Muut avoimet työpaikat

ESPOO

Viherlaakson apteekki Espoossa etsii reipasta, oma-aloitteista ja myönteistä lääketeknikkoa/lääketyöntekijää/teknistä apulaista. Hyvät ATK-taidot ovat eduksi ja arvostamme apteekkikokemusta. Tehtävä sopii esimerkiksi välivuotta pitävälle, syksyllä 2019 opiskelemaan aikovalle ja toimii myös hyvänä näköalapaikkana farmasian opintoja suunnittelevalle. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Viihtyisä apteekkimme sijaitsee luonnonkauniissa Viherlaaksossa vanhan Turuntien varrella. Tervetuloa mukavaan työyhteisöömme! Apteekki on avoinna ma-pe 8:30-19 ja la 9- 15. Tiedustelut/hakemukset: johtava proviisori Juhani Mäntylä, puh. 09-84927510, s-posti juhani.mantyla@apteekit.net


ESPOO

Matinkylän apteekki Espoossa kauppakeskus Isossa Omenassa hakee kosmetologia/kosmetiikkaneuvojaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.
Arvostamme iloista, positiivista ja palveluhenkistä asennetta, reipasta työotetta sekä tiimityöskentelytaitoja.
Työhösi kuuluu kosmetiikan myyntiä, kassapalvelua, myymälän kosmetiikkaosaston esillepanosta huolehtimista sekä tavaralogistiikkaa. Aikaisempi kokemus kosmetiikkamyynnistä ja apteekin kosmetiikkasarjojen tuotetuntemus katsotaan eduksi.
Jos sinulla on aito kiinnostus asiakkaita sekä asiakaspalvelua kohtaan ja olet valmis työskentelemään määrätietoisesti saavuttaaksesi sinulle asetetut tavoitteet niin toivomme, että laitat työhakemuksesi osoitteeseen matinkylan.apteekki@salnet.fi 20.8.2018 mennessä. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa proviisori Johanna Kopra p. 09-86766420


MATINKYLÄN APTEEKKI ESPOOSSA hakee teknistä työntekijää koko – tai osa-aikatöihin. Apteekkimme sijaitsee Ison Omenan kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Arvostamme positiivista ja palveluhenkistä asennetta, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn unohtamatta tiimipelaamisen taitoa. Toivomme, että olet työssäsi innostunut ja innostava. Työkokemus apteekista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.
Työ sisältää kassapalvelua, tavaralogistiikkaa, myyntihyllyjen ylläpitoa sekä keräilyä reseptipalvelussa.
Työt voi aloittaa syyskuussa tai sopimuksen mukaan.
Lähetä hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 20.8.2018 mennessä: matinkylan.apteekki@salnet.fi. Tiedusteluihin vastaa proviisori Johanna Kopra p. 09-867 66 420


HELSINKI

Farmaseuttiopiskelijalle teknisen työntekijän töitä tarjolla Helsingin keskustasta

Erottajan apteekki hakee teknisiä työntekijöitä ilta- ja viikonlopputöihin heti tai sopimuksen mukaan.

Työ sisältää muun muassa kassatyöskentelyä, tavaralogistiikkaa ja myyntihyllyjen ylläpitoa. Työkokemus apteekista sekä MAXX-apteekkijärjestelmän tunteminen katsotaan eduksi. Suhtaudut työhön reippaalla asenteella, olet positiivinen ja asiakaspalvelumyönteinen sekä työaikojen suhteen joustava.

Aukioloaikamme arkisin klo 9-21, lauantaisin klo 9-19 ja sunnuntaisin klo 11-18. Sijaitsemme Helsingin keskustan Stockmannin tiloissa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen: erottaja@apteekit.net
Tiedustelut: apteekkari Seppo Oksanen puh. 040 920 8065 tai proviisori Maria Koski puh. 040 920 8066.


HELSINKI

Farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle ilta / viikonlopputöitä tuntitöinä, myös Olarin apteekissa 1.10. 2017 alkaen.


HELSINKI

Laajasalon apteekki etsii teknistä työntekijää ilta- ja viikonlopputöihin. Työ sopii esim. farmaseuttiopiskelijalle.

Yhteydenotot ja hakemukset 31.10. mennessä apteekkari Jussi Kalsta, jussi.kalsta@apteekit.net, p. 09 68600336


KAUNIAINEN

Kauniaisten Apteekki hakee osaavaa lääketeknikkoa/lääketyöntekijää kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu kassapalvelun, tavaralogistiikan ja muiden avustavien töiden lisäksi mm. markkinointiin liittyviä tehtäviä.

Reipas, asiakaspalveluhenkinen asenne ja hyvät digi/tietotekniikkataidot ovat tärkeitä työssä menestymiselle.

Työvuorot vaihtelevat aukioloaikojemme mukaan. Apteekissamme on Salix-järjestelmä.

Tarjoamme vakituisen työpaikan hyvän palvelun apteekissa, mukavassa työporukassa.

Lähetä työhakemuksesi ja cv:si sähköpostitse: kauniaisten.apteekki@apteekit.net. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Tiedusteluihin vastaa johtava proviisori Riikka Renko-Kaski puh. 09-505 1331


KIRKKONUMMI

Kirkkonummen Uusi apteekki hakee iloiseen joukkoonsa lääketyöntekijää tai teknistä apulaista. Kokemusta apteekkityöstä ja laskutuksen hoitamisesta ovat eduksi.
Apteekissa on käytössä pd3 apteekkiohjelmisto ja varastoaputomaatti. Apteekkimme sijaitsee Prismassa hyvien liikenneyhteyksien varrella, apteekki on auki viikon jokaisena päivänä, joten mahdollisuudet joustavaan työaikaan ovat erinomaiset.


KUOPIO

Uudistuva Kuopion ToriApteekki hakee lääketeknikkoa kokoaikaiseen työhön.

Kuopion ToriApteekki sijaitsee Kuopion keskustassa, Sokos-tavaratalossa. Tilamme uudistuvat lokakuun (2018) aikana. Remontin yhteydessä remmiimme hyppää myös Rowa-robotti. Kuopion ToriApteekki on vilkas apteekki, jossa asiakkaat ovat tottuneet hyvään, nopeaan ja iloiseen palveluun. Meillä käy keskimääräistä enemmän vapaakaupan ja kosmetiikan ostajia. Apteekkijärjestelmänä meitä on palvellut MAXX reilun vuoden ajan.

Jos tulet valituksi meille, päivittäinen työsi Kuopion ToriApteekissa sisältää ensisijaisesti logistiikkaa (tilaus, tavaranpurku, hyllytys) ja asiakaspalvelua (myös kassa). Lisäksi vastuualueisiisi kuuluisi tärkeänä osana laskutus ja mahdollisesti verkkokaupan ylläpitoa. Tehtävässä tarvitaan taitoa toimia työssäsi itsenäisesti, ryhmässä sekä asiakkaiden kanssa. Työajat vaihtelevat aukioloaikojemme mukaan (ma-pe klo 8-20, la 9-18).

Odotamme sinulta seuraavia asioita:
-kokemusta apteekkityöstä mieluiten MAXX-apteekista
-kokemusta varastoautomaatiosta (etenkin Rowa)
-kokemusta laskutuksesta ja siihen liittyvistä töistä
-myötämielistä suhtautumista koulutukseen
-positiivista ja joustavaa, ulospäinsuuntautunutta asennetta

Eduksi valintaa tehdessä katsotaan:
-merkonomin koulutus tai muu kaupallinen koulutus
-osaaminen tai kiinnostus apteekkikosmetiikasta

Palkkaus on TES:n mukainen, jonka lisäksi tarjoamme työntekijöillemme hyvän työterveyshuollon, kulttuuri-/liikuntaedun, koulutusta sekä monipuoliset kahvitaukotarjoilut. Työt voisit aloittaa meillä loka-marraskuun aikana.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen ulla-riitta.savolainen@apteekit.net. Lisätietoja saat soittamalla apteekkari Ulla-Riitta Savolaiselle p. 040 7536670


LAHTI

TEKNINEN TYÖNTEKIJÄ/LÄÄKETEKNIKKO

Lahden keskustassa, kauppakeskus Triossa sijaitsevassa apteekissa on tarjolla määräaikainen opintovapaasijaisuus tekniselle työntekijälle. Kyseessä on kokoaikainen vuorotyö.

Tehtävä
Päätehtäviä ovat kassatyöskentely ja logistiikka. Myös laskutus, yleisen siisteyden ylläpito ja juoksevien asioiden hoito apteekin ulkopuolella kuuluvat työtehtäviin.

Mitä odotamme hakijalta?
Haettavalla henkilöllä on mielellään kokemusta apteekkityöstä ja Salix-järjestelmän käytöstä. Lääketeknikon koulutus on etu. Odotamme hakijalta mieltymystä asiakaspalvelutyöhön, tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innostunutta ja joustavaa asennetta. Sujuva suomen ja englannin kielten taito (venäjä ja muu kielitaito eduksi), tietotekninen osaaminen ja (apteekki)kosmetiikan tuntemus helpottavat työssä menestymistä.

Miten toimia, jos kiinnostuit?
Lähetä hakemus pikaisesti (viimeistään 31.8.2018) osoitteeseen marianne.franck@apteekit.net. Tehtävä alkaa syyskuun lopussa tai myöhemmin sopimuksen mukaan, ja se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Tiedustelut: proviisori Marianne Franck, puh. 040 519 6212.


LAPPEENRANTA

Lappeenrannan I Apteekki hakee reipasta ja palveluhenkistä teknistä kokoaikaiseen työsuhteeseen vilkkaaseen kauppakeskusapteekkiin mukavaan työporukkaansa.

Toimenkuvaan kuuluu päätehtävinä kassatyöskentely, tavaranpurku, hyllytys ja laskutus. Ajokorttia tarvitaan. Aikaisempi kokemus apteekkityöstä katsotaan eduksi. Työssä onnistuminen edellyttää tietoteknistä osaamista. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja Rowa-robotti.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen riitta.laurila@apteekit.net.
Lisätietoja saat soittamalla apteekkari Riitta Laurilalle p. 040 7415500.


LIEKSA

Haemme Lieksan uuteen apteekkiin reipasta ja asiakaspalvelusta tykkäävää farmaseuttia 1.8.-30.11.2018. Tarjolla on todennäköisesti pidempikin aika tai mahdollisesti vakinainen työpaikka. Apteekissamme on MAXX-käyttöjärjestelmä. Teemme myös lääkevalmistusta ja annosjakelua.


NURMIJÄRVI

Kaikki työpaikat on täytetty tällä hetkellä


RIIHIMÄKI

Aurinko Apteekissa Riihimäellä on avoinna määräaikainen noin kahden vuoden mittainen sijaisuus lääketeknikolle tai lääketyöntekijälle.

Aurinko Apteekki sijaitsee kauppakeskus Atomissa rautatie- ja linja-autoaseman välittömässä läheisyydessä. Apteekilla on laajat aukioloajat, modernit tilat ja laitteet.

Tarjoamme sinulle koulutusmyönteisen työpaikan, mahdollisuuden työpaikkaruokailuun ja työterveyden palvelut. Asunnon saannissa avustetaan.

Toivomme sinulta ystävällistä otetta asiakaspalveluun, ahkeraa ja huolellista työntekoa ja hyviä tiimitaitoja.

Hakemukset sähköpostilla merja.kahela@apteekit.net 21.9.2018 mennessä.


TAMPERE

LÄÄKETYÖNTEKIJÄ/LÄÄKETEKNIKKO

Tampereen Tesoman apteekissa on tarjolla lääketeknikon/lääketyöntekijän monipuolista työtä, mielellään pd3-taitoiselle henkilölle. Ajokortti on välttämätön.

Olisitko sinä uusi työntekijämme?

Lisätietoja saat soittamalla apteekkiimme proviisori Sirpa Reginalle tai apteekkari Eila Tervolalle 010 420 4711.
Jätä kirjallinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen proviisori@tesomanapteekki.fi


TURKU

Etsimme Kupittaan apteekin osaavaan ja mukavaan joukkoon teknistä työntekijää täydentämään Marihelmin jättämää aukkoa hänen muutettua Tampereelle.

Odotamme sinulta kokemusta teknisen töistä apteekissa ja maxx-järjestelmän osaamista, lääketeknikon koulutus on eduksi. Päätehtäviisi kuuluvat tavaran purku, hyllytys, kassatyöskentely ja kampanjoiden esille laitto. Lisäksi tulet toimimaan markkinointitiimin jäsenenä, joten markkinointimateriaalin laatimisen ja sosiaalisenmedian hyödyntämisen perustaidot ovat välttämättömiä.

Tärkeänä ominaisuutena pidämme positiivista ja reipasta asennetta sekä asiakaspalvelumyönteisyyttä.

Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen: maarit.hannu@apteekit.net.

Tiedustelut: apteekkari Maarit Hannu p. 040-5188552 tai sähköpostilla osoitteesta maarit.hannu@apteekit.net


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM