Muut avoimet työpaikat

HELSINKI

Kannelmäen Keskusapteekki, Helsinki

Haemme joukkoomme teknistä työntekijää. Luonteeltasi olet positiivinen ja oma-aloitteinen. Työsuhde on ainakin alkuun määräaikainen, mahdollisesti jatkuu tulevaisuudessa. Haemme joukkuepelaajaa. Työtehtäviisi kuuluvat olennaisena osana tavaralogistiikka (tavarakuormien purku, hyllyttäminen, tavaroiden keräily farmasisteille), laskuttajan tuuraaminen loma-aikoina ja laskutuksessa avustaminen, tuotevirhe-epäilyjen käsittely, siivous, jälkitoimituslistojen seuranta, vanhenevien käsittely ja jonkin verran asiakaspalvelua. Ajokortti on myös suotava, koska meillä on paljon myös lääkekuljetuksia.

Tervetuloa nuorekkaaseen joukkoomme! Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää kirsi.yritys@gmail.com 16.3.2018 mennessä. Kerro, miksi olisit juuri sopiva meille.


HELSINKI

Farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle ilta / viikonlopputöitä tuntitöinä, myös Olarin apteekissa 1.10. 2017 alkaen.


NURMIJÄRVI

Kaikki työpaikat on täytetty tällä hetkellä


TURKU

Haemme teknisiä työntekijöitä (mm. opiskelijoita) ilta- ja viikonlopputöihin (tuntimäärä erikseen sopien) heti tai sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai kim.forsen@skanssinapteekki.fi. Tiedustelut: apteekkari Petri Kumlin puh. 020 7928480, petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai proviisori Kim Forsén puh. 020 7928480, kim.forsen@skanssinapteekki.fi


AKAA

LÄÄKETEKNIKKO

Akaan Apteekkiin Toijalaan haetaan oma-aloitteista ja pirteää lääketeknikkoa. Edellytämme reipasta otetta työntekoon ja uuden oppimiseen. Ajokortti välttämätön. Akaan Toijalaan on hyvät liikenneyhteydet Tre - Hki junaradan ja moottoritien takia. Paikkakunnalla saatavana hyvin vuokra-asuntoja. Tutustu meihin www.akaanapteekki.fi -sivuilla.
Työn apteekissamme voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Hakemukset Ulla-Maija.Kimmel@apteekit.net tiedustelut puh. 03 5421632 tai gsm 0405448055/apteekkari tai proviisorit Maria Lammintausta ja Mirka Niskanen.


LAIHIA

Haemme uuteen apteekkiimme apteekin teknistä työntekijää.

Tehtäviin kuuluu mm. logistiikka,asiakaspalvelu ja laskutus. Tervetuloa iloiseen joukkoomme! Aiempi kokemus on plussaa mutta myös työpaikkakoulutus onnistuu. Toivomme oma-aloitteista, pirteää ja asiakaspalvelumyönteistä työntekijää tiimiimme.

Vapaamuotoiset hakemukset voit lähettää sähköpostilla mai.nuutila@apteekit.net


KITTILÄ

Etsimme iloiseen joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja tekevää lääketeknikkoa tai vastaavaa. Kysy lisää apteekkari Minna Loukusa 040 758 8059


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM