Muut avoimet työpaikat

HELSINKI

Hei sinä Tekninen työntekijä/ Hyvät taidot omaava Kosmetologi!

Etsimme joukkoomme pirteää ja asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää/ kosmetologia vakituiseen työsuhteeseen. Työn voit aloittaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.
Työtehtäviisi kuuluu mm. laskutus, tavaroiden purkaminen ja asiakaspalvelutyö. Katsomme myös eduksi mikäli olet kosmetologi/ apteekkikosmetiikkasarjat tunteva tekninen.
Apteekkimme sijaitsee Helsingin keskustassa. Olemme avoinna ma-pe 8- 20.30, la 10-18 ja su 12-18, joten työ on vuorotyötä. Apteekkijärjestelmänä on MAXX.

Lähetä hakemuksesi mounir.chorfi@apteekit.net
Tai ole suoraan yhteydessä
apteekkari Mounir Chorfi puh. 09 6213663__


HELSINKI

Ruoholahden Ässäapteekissa tuntitöitä tarjolla farmasian opiskelijalle, jolla farmaseutin oikeudet. Työ on pääosin ilta- ja viikonlopputyötä. Lisätiedot ja yhteydenotot apteekkari Minna Uusitalo (minna.uusitalo@apteekit.net)


HELSINKI

PUKINMÄEN APTEEKKI
Lääketeknikko, farmanomi, merkonomi tms. saa vakituisen paikan Pukinmäen apteekissa, joka sijaitsee Kehä I ja pääradan risteyksessä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Toimen-
kuvaasi kuuluvat mm.laskutus ja muu taloushal-linto sekä markkinointi. Voit myös itse vaikuttaa toimenkuvaasi. Toivomme, että olet markkinointihenkinen ja omaat hyvät ATK-taidot. Käytämme PD3:a.Hakemukset 15.9.
mennessä s-postiin: marja.honkanen@pukinmaenapteekki.fi


HELSINKI

Farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle ilta / viikonlopputöitä tuntitöinä, myös Olarin apteekissa 1.10. 2017 alkaen.


VANTAA

Myyrmannin apteekissa Vantaalla on tarjolla farmaseuteille tuntitöitä, lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin.

Lisätietoja: prov. Outi Kivelä (09)53088520
outi.kivela@myyrmanninapteekki.fi


NURMIJÄRVI

Olemme kaikki hieman ylikuormittuneita täällä apteekissa tällä hetkellä. Lisäksi apteekkiemäntämme/siivoojamme jää eläkkeelle muutaman vuoden päästä. Siksi haemme tiimiimme yleismiestä/-naista, joka ottaisi haltuunsa kaiken sekalaisen järjestämisen, tavaroiden purun ja paikoilleen saattamisen, asiakkaiden opastamisen oikeaan palvelupisteeseen ja kaiken sen muun, mikä työnjaossa ei oikein osu kenenkään tontille mutta tekemättömänä estää kaikkien tehokkaan työskentelyn. Tarvitsemme siis juuri sinua, joka koet olevasi kaikkein parhaimmillasi tällaisessa roolissa! Muodollinen koulutus ei ole nyt pääasia vaan hyvä pelisilmä ja tiiminä työskentelyn ymmärrys.
Jos koet, että tämä vastaa sinun ajatustasi juuri sinulle sopivasta työstä, ota yhteyttä apteekkari Eeva Teräsalmeen ja laita CV tulemaan osoitteeseen eeva.terasalmi@salnet.fi.


MYNÄMÄKI

Mynämäen apteekki etsii lääketeknikolle äitiyslomasijaista noin vuodeksi . Työ alkaa joulukuussa 2017.

Toivomme sinulta kokemusta Salix-apteekkijärjestelmästä sekä omaa autoa. Tärkeimmät työtehtävät ovat saapuvan tavaran tarkastus ja hyllytys, kassatyöskentely sekä laskutus. Työaika on n. 30 h viikossa.

Katso lisätietoja meistä www.mynämäenapteekki.fi ja lähetä hakemuksesi mielellään 27.10. mennessä sähköpostilla osoitteeseen Helena.Juusela@apteekit.net

Lisätietoja voit kysyä apteekkari Helena Juuselalta tai proviisori Kaisa Tainalta puh. 02-433 8100


TAMPERE

Lielahden apteekissa on tarjolla ilta- ja viikonlopputyötä kassalla vaihtelevin tunnein salix-osaajalle.
Välillä enemmän (max 20h), välillä 0-4 h/vk.

Ota yhteyttä pian!

Puh. 03-3473800


TAMPERE

Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja apteekkikosmetiikkasarjat tuntevaa kosmetologia!
Ota rohkeasti yhteyttä!
Yhteydenotot apteekkari Esko Sorvala p.03-2250350
Apteekki Koilliskeskus, Liikekatu 3, 33580 Tampere


MIKKELI

Haemme tiimiimme teknistä apulaista/lääketeknikkoa.
Edellytämme sinulta tarmokkuutta, sujuvaa tietotekniikan käyttöä, kielitaitoa ja halua kehittää osaamistasi oma-aloitteisesti.
Arvostamme itsenäistä työn organisointia ja johtamista. Olet yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoinen sekä sinulla on aito kiinnostus asiakaspalveluun. Lisäksi arvostamme myynnin ja markkinoinnin osaamista.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden suorittaa Lääkealan perustutkinto, lääketeknikko oppisopimuskoulutuksena apteekissamme.
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa ja kehittyvässä työyhteisössä .
Työ on päivätyötä sekä sisältää ilta-viikonlopputyötä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.
Työpaikkaa koskevat hakemukset voi lähettää apteekki@mikkelinuusiapteekki.fi 23.7.2017 mennessä.
Lisätietoja proviisori Eija Sanisalo p. 044 713 3100.


OULU

Oulun Myllyojan apteekki hakee reipasta lääketeknikko määräaikaiseen työsuhteeseen, opintovapaan sijaisuus alustavasti tammikuun 2018 loppuun.

Arvostamme hyvää asennetta asiakaspalveluun sekä pd3 tietojärjestelmän osaamista.

Hakemukset sähköpostilla 31.8.2017 mennessä hanna.ervasti@apteekit.net

Lisätietoja p. 08 5302 144/apteekkari Hanna Ervasti tai proviisori Paula Filppula


KITTILÄ

Etsimme iloiseen joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja tekevää lääketeknikkoa tai vastaavaa. Kysy lisää apteekkari Minna Loukusa 040 758 8059


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM