Muut avoimet työpaikat

AKAA

TEKNINEN APULAINEN/LÄÄKETEKNIKKO AKAAN APTEEKKI

Haemme lääketeknikkoa tai teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen kokoaikaiseen työhön.
Tehtäviin kuuluu mm. tavaranpurkua, kassatyötä, laskutusta, laskun tarkistusta sekä kaikkia muita taustatöitä. Halutessasi voit osallistua kampanja- tai sometiimiimme tai perehtyä kosmetiikkaan. Meillä on käytössä Maxx-järjestelmä.

Apteekki sijaitsee Toijalan keskustassa S-markettia vasta päätä lähellä juna-asemaa. Meille pääsee kätevästi myös junalla Tampereen suunnasta, matka kestää noin 25 minuuttia. Aukioloajat ovat mukavat: ma-pe klo 9-18 ja la 9-15, arkipyhinä ja sunnuntaisin olemme kiinni.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työn voi aloittaa sopimuksen mukaan.
Yhteydenotot apteekkari Kirsi Parkkinen 040 7717 409 tai
sähköpostitse kirsi.parkkinen@apteekit.net


ALAJÄRVI

Alajärven apteekki hakee lääketyöntekijää tai teknistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen alkaen välittömästi tai sopimuksen mukaan. Oppisopimusmahdollisuus.
Apteekki avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su 11-15, apteekissa käytössä Pd3-apteekkijärjestelmä.
Ota yhteyttä prov. Tuija Polso tai Arttu Kallio, puh. 06-5571060 tai email: apteekki@japo.fi.


ENO

Lääketeknikolle sijaisuus Uimaharjun sivuapteekissa syys-joulukuussa. Hakijalta edellytämme positiivista asiakaspalveluhenkistä asennetta työhön. Käytössämme on Maxx-ohjelmisto, jonka osaamista pidämme arvossa. Tarjoamme hyvän työyhteisön ja säännöllisen päivätyön.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla helena.laitinen@apteekit.net tai postissa osoitteen Enon apteekki Niskantie 19 81200 Eno. Lisätietoja apteekkari Helena Laitinen 013 228882.


ESPOO

LÄÄKETEKNIKKO/TEKNINEN TYÖNTEKIJÄ KOKOAIKAISEKSI TAPIOLAN APTEEKKIIN

Haemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyöskentely ja logistiikka.

Apteekkijärjestelmänä on pd3 ja keräilyn hoitaa Rowa-robotti.
Hyvä suomen kielen taito on välttämätön ja englantia tarvitaan päivittäin.
Apteekkimme on avoinna joka päivä ja sijaitsee viihtyisässä ja turvallisessa kauppakeskus Ainoassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Saat työpaikan lisäksi mukavat työkaverit ja välittävät esimiehet.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse:
tapiola.espoo@apteekit.net
Lisätietoja saat soittamalla: Tapiolan apteekki 09-4520130 proviisorit Sanna ja Soile


ESPOO

Apteekki Elixirissä Leppävaaran asemalla avoinna teknisen apulaisen/lääketeknikon paikka. Työtehtävät kassalla toimiminen, asioiden hoito, logistiikka, mahdollisesti laskutus. Ei edellytetä kokemusta tai alan koulutusta, mutta niistä toki apua. Yhteydenotot apteekkari Tuominen-Kalland puh 040 8360854 info@apteekkielixir.fi. Meillä on kiva porukka, viihtyisit varmasti! Aloitus sopimuksen mukaan, myös osa-aikatyö mahdollista. Olemme auki joka päivä: arkisin 8.30-21.00, lauantaisin 10-18, su 12-18.


ESPOO

Tekniselle työntekijälle vakituinen paikka avoinna 31.10. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lähetä yhteystietosi ja CV:si sähköpostitse proviisori Olli Åmanille olli.aman@apteekit.net.

Apteekki sijaitsee Espoontorin kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme avoinna arkisin 8-20, lauantaisin 9-18 ja sunnuntaisin 12-16.

Käytössämme on Salix, Procuro, Presto ja Fixu-varastoautomaatiorobotti.


ESPOO

Aino apteekki hakee teknistä vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuoliset ja vaihtelevat työajat ja työympäristöt, sillä pääapteekkimme sijaitsee Tapiolassa ja sivuapteekkimme Otaniemen kampuksella.
Jos kiinnostuit työpaikasta, niin lähetä hakemus ja CV osoitteeseen ainoapteekki@apteekit.net.
Tervetuloa joukkoomme!


ESPOO

Espoonlahden apteekissa on tarjolla vakituinen työpaikka apteekkikosmetiikan tuntevalle kosmetologille tai tekniselle työntekijälle. Tehtävään kuuluu laajan kosmetiikkavalikoiman myynti ja esittely asiakkaille sekä esillepanot ja kampanjoiden toteutus yhdessä kosmetiikkavastaavan kanssa. Apteekki muuttaa upouusiin tiloihin Kauppakeskus Lippulaivaan maaliskuun lopussa. Työsuhteen toivotaan alkavan ennen sitä. Hakemukset ja tiedustelut sähköpostitse proviisori Minna Grönberg minna.gronberg@apteekit.net.


FORSSA

Kutomon apteekki Forssassa etsii vahvistukseksi reippaaseen työyhteisöönsä lääketeknikkoa tai apteekkikokemusta omaavaa teknistä työntekijää vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat mm. logistiikka ja varastonhallinta, kassatyöskentely/asiakaspalvelu, lääkkeiden kuljetus sekä muut apteekin tekniset tehtävät. Apteekissa on käytössä Pd3-järjestelmä ja FIXU-varastoautomaatti. Aloitus sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa 2021.

Hakemukset sähköpostitse: apteekkari Marja Saarelainen, marja.saarelainen@apteekit.net tai proviisori Anni Korvenoja, anni.korvenoja@apteekit.net


HALIKKO

Halikon apteekissa avoin paikka lääketeknikolle/tekniselle apulaiselle.
Jos haluat monipuolisen työn, pidät asiakaspalvelusta ja haluat olla mukana kehittämässä apteekkiamme, niin ota yhteyttä.
Apteekkikokemus on eduksi muttei välttämätön.
Tiedustelut ja vapaamuotoisen hakemuksen voi jättää apteekkarille, Susanne Lindberg puh 02 737 1502, susanne.lindberg@apteekit.net


HELSINKI

Haemme Helsingin Punavuoren apteekkiin lääketeknikkoa tai teknistä apulaista kokopäiväiseen työsuhteeseen, aloitus sopimuksen mukaan. Apteekissamme on pd3-järjestelmä, EasyMedi, Procuro ja Presto, tarvittaessa koulutamme järjestelmiin.
Hakemukset apteekkari Anna Schoultzille anna.schoultz@fimnet.fi.


HELSINKI

Markkinointipäällikkö

Haemme digitaalisen kasvumme vauhdittajaksi verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin osaajaa osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen kehittämään verkkokauppaamme seuraavalle tasolle.

• Panostamme valmentavaan esimiestyöhön, matalaan hierarkiaan sekä hyvään tiimihenkeen
• Työhyvinvointia tuemme mm. koulutusten, yhteisen tekemisen kautta sekä liikunta- ja kulttuurieduilla
• Etätyöt onnistuvat myös hyvin tilanteen mukaan

Tehtävässä vastaat yhdessä Apteekki 360:n markkinointitiimin sekä ohjausryhmän kanssa seuraavista vastuualueista:
• Verkkokaupan johtaminen ja strategia
• Myynti ja markkinointi
• Valikoiman hallinta ja tuotetietojen ylläpito
• Hinnoittelustrategia ja ylläpito
• Kyky analysoida dataa
• Tilaus-toimitusprosessien tehokkuus
• Verkkokauppa-alusta ja sen kehittäminen

Tärkeitä taitoja ja valmiuksia tehtävään:
• Vähintään 2-3 vuoden kokemusta verkkokaupan sekä digitaalisen markkinoinnin työkalujen hallinnasta ja kehittämisestä.
• Motivaatio verkkokaupan myynnin kasvattamiseen ja tiimin valmentamiseen on tärkein ominaisuutesi.
• Ratkaisulähtöistä organisointi- ja priorisointikykyä kiireisessä työssä
• Ymmärrystä hyvinvoinnista ja verkkokauppaliiketoiminnasta
• Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Kun omaat halun kehittyä ja kehittää, kuuntelemme mielellämme mitä juuri sinulla on tarjota meille. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Haku päättyy viimeistään 19.11.2022.
Lisätietoja tehtävästä antaa apteekkari Tiina Vaitomaa p. 0400980860 / tiina@apteekki360.fi


HELSINKI

Kalasataman apteekki hakee teknistä työntekijää tai lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Työ sisältää tukkutilausten saavuttamista, kassatyöskentelyä, hyllytystä ja laskutusta. Hyvä suomenkielentaito on välttämätön ja englannin kieltä tarvitaan päivittäin.
Meillä on laajat aukioloajat, joten työajat sisältävät myös iltoja ja viikonloppuja. Käytössämme on Maxx ja IsoFixu -varastoautomaatti.
Apteekki sijaitsee kauppakeskus Redissä hyvien liikenneyhteyksien varrella.
Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Apteekkari Leena Melartin p. 040 5471099 leena.melartin@kalasatamanapteekki.fi
Proviisori Ninna Ikonen p. 09 77448514 ninna.ikonen@kalasatamanapteekki.fi


HELSINKI

Ruoholahti, Helsinki.
Helsingin 2. apteekki muuttaa Kampista Ruoholahden kauppakeskukseen syyskuun lopussa. Haemme mukavaan porukkaamme teknistä työntekijää/lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi konkari. Aloitus lokakuun alussa tai sopimuksen mukaan. Meillä on uudet siistit tilat, MAXX-järjestelmä ja Rowa-varastorobotti. Meille on helppo tulla metrolla tai bussilla. Aukioloaikamme ovat: ark 8-20, la 10-18, sunnuntait suljettu.

Lisätiedot ja hakemukset: sebastian.forssell@apteekit.net tai 0407337686


HELSINKI

Kallion apteekki etsii lääketeknikkoa/teknistä työntekijää vakituiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Hakaniemen metroaseman lähellä.
Apteekki on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8-18, lauantaisin kello 9-15 ja sunnuntaisin suljettu. Käytössä on Salix-apteekkijärjestelmä. Tietoa apteekista www.kallionapteekki.fi.
Arvostamme aiempaa kokemusta apteekkityöstä, mutta tarvittaessa koulutamme sinut tehtäviin. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Soita apteekkiin ( 050 3445822 ) tai lähetä sähköpostia apteekkarille ( inari.kaila@apteekit.net


HELSINKI

Olekto sinä meidän uusi työkaverimme? Meillä on avoinna teknisen apulaisen/lääketeknikon/kosmetologin paikka. Jos olet oma-aloitteinen, haluat kehittää ja kehittyä sekä pidät asiakaspalvelusta, niin sovit porukkaamme. Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, erinomaisen työilmapiirin ja parhaat asiakkaat. Hietalahden apteekki on hyvien yhteyksien päässä. Palvelemme arkisin 9-21 ja lauantaisin 9-18.

Työsuhde on vanhempainvapaan sijaisuus ainakin kesän 2023 loppuun. Aloitus sopimuksen mukaan.

Olethan yhteydessä, proviisori Anna Wörlin (proviisori.hietalahti@apteekit.net) tai apteekkari Jaana Hynninen (jaana.hynninen@apteekit.net) tai puhelimitse 09 677626


HELSINKI

HUOMIO! TÖITÄ TARJOLLA

Arabianrannan apteekki Helsingissä hakee joukkoonsa kokoaikaiseen työsuhteeseen teknistä työntekijää/ lääketeknikkoa. Työtehtävien pääpaino on kassa-palvelussa, myyntihyllyjen ylläpidossa ja tavara-logistiikassa. Arvostamme myönteistä ja palvelu-henkistä asennetta, oma-aloitteista työotetta sekä tiimityötaitoja.

Apteekkimme sijaitsee monipuoliset palvelut tarjoavassa Kauppakeskus Arabiassa hyvien kulku-yhteyksien varrella. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun ja käytössämme on MAXX -apteekkijärjestelmä. Aukioloaikamme ovat miellyttävät (ark. 9-20, la 9-18). Liikunta- ja kulttuurisetelit kuuluvat työsuhde-etuihimme ja mukana tulevat myös loistavat työkaverit ja toisiaan tukeva työyhteisö.

Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä.
Ota yhteyttä apteekkari Hilkka Lakeus tai proviisori Katri Manni 09-8689160 tai 050 3541316 tai hilkka.lakeus@apteekit.net


HELSINKI

Ruoholahden Ässäapteekissa Helsingissä vakituinen paikka lääketeknikolle tai vastaavat tiedot omaavalle (osa/kokoaikainen). Jos olet asiakaspalvelussa viihtyvä, sinulle sopivat joustavat työajat, haluat kehittyä työssäsi ja olet työtä pelkäämätön, otathan yhteyttä. Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella metroasemaa vastapäätä. Tietojärjestelmänä on Maxx. Apteekilla on laajat aukiolot, joten viikonloppu - ja iltatyöt kuuluvat työn kuvaan. Työhön kuuluu teknisen perustehtäviä, kuten asiakaspalvelua, kassatyötä, tavaran purkua ja hyllytystä. Meillä on mukavat työkaverit ja vahva osaaminen.
Yhteydenotot ja lisätiedot ja hakemukset Apteekkari Minna Uusitalo (minna.uusitalo@apteekit.net) puh. 029 1700 780


HELSINKI

Hei Sinä osaava lääketeknikko!

Tule meille töihin.

Ajokortti ja MAXX-osaaminen plussaa.

Laita viestiä, tule käymään ja kysy lisää!

Apteekkari Tatu Johansson,
050-5604344
(tatu.johansson@apteekit.net)
www.vallilanapteekki.fi


HELSINKI

Etsitkö töitä opiskelun ohella?

Runebergin Apteekki Etu-Töölössä hakee teknistä työntekijää tuntitöihin 1.3.2023 alkaen.

Lisätiedot ja hakemukset: apteekkari Mervi Vikman, mervi.vikman@apteekit.net, puh. 09 4366560


HELSINKI

LÄÄKETEKNIKKO

Malmin apteekissa avautuu lääketeknikon paikka. Aloittaa voi jo 1.8. tai sopimuksen mukaan.

Keskisiin työtehtäviisi kuuluvat tavaran purku ja hyllytys sekä kassatyöskentely. Työnkuvaan kuuluu myös apteekin kuljetukset, joten ajokortti on välttämätön. Lisäksi arvostamme kiinnostusta markkinointiin, esillepanoon sekä kosmetiikkaan. Käytössämme on pd3.

Apteekki sijaitsee vilkkaalla liikepaikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Malmin torilla.

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä niin kerron lisää: apteekkari Meri Kauhanen p. 09 5656080. Hakemuksen & CV:n voit lähettää sähköpostitse meri.kauhanen (at)apteekit.net.

Instagram: malmin_apteekki Facebook: Malmin apteekki www.malminapteekki.fi


HELSINKI

Lääketeknikko / tekninen työntekijä Lauttiksen apteekkiin

Huippupaikka huipputiimissä, jossa pääset haastamaan itseäsi mielenkiintoisten apteekkitehtävien parissa.

Lääketeknikkomme Emilia lähtee jatko-opiskelemaan ja Lauttiksen apteekilla on avoimena lääketeknikon/teknisen työntekijän vakituinen paikka. Työtehtävien pääpaino on asiakaspalvelussa, laskutuksessa, kassatyöskentelyssä, myyntihyllyjen ylläpidossa ja tavaralogistiikan suunnittelussa ja toteutuksessa farmaseuttisen tiimin kanssa. Tehtäviin tarjoamme perusteellisen perehdytyksen ja ohjauksen.

Arvostamme palveluhenkistä asennetta, tiimityöskentelyä ja kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn. Käytössämme on lääkerobotti sekä MAXX-apteekkijärjestelmä. Tehtävään vaaditaan ajokortti.

Lauttiksen Apteekki on moderni täyden palvelun apteekki, jota rakennetaan ammattitaitoisen lääkeosaamisen ja erinomaisen asiakaspalvelun lähtökohdista. Uudenaikainen apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Lauttiksen ostarilla Helsingin Lauttasaaressa. Tarjoamme joustavuutta työajoissa, mahdollisuutta oppia ja kehittyä työssään sekä mahdollisuutta vaikuttaa oman työn sisältöön ja työtapoihin.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse proviisorillemme Anni Ukkoselle: proviisori@lauttasaarenapteekki.fi. Liitäthän vapaamuotoiseen hakemukseesi CV:n.

Lisätietoja meistä saat www.lauttasaarenapteekki.fi ja Facebook Lauttiksen apteekki tai soittamalla 09 671 415 (prov. Anni Ukkonen)


HELSINKI

Haemme Munkkiniemen apteekkiin teknistä työntekijää/lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Työaika sovittavissa 6-8 h /päivä. Voit aloittaa työsi heti tai sopimuksen mukaan.

Toivoisimme Sinulla olevan kokemusta apteekkityöstä ja asiakaspalvelusta. Työtehtäviisi kuuluu varastonhallintaan liittyvät tehtävät, kassatyöskentelyä, lääkekuljetuksia, laskutusta sekä muita soveltuvia tehtäviä. Digitaalisen markkinoinnin taidot ovat eduksi.

Apteekkimme on avoinna arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 9-15. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä. Sijaitsemme Munkkiniemen terveysaseman vieressä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen: info@munkkiniemenapteekki.fi

Lisätietoja saat soittamalla puh. 09 477 0100 apteekkari Liisa Kärkkäinen tai proviisori Leila Tikkanen


HELSINKI

Lääketeknikolle töitä Apteekki Medenassa

Apteekki Medena Helsingin Itiksessä hakee lääketeknikkoa äitiysloman sijaiseksi. Voit olla vastavalmistunut tai sinulla voi olla jo pidempi kokemus apteekkialalta. Työt voi aloittaa syyskuun alusta tai sopimuksen mukaan.

Lääketeknikon työtehtäviin kuuluu pääasiassa kassatyöskentelyä, tavaralogistiikkaa ja hyllytystä. Kuljetamme asiakkaille lääkkeitä, joten ajokortti on eduksi.

Itäkeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Meille on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä, ja autolla liikkuville on tarjolla oma maksuton henkilökunnan parkkialue. Olemme vilkas kauppakeskusapteekki ja palvelemme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Meillä työskentelyssä parasta on hyvä yhteishenki työporukan kesken ja mukavat asiakkaat. Tule mukaan iloiseen porukkaamme!

Lisätietoja antaa apteekkari Riikka Aahe puh. (09) 4152 2202 tai proviisori Inkeri Siltala puh. (09) 4152 2205. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla riikka.aahe@apteekkimedena.fi. Hakemukset ja mahdolliset yhteydenotot 14.8.2022 mennessä.


HELSINKI

Oletko sinä Pakilan Apteekin uusi Myymälävastaava?
Haluaisitko sinä työskennellä apteekissa ja näkisitkö mahdollisuutesi apteekin kaupallisten toimintojen parissa? Apteekkimaailma tuntuu sinusta omalta ja haluat omalta osaltasi tehdä siitä piirun verran paremman! Olet sinut yhtä lailla luovien tehtävien kuin apteekkimaailmalle tyypillisen tarkkuuden kanssa.

Intohimosi kohteet löytyvät markkinoinnista, myös digitaalisesta ja haluat tehdä apteekista myymälän, jonne kaikki haluavat tulla asioimaan. Moniosaajana pääset lisäksi hoitamaan logistiikkaa, laskutusta ja kassatoimintoja. Ennen kaikkea pääset yhdessä farmaseuttien ja proviisorien kanssa auttamaan asiakkaitamme elämään terveemmin.
Aiempi kokemus apteekkityöstä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Koulutamme hyvistä vähittäiskaupan myymäläosaajista täällä apteekkilaisia. Sopiva koulutuksesi voi olla esimerkiksi lääketeknikko, merkonomi tai kosmetologi. Palkkasi määräytyy lopullisesti oman osaamisesi ja aktiivisuutesi perusteella.

Pakilan apteekki on kasvava, oman alueensa johtava apteekki Pohjois-Helsingissä. Täällä 15 hyvää tyyppiä kohtaa asiakkaita arkisin klo 7–22 ja viikonloppuisin 9–22. Uutta hyvää tyyppiä odottaa mukavien ammattilaisten joukko, joka on hyvin innostunut ja sitoutunut auttamaan asiakkaitamme.

Jos kiinnostuit, kysy lisää: apteekkari Juho Pietilä tai proviisori Marjukka Suomela, puh. 09-724 8479, ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta: https://nordicprogress.teamtailor.com/jobs/2276047-oletko-sina-pakilan-apteekin-uusi-myymalavastaava

Lisätietoja apteekista: www.pakilanapteekki.fi.


HELSINKI

Helsinki

Haemme Helsingin Tapuliapteekkiin reipasta ja palveluhenkistä lääketeknikkoa/teknistä työntekijää.

Työtehtäviin kuuluu kassapalvelun, laskutuksen ja tavaralogistiikan lisäksi markkinointiin ja digitaaliseen viestintään liittyviä tehtäviä.
Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun.

Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Puistolan juna-aseman vieressä.
Palvelemme arkisin klo 8.30-19 ja lauantaisin klo 9-15.

Tule mukaan iloiseen, kannustavaan ja osaavaan joukkoomme!

Lisätiedot ja hakemukset: apteekkari Sari Kinnunen
sari.kinnunen@apteekit.net
puh. 09 3867986 tai 040 5304277


HELSINKI

Haemme HERTSIN APTEEKKIIN LÄÄKETEKNIKKOA tai APTEEKIN TEKNISTÄ TYÖNTEKIJÄÄ kivaan ja nuorekkaaseen tiimiimme. Aloitus sopimuksen mukaan. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kivassa porukassa asiakaspalvelusta kiinnostuneelle. Apteekissamme sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi eri työtehtävissä esim. markkinoinnin, varastonhallinnan ja logistiikan yhteydessä. Työtehtäviin voi kuulua asiakaspalvelun lisäksi esimerkiksi tilaamista, somistusta ja laskutusta kiinnostuksen mukaan. Arvoihimme kuuluvat tyytyväisen asiakkaan lisäksi osaava ja tyytyväinen henkilökunta sekä ilo tehdä työtä yhdessä. Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvän asenteen työhön, niin saatat olla etsimämme henkilö. Mahdollisuus joko osa-tai kokoaikaiseen työsuhteeseen vakituisena tai määräaikaisena. Tiedustelut p. 040 589 1810 (apteekkari). Hakemuksen voi lähettää palkkatoivomuksineen sähköpostilla marjaana.nurmilaukas@apteekit.net 31.1.2023 mennessä


HELSINKI

FARMASEUTTI HELSINGIN PITÄJÄNMÄEN APTEEKKIIN

Etsimme farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Olemme mukava apteekki hyvien kulkuyhteyksien päässä Konalassa. Panostamme koulutukseen ja meillä on tarjota monipuoliset työtehtävät kunkin omien taipumusten ja toivomusten mukaan. Voit halutessasi paneutua esimerkiksi koneelliseen annosjakeluun tai jos koet olevasi enemmän markkinointi-ihminen, myös markkinoinnin parissa löytyy sinulle varmasti mielenkiintoisia työtehtäviä.

Toivomme sinulta kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön ja hyvää työtoveruutta. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan ja tehdä joko kokopäivätöitä tai lyhempää työaikaa toivomustesi mukaan.

Pitäjänmäen apteekin aukioloajat ovat ma-pe 9-19 ja la 10-16. Käytössä meillä on Maxx-ohjelma.

Henkilökunnan jaksamista tukemassa meillä on liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu.

Yhteydenotot apteekkari Satu Lambert tai proviisori Linda Eldsbacka puh. 09-557 565, satu.lambert@apteekit.net


HELSINKI

KANNELMÄEN KESKUSAPTEEKISSA Helsingissä on töitä Tekniselle/Lääketyöntekijälle/Lähihoitajalle tai harjoittelijalle. Pääset osaksi huippumukavaa porukkaamme ja monipuolisiin työtehtäviin. Ajokortti on toimenkuvassa välttämätön. Laadukkaan toiminnan puolesta apteekillemme on myönnetty ISO9001 -laatusertifikaatti. Meillä on myös sivuapteekki Malminkartanossa. Työsuhde voisi alkaa hetimmiten. Haemme täyspäiväistä työntekijää (arkisin klo 8.30-16.30 tai klo 9-17 välillä toiveidesi mukaan), mutta halutessasi voit tehdä myös kuuden tunnin työpäiviä joko osittain tai kokonaankin. Työ jatkuisi vähintään vuoden vaihteeseen ja hyvin todennäköisesti vielä siitä eteenpäin. Kysy rohkeasti lisätietoja. Apteekkari Kirsi Yritys, p.041-5069670, kirsi.yritys@gmail.com Työsopimus saatetaan solmia jo ennen hakuajan umpeutumista.


HELSINKI

Haemme Etelä-Haagan apteekkiin mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää, farmanomia tai lääketeknikkoa pitkäaikaiseen sijaisuuteen. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. Apteekissamme on käytössä Salix-järjestelmä. Työkuvaasi kuuluvat logistiikka, laskutus, kassapalvelu ja muut apteekin tekniset työt. Ajokortti pitäisi myös olla. Apteekkimme on avoinna ark. klo 8.30-18.00 ja la klo 9-14.00. Työhakemukset pyydämme lähettämään apteekkari Eeva Karille: sähköposti eeva.kari@apteekit.net Tiedustelut p.09-5872600 Eeva Kari


HELSINKI

KOSMETOLOGI ITÄKESKUKSEN APTEEKKIIN

Toivotko vaihtelua kosmetologin työnkuvaasi? Tässä sinulle hieno mahdollisuus kehittyä monipuoliseksi osaajaksi isossa ja vilkkaassa apteekissa, jossa on laaja kosmetiikkasarjavalikoima ja -osasto (itakeskuksenapteekki.fi/kosmetiikka).

Haemme perhevapaan sijaiseksi kosmetologia, jolla on empaattista innostusta asiakaspalveluun ja ihmisten kohtaamiseen ja joka taitaa kosmetiikan myynnin ja ihonhoidon ohjauksen. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja positiivista otetta työhösi. Myös sujuva suomen kielen taito on tärkeää. Kerro meille osaamisestasi, toiveistasi työnkuvan ja työssäsi kehittymisen osalta!

Itäkeskuksen apteekissa kosmetologin tehtäviin kuuluu mm.
- apteekin kosmetiikka-asiakkaiden palveleminen
- kassatyöskentely
- kampanjat, edustajatapaamiset, tuotetilaukset
- tuotteiden esillepanot ja tuotevalikoiman päivitykset
- markkinointi ja somistus
- hyllyjen ylläpito

Työkokemus apteekissa on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Auttavaiset työtoverit perehdyttävät sinut pd3 - apteekkiohjelmiston käyttöön tarpeittesi mukaan. Pääset myös osallistumaan tuotesarjojen omiin koulutuksiin.

Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä (arkisin 8-21, la-su 10-18). Sijaitsemme vilkkaassa julkisen liikenteen solmukohdassa metron ja linja-autoaseman vieressä ja apteekilla on reilusti autopaikkoja henkilökunnalle. Meillä on kansainvälinen asiakaskunta ja työssäsi pääset kehittämään kielitaitoasi.

Kerro toiveesi työn alkamisajasta, kestosta ja työpäivän mitasta. Työssä noudatetaan Apteekkien työntekijöiden työehtosopimusta (apta.fi/TES).

Hakemukset ja lisätietoja Minna Mäenpää, apteekkari sp minna.maenpaa@apteekit.net, p 010 3201131.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pian. Tämä paikka täytetään heti, kun apteekin porukkaan löytyy sopiva henkilö!

Terkuin, Minna Mäenpää apteekkari


HELSINKI

Tuu meille töihin!
Apteekki 51 etsiskelee kokoaikaista lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää. Toimimme ”uudenkarheissa” tiloissa Triplassa ja käytössä on myös varastorobotti.
Työ on määräaikainen ainakin kevääseen 2023 saakka.
Kysy lisää tai laita saman tien hakemus! p. 09 774 56225 tai hanna.heikkila@apteekit.net / Proviisori Hanna Heikkilä


HELSINKI

Myllypuron apteekissa on avoimena kokoaikainen lääketeknikon/teknisen työntekijän vakituinen paikka elokuun puolivälistä alkaen.

Tekniseen tiimiimme kuuluvat pitkän linjan konkarit Teemu ja Anne, jotka ovat mahtavan ammattitaitonsa lisäksi myös älyttömän kivoja työkavereita ??. Lisäksi apteekissamme työskentelee n. 6 farmaseuttista henkilöä ja aika ajoin farmasian oppilaita ja lääketeknikko-opiskelijoita. Meillä jokainen työntekijä on yhtä tärkeä ja työkavereita arvostetaan tittelistä riippumatta ja niinhän sen kuuluu ollakin!

Apteekin tekninen työntekijä huolehtii osaltaan siitä, että asiakkaan asiakaskokemus on mahdollisimman jouheva. Työtehtäviin sisältyy asiakaspalvelun, kassatyöskentelyn ja tavaralogistiikan lisäksi vastuu kosmetiikkaosastosta (voit olla koulutukseltasi myös kosmetologi), somemarkkinointi sekä esillepano/somistustehtävät ja kampanjoiden toteutukseen osallistuminen. Työtehtäviin perehdytämme perusteellisesti.

Arvostamme asiakaspalvelukokemusta, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja asiakasta huomioivaa palveluasennetta. Pieni innovatiivisuus ja iloisuus ei ole haitaksi ?? Työssä viihtymistä edesauttavat työyhteisömme hyvä fiilis, tasa-arvoisuus ja avoin vuorovaikutus.

Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme avoinna arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 9-17. Käytössämme on Maxx-järjestelmä. Kuulumme Hyvän Mielen Apteekit -ketjuun.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n sähköpostilla proviisorillemme raisa.kaasinen@myllypuronapteekki.fi ja kerro, miksi juuri sinä sopisit porukkaamme parhaiten ??. Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja proviisorilta puhelimitse 09-3424350.


HELSINKI

Kontulan apteekki hakee palvelukseensa teknistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Myös määräaikainen työsuhde (esim. kesäkuu-elokuu 2023) mahdollinen. Työsuhteen aloitus ja työaika (90-115 h/3 vkoa) sopimuksen mukaan.
Olemme MAXX-apteekki hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Hakemukset liitteineen 5.5.23 mennessä sähköpostilla: pasi.korhonen@apteekit.net


HELSINKI

Jakomäen apteekissa avoinna teknisen työntekijän paikka, 1.12.22 alkaen. Alustavasti vuoden määräaikaisena, mahdollisesti myöhemmin vakituisena. Työaika sovittavissa 6-8 h /päivä.

Työtehtävät: logistiikan hoito, tilaukset, kassapalvelu, lääkekuljetukset ym. Käytössämme pd3, aukiolomme ark 8.30-19 ja la 9-15. Mikäli vaihdat apteekista toiseen, niin kesälomaeduista mahdollista sopia. Soita, niin jutellaan lisää.
Apteekkari Tiina Tuononen (040 555 3333)
tiina.tuononen@apteekit.net


HELSINKI

HELSINKI
LÄÄKETEKNIKKO/TEKNINEN
Pasilan apteekki etsii lääketeknikkoa tai muun soveltuvan taustan omaavaa tekijää osaksi meillä jo työskentelevää supermukavaa tehotiimiä. Työnkuvaa voidaan muokata osaamisesi mukaan. Tämä on vakituinen kokopäivätyö.

Meillä on pitkät aukioloajat (klo 7-22) ja kiireiset mutta kivat asiakkaat. Sinulta odotamme aktiivista otetta, hyvää pelisilmää ja positiivista asennetta.
Aloitus sopimuksen mukaan esim. marraskuussa. Soita ja kysy lisää 09 8689240/Sari Kallioinen, hakemus 14.10. mennessä sähköpostilla sari.kallioinen@pasilanapteekit.fi


HELSINKI

Itä-Helsingissä sijaitsevassa Apteekki Eastonissa on avoinna vakituinen työpaikka lääketeknikolle tai tekniselle työntekijälle. Apteekkimme on nykyaikainen ja viihtyisä, meillä on hyvät henkilökuntaedut ja mukavat työkaverit.

Työ voi olla osa-aikainen tai kokopäivätyö. Työvuorot ovat maanantaista sunnuntaihin aamu-, päivä- tai iltavuoroja apteekin aukioloaikojen mukaan (ark. 9-21, la 9-19 ja su 10-18).

Toivomme että sinulla on apteekkityökokemusta tai olet suorittanut lääketeknikon koulutuksen tai juuri valmistumassa lääketeknikoksi. Lisäksi Maxx-apteekkiohjelmiston osaaminen on eduksi.

Pääasiallisia työtehtäviä ovat kassatyöskentely ja tavaralogistiikka sekä varastonhallinta. Apteekissamme on varastorobotti Rowa.

Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta työtehtävissäsi. Olet asiakaspalveluhenkinen ryhmätyöntekijä, etkä hätkähdä kiiretilanteita. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja ja myös kosmetiikkaosaamista.

Perehdytämme sinut huolellisesti työtehtäviin ja voimme myös kehittää työtehtäviäsi kiinnostuksesi ja osaamisesti mukaan. Työn aloittaminen syksyllä sopimuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää tästä työpaikasta proviisori Paula Karlssonilta paula.karlsson@apteekkieaston.fi tai apteekkari Seija Mannermaalta seija.mannermaa@apteekkieaston.fi sekä lähetä hakemuksesi + cv osoitteeseen info@apteekkieaston.fi 19.8.2022 mennessä.


HELSINKI

Vuosaaren UUTEEN apteekkiin haetaan asiakaspalvelusta innostunutta farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa ilta- ja viikonloppuvuoroihin.
Olemme avoinna ma-pe klo 9-19 ja la 10-16. Apteekin edessä on maksuton parkkialue ja meille pääsee myös näppärästi metrolta bussilla 560.
Tule mukaan kivaan työporukkaan! Käy tutustumassa www.vuoapteekki.fi.
Lähetä CV ja hakemus: minna.pappila@vuoapteekki.fi


HUITTINEN

Huittisten apteekki hakee oma-alotteista, reipasta ja positiivisen työotteen omaavaa lääketeknikkoa/lääketyöntekijää/teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen. Käytössämme Maxx ja Iso Fixu -robotti. Työt voit aloittaa esimerkiksi toukokuussa tai sopimuksen mukaan. Halutessasi pystymme järjestämään sinulle kesällä lomapätkän.
Tervetuloa joukkoomme!
Lisätietoja ja hakemukset
martina.jons-kari@seutuposti.fi, puh. 040 7373241


HYVINKÄÄ

HYVINKÄÄ

Vehkojan apteekissa on tarjolla kokoaikainen (115h/3vko) äitiyslomasijaisuus (n. 1.4.2022 - 31.3.2023) lääketeknikolle, lääketyöntekijälle tai tekniselle työntekijälle. Myös vakityö mahdollinen määräaikaisuuden jälkeen. Kokemus apteekkityöstä katsotaan eduksi. Palkkaus ja aloitus joustavasti sopimuksen mukaan, mielellään kuitenkin viimeistään maaliskuun aikana. Olethan oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen, joka pystyy ottamaan haltuun teknisen monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät.

Työtehtävät sisältävät tavaranpurkua ja -hyllytystä, asiakaspalvelua kassalla, kotiinkuljetuksia, varastonhallintaa, rahaliikennettä ja pientä siistimistä. Pääset myös hoitamaan verkkokauppaamme sekä osallistumaan some-markkinointiin. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.

Omaa autoa et välttämättä tarvitse, mutta edellytämme B-ajokorttia lääketilausten kuljettamiseen.

Meillä on käytössä MAXX-järjestelmä sekä ISO FIXU-varastorobotti.

Apteekkimme aukioloajat: ma-pe 8-21, la 8-21, su 10-21. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyöskentelyä. Meillä sinua odottaa kannustava ja yhteen hiileen puhaltava 13:sta työntekijän työporukka. Apteekkari tukee työhyvinvointia hieronnalla, liikunta- ja kulttuuriseteleillä ja muulla mukavalla.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian! Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse. Lisätietoja puhelimitse.

Apteekkari Minna Collin minna.collin (at) apteekit.net,
puh. 0500 457 176
Proviisori Mervi Niemi mervi.niemi (at) apteekit.net,
puh. 029 3400 580


HÄMEENLINNA

APTEEKIN TEKNINEN TYÖNTEKIJÄ

Hämeenlinnan I Tori-Apteekki on moderni ja alati uudistuva apteekki Hämeenlinnan kaupungin ytimessä, torin laidalla. Apteekki palvelee asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä.

Haemme palvelukseemme apteekin teknistä työntekijää asiakaspalveluun ja muihin apteekin teknisiin työtehtäviin. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, mutta tarvittaessa osa-aikaisesta tai määräaikaisestakin työsuhteesta voidaan sopia. Työsuhde voi alkaa heti.

Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi lääketeknikko, kosmetologi tai merkonomi. Odotamme, että hyvä asiakaspalvelu ja apteekin myyntityö ovat sinulle sydämen asia. Sinulla on myönteinen asenne, tartut reippaasti työtehtäviin ja olet yhteistyökykyinen. Koska apteekkimme on auki vuoden jokaisena päivänä, työ on vaihtelevaa ja odotamme, että pidät vaihtelevista työpäivistä ja -ajoista sekä pystyt tekemään ilta- ja viikonlopputöitä. Erityisosaaminen, kuten esimerkiksi tietämys ravintolisistä, ihonhoidosta ja kosmetiikasta, katsotaan eduksi.

Tarjoamme rennon ja hyvähenkisen työporukan, mahdollisuuden kouluttautumiseen, kilpailukykyiset työsuhde-edut ja modernit työvälineet asiakaspalveluun. Käytössämme on Maxx -tietojärjestelmä ja Treet-verkkoapteekki. Pääset myös mukaan kehittämään toimintaamme. Työtehtäviisi voi asiakaspalvelun lisäksi kuulua esimerkiksi markkinointia tai somen ylläpitoa kiinnostuksesi mukaan.

Tule mukaan iloiseen ja osaavaan asiakaspalvelutiimiimme! Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä joko apteekkari Jukka Niemeen puh. 0400 298959 tai proviisori Heidi Vuotiin 03 630 600. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse jukka.niemi@toriapteekki.fi tai heidi.vuoti@toriapteekki.fi tai Duunitorin kautta. Toivomme hakemukset 9.12.2022 mennessä.


HÄMEENLINNA

Etsimme mukavaan työporukkaamme teknistä työntekijää. Työsuhde aluksi määräaikainen vuoden 2022 loppuun, mutta mahdollisuus myös vakinaistamiseen. Meillä on viihtyisät työtilat, mukavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan sisältäen mm lääkelogistiikkaa, laskutusta, asiakasrekisterin ylläpitämistä, kassatyöskentelyä ja asiakaspalvelua. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, koulutamme sinut tehtäviin. Voit aloittaa työt heti tai sopimuksen mukaan. Kysy lisää: apteekkari Kirsi Myllynpää, 010 328 2820


JOENSUU

Haemme vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa / teknistä työntekijää / toimipaikkakoulutettua teknistä. Työn voi aloittaa tammikuussa tai sopimuksen mukaan. Työnkuva apteekissamme on monipuolinen, työt jaetaan kolmen teknisen kesken. Apteekkimme tunnetaan hyvästä asiakaspalvelusta ja mukavasta yhteen hiileen puhaltavasta työyhteisöstä. Lisätietoja apteekistamme nettisivuiltamme www.apteekkiin.fi. Ota yhteyttä apteekkari Eija Nousiainen, 0405157956, eija.nousiainen@apteekit.net.


JOENSUU

Haemme osa-aikaiseen /kokoaikaiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa, tai sinulla on muuten kertynyt kokemusta apteekkityöstä.

Jos kiinnostus heräsi, ota yhteyttä apteekkari Marja Mikkoseen, puh. 0505185304 tai marja.mikkonen@apteekit.net


JUVA

Haemme iloiseen joukkoomme Juvan apteekkiin lääketeknikkoa tai farmanomia opintovapaan sijaiseksi. Kyseessä on pitkä sijaisuus tai mahdollisesti vakituinen työpaikka, aluksi 2 vuoden sijaisuus. Tarjoamme viihtyisät ja modernit työskentelytilat virkeässä Avainapteekissa sekä monipuoliset työtehtävät asiakaspalvelusta logistiikkaan. Käytössämme on MAXX-apteekkiohjelma ja ROWA-varastoautomaatti. Arvostamme omatoimisuutta ja aktiivista otetta työntekoon. Kokemus apteekkityöstä laskutuksen ja tavaran purun parissa luetaan eduksi. Apteekkimme on avoinna ma-pe klo. 8.30-18.00 ja la klo. 9-15. Työn aloitus viimeistään 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan aiemmin.
Hakemukset pyydämme lähettämään apteekkari Ritva Pulkkiselle: ritva.pulkkinen@apteekit.net
Tiedustelut p. 044 034 0210 / apteekkari tai proviisori


JYVÄSKYLÄ

Tule puuhakkaaseen työpaikkaan Jyväskylän Uuteen Apteekkiin kaupungin sydämeen!

Etsimme tekemisen meiningissä viihtyvää henkilöä, jolla pysyy monta langanpäätä yhtä aikaa käsissä. Vastaat apteekin kampanjoiden toteuttamisesta sekä kosmetiikkaosastosta. Olet kiinnostunut markkinoinnista sekä ajan trendeistä, jaksat kehittää itseäsi sekä työpaikkaasi. Tämä lisäksi päätyötäsi ovat apteekin teknisen työtekijän tehtävät, kuten kassatyö ja tavaralogistiikka. Sinulta löytyy esimerkiksi kosmetologin, merkonomin tai lääketeknikon tutkinto.

Työ on määräaikainen sijaisuus 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemuksia käsitellään koko ajan, lähetä siis hakemuksesi viipymättä. Yhteydenotot apteekkari Eija Joki, eija.joki@apteekit.net tai proviisori Taina Pitkänen, taina.pitkanen@apteekit.net, p. 010 501 2000.

Uusi Apteekki tarjoaa vilkkaan työympäristön, monipuolisen työnkuvan sekä mukavan työporukan aivan Jyväskylän ytimessä Sokkarin kauppakeskuksessa.


JYVÄSKYLÄ

HoviApteekissa apteekkityöntekijän vakituinen paikka täydellä työajalla tai min. 32 h / vko. Työaika ma-pe 8-16, joskus la vuoroja, jolloin ma on vapaa.
Työtehtävinä pääasiassa tavaroiden paikalleen laitto, myymälän hyllyjen täyttö, lääkekuljetukset. Ajokortti ja ajotaito on siis oltava ennestään, auto löytyy talosta.
Jos olet kiinnostunut toimistotöistä, kuten laskutus ja alustava kirjanpito, niin sitäkin pääset tekemään kiinnostuksen ja kokemuksen mukaan, samoin kampanjoiden esillelaitto voi hyvin kuulua työtehtäviisi.
Jos tämä kuulostaa sinun paikaltasi, niin otathan yhteyttä: Johanna Rautiainen
jkrautiainen@gmail.com, 0503058255.
Nopeimmin tavoitat meilillä.


JYVÄSKYLÄ

Etsimme lääketeknikkoa tai apteekkikokemusta omaavaa teknistä työntekijää Jyväskylän 7. Keljon apteekin mukavaan työyhteisöön Keljon kauppakeskuksessa. Tarjolla on koko- tai osa-aikainen työ apteekin aukioloaikojen mukaan. Apteekissamme on käytössä pd3-järjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti. Kokemus näistä olisi plussaa, mutta ei välttämätöntä. Työtehtäviin kuuluvat mm. tavaranpurku, esille laitto, kampanjat, kassatyöskentely ja laskutus. Työt voi aloittaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan.
Laita hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen seija.nenonen@apteekit.net 23.2.2022 mennessä. Lisätietoja antaa apteekkari Seija Nenonen p. 010 666 1084 tai proviisorit p. 010 666 1083.


JÄRVENPÄÄ

JÄRVENPÄÄHÄN LÄÄKETEKNIKKO!

Järvenpään Sonaatti Apteekki (www.jarvenpaansonaattiapteekki.fi) hakee lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Käytössämme on uudet ja valoisat tilat Järvenpään Prisma-keskuksessa. Apteekki on saavutettavissa helposti niin julkisilla kulkuyhteyksillä (mm. Järvenpään juna-asema kivenheiton päässä) kuin autolla. Työssäsi on käytössä laadukkaat työvälineet sekä MAXX -apteekkiohjelma. Tarjoamme myös joustavat työajat ja mahdollisuuden esimerkiksi sunnuntaityöhön. Perehdytämme sinut huolellisesti työtehtäviin ja voimme myös kehittää työtehtäviäsi kiinnostuksesi ja osaamisesti mukaan.

Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan tai vaikka heti.

Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta työtehtävissäsi. Olet asiakaspalveluhenkinen ryhmätyöntekijä, etkä hätkähdä kiiretilanteita. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja.

Yhteydenotot proviisori Juuso Paloranta 050 410 8842 proviisori@jarvenpaansonaattiapteekki.fi tai apteekkari Taina Sirkiä-Vuorio 0400 497 292 taina.sirkia@apteekit.net.


KALAJOKI

TEKNINEN

Kalajoen 1. apteekki hakee vakituista lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää kokopäivätyöhön. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi tavaroiden vastaanotto ja hyllytys, laskutus, somistus ja kassatyöskentely.

Apteekkimme sijaitsee Kalajoen keskustassa ja olemme auki arkisin 8.30-18.00 sekä lauantaisin 8.30-14.00. Meillä on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä ja Rowa-robotti. Aiempi kokemus apteekkityöstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Etsimme henkilöä, joka on oma-aloitteinen, omaa hyvät tietotekniset taidot ja on innokas oppimaan uutta. Tärkeää on myös halu työskennellä tiimissä ja asiakkaiden kanssa. Palkkaus määräytyy kokemuksen mukaan apteekin teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja saat soittamalla: Kalajoen apteekki puh. 0103 214 460 apteekkari Tarja Kurikkala, proviisorit Tuomas Nevalainen ja Tuulia Heikkilä

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää sähköpostitse tarja.kurikkala@apteekit.net. Täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä.


KANGASALA

Kangasalan Apteekki on vailla toimeliasta kosmetologia/apteekkityöntekijää (20.12.2021)

Oletko oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja pidät myynnistä? Haluatko toimia tiimissä, jossa jaetaan vastuut ja halutaan auttaa toisia?
Haemme joukkoomme kosmetologia tai apteekkityöntekijää vakituiseen työhön. Koulutuksesi voi olla kosmetologi, lääketeknikko, lääketyöntekijä, merkonomi tai ”töissä oppinut”. Ensisijaisesti etsimme kosmetologia tai muuten kosmetiikkaan perehtynyttä tai siitä innostunutta henkilöä. Työtehtävät ovat monipuolisia mm. apteekin kosmetiikkavalikoimasta vastaaminen sekä kosmetiikan myynti, tavaralogistiikka, kassatyöskentely, lääkekuljetukset ja muut apteekin askareet. Ajokortti on välttämätön. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kangasalan apteekki on vireän Kangasalan keskustan apteekki kaupungin sydämessä. Olemme n. 15 hengen tiimi, ja apteekin reseptuuri on sadan tuhannen paremmalla puolella. Tampereelta on hyvät yhteydet bussilla (n. 25 min), omalla autolla nopeammin.

Kiinnostuitko ? Lähetä hakemuksesi ja/tai ota yhteyttä Apteekkari Mikko Unkilaan: 045 8030408 tai mikko.unkila@kangasalanapteekki.fi. Aloitamme haastattelut heti sopivien kandidaattien löydyttyä


KARJAA

Karjaan Apteekki hakee lääketeknikkoa (lääketyöntekijää) tai teknistä apulaista. Tärkeimmät työtehtävät ovat logistiikka ja asiakaspalvelu kassalla. Kiinnostus markkinointiin ja verkkoapteekin kehittämiseen ovat eduksi. Lisäksi arvostamme kokemusta apteekkityöstä ja kaksikielisestä ympäristöstä. Tarjoamme vakinaista kokopäivätyötä, mutta voimme myös keskustella elämäntilanteeseesi sopivasta osa-aikatyöstä.

Apteekkimme sijaitsee Karjaan keskustassa, ja Karjaa sijaitsee Länsi-Uusimaalla hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä joten toivomme hakemuksia ripeästi (viimeistään 15.11.) apteekkarin s-postiin petteri.henriksson@salnet.fi. Puhelintiedustelut: Petteri Henriksson 040-3526330.


KARKKILA

Lääketeknikko tai vastaava

Karkkilan apteekissa tarvitaan keväällä uutta vakituista teknistä työvoimaa, kun kaksi 45 vuotta uskollisesti Karkkilan apteekkia palvellutta teknistä työntekijää jää ansaitulle eläkkeelle ennen kesää.
Arvostamme palveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä sekä innostunutta ja aktiivista otetta työhön. Meillä on käytössä Fixu-varastoautomaatti, Salix-järjestelmä ja kuulumme Avainapteekkeihin.
Apteekissamme on miellyttävät aukioloajat, arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-14.
Karkkila sijaitsee 2-tien varrella n. 60km Helsingistä.
Tervetuloa mukavaan työyhteisöön.
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, apt. Maisa Vahala (maija-liisa.vahala@apteekit.net, 040-7633160) tai proviisorit Riina Tanskanen ja Virpi Hovi (09-2255149).
Hakemukset 15.1.2020 mennessä

Ilmoitus jätetty 26.11.2019


KEMPELE

Kempeleen Ykkösapteekki hakee lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen.
Työtehtäviisi kuuluu etenkin tavaralogistiikasta, laskutuksesta ja esillepanosta huolehtiminen.
Odotamme, että olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Käytössämme on Maxx-järjestelmä, joten sen osaaminen on eduksi.
Lisätiedot ja hakemukset: apteekkari Liisa Lievonen, liisa.lievonen@apteekit.net, 040 848 0777


KEMPELE

Zeppelinin apteekissa Kempeleessä avoimena lääketeknikon sijaisuus ajalle 1.9.2020 - 31.8.2021.

Tule kehittyvään ja vauhdikkaaseen apteekkiin, ei kahta samanlaista työpäivää. Monipuolinen, kiva asiakaskunta, hyvä työporukka ja tekemisen meininki. Kaikki teknisen tehtävät kuuluvat työnkuvaan - asiakaspalvelusta laskutukseen ja logistiikasta markkinointiin.

Meillä on Rowa-apteekkiapulainen ja Pd3-apteekkijärjestelmä, olisi mahtavaa jos tunnet niitä jo, mutta mikäli et, niin meillä varmasti opit. Apteekin verkkokauppa on vielä perustamisvaiheessa.

Mikäli elämäntilanteeseesi sopii paremmin, myös osa-aikaisuus mahdollista.

Soita ja kysele lisää, tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse merja.launonen@apteekit.net.

Tiedustelut puh. 08 5204025, apteekkari Merja Launonen tai proviisori Jarkko Korpua


KIMITO

Nu har du möjlighet att bli en del av vårt glada gäng!
Vi har nu en tjänst som läkemedelstekniker ledig eftersom vår tidigare tekniker ska börja studera.
Arbetstiden är minst 30 h/vecka. Lön enligt TES.
Till dina arbetsuppgifter hör bl.a. att sköta kassan, arbeten med lagerhållningen och varutransport. Körkort och egen bil behövs. Du tycker om kundbetjäning och är noggrann i ditt arbete. Du behärskar svenska och finska. Utbildning som läkemedelstekniker eller tidigare erfarenhet inom kundbetjäning ses som merit.
Vårt apotek är öppet vardagar 9-18 och lördagar 10-15. Vi använder pd3-apoteksprogrammet. Vi skolar in dej i dina arbetsuppgifter och ställer oss också annars positivt till vidareutbildning. Vi är också Motionärens apotek och uppmuntrar personalen att röra på sig och orka i arbetet mm med Smartum motionsförmån och andra gemensamma rekreationsdagar.
Du kan fråga efter mera information av apotekare Kaisa Rauhala e-post kaisa.rauhala@apteekit.net eller tel. 0408355645Nyt sinulla on tilaisuus liittyä iloiseen joukkoomme!
Meillä on teknisen työntekijän paikka avoinna edellisen työntekijämme lähtiessä opiskelemaan.
Työaika on vähintään 30 h/viikko. Palkkaus TES:n mukaan.
Työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyöskentely, varastonhallintaan liittyvät tehtävät sekä tavarankuljetus. Ajokortti ja oma auto tarvitaan. Pidät asiakaspalvelusta ja olet huolellinen työssäsi. Hallitset suomen ja ruotsin kielen. Lääketeknikon koulutus tai asiakaspalvelukokemus on eduksi.
Apteekkimme on avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 10-15. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä. Perehdytämme sinut hyvin työtehtäviisi. Panostamme henkilökunnan koulutukseen. Olemme myös Liikkujan apteekki ja kannustamme henkilökuntaa liikkumaan ja jaksamaan työssä mm Smartumin liikuntaeduilla ja erilaisilla yhteisillä virkistyspäivillä.
Lisätietoja voit kysyä apteekkari Kaisa Rauhalalta s-posti kaisa.rauhala@apteekit.net tai puh.040 8355645


KIRKKONUMMI

Kirkkonummen 1. apteekki hakee henkilöä apteekin työntekijän tehtäviin kokoaikaiseen työsuhteeseen. Aiempi apteekkikokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Apteekki sijaitsee Kirsikka-kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tiedustelut ja hakemukset: proviisorit info@kirkkonummenapteekki.fi


KOKEMÄKI

Kokemäen apteekissa on lääketeknikon äitiyslomasijaisuus 2.1.-31.12.2023. Lääketeknikon tutkinto ei ole kuitenkaan välttämätön.

Valoisa ja toimiva apteekki sijaitsee S-marketin yhteydessä. Apteekissa on käytössä Maxx-järjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-14. Sivuapteekki Kauvatsalla palvelee ke ja pe 9-15.

Tervetuloa mukavaan työyhteisöön!

Otathan yhteyttä, kerron mielelläni lisää.

Haastatteluja voidaan tarvittaessa pitää jo hakuaikana.

Minna Huupponen
apteekkari

minna.huupponen@apteekit.net
p.025460602


KOKKOLA

Tervahovin Apteekki Kokkolassa etsii lääketeknikkoa, lääketyöntekijää tai teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen. Myös osa-aikaiset huomioidaan. Eduksi on, jos hallitset jo Maxxin ja Rowan käytön. Tarvitset B-ajokortin lääketilausten kuljettamiseen. Työhön sisältyy mm. varastonhallintaa, kassatyöskentelyä ja siivousta. Asiakaspalvelussa tarvitaan suomen- ja ruotsinkielen taitoa. Yhteydenotot anu.nissila@apteekit.net tai 06-831 2262.


KONTIOLAHTI

Hei sinä reipas ja oma-aloitteinen apteekkityöstä kiinnostunut. Nyt on tarjolla Kontiolahden apteekissa ja Lehmon sivuapteekissa töitä apteekin teknisiin tehtäviin. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta apteekkityöstä, opetamme ja opastamme sinut työtehtäviin paikan päällä. Aikaisemmasta apteekkikokemuksesta on toki hyötyä ja otetaan huomioon valinnassa. Onhan sinulla myös tarvittaessa mahdollisuus käyttää omaa autoa apteekin lääkekuljetuksiin.

Voit tehdä töitä kokoaikaisesti tai vaikka lyhennettyä työaikaa 30 tuntia viikossa.

Palkkaus on apteekin työntekijöiden työehtosopimuksen mukainen ja mahdolliset aikaisemmat apteekkikohtaiset erät ja lisät otetaan huomioon palkkauksessa. Työt voit aloittaa jo tammikuussa 2023, mutta toivomme, että pääset aloittamaan viimeistään helmikuun 2023 alussa.

Kontiolahdelle on hyvät kulkuyhteydet Joensuusta ja Lehmon sivuapteekki sijaitsee vain 9 kilometrin päässä Joensuun torilta. Säännöllisen palkan lisäksi saat mukavat työkaverit ja kattavan työterveyshuollon. Käytössämme on myös liikunta- ja kulttuuriseteli.

Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja sähköpostilla pekka.huuskonen@apteekit.net tai puhelimella numerosta 0505176924.

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen pekka.huuskonen@apteekit.net 11.1.2023 mennessä.


KORPILAHTI

Lääketeknikko/tekninen työntekijä/kosmetologi


Tarjoamme vakituista, kokoaikaista työpaikkaa Korpilahden apteekista.

Työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu, kassatyö, logistiikka, myyntihyllyjen ylläpito.

Kiinnostuksesi mukaan työnkuva voi sisältää esimerkiksi markkinointia, verkkokaupan ja apteekin

kotisivujen ylläpitoa ja laskutusta.


Arvostamme asiakaspalvelusta innostuvaa, tiimityöskentelyyn kykenevää työntekijää.


Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä. Koulutamme sinut tehtäviisi.

Olemme avoinna ma 9-17:30, ti-pe 9-17 ja la 9-14

Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan.


Lähetä hakemuksesi apteekkari Larelle osoitteeseen lauri.viitanen@apteekit.net

Lisätietoja saat soittamalla p. 020 7434210


KOTKA

Haemme Kotkan Ankkuriapteekkiin teknistä työntekijää maaliskuusta 2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Perustyötehtäviisi kuuluu varastonhallinta, laskutus, siivous ja kassatyöskentely. Meillä on lisäksi viikottaisia lääkekuljetuksia, joten ajokortti on välttämätön.
Toivomme sinulta, että olet oma-aloitteinen ja pidät asiakaspalvelusta.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin laita hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen miia.kelosuo@apteekit.net .


KOTKA

Kotkan Oiva apteekissa Karhulassa kesätyötä tekniselle työntekijälle sopimuksen mukaan. Työ sopii erittäin hyvin esim. nuorelle, joka on aikeissa hakea farmasiaa opiskelemaan. Pääset tutustumaan apteekin eri työtehtäviin monipuolisesti kauppakeskusapteekissa. Vaatimuksena ajokortti ja reipas avoin asenne.
Tiedustelut:
Apteekkari anne.sorri@apteekit.net, 0400-445579 tai proviisori Riikka Pousi riikka.pousi@apteekit.net


KUOPIO

Lääketeknikon/-työntekijän tai vastaavan paikka Kuopiossa


Haemme Päivärannan apteekkiin vakituiseen työsuhteeseen koko-/osa-aikaista (60-80%) lääketeknikkoa/-työntekijää tai muuta soveltuvaa koulutusta ja apteekkikokemusta omaavaa henkilöä (esim. kosmetologi, merkonomi). Työn aloitus heti tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti apteekin erilaiset tekniset työtehtävät (mm. asiakaspalvelu, tavaralogistiikka, somistus/kampanjointi, laskutus). Apteekkikosmetiikkaosaaminen katsotaan eduksi.

Apteekki sijaitsee Päivärannan K-Citymarketin yhteydessä Kallansiltojen kupeessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Käytössä on Maxx-apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun.

Odotamme, että olet joustava ja innostunut apteekkityöstä, viihdyt asiakaspalvelussa sekä tartut reippaasti erilaisiin työtehtäviin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen proviisori(at)paivarannanapteekki.fi tai soita ja kysy lisää, puh. 044 747 4822, proviisori Kaisa Majuri, proviisori(at)paivarannanapteekki.fi
tai apteekkari Harri Rehnberg, harri.rehnberg(at)apteekit.net

Tervetuloa mukavaan porukkaamme!


KUUSANKOSKI

TEKNINEN

Kuusankosken Ykkösapteekissa tarjolla vakituinen työpaikka lääketeknikolle tai tekniselle työntekijälle. Työtehtäviisi kuuluu kassatyöskentelyn ja tavaroiden vastaanoton lisäksi hyllytys ja varastonhallinta. Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta työtehtävissäsi, apteekkikokemus on eduksi. Olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, etkä hätkähdä kiiretilanteita. Arvostamme myös kosmetiikka- ja markkinointiosaamista. Aloitus joustavasti sopimuksen mukaan.

Apteekki sijaitsee vireässä Kuusaantorin liikekeskuksessa hyvien yhteyksien päässä. Palvelemme asiakkaita vuoden jokaisena päivänä. Apteekin tilat on uudistettu syksyllä 2018, joten tarjolla on nykyaikainen työympäristö mukavien työkaverien joukossa. Käytössämme on PD3-apteekkijärjestelmä sekä Procuro, Presto, Proversa ja EasyMedi.

Hakemus + CV sähköpostitse: tapani.niskanen@apteekit.net

Tiedustelut arkisin klo 9-16 p. 045 126 7658 apteekkari Tapani Niskanen


LAPPEENRANTA

Hei sinä reipas ja oma-aloitteinen apteekkityöstä kiinnostunut: APTEEKKI SAIMAA etsii teknistä työntekijää. Toimenkuvaan kuuluu päätehtävinä kassatyöskentely, tavaranpurku, hyllytys ja tuotteiden esillepanot. Työssä onnistuminen edellyttää tietoteknistä osaamista. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja Rowa-varastorobotti. Opetamme ja opastamme sinut työtehtäviin. Halutessasi sinulla on mahdollisuus kiinnostustesi mukaisesti somemarkkinointiin ja työn ohessa suoritettaviin oppisopimuskoulutuksiin (esim. lääketeknikko, liiketoiminnan perustutkinto).
Apteekkimme sijaitsee keskeisellä paikalla vilkkaassa Prisma-kauppakeskuksessa uusissa tiloissa. Tarjolla on nykyaikainen työympäristö mukavien työkaverien joukossa.
Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja sähköpostilla riitta.laurila@apteekit.net tai puhelimella numerosta 040 7415500. Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen riitta.laurila@apteekit.net.


LAUKAA

Haemme Laukaan apteekkiin iloista ja oma-aloitteista lääketeknikkoa/teknistä / merkonomi työntekijää kokopäiväiseen työsuhteeseen.
Työtehtäviin kuuluu mm. kassatyöskentelyä, logistiikkaa, somistusta, kampanjoiden esille laittoa ja some-markkinointia sekä laskusta ja kirjanpitoa. Toivommekin, että sinulla olisi jo valmiiksi some-osaamista.

Edellytämme apteekki- tai kassatyöskentelykokemusta. Myös ajokortti ja ajotaito ovat välttämättömät.


Apteekissamme on käytössä Pd3-järjestelmä ja ROWA-automaatti.

Lisätietoja:
apteekkari Ritva Kervinen p. 050 5420675
proviisori Heini Koskenkorva p. 014 831044


LITTOINEN

Turun Keskus-apteekki etsii joukkoonsa lääketeknikkoa. Tarjoamme koko- tai osa-aikatyötä, vaihtelevat työajat, kivat työkaverit ja tarvittaessa myös työsuhdeasunnon.

Mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen.Yhteydenotot minna.jaanson@apteekit.net tai 040 1962 060.


LOHJA

Lohjan 1. Apteekki hakee teknistä työntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työaika olisi n. 2-3 päivää viikossa.

Apteekkimme sijaitsee Lohjan keskustassa kauppakeskuksessa ja on avoinna vuoden jokaisena päivänä, arkisin 8 - 20, lauantaisin 8 - 16 ja sunnuntaisin 12 - 18.
Apteekissamme on käytössä pd3-järjestelmä.

Tarjoamme Sinulle:

- Mukavan ja kannustavan työyhteisön, hyvän yhteishengen ja kivat työkaverit
- Koulutusmyönteisen työpaikan

Toivomme sinulta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Positiivista asennetta

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä! Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen: lohjan.ykkosapteekki@apteekit.net

Voit aloittaa työsi heti tai sopimuksen mukaan.

Tiedustelut: Apteekkari Eeva Savela - puh. 019 375 0606 tai proviisorit Elina Järvinen / Tiina Lehtonen - puh. 019 375 0600


LOHJA

Lohja
Haemme LOHJAN 2. APTEEKKI LOHEEN MYYNTIHENKISTÄ LÄÄKETEKNIKKOA TAI APTEEKIN TEKNISTÄ TYÖNTEKIJÄÄ mukavaan joukkoomme 1.5.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuus osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen vakituisena tai määräaikaisena. Työ sopii myös merkonomille tai tradenomille. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kivassa porukassa asiakaspalvelusta kiinnostuneelle. Apteekissamme sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi eri työtehtävissä esim. tavaralogistiikan, markkinoinnin, varastonhallinnan ja laskutuksen yhteydessä.
Apteekki Lohi muutti uusiin tiloihin 5.9.2019 Kauppakeskus Loheen Lohjan ydinkeskustassa. Apteekkimme palvelee ma-pe klo 8.30-21 ja la klo 8.30-18 sekä su 12-18. Käy tutustumassa meihin ja kotisivuihimme www.apteekkilohi.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 15.5.2022 mennessä osoitteeseen kristine.salminen@apteekit.net. Lisätietoja saat soittamalla apteekkari Kristine Salmiselle puh: 040 721 3210.


LOHJA

Farmaseutin vakituinen työ koko- tai osa-aikaisena lokakuun alusta alkaen. Mukava, viihtyisä, kehittyvä ja kehittävä apteekki. Ole yhteydessä paivi.jarvinen@apteekit.net, niin kerron lisää.


LOIMAA

Hei sinä monitaituri-tekninen, tule täydentämään mukavaa porukkaamme Loimaan Uuteen apteekkiin. Markkinoinnista, somesta ja kosmetiikasta vastaava teknisemme lähtee jatko-opiskelemaan. Tarjolla vakituinen työ ja työnkuvaa voidaan muokata toiveittesi mukaan.

Juna tuo Loimaalle, täällä on edulliset asunnot, paljon harrastusmahdollisuuksia ja maaseudun rauhaa pikkukaupungissa.

Aloitus vaikka heti ja tuntimäärä neuvoteltavissa. Kysy rohkeasti lisää!
Apteekkari Mari Vienola 040-5552014 mari.vienola@apteekit.net


MIKKELI

Haemme Apteekki Stellaan Mikkeliin lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun 2023 loppuun asti, aloitus sopimuksen mukaan vuoden vaihteen jälkeen.Tehtävä on kokoaikainen, mutta voimme sopia myös osa-aikaisuudesta. Työsuhde jatkuu mahdollisesti toistaiseksi voimassa olevana määräajan jälkeen.

Apteekkimme sijaitsee vilkkaassa kauppakeskus Stellassa Mikkelin keskustassa, lisäksi meillä on sivuapteekki Anttolassa ja palvelupiste Otavassa. Apteekki Stellassa palvelemme asiakkaita ma-pe 9-20, la 9-18 ja su 12-16.

Edellytämme sinulta oma-aloitteista otetta työntekoon ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Käytössämme on Pd3-apteekkiohjelma, jonka käyttöön perehdytämme, jos se ei ole sinulle entuudestaan tuttu. Aikaisempi kokemus apteekkityöstä ja apteekkikosmetiikasta on eduksesi. Työtehtäviisi kuuluvat tilausten vastaanoton ja hyllytyksen lisäksi kassatyöskentely. Tarjoamme asiakkaillemme lääkkeiden kuljetuksia, joten ajokortti on välttämätön.

Meillä saat työhösi mukavien työkavereiden ja esimiestesi tuen, ja arvostammekin hyviä työyhteisötaitoja. Jos kiinnostuit työpaikasta, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse.

Ota rohkeasti yhteyttä!

proviisori Vesa Hämäläinen, vesa.hamalainen@apteekit.net tai apteekkari Ritva Kervinen, ritva.kervinen@apteekit.net puh. 015 7600 200


MUHOS

Muhoksen apteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista, reipasta ja positiivisen työotteen omaavaa lääketeknikkoa tai lääketyöntekijää.

Jos pidät asiakaspalvelusta, olet oppimishaluinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn, voit olla etsimämme henkilö.

Työtehtäviin kuuluu kaikkia lääketeknikon tehtäviä, kuten tavaralogistiikkaa, laskutusta, kassatyöskentelyä ja kampanjoiden toteuttamiseen osallistumista. Apteekissamme on käytössä PD3-ohjelmisto.

Meillä on tarjota sinulle mm. hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit.

Täytämme paikan heti kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Yhteydenotot, hakemukset ja lisätiedot:
apteekkari Anne Jyrkinen, anne.jyrkinen@apteekit.net, tel. 0405236374


NUMMELA

APTEEKIN TEKNINEN TYÖNTEKIJÄ / KOSMETOLOGI
Tule meille töihin!
Etsimme joukkoomme oma-aloitteista ja vastuuntuntoista työntekijää, jolla on halua kehittyä apteekin moniosaajaksi ja ottaa haltuun vaihtelevat työtehtävät. Mikäli sinulla on kiinnostusta oppia hallitsemaan monipuolisesti apteekin logistiikkaa, laskutusta ja varastoa, olet etsimämme henkilö.
Olemme uusi ja kehittyvä apteekki Nummelan Prisma-keskuksessa. Käytössämme on ROWA -varastorobotti ja MAXX -apteekkijärjestelmä. Apteekissamme työtehtäviisi kuuluisivat asiakaspalvelun lisäksi muun muassa laskutus, varastonhallinnalliset toimenpiteet, kotiinkuljetukset ja tavaralogistiikka.
Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua kehittää itseäsi jatkuvasti. Aiempi apteekkikokemus ja MAXX -käyttöjärjestelmän hallinta katsotaan eduksi. Meillä on mukava työyhteisö, joka toivottaa sinut tervetulleeksi. Riippuen kiinnostuksestasi, sinulla on mahdollisuus osallistua myös sosiaalisen median sisällöntuotantoon sekä verkkoapteekin hallintaan. Motivoituneelle ja tavoitteisiimme sitoutuneelle työntekijälle on tarjolla vastuuta ja kehittymismahdollisuuksia.
Toivottavasti kiinnostuit. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen kirsi.rosenqvist@apteekit.net. Tule osaksi iloista työporukkaamme!
Lisätietoja puhelimitse Outi Tupala, proviisori, puh. 029 3400190 tai sähköpostilla apteekkarilta kirsi.rosenqvist@apteekit.net


PARIKKALA

Parikkalan apteekki hakee teknistä työntekijää opintovapaan sijaiseksi ajalle 16.1.2023 - 31.5.2024

Meillä pääset tekemään mm. logistiikkaa, laskutusta, hyllytystä, lääkekuljetuksia, kassaa ja työhön kuuluu joskus myös siivoamista.

Työaika on 100 h / 3 viikossa, joista osa aina sivuapteekilla.
Jos sinulla ei ole alan koulutusta, niin koulutamme sinut paikan päällä!

Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta työtehtävissäsi. Olet asiakaspalveluhenkinen ryhmätyöntekijä, etkä hätkähdä kiiretilanteita. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja. Oma auto ja ajokortti tarvitaan.

Olemme avoinna arkisin ma-pe klo 9-18 ja la 9-15 (sivuapteekki ma-ti ja to-pe 9-16). Käytössämme on MAXX -apteekkijärjestelmä.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, apteekkari Niina Metelinen puh. 050-554 7484 tai niina.metelinen@apteekit.net


PIEKSÄMÄKI

Lääketeknikko, myymälätyöntekijä tai kosmetologi

Pieksämäen Ykkösapteekki etsii mukavaan joukkoonsa lääketeknikkoa, apteekkityöstä kiinnostunutta myymälätyöntekijää tai kosmetologia elo-syyskuun vaihteesta alkaen. Työaika on 30 tuntia viikossa tai sopimuksen mukaan.

Osallistut päivittäin apteekin tavaratilausten käsittelyyn, myyntihyllyjen täyttämiseen ja esillepanoon sekä kassatyöskentelyyn. Työnkuvaasi voidaan laajentaa osaamisesi mukaan.

Arvostamme myönteistä ja palveluhenkistä asennetta, kokemusta myymälätyöskentelystä, oma-aloitteista työotetta ja tiimityötaitoja. Myös ajokortti ja ajotaito ovat eduksi.

Kiinnostuithan? Ota yhteyttä apteekkari Antti Mäntylään sähköpostitse tai soittamalla apteekin puhelimeen 040 700 3748. Lähetä vapaamuotoinen hakemus 31.5.2023 mennessä sähköpostitse antti.mantyla@apteekit.net.


PORI

LÄÄKETYÖNTEKIJÄ / TEKNINEN

Haemme Porin Karhu Apteekkiin vakituiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa/-työntekijää (koko- tai osa-aikaisuus ja työn aloitus sovittavissa). Toivomme hakijalta apteekkialan tai muun soveltuvan alan (merkonomi, kosmetologi) koulutusta ja riittävää aikaisempaa apteekkityökokemusta.

Työnkuvaan kuuluisi laajasti erilaisia teknisiä työtehtäviä kuten tavaranpurkua, verkkokaupan hoitoa, asiakaspalvelua sekä mahdollisesti myös somistusta, markkinointia ja laskutusta. Maxx-apteekkiohjelman ja / tai apteekkikosmetiikan tuntemus katsotaan eduksi.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua kehittyä työssäsi. Olemme joustavia, koulutusmyönteisiä ja haluamme huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Työhakemukset ja tiedustelut: Apteekkari p. 040 8452005 veli-matti.lehtola@apteekit.net tai proviisori Jenna Koskiranta 02-6312844


RANUA

Haemme osa- tai kokoaikaista teknistä työntekijää/lääketeknikkoa Ranuan apteekkiin.

Työtehtäviin kuuluu apteekin siivous, tavaranpurku, hyllytys, laskutus sekä muita soveltuvia tehtäviä. Apteekissa on MAXX-järjestelmä. Aukioloajat arkisin klo 9-17 ja la klo 9-13.

Työ alkaa mielellään marraskuussa tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoa apteekkari Hannu Vallolta puh. 045 321 3311.
Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: hannu.vallo (at) apteekit.net.


ROVANIEMI

Lääketeknikko tai muu apteekin tekninen työntekijä!

Haluatko tehdä asiakaspalvelutyötä mukavien asiakkaiden ja reilujen työkavereiden kanssa? Arvostatko, että pomo on helposti lähestyttävä ja pientä pilkettäkin löytyy silmäkulmasta?
Välittäminen kuuluu tapaamme toimia - olipa kyseessä henkilökunta tai asiakas.

Nina muuttaa takaisin etelä-Suomeen, joten tarvitsemme osaavan ja reippaan tekijän porukkaamme vakituiseen työsuhteeseen.

Kysy ihmeessä lisää!proviisori Hanna Rimpisalo (hanna.rimpisalo@rovaniemenkeskusapteekki.fi tai apteekkari Minna Loukusa (040 758 8059), minna.loukusa@apteekit.net
rovaniemenkeskusapteekki.fi


SAARENKYLÄ

Lääketeknikko / tekninen työntekijä /kosmetologi Saarenkylän apteekkiin

Me täällä napapiirin tuntumassa tahdottaisiin just sinut, reipas ja oma-aloitteinen apteekin tekninen työntekijä.
Kosmetologimme lähtee opiskelemaan ja Saarenkylän apteekilla on avoimena lääketeknikon/teknisen työntekijän/kosmetologin määräaikainen työpaikka. Työtehtävien pääpaino on asiakaspalvelussa, kassatyöskentelyssä, myyntihyllyjen ylläpidossa, kampanjoiden suunnittelussa ja toteutuksessa yhdessä markkinointitiimin kanssa. Tehtäviin tarjoamme perusteellisen perehdytyksen ja ohjauksen. Työskentelyn voit aloittaa vaikka heti tai viimeistään 1.9.2022 mennessä.
Arvostamme palveluhenkistä asennetta, tiimityöskentelyä ja kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä. Tehtävään vaaditaan ajokortti.
Saarenkylän Apteekki on moderni täyden palvelun apteekki. Apteekkimme sijaitsee Rovaniemen keskustan läheisyydessä Pulkamontiellä. Tarjoamme joustavuutta työajoissa, mahdollisuutta oppia ja kehittyä työssään. Koulutamme sinut työtehtäviisi ja sinulla on halutessasi mahdollisuus työn ohessa suoritettaviin oppisopimuskoulutuksiin (esim. lääketeknikko).
Apteekkimme on avoinna ma-pe 8.30-18.30, la 9-16. Päivystämme joka kolmas viikko, jolloin olemme avoinna ma-pe 8.30-21 ja la 9-20 ja su 12-20.
Lähetä hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 21.7. mennessä proviisorillemme Anne Pusalle: anne.pusa@saarenkylanapteekki.fi. Liitäthän vapaamuotoiseen hakemukseesi CV:n.
Lisätietoja meistä saat www.saarenkylanapteekki.fi ja Facebook Saarenkylän apteekki tai soittamalla 016 362 566 (prov. Anne Pusa)


SASTAMALA

Hei sinä farmasian opinnot aloittanut, olet tervetullut meille Sastamalan Häijään apteekkiin tekniseksi apulaiseksi kesäksi 2023!

Tarjolla on erilaisia apteekin avustavia työtehtäviä pää- ja sivuapteekin iloisessa, avuliaassa ja rennossa työporukassa, mukavien asiakkaiden ympäröimänä. Ajokortti on tarpeen, sillä työssäsi käytät apteekin autoa. Mahdollisuus on myös apteekkiharjoitteluun myöhemmin.

Työn aloittamisen tarkempi ajankohta ja työaika ovat neuvoteltavissa. Apteekissamme on käytössä MAXX- apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista, halutessasi voit olla avuksi myös meidän somemarkkinoinnissa.

Apteekkimme sijaitsee hyvien tieyhteyksien varrella kauppakeskus Häijään Äijässä. Tampereelta matkaa on noin 40 km ja Sastamalasta noin 20 km. Olemme avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-15. Sivuapteekkimme Suodenniemellä on avoinna ma-pe 9-1630.

Otahan yhteyttä ja kysy lisää:
proviisori Eeva Lehtola, puh. 03-518 1135, gsm 044-541 6027
apteekkari Päivi Kaikkonen, puh. 03-518 1135, gsm 040-764 0024.


SILTAKYLÄ

Kymenlaaksossa Pyhtään apteekissa kesätyöpaikka apteekkityöntekijälle. Työnkuvaus; tavaraliikenteen hoito, kassa, lääkekuljetukset ym. avustavat tehtävät. Työn kesto 1-2 kk.
Tervetuloa Pyhtäälle!


Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin, apteekkari Tiina Tuononen
tiina.tuononen@apteekit.net, 040 5553333, 05 7471730


SOTKAMO

LÄÄKETEKNIKON TEHTÄVÄ SOTKAMON APTEEKISSA

Etsimme reipasta, erilaisten ihmisten kanssa toimeen tulevaa ja asiakaspalvelutyöstä pitävää lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää Sotkamon apteekkiin. Työtehtäviin kuuluu apteekin lääketilauksia, tavaran vastaanottoa, ei-lääkkeellisten tuotteiden myyntityötä, kassatyötä sekä taloushallinnon ja rahahuollon tehtäviä. B-ajokortti on etu.

Sotkamon apteekki on vireä ja mukava noin 15 työntekijän työyhteisö. Olemme avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su/arkipyhinä 11-15. Meillä on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä ja Rowan varastorobotti. Sotkamon ja Vuokatin alueella on varsin monipuoliset palvelut mm. matkailun takia ja olosuhteet erilaisten liikunnallisten harrastusten suhteen ovat erinomaiset.

Ota koppi ainutlaatuisesta tilaisuudesta ja ota yhteyttä apteekkari Harri Ovaskaiseen puh. 0405029001 tai harri.ovaskainen@apteekit.net


TAMPERE

TEKNINEN TYÖNTEKIJÄ / LÄÄKETYÖNTEKIJÄ

Täydennämme Ensimmäisen apteekin mahtavaa työporukkaamme uudella työntekijällä.

Ensimmäinen apteekki on Tampereen vanhin yhtäjaksoisesti toiminnassa ollut yritys. Vuonna 2022 apteekki täytti 222 vuotta. Pitkästä historiasta huolimatta apteekki on nykyaikainen uudistuva yritys. Palvelemme asiakkaita SOKOS -tavaratalossa Tampereen kaupungin ytimessä.

Työntekijältä odotamme taitoa laskutuksesta ja tavaralogistiikasta. Edellä mainittujen osa-alueiden lisäksi työtehtäviin kuuluu muun muassa kassatyöskentelyä, rahaliikenteen hoitoa ja myyntityötä.

Tiedustelut ja hakemukset 28.04.2023 mennessä
proviisori Juuli Kujansivu, juuli.kujansivu(a)ensimmainenapteekki.fi, puh. 03 253 7713


TAMPERE

Etsitkö asiakaspalvelutyötä opintojen tai oman työn oheen tai vaikkapa välivuoden ajaksi? Tampereella Apteekki Koilliskeskuksessa on nyt tarjolla ilta- ja viikonloppupainotteisia vuoroja apteekin kassalla. Kokemus apteekkityöstä ja kosmetologin tutkinto katsotaan eduksi. Työtehtäviisi kuuluu myös kuljetuksia apteekin autolla, joten tehtävään vaaditaan B-luokan ajokortti.

Apteekkimme sijaitsee vilkkaassa kauppakeskuksessa Linnainmaan Prismalla ja olemme avoinna ma-la klo 8-21 ja su klo 10-18. Meillä pääset mukaan ihanaan työyhteisöön, jolle asiakkaan ammattitaitoinen ja aito kohtaaminen on sydämen asia. Sinun panoksesi kassatyössä tulee olemaan olennainen osa hyvää asiakaskokemusta!

Elo-syyskuussa töitä on viitenä päivänä viikossa, myöhemmin syksyllä noin kolmena. Joulukuussa ja vuosilomien aikaan vuoroja on taas enemmän. Palkkaus määräytyy apteekkien työntekijöiden TES:in mukaan.

Työt alkavat viimeistään elokuun puolivälissä, joten kannattaa toimia nopeasti - haastatteluja järjestetään jo heinäkuussa!

Hakemuksen voit lähettää Duunitorin "Hae työpaikkaa" -painikkeen kautta: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/15264195?utm_source=jobentry-published-email&utm_medium=email

Duunitorilta löydät myös lisätietoja työpaikasta!

Tiedustelut
20.7. saakka: proviisori Outi Vuorensola 044 722 7916 tai outi.vuorensola@apteekkikoilliskeskus.fi

21.7.-31.7.: asiakaspalvelupäällikkö Else Lehto 044 722 7912 tai asiakaspalvelupaallikko@apteekkikoilliskeskus.fi


TAMPERE

Tampereen 5. Tammelan apteekki hakee lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää äitiys- ja vanhempainvapaan sijaiseksi koko- tai osa-aikaiseen työhön. Työ voi alkaa 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtäviin kuuluu kassa- ja asiakaspalveluun, tavaralogistiikkaan sekä markkinointiin liittyviä tehtäviä.

Arvostamme palveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä sekä innostunutta ja aktiivista otetta työhön.

Lisätiedot ja hakemukset: apteekkari Erja Enoranta puh. 050 5819 207, erja.enoranta@apteekit.net.


TAMPERE

Apteekin tekninen työntekijä/lääketeknikko/kosmetologi

Tampereella Hervannassa sijaitseva Bonusapteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää. Pääset tekemään monipuolisesti apteekin työtehtäviä, joten sinulla tulisi olla vähintään kahden vuoden kokemus apteekissa työskentelystä. Työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyöskentelyä, tavaranpurkua, laskutusta ja varastonhallintaa. Jos olet kosmetologi, pääset halutessasi työskentelemään myös apteekin Kauneuspisteessä. Toivomme oma-aloitteista, kehityshenkistä ja asiakaspalvelumyönteistä työntekijää tiimiimme.
Bonusapteekki sijaitsee vilkkaassa kauppakeskus Duossa ja käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti. Kuulumme Hyvän Mielen Apteekkeihin.
Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa, mutta myös määrä- ja osa-aikainen työsuhde on mahdollinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Laita hakemus sekä CV tulemaan mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Yhteystiedot: apteekkari Helena Jalonen, p. 044 7583441 / helena.jalonen@bonusapteekki.fi


TAMPERE

KOSMETOLOGI
Lempi apteekki, Tampere

Lempi apteekki on uusi vahvasti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin suuntautunut apteekki Tampereella.
Meillä on valoisat remontoidut tilat Lielahdessa ja monipuolinen valikoima laadukasta apteekkikosmetiikkaa. Valikoimassamme ovat mm. Vichy, LRP, RVBLab, Avene, Atopik, Aco.

Me Lempi apteekissa haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja nyt haemme tiimimme kosmetiikka-alan osaajaa.

Etsimme kosmetiikkavastaavaa, jolla on jo vahva työkokemus kosmetiikka-alalta ja asiakaslähtöinen myynnillinen työote.

Odotamme sinulta:
- kokemusta apteekkikosmetiikasta
- vahvaa osaamista kosmetiikkamyynnistä
- vastuunkantokykyä
- kykyä kehittää kosmetiikkaosastoa eteenpäin
- kosmetologin koulutusta
- kaupallinen koulutus katsotaan eduksi
- sosiaalisen median vahvaa hallintaa
- mahdollisuutta apteekkihoitolassa työskentelyyn
- joustavuutta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja

Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuutta kehittyä ammatillisesti mielenkiintoisen ja monipuolisen apteekkikosmetiikan parissa
- laadukkaat tuotevalikoimat
- mahdollisuutta kehittää omaa osaamista sekä kosmetiikkaosastoa
- viihtyisän työympäristön ja iloisen työyhteisön
- monipuoliset työtehtävät
- kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut


Hakemukset ja yhteydenotot anne.palander@apteekit.net tai puh. 050 911 7624.


TAMPERE

Lääketyöntekijä/tekninen työntekijä/opintovapaan sijaisuus

Haemme osaavaan ja iloiseen joukkoomme lääketyöntekijää tai teknistä työntekijää opintovapaan sijaisuuteen. Haka Apteekki on kauppakeskusapteekki Tampereen Kalevassa, johon on erinomaiset liikenneyhteydet. Palvelemme asiakkaita joka päivä. Voit tutustua apteekkiimme kotisivuillamme www.haka-apteekki.fi sekä Facebookissa.

Käytössämme ovat modernit työvälineet, kuten Pd3-apteekkijärjestelmä, Iso-Fixu varastoautomaatti, verkkoapteekki ja noutolokerikko.
Työ sisältää apteekin teknisiä työtehtäviä, kuten asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä sekä logistisia että varastonhallintaan liittyviä työtehtäviä. Ajokortti on välttämätön työn hoitamiseen.
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja hallitset sujuvasti tietotekniikan käytön. Suhtaudut myönteisesti uusiin asioihin, ja sinulla on reipas ja positiivinen asenne. Arvostamme kokemusta asiakaspalvelusta ja myyntityöstä, laskutuksesta sekä varastonhallinnasta.
Kokemus myös apteekkityöstä on eduksi, mutta voimme kouluttaa sinut työtehtäviin.
Tarjoamme opintovapaan sijaisuuden mukavassa työporukassa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti. Meillä on hyvä yhteishenki työnkavereiden kesken.
Työ alkaa sopimukseen mukaan, viimeistään syyskuussa 2021.Työ on opintovapaan sijaisuus, kesto arviolta 1-3 vuotta.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen marja.ritala@apteekit.net. Lisätietoja apteekkari Marja Ritala, 050 5252476.


TAMPERE

Haemme Sammon apteekkiin Tampereelle kokoaikaista teknistä työntekijää 2.1.2023 alkaen.

Työtehtäviin kuuluu mm. kassapalvelua, logistiikkaa ja lääkkeiden kuljetusta hoitokoteihin. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta apteekista.

Tarjoamme mukavat työkaverit ja viihtyisät uudet työtilat. Apteekkimme on auki ma-pe 9-19 ja la 9-15.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja antaa:

apteekkari Heli Suppula
heli.suppula@apteekit.net


TAMPERE

Lääketeknikko ja/tai kosmetologi
Sivuapteekkimme kosmetologi palaa kotikonuilleen, joten

Jos pidät monipuolisesta työnkuvasta ja asiakkaiden kanssa työskentelystä, olet oma-aloitteinen asioihin perehtyvä ja mielellään hallitset Pd3-ohjelmiston työhösi kuuluvilta osin, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö vakituiseen työsuhteeseen. Pääasiallinen työpaikkasi on Villilän sivuapteekissa, mutta tarvittaessa työskentelet myös Tesoman apteekissa. Apteekkimme kuuluu avainapteekkiketjuun, joten markkinointiosaaminen ja esillepanotaito on plussaa. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan viimeistän helmikun alussa. Lisätietoja saat tarvittaessa apteekkari Eila Tervolalta (eila.tervola@tesomanapteekki.fi, tai proviisori Asta Ahoselta proviisori@tesomanapteekki.fi puh. 010 420 4711. Kysy rohkeasti ja laita hakemus+CV tulemaan! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


TAMPERE

Lielahden apteekin annosjakeluyksikkö Vantaalla


PHARMAC FINLAND ETSII LÄÄKETYÖNTEKIJÄÄ


Haluatko työskennellä nuorekkaassa työtiimissä alan näköalapaikalla? Kaipaatko työhösi merkityksellisyyttä?


Etsimme annosjakelutiimiimme positiivista, reipasta lääketyöntekijää työsuhteeseen tuotannon prosessi- ja laatutyöhön. Haemme ensisijaisesti lääketeknikon koulutuksen tai muun terveydenhuoltoalan koulutuksen omaavia henkilöitä. Avointa paikkaa voi hakea myös muulla soveltuvalla koulutuksella; asenne ratkaisee!


Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Olet reipas ja aikaansaava, pystyt itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn.

Meillä on rento, matalan hierarkian työkulttuuri. Työsuhde-etuina tarjoamme osaamisen myötä kehittyvän tehtäväkentän, kattavat työterveyspalvelut, lounasedun, kulttuuri – ja liikuntaedun ja monipuoliset tuotannon työtehtävät tuotantotiloissamme Vantaalla.


Annosjakelutuotantoomme voit tutustua tästä:
(https://www.youtube.com/watch?v=yei4rV999Is)

Et tarvitse annosjakelusta aiempaa kokemusta, sillä tarjoamme kattavan ja laadukkaan perehdytysohjelman. Työt tehdään pääasiassa arkisin päivävuoropainotteisesti ja työaika voidaan sopia joko kokoaikaiseksi tai osa-aikaiseksi. Työn aloitusajankohta sovittavissa joustavasti, mieluiten heinä-elokuun aikana. Palkkaus apteekin työntekijöiden TES:n mukainen.


Lähetä avoin hakemuksesi +cv kotisivuiltamme 10.6.2021 mennessä osoitteessa:
https://www.oma-annos.fi/toihin-pharmacille/. Lisätietoja voit tiedustella ma-pe klo 10-14 Riitta Tapperilta, puh. 040 732 6624.


Pharmac Finland Oy on valtakunnallisesti merkittävä, lääkkeiden koneelliseen annosjakelupalveluun ja lääkitysturvallisuuspalveluihin erikoistunut suomalainen yritys. www.oma-annos.fi.


TAMPERE

Haemme Tampereen Tammedica apteekkiin vakituista lääketeknikkoa/teknistä työntekijää kokopäivätyöhön. Jos olet reipas, ahkera, oma-aloitteinen ja palveluhenkinen tiimipelaaja, niin saatat olla etsimämme henkilö. Toivomme, että olet työssäsi innostunut ja innostava ja kannat vastuusi.
Edellytämme sinulta apteekkikokemusta ja tarkkuutta työtehtävissäsi.

Työtehtävien pääpaino on kassapalvelussa, myyntihyllyjen ylläpidossa, tavaralogistiikassa ja kuljetuksissa. Näiden lisäksi hoitaisit apteekin laskutuksen ja osallistuisit kampanjoiden toteutukseen. Arvostamme myös markkinointiosaamista some mukaan lukien.

Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja ROWA varastoautomaatti.
Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen yliopistollisessa sairaalassa.
Palvelemme arkisin klo 8 -19, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10 - 16.

Tule mukaan iloiseen, kannustavaan ja osaavaan joukkoomme mahdollisimman pian!

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse:
marianne.tuominen@apteekit.net
Lisätietoja saat soittamalla apteekkari Marianne Tuominen 0405741013


TURENKI

Hei lääketeknikko tai tekninen työntekijä! Tule meille töihin Turengin apteekkiin. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Meillä on mukava työporukka ja kivat asiakkaat ja keväällä pääsemme muuttamaan upouusiin tiloihin Turengin keskustaan valmistuvaan kauppakeskukseen. Arvostamme aiempaa kokemusta apteekkityöstä, mutta tarvittaessa koulutamme tehtäviin. Ota pikaisesti yhteyttä apteekkari Kirsi Myllynpää 03-688 2220 tai 040-8644723


TURKU

Turun Keskus-Apteekki Länsikeskuksen Prismassa etsii mukavaan joukkoonsa osaavaa lääketeknikkoa tai lääketyöntekijää. Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja toivomme sinun pystyvän työskentelemään kokoaikaisesti, mutta otamme huomioon myös osa-aikatoiveet. Työsuhde voi alkaa vaikka heti tai sopimuksen mukaan.

Toivoisimme sinun olevan positiivisen reipas, joustava, oma-aloitteinen ja pitävän asiakaspalvelusta. Kokemus laskutuksesta ja muista konttoritöistä Maxx-apteekkijärjestelmällä katsotaan eduksi. Koska työnkuvaan kuuluu myös apteekkikuljetuksia, ajokortti on välttämätön.
Aukioloaikamme ovat vaihtelevat: ma-pe 9-20, la 9-17 ja su 12-16.

Yhteydenotot apteekkari Minna Jaanson, minna.jaanson@apteekit.net tai p. 040 1962 060.


TURKU

Turun 8.Linnan apteekki hakee mukavaan ja rentoon joukkoonsa asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Myös määräaikainen työsuhde voi tulla kysymykseen. Työn voi aloittaa jo syyskuun aikana tai sopimuksen mukaan.
Tarjoamme sinulle hyvin monipuolisia työtehtäviä. Niihin kuuluvat esimerkiksi logistiikka, asiakaspalvelu, somistus ja markkinointi. Aiempi kokemus apteekkityöstä sekä MAXX-järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, laajaa osaamista ja iloista mieltä!
Sijaitsemme Turun ydinkeskustassa hiljattain laajennetuissa ja uudistetuissa tiloissa. Apteekissa on Maxx-järjestelmä ja Rowa-robotti. Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoja ota yhteyttä Juha Rahikkaan (040 5167062) tai juha.rahikka@apteekit.net. Halutessasi voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla.


TURKU

Vakituinen kokoaikainen työpaikka apteekin tekniselle henkilölle (lääketeknikko, lääketyöntekijä). Apteekissa on käytössä MAXX-järjestelmä ja ROWA.
Jos työpaikka Nummenmäen apteekissa kiinnostaa, ota yhteyttä apteekkariin, Jaana Vartiainen, sähköposti jaanakristiinavartiainen@gmail.com tai proviisori Anna Lietzen, proviisori@nummenmaenapteekki.fi


TURKU

LÄÄKETEKNIKKO - LÄÄKETYÖNTEKIJÄ - TURKU

Skanssin Apteekki hakee lääketyöntekijää/lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Skanssin Apteekki sijaitsee Turussa Skanssin kauppakeskuksessa - Skanssinkatu 10. Apteekki on avoinna ma-pe 8-21, la 8-19 ja su 10-19.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa apteekkikokemusta.

Olemme joustavia, koulutusmyönteisiä ja haluamme huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista. Meillä on hyvä yhteishenki työkavereiden kesken! Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen petri.kumlin@skanssinapteekki.fi. Tiedustelut: apteekkari Petri Kumlin puh. 040-7089112.


VAASA - VASA

Vaasan Vanha Apteekki hakee reipasta ja palveluhenkistä lääketyöntekijää/lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Tarvittaessa voimme toki keskustella osa-aikaisuudesta esimerkiksi opiskelusi ohessa.
Aloittaa voit 1.9. tai sopimuksen mukaan.

Olemme joukko iloisia apteekkialan ammattilaisia ja palvelemme vaasalaisia aivan kaupunkimme keskustassa, torin laidalla. Vaikka olemme Vaasan Vanhin yritys, olemme mieleltämme nuorekkaita. Käytämme MAXX-ohjelmaa ja apunamme on Consis-robotti. Tule ja liity joukkoomme!
Ota reippaasti yhteyttä ja tule tapaamaan meitä!
Yhteydenotot sähköpostitse: anja.borgmastars@apteekit.net

Är Du den person vi söker? Vi söker en läkemedelstekniker till Gamla Apoteket i Vasa som tycker om att jobba med kundbetjäning. Vi erbjuder fast anställning och är öppna och flexibla angående arbetstider mm. Om du bara vill jobba en kortare period går det också bra. Vi använder oss av MAXX och har en Consis-robot till hjälp. Du kan börja 1.9 eller enligt överenskommelse på hel- eller deltid – det som passar dej bäst. Välkommen! Ta kontakt så fort som möjligt. email: anja.borgmastars@apteekit.net


VALKEAKOSKI

Apteekin tekninen apulainen (peruspalkka 1744 €/kk) tai 1. vuoden farmasian opiskelija!
Työtehtävä saapuvan tavaran vastaanottaminen, kassatyöskentely ja asiakaspalvelu.
Valkeakosken keskusapteekissa maaliskuusta alkaen tai voit tulla myös pelkästään kesätöihin kesäksi 2023.
Valkeakoskelta on esim. Tampereelle n. 38 km
Apteekissa on pd3 apteekkiohjelma ja työkavereita auttamassa aina.
Apteekki on avoinna ma-pe 8:30-20, lauantaisin 9-17 ja
sunnuntaisin ja pyhinä 11-17. Työvuorotoiveet huomioidaan mahdollisuuksien mukaan.
Hakemus tai CV ja kysymykset:
nina.kettunen@apteekit.net
puh 0505256770


VALKEAKOSKI

APTEEKIN TEKNINEN KESÄKSI

Kasvava Valkeakosken Uusi Apteekki hakee kesätöihin apteekin teknistä. Aloitus sopimuksen mukaan. Aiempi apteekkikokemus katsotaan eduksi.

Soita ja kysy lisää: apteekkari Santero Morri 045 604 9922
sähköposti: santero.morri@uusiapteekki.net


VALKEALA

PROVIISORI TAI FARMASEUTTI VALKEALAN APTEEKKIIN (KOUVOLA)
Valkealan apteekki Kouvolassa hakee proviisoria tai farmaseuttia määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2023 loppuun saakka. Työ voi alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Tarjolla on asiakaspalvelun lisäksi monipuolisia työtehtäviä. Työnkuvaa voidaan räätälöidä kiinnostuksesi mukaan.
Apteekkimme sijaitsee S-marketin yhteydessä Valkealan kirkonkylän taajamassa n. 10 km Kouvolan keskustasta. Sivuapteekkimme on Utissa ABC-liikenneasemalla.
Meillä on käytössä pd3-apteekkijärjestelmä ja EasyMedi-tilausjärjestelmä.
Aukioloaikamme ovat inhimilliset, ma-pe 8.30-18, la 8.30-15. Sivuapteekki on avoinna ma-pe 10-17.
Lisätiedot ja yhteydenotot:
apteekkari Rita Heinonen puh.: 040 707 2640, 040 764 3307, s-posti: rita.heinonen@apteekit.net


VANTAA

VANTAA

Hakunilan Apteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää. Koulutuksenasi voi olla myös esimerkiksi kosmetologi tai merkonomi, jolloin opetamme sinulle lääketeknikon tehtävät ja voit halutessasi suorittaa lääketeknikon tutkinnon oppisopimuksella.

Työnkuvan keskeisimmät osa-alueet ovat: tavaranpurku FIXU-varastoautomaatilla ja kassatyöskentely. Hoidat myös apteekin lääkekuljetuksia, joten ajokortti on välttämätön. Lisäksi saat omia vastuualueita kiinnostuksen ja osaamisesi perusteella. Kokemus vastaavista töistä on eduksi.

Apteekkimme on remontoitu ja meillä on MAXX-apteekkiohjelma sekä Fixu-varastorobotti. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun.

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä mm. Tikkurilan juna-asemalta, Kehä III:sen ja Lahden moottoritien risteyksessä. Olemme avoinna ma-pe 8-20, la 9-18 ja su/pyhä 11-17 ja työaikasi vaihtelee aukioloaikojen mukaan.

Olet positiivinen, pidät asiakaspalveluista ja tekemisen meiningistä. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit! Työsuhde voi alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Toivomme kokoaikaista teknistä työntekijää, mutta otamme huomioon mahdolliset osa-aikatyötoiveet.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä p. 0400-635575 / apteekkari Katja Keskiaho tai p. 09-8770580 / proviisori Oona Ojala tai lähetä suoraan hakemus 30.6.2021 mennessä osoitteeseen: katja.keskiaho@apteekit.net.


VANTAA

Haemme Martinlaakson apteekkiin teknistä työntekijää tai kassatyöntekijää työskentelemään täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti. Meillä on Maxx-apteekkiohjelma käytössä. Perehdytämme sinut kattavasti työtehtäviin.

Toivomme että pystyisit tekemään välillä myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Olemme auki arkisin klo 8-20, lauantaisin klo 9-17 ja sunnuntaisin klo 11-16.

Martinlaakson apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla. Juna-asema on aivan kauppakeskuksen vieressä. Aloittamaan pääset joustavasti. Mukavat kollegat odottavat sinua!

Hakemuksen voi laittaa sähköpostilla martinlaakson.apteekki@apteekit.net


VANTAA

Myyrmannin apteekki Vantaalla hakee farmasian opiskelijaa
ilta- ja viikonlopputöihin. Työtehtäviisi kuuluisi hyllytystä ja kassatyötä.

Myyrmannin apteekki on moderni MAXX-apteekki hyvien kulkuyhteyksien varrella kauppakeskuksen kupeessa. Apteekki on avoinna joka päivä kello 8-22.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää! Apteekkari Juha Nuutila, juha.nuutila@salnet.fi puh. 0400564466 tai proviisorit puh. 0953088520 tai voit jättää hakemuksen info@myyrmanninapteekki.fi


VANTAA

Pähkinärinteen apteekki hakee lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää

Haemme Pähkinärinteen apteekkiin Vantaalle teknistä työntekijää/lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu mm. kassa/asiakaspalvelua, tavaralogistiikkaa, kampanjatuotteiden esillepanoa sekä myyntihyllyjen ylläpitoa. Jos sinulla on iloinen, positiivinen ja palveluhenkinen asenne ja reipas työote, saatat olla etsimämme henkilö. Ajokortti katsotaan eduksi. Työ alkaa elo-syyskuussa 2022 sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse janne.mikkola@apteekit.net. Lisätiedustelut arkisin klo 12-15 apteekkari Janne Mikkola, 040-5260360 tai sähköpostitse.


VARKAUS

Varkauden Vanha Apteekki etsii lääketeknikkoa tai apteekikokemusta omaavaa teknistä työntekijää äitiysloman sijaiseksi ajalle 1.3.2021-30.8.2022. Aptekkimme sijaitsee uusissa tiloissa Varkauden Prismassa ja meillä on käytössä pd3-apteekkijärjestelmä. Meihin on mahdollista tutustua lähemmin osoitteessa www.varkaudenvanhaapteekki.fi. Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse apteekkari Kirsi Puuruselta (kirsi.puurunen@apteekit.net) tai puhelimitse proviisori Suvi Kärkkäiseltä puh. 017-266 4712


VILPPULA

Pitkäaikaisen lääketeknikko-kosmetologimme lähtiessä uusien opintohaasteiden pariin, etsimme uutta apteekin teknisen työn tekijää. Aiempi kokemus apteekista tai alasta ei ole välttämätön, kuten ei myöskään mahdollinen tutkinto. Työhön opetetaan ja perehdytetään. Oppisopimuskoulutus lääketeknikoksi työn ohessa on mahdollista.

Työtehtävät sisältävät asiakaspalvelua, tavaroiden tilaamista, laskutusta, markkinointia ja tuoteryhmähallintaa. Apteekkimme kuuluu valtakunnalliseen Avainapteekkiketjuun ja käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä.

Vilppulan apteekki on pienehkö, mutta aktiivinen lääke- ja terveydenhuollon toimija Pohjois-Pirkanmaan luonnonkauniissa Vilppulassa. Hakemukset voi toimittaa osoitteeseen anu.mikkola@apteekit.net. Annan mielelläni myös lisätietoja sähköpostitse!


Apteekkihaku

Löydä lähin Apteekkisi

Lääkehaku

Hinnat, saatavuus ja korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä