Avoimet kesätyöpaikat

HELSINKI

RUOHOLAHDEN APTEEKKI (Helsingin 61. apteekki)
Itämerenkatu 21, puh. 09 6859410

HELSINKI 13.3.2018

Ruoholahden apteekki, www.ruoholahdenapteekki.fi, hakee KESÄLOMITTAJAA lähinnä viikoille 25 – 33. Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet positiivinen, asiakaspalvelusta kiinnostunut, yhteistyökykyinen ja sinulla on farmaseutin oikeudet (FARMASEUTTI/ PROVIISORIOPISKELIJA). Olemme moderni kaupunkiapteekki ja asiakaskuntamme kansainvälistä. Meille on helppo tulla metrolla, bussilla, ratikalla tai vaikka pyöräillen. Löydät meidät Ruoholahden Kauppakeskuksen ulkotorilta, osoitteesta Itämerenkatu 21. Olemme Avainapteekki. Käytössämme on MAXX-järjestelmä. Suomen lisäksi hyvä englanninkielen taito on välttämätön kansainvälisessä toimintaympäristössämme. Ota yhteyttä ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen helena.suomela@apteekit.net, p. 09 685 9410 apteekkari Helena Suomela.


HELSINKI

Kannelmäen Keskusapteekki, Helsinki

Haemme farmaseutteja tai farmaseutin oikeudet omaavia proviisoreita kesätöihin joko kokopäiväiseen ja osa-aikaisiin töihin.

Tervetuloa mukaan nuorekkaaseen joukkoomme! Kysy rohkeasti lisätietoja. Apteekkari Kirsi Yritys, p.041-5069670, kirsi.yritys@gmail.com


HELSINKI

LAAJASALON APTEEKKI/Helsinki

Etsimme farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesätöihin toukokuusta alkaen ja myöhemmin syksyllä ilta- ja viikonlopputöihin. Tarve jatkuu apteekin muutettua uusin tiloihin marraskuun 2018 lopulla, jolloin aukioloajat laajentuvat.
Apteekkijärjestelmämme on MAXX.
Luonteeltasi olet positiivinen ja reipas sekä omaat hyvät asiakaspalvelutaidot.
Lähetä cv:si ja hakemuksesi osoitteeseen jussi.kalsta@apteekit.net tai soita 040-7576224.


VANTAA

Farmaseutti. Paikka kesäksi 2018 avoinna. Ota yhteyttä Kirsi Paulamäki, apteekkari, 0400-814126


KAUNIAINEN

Kauniaisten apteekissa on tarjolla osa-aikatyötä asiakaspalvelusta innostuneelle reippaalle farmaseutille. Työ sopii hyvin esim. proviisoriopiskelijalle tai opintojen loppusuoralla olevalle, keväällä valmistuvalle farmaseutille.

Työ on alkuun pääosin ilta- ja lauantaivuoroja, lisäksi on mahdollisuus kesätöihin kesällä 2018. Aloitusajankohta voidaan sopia joustavasti. Apteekissamme on käytössä Salix-järjestelmä.

Lähetä cv:si ja hakemuksesi osoitteeseen: kauniaisten.apteekki@apteekit.net. Tiedustelut: johtava proviisori Riikka Renko-Kaski, puh. 09 505 1331.


TAMMISAARI

EKENÄS
Ekenäs I apotek anställer en farmaceut eller en provisorstuderande med farmaceuträttigheter för sommartiden 2018. Ekenäs är en mycket charmig och livlig sommarstad och fullt av evenemang. På sommaren besöker många turister oss, eftersom apoteket är beläget i Ekenäs centrum vid Rådhustorget. Förbindelserna från huvudstadsregionen och från Åbo är goda.
Gå och bekanta dej med oss på vår hemsidor: http://www.ekenas1apotek.com/ och tag kontakt med apotekare Risto Suominen (risto.suominen(at)apteekit.net eller tel. 019 24 11441).

TAMMISAARI
Etsimme Tammisaaren 1. apteekkiin farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäksi 2018. Tammisaari on erittäin viehättävä ja vilkas kesäkaupunki, tapahtumia täynnä ja ruotsinkieli karttuisi kaupan päälle! Kesäisin käy paljon turisteja, sillä apteekki sijaitsee Tammisaaren keskustassa, Raatihuoneentorin varrella.. Yhteydet sekä pääkaupunkiseudulta, että Turusta ovat hyvät.
Käy tutustumassa meihin kotisivuillamme: http://www.ekenas1apotek.com/ ja ota yhteyttä apteekkari Risto Suomiseen (risto.suominen(at)apteekit.net tai puh. 019 24 11441).


HÄMEENLINNA

Hämeenlinnan Tiiriön apteekissa kesälomasijaisuus asiakaspalveluhenkiselle farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle (farmaseutin oikeudet). Kouluttaudumme aktiivisesti ja käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä. Tiiriön apteekki sijaitsee Hämeenlinnassa vilkkaassa Prismakeskuksessa ja apteekkimme on avoinna ma - pe klo 9 - 20 ja la klo 9 - 17.

Käy tutustumassa www.tiirionapteekki.fi ja ota yhteyttä:
p. 03 61 500 500 apteekkari timo.maenpaa@apteekit.net tai johtava proviisori heli.saario@apteekit.net


HÄMEENLINNA

1-2 farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa kesäsijaisiksi Hämeenlinnaan

Aulangon apteekki Hämeenlinnassa hakee farmaseutteja tai farmaseutin oikeudet omaavia proviisoriopiskelijoita lomasijaisiksi kesä-elokuuksi.

Sijaisuus voi olla lyhyempi tai jatkua vielä syyskuullakin.

Muutamme kesäkuussa uusiin tiloihin Aulangontie 1:een. Apteekki sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemasta. Apteekki on avoinna arkisin 8.30 -19 ja lauantaisin 9-16. Käytössämme on pd3-järjestelmä ja Rowa-automaatti.

Tervetuloa, kysy lisää proviisori Satu Harju tai apteekkari Kristiina Bäckman-Vatanen 03-622900 tai satu.harju@apteekit.net


TURENKI

Turengin apteekissa on tarjolla töitä farmaseutille kesäksi 2018. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä. Turenki sijaitsee noin 15 kilometriä Hämeenlinnasta etelään ja apteekki on avoinna arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-15. Tutustu Turengin apteekkiin verkkosivuillamme www.turenginapteekki.fi

Yhteydenotot proviisori Laura Hirvisaari, laura.hirvisaari@turenginapteekki.fi tai 03-688 2220.


LAHTI

Apteekki Karisma hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesätöihin kesä-elokuulle 2018. Tarvetta olisi mahdollisesti myös myöhemmin syksyllä iltavuoro- ja viikonlopputöihin.

Kokemus apteekkityöstä ja MAXX-apteekkijärjestelmän tunteminen katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen: apteekkikarisma.lahti@apteekit.net
Tiedustelut: apteekkari Päivi Sulosaari puh. 0407417974 tai proviisorit puh. 03-7516909


PADASJOKI

Padasjoen apteekissa on kesälomasijaisuus proviisorille tai farmaseutille toukokuun alusta elokuun loppuun v. 2018. Apteekki on avoinna ma-pe 9-17 ja la 9-13, kesällä la 9-14. Apteekkijärjestelmämme on MAXX. Kysy lisätietoja apteekkari Tarja Haapanen p. 03 5513040 tai 040 5762608, sähköposti tarja.haapanen@salnet.fi


HARTOLA

Kesätyötä tarjolla teknisiin töihin esimerkiksi lääketeknikolle tai farmasian oppilaalle kesä-heinäkuussa 2018.
Ilmoita kiinnostuksesi 03-716 1205 tai hartolan.apteekki@apteekit.net


JOUTSA

Tule kesätöihin kesäkunta Joutsaan nelostien varteen! Joutsan apteekki hakee mukavaan joukkoonsa farmasistia kesä-elokuuksi 2018 tai sopimuksen mukaan. Voimme avustaa asunnon järjestymisessä. Käytössämme on Maxx-ohjelma. Voit tutustua kotisivuihimme www.joutsanapteekki.fi. Jos kiinnostuit, niin soita ja kysy lisää apteekkari Riitta Laurilalta p. 040-7415500.


TURKU

Kaunis kesäkaupunki Turku kutsuu!
Me Raunistulan apteekissa kaipaamme mukavaan joukkoomme farmaseuttia kesälomasijaiseksi. Arvostamme asennetta: "asiakas on ykkönen".
Meillä on käytössä Maxx ja toivomme,että sen käyttö on tuttua myös sinulle.
Apteekkimme on auki ma-pe klo 9-19,kesällä viikot 26-32 klo 9-18, la klo 9-15.
Työt voisit aloittaa kesäkuun alussa ja jatkaa elokuun loppuun tai sopimuksen mukaan.
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.
p.0408362853 tai sähköposti raija.saarenpaa@apteekit.net

Ilmoitus jätetty 15.3.2018


TURKU

Pyhän Henrikin apteekki etsii reippaita ja asiakaspalvelutyöstä innostuneita kesätyöläisiä kesäksi 2018 avuksi kassatyöskentelyyn ja logistiikan hoitoon.

Olemme moderni ja monipuolisesti palveleva apteekki. Meillä työskentelee muun muassa kosmetologeja ja sairaanhoitaja.

Lisätietoja antaa apteekkari Harri Kanerva, harri.kanerva@kolumbus.fi. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse.


TURKU

Proviisoriopiskelijalle tai farmaseutille kesätyötä Turun Skanssin Apteekissa.

Haemme farmaseutin oikeudet omaavia proviisoreita (opisekilijoita) tai farmaseutteja kesätöihin joko kokopäiväiseen ja osa-aikaisiin töihin.

Apteekkimme sijaitsee Skanssin kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme avoinna ma-pe 8-21, la 8-19 ja su 11-19.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai kim.forsen@skanssinapteekki.fi. Tiedustelut: apteekkari Petri Kumlin puh. 020 7928480, petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai proviisori Kim Forsén puh. 020 7928480, kim.forsen@skanssinapteekki.fi


RAISIO

Haemme Raisioon Tasalan apteekkiin kesäksi 2018 farmasian opiskelijaa tai lääketeknikkoa apteekin työntekijöiden kesäsijaiseksi kesäkuukausiksi. Ajokortti välttämätön. Aukioloaikamme 9-20 ja lau. 9-17.
Ota reippaasti yhteyttä tasalanapteekki@apteekit.net tai puh. 02 4336200 proviisori Liisa Lehtihuhta tai apteekkari Seija Aimo


RIIHIKOSKI

Farmaseutti, proviisori tai proviisoriopiskelija farmaseutin oikeuksin.

Kehittyvässä RIIHIKOSKEN APTEEKISSA Pöytyällä (40 km Turkuun) on tarjolla farmaseuttista työtä kesäksi 2018 ja mahdollisesti pitemmäksikin ajaksi sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mm. mukavat työajat, teknisesti ajan tasalla olevan työympäristön, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, ruokaedun ja mukavat työkaverit. Apteekissa ja sen kahdessa sivuapteekissa on käytössä Maxx. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Heinäkuun lauantait olemme suljettu.

Ota yhteyttä: aapo.honkanen@apteekit.net tai 040 7396103


MARIEHAMN

Central-Apoteket i Mariehamn söker

sommarfarmaceut till vårt moderna apotek.
Du är välkommen med i ett fint arbetslag där vi sätter kunden främst.

Vårt apoteksprogram är Maxx och Åland är speciellt på sommaren fullt av
evenemang som erbjuder dig något utöver det vanliga.
Vi hjälper dig gärna att ordna bostad.

Hör av dig till apotekare Johan EK
Tel. 040-8366073
E-post johan.ek@aland.net


Central-Apoteket Maarianhaminassa hakee

kesäfarmaseuttia moderniin apteekkiimme.
Olet tervetullut mukaan meidän joukkoomme jossa asiakas on
aina etusijalla.
Apteekkiohjelmamme on Maxx ja
Ahvenanmaa on varsinkin kesällä tapahtumia täynnä ja ruotsinkieli
karttuisi kaupan päälle!
Avustamme mielellämme asunnon hankkimisessa.
Ota yhteyttä niin kerron lisää.

Apteekkari Johan Ek
Puh. 040-8366073
Sähköposti: johan.ek@aland.net


UUSIKAUPUNKI

Uudenkaupungin Uudessa apteekissa farmaseutin kesälomasijaisuus kesäksi 2018. Aloitusaika ja tuntimäärä joustavasti sovittavissa. Apteekkimme muutti syksyllä uusiin toimitiloihin. Lisätietoja antaa apteekkari Tuula Kiiskinen, 02-8426100 tai 050-5448784, tuula.kiiskinen@apteekit.net.


LAITILA

Laitilan Uusi Apteekki on valoisissa ja viihtyisissä tiloissa sijaitseva kauppakeskusapteekki. Apteekkimme on auki ma-pe 9-18 ja la 9-14. Käytössämme on MAXX apteekkijärjestelmä.

Haemme mukavaan ja rentoon joukkoomme farmaseuttia/farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa/proviisoria kesäloman sijaiseksi kesä- elokuun 2018 ajaksi tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme iloista, asiakaspalveluhenkistä ja reipasta työotetta.

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä niin kerromme lisää: apteekkari Mervi Kaasinen puh. 050 5565175 (mervi.kaasinen@apteekit.net) tai proviisori Tanja Raatikainen puh. 02 851333 (uusiapteekki.laitila@apteekit.net)


SALO

SALO

Haemme Kuninkaantien apteekkiin Saloon farmaseuttia, farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoria tai proviisoria kesäloman sijaiseksi. Mahdollisesti jatkoa syksystä hoitovapaansijaisena.

Löydät meidät Salon keskustasta. Etäisyys Turun seudulta omalla autolla reilu 0,5 h ja pääkaupunkiseudulta reilu 1 h.

Meillä on mukava vakiintunut asiakaskunta, jolle tarjoamme ystävällistä ja ripeää palvelua ma-pe 8.30-18 ja la 8.30-14. Käytössämme on Salix, Procuro ja annosjakelu. Iloisella ja omatoimisella asiakaspalveluotteella sovit hyvin porukkaamme. Annosjakeluosaaminen ja hyvät atk-taidot plussaa.

Voit aloittaa työt 1.6 tai aikaisemmin ja jatkaa 30.8. saakka. Sovitaan ajat yksilöllisesti! Ole yhteydessä myös, jos syksyn mahdollinen sijaisuus kiinnostaa.

Soita ja tule käymään, niin jutellaan lisää! Olisi hienoa saada hakemus ja CV sp. minna.i.maenpaa@gmail.com. Toivomme yhteydenottoasi pian tai 28.2.2018 mennessä. Apteekkari Minna Mäenpää p. (02) 731 2300 ja 0400 699303.


FORSSA

Forssan Keskusapteekissa tarjolla farmaseutille / nuorelle proviisorille kesätöitä kesä-elokuun aikana. Käytössämme on MAXX ja Rowa.

Jos asenteesi on iloinen ja reipas sekä pidät asiakaspalvelutyöstä - tule Forssaan kesätöihin. Optiona on työn mahdollinen jatkuminen pitempäänkin, sillä farmaseuttimme jää kesäkuussa eläkkeelle.

Lisätietoja antaa apteekkari Antti Puustinen
puh. 03 4222835
email antti.puustinen@apteekit.net


TAMPERE

TAMPERE
Jos olet farmaseutti tai farmaseutin oikeudet saanut proviisoriopiskelija, tule kesätöihin Haka-apteekkiin Tampereelle. Töitä tarjolla kesä-elokuun ajaksi tai sopimuksen mukaan.
Apteekkimme sijaitsee Prisman kauppakeskuksen yhteydessä.Käytämme MAXX-järjestelmää ja apunamme on FIXU-varastoautomaatti.
Ota yhteyttä marjo.pekkala@haka-apteekki.fi tai soittele 040-500 0031 tai 03- 225 9020/Marjo Pekkala


TAMPERE

Apteekki Koilliskeskus kasvaa voimakkaasti ja haemme nyt farmaseutteja täydentämään ammattitaitoista huipputiimiämme.

Meillä on tarjolla paikka täysipäiväiselle farmaseutille sekä lisäksi kesätyöpaikkoja ja ilta- ja viikonlopputöitä farmaseuteille tai farmaseutin oikeudet omaaville opiskelijoille.

Apteekki Koilliskeskus sijaitsee vilkkaassa kauppakeskuksessa Linnainmaan Prismalla. Pääset tekemään vuoroja myös sivuapteekeilla Atalassa ja Peltolammilla, joten hakijoilta odotamme itsenäistä työotetta ja oma-aloitteisuutta. Meillä asiakasta palvellaan kokonaisvaltaisesti terveydenedistämisen ja hyvinvoinnin lähtökohdista, joten vahvan farmaseuttisen osaamisen lisäksi hyvä tietämys lääkkeettömistä hoidoista ja tuotteista on välttämätöntä. Apteekilla on lisäksi annosjakelupalvelua sekä verkkokauppa. Asiakaspalvelutiimimme on moniammatillinen - joukossa on kosmetologi ja hoitoalan ammattilaisia, joten pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Palvelemme pääapteekilla ma-la klo 8-21 ja su klo 10-18. Sivuapteekkimme palvelevat ma-pe klo 9.30-17.30.

Jos kiinnostuit, laitahan hakemus ja CV:si sähköpostitse proviisori Outi Vuorensolalle, outi.vuorensola@apteekit.net, tai kysy lisätietoja, p. 044 7227916


TAMPERE

TAMPERE

Farmaseutille 3-5 päivää viikossa touko-syyskuun ajan joko kokonaan tai osaksi.
Apteekki avoinna 9-19 ja 9-15.
Yhteydenotot:
Tampereen 16 Kaukajärven aptteeki
03 3143 9500 / prov. Tarja Haara


LEMPÄÄLÄ

Apteekki Ikiomassa kesätöitä farmaseutille tai proviisorille kesä-elokuuksi tai sopimuksen mukaan.

Palvelemme ma-pe 9-19 ja la 9-15. Apteekissa on Maxx-järjestelmä. Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Lempäälässä noin 10 km päässä Tampereen keskustasta.

Ota yhteyttä: apteekkari Minna Villo 03 3670480 tai minna.villo@apteekit.net


MÄNTTÄ

Mänttä-Vilppulan 1. apteekkissa, Mäntän apteekkissa on avoimena farmaseutin kesäsijaisuus kesä-elokuussa 2018 tai sopimuksen mukaan. On mahdollista, että sijaisuus jatkuisi pidempäänkin, jopa elokuuhun 2019 saakka.

Mänttä on mainio kesäkaupunki, taide, musiikki ja luonto ovat kaupunkimme tavaramerkkejä.

Palvelemme arkisin klo 9-18, lauantaisin klo 9-14 ja pyhäpäivisin klo 11-14. Reseptuurimme on noin 80 000, käytössämme on Salix ja Procuro. Meillä on mukavat asiakkaat ja kiva henkilökunta. Asunnon hankinnassa autamme mielellämme.

Ota rohkeasti yhteyttä!

marja.lehtonen@apteekit.net tai puhelin 03-4747326


VIIALA

Reippaalle ja asiakaspalvelusta pitävälle farmaseutille tai proviisorille koko- tai osa-aikatyötä Viialan apteekissa touko-syyskuussa 2018. Aloitus- ja lopetusajankohta voidaan sopia yhdessä. Lisäksi syksystä eteenpäin mahdollisuus ilta- ja lauantaityöhön.

Viiala sijaitsee Pirkanmaalla Tampereen eteläpuolella. Apteekkimme on avoinna ma-pe klo 9-18 ja la 9-14. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä.

Soita ja kysy lisää: apteekkari Tuula Teinilä p. 040 5313728, tuula.teinila@apteekit.net.


SASTAMALA

Hei sinä farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija, tule kesälomansijaiseksi mukavaan ja iloiseen joukkoomme Häijääseen! Apteekkimme sijaitsee hyvien yhteyksien varrella kauppakeskus Häijään Äijässä Tampereelta 40 km Poriin päin ja on avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-15. Tilat ovat uudet, valoisat ja viihtyisät ja käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä ja Procuro. Töitä on tarjolla kesä-elokuun 2018 välisenä aikana sopimuksen mukaan.
Jos kiinnostuit, niin soita ja kysy lisää apteekkari Päivi Kaikkoselta, puh. Häijään apteekki 03-518 1135 tai 040-764 0024.


IKAALINEN

Ikaalisten apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille kesä-syyskuussa 2018. Apteekki on avoinna arkisin klo 9 - 18 ja lauantaisin klo 9 - 14. Käytössämme on Maxx -apteekkijärjestelmä.


Ota yhteyttä: apt. Annamari Hakala 040 5100933 tai annamari.hakala(at)apteekit.net


KIHNIÖ

Sopimuksen mukaan. Apteekkiohjelmamme on Maxx. Kysy lisää: apteekki.kihnion@gmail.com
Apteekkari Petteri Pietikäinen: 050-3762202


PALOKKA

Palokan apteekissa Jyväskylässä on avoinna kesälomansijaisuus farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle kesä-elokuussa 2018. Ota yhteyttä, niin kerron lisää. Apteekkari Tomi Järvinen p. 040-7288058 tai tomi.jarvinen@apteekit.net


KORPILAHTI

Farmaseutille tarjolla kesätyöpaikka 1.6.18 alkaen tai sopimuksen mukaan. Yhteydenotot apteekkari Virpi Kortemäki puh. 014-821775 tai virpi.kortemaki@apteekit.net


JÄMSÄ

Jämsän apteekki hakee farmaseutteja kesätöihin. Olemme vireä apteekki Keski-Suomessa ja palvelemme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä. Käytössämme on pd3-apteekkijärjetelmä ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.

Lisätietoja antavat apteekkari Raija Stoor p. 0400 518 355 (raija.stoor@jamsanapteekki.fi) tai proviisori Sari Hämelehto p. 010 4708866 (sari.hamelehto@jamsanapteekki.fi).


ÄÄNEKOSKI

Farmasistille (farmaseutille, farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle tai proviisorille) olisi töitä 1.6.-31.8.2018 ja mahdollisesti pidempäänkin.

Meillä on MAXX-apteekkijärjestelmä, Fixu-varastorobottti ja mukava henkilökunta.


KOUVOLA

Tornionmäen apteekissa Kouvolassa on tarjolla kesälomien sijaisuus kesäksi 2018 farmaseutille, proviisoropiskelijalle (farmaseutin oikeudet) tai vastavalmistuneelle proviisorille. Töiden aloitus ja lopetus sopimuksen mukaan.
Apteekkimme sijaitsee lähiössä S-marketin yhteydessä, reseptuuri n. 100 000. Aukioloajat ma-pe 8.30-18 ja la 9-15.
Meillä on PD3-järjestelmä ja jos se ei ole entuudestaan tuttu niin opetetaan käyttö.
Ota rohkeasti yhteyttä: apt. Kaija Kemppainen
puh. 041 4547284 tai kaija.kemppainen@apteekit.net


LAPPEENRANTA

Lappeenrannan 2. Uudessa apteekissa olisi tarjolla kesätöitä farmaseutille/proviisorille! Pääapteekki sijaitsee kauppakeskus Myllykeskuksessa, S-marketin kanssa samassa kiinteistössä, ja sivuapteekit Taipalsaarella ja Voisalmessa. Meillä on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä.
Mukavat työkaverit ja kaunis ympäristö Saimaan rannalla auttavat sinua varmasti viihtymään apteekissamme! Yhteydenotot apteekkari Kaisa Tuomaala 050-3719259 kaisa.tuomaala@gmail.com tai proviisori Minna Perrotta 05-8871180.


LAPPEENRANTA

Lappeenrannan I apteekki

Haemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesä-elokuuksi tai sopimuksen mukaan. Olemme avoinna ma-pe 8-20, la 8-18 ja su 11-18. Apteekkimme sijaitsee kauppakeskus Prismassa. Tervetuloa työskentelemään nuorekkaaseen ja mukavaan joukkoomme! Tiedustelut apteekkari Riitta Laurila 040 741 5500 tai riitta.laurila@apteekit.net


ALAJÄRVI

Kesätöitä tarjolla farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle Alajärven apteekissa. Apteekki avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su 11-15, apteekissa käytössä Pd3-apteekkijärjestelmä.
Ota yhteyttä prov. Tuija Polso, puh. 06-5571060 tai email: apteekki@japo.fi.


VAASA - VASA

Hei!
Aurinkoisessa Vaasassa kaivataan lyhyeksi tai miksei pidemmäksikin ajaksi farmaseutin oikeuksilla varustettua vahvistusta Vaasan Vanhan Apteekin joukkueeseen.
Tarjoamme joustavat työajat ja mukavat työkaverit. Meillä voit myös tarvittaessa hioa kouluruotsisi yhdeksi palvelukieleksesi.
Otathan yhteyttä
anja.borgmastars@apteekit.net


VAASA

Vaasan Kirkkoapteekilla on tarjota kesätöitä farmaseutille säännöllisellä työajalla (115 tuntia/3 viikkoa). Työsuhde voi alkaa jo huhtikuussa tai sopimuksen mukaan. Toivomme vahvistusta työvoimaamme kuitenkin viimeistään toukokuussa kesälomakauden alkaessa. Mikäli olet kiinnostunut jäämään töihin myös kesän yli, voimme tarjota sinulle myös vakituista työsuhdetta.


VAASA

Kesätyö Vaasassa farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle!
Palosaaren apteekkiin Vaasan yliopiston kupeessa tarvitaan kesäfarmaseutti (28.5.-1.9. välisellä ajalla sinulle sopiva ajanjakso, vaikka kuukausi tai kaikki kolme).
Apteekissa käytetään Salix-järjestelmää, asiakkaista noin puolet puhuu suomea, puolet ruotsia. Nu är det möjligt att träna också svenska. Asuntokin löytyy helposti ja edullisesti kesäksi vapautuvista opiskelija-asunnoista.
Otathan yhteyttä apteekkari Maria Hautalaan maria.hautala@apteekit.net tai puh.050-5298588


MALAX

Malax Apotek söker semestervikarie för tiden 1.6-31-8 eller enligt överenskommelse. Tag kontakt med apotekare Mona Heikfolk tel 06 3651209 eller mona.heikfolk@malaxapotek.fi.
Goda kunskaper i svenska nödvändigt.


VÖRÅ

Proviisori tai proviisoriopiskelija kesälomasijaiseksi

Vöyrin apteekki hakee proviisoria tai proviisoriopiskelijaa kesälomasijaiseksi. Ota yhteyttä: apteekkari Gunilla Lindström puh.0408239656, 06-3843812 tai voraapotek@apteekit.net

Vörå apotek söker en provisor eller provisorstuderande som semestervikarie. Kontakta: apotekare Gunilla Lindström tel. 0408239656, 06-3843812 eller voraapotek@apteekit.net


KRONOBY

Kruunupyyn 1. apteekki: Etsimme kesätöihin kesäksi 2018 farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa, jolla on farmaseutin oikeudet. Pienessä maalaisapteekissa pääset tekemään mielenkiintosi mukaan monenlaisia töitä asiakaspalvelusta somistukseen jne. Halutessasi pääset tutustumaan myös sivuapteekkiimme Ähtävällä. Asiakkaistamme suurin osa (n.80%) on ruotsinkielisiä. Ota yhteyttä apteekkariin 06-8345004. Lisätietoa apteekistamme: www.kronobyapotek.fi


KANNUS

Kannuksen apteekissa kesätöitä tarjolla farmaseutille tai proviisorille kesä-elokuussa 2018 tai sopimuksen mukaan. Apteekkimme on avoinna ma-pe klo 9-18 ja la 9-14. Käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä.

Lisätietoja antaa apteekkari Marja Korpi p. 06870008, marja.korpi@apteekit.net tai proviisori Elina Tammilehto apt0117@apteekit.net


PIELAVESI

Pielaveden apteekki hakee farmaseuttia kesäksi, työn kesto sopimuksen mukaan. Harjoitella voi jo huhtikuussa.
Yhteydenotot apt. Helvi Hänninen,
puh. 017-861366


IISALMI

Farmaseutin kesälomasijaisuus:

Iisalmen Ykkösapteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoria kesäloman sijaiseksi 14.5. – 12.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Apteekkimme sijaitse aivan Iisalmen keskustassa kauppakeskus Torikulmassa. Käytössämme on MAXX-järjestelmä ja FIXU-varastoautomaatti. Olemme moderni ja monipuolisesti palveleva apteekki. Olemme avoinna ma-pe 8-21, la 8-19 ja su 11–19.
Lisätietoja antaa apteekkari Harri Sormunen, harri.sormunen@apteekit.net , puh. 040 8699765. Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla apteekkarille harri.sormunen@apteekit.net.


VARKAUS

Varkauden Vanhassa Apteekissa on tarjolla kesätyötä farmaseutille noin toukokuun puolivälistä elokuun loppuun. Lisätietoja antavat apteekkari Kirsi Puurunen (kirsi.puurunen@apteekit.net) ja proviisori Suvi Kärkkäinen (suvi.karkkainen@apteekit.net)tai puh. 017 266 4700.


LIEKSA

Hei,
haemme kesätöihin Lieksan uuteen apteekkiin reipasta ja asiakaspalvelusta tykkäävää farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa. Kesätyösijaisuus alkaa 14.5. ja päättyy 18.8. tai erillisen sopimuksen mukaan. Apteekissamme on MAXX-käyttöjärjestelmä ja olemme myös annosjakelussa mukana.

Yhteydenotot: Apteekkari Helena Laitinen helena.laitinen@apteekit.net tai puh. 013521032


YLIVIESKA

YLIVIESKAN APTEEKKI hakee FARMASEUTTIA kesäloman sijaiseksi kesä-heinä-elokuuksi tai sopimuksen mukaan. Myös kesään mennessä farmaseutiksi valmistuvat huomioidaan.

Ylivieskan apteekki sijaitsee keskellä kaupunkia ja palvelee joka päivä eli ma-pe 9-19, la 9-15, su 12-15. Käytössämme on Salix-järjestelmä ja IsoFixu-varastoautomaatti.
Lisätietoja apteekkari Petteri Henriksson, puh 040-3526330. Hakemukset mahdollisine suosituksineen 16.3. mennessä sähköpostilla petteri.henriksson@salnet.fi


NIVALA

Nivalan apteekki etsii mieluiten farmaseutin oikeudet omaavaa kesätyöntekijää kesä-elokuun väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan.


HAAPAJÄRVI

Haapajärven apteekki
Haemme kesätöihin Haapajärven apteekkiin touko-elokuuksi 2018 tai sopimuksen mukaan farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa, jolla on farmaseutin oikeudet. Myös 1.-2. apteekkiharjoittelun suorittaneet opiskelijat huomioidaan. Apteekissamme on Salix-apteekkijärjestelmä, Fixu-varastoautomaatti ja mukavat työkaverit. Sinulta toivomme intoa asiakaspalveluun, reipasta otetta ja oma-aloitteisuutta. Kiinnostuitko? Tutustu uuteen apteekkiimme kotisivuiltamme www.haapajarvenapteekki.fi.
Yhteydenotot apteekkari Raija Rautio-Nikula tai proviisori Tarja Iso-Junno (0440) 761 020, (08) 761 020.


KAJAANI

Kesätöitä 2 farmaseutille Kajaanin 1.apteekissa

Kajaanin 1.apteekissa tarjolla kesätöitä 2 farmaseutille tai proviisori-opiskelijalle (farmaseutin oikeudet) kesä-elokuuksi. Olemme vilkas Maxx-apteekki keskellä kaupunkia ja muutamme toukokuun alussa kauppakeskukseen uusiin avariin tiloihin. Olethan reipas ja asiakaspalveluhenkinen etkä kaihda ilta-ja viikonlopputöitä. Olemme avoinna ma-pe klo 8.30-21 ja viikonloppuisin klo 10-18. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä apteekkari Riku Niemeen tai proviisori Maarit Turrekiin p. 08-6122 555 tai sähköpostilla ensimmainen.apteekki@kajaani.net


OULU

Oulun Myllyojan apteekki hakee joukkoonsa farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesälomien ajaksi 1.5-30.8. Arvostamme iloista ja reipasta työasennetta ja palveluhenkisyyttä.Käytössämme on pd3 apteekkijärjestelmä. Tervetuloa mukavaan joukkoomme, lisätietoja ja yhteydenotot apteekkari Hanna Ervasti sähköposti: hanna.ervasti@apteekit.net
puh (08) 5302 144 ja 040 776 1476


ROVANIEMI

Farmaseutille kesätöitä Rovaniemen Ounas apteekissa. Halutessasi voit aloittaa työt jo toukokuussa ja jatkaa töitä aina elokuun 2018 loppuun saakka. Lisätietoja paikasta antaa apteekkari Eeva Anttila puh. 040-5288969


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM