Avoimet kesätyöpaikat

ALAJÄRVI

Kesätöitä tarjolla farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle Alajärven apteekissa. Apteekki avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su 11-15, apteekissa käytössä Pd3-apteekkijärjestelmä.
Ota yhteyttä prov. Tuija Polso tai Arttu Kallio, puh. 06-5571060 tai email: apteekki@japo.fi.


ALAVUS

Kesäfarmaseutille töitä Alavuden apteekissa sopimuksen mukaan, myös lyhyemmät työsuhteet huomioidaan. Ota yhteyttä, jos olet farmaseutti, proviisori tai farmaseutin oikeudet omaava opiskelija, joka haluaa mukaan iloiseen työyhteisöön mukavien asiakkaiden pariin. Työtäsi avustaa myös varastoautomaatti. Yhteydenotot apteekkari Sirkka Hirvonen 050 3238480 tai sirkka.hirvonen@apteekit.net


ASKOLA

Hei sinä valmistuva farmaseutti tai proviisoriopiskelija. Tule kesätöihin Askolan apteekkiin 1.6-31.8.2020 väliseksi ajaksi tai sopimuksen mukaan. Apteekkimme on kiva pieni maalaisapteekki, jossa mukavat asiakkaat ja työkaverit. Voit tulla meille joko kokokaikaiseksi tai osa-aikaiseksi, ihan miltä sinusta tuntuu. Tarvetta farmaseutille on myös kesän jälkeen, jos se kiinnostaa. Soittele 0405069488 tai laita viestiä ilona.haikala@apteekit.net


ENO

Haemme Enon apteekkiin farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa toukokuun alusta elokuun loppuun tai sopimuksen mukaan. Apteekkimme sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Joensuusta. Olemme auki viikolla 9-18 ja lauantaina 9-13. Tarjolla päivittäin apteekkiemäntämme valmistamaa kotiruokaa omakustannushintaan. Käytössämme on Maxx-järjestelmä.

Lisätietoja saat apteekkari Helena Laitiselta (helena.laitinen@apteekit.net) tai proviisori Jarkko Kettuselta (enonapteekki.eno@apteekit.net) sähköpostitse tai numerosta 013-228 881.


ESPOO

Hei sinä farmasisti! Tule meille kesätöihin Espooseen Leppävaaraan apteekki Elixiriin,joko koko kesäksi tai osaksi kesää. Apteekki on Leppävaaran asemalla, katutasossa Sellon kauppakeskuksen vieressä. Olemme avoinna joka päivä, arkisin 8.30-21, la 10-18 su 12-18. Soittele 040 8360854 apteekkari Annika Tuominen-Kalland tai laita s posti info@apteekkielixir.fi.


HELSINKI

KÄPYLÄ
Farmaseutille kiva kesätyöpaikka tarjolla. Kesäkuu-elokuu. Meillä on reipas työyhteisö ja mukavat asiakkaat. Käytämme Maxx-ohjelmistoa. Apteekki on auki arkisin klo 8:30-19:00 ja lauantaisin klo 9:00-16:00. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun.
Tiedustelut ja hakemukset 22.3.2019 mennessä proviisori Jenni Sainio puh. 09 791335, sähköposti sari.kallioinen@apteekit.net


HELSINKI

Etelä-Haagan apteekki hakee farmaseuttia/farmaseutin oikeudet omaavaa kesätöihin toukokuun lopusta alkaen syyskuun loppuun tai sopimuksen mukaan. Jatkossa on mahdollisuus myös tuntitöihin. Apteekissamme on käytössä Salix-järjestelmä ja Procuro. Apteekki on avoinna kesällä arkisin 8.30-18 ja lauantaisin 9-13 (heinäkuussa lauantaisin suljettu). Meillä on myös sivuapteekki Pikku Huopalahdessa.

Lisätietoa apteekkari Eeva Karilta ja proviisoreilta p. 095872600. Hakemukset voi lähettää osoitteeseen eeva.kari(at)apteekit.net.


HELSINKI

Helsinki
Pukinmäen apteekissa tarvetta farmaseutille osa-aikaiseen työhön esim iltaisin ja viikonloppuisin ja nyt tulevana kesänä mahdollisuus kokoaikaiseen työhön. Pd3 taidot suotavia. Ota reippaasti yhteyttä. Pukinmäki on hyvien yhteyksien päässä kehä 1:sen ja juna-aseman vieressä, lähellä Viikkiä. Ota reippaasti yhteyttä. Varsinkin tuo kesä täytyy päättää melko pian.
Joonas.jaaskelainen(at)apteekit.net , 050 530 9490


HELSINKI

Pasilan apteekissa Triplassa kesätöitä farmaseutille/farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle toukokuun ja elokuun välisen ajan.

Toivomme sinulta reipasta ja iloista asennetta ja hyvää tuotetuntemusta. Meillä on kiva työyhteisö ja kiireiset asiakkaat. Työn määrä, aloitus ja työsuhteen kesto sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä
apteekkari Sari Kallioinen puh. 09 8689240, sähköposti sari.kallioinen@apteekit.net


HUITTINEN

Huittisten apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesä-, heinä- ja elokuuksi tai sopimuksen mukaan. Työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa kesän jälkeen. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja Iso Fixu -robotti.
Lisätietoja ja yhteydenotot:
martina.jons-kari@seutuposti.fi tai puh 040 7373241
Tervetuloa joukkoomme!


HÄMEENLINNA

Tiiriön apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa asiakaspalvelutehtäviin kesän ajaksi. Aloitus sopimuksen mukaan.

Tiiriön apteekki palvelee moottoritien varrella Prismakeskuksessa. Käytössämme on Pd3-järjestelmä sekä muut modernit työkalut.
Apteekki on avoinna ma-pe 9-20 ja la 9-17.

Yhteydenotot:
apteekkari Timo Mäenpää p. 040-8220855
timo.maenpaa@apteekit.net
ja/tai
johtava proviisori Heli Saario p. 03 61500500
heli.saario@apteekit.net


IKAALINEN

Ikaalisten apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille tai oikeudet omaavalle opiskelijalle kesä-syyskuussa. Voit työskennellä meillä koko kesän tai joustavasti osan jaksosta. Apteekki on avoinna arkisin klo 9 - 18 ja lauantaisin klo 9 - 14. Käytössämme on Maxx -apteekkijärjestelmä.


Ota yhteyttä: apt. Annamari Hakala 040 5100933 tai annamari.hakala(at)apteekit.net


ILMAJOKI

Kesätöitä Farmaseutille tai ehkä jopa kahdelle. Ota yhteyttä!


JOENSUU

JOENSUU
Farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle on tarjolla kesätöitä Joensuun Apteekki Atollissa Rantakylässä ajalle 1.6-31.8.2020. Meillä on käytössä MAXX-ohjelma. Ota yhteyttä apteekkari Aino Öfverberg 013-823 550 tai 050-63608 tai sähköpostitse: apt0369@apteekit.net


JOENSUU

Farmaseutille kesätöitä kesä-elokuuksi. Asunto järjestyy tarvittaessa. Yhteydenotot: apteekkari Marja Mikkonen, marja.mikkonen@noljakanapteekki.fi


JOUTSA

Joutsan apteekissa kesätyöpaikka farmaseutille / proviisorille 1.6.20 alkaen tai sopimuksen mukaan ainakin heinäkuun loppuun, mahdollisesti pidempäänkin. Palkka neuvoteltavissa.

Joutsa on vilkas kesäkunta eteläisessä Keski-Suomessa. Täältä löytyvät kaikki peruspalvelut kaikenikäisille. Asunnon hankkimisessa ja myös ylläpidossa avustetaan tarvittaessa.

Tervetuloa mahtavaan työporukkaamme!

Yhteydenotot apteekkari Virpi Kortemäkeen puh. 0207 342 300 tai virpi.kortemaki@apteekit.net.


JÄMSÄ

Jämsän apteekki hakee farmaseutteja kesätöihin. Olemme vireä apteekki Keski-Suomessa ja palvelemme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä. Käytössämme on pd3-apteekkijärjetelmä ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.

Lisätietoja antavat apteekkari Raija Stoor p. 0400 518 355 (raija.stoor@jamsanapteekki.fi) tai proviisori Sari Hämelehto p. 010 4708866 (sari.hamelehto@jamsanapteekki.fi).


KALAJOKI

Kalajoen 1. apteekissa on tarjolla farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle töitä kesä-elokuu ajalle tai sopimuksen mukaan. Apteekissamme on Maxx ja Rowa sekä mukavat työkaverit. Olemme avoinna ma-pe 8.30-18 ja la 8.30-14. Asunnon saannissa voidaan tarvittaessa auttaa. Kalajoki tarjoaa upeat maisemat, hienot hiekkarannat ja paljon kesäistä tekemistä.
Ota yhteyttä apteekkari Tarja Kurikkalaan tai proviisori Mervi Finnilään p. 0103214460 tai sposti kalajoenapteekki.kalajoki@apteekit.net


KANKAANPÄÄ

Farmaseutille kiva työpaikka Kankaanpään Keskusapteekissa kesäkuusta elokuuhun 2019, myös lyhyemmät työsuhteet huomioidaan. Työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa kesän jälkeenkin. Ota yhteyttä, jos olet farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava opiskelija, joka haluaa mukaan iloiseen työyhteisöön mukavien asiakkaiden pariin. Meillä on käytössä MAXX ja lisäksi työtäsi avustaa FIXU varastoautomaatti. Yhteydenotot apteekkari Briitta Holma-Lahti 050-5979640 tai briitta.holma-lahti@apteekit.net


KANNUS

Kesälomansijaisuus farmaseutille tai proviisorille Kannuksen apteekissa kesä-elokuu tai sopimuksen mukaan. Käytössämme salix-apteekkijärjestelmä. Yhteydenotot: apteekkari Marja Korpi 06-871088, 050-5362735 marja.korpi@apteekit.net


KEMPELE

Zeppelinin apteekissa avoimena lääketeknikon sijaisuus ajalle 15.5.2020 - 31.8.2020.
Monipuolinen, kiva asiakaskunta, hyvä työporukka ja tekemisen meininki. Kaikki teknisen tehtävät kuuluvat työnkuvaan - asiakaspalvelusta laskutukseen ja logistiikasta markkinointiin.

Meillä on Pd3-apteekkijärjestelmä, olisi mahtavaa jos tunnet sen jo hyvin, mutta mikäli et, niin meillä varmasti opit.

Soita ja kysele lisää, tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Yhteydenotot apteekkari Merja Launonen (merja.launonen@apteekit.net) tai proviisori Jarkko Korpua (jarkko.korpua@apteekit.net), puh. 08 5204025.


KEURUU

Haemme kesätöihin Keuruun 2. Tervan apteekkiin farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa, jolla on farmaseutin oikeudet. Halutessasi pääset työskentelemään myös sivuapteekeissamme Haapamäellä ja Multialla. Apteekeissamme on mukavat työajat, hyvät tyky-edut ja työpaikkaruokailu. Sinulta toivomme palvelualttiutta, reipasta otetta ja oma-aloitteisuutta. Ota yhteyttä apteekkari Anna-Maija Mäki-Pollari puh. 0400 768 494, anna-maija.maki-pollari@apteekit.net.


KIHNIÖ

Sopimuksen mukaan. Apteekkiohjelmamme on Maxx.


KOKKOLA

Kokkolan Kauppatorin Apteekki etsii 1-2 farmaseuttia kesätöihin 1.6.-31.8.2020 väliseksi ajaksi. Myös osa-aikaiset otetaan huomioon. Yhteydenotot anu.nissila@apteekit.net tai 06-831 2262.


KOTKA

Tule kesäksi töihin Kotkaan! Kauppatorin apteekki etsii farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesätöihin. Apteekki sijaitsee keskustassa saarella torin vieressä hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja kesäksi vuokrattavia opiskelija-asuntoja löytyy kävelymatkan päästä. Tule iloiseen työyhteisöömme ja nauttimaan upeasta kesäkaupungista!

Ajankohtana joustavasti touko-elokuu ja osa-aikainen työ on myös mahdollista. Kuulumme Hyvän Mielen Apteekki -ketjuun ja meillä on käytössä Maxx. Aukioloaikamme ovat ma-pe 8.30-19, la ja su 10-18.
Otathan yhteyttä apteekkari Tuula Lekanderiin: tuula.lekander@apteekit.net tai puh. 05 210 8300.

Kotkan I Kauppatorin apteekki
Kirkkokatu 10
48100 Kotka
kotkankauppatorinapteekki.kotka@apteekit.net


KOTKA

Kotkan keskustassa, Pasaatin kauppakeskuksessa sijaitseva apteekkimme hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesäksi 2020. Aloitus- ja lopetusajankohdat sovittavissa joustavasti touko-syyskuu välillä. Käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun.

Aukioloaikamme ovat Ma–Pe 8.30–20, La 10–18, Su 12–16

Tervetuloa iloiseen työporukkaamme merelliseen Kotkaan!

Ota rohkeasti yhteyttä tai lähetä hakemus suoraan sähköpostiin. Apteekkari Risto Laine tai proviisori Nina Koponen
uusiapteekki.kotka(at)apteekit.net
puh.052105770


KOTKA

Kotkan 8. Oiva apteekissa Karhulassa kesätyötä farmaseutille tai proviisorille syyskuun, mahdollisesti vuoden loppuun. Työaika sovittavissa ja myös työsuhteen kesto. Tuntityö myös mahdollista. Olen joustava.

Yhteydenotot apteekkari anne.sorri@apteekit.net tai 0400-445579. Ota yhteyttä niin kerron lisää.
Tervetuloa merikaupunkiin.


KUUSANKOSKI

Etsimme kesäksi farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa/farmaseuttia/proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen.

Kuulumme Hyvän Mielen apteekit -ketjuun ja käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä, Easymedi ja uusi Eapteekki -verkkokauppa-alusta.

Olemme avoinna arkisin 9-21, la 9-18 ja su 11-18. Työ sopimuksen mukaan. Apteekin kautta on mahdollista saada myös asunto.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Jaana Smal p. 05 884 7700 tai voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen jaana.smal@apteekit.net


KÄRSÄMÄKI

Kärsämäen apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeuden omaavaa proviisoriopiskelijaa tai proviisoria kesätöihin kesä-elokuun ajalle 2020 tai sopimuksen mukaan. Olemme avoinna arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-15. Meillä pääset halutessasi tekemään myös annosjakelua ja tarvittaessa perehdytämme sinut hyvin Pd3-järjestelmään. Kysy lisää apteekkari Antti Mäntylä p. 040 7536619 tai antti.mantyla@apteekit.net


LAHTI

ETSIMME KESÄKSI FARMASEUTTIA TAI PROVIISORIOPISKELIJAA

Kivimaan apteekki on Lahden suurin yksityinen apteekki, joka toimii Lahden keskustan alueella Syke-kauppakeskuksessa, sekä Ahtialan ja Kiveriön kaupunginosissa.

Etsimme kesälomien ajaksi farmaseutin oikeuksilla olevaa työntekijää, esimerkiksi viikkovälille 23-35 tai sovitusti. Käytämme MAXX järjestelmää ja tarvittaessa opetamme sen käytön hakijalle. Työsuhdeasunnosta Lahden keskustassa on mahdollista neuvotella.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen 15.3.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: olli.salin@kivimaanapteekki.fi tai kirjeitse: Olli Salin, Kivimaan apteekki, Kauppakatu 18, 15140 Lahti. Lisätietoja antaa: proviisori Olli Salin, 03-8829636.


LAHTI

Apteekki Karisma hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesätöihin kesä-elokuulle 2018. Tarvetta olisi mahdollisesti myös myöhemmin syksyllä iltavuoro- ja viikonlopputöihin.

Kokemus apteekkityöstä ja MAXX-apteekkijärjestelmän tunteminen katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen: apteekkikarisma.lahti@apteekit.net
Tiedustelut: apteekkari Päivi Sulosaari puh. 0407417974 tai proviisorit puh. 03-7516909


LIEKSA

Lieksan Uuteen apteekkiin haetaan farmaseutteja sekä vakituiseen työsuhteeseen että kesälomasijaiseksi.

Tule kokemaan kesä Pohjois-Karjalassa Pielisen rannalla, Kolin rinteillä, Patvinsuon pitkospuilla ja Ruunaan koskella! Retkeilyyn jää aikaa valoisina kesäiltoina ja viikonloppuisin, koska meillä on maltilliset aukioloajat: arkisin klo 8.30-18, lauantaisin klo 8.30-14. Parillisten viikkojen päivystysviikonloppuina olemme auki lauantaina klo 8.30-15 ja sunnuntaina klo 12-15. Käytössämme on Maxx-apteekkiohjelma.

Hakemukset osoitteeseen: anne.calander@ apteekit.net. Lisätietoja: Anne Calander, 050-3038857.


LOHJA

Tosi mukava kesätyöpaikka farmaseutin taitoiselle toukokuusta elokuun loppuun. Takaan, että opit meillä jotain uutta - ole yhteydessä!

s-posti: paivi.jarvinen@apteekit.fi


LOPPI

Kesäfarmaseutti Lopelle

Lopen apteekki hakee farmaseuttia kesälle 2020 kesälomasijaiseksi.

Loppi on vilkas kesäkunta ja niin myös apteekin toiminta vilkastuu kesäkuukausina. Lopen apteekki on keskikokoinen kuuden työntekijän apteekki. Tarjolla on mukavat työajat, Maxx-järjestelmä, sekä kiva ja innostunut työporukka.

Apteekki sijaitsee Lopen kirkonkylällä, osoitteessa Kauppatie 7. Aukioloajat: ark. 8.30-18, la 8.30-15.
Kaikenlaiset kunnolliset ehdotukset työjaksosta ja -ajasta huomioidaan.

Yhteydenotot ja tiedustelut apteekkari Juho Pietilä puhelimitse 040 548 8040 tai sähköpostilla juho.pietila@apteekit.net


MALAX

Malax Apotek söker en glad farmaceut som trivs i kundbetjäningen för sommaren 2020, från maj-juni till augusti eller enligt överenskommelse. Vi betjänar vardagar 8.30-18, lördagar 9-14. Vi använder Maxx och har dosdispensering och ex tempore tillverkning. Malax finns 25 km söder om Vasa.
För mer information, vänligen kontakta mona.heikfolk@malaxapotek.fi eller tel. 040-565 0819 / 06-365 1209.

Maalahden Apteekki hakee iloista ja asiakaspalvelussa viihtyvää farmaseuttia kesäksi 2020, touko-kesäkuusta elokuuhun tai sopimuksen mukaan. Palvelemme arkisin 8.30-18 ja lauantaisin 9-14. Käytämme Maxx ja meillä on annosjakelua ja ex tempore valmistusta. Ruotsinkielinen taito katsotaan eduksi. Otathan yhteyttä, kerron mielelläni lisää, mona.heikfolk@malaxapotek.fi
puh. 040-565 0819 tai 06-365 1209


MARIEHAMN

Sommar på Åland?

Central-Apoteket i Mariehamn söker en farmaceut till sommaren 2020.

Vi är Ålands största apotek i hjärtat av Mariehamn. Hos oss får du uppleva en mycket god arbetsgemenskap där vi stöder varandra och vi är stolta över den kundservice vi ger varje dag.
Av Dig önskar vi god social kompetens och en förmåga till lagarbete och till din hjälp erbjuder vi ett modernt apotek med Maxx apoteksprogram.
Vill du förbättra din svenska är detta ett utmärkt tillfälle och vi hjälper gärna till med bostaden.

Upplev en åländsk sommar hos oss!

Kontakt e-post johan.ek@aland.net eller ring 040-8366073

Johan Ek, apotekare
Central-Apoteket i Mariehamn


Central-Apoteket Maarianhaminassa hakee

kesäfarmaseuttia moderniin apteekkiimme.
Olet tervetullut mukaan meidän joukkoomme jossa asiakas on
aina etusijalla.
Apteekkiohjelmamme on Maxx ja
Ahvenanmaa on varsinkin kesällä tapahtumia täynnä ja ruotsinkieli
karttuisi kaupan päälle!
Avustamme mielellämme asunnon hankkimisessa.
Ota yhteyttä niin kerron lisää.

Apteekkari Johan Ek
Puh. 040-8366073
Sähköposti: johan.ek@aland.net


MIKKELI

Mikkeli
Apteekki Stellassa kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle 1.6.-31.8.2020.
Yhteydenotot
Proviisori Tuomas.tiilikainen@apteekit.net
tai
Apteekkari Ritva.kervinen@apteekit.net


NAANTALI

Naantalin Apteekki hakee iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia töihin kesäksi 2020, mahdollisesti pidemmäksikin aikaa. Aloittaa voit 1.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Meillä on hyvät työsuhde-edut, joustava työaikapankki, mahdollisuus työpaikkalounaaseen sekä loistava työporukka. Myös osa-aikainen työ on mahdollista. Työpaikka täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Tiedustelut ja hakemukset: Apteekkari Aapo Honkanen 040–7396103 (aapo.honkanen@apteekit.net) tai proviisorit 044-7512722 (proviisorit@naantalinapteekki.fi)


NASTOLA

Haemme Nastolan apteekkiin farmaseuttia/tai proviisoria/proviisoropiskelijaa kesäksi.Lyhyetkin jaksot auttaisivat meitä.
Apteekkimme kuuluu Avainapteekkeihin. Apteekki on avoinna ma-pe 8.30-19 ja la 9-16.
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä apt. Eliise Laine-Partti, eliise.laine-partti@apteekit.net, 040-7298443 tai prov. 03 7621244


ORIMATTILA

Etsimme farmaseuttia lomasijaiseksi tulevalle kesälle! Olemme täyden palvelun pd3:a käyttävä apteekki. "Täyden palvelun" sisältää koneellisen annosjakelun, sivuapteekin, verkkopalvelun sekä lääkevalmistuksen :) Myös jokapäiväisen aukiolon!
Tiedustelut ja yhteydenotot
apteekkari Airi Rouhiainen airi.rouhiainen@apteekit.net tai 0500-498973


ORIVESI

Meille saa hakea töihin aina!
Hyvät tyypit kutsumme haastatteluun, ja kesäfarmaseuteistamme moni on työllistynyt yllättävästi myös syksyisin jatkopestillä. Ajokortti on välttämättömyys, sivuapteekkiakin saattaa päästä hoitamaan.

Laita siis avoin hakemus sähköpostilla proviisori Sari Kanervalle sari.kanerva@orivedenapteekki.fi / p.03-3576800, jos joustava työskentely maaseututaajaman monipuolisessa ja nykyaikaisessa MAXX-apteekissa on sinun juttusi.


PADASJOKI

Padasjoen apteekissa kesätyöpaikka farmaseutille tai proviisorille kesäkuun alusta elokuun loppuun. Padasjoki on kesällä vilkas mökkikunta Päijänteen rannalla 55 km Lahdesta ja 65 km Hämeenlinnasta. Meillä on käytössä Maxx-ohjelma. Apteekki on avoinna arkisin 9-17 ja lauantaisin 9-14. Tervetuloa palvelemaan mukavia asiakkaita hyvään työporukkaan.

Tiedustelut ja hakemukset 20.2.2019 mennessä apteekkari Tarja Haapanen p. 03 5513040, sähköposti tarja.haapanen@salnet.fi


PARAINEN

Pargas apotek söker en farmaceut som sommarvikarie till vår trevliga arbetsgemenskap. Vi önskar att du är initiativrik och tycker om kundbetjäning. Det är också nödvändigt att du behärskar svenskan, för vår kundkrets är tvåspråkig. Efter sommaren är det möjligt att förlänga det tidsbundna avtalet till slutet av oktober.

Vårt apotek är ett livfullt skärgårdsapotek och vi har mycket turister och många sommargäster som kunder. På sommaren har vi öppet vardagar 8.30 – 19, lördagar 9 – 15 och söndagar 12 – 15.

Skicka din fritt formulerade ansökan samt CV till apt0629@salnet.fi eller henrik.brenner@apteekit.net


Paraisten apteekki etsii farmaseuttia kesätyöntekijäksi mukavaan joukkoomme. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen. Ruotsin kielen taito on myös välttämätöntä, sillä asiakaskuntamme on kaksikielinen. Kesän jälkeen on työsuhdetta mahdollista jatkaa määräaikaisena sijaisuutena lokakuun loppuun saakka.

Apteekkimme on vilkas saaristoapteekki, jossa vierailee paljon kesälomalaisia. Kesäisin olemme auki päivittäin 8.30 – 19, lauantaisin 9 – 15 ja sunnuntaisin 12 – 15.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV osoitteeseen apt0629@salnet.fi tai henrik.brenner@apteekit.net


På dina frågor svarar:

Apotekare Henrik Brenner 0400-534838

Provisor Pia Johansson eller Milla Heinonen 02–4544028


PELKOSENNIEMI

Pelkosenniemen apteekissa ( Savukosken sivuapt) olisi tarvetta farmaseutin kesälomansijaiselle heinäkuulle, joten farmaseutti/proviisori ota rohkeasti yhteyttä. Käytössämme on Salix-järjestelmä. Työaika on 9-16.30, viikonloput vapaata. Yhteydenotot apteekkari Petri Mäenkoski
petri.maenkoski@apteekit.net tai 050-4349178


PIHTIPUDAS

Kesätöitä tarjolla farmaseutille/farmasian opiskelijalle farmaseutin oikeuksin kesäksi 2020 Pihtiputaalla. Töitä tarjolla kesäkuusta elokuun loppuun saakka. Ota yhteyttä anri.nyyssonen@apteekit.net tai 014-561804


POLVIJÄRVI

Oletko farmaseutti, proviisori tai jotain siltä ja väliltä? Haluaisitko viettää kesää iloisessa Pohjois-Karjalassa? Maxx-apteekissamme olisi paikka kesälomien sijaiselle touko-syyskuun ajalle.

Apteekkimme sijaitsee Polvijärven keskustassa, leppoisassa maaseutupitäjässä n. 40 kilometrin päässä Joensuusta ja 20 km päässä Outokummusta. Työsuhteen ehdot ovat neuvoteltavissa omien toiveittesi mukaan, autamme myös tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Otathan rohkeasti yhteyttä apteekkiimme!
Apteekin puhelinnumero: 0456093522
Apteekkarin sähköposti: pia.karjalainen@apteekit.net


RAAHE

Nyt olisi tarjolla kahdelle kesätyöntekijälle, jolla on farmaseutin oikeudet, huippu kesätyöpaikka Raahen 1. Kauppaporvarin apteekissa. Apteekkimme on nykyaikainen. Käytössämme on mm. Maxx, Rowa-varastoautomaatti, itsepalvelukassa ja digitaaliset hintanäytöt. Tule kesäksi työskentelemään mukavien työntekijöiden kanssa apteekkiimme. Työn kesto sopimuksen mukaan ja asunto järjestetään tarvittaessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteydenotot apteekkari Ilkka Lievonen tai proviisori Heikki Kilpeläinen puh. 08 2130 300, apteekki@kauppaporvarinapteekki.net


RAUMA

Farmasian opiskelija tai farmaseutti

Haemme kesäksi 2020 farmasian opiskelijaa ja/tai farmaseuttia Raumalle Paroalhon apteekkiin. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Toivomme löytävämme reippaan, joustavan, oma-aloitteisen ja ulospäinsuuntautuneen kesätyöntekijän, joka pitää asiakaspalvelusta. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan sekä kannustavan ja osaavan työyhteisön. Apteekkimme on auki arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä.

Lisätietoja antaa proviisori Johanna Into (p. 02-83779030). Hakemus ja CV osoitteeseen toimisto@paroalhonapteekki.fi.


RISTIINA

TULE OPPILAAKSI TAI FARMASEUTIKSI RISTIINAN APTEEKKIIN
Tervetuloa Mikkelin viereen Ristiinan apteekkiin mukavaan työporukkaan töihin.
Mikkelistä on Ristiinaan vain noin 20 km ja töissä kulkeminen busseilla onnistuu. Mikäli olet vailla 2. harjoittelun paikkaa ja valmistut kesäksi 2020 farmaseutiksi on meillä tarjottavana Sinulle sekä harjoittelupaikka, kesätyöpaikka että halutessasi myös vakituinen työpaikka. Mikäli olet jo farmaseutti on meillä Sinulle vakituinen työpaikka, koska yksi farmaseuteistamme jää eläkkeelle vuosien 2020 – 2021 vaihteessa. Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan asiasta tarkemmin: apt. Mika Hynninen, gsm 0503058254, sposti: mikapkhynninen@gmail.com tai proviisori Tiina Pakarinen, p. 015 740 7700 , sposti: tiina.pakarinen@ristiinanapteekki.fi


SAARENKYLÄ

Tervetuloa meille töihin!

Me täällä napapiirin tuntumassa tahdottaisiin just sinut, reipas ja oma-aloitteinen farmaseutin oikeudet omaava farmaseutti tai proviisoriopiskelija, meille töihin! Täällä sinua odottaa Lapin yötön yö, upea luonto, hyvät liikuntamahdollisuudet ja mukava työporukka. Me toivomme, että voisit tulla meidän tiimiin jo heti toukokuun alussa 1.5.2020 ja viihtyisit joukossamme syyskuun loppuun saakka 30.9.2020. Työsuhteen pituudesta voidaan joustavasti sopia! Asunnon etsinnässä voimme myös auttaa, täältä Rovaniemeltä varmasti löytyy sopiva koti pidemmänkin matkan takaa tulijalle. Käytössä meillä on MAXX-apteekkijärjestelmä. Apteekkimme on avoinna ma-pe 8.30-18.30, la 9-16. Päivystämme joka kolmasviikko, jolloin olemme avoinna ma-pe 8.30-21 ja la 9-20 ja su 12-20. Täällä jo innolla odotamme yhteydenottoasi! Apteekkari Juha Keskitalo juha.keskitalo@saarenkylanapteekki.fi, 0400 719 701, proviisori Anne Pusa anne.pusa@saarenkylanapteekki.fi, 016-362566.


SAARIJÄRVI

Saarijärven apteekissa kesätöitä tarjolla farmaseutille, proviisorille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle touko-elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Palvelemme asiakkaitamme uusissa, vuosi sitten remontoiduissa tiloissa, S-marketin yhteydessä. Apteekkijärjestelmämme on Maxx, työtämme helpottaa automaattirobotti Fixu. Mahdollisuuksiesi mukaan voit työskennellä koko- tai osa-aikaisesti. Olemme avoinna ma-pe klo 9-19 (kesä-elokuussa ma-pe klo 9-18), lauantaisin klo 9-14 ja sunnuntaisin klo 11-14.

Saarijärvi on virkeä pikkukaupunki, jossa riittää aktiviteettejä vapaa-aikaan. Apteekissamme on mukava porukka ja hyvä työnteon fiilis. Tulethan Oppivaan Työyhteisöömme (Farmasian Oppimiskeskus palkitsi meidät v. 2017) nauttimaan Keski-Suomen kauniista kesästä!

Lisätiedot ja yhteydenotot: apteekkari Pasi Raatikainen, praatikainen@gmail.com tai puh. 014-5252700.


SALO

Tule kesäksi töihin Kuninkaantien apteekkiin Salon keskustaan!

Haemme farmaseuttia, farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa tai proviisoria vuosilomien ajaksi. Aloitus- ja lopetusajankohta voidaan sopia yksilöllisesti. Kysy myös jatkoa syksystä.

Palvelemme arkisin 8.30-18 ja lauantaisin 8.30-14. Käytössämme on Salix ja annosjakelu. Iloisella ja omatoimisella asenteella sovit hyvin porukkaamme.

Soita, niin jutellaan lisää tai laita sähköpostia!

Apteekkari Minna Mäenpää p. (02) 731 2300 tai 0400 699303 minna.i.maenpaa@gmail.com ja proviisori Elina Miettula p. (02) 731 2300.


SASTAMALA

Hei sinä farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija, tule kesälomansijaiseksi mukavaan ja iloiseen joukkoomme Häijääseen! Apteekkimme sijaitsee hyvien yhteyksien varrella kauppakeskus Häijään Äijässä Tampereelta 40 km Poriin päin ja on avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-15. Tilat ovat uudet, valoisat ja viihtyisät ja käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä ja Procuro. Töitä on tarjolla kesä-elokuun 2019 välisenä aikana sopimuksen mukaan.
Jos kiinnostuit, niin soita ja kysy lisää apteekkari Päivi Kaikkoselta, puh. Häijään apteekki 03-518 1135 tai 040-764 0024.


SILTAKYLÄ

Kymenlaaksossa Pyhtään apteekissa töitä tarjolla kesäkuusta 2019 alkaen, teknisen henkilöstön työtehtävät. Kyseessä määräaikainen työsopimus, joka jatkuu syyskuulle 2019 ja tarvittaessa pidempäänkin.


Aikaisempi työkokemus apteekissa katsotaan eduksi.


Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin, apteekkari Tiina Tuononen
tiina.tuononen@apteekit.net, 040 5553333, 05 7471730


SIMPELE

Tule kesäksi Simpeleelle! Tarjoamme farmaseutille, proviisorille tai proviisoriopiskelijalle kesälomasijaisuutta kesä - elokuulle tai sopimuksen mukaan lyhyemmälle jaksolle. Apteekkimme on avoinna ma-pe klo 9-17, la klo 9-13 ja käytössämme on PD3-apteekkijärjestelmä sekä Procuro ja meillä on annosjakelua. Asunto löytyy helposti ja autamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.

Kysy lisää: apteekkari Paula Anttila 040 741 6232 tai paula.anttila@apteekit.net


SODANKYLÄ

Kesätyötä tarjolla Sodankylän apteekissa farmaseutille tai proviisorille; ja vaikka kahdelle. Asunnon hankinnassa autetaan.
Loistava tilaisuus esim. pariskunnalle tai kavereille viettää unohtumaton kesä lähellä tuntureita ja upeita ulkoilumaastoja. Kesäkuussa Sodankylä on elokuvamaailman keskiössä Midnight Sun- filmifestareiden valloittaessa kylämme.

Ota yhteyttä apteekkari Marjo Rajamäkeen mieluiten sähköpostilla: marjo.rajamaki@apteekit.net niin juttelemme lisää.


SYSMÄ

Tässä se on: etsimäsi kesätyöpaikka!

Mutkattomaan joukkoomme haetaan reipasta farmaseuttia tai kesällä 2019 valmistuvaa opiskelijaa. Aloitus kesäkuun alusta tai sopimuksen mukaan. Kesän jatkoksi näppärälle ammattilaiselle on töitä tarjolla pidemmäksikin aikaa; mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Vasta remontoidun apteekkimme valtteja ovat hyvä työilmapiiri, hyväntuuliset asiakkaat sekä apteekkiemäntämme päivittäin valmistama maukas ruoka.

Luonnonkaunis kesäinen Sysmä on vilkas ja tarjoaa erilaisia tapahtumia niin kulttuurin kuin liikunnan ystäville. Perinteikkäät Sysmän Suvisoitto, Kirjakyläpäivät sekä Uotinpäivämarkkinat sahtisaluunoineen täytyy kokea ainakin kerran elämässä.

Asunnon hankinnassa autamme ilman muuta.

Yhteydenotot:
Apteekkari Marita Puikkonen
Proviisori Heta Salo
p. 0400 460 890
Voit soittaa myös iltaisin ja viikonloppuisin


TAMPERE

Tampereen 5. Tammelan apteekki hakee asiakaspalvelusta pitävää farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesälomien sijaiseksi kesä-elokuuksi 2020 tai sopimuksen mukaan. Soita ja kysy lisää apteekkari Erja Enoranta, puhelin (03) 254 9300 tai 050 581 9207, sähköposti erja.enoranta@apteekit.net


TAMPERE

Tampereen Viinikan apteekki etsii kesäksi joustavalla aikataululla farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa. Käytössämme on Fixu-varastorobotti ja Salix.

Olemme auki arkisin 9-18 ja lauantaisin 10-15. Lisätietoja antaa Tiina Pesonen puh. 0400 784855 tai tiina.pesonen@apteekit.net


TAMPERE

Farmaseutille/proviisoriopiskelijalle, jolla farmaseutin oik. kesätöitä 1.5.20 lähtien tai sopimuksen mukaan Tesoman apteekisa. Apteekkimme auki ma-pe 8:30-20, la 10-17 su sulj.
Apteekissamme Pd3-reseptinkäsittelyohjelma. Procuro, Presto ja varastorobotti. Kotihoidon tilauksissa käytämme easymedi-Pd3-integraatiota

Kysy lisää apteekkari Eila Tervola tai Proviisori Asta Ahonen puh. 010 420 4711 tai tesoma@tesomanapteekki.fi


TURENKI

Farmasian opiskelija! Haluatko kesätöihin apteekkiin? Meillä olisi kesätöitä sekä farmaseutin oikeudet omaavalle tai farmasian oppilaalle. Työt voisi aloittaa toukokuun puolella tai kesäkuun alussa. Turengin apteekki sijaitsee noin 15 km etelään Hämeenlinnasta. Apteekkimme on avoinna arkisin 9-19 sekä lauantaisin 9-15. Otathan yhteyttä 31.5. mennessä. Apteekkari riitta.andersin@turenginapteekki.fi, 0407363913


TURKU

Farmaseutti, tule kesätöihin Turkuun Tampereentien apteekkiin ! Koe upea kesäinen Turku. Työ jatkuu mahdollisesti syksyllä. Apteekkimme sijaitsee Tampereentien Prisman yhteydessä. Meillä on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä ja ISO-FIXU-varastoautomaatti. Ota yhteyttä apteekkari Päivi Saarikivi, 040-8361086 tai paivi.saarikivi@apteekit.net


UUSIKAUPUNKI

Kesäkaudeksi lounaisrannikolle
Farmaseutille töitä kesäkaudeksi 2020 Uudenkaupungin Uudessa apteekissa, mahdollisesti pidemmäksikin aikaa. Meillä autokaupungissa kesä on yhtä vilkasta aikaa kuin muulloinkin. Olemme Avainapteekki, meillä on käytössä (syksyyn asti) SALIX-järjestelmä ja Fixu-varastoautomaatti.
Englanninkieltä tarvitaan päivittäin; sen sijaan ruotsia ei täällä juuri kuule. Ota yhteyttä apteekkari Tuula Kiiskiseen puhelimitse 050- 544 87 84 tai sähköpostitse tuula.kiiskinen@apteekit.net; kerron mielelläni lisää.


VAASA

Kesätyö Vaasassa farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle!
Palosaaren apteekkiin Vaasan yliopiston kupeessa tarvitaan kesäfarmaseutti (28.5.-1.9. välisellä ajalla sinulle sopiva ajanjakso, vaikka kuukausi tai kaikki kolme).
Apteekissa käytetään Salix-järjestelmää, asiakkaista noin puolet puhuu suomea, puolet ruotsia. Nu är det möjligt att träna också svenska. Asuntokin löytyy helposti ja edullisesti kesäksi vapautuvista opiskelija-asunnoista.
Otathan yhteyttä apteekkari Maria Hautalaan maria.hautala@apteekit.net tai puh.050-5298588


VAASA - VASA

Vaasan Vanha Apteekki hakee farmaseutin pätevyyden omaavaa, reipasta ja palveluhenkistä henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Tarvittaessa voimme toki keskustella lyhemmästäkin työsuhteesta.

Olemme joukko iloisia apteekkialan ammattilaisia ja palvelemme vaasalaisia aivan kaupunkimme keskustassa, torin laidalla. Vaikka olemme Vaasan Vanhin yritys, olemme mieleltämme nuorekkaita.

Käytämme MAXX-ohjelmaa ja apunamme on Consis-robotti. Molempien kotimaisten kielten käyttäminen on apteekissamme jokapäiväistä ja toivommekin Sinun suoriutuvan asiakaspalvelusta käytetystä kielestä riippumatta. Tämä on siis myös mahdollisuus käytännön kielikylpyyn.
Vaasa on tunnetusti Suomen aurinkoisin kaupunki, missä käytössäsi on kaikki kaupunkielämän palvelut mutta missä myös luonto on lähellä ja merikin siinä ihan rannassa.

Tule ja liity joukkoomme!
Yhteydenotot mahdollisimman pian sähköpostitse: anja.borgmastars@apteekit.net

Är Du den person vi söker?
Vi söker en farmaceut till Gamla Apoteket i Vasa som tycker om att jobba med kundbetjäning. Vi erbjuder fast anställning och är öppna och flexibla angående arbetstider mm. Om du bara vill jobba en kortare period går det också bra.
Vi använder oss av MAXX och har en Consis-robot till hjälp. I arbetet används dagligen både finska och svenska – det är ett ypperligt tillfälle att få språkbad oberoende om finska eller svenska är ditt starkare språk!
Vasa är Finlands soligaste stad, med både stadsliv och naturen nära inpå. Du kan börja t.ex. 1.5. eller enligt överenskommelse på hel- eller deltid – det som passar dej bäst. Välkommen!
Ta kontakt så fort som möjligt.
email: anja.borgmastars@apteekit.net


VAASA - VASA

KESÄTÖITÄ FARMASEUTEILLE VAASASSA

Tule kesätöihin Vaasaan Apteekki Kivihakaan. Haemme farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa, jolla farmaseutin oikeudet.

Pääset täydentämään mukavaa, asiakaspalveluhenkistä joukkoamme juuri uusittuun apteekkiimme. Käytössämme on alan uusimmat työvälineet: Maxx, Iso-Fixu, noutoautomaatti, verkkoapteekki jne. Meillä pääset tekemään apteekkityötä monipuolisesti ja vaihtelevasti reseptinkäsittelystä apteekkikosmetiikkaan.

Sijaitsemme Vaasassa Kivihaan kauppakeskusalueen keskellä. Tarvittaessa hankimme sinulle asunnon.

Kysy lisää ja tule tutustumaan apteekkari Anne Palander puh. 050-9117624 tai anne.palander@apteekit.net.


VALKEAKOSKI

VALKEAKOSKI
Koskikaran apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesätöihin ajalle 1.5.-30.9.2019 tai sopimuksen mukaan.
Apteekissa on käytössä MAXX-järjestelmä sekä ROWA-apteekkirobotti. Aukioloajat ovat ma-pe 9-19 ja la 9-16. Meille on Tampereelta hyvät liikenneyhteydet.
Tervetuloa mukaan iloiseen ja mukavaan työporukkaamme!
Tiedustelut apteekkari Outi Jensen 040-5868712 outi.jensen@apteekit.net tai
proviisori Annika Hämäläinen 029 3400340 annika.hamalainen@koskikaranapteekki.fi


VIHANTI

Haemme kesäksi Raahen 4. Vihannin apteekkiin farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa noin toukokuun puolivälistä elokuun puoliväliin tai sopimuksen mukaan. Käytössämme on MAXX-järjestelmä. Olemme avoinna ma-pe klo 9-17. Vihanti on mukava maaseutupitäjä, matkaa tulee noin 35 km Raahesta ja 75 km Oulusta. Meillä on pieni, toimelias ja kokenut työyhteisö, joka toivottaa tervetulleeksi kesävahvistuksen tiimiinsä! Yhteydenotot apteekkari Saila Toukomies, p. 08 - 281 622 / saila.toukomies@apteekit.net


VIHTI

Farmaseutille kesätöitä Vihdin apteekissa

Vihdin 1. apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle. Apteekissa on nuorekas tiimi ja mukava työilmapiiri, meillä opit myös annosjakelutyön! Ota yhteyttä apteekkari Sari Westermarckiin, sari.westermarck@apteekit.net tai puhelin 0400 273217.


VIITASAARI

Viitasaarella töitä kesällä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle. Ajankohta touko/kesäkuu - elokuu tai toiveidesi mukaan. Apteekissamme on Pd3-apteekkijärjestelmä, Procuro, Presto ja robotti. Työkavereita on 14. Osa asiakkaista saa lääkkeensä annosjakelupusseissa. Vapaa-aikaa voi viettää esimerkiksi paikkakunnan uimahallissa, jonka käyttöä työnantaja tukee. Yhteydenotot ja lisätiedot: apteekkari Liisa Kahilainen 040 544 4500 liisa.kahilainen@apteekit.net tai proviisori Armi Savolainen 014 577 4700 armi.savolainen2@apteekit.net


VÖRÅ

Proviisori tai proviisoriopiskelija kesälomasijaiseksi

Vöyrin apteekki hakee proviisoria tai proviisoriopiskelijaa kesälomasijaiseksi. Ota yhteyttä: apteekkari Gunilla Lindström puh.0408239656, 06-3843812 tai voraapotek@apteekit.net

Vörå apotek söker en provisor eller provisorstuderande som semestervikarie. Kontakta: apotekare Gunilla Lindström tel. 0408239656, 06-3843812 eller voraapotek@apteekit.net


Apteekkihaku

Löydä lähin Apteekkisi

Lääkehaku

Hinnat, saatavuus ja korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä