Tärkeä tiedote   |  25.09.2017  Lääkkeiden saatavuustilanne apteekeissa

Muut avoimet työpaikat

HELSINKI

Hei sinä Tekninen työntekijä/ Hyvät taidot omaava Kosmetologi!

Etsimme joukkoomme pirteää ja asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää/ kosmetologia vakituiseen työsuhteeseen. Työn voit aloittaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.
Työtehtäviisi kuuluu mm. laskutus, tavaroiden purkaminen ja asiakaspalvelutyö. Katsomme myös eduksi mikäli olet kosmetologi/ apteekkikosmetiikkasarjat tunteva tekninen.
Apteekkimme sijaitsee Helsingin keskustassa. Olemme avoinna ma-pe 8- 20.30, la 10-18 ja su 12-18, joten työ on vuorotyötä. Apteekkijärjestelmänä on MAXX.

Lähetä hakemuksesi mounir.chorfi@apteekit.net
Tai ole suoraan yhteydessä
apteekkari Mounir Chorfi puh. 09 6213663__


HELSINKI

Haemme moniosaajiemme joukkoon ASIAKASPALVELUHENKISTÄ TEKNISTÄ TYÖNTEKIJÄÄ ja SAIRAANHOITAJAA

Teknisen työntekijän työtehtäviin kuuluu tavaroiden purkaminen, laskutus, kirjanpito sekä muut toimistotyöt. Tämän lisäksi toimenkuvaan kuuluu apteekin konseptista, palveluista ja kanta-asiakasjärjestelmästä kertominen sekä asiakaspalvelu kassalla. Muu lisäkoulutus, kuten esimerkiksi lähihoitajan, kosmetologin tai jalkaterapeutin tutkinto katsotaan eduksi.


Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu pistokset, verinäytteet, mittaukset ja hoitajan vastaanotto. Tämän lisäksi toimenkuvaan kuuluu apteekin konseptista, palveluista ja kanta-asiakasjärjestelmästä kertominen sekä asiakaspalvelu. Sairaanhoitaja toimii myös monipuolisesti muissa apteekin työtehtävissä, kuten apuna apteekin palveluvalinnassa, 360 Cafessa ja tarvittaessa kassalla.


Kummassakin tehtävässä työkokemus apteekista ja apteekkikosmetiikan tuntemus ovat hakijoille eduksi mutta eivät välttämätöntä: persoona ratkaisee.

Edellytämme hakijoilta intoa asiakaspalvelutyöhön ja hyviä sosiaalisia taitoja. Osaat kartoittaa asiakkaiden tarpeet ja tarjota heille kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Tuotteiden lisäksi osaat suositella asiakkaiden tarpeisiin palveluja ja hoitoja.


Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa, innovatiivisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä on mukavat työtoverit ja ilo työskennellä yhdessä!

Tärkeintä on, että sinulla on avoin, reipas ja positiivinen työote ja intoa kehittää osaamistasi. Isossa vilkkaassa apteekissa työskennellessä kestät hyvin ruuhkaisiakin hetkiä.


Lisätietoja voit tiedustella puhelimitse proviisori Linda Aaltoselta, puh. 050 5453811. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 24.9.2017 mennessä sähköpostitse: rekrytointi@ympyratalonapteekki.fi


HELSINKI

PUKINMÄEN APTEEKKI
Lääketeknikko, farmanomi, merkonomi tms. saa vakituisen paikan Pukinmäen apteekissa, joka sijaitsee Kehä I ja pääradan risteyksessä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Toimen-
kuvaasi kuuluvat mm.laskutus ja muu taloushal-linto sekä markkinointi. Voit myös itse vaikuttaa toimenkuvaasi. Toivomme, että olet markkinointihenkinen ja omaat hyvät ATK-taidot. Käytämme PD3:a.Hakemukset 15.9.
mennessä s-postiin: marja.honkanen@pukinmaenapteekki.fi


HELSINKI

Farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle ilta / viikonlopputöitä tuntitöinä, myös Olarin apteekissa 1.10. 2017 alkaen.


VANTAA

Myyrmannin apteekissa Vantaalla on tarjolla farmaseuteille tuntitöitä, lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin.

Lisätietoja: prov. Outi Kivelä (09)53088520
outi.kivela@myyrmanninapteekki.fi


RIIHIMÄKI

Lääketeknikko, lääketyöntekijä tai hyvät taidot omaava tekninen apulainen (esim. kosmetologi, it-osaaja) saa vakituisen työpaikan Riihimäellä Aurinko Apteekissa. Lääketeknikkomme jatkaa opiskelujaan ulkomailla. Apteekki sijaitsee Riihimäen Prismassa rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Edellytämme hyvää työasennetta ja ajokorttia, jotta myös lääkekuljetukset hoitokoteihin onnistuvat. Tarjoamme Sinulle monipuolisen työnkuvan isossa kauppakeskusapteekissa, työterveyshuollon palvelut ja mahdollisuuden työpaikkaruokailuun. Työpaikkamme ilmapiiri on hyvä ja olemme kouluttautuva työyhteisö. Työ on vuorotyötä, apteekki on avoinna ma-pe 8-21, la 9-17 ja su 10-18.

Työhakemukset ja suositukset mieluiten sähköpostiin merja.kahela@apteekit.net 14.7.2017 mennessä. Paikka voidaan täyttää tätäkin ennen, jos sopiva henkilö löytyy.


TAMPERE

Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja apteekkikosmetiikkasarjat tuntevaa kosmetologia!
Ota rohkeasti yhteyttä!
Yhteydenotot apteekkari Esko Sorvala p.03-2250350
Apteekki Koilliskeskus, Liikekatu 3, 33580 Tampere


JYVÄSKYLÄ

Seppälän apteekki, Seppälän Prismassa
hakee pirteää ja asiakaspalveluhenkistä lääketeknikkoa ja/tai kosmetologia määräaikaiseen työsuhteeseen.
Eduksi katsotaan Salix - apteekkijärjestelmän tunteminen, robotiikka ja apteekin tuotevalikoima.

Työnkuvasi on mm. asiakaspalvelua, logistiikkaa ja siivousta. Katsomme eduksi, mikäli olet kosmetologi tai apteekkikosmetiikan tunteva lääketeknikko. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Apteekki sijaitsee vilkkaassa kauppakeskuksessa Seppälä Prismassa ( Ahjokatu 7, 40320 Jyväskylä). Apteekkimme palvelee ma-la 8-21 ja su 10-18.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköisesti 06.10.2017 mennessä raija.hanninen(at)apteekit.net, lisätietoja työpaikasta antaa proviisori Raija Hänninen p.010 3285510 klo 9-15

Haastatteluun kutsutaan erikseen pyynnöstä ja valituksi tulleelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti


MIKKELI

Haemme tiimiimme teknistä apulaista/lääketeknikkoa.
Edellytämme sinulta tarmokkuutta, sujuvaa tietotekniikan käyttöä, kielitaitoa ja halua kehittää osaamistasi oma-aloitteisesti.
Arvostamme itsenäistä työn organisointia ja johtamista. Olet yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoinen sekä sinulla on aito kiinnostus asiakaspalveluun. Lisäksi arvostamme myynnin ja markkinoinnin osaamista.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden suorittaa Lääkealan perustutkinto, lääketeknikko oppisopimuskoulutuksena apteekissamme.
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa ja kehittyvässä työyhteisössä .
Työ on päivätyötä sekä sisältää ilta-viikonlopputyötä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.
Työpaikkaa koskevat hakemukset voi lähettää apteekki@mikkelinuusiapteekki.fi 23.7.2017 mennessä.
Lisätietoja proviisori Eija Sanisalo p. 044 713 3100.


KUOPIO

Apteekin tekninen työntekijä

Haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalveluhenkistä markkinoinnista kiinnostunutta teknistä apulaista.

Työtehtäväsi ovat monipuoliset. Toimit markkinointitiimin jäsenenä ja vastaa sosiaalisesta mediasta (Facebook) sekä verkkoapteekin tuotetietokannan ylläpidosta. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely, somistus, laskutus ja tavaranpurku. Ajokortti on välttämätön.

Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja, innostunutta ja positiivista asennetta sekä halua kehittyä työssäsi. Sosiaalisen median tuntemus sekä sujuva tietokoneen käyttö on tehtävässäsi välttämätön. Käytät työssäsi kuvankäsittelysovellusta (Paint tai vastaava),tekstinkäsittelysovellusta Word, taulukkolaskentasovellusta Excel, sosiaalisen median palveluja, kuten Facebook sekä Maxx-apteekkijärjestelmää.

Pyydämme jättämään vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n 31.8.2017 mennessä osoitteeseen ulla.lammi@apteekit.net. Lisätiedustelut proviisori Annika Pietikäiseltä arkisin klo 13-14 (puh. 017 550 8842) tai sähköpostitse.


JOENSUU

Apteekin tekninen työntekijä

Haemme Apteekki Atolliin Joensuuhun teknistä apulaista.
Työtehtäväsi ovat monipuoliset. Työtehtäviisi kuuluvat mm. tavaranpurku, apteekin siistiminen ja lääkekuljetukset asiakkaille ja siten ajokortti olisi välttämätön.
Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja, innostunutta ja positiivista asennetta sekä halua kehittyä työssäsi.
Pyydämme jättämään vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n 30.9.2017 mennessä osoitteeseen apt0369@apteekit.net. Lisätiedustelut apteekkari Aino Öfverberg 013-823 550/050-63608


JOENSUU

Haemme teknistä työntekijää vakinaiseen työsuhteeseen 1.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Apteekkimme sijaitsee Joensuussa Niinivaaran liikekeskuksessa. Aukioloaikamme ovat ma-pe 9.00-18.00 ja la 9.00-14.00. Sunnuntaina suljettu. Kuulumme avainapteekkiketjuun, käyttöjärjestelmänä on salix.
Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta apteekkityöstä, innostunutta asennetta asiakaspalveluun, kiinnostusta markkinointiin, positiivista asennetta ja halua kehittyä työssä. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa asiakaspalvelu ja kassatyöskentely. Näiden lisäksi tehtäviin kuuluu mm. tukkuliiketoimitusten vastaanotto ja erilaiset markkinointiin liittyvät tehtävät. Ajokortti on välttämätön. Eduksi katsotaan lääketeknikon koulutus, kosmetologin koulutus tai vastaava osaaminen.
Mikäli ilmoituksemme herätti mielenkiintosi, lähetäthän hakemuksen 8.10.2017 mennessä. Olemme haastateltaviksi valittuihin yhteydessä viimeistään lokakuun loppuun mennessä ja tiedotamme muita haun etenemisestä sähköpostitse.
Pyydämme jättämään vapaamuotoisen hakemuksen ja cv:n 8.10.2017 mennessä osoitteeseen marjukka.heliovaara@apteekit.net. Jos haluat tarkempia tietoja, voit olla yhteydessä joko apteekkarin tai proviisorin sähköpostiin marjukka.heliovaara@apteekit.net, pasi.ahonen@apteekit.net tai puhelimitse apteekin numeroon 050 5920263 tai suoraan apteekkari Marjukka Heliövaaralle 050 3626819.


OULU

Oulun Myllyojan apteekki hakee reipasta lääketeknikko määräaikaiseen työsuhteeseen, opintovapaan sijaisuus alustavasti tammikuun 2018 loppuun.

Arvostamme hyvää asennetta asiakaspalveluun sekä pd3 tietojärjestelmän osaamista.

Hakemukset sähköpostilla 31.8.2017 mennessä hanna.ervasti@apteekit.net

Lisätietoja p. 08 5302 144/apteekkari Hanna Ervasti tai proviisori Paula Filppula


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM