Muut avoimet työpaikat

ESPOO

Etsintäkuulutus! Tapiolan apteekki hakee teknistä työntekijää ilta- ja viikonloppuavuksi.
Hakijan haluamme olevan iloinen ja työtä pelkäämätön. Hänellä olisi hyvä olla Pd3-kokemusta sekä muutakin kielitaitoa kuin suomi.
Apteekkimme sijaitsee Ainoan kauppakeskuksessa ja on auki vuoden jokaisena päivänä.
Hakemukset osoitteeseen: tapiola.espoo@apteekit.net
Lisätietoja puhelimitse 09-4520130 apteekkari Risto Kanerva.


HELSINKI

Farmaseuttiopiskelijalle teknisen työntekijän töitä tarjolla Helsingin keskustasta

Erottajan apteekki hakee teknisiä työntekijöitä ilta- ja viikonlopputöihin heti tai sopimuksen mukaan.

Työ sisältää muun muassa kassatyöskentelyä, tavaralogistiikkaa ja myyntihyllyjen ylläpitoa. Työkokemus apteekista sekä MAXX-apteekkijärjestelmän tunteminen katsotaan eduksi. Suhtaudut työhön reippaalla asenteella, olet positiivinen ja asiakaspalvelumyönteinen sekä työaikojen suhteen joustava.

Aukioloaikamme arkisin klo 9-21, lauantaisin klo 9-19 ja sunnuntaisin klo 11-18. Sijaitsemme Helsingin keskustan Stockmannin tiloissa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen: erottaja@apteekit.net
Tiedustelut: apteekkari Seppo Oksanen puh. 040 920 8065 tai proviisori Maria Koski puh. 040 920 8066.


HELSINKI

Etelä-Haagan apteekin farmanomi jää eläkkeelle 1.1.2019.Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää, farmanomia tai lääketeknikkoa.Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.Apteekissamme on Salix-järjestelmä.Työkuvaasi kuuluvat logistiikka,laskutus,kassapalvelu ja muut apteekin tekniset työt.Ajokortti pitäisi myös olla.Apteekkimme on avoinna ark. klo 8.30-18.00 ja la klo 9-14.00.Työhakemukset pyydämme lähettämään apteekkari Eeva Karille: sähköposti eeva.kari@apteekit.net
Tiedustelut p.09-5872600 Eeva Kari tai proviisori Kirsti Kivimäki


HELSINKI

Laajasalon apteekki etsii teknistä työntekijää ilta- ja viikonlopputöihin. Työ sopii esim. farmaseuttiopiskelijalle.

Yhteydenotot ja hakemukset 31.10. mennessä apteekkari Jussi Kalsta, jussi.kalsta@apteekit.net, p. 09 68600336


HELSINKI

Haetaan lääketyöntekijää/teknistä apulaista.
Tehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, tavaranpurkua, hyllytystä, lääkkeiden kuljetusta .
Työntekijältä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja (yhteydenpito laskutusasiakkaisiin) ja ajokortti olisi hyvä olla.
Apteekissamme on pd3 apteekkijärjestelmä. Työt pääsee aloittamaan vaikka heti. Apteekkimme on avoinna arkisin 8-19 ja la 9-17.

Hakemukset joonas.jaaskelainen(at)apteekit.net
050 530 9490 tai apteekki 09 35057210


KEMPELE

Kempeleen Ykkösapteekki
Etsimme joukkoomme osaavaa työntekijää monipuolisiin ei-farmaseuttisiin tehtäviin. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työn aloitus sopimuksen mukaan.
Tehtäviisi kuuluu vapaankaupan tuotteiden myyminen, kassatyöskentely, logistiikka, laskutus, markkinoinnilliset tehtävät. Markkinointi- ja tietotekninen osaaminen katsotaan eduksi.
Käytössämme on Maxx apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekit ketjuun.
Apteekki on avoinna ma-pe 8.30-19 ja la 9-16.
Odotamme sinulta
- innokkuutta oppia uutta
- oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta työn
kehittämiseen
- asiakaspalveluhenkisyyttä

Tiedustelut ja hakemukset apteekkari Liisa Lievonen, liisa.lievonen@apteekit.net


KIRKKONUMMI

Kirkkonummen Uusi apteekki hakee iloiseen joukkoonsa lääketyöntekijää tai teknistä apulaista. Kokemusta apteekkityöstä ja laskutuksen hoitamisesta ovat eduksi.
Apteekissa on käytössä pd3 apteekkiohjelmisto ja varastoaputomaatti. Apteekkimme sijaitsee Prismassa hyvien liikenneyhteyksien varrella, apteekki on auki viikon jokaisena päivänä, joten mahdollisuudet joustavaan työaikaan ovat erinomaiset.


KUOPIO

Uudistuva Kuopion ToriApteekki hakee lääketeknikkoa kokoaikaiseen työhön.

Kuopion ToriApteekki sijaitsee Kuopion keskustassa, Sokos-tavaratalossa. Tilamme uudistuvat lokakuun (2018) aikana. Remontin yhteydessä remmiimme hyppää myös Rowa-robotti. Kuopion ToriApteekki on vilkas apteekki, jossa asiakkaat ovat tottuneet hyvään, nopeaan ja iloiseen palveluun. Meillä käy keskimääräistä enemmän vapaakaupan ja kosmetiikan ostajia. Apteekkijärjestelmänä meitä on palvellut MAXX reilun vuoden ajan.

Jos tulet valituksi meille, päivittäinen työsi Kuopion ToriApteekissa sisältää ensisijaisesti logistiikkaa (tilaus, tavaranpurku, hyllytys) ja asiakaspalvelua (myös kassa). Lisäksi vastuualueisiisi kuuluisi tärkeänä osana laskutus ja mahdollisesti verkkokaupan ylläpitoa. Tehtävässä tarvitaan taitoa toimia työssäsi itsenäisesti, ryhmässä sekä asiakkaiden kanssa. Työajat vaihtelevat aukioloaikojemme mukaan (ma-pe klo 8-20, la 9-18).

Odotamme sinulta seuraavia asioita:
-kokemusta apteekkityöstä mieluiten MAXX-apteekista
-kokemusta varastoautomaatiosta (etenkin Rowa)
-kokemusta laskutuksesta ja siihen liittyvistä töistä
-myötämielistä suhtautumista koulutukseen
-positiivista ja joustavaa, ulospäinsuuntautunutta asennetta

Eduksi valintaa tehdessä katsotaan:
-merkonomin koulutus tai muu kaupallinen koulutus
-osaaminen tai kiinnostus apteekkikosmetiikasta

Palkkaus on TES:n mukainen, jonka lisäksi tarjoamme työntekijöillemme hyvän työterveyshuollon, kulttuuri-/liikuntaedun, koulutusta sekä monipuoliset kahvitaukotarjoilut. Työt voisit aloittaa meillä loka-marraskuun aikana.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen ulla-riitta.savolainen@apteekit.net. Lisätietoja saat soittamalla apteekkari Ulla-Riitta Savolaiselle p. 040 7536670


LAPPEENRANTA

Lappeenrannan Uudessa apteekissa työpaikka tarjolla asiakaspalvelusta pitävälle tekniselle työntekijälle tammikuusta 2019 alkaen (tai sopimuksen mukaan). Ajokortti välttämätön. Kiinnostus apteekkikosmetiikkaan ja somistustaidot eduksi. Kysy lisää apteekkari Kaisa Tuomaala 050-3719259 tai kaisa.tuomaala@gmail.com


LIEKSA

Haemme Lieksan uuteen apteekkiin reipasta ja asiakaspalvelusta tykkäävää farmaseuttia 1.8.-30.11.2018. Tarjolla on todennäköisesti pidempikin aika tai mahdollisesti vakinainen työpaikka. Apteekissamme on MAXX-käyttöjärjestelmä. Teemme myös lääkevalmistusta ja annosjakelua.


NURMIJÄRVI

Kaikki työpaikat on täytetty tällä hetkellä


TAMPERE

Tampereella Hervannassa sijaitseva Bonusapteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa, teknistä työntekijää ja/tai kosmetologia. Sinua odottavat monipuoliset työtehtävät, joten kokemus vastaavista töistä on suureksi eduksi! Työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyöskentelyä, tavaranpurkua, varastonhallintaa ja markkinointiin liittyviä tehtäviä. Jos olet kosmetologi, pääset työskentelemään myös apteekin Kauneuspisteessä. Toivomme oma-aloitteista, kehityshenkistä ja asiakaspalvelumyönteistä työntekijää tiimiimme.
Bonusapteekki sijaitsee vilkkaassa kauppakeskus Duossa ja käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti. Laita hakemus sekä CV tulemaan mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Yhteystiedot: apteekkari Helena Jalonen, p. 044 7583441 / helena.jalonen@bonusapteekki.fi


TAMPERE

Kiitos mielenkiinnosta! Uusi lääketeknikkomme on aloittanut työt Tesoman apteekissa.


TURKU

APTEEKIN TEKNISELLE työntekijälle äitiyslomasijaisuus Turun 6. Humaliston apteekissa alkaen 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Apteekki sijaitsee Terveystalo Pulssin yhteydessä. Apteekkijärjestelmä Maxx ja lääkerobotti Rowa. Apteekki on avoinna vuoden jokaisen päivänä ma-pe 8-20 ja la-su 9-20. Odotan hyvää työnjohtokykyä, hyvää huumorintajua, hyvää tilannetajua ja innovatiivista otetta apteekin kehittäessä toimintojaan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Työnkuvaan kuuluvat ensisijaisesti apteekin logistiikka- ja kassatoiminnot. Kosmetiikka/kampanja/markkinointiosaaminen katsotaan eduksi.
Vahva käytännön työn osaaminen ja onnistuneesta asiakaspalvelusta syttyminen ovat perusvahvuuksiasi.
Laita CV meiliini ja kerro ajatuksesi viimeistään 25.1.2019 mennessä.
Tiedustelut apteekkari Pia Moksi gsm 050 5255271 ja email pia.moksi@apteekit.net


TURKU

Vakituinen kokoaikainen työpaikka apteekin tekniselle henkilölle (lääketeknikko, lääketyöntekijä). Apteekissa on käytössä MAXX-järjestelmä ja ROWA.
Jos työpaikka Nummenmäen apteekissa kiinnostaa, ota yhteyttä apteekkariin, Jaana Vartiainen, sähköposti jaanakristiinavartiainen@gmail.com tai proviisori Anna Lietzen, proviisori@nummenmaenapteekki.fi


VAASA

Tervetuloa kauniiseen ja nykyaikaiseen apteekkiimme Vaasan sydämeen!

Etsimme nyt osaavaa työntekijää joukkoomme, joka osallistuisi kaikkeen ei-farmaseuttiseen työhön apteekissamme. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi vapaakaupan tuotteiden myyminen, kassatyöskentely, logistiikka ja laskutus. Työ sisältää myös nettiapteekin tilauskäsittelyä, lääketoimitusten kuljetusta annosjakeluasiakkaillemme ja apteekkijärjestelmäämme liittyviä ylläpitotehtäviä. Sinulla on myös mahdollisuus saada vastuuta avainasiakkaistamme ja kuukausittain vaihtuvista kampanjoistamme.

Odotamme sinun
- olevan innokas oppimaan uusia asioita.
- olevan halukas kehittämään itseäsi.
- pitävän ihmisten kanssa työskentelystä.
- omaavan hyvät ATK-taidot.
- olevan idearikas.
- olevan kiinnostunut apteekkialasta.
- omaavan ajokortin (B).
- olevan valmis vuorotyöhön.
- pärjäävän molemmilla kielillä (suomi ja ruotsi).

Et tarvitse mitään tiettyä koulutusta apteekkialalta, vaan voit olla koulutukseltasi esimerkiksi kosmetologi, sairaanhoitaja, merkonomi, datanomi ja niin edelleen. Jos olet ominaisuuksiltasi oikeanlainen tyyppi, koulutuksellasi ei ole meille väliä.

Työsuhde on kokoaikainen (115 tuntia / 3 viikkoa) ja toistaiseksi voimassa oleva. Palkka apteekkialan TES:n mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Me tarjoamme hyvät henkilöstöedut, mukavan työympäristön ja parhaat mahdolliset työkaverit.

Sijaitsemme historiallisessa Hartmanin talossa keskustorin vieressä. Meillä on suuri valikoima lääkkeitä, mutta myös yksi Vaasan suurimmista apteekkikosmetiikkaosastoista. Olemme avoinna ma-pe klo 9-19 ja la klo 9-17. Päivystämme joka kolmas viikko, ja silloin olemme avoinna ma-pe klo 8-22, la klo 9-22 ja su klo 10-22.

Koetko olevasi oikea henkilö tehtävään? Lähetä hakemuksesi sähköpostitse proviisori Johanna Mäkiniemelle johanna.makiniemi(at)apocentral.fi.


VAASA

Hei sinä Vaasassa asuva aikuinen opiskelija! Olisitko kiinnostunut tekemään töitä arkena iltapainotteisesti muutamana päivänä viikossa ja haluaisitko tehdä töitä parina viikonloppuna kuukaudessa?
Jos vastauksesi on kyllä, ota yhteyttä Vaasan Kirkkoapteekkiin! Meillä on tarjota sinulle töitä asiakaspalvelussa kassalla joustavalla tuntisopimuksella ainakin kevääseen 2019 asti,
mahdollisesti pitempäänkin. Edellytämme, että osaat palvella asiakkaat ystävällisesti ja asiallisesti ja että olet työntekijänä joustava ja yhteistyökykyinen. Sinun tulee myös mielellään hallita molemmat kotimaiset kielet.

Soita tai laita hakemus selkeästi otsikoidulla sähköpostilla osoitteeseen sari.raitio@vaasankirkkoapteekki.fi. Puh. 063196400. Työsuhde sovitaan alkamaan mahdollisimman pian syksylle 2018.


VALKEAKOSKI

VALKEAKOSKI
Koskikaran apteekki hakee lääketeknikkoa/ lääketyöntekijää/ teknistä apulaista määräaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan sijaiseksi 31.1.2021 saakka. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lääketeknikon työtehtäviin kuuluu kassapalvelua, tavaralogistiikkaa, markkinointia sekä muita avustavia töitä.

Ajokortti sekä hyvät tietotekniikka- ja tiimityöskentelytaidot ovat työtehtävän menestyksellisen suorittamisen kannalta tärkeitä.

Arvostamme iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä reipasta otetta työntekoon.

Apteekkimme sijaitsee kauppakeskuksessa. Meillä on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä ja ROWA-apteekkirobotti.
Aukioloajat ovat ma-pe 9 - 19 ja la 9 – 16.

Työhakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse apteekkarille osoitteella: outi.jensen(at)apteekit.net

Lisätietoja puhelimitse p. 029 340 0340 proviisorit Annika Hämäläinen ja Mari Horelli


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM