Muut avoimet työpaikat

HELSINKI

Kannelmäen Keskusapteekki, Helsinki

Haemme joukkoomme teknistä työntekijää. Luonteeltasi olet positiivinen ja oma-aloitteinen. Työsuhde on ainakin alkuun määräaikainen, mahdollisesti jatkuu tulevaisuudessa. Haemme joukkuepelaajaa. Työtehtäviisi kuuluvat olennaisena osana tavaralogistiikka (tavarakuormien purku, hyllyttäminen, tavaroiden keräily farmasisteille), laskuttajan tuuraaminen loma-aikoina ja laskutuksessa avustaminen, tuotevirhe-epäilyjen käsittely, siivous, jälkitoimituslistojen seuranta, vanhenevien käsittely ja jonkin verran asiakaspalvelua. Ajokortti on myös suotava, koska meillä on paljon myös lääkekuljetuksia.

Tervetuloa nuorekkaaseen joukkoomme! Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää kirsi.yritys@gmail.com 16.3.2018 mennessä. Kerro, miksi olisit juuri sopiva meille.


HELSINKI

Farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle ilta / viikonlopputöitä tuntitöinä, myös Olarin apteekissa 1.10. 2017 alkaen.


VANTAA

Kosmetologi tai lääketeknikko mutta myös sairaanhoitaja

Oletko etsimämme moniosaaja mukavaan työyhteisöömme?
Haluatko yhdistää muun osaamisesi ja sairaanhoitajan tutkintosi taidot apteekkityössä?
Etsimme kosmetologi tai lääketeknikko/sairaanhoitajaa Tikkurilan Asema Apteekkiin.
Meillä toimii aktiivinen Terveyspiste, jossa voit sairaanhoitajan tutkintoasia hyödyntää.
Kyselyt Kirsi Paulamäki, apteekkari, p.0400-814126


NURMIJÄRVI

Kaikki työpaikat on täytetty tällä hetkellä


TURKU

Haemme teknisiä työntekijöitä (mm. opiskelijoita) ilta- ja viikonlopputöihin (tuntimäärä erikseen sopien) heti tai sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai kim.forsen@skanssinapteekki.fi. Tiedustelut: apteekkari Petri Kumlin puh. 020 7928480, petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai proviisori Kim Forsén puh. 020 7928480, kim.forsen@skanssinapteekki.fi


TAMPERE

Tampereen 17. Lielahden apteekki hakee lääketeknikkoa tai teknistä
Lielahden apteekissa on tarjolla 3.4. alkaen tai sopimuksen mukaan vakituinen työpaikka motivoituneelle ja työhön sitoutuvalle lääketeknikolle tai tekniselle, jolla on kosmetiikan myyntiosaamista (esim. kosmetiikkaneuvoja/kosmetologi). Työnkuvaan kuuluu tavaranpurkua ja kassatyöskentelyä, kosmetiikka-asiakkaiden neuvontaa ja laskutusta (B-ajokortti olisi suotava). Vaatimuksena on aiempi kokemus tavaranpurusta sekä apteekissa myytävän kosmetiikan tuntemus. Salix-osaaminen on toivottavaa.
Haluamme olla asiakkaan ykkösvalinta toiminta-alueellamme, joten hyvä asiakaspalvelutaito on meillä tärkeää. Työporukassamme on mukava tiimihenki. Tilamme Lielahden Prismassa ovat avarat ja valoisat.
Sijaitsemme Lielahden Prismassa. Olemme auki arkisin 9–20, lauantaisin 9–17 ja sunnuntaisin 12–16.
Yhteydenotot: lielahden.apteekki@apteekit.net


KITTILÄ

Etsimme iloiseen joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja tekevää lääketeknikkoa tai vastaavaa. Kysy lisää apteekkari Minna Loukusa 040 758 8059


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM