyn farmaseuttisista tehtävistä, annosjakeluun ja mainonnan ja tapahtumien suunnitteluun. Kuulumme Hyvän Mielen apteekit -ketjuun ja käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä, Easymedi ja uusi Eapteekki -verkkokauppa-alusta. Proviisorille myös mahdollisuus apteekin hoitoihin.
Olemme avoinna arkisin 9-21, la 9-18 ja su 11-18. Kesätyön voi aloittaa toukokuun alusta tai sopimuksen mukaan. Apteekin kautta on mahdollista saada myös asunto.
Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Jaana Smal p. 05 884 7700 tai voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen jaana.smal@apteekit.net


LAHTI

ETSIMME KESÄKSI FARMASEUTTI- TAI PROVIISORIOPISKELIJAA tai FARMASIAN OPPILASTA

Lähiapteekki Syke on toimii Lahden keskustassa Syke-kauppakeskuksessa. Apteekilla on sivuapteekit Ahtialan ja Kiveriön kaupunginosissa.

Etsimme kesälomien ajaksi farmaseutin oikeuksilla olevaa työntekijää tai farmasian oppilasta. Kaikki työaikavaihtoehdot - tuntityö, osapäivätyä ja kokoaikatyö - ovat mahdollisia. Käytämme MAXX järjestelmää ja tarvittaessa opetamme sen käytön hakijalle. Avustamme myös asunnon hankkimisessa.

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen sirpa.peura@apteekit.net. Lisätietoja puhelimitse 050-5679005/apteekkari Sirpa Peura tai 03-882 960/proviisori Petri Koljonen.


LAHTI

KESÄFARMASEUTTI LAHTEEN
Apteekki Karismassa on tarjolla kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle koko kesäksi tai tilanteen mukaan myös lyhyemmäksi aikaa.

Apteekki sijaitsee kauppakeskus Karismassa 4-tien varressa, ja olemme avoinna ma-pe klo 9-20, la 9-18 ja su 12-18. Vapaapäivätoiveita kesämenoja varten saa toivoa.

Meillä on käytössä Maxx- apteekkijärjestelmä ja varastoautomaatti. Apteekin yhteydessä toimii myös kosmetologin palvelut.

Otathan yhteyttä puhelimitse proviisori Annaan (03 751 6909) tai apteekkari Riikkaan (040 7252 455) tai sähköpostitse riikka.salo@apteekit.net, niin kerromme mielellämme lisää.


LAHTI

Apila Apteekki Lahdessa etsii farmaseuttia, proviisoria tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäksi 2024. Töitä olisi tarjolla kesäkuusta syyskuulle, tai sopimuksen mukaan. Voit olla alan konkari tai vasta uraasi aloitteleva. Meillä et joudu työskentelemään yksin vaan tukenasi on aina työkavereita, joilta kysyä neuvoa. Työnkuvasi ei ole pelkkää reseptintoimitusta, vaan pääset työskentelemään halutessasi myös lääkkeenvalmistuksessa, sekä hoitokotien ja koneellisen annosjakelun parissa. Proviisorina tai proviisoriopiskelijana sinun on mahdollista tutustua apteekkiproviisorin töihin.

Tarjoamme rennon työilmapiirin sekä vaihtelevat ja joustavat työajat. Halutessasi voit myös työskennellä osa-aikaisesti. Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuuriedulla sekä laajalla työterveyshuollolla. Lounaan voit nauttia samassa kiinteistössä sijaitsevassa ravintolassa, tai tuoda omat eväät. Ne voit nauttia rauhallisessa taukotilassa poissa asiakasvilinästä. Apteekille on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Oman auton voit pysäköidä työpäivän ajaksi maksuttomaan parkkihalliin.

Palkkaa maksamme 2700-3900 €/kk, erillisen sopimuksen mukaan koulutuksesta ja työkokemuksesta riippuen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä proviisoreihin (Katiin tai Villeen) tai apteekkariin (Sakariin) sähköpostitse proviisori@apilaapteekki.fi tai puh. 03 876220. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten toimi pikaisesti!


LAHTI

Proviisori tai farmaseutti, tule kesätyöhön mukavaan porukkaamme Salpausselän apteekkiin Lahteen.

Haemme tekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesä-syyskuun ajaksi tai sopimuksen mukaan, myös esim. muutamien viikkojen työjaksot ovat mahdollisia. Apteekkijärjestelmämme on Maxx ja työtämme helpottaa varastorobotti. Apteekki sijaitsee vilkkaalla liikepaikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta. Jos liikut työmatkasi omalla autolla, parkkipaikkamme ovat maksuttomia. Proviisorille järjestyy hoitomääräyksiä.


LAITILA

Farmaseutti tai proviisori Laitilan Uuteen apteekkiin
Haemme farmaseuttia tai proviisoria iloiseen joukkoomme ajalle 1.6.22-31.8.22. Apteekin aukioloajat ovat MA-PE 9-18 ja LA 9-15. Apteekkiohjelmana on Maxx ja varastoautomaattina Rowa. Apteekki on kauppakeskuksen yhteydessä 8-tien varrella. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 20.3.2022 mennessä osoitteeseen juha.jussila@apteekit.net. Annan mielelläni lisätietoja: apteekkari Juha Jussila p. 040 5018072.
Laitilan Uusi apteekki
p. 02 851333
Kauppakatu 3
23800 Laitila


LAPPEENRANTA

APTEEKKI SAIMAA hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesäksi itsellesi sopivaksi ajaksi. Tarjolla on vaihtelevia työpäiviä ja mukavaa meininkiä vilkkaassa kauppakeskus Prismassa 5-10 minuutin kävelymatkan päässä Lappeenrannan keskustasta. Täällä sinua odottavat kivat työkaverit, täysin uudet ja avarat työtilat sekä turvallinen työympäristö. Reseptitoimitustamme helpottaa varastorobotti Rowa. Tervetuloa rentoon joukkoomme opiskelijakaupunki Lappeenrantaan Saimaan rannalle! Tiedustelut apteekkari Riitta Laurila 040 741 5500 tai riitta.laurila@apteekit.net


LAPPEENRANTA

Kesätyötä tarjolla Lappeenrannan Uudessa apteekissa farmaseutille tai proviisorille koko kesäksi tai lyhyemmäksi ajaksi. Halutessasi voit työskennellä myös sivuapteekissa. Mukavat työkaverit ja leppoisa eteläkarjalainen ympäristö auttavat sinua varmasti viihtymään! Odotan yhteydenottoasi: apteekkari Kaisa Tuomaala p. 050-3719259 tai kaisa.tuomaala@gmail.com


LAVIA

Haluatko viettää kesän maaseudun rauhassa?

Lavian ja Kiikoisten sivuapteekeissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle 1.5.-30.8.2022 välisellä ajalla. Voit työskennellä meillä koko kesän tai joustavasti osan kesäkuukausista. Molemmat apteekkimme ovat avoinna arkisin klo 9 - 17, la-su suljettu. Käytössämme on Maxx -apteekkijärjestelmä.

Yhteydenotot: apteekkari Ulrika Uusitalo 040-541 8801, ulrika.uusitalo@apteekit.net


LIMINKA

Limingan apteekissa tarjolla kesätöitä ensi kesäksi 2023 farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle touko-syyskuun ajaksi, myös lyhyemmät ajanjaksot voidaan joustavasti sopia.
Työpäiviä voi olla myös Tyrnävän sivuapteekissa.

Limingan apteekki on avoinna ma-pe klo 8.30 - 19 ja la 9-16
Tyrnävän apteekki on avoinna ma-pe klo 9-17 ja la 9-14
Sunnuntait ja pyhät olemme suljettuna

Molemmissa apteekeissa käytämme pd3-apteekkijärjestelmää. Limingan apteekki toimii muuttanut uusissa tiloissa Limingan S-marketin yhteydessä, ja apunamme toimii reipas Paavo (Rowa) varastorobotti.

Apteekit sijaitsevat lähellä Oulua hyvien kulkuyhteyksien päässä ja tarvittaessa avustamme asunnon hankinnassa ja työmatkojen järjestämisessä.

Tervetuloa iloiseen työyhteisöön mukavien työkavereiden joukkoon. Arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta ja kykyä tarttua toimeen.

Ota yhteys
apteekkari Hanna
hanna.ervasti@apteekit.net /puh. 040 7761 476 tai
proviisori Henna
henna.markus@apteekit.net /puh. 08 381 147


LOHJA

Tule Lohjalle kesätöihin!

Lohjan 1. Apteekki hakee farmaseuttia / farmasian opiskelijaa kesätöihin.

Apteekkimme sijaitsee vilkkaalla paikalla Lohjan keskustassa kauppakeskuksessa ja on avoinna arkisin 8 - 20, lauantaisin 8 - 16 ja sunnuntaisin 12 - 18.
Apteekissamme on käytössä pd3-järjestelmä.

Tarjoamme Sinulle:

- Mukavan ja kannustavan työyhteisön, hyvän yhteishengen ja kivat työkaverit

Toivomme sinulta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Positiivista asennetta

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Apteekkari Anu Skriko: 050 3550116 anu.skriko@apteekit.net Lohjan 1. apteekki: 019 375 0600 / proviisorit
lohjan.ykkosapteekki@apteekit.net


LOHJA

Tosi mukava kesätyöpaikka farmaseutin taitoiselle toukokuusta elokuun loppuun. Takaan, että opit meillä jotain uutta - ole yhteydessä!

s-posti: paivi.jarvinen@apteekit.fi


LOIMAA

Farmaseutti tai proviisori tai vaikka kaksikin, tulkaa mukaan mukavaan porukkaan Loimaan Uuteen apteekkiin.

Meillä saat käyttää taitojasi monipuolisesti ja työkaveria autetaan aina. Asiakkaat kiittävät asiantuntevaa ja kiireetöntä palvelua. Pääset halutessasi myös sivuapteekille eli työ on takuulla vaihtelevaa.

Juna tuo Loimaalle, täällä on edulliset asunnot, paljon harrastusmahdollisuuksia ja maaseudun rauhaa pikkukaupungissa.

Tuntimäärä neuvoteltavissa. Kysy rohkeasti lisää!
apteekkari Mari Vienola 040-555 2014
mari.vienola@apteekit.net


LOPPI

Kesäfarmaseutti Lopelle

Lopen apteekki hakee farmaseuttia kesälle 2020 kesälomasijaiseksi.

Loppi on vilkas kesäkunta ja niin myös apteekin toiminta vilkastuu kesäkuukausina. Lopen apteekki on keskikokoinen kuuden työntekijän apteekki. Tarjolla on mukavat työajat, Maxx-järjestelmä, sekä kiva ja innostunut työporukka.

Apteekki sijaitsee Lopen kirkonkylällä, osoitteessa Kauppatie 7. Aukioloajat: ark. 8.30-18, la 8.30-15.
Kaikenlaiset kunnolliset ehdotukset työjaksosta ja -ajasta huomioidaan.

Yhteydenotot ja tiedustelut apteekkari Juho Pietilä puhelimitse 040 548 8040 tai sähköpostilla juho.pietila@apteekit.net


MARIEHAMN

Sommar på Åland?

Central-Apoteket i Mariehamn söker en farmaceut till sommaren 2020.

Vi är Ålands största apotek i hjärtat av Mariehamn. Hos oss får du uppleva en mycket god arbetsgemenskap där vi stöder varandra och vi är stolta över den kundservice vi ger varje dag.
Av Dig önskar vi god social kompetens och en förmåga till lagarbete och till din hjälp erbjuder vi ett modernt apotek med Maxx apoteksprogram.
Vill du förbättra din svenska är detta ett utmärkt tillfälle och vi hjälper gärna till med bostaden.

Upplev en åländsk sommar hos oss!

Kontakt e-post johan.ek@aland.net eller ring 040-8366073

Johan Ek, apotekare
Central-Apoteket i Mariehamn


Central-Apoteket Maarianhaminassa hakee

kesäfarmaseuttia moderniin apteekkiimme.
Olet tervetullut mukaan meidän joukkoomme jossa asiakas on
aina etusijalla.
Apteekkiohjelmamme on Maxx ja
Ahvenanmaa on varsinkin kesällä tapahtumia täynnä ja ruotsinkieli
karttuisi kaupan päälle!
Avustamme mielellämme asunnon hankkimisessa.
Ota yhteyttä niin kerron lisää.

Apteekkari Johan Ek
Puh. 040-8366073
Sähköposti: johan.ek@aland.net


MIKKELI

Apteekki Stellassa Mikkelissä tarjolla kesätöitä farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle farmaseutin oikeuksin touko-syyskuulle 2024. Töiden aloitus ja päättymisajankohdista/työajoista voidaan sopia tarkemmin. Palkkaus hyvä/apteekki Mikkelin ydinkeskustassa.
Avustamme asunnon saannissa ja apteekki maksaa vuokran!!


Ota yhteyttä ja tule kesäksi Mikkeliin !


proviisori Vesa Hämäläinen, vesa.hamalainen@apteekit.net tai apteekkari Jaana Hannula, jaana.hannula@apteekit.net
puh. 015 7600 200


MÄNTTÄ

Mänttä-Vilppulan 1. apteekki, Mäntän apteekki

Farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava, mitäpä jos viettäisit kesän 2023 ja mahdollisesti pidempäänkin Mäntässä, Pohjois-Pirkanmaalla. Tarjoamme Mänttä-Vilppulan 1. apteekissa sinulle työtä koko kesäksi tai sopimuksen mukaan, osa-aikaisuuskin on mahdollista järjestää. Myös muutama päivä viikossa tulee kysymykseen. Reseptuurimme on noin 80 000, käytössämme on Pd3, Presto ja Procuro, VerkkoApteekki Treet, noutolokero sekä EasyMedi.

Meillä on täällä apteekissa hyvä fiilis. Työaikamme ovat hvyin inhimilliset ja asiakkaat mukavia. Palvelemme arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-14. Sunnuntaisin ja arkipyhinä apteekki on suljettuna.
Kuulumme Avainapteekkeihin.

Paikkakuntana Mänttä on kuuluisa taiteesta, musiikista ja hyvistä liikuntamahdollisuuksista kaunista luontoa unohtamatta. Täällä on tilaa hengittää!

Kiinnostuitko? Hakemuksesi voit jättää osoitteeseen marja.lehtonen@apteekit.net. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 03-4747326. Kysyä voit myös proviisorejamme Niemisen Maijaa tai Yläjärven Severiä ja tietenkin Marja-apteekkaria. Voit tutustua meihin myös osoitteessa https://mantanapteekki.fi/

Asunnon hankinnassa autamme mielellämme.

Tavataan apteekilla!


NAANTALI

Naantalin Apteekki hakee iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia töihin kesäksi 2022, mahdollisesti pidemmäksikin aikaa. Aloittaa voit 1.5.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Meillä on hyvät työsuhde-edut, joustava työaikapankki, mahdollisuus työpaikkalounaaseen sekä loistava työporukka. Myös osa-aikainen työ on mahdollista. Työpaikka täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Tiedustelut ja hakemukset: Apteekkari Aapo Honkanen 040–7396103 (aapo.honkanen@apteekit.net) tai proviisorit 044-7512722 (proviisorit@naantalinapteekki.fi)


NUMMELA

Farmaseutin kesätyöpaikka auki Nummelan Apteekissa kesälle 2024!

Etsimme rentoon ja iloiseen työjoukkoomme kesälomien tuuraajaa ajanjaksolle 1.5 – 30.9 mutta ajanjakso on toki sovittavissa tarpeittesi mukaan. Tarjolla on täysi työaika (115h/3vko) tai voimme sopia myös lyhyemmästä työajasta (esim. 90h/3vko) tai esimerkiksi ilta- ja viikonlopputöistä, ehdota rohkeasti sinulle sopivinta tapaa tehdä kesätöitä!
Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä, arkisin 8 – 20, lauantaisin 9 – 18 ja sunnuntaisin 10 – 18. Käytössämme on Maxx apteekkijärjestelmä ja Rowa-lääkerobotti.

Apteekkimme sijaitsee Citymarketin yhteydessä loistavien kulkuyhteyksien varrella, bussilla pääsee pääkaupunkiseudulta ovelle asti ja maksuttomia parkkipaikkoja löytyy omalle autolle! Voit olla vastavalmistuva, tai kokeneempi konkari, meillä perehdytetään työhön! Työnkuva on pääasiassa asiakaspalvelua mutta mikäli sinulla on vahvuuksia, joita voimme hyödyntää keskustellaan työnkuvastasi myös tarkemmin.

Meillä työsuhteen etuihin kuuluu työterveyshuolto Mehiläisessä ja Smartumin liikuntasetelit.

Lisätietoja työpaikasta antaa johtava proviisori Tanja Kortelainen, tanja.kortelainen@nummelanapteekki.fi tai p. 09 – 4272 1000. Nummelan apteekki, Citymarket, Tuusankaari 1, 03100 Nummela.

Kesätyöpaikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy!


NYKARLEBY

Vi söker farmaceut, provisorstuderande med farmaceuträttiheter eller provisor för sommaren 2022.
Nykarleby är en liten, trevlig sommarstad närä havet. Nykarleby ligger mellan Vasa och Jakobstad. Största delen av våra kunder är svenskspråkiga, så du får prata båda inhemska språken. Om du är finskspråkig, så har du en fin möjlighet att förstärka din svenska.
Vi har en vänlig personal och trevliga kunder. Vårt apoteksprogram är pd3.

För mer information kontakta apotekare Mervi Björn 06-722 0009, 050- 577 3433 eller mervi.bjorn@apteekit.net


ORIMATTILA

Etsimme Orimattilaan farmaseuttia tai proviisoria lomasijaiseksi tulevalle kesälle! Tarjoamme monipuolisia apteekkipalveluja, katso lisää: orimattilanapteekki.fi, FB ja IG. Työaika ja -ehdot sovittavissa joustavasti.

Hakulinkki: https://www.jobly.fi/tyopaikka/farmaseutti-1975132

Ota yhteyttä: apteekkari Tanja Oksman, puh. 0503023718, tanja.oksman@apteekit.net


ORIVESI

Meille saa hakea töihin aina!
Hyvät tyypit kutsumme haastatteluun, ja kesäfarmaseuteistamme moni on työllistynyt yllättävästi myös syksyisin jatkopestillä. Ajokortti on välttämättömyys, sivuapteekkiakin saattaa päästä hoitamaan.

Laita siis avoin hakemus sähköpostilla proviisori Sari Kanervalle sari.kanerva@orivedenapteekki.fi / p.03-3576800, jos joustava työskentely maaseututaajaman monipuolisessa ja nykyaikaisessa MAXX-apteekissa on sinun juttusi.


PALOKKA

Jyväskylän Palokan apteekissa kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle 1.6.-31.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä, niin kerron lisää. Apteekkari Tomi Järvinen p. 040-7288058 tai tomi.jarvinen@apteekit.net


PARIKKALA

Kesäksi iloiseen Etelä-Karjalaan?

Parikkalan apteekissa olisi tarjolla kesäksi farmaseutille (tai oikeudet omaavalle opiskelijalle) kokoaikainen (tai halutessasi osa-aikainen) työ mukavassa maaseutukunnassa Etelä-Karjalassa. Parikkala on hyvien kulkuyhteyksien varrella, valtatie 6. vieressä ja junaradan äärellä. Meillä on annosjakelua ja hoivakotiyhteistyötä, sekä sivuapteekki ja palvelupiste. Olemme avoinna arkisin ma-pe klo 9-18 ja la 9-15 (sivuapteekki ma-ti ja to-pe 9-16). Käytössämme on MAXX -apteekkijärjestelmä ja Videoapteekki -mobiilisovellus sekä noutolokerikko. Jos käyttämämme järjestelmät eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja, opetamme niiden käytön.
Arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta, reipasta ja joustavaa työotetta ja hyvää pelisilmää vaihtelevissa asiakaspalvelutilanteissa.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, apteekkari Niina Metelinen puh. 050-554 7484 tai niina.metelinen@apteekit.net


PELKOSENNIEMI

Pelkosenniemen apteekissa ( Savukosken sivuapt) olisi tarvetta farmaseutin kesälomansijaiselle heinäkuulle, joten farmaseutti/proviisori ota rohkeasti yhteyttä. Käytössämme on Salix-järjestelmä. Työaika on 9-16.30, viikonloput vapaata. Yhteydenotot apteekkari Petri Mäenkoski
petri.maenkoski@apteekit.net tai 050-4349178


PIEKSÄMÄKI

Tule kesäfarmaseutiksi Pieksämäen Ykkösapteekkiin!

Pieksämäen Ykkösapteekki etsii farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäksi 2024.

Työ voi alkaa toukokuussa ja jatkuisi elokuun loppuun. Voidaan myös sopia sinulle sopivasta ajasta.

Moderni apteekkimme sijaitsee Prismassa, aivan rautatieaseman vieressä. Pääset työskentelemään viihtyisissä tiloissa ja hyvässä ilmapiirissä mukavien työkavereitten kanssa. Apteekissamme on käytössä Pd3-järjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti. Näiden osaaminen katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä, koulutamme sinut tarvittaessa.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä apteekkari, Antti Mäntylään p. 040 7536619 (antti.mantyla@apteekit.net)


PIETARSAARI

Haemme farmaseuttia, proviisoriopiskelijaa (farmaseuttioikeudet) tai proviisoria kesäksi 2022 töihin Medi apteekkiin. Aloittaa voit sopimuksen mukaan. Sinulla on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Pietarsaari, Vaasan ja Kokkolan välissä, on pirteä kesäkaupunki täynnä tapahtumia. Tule elämään merellistä elämää ja nauttimaan monenlaisesta tarjonnasta kaupungissa ja lähiympäristössä.

Apteekkimme on kooltaan iso ja sijaitsee Pietarsaaren Prisman yhteydessä. Tukenasi on osaava, auttavainen ja ystävällinen henkilökunta, täällä ei tarvitse työskennellä yksin. Käytössä on MAXX-järjestelmä ja FIXU-varastorobotti. Apteekissamme on myös lääkevalmistusta ja annosjakelua, samoin verkkoapteekki.

Jos tarvitset asuntoa, avustamme sinua siinä.
Lämpimästi tervetuloa, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Lisätietoa saat apteekkari Tapio Sundellilta tai proviisoreiltamme Minnalta ja Susannalta puh. 06 781 0770 tai info@mediapteekki.fi.
Tule meille työkaveriksi!

******

Vi söker en farmaceut, provisorsstuderande (med farmaceuträttigheter) eller provisor för sommarjobb på Mediapoteket sommaren 2022. Du kan börja enligt överenskommelse. Det finns också möjlighet till en längre anställning.

Jakobstad, mellan Vasa och Karleby, är en pigg sommarstad full med aktiviteter. Kom och pröva på ett havsnära liv och njut av det mångsidiga utbudet i staden och närområdet.

Vårt apotek är stort och finns i samband med Prisma i Jakobstad. Som stöd har du vår kunniga, hjälpsamma och vänliga personal, här behöver man inte arbeta ensam. Vi använder MAXX och har en FIXU-lagerrobot. Vi har också läkemedelsframställning och dosdispensering samt ett nätapotek.

Vi hjälper vid behov till att hitta en bostad. Varmt välkommen, ta gärna kontakt med oss. Mera information fås av apotekare Tapio Sundell eller våra provisorer Minna och Susanna tel. 06 7810770 eller info@mediapteekki.fi.
Bli vår nya arbetskamrat!


PIHTIPUDAS

Kesätöitä tarjolla farmaseutille/farmasian opiskelijalle farmaseutin oikeuksin kesäksi 2021 Pihtiputaalla. Töitä tarjolla kesäkuusta elokuun loppuun saakka. Ota yhteyttä anri.nyyssonen@apteekit.net tai 014-561804


PIIKKIÖ

Piikkiön apteekissa tarjolla kesäksi töitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle. Mahdollisuus työsuhteen jatkumiselle syksyllä. Apteekki on auki arkisin klo 9-17 ja lauantaisin 9-13.
Yhteydenotot ja tiedustelut apteekkari Silja Ketonen p.0415234359 tai 02-4795255


POLVIJÄRVI

Reipas jengimme Polvijärven apteekissa etsii joukkoonsa toimeen tarttuvaa ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia/proviisoria lomansijaistajaksi kesälle 2024. Apteekkimme sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Polvijärven taajamassa lähellä Joensuuta. Polvijärvi on kaunis maaseutupitäjä, joka on erityisesti mökkiläisten suosiossa. Apteekin tilat on hiljattain remontoitu, työympäristö on uudenaikainen ja viihtyisä. Käytössämme on Maxx-järjestelmä.
Olemme avoinna arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-13 eli meillä kesäviikonlopuista ehtii nauttia, vaikka töissä olisikin. Työsuhde-ehdot (aloitus, työaika ja palkka) ovat neuvoteltavissa, autamme myös tarvittaessa asumisen suhteen. Lisätietoja antaa apteekkari Pia Karjalainen p: 050 3741272. Hakemukset maaliskuun loppuun mennessä osoitteeseen pia.karjalainen@apteekit.net.


PORI

KESÄTÖITÄ FARMASEUTILLE TIILIMÄEN APTEEKISSA

Tiilimäen apteekki on moderni ja valoisa, toukokuussa 2022 toimintansa aloittanut apteekki Satasairaalan yhteydessä Porissa. Sivuapteekkimme ovat Laviassa ja Kiikoisissa.

Etsimme farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa iloisen ja rennon työyhteisömme vahvistukseksi ajanjaksolle 1.5.-31.8. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Apteekkimme on avoinna ma-pe klo 8.30-17.00.

yhteydenotot: apteekkari Ulrika Uusitalo 040-541 8801, ulrika.uusitalo@apteekit.net


PORI

Porin keskustassa Porin 1. Promenadiapteekissa Sokoksella on tarjolla kesätöitä 1-2 kk ajaksi farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle farmaseutin oikeuksilla. Sijaisuus voi olla joustavasti joko osa- tai kokoaikainen sopimuksen mukaan. Meillä on käytössä MAXX-järjestelmä. Apteekille on juna-asemalta n. 10 min kävelymatka ja apteekin aukioloaika on arkisin 9-18 ja kesälauantaisin 9-15.30. Jos innostuit, ota yhteyttä apteekkari Mirka Niskanen p. 0505402036, mirka.niskanen@apteekit.net


PORI

Tikkulan Apteekissa on kesätöitä tarjolla farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle. Voit aloittaa sopimuksen mukaan, kokoaikaisuus tai osa-aikaisuus sopii meille.

Tikkulan Apteekki avattiin maaliskuussa 2024 Tikkulan S-market / ABC -keskukseen. Apteekissa on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Tarvittaessa avustamme asunnon hankinnassa.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!
www.tikkulanapteekki.fi

ps. Poris o kaikki mitä tarttet suvees; o Yyterii, Kirvatsii, Jazzei, Porisperee, maikkalaa ja tiätty tohinat Tikkulas. Paas pirauttai ja alotellaa su Pori-suhre!

Yhteystiedot:
apteekkari Johanna Kangas
johanna.kangas@apteekit.net

proviisori Anni Lindholm
anni.lindholm@apteekit.net
p. 02 634 0400


PORVOO

Hei, kiinnostaako työ kivassa työyhteisössä? Kevätkummun apteekki hakee farmaseuttia kesäksi 2024. Työaika sovittavissa. Toivomme sinulta joustavaa ja iloista asennetta. Ole yhteydessä niin kerromme lisää!
Apteekkari rauni.kajaani@gmail.com ja nina.backman@apteekit.net


PUNKALAIDUN

Vielä on kesään aikaa jäljellä, eikös vaan? Huhuilemme hyvää tekijää osaksi mukavaa ja rentoa työporukkaamme. Tule kesäksi tai jää pidemmäksikin aikaa; tarjolla on kesätyö tai farmaseutin äitiyslomasijaisen pesti tammikuulle 2022, päälle mahdollinen hoitovapaajatko. Jos PD3 on tuttu, olet valmis hymyn verran parempaan palveluun ja maalaisapteekin arki kiinnostaa, ota heti yhteyttä! Aukioloajat ovat työntekijäystävälliset: ma-pe 9-17 ja la 9-14. Palkkaa tehdystä työstä maksetaan passelisti. Työn saa aloittaa vaikka heti ja mielellään viimeistään kesäkuussa. Töissä voi olla kivaa, tuu kokeilemaan! apteekkari Anna Nurmi anna.nurmi@apteekit.net, 0102351250 (apteekin nro). Paikka täytetään heti, kun sopiva tekijä löytyy.


RAUMA

Rauman Ensimmäinen Apteekki etsii kesäfarmasistia!

Pääapteekkimme sijaitsee Rauman keskustassa Citymarketissa. Meillä on MAXX-apteekkijärjestelmä, robotti ja viihtyisät uudet tilat. Lähellä sijaitseva sivuapteekkimme on myös juuri remontoitu.

Voit aloittaa vaikka heti tai sopimuksen mukaan. Toivottavasti kiinnostuit ja otat yhteyttä!

Apteekkari Päivi Mäkelä p. 044 2822851 tai paivi.makela@apteekit.net


RAUMA

Farmasian opiskelija tai farmaseutti

Haemme kesäksi 2020 farmasian opiskelijaa ja/tai farmaseuttia Raumalle Paroalhon apteekkiin. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Toivomme löytävämme reippaan, joustavan, oma-aloitteisen ja ulospäinsuuntautuneen kesätyöntekijän, joka pitää asiakaspalvelusta. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan sekä kannustavan ja osaavan työyhteisön. Apteekkimme on auki arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä.

Lisätietoja antaa proviisori Johanna Into (p. 02-83779030). Hakemus ja CV osoitteeseen toimisto@paroalhonapteekki.fi.


RAUMA

Rauman Keskus-Apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille koko kesäksi tai joustavasti sopimuksen mukaan. Voit hakea meille, vaikka olisit vasta valmistumassa.

Tarjoamme monipuolisen ja viihtyisän työympäristön sekä loistavat työkaverit. Apteekissamme on tunnettu hyvästä palvelusta ja sijaitsee Rauman keskustassa. Käytössä meillä on Maxx-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti.

Ota yhteyttä apteekkari Timo Hännikäinen 040-5165618, timo.hannikainen@apteekit.net


RIIHIKOSKI

Riihikosken apteekki etsii kesäavuksi farmaseutin oikeuden omaavaa tai farmasianoppilasta.
Apteekilla on kolme toimipistettä: Riihikoski, Yläne ja Oripää, kaikki ovat mukavia maalaisapteekkeja.
Työtä tarjolla koko kesäksi tai sopimuksen mukaan.
Käytämme MAXXia ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun.
Mahdollisuus tuettuun työpaikkalounaaseen.
Kysy rohkeasti lisää:
Anna-Mari Laakso (apteekkari) 0503721158 tai anna-mari.laakso@apteekit.net


RIIHIMÄKI

Riihimäen II Aarre Apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria kesäksi, alotus sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen, mutta myös osa-aikatyö on mahdollinen.
Apteekissa on MAXX-apteekkijärjestelmä sekä ROWA-varastorobotti ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun.
Meillä pääset työskentelemään mukavassa ja tilavassa ympäristössä kävelymatkan päässä juna-asemasta. Apteekki on avoinna arkisin 8-18, la 9-16 ja su 11-14.
Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Tiedustelut ja hakemukset: Maarit Patama-Jussila 05 3776142, 040 7171699, Maarit.Patama-Jussila@apteekit.net


RISTIINA

TULE OPPILAAKSI TAI FARMASEUTIKSI RISTIINAN APTEEKKIIN
Tervetuloa Mikkelin viereen Ristiinan apteekkiin mukavaan työporukkaan töihin.
Mikkelistä on Ristiinaan vain noin 20 km ja töissä kulkeminen busseilla onnistuu. Mikäli olet vailla 2. harjoittelun paikkaa ja valmistut kesäksi 2020 farmaseutiksi on meillä tarjottavana Sinulle sekä harjoittelupaikka, kesätyöpaikka että halutessasi myös vakituinen työpaikka. Mikäli olet jo farmaseutti on meillä Sinulle vakituinen työpaikka, koska yksi farmaseuteistamme jää eläkkeelle vuosien 2020 – 2021 vaihteessa. Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan asiasta tarkemmin: apt. Mika Hynninen, gsm 0503058254, sposti: mikapkhynninen@gmail.com tai proviisori Tiina Pakarinen, p. 015 740 7700 , sposti: tiina.pakarinen@ristiinanapteekki.fi


ROVANIEMI

Kesäfarmasisti!
Haluatko tehdä asiakaspalvelutyötä mukavien asiakkaiden ja reilujen työkavereiden kanssa? Arvostatko, että pomo on helposti lähestyttävä ja pientä pilkettäkin löytyy silmäkulmasta?
Kalustettu asunto Ounasvaaran kupeessa kesähemmolle tarjolla - lyhyempikin jakso sopii :)
Kysy lisää! proviisori Mikko Halkola rovaniemen.keskusapteekki@apteekit.net) tai apteekkari Minna Loukusa (minna.loukusa@apteekit.net)


SAARENKYLÄ

Tervetuloa meille töihin!

Me täällä napapiirin tuntumassa tahdottaisiin just sinut, reipas ja oma-aloitteinen farmaseutin oikeudet omaava farmaseutti tai proviisoriopiskelija, meille töihin!

Täällä sinua odottaa Lapin yötön yö, upea luonto, ja mukava työporukka. Me toivomme, että voisit tulla meidän tiimiin jo heti toukokuun alussa 1.5.2022 ja viihtyisit joukossamme syyskuun loppuun saakka 30.9.2022. Työsuhteen pituudesta voidaan joustavasti sopia! Myös pidempiaikainen työsuhde on mahdollinen.

Kalustettu työsuhdeasunto on varattuna käyttöösi, jos saavut pidemmän matkan takaa. Apteekkimme on avoinna ma-pe 8.30-18.30, la 9-16. Päivystämme joka kolmas viikko, jolloin olemme avoinna ma-pe 8.30-21 ja la 9-20 ja su 12-20. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös lääkevalmistukseen ja annosjakeluun.

Odotamme innolla yhteydenottoasi! Apteekkari Juha Keskitalo juha.keskitalo@apteekit.net, 0400 719 701, proviisori Anne Pusa anne.pusa@saarenkylanapteekki.fi, 016-362566.


SAARIJÄRVI

Saarijärven apteekissa kesätöitä tarjolla farmaseutille, proviisorille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle touko-elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Palvelemme asiakkaitamme uusissa, vuosi sitten remontoiduissa tiloissa, S-marketin yhteydessä. Apteekkijärjestelmämme on Maxx, työtämme helpottaa automaattirobotti Fixu. Mahdollisuuksiesi mukaan voit työskennellä koko- tai osa-aikaisesti. Olemme avoinna ma-pe klo 9-19 (kesä-elokuussa ma-pe klo 9-18), lauantaisin klo 9-14 ja sunnuntaisin klo 11-14.

Saarijärvi on virkeä pikkukaupunki, jossa riittää aktiviteettejä vapaa-aikaan. Apteekissamme on mukava porukka ja hyvä työnteon fiilis. Tulethan Oppivaan Työyhteisöömme (Farmasian Oppimiskeskus palkitsi meidät v. 2017) nauttimaan Keski-Suomen kauniista kesästä!

Lisätiedot ja yhteydenotot: apteekkari Pasi Raatikainen, praatikainen@gmail.com tai puh. 014-5252700.


SALO

FARMASEUTTI, SALON UUSI APTEEKKI

Haemme täydennystä farmaseuttiseen tiimiimme perhevapaiden sijaisuuksiin farmaseutista, jolla voi olla jo työkokemusta, olla juuri valmistunut tai keväällä valmistuva. Tärkeintä on oikea asenne: asiakaslähtöinen, reipas ja positiivinen. Työsuhde voidaan räätälöidä toiveittesi mukaan. Myös kesälomasijaisuus huomioidaan.

Olemme juuri muuttaneet apteekkitoimintaa varten meille suunniteltuihin valoisiin ja kodikkaisiin tiloihin Salon K-Citymarketin yhteyteen Salon keskustaan. Pääkaupunkiseudulta meille ajelee noin tunnissa ja Turusta puolta nopeammin. Palvelemme asiakkaitamme ystävällisesti ja asiantuntevasti arkisin klo 9-19 ja lauantaisin klo 9-16. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä apteekki on suljettu.

Mukavan asiakaskuntamme lisäksi sinua odottavat innolla myös iloiset työkaverit. Meillä saat hyvän perehdytyksen, saat käyttää taitojasi monipuolisesti ja työkaveria autetaan aina!

Monipuolisissa työtehtävissä meillä on käytössä modernit työkalut: MAXX apteekkijärjestelmä, FIXU G2 varastoautomaatti, ANJA-annosjakelupalvelu ja Easymedi. Työntekijöidemme työhyvinvointia ja työssä jaksamista tuemme mm. joustavalla työvuorosuunnittelulla, työterveyspalveluilla, säännöllisellä täydennyskoulutuksella, kehityskeskusteluilla ja liikunta-, terveys-, ja kulttuurieduilla.

Kerromme tehtävästä ja meistä mielellämme lisää: apteekkari Mervi Kaasinen p. 050 5565175 tai proviisori Elina Miettula p. 02 7312300. Liitä vapaamuotoiseen hakemukseesi CV ja lähetä osoitteeseen mervi.kaasinen@apteekit.net. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


SASTAMALA

Hei sinä farmaseutti tai proviisoriopiskelija farmaseutin oikeuksin, olet tervetullut meille Sastamalan Häijään apteekkiin kesäksi 2023!
Tarjolla on erilaisia apteekin farmaseuttisia työtehtäviä iloisessa, rennossa ja avuliaassa työporukassa, mukavien asiakkaiden ympäröimänä. Asiakaspalvelun lisäksi pääset osallistumaan kotihoidon ja hoitokotien tilausten hoitamiseen Easymedi-palvelun avulla, olet mukana TREET-sovelluksen käytössä ja tarvittaessa myös annosjakelupalvelun toteuttamisessa.
Työn aloittamisen tarkempi ajankohta ja työaika ovat neuvoteltavissa. Apteekissamme on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista, halutessasi voit olla avuksi myös meidän somemarkkinoinnissa.
Apteekkimme sijaitsee hyvien tieyhteyksien varrella kauppakeskus Häijään Äijässä. Tampereelta matkaa on noin 40 km ja Sastamalasta noin 20 km. Olemme avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-15. Sivuapteekkimme Suodenniemellä on avoinna ma-pe 9-1630.
Otahan yhteyttä ja kysy lisää:
proviisori Eeva Lehtola, puh. 03-518 1135, gsm 044-541 6027
apteekkari Päivi Kaikkonen, puh. 03-518 1135, gsm 040-764 0024.


SAUKKOLA

Lohjalla Saukkolan apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle mukavien työkavereiden ja asiakkaiden keskuudessa.

Perehdytämme sinut ja saat tehdä kaikkia apteekin töitä mielenkiintosi mukaan. Meillä voit työskennellä koko kesän tai sopimuksen mukaan ja otamme huomioon toiveesi. Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Apteekissamme on käytössä pd3-järjestelmä ja modernit tilat.

Yhteydenotot:
proviisori Nina Järvinen,
nina.jarvinen(at)apteekit.net,
p. 019 373148


SAVITAIPALE

Tule kesätöihin Etelä-Karjalaan!
Etsimme vahvistusta Savitaipaleen apteekkiin, mikä on Valtatie 13 varrella (noin 35 km Lappeenrannasta länteen) ja suositulla vapaa-ajan alueella (alle 3 tuntia pääkaupunkiseudulta). Tässä leppoisassa maaseutuapteekissa on mukavat asiakkaat, työkaverit ja aukioloajat (arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-13). Työsuhde-etuna tarjoamme joustavan työaikapankin sekä arkisin lounasedun paikallisessa ravintolassa.

Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka olisit vastavalmistunut tai ns. "vanha konkari", jolla on kulunut aikaa edellisestä apteekkityökokemuksesta.

Yhteydenotot: Apteekkari Terhi Hakuli, terhi.hakuli@apteekit.net, p. 05-4160 007


SILTAKYLÄ

Kymenlaaksossa Pyhtään apteekissa kesätyöpaikka apteekkityöntekijälle. Työnkuvaus; tavaraliikenteen hoito, kassa, lääkekuljetukset ym. avustavat tehtävät. Työn kesto 1-2 kk.
Tervetuloa Pyhtäälle!


Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin, apteekkari Tiina Tuononen
tiina.tuononen@apteekit.net, 040 5553333, 05 7471730


SIMPELE

Tule kesäksi Simpeleelle! Tarjoamme farmaseutille, proviisorille tai proviisoriopiskelijalle kesälomasijaisuutta kesä - heinäkuulle tai sopimuksen mukaan lyhyemmälle jaksolle. Apteekkimme on avoinna ma-pe klo 9-17, la klo 9-13. Käytössämme on PD3-apteekkijärjestelmä. Asunto löytyy helposti ja autamme tarvittaessa sen hankkimisessa.

Kysy lisää: apteekkari Paula Anttila 040 741 6232 tai paula.anttila@apteekit.net


SONKAJÄRVI

Kesäksi Pohjois-Savon kauniisiin maisemiin Sonkajärvelle!

Tarjolla kesätyöpaikka farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle kesäksi 2023. Töitä on 3kk ajalle kesäkuun alusta elokuun loppuun.

Tarjoamme sinulle pienen leppoisan maaseutuapteekin sitoutuneet ja kiireettömät asiakkaat sekä kohtuulliset aukioloajat. Apteekkimme on auki arkisin 9-17 ja lauantaisin 9-13. Sunnuntait ja arkipyhät olemme suljettu.

Työmatkakaan ei ole ongelma, sillä tarvittaessa on mahdollista majoittua kesäajaksi kalustetussa yksiössä Sonkajärvellä.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä:

apteekkari Mikko Lappalainen
puh. 0400 429 500
mikko.lappalainen@apteekit.net


SYSMÄ

KESÄKSI 2024 SYSMÄÄN
Haemme Sysmän apteekkiin näppärää farmasian ammattilaista joko vain heinäkuuksi tai koko kesäksi. Voit olla farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava opiskelija. Toivomme sinulta reipasta asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.
Aukioloaikamme ovat kesällä ma-to klo 8.30-17, pe 8.30-19 ja la klo 9-15. Muutimme uusiin tiloihin
K-Supermarketin yhteyteen lokakuussa 2023. Apteekkijärjestelmänä meillä on käytössä Maxx ja kotien tilauksissa EasyMedi.
Pieni mutta vireä Sysmä tarjoaa suomalaista maaseutuelämää parhaimmillaan. Päijänteen jylhiä rantamaisemia pääsee ihailemaan mm. Päijätsalon ja Kammiovuoren retkeilyreiteillä, ja Leivonmäen kansallispuisto mäntykankaineen on myös lähietäisyydellä. Myös muita harrastusmahdollisuuksia löytyy monipuolisesti niin liikunnan kuin kulttuurin ystäville. Kesäämme rikastuttavat ihanat kesäasukkaamme sekä lukuisat perinteikkäät tapahtumat kuten Sysmän Suvisoitto, Kirjakyläpäivät sekä Uotinpäivämarkkinat.
Asiakkaamme ovat leppoisia, työporukkamme mutkaton ja huumorintajuinen. Työpäivän eväistä ei tarvitse kantaa huolta, sillä apteekkiemäntämme valmistaa henkilökunnalle päivittäin maukkaan lounaan. Asunnon hankinnassa autamme ilman muuta.

Yhteydenotot:
Apteekkari Marita Puikkonen
marita.puikkonen@apteekit.net
p. 0400 460 890
Voit soittaa myös iltaisin ja viikonloppuisin!


TAMMISAARI - EKENÄS

Sommaren i Ekenäs
Ekenäs I apotek anställer en farmaceut eller en provisorstuderande med farmaceuträttigheter för sommartiden. Apoteket befinner sig i moderna och nya utrummet vid S-market och Alko. Ekenäs är en mycket charmig och livlig sommarstad och fullt av evenemang. Tag kontakt med apotekare Risto Suominen (risto.suominen (at) apteekit.net eller tel. 050 441 9981 )
Kesä Tammisaaressa
Tammisaaren 1. apteekissa tarjolla kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijalle. Apteekki sijaitsee uusissa ja moderneissa tiloissa S-marketin ja Alkon yhteydessä.
Tammisaari on erittäin viehättävä ja vilkas kesäkaupunki, tapahtumia täynnä ja ruotsinkieli karttuisi kaupan päälle! Ota yhteyttä apteekkari Risto Suomiseen (risto.suominen(at)apteekit.net tai puh. 050 441 9981). www.ekenas1apotek.fi


TAMPERE

Kesäksi Tampereelle?

Apteekki Koilliskeskuksessa Tampereella on tarjolla kesätöitä asiakaspalvelusta syttyvälle farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle! Meillä pääset osaksi aivan ihanaa työyhteisöä, johon kuuluu monen alan ammattilaisia ja opiskelijoita.

Apteekki sijaitsee vilkkaassa kauppakeskuksessa Linnainmaan Prismalla. Palvelemme asiakkaita ma-la klo 8-21 ja sunnuntaisin klo 10-18. Monipuoliset työvuorot ja hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omiin vuoroihin mahdollistavat Suomen ykköskesäkaupungin Tampereen kesätapahtumista ja loistavista ulkoilumahdollisuuksista nauttimisen, eikä koko kesää tarvitse siis viettää pelkästään työmoodissa.

Henkilökuntaetuina tarjoamme kesäksi töihin tulevalle farmasistille mm. työterveyspalvelut, Smartum-edun ja kivaa yhteistä tekemistä myös töiden ulkopuolella.

Meillä asiakasta palvellaan kokonaisvaltaisesti terveydenedistämisen ja hyvinvoinnin lähtökohdista, siksi vahvan farmaseuttisen osaamisen lisäksi hyvä tietämys lääkkeettömistä hoidoista ja tuotteista on plussaa. Maxx-osaaminen katsotaan eduksi, mutta ilmankin pärjää – perehdytämme Maxxin käyttöön tarvittaessa. Sivuapteekkimme sijaitsevat Atalassa ja Peltolammilla, ja niiden toimintaan pääset myös halutessasi tutustumaan kesän mittaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään kesäkuun alussa. Koska olemme avoinna pitkin aukioloajoin vuoden jokaisena päivänä, voimme kesän jälkeenkin tarjota keikkatöitä opintojen oheen: erityisesti juhlapyhien aikaan mutta myös muuten viikonloppuisin ja iltaisin.

Jos kiinnostuit, laitahan hakemus ja CV sähköpostitse proviisori Outi Vuorensolalle, outi.vuorensola@apteekit.net, tai kysy lisätietoja, p. 044 722 7916. Paikka täytetään sopivan tekijän löytyessä, joten kannattaa toimia heti!


TAMPERE

Tampereen 5. Tammelan apteekki hakee asiakaspalvelusta pitävää farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesälomien sijaiseksi kesä-elokuuksi 2020 tai sopimuksen mukaan. Soita ja kysy lisää apteekkari Erja Enoranta, puhelin (03) 254 9300 tai 050 581 9207, sähköposti erja.enoranta@apteekit.net


TAMPERE

Tule kesäksi Tampereelle! Meillä saat mukavat työajat ja mahtavat työkaverit!

Tampereen Tullintorin Apteekki hakee farmaseuttia kesäksi toukokuun puolivälistä elokuun loppuun tai sopimuksen mukaan. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja sekä positiivista otetta työhön.

Tarjoamme sinulle joustavan ja kannustavan työilmapiirin sekä mukavat työkaverit. Panostamme työssä viihtyvyyteen ja koulutukseen.

Sijaitsemme Tampereen keskustassa Tullintorin kauppakeskuksessa. Olemme avoinna ma-pe klo 8-18 ja la klo 10-14 sekä heinäkuussa klo 8-17 ja la suljettu. Kuulumme Avainapteekkeihin ja käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä. Ohjelman käyttöön voimme tarvittaessa kouluttaa.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian sähköpostitse tullintorin.apteekki@apteekit.net

Lisätietoja antaa proviisori Laura Periviita ja apteekkari Bertta Vänni, puh. 03 3840600


TAMPERE

Kesätöihin Tampereelle

”Lämpöni lempeni annan, kaunis on nuoruutein…”

Lempi apteekin lämminhenkinen työporukka hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelijaa kesäkuukausille (n. kesä-elokuu).

Meillä et ole vain robotin jatke reseptiä naputtelemassa, vaan pääset aidosti vuorovaikutukseen ihanien asiakkaidemme kanssa. Lempi apteekki sijaistee Tampereen Lielahdessa, meillä on käytössä Maxx, Rowa ja verkkoapteekki, www.lempiapteekki.fi

Olemme varanneet sinulle kesäksi työsuhdeasunnon, jossa pääset töiden jälkeen nauttimaan Halkoniemenrannan maisemista ulkoilureitteineen ja uimarantoineen.

Soita heti apteekkari Anne Palander 0509117624 tai laita viestiä anne.palander@apteekit.net


TAMPERE

Kesätöitä tarjolla farmaseutille kesä-elokuuksi Viinikan apteekissa.
Olemme avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 10-15. Meillä on käytössä Salix-järjestelmä. Ota yhteyttä: apteekkari Tiina Pesonen p. 03 - 222 9696 tai tiina.pesonen@apteekit.net


TAMPERE

KESÄTÖITÄ HAKA APTEEKISSA

Farmaseutti, farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija tai proviisori tervetuloa kesäsijaiseksi iloiseen ja osaavaan joukkoomme!

Olemme kauppakeskusapteekki Tampereen Kalevassa, johon on erinomaiset liikenneyhteydet. Palvelemme asiakkaita ma-pe 9-20, la 9-18 ja su 11-18. Käytössämme ovat modernit työvälineet, kuten Pd3-apteekkijärjestelmä, eApteekki, Procuro, Easymedi 3, Iso-Fixu varastoautomaatti sekä noutoautomaatti. Työ on farmaseuttista työtä ja opetamme sinut tarvittaessa käyttämään kaikkia käytössä olevia ohjelmistoja. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja työskentely sujuukin mukavasti, kun käytössä on uudet toimintamallit ja modernit työkalut.

Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen kilpailukykyisellä palkalla. Voit työskennellä meillä koko kesän toukokuusta syyskuulle tai sopimuksen mukaan lyhyemmänkin ajan.

Kerromme mielellämme sinulle lisää paikasta, joten ole yhteydessä matalalla kynnyksellä! Ota yhteyttä pikaisesti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteystiedot:

proviisori Laura Pantsar, laura.pantsar@apteekit.net, p. 044 3068210


TAMPERE

Haemme Sammon apteekkiin Tampereelle FARMASEUTTIA kesäloman sijaiseksi. Myös osa-aikaiset huomioidaan.
Työsuhde alkaisi jo toukokuun alkupuolella tai sopimuksen mukaan.

pd3-käyttäjäkokemus on eduksi, mutta ei välttämätön. Juuri valmistumassa oleva tai valmistunut farmaseutti myös huomioidaan.Tarjoame mukavat työkaverit ja viihtyisät uudet työtilat. Iloinen ja reipas farmaseutti sopii aina porukkaan.
Apteekkimme on auki ma - pe 9-19 ja la 9 - 15.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Lisätietoja antavat:
apteekkari Erja Tienari-Tulijoki p. 050 589 0583
erja.tienari-tulijoki@apteekit.net
tai proviisori Reetta Ojanen p. 03 3141 8700
reetta.ojanen@apteekit.net


TAMPERE

Farmaseutille/proviisoriopiskelijalle, jolla farmaseutin oik. kesätöitä 1.5.2022 lähtien tai sopimuksen mukaan koko kesäksi tai lyhyemäksi aikaa Tesoman apteekissa ja Vililän sivuapteekissa. Apteekkimme auki ma-pe 8:30-20, la 10-17 su sulj. Sivuapteekki ma-pe 9:30-17 la ja su sulj
Apteekissamme Pd3, Procuro, Presto, Drufsafe ja varastorobotti. Kotihoidon tilauksissa käytämme easymedi-Pd3-integraatiota. Apteekilla myös verkkokauppa.

Kysy lisää apteekkari Eila Tervola tai Proviisori Asta Ahonen puh. 010 420 4711 tai tesoma@tesomanapteekki.fi


TAMPERE

KESÄFARMASEUTTEJA Yliopiston Apteekin kumppani apteekkiin, TAMMEDICA APTEEKKIIN

Haemme asiakaspalvelusta kiinnostuneita ja innostuneita farmaseutteja/proviisoriopiskelijoita/proviisoria kesätöihin touko-syyskuuksi ja mahdollisesti pidempäänkin.

Apteekki sijaitsee Tampereen yliopistollisessa keskussairaalassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Meillä työpäivät ja -vuorot ovat monipuolisia ja saat varmasti hieman erilaista asiakaspalvelukokemusta sairaalaympäristössä. Apteekki on avoinna ma-pe 8-19, la-su 10-16. Käytössämme on MAXX ja ROWA.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse marianne.ahonen@apteekit.net
puh 040 574 1013


TURENKI

Farmasian opiskelija! Haluatko kesätöihin apteekkiin? Meillä olisi kesätöitä sekä farmaseutille että farmasian oppilaalle. Työt voisi aloittaa toukokuun puolella tai kesäkuun alussa. Turengin apteekki sijaitsee noin 15 km etelään Hämeenlinnasta. Apteekkimme on avoinna arkisin 9-19 sekä lauantaisin 9-15. Sivuapteekkimme sijaitsee Rengossa ja on avoinna arkisin 9-17. Otathan yhteyttä mahdollisimman pian. Apteekkari riitta.andersin@turenginapteekki.fi, 0407363913 tai proviisori outi.saksi@turenginapteekki.fi 036882220.


TURKU

Turun Hansatorin apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäksi (kesäkuu-elokuu). Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi konkari. Voit työskennellä meillä koko kesän tai sopimuksen mukaan lyhyemmänkin ajan. Työpäivät järjestyvät joustavasti tilanteesi huomioiden.
Käytössä on maxx järjestelmä. Olemme auki maanantaista perjantaihin 9-20, lauantaisin 10-19 ja sunnuntaisin 12-18.
Tervetuloa iloiseen työporukkaamme!
Ota yhteyttä sähköpostitse, apteekkari Siv Eriksson siv.eriksson@hansatorinapteekki.fi tai proviisori Anneli Vikman anneli@hansatorinapteekki.fi tai proviisori Kim Widell kim@hansatorinapteekki.fi


Hansatorgets apotek i Åbo anställer en farmaceut eller en provisorstuderande med farmaceuträttigheter för sommaren (juni-augusti). Du kan vara nyligen utexaminerad eller ha längre erfarenhet. Du kan jobba hela sommaren eller enligt överenskommelse även en kortare period. Egna önskemål gällande arbetstider tas i beaktande.
Vi använder Maxx. Apoteket är öppet vardagar 9-20, lördagar 10-18 och söndagar 12-18.
Välkommen med i vårt glada gäng!
Tag kontakt med apotekare Siv Eriksson siv.eriksson@hansatorinapteekki.fi eller provisor Anneli Vikman anneli@hansatorinapteekki.fi eller provisor Kim Widell kim@hansatorinapteekki.fi


TURKU

Apteekki Prisma Länsikeskuksen motivoitunut ja mukava henkilökunta Turussa etsii joukkoonsa farmaseuttia tai oppilasajan suorittanutta farmasian opiskelijaa kesätöihin kesä-elokuuksi 2022 tai sopimuksen mukaan.

Toivoisimme sinun olevan reipas, joustava, oma-aloitteinen ja pitävän asiakaspalvelusta. Tarjoamme nykyaikaisen, koulutusmyönteisen, farmaseuttista osaamista arvostavan työyhteisön.

Aukioloaikamme ovat vaihtelevat: ma-pe 9-20, la 9-17 ja su 12-16. Meillä on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä. Yhteydenotot apteekkari Minna Jaanson puh. 040 1962 060 tai minna.jaanson@apteekit.net. Tapaamisiin!


TURKU

Haemme Turun Varissuon apteekkiin kesäksi 2023 farmaseuttia sijaiseksi ajalle kesä-elokuu tai sopimuksen mukaan. Apteekissamme on pd3-järjestelmä, Procuro ja Presto. Arvostamme hyvää motivaatiota apteekkityöhön, oma-aloitteisuutta sekä hyviä tiimityötaitoja. Apteekin aukioloajat ovat arkisin 9-18 ja lauantaisin 9-15. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen merja.johansson@apteekit.net. Lisätietoa saat soittamalla apteekkari Merja Johanssonille p. 0505696392 tai proviisori Johanna Kermiselle p. 0207349120.


TURKU

Turun Skanssin Apteekissa kesätyöpaikka farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle ajalle 1.5. – 30.9. tai sopimuksen mukaan.

Apteekkimme sijaitsee kauppakeskus Skanssissa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tiedustelut: apteekkari Petri Kumlin puh. 040-7089112 petri.kumlin@skanssinapteekki.fi.


TURKU

Kesätyöpaikka farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle kesäksi 2024. Työt voi aloittaa joustavasti myös aikaisemmin keväällä. Apteekki on avoinna ma-pe 9-17 ja la 10-14. Apteekissa käytössä Pd3-apteekkijärjestelmä.

Yhteydenotot apteekkari Lenita Jokinen, lenita.jokinen@apteekit.net, p. 050 4908944. Turun 21. Runosmäen apteekki


TUUSNIEMI

Farmaseutti tai proviisoriopiskelija (farmaseutin oikeuksin), tule kesäksi töihin Tuusniemen apteekkiin! Tarjolla töitä kesä-syyskuuksi. Mahdollisuus työskennellä osa kesästä Jynkän sivuapteekissa Kuopiossa. Tuusniemen ja Jynkän apteekit ovat pieniä ja idyllisiä apteekkeja , joissa farmaseutin työnkuva on monipuolinen. Palkka neuvoteltavissa. Ota yhteyttä apteekkari Piia Korhoseen (040 5590513 piia.korhonen@apteekit.net) ja kysy lisää!


UUSIKAUPUNKI

Uudenkaupungin Uudessa apteekissa on avoinna kesätyöpaikka farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle tai farmasian oppilaalle, ajalle 1.6.-31.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Apteekki sijaitsee S-marketin yhteydessä ja on avoinna arkisin klo 8.30-20 ja lauantaisin klo 9-16. Lisäksi päivystämme parillisten viikkojen sunnuntaina ja pyhäpäivinä klo 11-15. Meillä on käytössä Maxx-ohjelmisto ja Fixu-varastoautomaatti.
Avustamme asunnon hankinnassa. Tule kesäksi Uuteenkaupunkiin, yhteen Suomen kauneimmista kesäkaupungeista!
Yhteydenotot apteekkari Katriina Helasmo, katriina.helasmo@apteekit.net, tai puh. 044 3036818/ 02 8426100.


VAASA

Vaasan Vanha Apteekki hakee farmaseutin pätevyyden omaavaa, reipasta ja palveluhenkistä henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Olemme joustavia työajan suhteen, työtä on tarjolla osa- tai kokopäiväisesti - kuten Sinulle parhaiten sopii. Aloittaa voit 1.5 tai sopimuksen mukaan.
Vaasa on sopivan kokoinen kaupunki missä voit halutessasi pyöräillä työpaikalle. Lisäksi me tuemme liikuntaasi rahallisesti. Toisaalta, jos haluat käyttää työmatkoihin autoasi, voimme tarjota Sinulle maksuttoman pysäköintihallipaikan naapurissamme.
Me vaasalaiset olemme enemmin tai vähemmin kaksikielisiä ja täällä Sinulla on hyvä mahdollisuus kehittää kielitaitojasi. Vaasan kansainvälisyydestä johtuen saamme käyttää molempien kotimaisten lisäksi myös muita kieliä.
Hakemamme henkilö voi myös olla pidemmän aikaa alalta pois ollut. Yhteistyöhaluiset työkaverit kouluttavat Sinut ajan tasalle.
Huomioimme vahvuusalueesi toimenkuvassasi esim. annosjakelussa, video- ja puhelinpalveluissa, lääkkeenvalmistuksessa, kampanjamynnissä tai vaikkapa HaiPro-asioissa.
Olemme joustavia työaikasuunnittelussa ja otamme huomioon toivomuksesi työaikojen suhteen.
Otathan rohkeasti yhteyttä, olet tervetullut meille lyhemmäksi tai pitemmäksi aikaa!
Yhteydenotot sähköpostitse: anja.borgmastars@apteekit.net


VAASA

Apteekki Vaasa Minimani etsii farmaseuttia tai proviisoria farmaseutin työtehtäviin, määräaikainen kesälomien aikainen sijaisuus. Mikäli olet proviisori ja kiinnostunut asiakaspalvelusta pääasiallisena työtehtävänä, otamme mielellämme hakemuksesi vastaan.

Olemme muuttaneet täysin uusiin tiloihin keväällä 2020 Vaasan Minimani-kauppakeskuksen yhteyteen. Käytössämme on Maxx. Kesälomien ajan olemme auki arkisin klo 9-18, lauantaisin klo 9-15. Sekä suomen että ruotsin osaaminen on meillä suuri etu, mutta edellytämme sinulta vain innokkuutta oppia palvelemaan asiakkaat myös toisella kotimaisella kielellä.

Ota yhteyttä ja kysy halutessasi lisää. Lisätietoja saat soittamalla proviisoreilta (puh. 06-3196400). Voit myös laittaa hakemuksen ja CV:n suoraan osoitteeseen info@apteekkivaasaminimani.fi. Otsikoithan sähköpostisi selkeästi esim. ”Työhakemus - farmaseutti”.

Jos olet hakemamme sopiva tyyppi, taulukkopalkkaa korkeammat palkkatoiveet voidaan huomioida.

Edellytämme hakijalta laillistettua farmaseutin tai proviisorin pätevyyttä.


VAASA

Kesätyö Vaasassa farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle!
Palosaaren apteekkiin Vaasan yliopiston kupeessa tarvitaan kesäfarmaseutti (28.5.-1.9. välisellä ajalla sinulle sopiva ajanjakso, vaikka kuukausi tai kaikki kolme).
Apteekissa käytetään Salix-järjestelmää, asiakkaista noin puolet puhuu suomea, puolet ruotsia. Nu är det möjligt att träna också svenska. Asuntokin löytyy helposti ja edullisesti kesäksi vapautuvista opiskelija-asunnoista.
Otathan yhteyttä apteekkari Maria Hautalaan maria.hautala@apteekit.net tai puh.050-5298588


VAASA - VASA

KESÄTYÖ VAASASSA

Tule kesätöihin Vaasaan Apteekki Kivihakaan. Tarjoamme töitä farmasian opiskelijoille ja myös muille alasta kiinnostuneille.

Pääset täydentämään mukavaa, asiakaspalveluhenkistä joukkoamme uusittuun apteekkiimme. Käytössämme on alan uusimmat työvälineet: Maxx, Iso-Fixu, noutoautomaatti, verkkoapteekki jne. Meillä pääset tekemään apteekkityötä monipuolisesti ja vaihtelevasti varastonhallinnasta ja kassatyöskentelystä apteekkikosmetiikkaan. Sekä kokoaikainen että osa-aikainen työ sopii meille.

Palvelemme asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Apteekin aukioloajat: ma-pe klo 9-19, la 10-16

Sijaitsemme Vaasassa Kivihaan kauppakeskusalueen keskellä. Tarvittaessa avustamme asunnon hankkimisessa.

Kysy lisää ja tule tutustumaan!
Apteekkari Mona Heikfolk puh. 040-5650819 tai mona.heikfolk@apteekit.net
www.apteekkikivihaka.fi


SOMMARJOBB I VASA

Kom och sommarjobba på Stenhaga Apotek i Vasa. Vi erbjuder arbete åt farmaciestuderanden och andra som är intresserade av branschen.

Vi erbjuder dig plats i vårt trevliga, serviceinriktade team på en modern arbetsplats, då vårt apotek bara har funnits på sin nuvarande plats i några år. Vi har MAXX, Iso-Fixu lagerrobot, hämtautomater och ett växande nätapotek Hos oss får du jobba mångsidigt med allt, från lagerhållning och kassaarbete till kosmetikförsäljning. Både heltid och deltid passar oss.

Vi betjänar våra kunder på finska, svenska och engelska
Vår öppettider: må-fr 9-19, lö 10-16

Vi finns i Stenhaga shoppingområdet i Vasa. Vid behov hjälper vi dig att skaffa lägenhet.

Ta kontakt med apotekare Mona Heikfolk tel. 040-565 0819 eller e-post: mona.heikfolk@apteekit.net
www.stenhagaapotek.fi


VALKEAKOSKI

Kesällä 2024 ajalla kesä-heinä/-elokuu proviisorille tai farmaseutille tai opiskelijalle farmaseutin oikeuksin kesätyö, Valkeakosken keskusapteekissa osa- (min. ma-ti) tai koko aikaisena. pd3 ohjelman alkeet olisi hyvä osata.
Kysymykset: nina.kettunen@apteekit.net
Valkeakosken keskusapteekki on avoinna
ma-pe 8:30-20:00 ja la 9-17 ja su 11-17


VALKEAKOSKI

Kasvava Valkeakosken Uusi Apteekki hakee kesätöihin farmaseuttia, proviisoria, tai opiskelijaa. Aloitus sopimuksen mukaan.

Työnkuva on monipuolinen, pääset tekemään asiakaspalvelun ohella myös mm. verkkoapteekin hallinnointia ja sosiaalisen median julkaisuja.

Soita ja kysy lisää: apteekkari Santero Morri 045 604 9922
sähköposti: santero.morri@uusiapteekki.net


VALKEALA

LOVIISA
Kruunu-apteekki Loviisan keskustassa hakee farmaseuttia kesätöihin 10.5.-30.9.22 väliseksi ajaksi (tai sopimuksen mukaan).
Apteekki on avoinna arkisin klo 9-19, la klo 9-15 ja pyhinä klo 11-15. Käytössämme on MAXX-järjestelmä.
Loviisa on kaksikielinen kaupunki, joten ruotsin kielen taito on eduksi, mutta ei välttämätöntä.
Tarvittaessa avustamme asunnon hankinnassa.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ota yhteyttä: apteekkari Rita Heinonen 040 764 3307, rita.heinonen@apteekit.net


VANTAA

VANTAA

Hakunilan Apteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää. Koulutuksenasi voi olla myös esimerkiksi kosmetologi tai merkonomi, jolloin opetamme sinulle lääketeknikon tehtävät ja voit halutessasi suorittaa lääketeknikon tutkinnon oppisopimuksella.

Työnkuvan keskeisimmät osa-alueet ovat: tavaranpurku FIXU-varastoautomaatilla ja kassatyöskentely. Hoidat myös apteekin lääkekuljetuksia, joten ajokortti on välttämätön. Lisäksi saat omia vastuualueita kiinnostuksen ja osaamisesi perusteella. Kokemus vastaavista töistä on eduksi.

Apteekkimme on remontoitu ja meillä on MAXX-apteekkiohjelma sekä Fixu-varastorobotti. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun.

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä mm. Tikkurilan juna-asemalta, Kehä III:sen ja Lahden moottoritien risteyksessä. Olemme avoinna ma-pe 8-20, la 9-18 ja su/pyhä 11-17 ja työaikasi vaihtelee aukioloaikojen mukaan.

Olet positiivinen, pidät asiakaspalveluista ja tekemisen meiningistä. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit! Työsuhde voi alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Toivomme kokoaikaista teknistä työntekijää, mutta otamme huomioon mahdolliset osa-aikatyötoiveet.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä p. 0400-635575 / apteekkari Katja Keskiaho tai p. 09-8770580 / proviisori Oona Ojala tai lähetä suoraan hakemus 30.6.2021 mennessä osoitteeseen: katja.keskiaho@apteekit.net.


VARKAUS

Varkauden Vanha Apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa touko-syyskuulle tai sopimuksen mukaan. Aptekkimme sijaitsee Varkauden Prismassa ja meillä on käytössä pd3-apteekkijärjestelmä. Meihin on mahdollista tutustua lähemmin osoitteessa www.varkaudenvanhaapteekki.fi. Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse apteekkari Kirsi Puuruselta (kirsi.puurunen@apteekit.net) tai puhelimitse proviisori Suvi Kärkkäiseltä puh. 017-266 4712.


VEHMERSALMI

Haetaan farmaseuttia lupsakkaan maalaisapteekkiin Vehmersalmelle ajalle 1.6.-31.8.2024. Työaika on maanantaisin klo 9-17 ja tiistaista perjantaihin klo 9-16. Viikonloput ovat aina vapaat. Palkka on työehtosopimuksen mukainen täysi palkka huolimatta pienemmästä viikkotuntimäärästä. Apteekkijärjestelmänä on Pd3.

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen kuopion.satamaapteekki@apteekit.net. Tarvittaessa voit myös kysellä lisätietoja puhelimitse 017-261 2035.


VIHANTI

Haluaisitko tulla maistelemaan pohjoispohjalaisen maaseudun rauhaa kesäksi 2022 Vihantiin? Meillä olisi kesätyötä tarjolla farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle noin kolmen kuukauden ajaksi. Meillä on pieni, toimelias ja iloinen työporukka ja mukavat asiakkaat. Vihanti sijaitsee pääradan varrella vajaan tunnin matkan päässä Oulusta, ja on tunnettu mm. kinttupoluistaan ja vireistä kylistään. Keskustasta käden ulottuvilta löytyy apteekin lisäksi mm. kauppa, kirjasto ja kuntosali. Apteekki on auki ma-pe klo 9-17 ja työnkuva on meillä vaihteleva ja monipuolinen. Meillä pääset oppimaan muun muassa annosjakelutilausten käsittelyä ellei se ole jo ennestään tuttua. Apteekkijärjestelmänä meillä on MAXX. Arvostamme palveluhenkistä ja ihmisläheistä asennetta. Kiinnostaisiko? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää! Yhteydenotot apteekkari Saila Toukomies, p. 050 3360826 tai saila.toukomies@apteekit.net


VIHTI

Farmaseutille kesätöitä Vihdin apteekissa

Vihdin 1. apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle. Apteekissa on nuorekas tiimi ja mukava työilmapiiri, meillä opit myös annosjakelutyön! Ota yhteyttä apteekkari Sari Westermarckiin, sari.westermarck@apteekit.net tai puhelin 0400 273217.


VOIKKAA

Farmaseutti tai proviisori kesäksi KOUVOLAAN, Voikkaan apteekkiin
Kouvolan IX, Voikkaan apteekki hakee rennon ja rempseän henkilökuntansa lisävahvistukseksi farmaseuttia/proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen kesän 2022 ajaksi. Työsuhde alkaisi sopimuksen mukaan huhti-touko-kesäkuussa 2022. Arvostamme oma-aloitteista, toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta työhön. Toimimme moderneissa tiloissa Voikkaan keskustassa, josta matkaa Kuusankosken keskustaan on 4 km ja Kouvolan keskustaan 11 km. Apteekissamme on käytössä pd3-apteekkiohjelma ja Rowa-lääkerobotti. Aukioloaikamme ovat: ma-pe 9-18, la 9-13.
Asunnon hankinnassa autetaan.
Jos kiinnostuit, ota ihmeessä yhteyttä, niin jutellaan lisää!
Apteekkari Leena Mäkinen p. 050-5142552 (leena.makinen@apteekit.net) tai proviisori Eveliina Pulkkinen (eveliina.pulkkinen@apteekit.net), 05-3289409.


VÖRÅ

Till vårt fina team på Vörå apotek söker vi en FARMACEUTVIKARIE till sommaren 2022. Det finns också möjlighet att jobba under våren och hösten 2022 enligt överenskommelse.
Vörå är en landsbygdskommun strax norr om Vasa. Majoriteten av våra kunder pratar svenska. Apoteket använder Maxx receptbehandlingsprogram. Vi har stängt kvällar, söndagar och helgdagar.
Platsen fylls genast då rätt person hittas. Vi hjälper dig gärna att hitta lägenhet vid behov.
Jag svarar gärna på frågor, tveka inte att höra av dig när som helst!
Apotekare Majbritt Björklund tfn 040 519 6392 eller majbritt.bjorklund@apteekit.net
www.voraapotek.fi
Facebook: Vörå Apotek Vöyrin Apteekki

Vöyrin apteekkiin haetaan kesäksi 2022 FARMASEUTTISIJAINEN. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä tunteja keväällä ja syksyllä 2022 sopimuksen mukaan.
Vöyri on maalaiskunta Vaasan pohjoispuolella. Apteekin asiakkaista suurin osa ovat ruotsinkielisiä. Apteekissa on Maxx -reseptinkäsittelyohjelma käytössä ja apteekki on suljettuna iltaisin, sunnuntaisin, ja arkipyhisin.
Paikka täytetään kun sopiva henkilö löytyy. Autamme mielellään asunnon etsimisessä tarvittaessa.
Vastaan mielellään kysymyksiisi, ethän epäröi ottaa yhteyttä milloin tahansa!
Apteekkari Majbritt Björklund puh 040 519 6392 tai majbritt.bjorklund@apteekit.net
www.voraapotek.fi
Facebook: Vörå Apotek Vöyrin Apteekki


YLIKIIMINKI

Oulun 12. Ylikiimingin apteekissa kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle noin kolmen kuukauden ajaksi tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme:
- iloista ja palveluhenkistä asennetta
- oma-aloitteista työotetta
- yhteistyökykyä ja joustavuutta

Tarjoamme:
- Monipuolisen työnkuvan
- Mukavat työajat. Apteekki on avoinna ma-pe 9-17 ja la 9-14

Käytössämme on pd3 apteekkijärjestelmä, EasyMedi, Procuro ja Presto. Apteekki kuuluu Laatuapteekit-ketjuun.

Tervetuloa kesäiseen Ylikiiminkiin! Otahan rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.
Vapaamuotoiset hakemukset ja CV sähköpostitse elsi.maatta@apteekit.net
Tiedustelut apteekkari Elsi Määttä puh. 050 5444 842


Apteekkihaku

Löydä lähin Apteekkisi

Lääkehaku

Hinnat, saatavuus ja korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä