Muut avoimet työpaikat

AKAA

Akaan apteekki Toijalassa etsii joukkoonsa viimeistään joulukuun alusta alkaen lääketeknikkoa tai apteekkikokemusta omaavaa teknistä työntekijää. Tule mukavaan joukkoomme palvelemaan leppoisia asiakkaitamme. Käytössämme on pd3-järjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 9-19 ja la 9-15. Toijalaan pääse kätevästi myös junalla ja matka kestää junasta riippuen 20-25 minuuttia.

Yhteydenotot apteekkari Kirsi Parkkinen
kirsi.parkkinen@apteekit.net tai 040 7717 409


ESPOO

Haemme reipashenkiseen porukkaamme teknistä työntekijää määräaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.
Olethan iloinen ja työtä pelkäämätön. Sinulta edellytetään kokemusta sekä apteekkityöstä että pd3-järjestelmästä.
Apteekkimme sijaitsee vilkkaassa Ainoan kauppakeskuksessa ja on auki vuoden jokaisena päivänä.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen: tapiola.espoo@apteekit.net
Lisätietoja puhelimitse 09-4520130
apteekkari Risto Kanerva.


ESPOO

Apteekki Elixirissä Leppävaaran asemalla avoinna teknisen apulaisen/lääketeknikon paikka. Ajokortti välttämätön. Työtehtävät kassalla toimiminen, asioiden hoito, logistiikka. Ei edellytetä kokemusta tai alan koulutusta, oikea asenne riittää, koulutamme paikan päällä. Yhteydenotot apteekkari Tuominen-Kalland info@apteekkielixir.fi puh 040 8360854. Meillä on kiva porukka, viihtyisit varmasti! Aloitus sopimuksen mukaan, myös osa-aikatyö mahdollista.


HARJAVALTA

Harjavallan apteekki hakee iloiseen joukkoonsa reipasta ja oma-aloitteista lääketeknikkoa tai lääketyöntekijää. Käytössämme on MAXX-järjestelmä ja kuulumme Avainapteekkeihin.
Apteekkimme on avoinna ma-pe 9-20 ja la 9-15 (kesäaikana 1.6.-31.8. ma-pe 9-19 ja la 9-15).
Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
apteekkari Minna Lang p. 040 518 5048 minna.lang@apteekit.net
proviisori Sanna Räntilä p. 02 531 1500 proviisori.harjavalta@apteekit.net


HELSINKI

Erottajan apteekki hakee joukkoonsa kokenutta ja asiakaspalvelusta innostunutta lääketeknikkoa tai teknistä apulaista määräaikaiseen työsuhteeseen hoitovapaan sijaiseksi 15.11.2020 asti. Osaat käyttää itsenäisesti, sujuvasti ja monipuolisesti Maxx -apteekkiohjelmaa. Vastuullasi olisi apteekin yleisimmät logistiikkatehtävät. Kassatyöskentely sekä asiakaspalvelutyö on sinulle tuttua. Suhtaudut työhön reippaalla asenteella ja sinulta löytyy myös halua ja innostusta kehittää apteekkimme logistiikkatoimintoja. Kosmetologin koulutus katsotaan eduksi.

Lähetä meille avoin työhakemus ja CV, jossa vakuutat meille olevasi tarvitsemamme henkilö. Haemme ensisijaisesti kokoaikaista työntekijää mutta otamme huomioon muutkin työaikavaihtoehdot. Työhön kuuluu myös iltoina ja viikonloppuina työskentelyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Olemme avoinna ma-pe 9-21, la 9-19, su 11-18 sekä myös useimmat juhlapyhät. Toimimme Helsingin keskustan Stockmannin tiloissa.

Hakemukset:

Seppo Oksanen
Apteekkari
seppo.oksanen@apteekit.net

Maria Koski
Proviisori
mariakoski@erottajanapteekki.com

Tiedustelut: puh. 040 920 8066

Ilmoitus jätetty 25.6.2019


HELSINKI

Olekto sinä meidän uusi työkaverimme? Meillä on avoinna teknisen apulaisen/lääketeknikon paikka. Jos olet oma-aloitteinen, haluat kehittää ja kehittyä sekä pidät asiakaspalvelusta, niin sovit porukkaamme. Hietalahden apteekki on hyvien yhteyksien päässä.Palvelemme arkisin 9-21 ja lauantaisin 9-18.

Työsuhde on vakituinen tai sovitun mukaan.

Olethan yhteydessä,
susanne.lindberg@apteekit.net tai puh. 09 677626
Susanne Lindberg, apteekkari


HELSINKI

HUOMIO! TÖITÄ TARJOLLA

Arabianrannan apteekki Helsingissä hakee joukkoonsa kokoaikaiseen työsuhteeseen teknistä työntekijää/ lääketeknikkoa. Työtehtävien pääpaino on kassa-palvelussa, myyntihyllyjen ylläpidossa ja tavara-logistiikassa. Arvostamme myönteistä ja palvelu-henkistä asennetta, oma-aloitteista työotetta sekä tiimityötaitoja.

Apteekkimme sijaitsee monipuoliset palvelut tarjoavassa Kauppakeskus Arabiassa hyvien kulku-yhteyksien varrella. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun ja käytössämme on MAXX -apteekkijärjestelmä. Aukioloaikamme ovat miellyttävät (ark. 9-20, la 9-18). Liikunta- ja kulttuurisetelit kuuluvat työsuhde-etuihimme ja mukana tulevat myös loistavat työkaverit ja toisiaan tukeva työyhteisö.

Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä.
Ota yhteyttä apteekkari Hilkka Lakeus tai proviisori Katri Manni 09-8689160 tai 050 3541316 tai hilkka.lakeus@apteekit.net


HELSINKI

Runebergin Apteekki hakee asiakaspalveluhenkistä teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen. Työt voi aloittaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluvat logistiikka, asiakaspalvelu, kassatyöskentely, markkinointi sekä muita apteekin teknisen töitä.

Runebergin apteekki sijaitsee Etu-Töölössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä on käytössä Pd3-järjestelmä.

Apteekki on avoinna ma-pe klo 8.30-19 ja la 10-16.

Lisätiedot apteekkari Mervi Vikman tai proviisori Eveliina Karasti puh. 09 4366560
Hakemukset sähköpostitse 31.7. mennessä: mervi.vikman@apteekit.net


HELSINKI

Apteekki Medena Helsingin Itiksessä hakee lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen 1.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Voit olla vastavalmistunut tai sinulla voi olla jo pidempi kokemus apteekkialalta.

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien äärellä, meille on helppo tulla sekä julkisilla liikennevälineillä että omalla autolla. Olemme vilkas kauppakeskusapteekki kauppakeskuksen pääkäytävällä, lähellä Stockmann-tavarataloa ja palvelemme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä. Asiakaskuntamme on kansainvälistä. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä, jonka hallintaan koulutamme tarvittaessa. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Meillä työskentelyssä parasta on hyvä yhteishenki työporukan kesken ja mukavat asiakkaat. Tule mukaan iloiseen porukkaamme!

Hakemuksen voit laittaa 20.3.2020 mennessä sähköpostilla riikka.aahe@apteekkimedena.fi. Voit olla yhteydessä myös puhelimitse: apteekkari Riikka Aahe puh. (09) 4152 2202 tai proviisori Inkeri Siltala puh. (09) 4152 2205.


HELSINKI

Tarjoamme asiakaspalvelusta kiinnostuneelle farmasian opiskelijalle tuntitöitä opiskelujen ohella.
Tiedustelut p. 040 589 1810 (apteekkari) tai sähköpostilla marjaana.nurmilaukas@apteekit.net


HELSINKI

Haemme Etelä-Haagan apteekkiin mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää, farmanomia tai lääketeknikkoa pitkäaikaiseen sijaisuuteen. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. Apteekissamme on käytössä Salix-järjestelmä. Työkuvaasi kuuluvat logistiikka, laskutus, kassapalvelu ja muut apteekin tekniset työt. Ajokortti pitäisi myös olla. Apteekkimme on avoinna ark. klo 8.30-18.00 ja la klo 9-14.00. Työhakemukset pyydämme lähettämään apteekkari Eeva Karille: sähköposti eeva.kari@apteekit.net Tiedustelut p.09-5872600 Eeva Kari


HELSINKI

Triplan apteekki (nyk. Flemarin apteekki) hakee teknisiä apulaisia, lääketeknikoita ja/tai kosmetologeja lokakuussa kauppakeskus Mall of Triplassa avattavaan apteekkiin.
Pidät asiakaspalvelusta ja olet valmis haasteisiin, mitä uusi liikepaikka tuo tullessaan ja olet osaltasi halukas kehittämään apteekin palveluita.
Kuulumme Avain-apteekki ketjuun, käytössä on Pd3-järjestelmä ja apteekkiin tulee robotti.
Myös farmasian opiskelijoille tarjolla ilta- ja viikonlopputöitä.
Lisätietoja apteekkari Ari Sojakka tai farmaseutit Maria Laire, Anne-Mari Tuovinen ja Matias Kuusisto, puhelin 097745620 tai ari.sojakka@gmail.com


HELSINKI

Laajasalon apteekissa teknisen tuntitöitä (ilta- ja viikonloppu)farmasian opiskelijalle lokakuusta. Mahdollisuus jatkaa syksyllä 2021 opiskeluun kuuluvalla työharjoittelulla. Apteekki on auki vuoden jokaisena päivänä, katso www.laajasalonapteekki.fi.

Yhteydenotot prov. Noora Salovuori tai Katariina Volotinen. p. 09 6860030 tai laajasalon.apteekki (at)apteekit.net


HELSINKI

Pasilan apteekissa vakituinen paikka lääketeknikolle. Toivomme sinulta reipasta ja iloista asennetta. Meillä on kiva työyhteisö ja kiireiset asiakkaat. Aloitus mahd.pian/sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä apteekkari Sari Kallioinen puh. 09 8689240, sähköposti sari.kallioinen@apteekit.net


HELSINKI

Apteekki Eastoniin haetaan kassatyöntekijää ilta- ja viikonloppuvuoroihin, paikka soveltuu esimerkiksi opiskelijalle. Myös osa-aikainen työsuhde on mahdollinen. Apteekkityökokemus on eduksi.

Olemme Helsingin Itäkeskuksessa uudessa kauppakeskus Eastonissa toimiva moderni apteekki. Meillä on käytössämme MAXX-apteekkiohjelmisto. Apteekkimme on avoinna ma-pe 9-21, la 9-19 ja su 10-18.

Tiedustelut ja hakemukset sähköpostilla info@apteekkieaston.fi 15.12.2019 mennessä. Töiden aloitus mahdollista jo joulukuussa 2019, viimeistään tammikuussa 2020.


HELSINKI

Vuosaaren UUTEEN apteekkiin haetaan työntekijää Maxx-apteekin teknisiin tehtäviin. Olemme pieni ja pirtsakka apteekki, jossa tehdään asiakaspalvelutyötä suurella sydämellä. Pääset tekemään monipuolisesti apteekin työtehtäviä mm. tavaran saavuttamista, tilaamista, varastonhallintaa ja laskutusta.
Tervetuloa joukkoomme iloisten pohjoisvuosaarelaisten pariin.
Lähetä CV ja hakemus: minna.pappila@vuoapteekki.fi


HUITTINEN

Huittisten apteekki hakee oma-alotteista, reipasta ja positiivisen työotteen omaavaa lääketeknikkoa/lääketyöntekijää/teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen. Käytössämme Maxx ja Iso Fixu -robotti.
Tervetuloa joukkoomme!
Lisätietoja ja hakemukset
martina.jons-kari@seutuposti.fi, puh. 040 7373241


JUVA

Haemme iloiseen joukkoomme Juvan apteekkiin lääketeknikkoa tai farmanomia opintovapaan sijaiseksi. Kyseessä on pitkä sijaisuus tai mahdollisesti vakituinen työpaikka, aluksi 2 vuoden sijaisuus. Tarjoamme viihtyisät ja modernit työskentelytilat virkeässä Avainapteekissa sekä monipuoliset työtehtävät asiakaspalvelusta logistiikkaan. Käytössämme on MAXX-apteekkiohjelma ja ROWA-varastoautomaatti. Arvostamme omatoimisuutta ja aktiivista otetta työntekoon. Kokemus apteekkityöstä laskutuksen ja tavaran purun parissa luetaan eduksi. Apteekkimme on avoinna ma-pe klo. 8.30-18.00 ja la klo. 9-15. Työn aloitus viimeistään 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan aiemmin.
Hakemukset pyydämme lähettämään apteekkari Ritva Pulkkiselle: ritva.pulkkinen@apteekit.net
Tiedustelut p. 044 034 0210 / apteekkari tai proviisori


JYVÄSKYLÄ

Onko tämä sinun unelmaduunisi apteekissa?
Haemme kosmetologia tai lääketeknikkoa Uuteen Apteekkiin 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Nyt tarvitsemme tekemisen meiningistä tykkäävää henkilöä, jolla pysyy monta langanpäätä yhtä aikaa käsissä. Vastaat apteekin kampanjoiden toteuttamisesta, somekanavien sisällöntuotannosta, verkkosivujen päivittämisestä sekä kosmetiikkaosastosta. Olet kiinnostunut ajan trendeistä ja tykkäät kehittyä itse sekä kehittää työpaikkaasi. Tämä lisäksi päätyötäsi ovat apteekin teknisen työtekijän tehtävät, kuten kassatyö ja tavaralogistiikka.

Hakemuksia käsitellään koko ajan, lähetä siis hakemuksesi viipymättä. Yhteydenotot apteekkari Eija Joki, eija.joki@apteekit.net tai proviisori Taina Pitkänen, taina.pitkanen@apteekit.net, p. 010 501 2000.

Uusi Apteekki tarjoaa vilkkaan työympäristön, monipuolisen työkuvan sekä mukavan työporukan aivan Jyväskylän sydämessä Sokkarin kauppakeskuksessa.


JYVÄSKYLÄ

Haemme teknistä työtekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen apteekkimme mukavaan työyhteisöön. Päätyönä on kassatyöskentely ja tavaralogistiikka. Työtunteja tarjoamme n. 30 h/3 vk, mutta tästä voidaan myös neuvotella. Työvuorot sijoittuvat lähinnä iltaan ja viikonloppuihin, joten työ sopii esim. opiskelijalle. Mikäli kiinnostuit, niin laita hakemus sähköpostilla osoitteeseen seija.nenonen@apteekit.net. Lisätietoja antaa apteekkari Seija Nenonen p. 010 666 1084 tai proviisorit p. 010 666 1083. Paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.


KARKKILA

Lääketeknikko tai vastaava

Karkkilan apteekissa tarvitaan keväällä uutta vakituista teknistä työvoimaa, kun kaksi 45 vuotta uskollisesti Karkkilan apteekkia palvellutta teknistä työntekijää jää ansaitulle eläkkeelle ennen kesää.
Arvostamme palveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä sekä innostunutta ja aktiivista otetta työhön. Meillä on käytössä Fixu-varastoautomaatti, Salix-järjestelmä ja kuulumme Avainapteekkeihin.
Apteekissamme on miellyttävät aukioloajat, arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-14.
Karkkila sijaitsee 2-tien varrella n. 60km Helsingistä.
Tervetuloa mukavaan työyhteisöön.
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, apt. Maisa Vahala (maija-liisa.vahala@apteekit.net, 040-7633160) tai proviisorit Riina Tanskanen ja Virpi Hovi (09-2255149).
Hakemukset 15.1.2020 mennessä

Ilmoitus jätetty 26.11.2019


KEMPELE

Zeppelinin apteekissa Kempeleessä avoimena lääketeknikon sijaisuus ajalle 1.9.2020 - 31.8.2021.

Tule kehittyvään ja vauhdikkaaseen apteekkiin, ei kahta samanlaista työpäivää. Monipuolinen, kiva asiakaskunta, hyvä työporukka ja tekemisen meininki. Kaikki teknisen tehtävät kuuluvat työnkuvaan - asiakaspalvelusta laskutukseen ja logistiikasta markkinointiin.

Meillä on Rowa-apteekkiapulainen ja Pd3-apteekkijärjestelmä, olisi mahtavaa jos tunnet niitä jo, mutta mikäli et, niin meillä varmasti opit. Apteekin verkkokauppa on vielä perustamisvaiheessa.

Mikäli elämäntilanteeseesi sopii paremmin, myös osa-aikaisuus mahdollista.

Soita ja kysele lisää, tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse merja.launonen@apteekit.net.

Tiedustelut puh. 08 5204025, apteekkari Merja Launonen tai proviisori Jarkko Korpua


KEURUU

Keuruu, kosmetologi
TerveysAkseli Oy/Keuruun Apteekki etsii kosmetologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Jos omaat kokemusta/kiinnostusta apteekkityöstä, myynnistä ja markkinoinnista, olet etsimämme henkilö. Hakemukset voi lähettää riitta.valjakka-koskela@apteekit.net. Tiedustelut puh. 050-4121714.


KIRKKONUMMI

Tarjoamme tuntitöitä/viikonlopputöitä apteekin työntekijän tehtäviin. Työ sopii esim. farmasian opiskelijalle.

Tiedustelut ja hakemukset: proviisorit info@kirkkonummenapteekki.fi, p.010 3386000


KIRKKONUMMI

Tarvitsemme joukkoomme reipasta farmaseuttia. Sekä osa-aika- että kokopäivätyö mahdollinen.

Yhteydenotot apteekkari Anders Karlsson, anders@apotek.fi tai 050 536 1517


LAHTI

Apteekki Karisma hakee lääketeknikkoa tai teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen lokakuun alusta alkaen tai sopimuksen mukaan.

Apteekki sijaitsee kauppakeskus Karismassa, Lahden moottoritien ja hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Apteekki on avoinna arkisin 9.00–20.00, lauantaisin 9.00–18.00 ja sunnuntaisin 12.00–18.00. Edellytämme, että pystyt työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Apteekissa on käytössä MAXX-käyttöjärjestelmä.

Työnkuvaan kuuluu kassatyöskentelyn lisäksi kaikki tekniselle henkilökunnalle kuuluvat työtehtävät. Eduksi luemme monipuolisen tietoteknisen osaamisen, jota pystyt hyödyntämään esimerkiksi markkinointimateriaalien suunnittelussa.

Lisäksi toivomme sinulta reipasta asennetta ja aitoa innostusta työntekoon.

Lähetä hakemus ja CV sekä palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen paivi.sulosaari@apteekit.net 31.8.2019 mennessä.

Lisätietoja antaa apteekkari Päivi Sulosaari, puh 040-741 7974 (arkisin klo 12.00–14.00)


LAHTI

Haemme Möysän uuteen apteekkiin kokenutta, oma-aloitteista teknistä työntekijää. Työt voi aloittaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.


Apteekissamme on käytössä PD3-järjestelmä. Työkuvaasi kuuluvat logistiikka, laskutus, kassapalvelu, siivous ja muut apteekin tekniset työt.
Apteekkimme on avoinna ark. klo 9.00-17.00 ja la klo 10.00-14.00.

Työhakemukset ja tiedustelut pyydämme lähettämään sähköpostitse apteekkari Anita Konttiselle: sähköposti anita.konttinen@apteekit.net.


LIEKSA

Haemme Lieksan uuteen apteekkiin reipasta ja asiakaspalvelusta tykkäävää farmaseuttia 1.8.-30.11.2018. Tarjolla on todennäköisesti pidempikin aika tai mahdollisesti vakinainen työpaikka. Apteekissamme on MAXX-käyttöjärjestelmä. Teemme myös lääkevalmistusta ja annosjakelua.


LITTOINEN

Turun Keskus-apteekki etsii joukkoonsa lääketeknikkoa. Tarjoamme koko- tai osa-aikatyötä, vaihtelevat työajat, kivat työkaverit ja tarvittaessa myös työsuhdeasunnon.

Mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen.Yhteydenotot minna.jaanson@apteekit.net tai 040 1962 060.


LOHJA

Farmaseutin vakituinen työ koko- tai osa-aikaisena lokakuun alusta alkaen. Mukava, viihtyisä, kehittyvä ja kehittävä apteekki. Ole yhteydessä paivi.jarvinen@apteekit.net, niin kerron lisää.


LOHJA

Kuin kotiinsa tulisi

Haemme työtiimiimme Lohjan Onni apteekkiin
Teknistä apulaista

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja tarkka työntekijä. Koulutukseltasi olet esimerkiksi kosmetologi, tradenomi, datanomi tai lääketeknikko.
Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu kassalla, logistiikka ja laskutus. Toimenkuvaa muokataan peruskoulutuksesi mukaan. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.
Käytössämme on PD3 järjestelmä, joka on helppo oppia.
Apteekki sijaitsee Lohjan Citymarketissa. Olemme avoinna arkisin 8.30-20, la 9-17, su 11-14.

Kysy lisää apteekkari Sinikka Kesseli-Pulkkinen 040 577 3628 tai lähetä vapaamuotoinen hakemus sinikka.kesseli-pulkkinen ad apteekit.net.


MUHOS

Muhoksen apteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista, reipasta ja positiivisen työotteen omaavaa lääketeknikkoa tai lääketyöntekijää.

Jos pidät asiakaspalvelusta, olet oppimishaluinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn, voit olla etsimämme henkilö.

Työtehtäviin kuuluu kaikkia lääketeknikon tehtäviä, kuten tavaralogistiikkaa, laskutusta, kassatyöskentelyä ja kampanjoiden toteuttamiseen osallistumista. Apteekissamme on käytössä PD3-ohjelmisto.

Meillä on tarjota sinulle mm. hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit.

Täytämme paikan heti kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Yhteydenotot, hakemukset ja lisätiedot:
apteekkari Anne Jyrkinen, anne.jyrkinen@apteekit.net, tel. 0405236374


RIIHIMÄKI

LÄÄKETEKNIKKO

Lääketeknikko tai osaava tekninen apulainen saa vakituisen paikan Aurinko Apteekissa Riihimäellä. Tehtäviin kuuluvat kaikki perinteiset apteekin työt ja eduksi katsotaan visuaalisen markkinoinnin osaaminen sekä mahdollinen koulutus. Tehtäväsi on toimia osana apteekin markkinointitiimiä ja huolehtia osaltasi apteekin tuotteiden esillepanosta ja sosiaalisen median päivityksistä. Työ on vuorotyötä ja apteekki on auki myös viikonloppuisin. Kulkuyhteydet Riihimäelle ovat erinomaiset myös julkisilla kulkuvälineillä.
Aurinkoiset työtoverit ja nykyaikainen työympäristö odottavat sinua täällä. Apteekissa on hyvin järjestetyt työterveyspalvelut ja mahdollisuus työpaikkaruokailuun. Työt voit aloittaa heti tammikuun alussa tai sopimuksen mukaan.
Yhteydenotot ja hakemukset mieluiten sähköpostilla merja.kahela@apteekit.net. Tarvittaessa lisätietoja myös puhelimella apteekkari Merja Kahela, 0195363640 tai 0405578064.


SALO

Kuninkaantien apteekki hakee asiakaspalveluhenkistä assistenttia tai teknistä työntekijää kokopäiväiseen vakituiseen työhön Saloon.

Työtehtäviisi sisältyy tavaranvastaanottoa, varaston ylläpitoa, toimisto- ja huoltotehtäviä, asiakasrekisterin päivitystä sekä kassatyötä. Työskentelet markkinointitiimin kanssa avustaen markkinoinnin kuukausisuunnitelman toteuttamisessa. Oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan työtehtäviin voidaan räätälöidä myös esim. somemarkkinointia tai tuote-esittelyitä.

Työtehtävät edellyttävät
• reipasta ja oma-aloitteista työotetta
• tarkkuutta
• B-ajokorttia

Eduksi katsomme
• hyviä IT-taitoja
• kokemusta some-markkinoinnista
• aiempaa kokemusta apteekkityöstä
• Salix-järjestelmän osaamista

Voit olla esim. lääketeknikko, merkonomi tai kosmetologi. Ensisijaisesti etsimme apteekkialasta kiinnostunutta omatoimista- ja yhteistyökykyistä osaajaa.

Kuninkaantien apteekki sijaitsee Salon keskustassa toria vastapäätä. Meillä on mukava vakiintunut asiakaskunta, jolle tarjoamme ystävällistä ja ripeää palvelua arkisin 8.30-18 ja lauantaisin 8.30-14.

Soita ja kysy lisää! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen minna.i.maenpaa@gmail.com mielellään pian tai 7.3.2020 mennessä. Työ täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja aloitusajankohta voidaan sopia yksilöllisesti 1.5.2020 mennessä.

Lisätietoja apteekkari Minna Mäenpää p. (02) 7312300 tai proviisori Elina Miettula p. (02) 7312300.


SEINÄJOKI

Törnävän apteekissa on työpaikka tekniselle/lääketyöntekijälle 31.8.2021 saakka. Teknisen työntekijän tehtävämme ovat varsin monipuoliset sisältäen muun muassa tavaralogistiikkaa (tilaus&purku&vanhenevien seuranta), keräilyä, laskutusta, kampanjoiden esillelaittoa, lääkkeiden kotiinkuljetusta, olosuhdeseurantaa ja kassatyöskentelyä.

Ota yhteyttä: sini.ahti@apteekit.net


SILTAKYLÄ

Pyhtään apteekki etsii kokopäiväistä (6-8 h) apteekkityöntekijää vakituiseen työhön. Koulutuksesi voi olla lääketyöntekijä, merkonomi tai "töissä oppinut". Etusija hakijoissa on sinulla, joka omaat aikaisempaa apteekkityökokemusta. Työtehtävät ovat monipuolisia mm. tavaraliikenne, kassatyöskentely, asiakasrekisterit, lääkkeiden kuljetus ym. Työt voi aloittaa keväällä 2021. Kesän 2021 lomista voidaan neuvotella:)

Hakemukset s-postiin; tiina.tuononen@apteekit.net

Tiina Tuononen, apteekkari
puh 040 555 3333 tai 05-747 1700 (apteekki, proviisori Anita Elomaa)


SODANKYLÄ

Farmaseutin vuorotteluvapaasijaisuus tarjolla farmaseutin tai proviisorin tutkinnon suorittaneelle henkilölle. Vuorotteluvapaan sääntöjen mukaisesti farmaseutin sijaiseksi voidaan palkata joko työtön työnhakija tai vastavalmistunut henkilö. Aloitus sopimuksen mukaan 3 kuukauden määräajaksi.


SOTKAMO

Sotkamon apteekki etsii joukkoonsa lääketeknikkoa. Työtehtävät ovat monipuolisia mm. tavaraliikenne, kassatyöskentely, asiakasrekisterit, lääkkeiden kuljetus ym. Ajokortti on etu samoin kuin aikaisempi työkokemus apteekista. Työn pääsee aloittamaan tarvittaessa jo marras-joulukuussa.

Meillä on käytössä MAXX-tietojärjestelmä ja ROWA-apteekkirobotti. Olemme avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su/arkipyhinä 11-15.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä apteekkari Harri Ovaskaiseen puh. 0405029001 tai harri.ovaskainen@apteekit.net


TAMPERE

Tampereen 5. Tammelan apteekki hakee lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää koko- tai osa-aikaiseen työhön. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Tehtäviin kuuluu kassa- ja asiakaspalveluun, tavaralogistiikkaan, laskutukseen ja markkinointiin liittyviä tehtäviä.

Arvostamme palveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä sekä innostunutta ja aktiivista otetta työhön.

Lisätiedot ja hakemukset 5.12.2019 mennessä: apteekkari Erja Enoranta puh. 050 5819 207, 03-2549 300, erja.enoranta@apteekit.net.


TAMPERE

Tampereella Hervannassa sijaitseva Bonusapteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa, teknistä työntekijää ja/tai kosmetologia. Sinua odottavat monipuoliset työtehtävät, joten kokemus vastaavista töistä on suureksi eduksi! Työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyöskentelyä, tavaranpurkua, varastonhallintaa ja markkinointiin liittyviä tehtäviä. Jos olet kosmetologi, pääset työskentelemään myös apteekin Kauneuspisteessä. Toivomme oma-aloitteista, kehityshenkistä ja asiakaspalvelumyönteistä työntekijää tiimiimme.
Bonusapteekki sijaitsee vilkkaassa kauppakeskus Duossa ja käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti. Laita hakemus sekä CV tulemaan mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Yhteystiedot: apteekkari Helena Jalonen, p. 044 7583441 / helena.jalonen@bonusapteekki.fi


TAMPERE

Haemme Sammon apteekkiin Tampereelle teknistä työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 31.1.2021 asti. Työsuhde saattaa jatkua pidempäänkin.

Työtehtäviin kuuluu mm. kassapalvelua, logistiikkaa ja lääkkeiden kuljetusta hoitokoteihin. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta apteekista.Työt voi aloittaa elokuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mukavat työkaverit ja viihtyisät uudet työtilat. Apteekkimme on auki ma-pe 9-19 ja la 9-15.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Lisätietoja antavat:
proviisori Niina Ala-Nikkola p. 03 3141 8700
niina.ala-nikkola@apteekit.net
ja 3.8. lähtien
apteekkari Erja Tienari-Tulijoki p.050 589 0583
erja.tienari-tulijoki@apteekit.net


TAMPERE

TAMMEDICA APTEEKKI TAMPEREEN YLIOPISTOLLISESSA SAIRAALASSA hakee teknistä työntekijää kokoaikaiseksi. Apteekkimme sijaitsee Taysin uudessa pääaulassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Arvostamme positiivista ja palveluhenkistä asennetta, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn unohtamatta tiimipelaamisen taitoa. Toivomme, että olet työssäsi innostunut ja innostava.
Työtehtävien pääpaino on kassapalvelussa, kuukausilaskutuksessa, kirjanpitoaineiston kokoamisessa, vanhenevien seurannassa, varastonarvon alenemien hyvitysten hakemisessa, laskujen tarkastamisessa, myyntihyllyjen ylläpidossa ja tavaralogistiikassa käytössämme on Rowa lääkerobotti sekä MAXX-apteekkijärjestelmä.
Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 30.11.2019 mennessä: marianne.ahonen@apteekit.net. Tiedusteluihin vastaa apteekkari Marianne Ahonen 040-5741013


TURKU

Turun Keskus-apteekki etsii joukkoonsa lääketeknikkoa. Tarjoamme koko- tai osa-aikatyötä, vaihtelevat työajat, kivat työkaverit ja tarvittaessa myös työsuhdeasunnon.

Mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen.

Yhteydenotot minna.jaanson@apteekit.net tai 040 1962 060.


TURKU

TURUSSA HUMALISTON APTEEKISSA
Teknistä työntekijää kassatyöhön ilta- ja viikonlopputöihin erikseen sopien, myös osa-aikainen apteekin tekninen työntekijä määräaikaiseen työsuhteeseen.
Laita vapaamuotoinen hakemus ja cv sähköpostiin pia.moksi@apteekit.net
Lisätiedustelut 0505255271/apteekkari P.Moksi


TURKU

Turun Linnan apteekki hakee mukavaan ja rentoon joukkoonsa asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Myös määräaikainen työsuhde voi tulla kysymykseen. Työn voi aloittaa syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan.
Tarjoamme sinulle hyvin monipuolisia työtehtäviä. Niihin kuuluvat esimerkiksi logistiikka, asiakaspalvelu, somistus ja markkinointi. Aiempi kokemus apteekkityöstä sekä MAXX-järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, laajaa osaamista ja iloista mieltä!
Sijaitsemme Turun ydinkeskustassa hiljattain laajennetuissa ja uudistetuissa tiloissa. Apteekissa on Maxx-järjestelmä ja Rowa-robotti. Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoja ota yhteyttä Juha Rahikkaan (040 5167062) tai juha.rahikka@apteekit.net. Halutessasi voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla.


TURKU

Vakituinen kokoaikainen työpaikka apteekin tekniselle henkilölle (lääketeknikko, lääketyöntekijä). Apteekissa on käytössä MAXX-järjestelmä ja ROWA.
Jos työpaikka Nummenmäen apteekissa kiinnostaa, ota yhteyttä apteekkariin, Jaana Vartiainen, sähköposti jaanakristiinavartiainen@gmail.com tai proviisori Anna Lietzen, proviisori@nummenmaenapteekki.fi


VAASA - VASA

Vaasan Vanha Apteekki hakee reipasta ja palveluhenkistä lääketyöntekijää/lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Tarvittaessa voimme toki keskustella osa-aikaisuudesta ja lyhemmästäkin työsuhteesta. Olemme joukko iloisia apteekkialan ammattilaisia ja palvelemme vaasalaisia aivan kaupunkimme keskustassa, torin laidalla. Vaikka olemme Vaasan Vanhin yritys, olemme mieleltämme nuorekkaita. Käytämme MAXX-ohjelmaa ja apunamme on Consis-robotti. Tule ja liity joukkoomme!
Yhteydenotot mahdollisimman pian sähköpostitse: anja.borgmastars@apteekit.net
Är Du den person vi söker? Vi söker en läkemedelstekniker till Gamla Apoteket i Vasa som tycker om att jobba med kundbetjäning. Vi erbjuder fast anställning och är öppna och flexibla angående arbetstider mm. Om du bara vill jobba en kortare period går det också bra. Vi använder oss av MAXX och har en Consis-robot till hjälp. Du kan börja t.ex. 1.11. eller enligt överenskommelse på hel- eller deltid – det som passar dej bäst. Välkommen! Ta kontakt så fort som möjligt. email: anja.borgmastars@apteekit.net


VANTAA

Etsimme juuri Sinua, loistava lääketyöntekijä!

Onko asiakaspalvelutyö lähellä sydäntäsi ja hallitsetko apteekin MAXX-käyttöjärjestelmän käytön? Haluatko olla mukana kehittämässä apteekkimme uusia toimintoja? Haluatko, että työsi haastaa sinua kehittymään ammatillisesti?

Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö! Toivomme Sinulta apteekkityökokemusta ja kykyä hahmottaa isoja kokonaisuuksia. Lisäksi toivoisimme, että osaat viestiä kirjoittaen asiakkaiden kanssa sekä osaat laatia myös asiatekstiä tarvittaessa. Osaat olla osana toimivaa työyhteisöä ja olet rohkea esittämään omia ideoita ja näkemyksiäsi.

Vastuunasi tulisi olemaan verkkoapteekkitoiminnan käynnistäminen ja ylläpito. Lisäksi olet kiinnostunut markkinoinnista ja somemainonnasta. Työtehtäviisi kuuluisi myös apteekin teknisten perustehtävät.

Apteekkimme on keskisuuri apteekki Vantaan Hakunilassa. Olemme nuorekas ja uudistuva apteekki lähellä ihmisiä. Kuulumme Avainapteekkiketjuun ja apteekissamme on FIXU-varastoautomaatti. Tarjoamme tulevalle työntekijällemme mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen apteekkialalle suunnatun Apteekin Digiosaajakoulutuksen muodossa. Tutkinto on liiketalouden perustutkinto (merkonomi).

Toivomme, että laitat hakemuksesi osoitteeseen hakunilanapteekki@apteekit.net tai otat yhteyttä soittamalla numeroon 09 877 0580 / proviisori Sirpa Fallström viimeistään 30.6.2019.


VANTAA

MYYRMANNIN APTEEKKI Vantaalla hakee apteekkiteknistä/merkonomia/tradenomia.
Sen lisäksi, että osallistut normaaleihin teknisten töihin, toivomme sinulta aitoa kiinostusta markkinointia ja sosiaalista medaa kohtaan.

Lisätietoja voit kysellä
Johtava proviisori Outi Kivelä puh.09-53088520
outi.kivela(@)myyrmanninapteekki.fi
Apteekkari Juha Nuutila puh. 0400564466
juha.nuutila(@)salnet.fi


VANTAA

Myyrmäen apteekissa on haettavana vakinainen ja kokopäiväinen lääketeknikon / lääketyöntekijän / teknisen apulaisen paikka. Työaika painottuu arkipäiviin, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuoroja on pystyttävä tekemään tarvittaessa.

Apteekkikokemus, MAXX-osaaminen sekä B-ajokortti ovat välttämättömiä. Työnkuvassa on kaikkia apteekin teknisiä työtehtäviä: kassa, tavaraliikenne, laskutus, kampanjat, kuljetustehtävät ja siisteys.

Apteekki on avoinna ma-pe 8-22, la 8-20 ja su 10-20.

Tiedustelut ja hakemukset palkkatoiveineen apteekkarille sähköpostilla juhani.nikunen@myyrmaenapteekki.com


Apteekkihaku

Löydä lähin Apteekkisi

Lääkehaku

Hinnat, saatavuus ja korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä