Muut avoimet työpaikat

AKAA

TEKNINEN APULAINEN/LÄÄKETEKNIKKO AKAAN APTEEKKIIN
Olisitko sinä meidän uusi tekninen työntekijä/lääketeknikko?
Olemme uutta työntekijää vailla, koska toinen lääketeknikkomme muuttaa toiselle paikkakunnalle. Työn aloitus olisi mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Työtehtäväsi koostuvat esimerkiksi kassatyöstä, apteekin taustatöistä ja tavaralogistiikasta. Aikaisempi apteekkikokemus ja Maxx-osaaminen katsotaan eduksesi. Tärkeintä kuitenkin on, että olet toimeen tarttuva, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen.
Palkkaus Tes:in mukaan tai neuvoteltavissa. Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Meillä on mahdollisuus saada liikunta/kulttuurietua.
Akaan apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Toijalan rautatieaseman lähellä. Työmatkat onnistuvat myös junalla Tampereen ja Hämeenlinnan suunnasta.
Älä epäröi kysyä lisää: proviisorit Veera Lassheikki ja Sini Eronen puh 03 542 1622 tai apteekkari Kirsi Parkkinen puh 040 7717 409
Hakemukset ja CV sähköpostiin kirsi.parkkinen@apteekit.net


ALAJÄRVI

Alajärven apteekki hakee lääketyöntekijää tai teknistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen alkaen välittömästi tai sopimuksen mukaan. Oppisopimusmahdollisuus.
Apteekki avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su 11-15, apteekissa käytössä Pd3-apteekkijärjestelmä.
Ota yhteyttä prov. Tuija Polso tai Arttu Kallio, puh. 06-5571060 tai email: apteekki@japo.fi.


ENO

Lääketeknikolle sijaisuus Uimaharjun sivuapteekissa syys-joulukuussa. Hakijalta edellytämme positiivista asiakaspalveluhenkistä asennetta työhön. Käytössämme on Maxx-ohjelmisto, jonka osaamista pidämme arvossa. Tarjoamme hyvän työyhteisön ja säännöllisen päivätyön.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla helena.laitinen@apteekit.net tai postissa osoitteen Enon apteekki Niskantie 19 81200 Eno. Lisätietoja apteekkari Helena Laitinen 013 228882.


ESPOO

LÄÄKETEKNIKKO/TEKNINEN TYÖNTEKIJÄ KOKOAIKAISEKSI TAPIOLAN APTEEKKIIN

Haemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyöskentely ja logistiikka.

Apteekkijärjestelmänä on pd3 ja keräilyn hoitaa Rowa-robotti.
Hyvä suomen kielen taito on välttämätön ja englantia tarvitaan päivittäin.
Apteekkimme on avoinna joka päivä ja sijaitsee viihtyisässä ja turvallisessa kauppakeskus Ainoassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Saat työpaikan lisäksi mukavat työkaverit ja välittävät esimiehet.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse:
tapiola.espoo@apteekit.net
Lisätietoja saat soittamalla: Tapiolan apteekki 09-4520130 proviisorit Sanna ja Soile


ESPOO

Apteekki Elixirissä Leppävaaran asemalla avoinna teknisen apulaisen/lääketeknikon paikka. Työtehtävät kassalla toimiminen, asioiden hoito, logistiikka, mahdollisesti laskutus. Ei edellytetä kokemusta tai alan koulutusta, mutta niistä toki apua. Yhteydenotot apteekkari Tuominen-Kalland puh 040 8360854 info@apteekkielixir.fi. Meillä on kiva porukka, viihtyisit varmasti! Aloitus sopimuksen mukaan, myös osa-aikatyö mahdollista. Olemme auki joka päivä: arkisin 8.30-21.00, lauantaisin 10-18, su 12-18.


ESPOO

Tekniselle työntekijälle vakituinen paikka avoinna 31.10. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lähetä yhteystietosi ja CV:si sähköpostitse proviisori Olli Åmanille olli.aman@apteekit.net.

Apteekki sijaitsee Espoontorin kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme avoinna arkisin 8-20, lauantaisin 9-18 ja sunnuntaisin 12-16.

Käytössämme on Salix, Procuro, Presto ja Fixu-varastoautomaatiorobotti.


ESPOO

Hei tuleva työkaveri!

Kasvavan asiakasmäärän vuoksi tarvitsemme lisävahvistusta apteekin teknisten tiimiin. Tule siis mukaan iloiseen joukkoomme Espoonlahden apteekkiin.

Aikaisempi työkokemus apteekista katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on iloinen työote ja asiakaspalveluhenkisyys. Henkilökuntamme on osaavaa ja avuliasta. Työtehtäviisi kuuluisi esimerkiksi kassatyöskentely, hyllytys, tavaroidenpurku ja asiakaspalvelu. Käytössämme on Fixu -varastorobotti ja pD3-apteekkijärjestelmä.
Apteekkimme sijaitsee uusissa moderneissa tiloissa kauppakeskus Lippulaivassa Espoonlahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille pääset sekä bussilla että metrolla. Olemme avoinna ma-pe 8-20, la 9-18 ja su 11-18.

Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan. Haemme ensisijaisesti kokoaikaista työntekijää, mutta muustakin työajasta voidaan keskustella. Laitathan avoimen hakemuksen ja CV:n apteekkari mika.vidgren@apteekit.net. Voit myös tiedustella muista työhön ja palkkaukseen liittyvistä asioista puhelimitse Mika Vidgren 050-5563983.


ESPOO

Sellon apteekki (Espoon 10. apteekki) etsii kosmetologia

Tunnetko apteekeissa myytävää kosmetiikkaa tai oletko toiminut kosmetologina apteekissa? Siinä tapauksessa voisit olla etsimämme ammattilainen työskentelemään apteekkimme kosmetiikkamyynnistä vastaavana henkilönä.

Meillä voit valita säännöllisen työajan tai tehdä myös vaihtelevia työvuoroja, toiveittesi mukaan. Työpaikkaetuna ovat lounassetelit ja erinomainen työyhteisö.Jos kiinnostuit, ota yhteyttä:

Apteekkari Eeva Savela (eeva.savela@apteekit.net, 0407209123)

Proviisori Mirva Vaskela-Heikkinen (mirva.vaskela-heikkinen@apteekit.net, 098492550)

https://sellonapteekki.fi/


FORSSA

Kutomon apteekki Forssassa etsii vahvistukseksi reippaaseen työyhteisöönsä lääketeknikkoa tai apteekkikokemusta omaavaa teknistä työntekijää vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat mm. logistiikka ja varastonhallinta, kassatyöskentely/asiakaspalvelu, lääkkeiden kuljetus sekä muut apteekin tekniset tehtävät. Apteekissa on käytössä Pd3-järjestelmä ja FIXU-varastoautomaatti. Aloitus sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa 2021.

Hakemukset sähköpostitse: apteekkari Marja Saarelainen, marja.saarelainen@apteekit.net tai proviisori Anni Korvenoja, anni.korvenoja@apteekit.net


HALIKKO

Halikon apteekissa avoin paikka lääketeknikolle/tekniselle apulaiselle.
Jos haluat monipuolisen työn, pidät asiakaspalvelusta ja haluat olla mukana kehittämässä apteekkiamme, niin ota yhteyttä.
Apteekkikokemus on eduksi muttei välttämätön.
Tiedustelut ja vapaamuotoisen hakemuksen voi jättää apteekkarille, Susanne Lindberg puh 02 737 1502, susanne.lindberg@apteekit.net


HAUKIPUDAS

Haemme lääketeknikko-kosmetologia sijaiseksi opintovapaan ajaksi. Omana vastuualueenasi on apteekkikosmetiikkaosaston hoito, kampanjat ja somemarkkinointi. Työskentelet myös lääketeknikkona logistiikka- ja asiakaspalvelutehtävissä sekä pääapteekilla Haukiputaalla että sivuapteekilla Kellossa. Käytössämme on pd3-apteekkiohjelmistot ja Fixu- varastoautomaatiojärjestelmä, joiden hallintaa hakijalta edellytetään. Ajokortti tarvitaan kuljetustehtävien hoitamiseksi.
Tiedustelut gsm 040-718 9473
Hakemukset raija.svala-rimo@apteekit.net


HELSINKI

FARMASIAN OPISKELIJALLE TUNTITÖITÄ KRUUNUNHAAN APTEEKISSA

Etsitkö töitä muutamana iltana viikossa tai kuukaudessa? Haluatko kokemusta ja kosketusta apteekkityöhön? Haluatko auttaa ihania asiakkaita? Haluatko mukavan ja auttavaisen työtiimin? Haluatko päästä helposti työpaikalle julkisilla? Jos vastasit kyllä näihin kysymyksiin, soita apteekkari Tiina Päiväniemelle puh. 050 3390088 tai laita spostia tiina.paivaniemi@apteekit.net. Käy tutustumassa meihin www.kruununhaanapteekki.fi.


HELSINKI

Markkinointipäällikkö

Haemme digitaalisen kasvumme vauhdittajaksi verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin osaajaa osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen kehittämään verkkokauppaamme seuraavalle tasolle.

• Panostamme valmentavaan esimiestyöhön, matalaan hierarkiaan sekä hyvään tiimihenkeen
• Työhyvinvointia tuemme mm. koulutusten, yhteisen tekemisen kautta sekä liikunta- ja kulttuurieduilla
• Etätyöt onnistuvat myös hyvin tilanteen mukaan

Tehtävässä vastaat yhdessä Apteekki 360:n markkinointitiimin sekä ohjausryhmän kanssa seuraavista vastuualueista:
• Verkkokaupan johtaminen ja strategia
• Myynti ja markkinointi
• Valikoiman hallinta ja tuotetietojen ylläpito
• Hinnoittelustrategia ja ylläpito
• Kyky analysoida dataa
• Tilaus-toimitusprosessien tehokkuus
• Verkkokauppa-alusta ja sen kehittäminen

Tärkeitä taitoja ja valmiuksia tehtävään:
• Vähintään 2-3 vuoden kokemusta verkkokaupan sekä digitaalisen markkinoinnin työkalujen hallinnasta ja kehittämisestä.
• Motivaatio verkkokaupan myynnin kasvattamiseen ja tiimin valmentamiseen on tärkein ominaisuutesi.
• Ratkaisulähtöistä organisointi- ja priorisointikykyä kiireisessä työssä
• Ymmärrystä hyvinvoinnista ja verkkokauppaliiketoiminnasta
• Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Kun omaat halun kehittyä ja kehittää, kuuntelemme mielellämme mitä juuri sinulla on tarjota meille. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Haku päättyy viimeistään 19.11.2022.
Lisätietoja tehtävästä antaa apteekkari Tiina Vaitomaa p. 0400980860 / tiina@apteekki360.fi


HELSINKI

Ruoholahti, Helsinki.
Helsingin 2. apteekki muuttaa Kampista Ruoholahden kauppakeskukseen syyskuun lopussa. Haemme mukavaan porukkaamme teknistä työntekijää/lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi konkari. Aloitus lokakuun alussa tai sopimuksen mukaan. Meillä on uudet siistit tilat, MAXX-järjestelmä ja Rowa-varastorobotti. Meille on helppo tulla metrolla tai bussilla. Aukioloaikamme ovat: ark 8-20, la 10-18, sunnuntait suljettu.

Lisätiedot ja hakemukset: sebastian.forssell@apteekit.net tai 0407337686


HELSINKI

Kallion apteekki etsii lääketeknikkoa/teknistä työntekijää vakituiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Hakaniemen metroaseman lähellä.
Apteekki on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8-18, lauantaisin kello 9-15 ja sunnuntaisin suljettu. Käytössä on Salix-apteekkijärjestelmä. Tietoa apteekista www.kallionapteekki.fi.
Arvostamme aiempaa kokemusta apteekkityöstä, mutta tarvittaessa koulutamme sinut tehtäviin. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Soita apteekkiin ( 050 3445822 ) tai lähetä sähköpostia apteekkarille ( inari.kaila@apteekit.net


HELSINKI

Olekto sinä meidän uusi työkaverimme? Meillä on avoinna teknisen apulaisen/lääketeknikon/kosmetologin paikka. Jos olet oma-aloitteinen, haluat kehittää ja kehittyä sekä pidät asiakaspalvelusta, niin sovit porukkaamme. Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, erinomaisen työilmapiirin ja parhaat asiakkaat. Hietalahden apteekki on hyvien yhteyksien päässä. Palvelemme arkisin 9-21 ja lauantaisin 9-18.

Työsuhde on vanhempainvapaan sijaisuus ainakin kesän 2023 loppuun. Aloitus sopimuksen mukaan.

Olethan yhteydessä, proviisori Anna Wörlin (proviisori.hietalahti@apteekit.net) tai apteekkari Jaana Hynninen (jaana.hynninen@apteekit.net) tai puhelimitse 09 677626


HELSINKI

Arabianrannan apteekki Helsingissä hakee joukkoonsa kokoaikaiseen työsuhteeseen teknistä työntekijää/ lääketeknikkoa. Työtehtävien pääpaino on kassapalvelussa, myyntihyllyjen ylläpidossa ja tavaralogistiikassa. Arvostamme myönteistä ja palveluhenkistä asennetta, oma-aloitteista työotetta sekä tiimityötaitoja.

Apteekkimme sijaitsee monipuoliset palvelut tarjoavassa Kauppakeskus Arabiassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Aukioloaikamme ovat miellyttävät (ark. 9-20, la 9-18). Liikunta- ja kulttuurisetelit kuuluvat työsuhde-etuihimme ja mukana tulevat myös loistavat työkaverit ja toisiaan tukeva työyhteisö.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä.
Ota yhteyttä apteekkari Janne Mikkola tai proviisori Katri Manni 09-8689160. Hakemukset sähköpostitse janne.mikkola@apteekit.net


HELSINKI

Ruoholahden Ässäapteekissa Helsingissä vakituinen paikka reippaalle osa- tai kokoaikaiselle tekniselle tai lääketeknikolle 27.11 lähtien. Englannin kieltä olisi hyvä osata myös. Toivomme sinun asuvan hyvien kulkuyhteyksien varrella. Jos olet asiakaspalvelussa viihtyvä, sinulle sopivat aamu- ja iltavuorot, haluat kehittyä työssäsi , otathan yhteyttä. Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella metroasemaa vastapäätä. Tietojärjestelmänä on Maxx ja sen kokemus on välttämätöntä. Apteekilla on laajat aukiolot, joten viikonloppu - ja iltatyöt kuuluvat työn kuvaan (joka 3. viikonloppu). Työhön kuuluu teknisen perustehtäviä, kuten asiakaspalvelua, kassatyötä, varaston hoitoa, tavaran purkua ja hyllytystä ja wolt-tilausten toimitusta. Meillä on mukavat työkaverit ja vahva osaaminen. Työvuorotoiveita kuunnellaan tarkasti.
Lähetä lyhyt työhakemus Cv:n kanssa. Apteekkari Minna Uusitalolle (minna.uusitalo@apteekit.net) puh. 029 1700 780


HELSINKI

Käpylän apteekki etsii lääketeknikkoa tai teknistä apteekkityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen tai tuntitöihin.
Meillä on kiva työporukka ja työvuorotoiveita kuunnellaan tarkasti. Töissä tarvitset ajokorttia. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Olemme avoinna arkisin klo 8-19 ja lauantaisin klo 9-16.

anne.hietala@kapylanapteekki.fi tai 09791335


HELSINKI

Apteekki Primavera, Helsinki

Haemme uuteen nopeasti kasvavaan apteekkiimme
Itäkeskuksen Prismaan (Maxx, Rowa) mukavaa ja osaavaa LÄÄKETEKNIKKOA kesätöihin.

Aloittaa voit sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla elokuun loppuun asti (mahdollisesti pidempäänkin).

Palkkaamme myös farmaseutteja ja farmaseutin oikeudet omaavia proviisoriopiskelijoita ilta/vkl tuntitöihin.

Avoinna olemme ma-su 9-21 (arkipyhisin 11-19).

Laita viestiä, tule käymään ja kysy lisää!

Apteekkari Tatu Johansson,
050-5604344
(tatu.johansson@apteekit.net)


HELSINKI

Etsitkö töitä opiskelun ohella?

Tule töihin iki-ihanaan Töölöön mukavaan työporukkaan Runebergin Apteekkiin! Haemme teknistä työntekijää tuntitöihin 7.8.2023 alkaen.

Perehdytämme Sinut osaamistarpeiden mukaisesti työtehtäviin, ja toimimme myös Helsingin yliopiston opetusapteekkina.

Lisätiedot ja hakemukset: apteekkari Suvi Loikkanen, suvi.loikkanen@apteekit.net, puh. 09 4366560


HELSINKI

LÄÄKETEKNIKKO

Malmin apteekissa avautuu lääketeknikon paikka. Aloittaa voi jo 1.8. tai sopimuksen mukaan.

Keskisiin työtehtäviisi kuuluvat tavaran purku ja hyllytys sekä kassatyöskentely. Työnkuvaan kuuluu myös apteekin kuljetukset, joten ajokortti on välttämätön. Lisäksi arvostamme kiinnostusta markkinointiin, esillepanoon sekä kosmetiikkaan. Käytössämme on pd3.

Apteekki sijaitsee vilkkaalla liikepaikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Malmin torilla.

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä niin kerron lisää: apteekkari Meri Kauhanen p. 09 5656080. Hakemuksen & CV:n voit lähettää sähköpostitse meri.kauhanen (at)apteekit.net.

Instagram: malmin_apteekki Facebook: Malmin apteekki www.malminapteekki.fi


HELSINKI

Lääketeknikko / tekninen työntekijä Lauttiksen apteekkiin

Huippupaikka huipputiimissä, jossa pääset haastamaan itseäsi mielenkiintoisten apteekkitehtävien parissa.

Lääketeknikkomme Emilia lähtee jatko-opiskelemaan ja Lauttiksen apteekilla on avoimena lääketeknikon/teknisen työntekijän vakituinen paikka. Työtehtävien pääpaino on asiakaspalvelussa, laskutuksessa, kassatyöskentelyssä, myyntihyllyjen ylläpidossa ja tavaralogistiikan suunnittelussa ja toteutuksessa farmaseuttisen tiimin kanssa. Tehtäviin tarjoamme perusteellisen perehdytyksen ja ohjauksen.

Arvostamme palveluhenkistä asennetta, tiimityöskentelyä ja kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn. Käytössämme on lääkerobotti sekä MAXX-apteekkijärjestelmä. Tehtävään vaaditaan ajokortti.

Lauttiksen Apteekki on moderni täyden palvelun apteekki, jota rakennetaan ammattitaitoisen lääkeosaamisen ja erinomaisen asiakaspalvelun lähtökohdista. Uudenaikainen apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Lauttiksen ostarilla Helsingin Lauttasaaressa. Tarjoamme joustavuutta työajoissa, mahdollisuutta oppia ja kehittyä työssään sekä mahdollisuutta vaikuttaa oman työn sisältöön ja työtapoihin.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse proviisorillemme Anni Ukkoselle: proviisori@lauttasaarenapteekki.fi. Liitäthän vapaamuotoiseen hakemukseesi CV:n.

Lisätietoja meistä saat www.lauttasaarenapteekki.fi ja Facebook Lauttiksen apteekki tai soittamalla 09 671 415 (prov. Anni Ukkonen)


HELSINKI

Haemme Munkkiniemen apteekkiin kosmetologia/teknistä työntekijää/lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Työaika sovittavissa 6-8 h /päivä. Voit aloittaa työsi heti tai sopimuksen mukaan.

Toivoisimme Sinulla olevan kokemusta apteekkityöstä ja asiakaspalvelusta sekä kiinnostusta apteekkikosmetiikasta. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, varastonhallintaan ja markkinointiin liittyviä tehtäviä sekä muita soveltuvia tehtäviä. Digitaalisen markkinoinnin taidot ovat eduksi.

Apteekkimme on avoinna arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 9-15. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä. Sijaitsemme Munkkiniemen terveysaseman vieressä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen: liisa.karkkainen@apteekit.net

Lisätietoja saat soittamalla puh. 09 477 0100 apteekkari Liisa Kärkkäinen


HELSINKI

Lääketeknikolle töitä Apteekki Medenassa

Apteekki Medena Helsingin Itiksessä hakee lääketeknikkoa äitiysloman sijaiseksi. Voit olla vastavalmistunut tai sinulla voi olla jo pidempi kokemus apteekkialalta. Työt voi aloittaa syyskuun alusta tai sopimuksen mukaan.

Lääketeknikon työtehtäviin kuuluu pääasiassa kassatyöskentelyä, tavaralogistiikkaa ja hyllytystä. Kuljetamme asiakkaille lääkkeitä, joten ajokortti on eduksi.

Itäkeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Meille on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä, ja autolla liikkuville on tarjolla oma maksuton henkilökunnan parkkialue. Olemme vilkas kauppakeskusapteekki ja palvelemme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Meillä työskentelyssä parasta on hyvä yhteishenki työporukan kesken ja mukavat asiakkaat. Tule mukaan iloiseen porukkaamme!

Lisätietoja antaa apteekkari Riikka Aahe puh. (09) 4152 2202 tai proviisori Inkeri Siltala puh. (09) 4152 2205. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla riikka.aahe@apteekkimedena.fi. Hakemukset ja mahdolliset yhteydenotot 14.8.2022 mennessä.


HELSINKI

Oletko sinä Pakilan Apteekin uusi Myymälävastaava?
Haluaisitko sinä työskennellä apteekissa ja näkisitkö mahdollisuutesi apteekin kaupallisten toimintojen parissa? Apteekkimaailma tuntuu sinusta omalta ja haluat omalta osaltasi tehdä siitä piirun verran paremman! Olet sinut yhtä lailla luovien tehtävien kuin apteekkimaailmalle tyypillisen tarkkuuden kanssa.

Intohimosi kohteet löytyvät markkinoinnista, myös digitaalisesta ja haluat tehdä apteekista myymälän, jonne kaikki haluavat tulla asioimaan. Moniosaajana pääset lisäksi hoitamaan logistiikkaa, laskutusta ja kassatoimintoja. Ennen kaikkea pääset yhdessä farmaseuttien ja proviisorien kanssa auttamaan asiakkaitamme elämään terveemmin.
Aiempi kokemus apteekkityöstä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Koulutamme hyvistä vähittäiskaupan myymäläosaajista täällä apteekkilaisia. Sopiva koulutuksesi voi olla esimerkiksi lääketeknikko, merkonomi tai kosmetologi. Palkkasi määräytyy lopullisesti oman osaamisesi ja aktiivisuutesi perusteella.

Pakilan apteekki on kasvava, oman alueensa johtava apteekki Pohjois-Helsingissä. Täällä 15 hyvää tyyppiä kohtaa asiakkaita arkisin klo 7–22 ja viikonloppuisin 9–22. Uutta hyvää tyyppiä odottaa mukavien ammattilaisten joukko, joka on hyvin innostunut ja sitoutunut auttamaan asiakkaitamme.

Jos kiinnostuit, kysy lisää: apteekkari Juho Pietilä tai proviisori Marjukka Suomela, puh. 09-724 8479, ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta: https://nordicprogress.teamtailor.com/jobs/2276047-oletko-sina-pakilan-apteekin-uusi-myymalavastaava

Lisätietoja apteekista: www.pakilanapteekki.fi.


HELSINKI

Helsinki

Haemme Helsingin Tapuliapteekkiin reipasta ja palveluhenkistä lääketeknikkoa/teknistä työntekijää.

Työtehtäviin kuuluu kassapalvelun, laskutuksen ja tavaralogistiikan lisäksi markkinointiin ja digitaaliseen viestintään liittyviä tehtäviä.
Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun.

Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Puistolan juna-aseman vieressä.
Palvelemme arkisin klo 8.30-19 ja lauantaisin klo 9-15.

Tule mukaan iloiseen, kannustavaan ja osaavaan joukkoomme!

Lisätiedot ja hakemukset: apteekkari Sari Kinnunen
sari.kinnunen@apteekit.net
puh. 09 3867986 tai 040 5304277


HELSINKI

LÄÄKETEKNIKKO TAI TEKNINEN TYÖNTEKIJÄ KAAREN APTEEKKIIN

Etsimme Helsingin Kaaren apteekkiin lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Kaaren apteekki sijaitsee Kaaren kauppakeskuksessa Kehä I:n varressa. Apteekki on juuri remontoitu hyvin toimivaksi ja visuaaliseksi työympäristöksi. Apteekissamme on rento työyhteisö ja hyvä ilmapiiri.

Työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelua, logistiikkaa, laskutusta ja kiinnostuksen mukaan muita tehtäviä. Aikaisempi kokemus apteekkityöstä on eduksi. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja Rowa-keräilyvarastoautomaatti.

Arvostamme aktiivista asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä halua kehittyä ja kehittää apteekkia. Tarjoamme mukavan työyhteisön, sekä hyvät työskentelyolosuhteet ja henkilöstöedut.

Työn aloitus olisi sopimuksen mukaan joustavasti kesän aikana tai viimeistään alkusyksystä.
Hakemukset ja lisätiedot apteekkari Anna Schoultz anna.schoultz@fimnet.fi.


HELSINKI

Haemme LÄÄKETEKNIKKOA tai APTEEKIN TEKNISTÄ TYÖNTEKIJÄÄ kivaan ja nuorekkaaseen tiimiimme HERTSIN APTEEKKIIN. Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Herttoniemessä lähellä metroasemaa.
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kivassa porukassa asiakaspalvelusta kiinnostuneelle. Apteekissamme sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi eri työtehtävissä esim. markkinoinnin, varastonhallinnan ja logistiikan tehtävissä. Työtehtäviin voi kuulua asiakaspalvelun lisäksi esimerkiksi tilaamista, somistusta tai laskutusta kiinnostuksen mukaan. Arvoihimme kuuluvat tyytyväisen asiakkaan lisäksi osaava ja tyytyväinen henkilökunta sekä ilo tehdä työtä yhdessä. Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvän asenteen työhön, niin saatat olla etsimämme henkilö. Mahdollisuus joko osa-tai kokoaikaiseen työsuhteeseen vakituisena tai määräaikaisena. Aloittaa voit elokuun alusta tai sopimuksen mukaan. Ole rohkeasti yhteydessä meihin, niin kerromme lisää. Tiedustelut ja hakemukset: marjaana.nurmilaukas@apteekit.net tai p. 040 5891810


HELSINKI

Tekninen työntekijä/lääketeknikko/kosmetologi Helsingin Pitäjänmäen apteekkiin

Etsimme teknistä työntekijää/lääketeknikkoa/kosmetologia vakituiseen työsuhteeseen. Työ pitää sisällään monipuolisesti kaikkia apteekin teknisiä työtehtäviä, kuten tavaralogistiikkaa (tukun tilausten tekemistä, vastaanottoa ja hyllytystä), asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, laskutusta ja muita apteekin taustatehtäviä. Halutessasi voit osallistua myös apteekin markkinointiin, somistamiseen ja somen päivittämiseen. Voit aloittaa työt sopimuksen mukaan esim. elokuussa.
Kokemus apteekkityöstä on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Myös apteekkikosmetiikkaan perehtyminen katsotaan eduksi. Apteekin aukioloajat ovat ma-pe 9-19 ja la 10-16. Apteekkiohjelmana meillä on Maxx. Henkilökunnan hyvinvoinnista pidämme huolta mm. liikunta- kulttuuri- ja hyvinvointiedulla.
Pitäjänmäen apteekki sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Vihdintien varrella Konalassa kauppakeskus Ristikossa.

Tiedustelut apteekkari Satu Lambert tai proviisori Linda Eldsbacka. puh. 09-557 565. Hakemukset voi lähettää osoitteeseen satu.lambert@apteekit.net.


HELSINKI

KANNELMÄEN KESKUSAPTEEKISSA Helsingissä on töitä Tekniselle/Lääketyöntekijälle/Lähihoitajalle tai harjoittelijalle. Pääset osaksi huippumukavaa porukkaamme ja monipuolisiin työtehtäviin. Ajokortti on toimenkuvassa välttämätön. Laadukkaan toiminnan puolesta apteekillemme on myönnetty ISO9001 -laatusertifikaatti. Meillä on myös sivuapteekki Malminkartanossa. Työsuhde voisi alkaa hetimmiten. Haemme täyspäiväistä työntekijää (arkisin klo 8.30-16.30 tai klo 9-17 välillä toiveidesi mukaan), mutta halutessasi voit tehdä myös kuuden tunnin työpäiviä joko osittain tai kokonaankin. Työ jatkuisi vähintään vuoden vaihteeseen ja hyvin todennäköisesti vielä siitä eteenpäin. Kysy rohkeasti lisätietoja. Apteekkari Kirsi Yritys, p.041-5069670, kirsi.yritys@gmail.com Työsopimus saatetaan solmia jo ennen hakuajan umpeutumista.


HELSINKI

Haemme iloiseen ja rentoon joukkoomme osa-aikaista kassatyöntekijää vanhempainvapaan sijaiseksi. Työ ei vaadi aikaisempaa työkokemusta apteekkityöstä. Me opastamme mielellämme. Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kontulan metroasemaa vastapäätä. Työ on enimmäkseen asiakaspalvelua kassalla, tavaran hyllyttämistä, apteekin siististä ilmeestä huolehtimista sekä kampanjoiden esillelaittoa.

Työsuhde on määräaikainen 30.8.2025 asti, mutta voidaan sopia työntekijän eduksi mahdollisuus irtisanoutua kesken määräajan. Työsuhde alkaisi 11.3.2024. Toivomme, että voisit tehdä neljätuntista päivää arkisin aamupäivällä sekä iltavuoroa. Olemme auki klo 19.00 asti arkisin.

Työhakemuksen ja CV:n voit lähettää proviisorin sähköpostiin: helja.makinen@kontulankaarenapteekki.fi.


HELSINKI

Haemme Pikku Huopalahden sivuapteekkiin oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä kokoaikaista teknistä työntekijää tai lääketeknikkoa 1.6.24 alkaen. Apteekissamme on käytössä OmaPD-järjestelmä. Työkuvaasi kuuluvat logistiikka, kassapalvelu ja muut apteekin tekniset työt. Ajokortti on plussaa. Sivuapteekkimme on avoinna arkisin klo 9-18.00.

Työhakemukset pyydämme lähettämään apteekkari Mikko Käenmäelle: sähköposti mikko.kaenmaki@apteekit.net Tiedustelut p. 09-5872600 Mikko Käenmäki


HELSINKI

LÄÄKETEKNIKKO - KOSMETOLOGI ITÄKESKUKSEN APTEEKKIIN

Haemme lääketeknikkoa ja/tai kosmetologia, jolla on positiivisen empaattinen ote asiakaspalveluun, ihmisten kohtaamiseen ja innostusta apteekkityöhön ja kosmetiikan myyntiin.

Onko sinulla apteekkityökokemusta jommastakummasta tehtävästä ja olet kiinnostunut laajentamaan osaamistasi myös toiseen työnkuvaan? Löydämmekö sinusta molempien tehtävien taitajan? Tässä sinulle hieno mahdollisuus kehittyä apteekkialan monipuoliseksi osaajaksi osana tsemppaavaa työyhteisöämme!

Työ on määräaikainen sijaisuus 30.12.2024 asti. Työaika voidaan sopia joustavasti. Edellytämme aiempaa apteekkityökokemusta. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja muu kielitaito on eduksi. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, positiivista työotetta ja oppimisintoa. Hyvät IT- ja sometaidot plussaa.

Meillä Itäkeskuksen apteekilla työyhteisön monimuotoisuus, erilaisuuden kunnioittaminen ja työntekijöiden yhdenvertaisuus ovat perusarvoja. Arvostamme avoimuutta, yhdessä tekemistä, työtovereiden auttamista ja kannustamista työssä kehittymisessä, mikä luo perustan työssäjaksamiselle. Haluamme myös sinun jakavan yhteiset arvomme ja viihtyvän meidän ja asiakkaittemme kanssa!

Kerro toiveesi työajasta ja työsuhteen kestosta. Kerro myös osaamisestasi, työnkuvatoiveistasi ja kiinnostuksesta liittyä logistiikka- tai markkinointitiimiin. Osaamisesi pohjalta työtehtäviin voi sisältyä:

- kassapalvelu, hyllytys
- kosmetiikka-asiakkaiden palvelu
- esillepanot, kampanjat
- tilaukset, tavaran vastaanotto
- taloushallintoa, myynninseurantaa

Olemme avoinna ma-pe 8-21, la-su 10-18. Sijaitsemme liikenteen solmukohdassa metron, linja-autoaseman ja pikaraitiotien vieressä. Meillä on reilusti autopaikkoja henkilökunnalle. Käytössämme on IsoFixu robotti ja pd3- ohjelma.

Lähetä hakemuksesi ja CV minna.maenpaa@apteekit.net ja kysy lisätietoja. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Terveisin, Apteekkari Minna Mäenpää


HELSINKI

Tuu meille töihin!
Apteekki 51 etsiskelee lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää. Toimimme hyvien kulkuyhteyksien päässä Triplassa. Käytössä on myös varastorobotti.
Työ on määräaikainen ainakin kesään 2024 saakka.
Kysy lisää tai laita saman tien hakemus! p. 09 774 56225 tai hanna.heikkila@apteekit.net / Proviisori Hanna Heikkilä


HELSINKI

Myllypuron apteekissa on avoimena kokoaikainen lääketeknikon/teknisen työntekijän vakituinen paikka elokuun puolivälistä alkaen.

Tekniseen tiimiimme kuuluvat pitkän linjan konkarit Teemu ja Anne, jotka ovat mahtavan ammattitaitonsa lisäksi myös älyttömän kivoja työkavereita ??. Lisäksi apteekissamme työskentelee n. 6 farmaseuttista henkilöä ja aika ajoin farmasian oppilaita ja lääketeknikko-opiskelijoita. Meillä jokainen työntekijä on yhtä tärkeä ja työkavereita arvostetaan tittelistä riippumatta ja niinhän sen kuuluu ollakin!

Apteekin tekninen työntekijä huolehtii osaltaan siitä, että asiakkaan asiakaskokemus on mahdollisimman jouheva. Työtehtäviin sisältyy asiakaspalvelun, kassatyöskentelyn ja tavaralogistiikan lisäksi vastuu kosmetiikkaosastosta (voit olla koulutukseltasi myös kosmetologi), somemarkkinointi sekä esillepano/somistustehtävät ja kampanjoiden toteutukseen osallistuminen. Työtehtäviin perehdytämme perusteellisesti.

Arvostamme asiakaspalvelukokemusta, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja asiakasta huomioivaa palveluasennetta. Pieni innovatiivisuus ja iloisuus ei ole haitaksi ?? Työssä viihtymistä edesauttavat työyhteisömme hyvä fiilis, tasa-arvoisuus ja avoin vuorovaikutus.

Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme avoinna arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 9-17. Käytössämme on Maxx-järjestelmä. Kuulumme Hyvän Mielen Apteekit -ketjuun.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n sähköpostilla proviisorillemme raisa.kaasinen@myllypuronapteekki.fi ja kerro, miksi juuri sinä sopisit porukkaamme parhaiten ??. Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja proviisorilta puhelimitse 09-3424350.


HELSINKI

Kontulan apteekki hakee osaavaa lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää joukkoomme! Työsuhde on vakituinen. Työtehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät mm. tavaranpurkua, hyllytystä ja kassatyöskentelyä. Lisäksi on mahdollisuus osaamisen mukaan tehdä laskutusta ja/tai lääkekuljetuksia. Käytössä on MAXX-apteekkijärjestelmä. Apteekkimme sijaitsee metron lähellä, ja on avoinna ark. klo 8-21, la 9-18 ja su 12-18. Työaika on lähtökohtaisesti 90-115 h/3 vkoa, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden osa-aikatyöhön. Apteekkimme on melko rauhallinen, asiakkaat mukavia ja meillä on superhyvä työyhteisö. Odotamme sinulta kokemusta apteekkityöskentelystä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vastuullista otetta työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joka määräytyy aiemman työkokemuksen ja osaamisen perusteella. Lähetä CV ja hakemuskirje mahdollisimman pian, sillä teemme rekrytointipäätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä. Tervetuloa tiimiimme Kontulan apteekkiin!
Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen: pasi.korhonen@apteekit.net


HELSINKI

Jakomäen apteekissa, Helsingissä avoinna vakituinen teknisen työntekijän paikka. Työt voi aloitta heti tai sopimuksen mukaan. Työaika sovittavissa 6-8 h /päivä.

Työtehtävät: logistiikan hoito, tilaukset, kassapalvelu, lääkekuljetukset ym. Käytössämme pd3, aukiolomme ark 8.30-19 ja la 9-15. Soita, niin jutellaan lisää.
Apteekkari Tiina Tuononen (040 555 3333)
tiina.tuononen@apteekit.net


HELSINKI

Tekninen/lääketyöntekijä/lääketeknikko Helsinki
Tule töihin Pukinmäen apteekkiin. Olemme junaradan varrella, kehä I:sen vieressä. Aukioloaikamme on melko mukavat, arkisin 8-19 ja la 9-17. Tarvitsemme sinua, joka olet valmis tekemään kaikkia apteekin teknisen töitä, tavaranpurkua, kassatyöskentelyä, siisteydestä huolehtimista. Eduksi on jos olet kiinnostunut kosmetiikan myynnistä ja sinulla olisi ajokortti.
Työ olisi vakituinen.
joonas.jaaskelainen(at)apteekit,net


HELSINKI

LÄÄKETEKNIKKO/TEKNINEN

Pasilan apteekki Pasilan asemalla Triplan kauppakeskuksessa etsii lääketeknikkoa tai muun sopivan taustan omaavaa tekijää. Perehdytämme hyvin tehtävään joten aiempi osaaminen tai kokemus eivät ole pakollisia. Kysymyksessä on kokopäivätyö.

Meillä on pitkät aukioloajat (ark. klo 7-22 ja la-su 9-22) ja kiireiset mutta kivat asiakkaat. Omia menoja ymmärrämme hyvin ja toiveet otetaan huomioon työvuorosuunnittelussa.

Sinulta odotamme aktiivista otetta, hyvää pelisilmää ja positiivista asennetta. Työyhteisöltämme saat hyvän tuen tekemisellesi, yhteistä puuhaa myös vapaa-ajalla, apteekki tarjoaa e-passilla kulttuuri- ja liikuntaedun ja asiallisen työterveyshuollon.
Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Soita ja kysy lisää 09 8689240/proviisorit tai apteekkari, hakemus 7.11. mennessä sähköpostilla sari.kallioinen@pasilanapteekit.fi


HELSINKI

Itä-Helsingissä sijaitsevassa Apteekki Eastonissa on avoinna vakituinen työpaikka lääketeknikolle tai tekniselle työntekijälle. Apteekkimme on nykyaikainen ja viihtyisä, meillä on hyvät henkilökuntaedut ja mukavat työkaverit.

Työ voi olla osa-aikainen tai kokopäivätyö. Työvuorot ovat maanantaista sunnuntaihin aamu-, päivä- tai iltavuoroja apteekin aukioloaikojen mukaan (ark. 9-21, la 9-19 ja su 10-18).

Toivomme että sinulla on apteekkityökokemusta tai olet suorittanut lääketeknikon koulutuksen tai juuri valmistumassa lääketeknikoksi. Lisäksi Maxx-apteekkiohjelmiston osaaminen on eduksi.

Pääasiallisia työtehtäviä ovat kassatyöskentely ja tavaralogistiikka sekä varastonhallinta. Apteekissamme on varastorobotti Rowa.

Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta työtehtävissäsi. Olet asiakaspalveluhenkinen ryhmätyöntekijä, etkä hätkähdä kiiretilanteita. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja ja myös kosmetiikkaosaamista.

Perehdytämme sinut huolellisesti työtehtäviin ja voimme myös kehittää työtehtäviäsi kiinnostuksesi ja osaamisesti mukaan. Työn aloittaminen syksyllä sopimuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää tästä työpaikasta proviisori Paula Karlssonilta paula.karlsson@apteekkieaston.fi tai apteekkari Seija Mannermaalta seija.mannermaa@apteekkieaston.fi sekä lähetä hakemuksesi + cv osoitteeseen info@apteekkieaston.fi 19.8.2022 mennessä.


HELSINKI

Vuosaaren UUTEEN apteekkiin haetaan asiakaspalvelusta innostunutta farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa ilta- ja viikonloppuvuoroihin.
Olemme avoinna ma-pe klo 9-19 ja la 10-16. Apteekin edessä on maksuton parkkialue ja meille pääsee myös näppärästi metrolta bussilla 560.
Tule mukaan kivaan työporukkaan! Käy tutustumassa www.vuoapteekki.fi.
Lähetä CV ja hakemus: minna.pappila@vuoapteekki.fi


HUITTINEN

Huittisten apteekki hakee oma-alotteista, reipasta ja positiivisen työotteen omaavaa lääketeknikkoa/lääketyöntekijää/teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen. Käytössämme Maxx ja Iso Fixu -robotti. Työt voit aloittaa esimerkiksi toukokuussa tai sopimuksen mukaan. Halutessasi pystymme järjestämään sinulle kesällä lomapätkän.
Tervetuloa joukkoomme!
Lisätietoja ja hakemukset
martina.jons-kari@seutuposti.fi, puh. 040 7373241


HYVINKÄÄ

HYVINKÄÄ

Vehkojan apteekissa on tarjolla kokoaikainen (115h/3vko) äitiyslomasijaisuus (n. 1.4.2022 - 31.3.2023) lääketeknikolle, lääketyöntekijälle tai tekniselle työntekijälle. Myös vakityö mahdollinen määräaikaisuuden jälkeen. Kokemus apteekkityöstä katsotaan eduksi. Palkkaus ja aloitus joustavasti sopimuksen mukaan, mielellään kuitenkin viimeistään maaliskuun aikana. Olethan oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen, joka pystyy ottamaan haltuun teknisen monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät.

Työtehtävät sisältävät tavaranpurkua ja -hyllytystä, asiakaspalvelua kassalla, kotiinkuljetuksia, varastonhallintaa, rahaliikennettä ja pientä siistimistä. Pääset myös hoitamaan verkkokauppaamme sekä osallistumaan some-markkinointiin. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.

Omaa autoa et välttämättä tarvitse, mutta edellytämme B-ajokorttia lääketilausten kuljettamiseen.

Meillä on käytössä MAXX-järjestelmä sekä ISO FIXU-varastorobotti.

Apteekkimme aukioloajat: ma-pe 8-21, la 8-21, su 10-21. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyöskentelyä. Meillä sinua odottaa kannustava ja yhteen hiileen puhaltava 13:sta työntekijän työporukka. Apteekkari tukee työhyvinvointia hieronnalla, liikunta- ja kulttuuriseteleillä ja muulla mukavalla.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian! Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse. Lisätietoja puhelimitse.

Apteekkari Minna Collin minna.collin (at) apteekit.net,
puh. 0500 457 176
Proviisori Mervi Niemi mervi.niemi (at) apteekit.net,
puh. 029 3400 580


HÄMEENLINNA

-


HÄMEENLINNA

Etsimme mukavaan työporukkaamme teknistä työntekijää. Työsuhde aluksi määräaikainen vuoden 2022 loppuun, mutta mahdollisuus myös vakinaistamiseen. Meillä on viihtyisät työtilat, mukavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan sisältäen mm lääkelogistiikkaa, laskutusta, asiakasrekisterin ylläpitämistä, kassatyöskentelyä ja asiakaspalvelua. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, koulutamme sinut tehtäviin. Voit aloittaa työt heti tai sopimuksen mukaan. Kysy lisää: apteekkari Kirsi Myllynpää, 010 328 2820


HÄMEENLINNA

LÄÄKETEKNIKKO TAI TEKNINEN TYÖNTEKIJÄ AULANGON APTEEKKIIN

Aulangon apteekkiin haetaan lisävahvistusta tekniseen tiimiin. Edellytämme aiempaa kokemusta apteekkityöstä. Eduksi katsomme vahvan pd3- tai Omapd-osaamisen ja muun tietoteknisen osaamisen, kosmetologin koulutuksen ja/tai hyvät some-taidot. Työtehtävät käsittävät laaja-alaisesti apteekin teknisiä tehtäviä oma osaamisesi ja mielenkiintosi huomioiden. Arvostamme reipasta otetta työhön, oma-aloitteisuutta sekä innostusta asiakaspalvelutyöhön. Aloitus sopimuksen mukaan.

Apteekkimme sijaitsee K-Supermarket Hätilän vieressä lähellä Hämeenlinnan rautatieasemaa. Olemme avoinna ma-pe 8.30-19 ja la 9-16. Käytössämme on uusi Omapd-apteekkijärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme tarvittaessa sekä Rowa-varastorobotti. Tarjoamme mukavan ja rennon työyhteisön, työterveyshuollon palvelut Pihlajalinnassa sekä Smartumin liikunta- ja kulttuuriedut.

Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen: tuula.teinila@apteekit.net. Otsikoi viestisi "Työhakemus".


HÄMEENLINNA

Hämeenlinnan TIIRIÖN apteekki hakee KOSMETOLOGIA huolehtimaan kosmetiikkamyynnistä, tuotesuosittelusta, vaihtuvien kampanjoiden esillepanosta sekä sidosryhmä- ja tilaustoiminnasta. Tehtäviisi kuuluu myös kassatyöskentelyä sekä tuotteiden esillepanoa osana apteekin teknistä henkilöstöä. Saat osallistua myös apteekin verkkokaupan ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä ominaisuuksiesi mukaan myös muihin apteekin monipuolisiin myynti- ja teknisiin tehtäviin.

Sopiva koulutus sinulla voisi olla kosmetologi, tradenomi, merkonomi, lääketeknikko, farmanomi, farmaseutti ja/tai näistä sopiva yhdistelmä. Aikaisempi työskentely apteekkikosmetiikan ja terveydenhoitotuotteiden parissa ja apteekin teknisissä tehtävissä katsotaan eduksi. Nykyinen ammattilaisemme siirtyy toiselle paikkakunnalle, joten aloitus voisi olla heti tai sopimuksen mukaan.

Apteekkimme on tunnettu hyvästä palvelusta, selkeistä ja asiakaslähtöisistä toimintamalleista ja mukavasta porukasta. Arvostammekin iloista ja palveluhenkistä asennetta, itsenäistä työotetta, vastuullisuutta, yhteistyökykyä sekä reipasta otetta asiakaspalvelutyöhön. Apteekkikokemus on eduksi mutta sinun ei tarvitse olla valmis osaaja tai järjestelmätaitaja. Meillä saat hyvän perehdytyksen.

Tiiriön apteekki palvelee moottoritien varrella Prismakeskuksessa avarassa ja valoisassa liiketilassa. Käytössämme on Pd3-järjestelmä sekä muut modernit työkalut. Myös verkkokauppa www.tiirionapteekki.fi
Apteekki on avoinna ma-pe 9-19 ja la 9-17.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää: apteekkari Timo Mäenpää p. 040-8220855 timo.maenpaa@apteekit.net tai proviisorit Sanna/Maikku numerosta 03 61500500


HÄMEENLINNA

Hämeenlinnassa Jukolan apteekissa on paikka osaavalle tekniselle työntekijälle/lääketeknikolle!

Etsimme mukavaan työporukkaan lääketeknikkoa/teknistä työntekijää. Apteekki sijaitsee S-Marketin yhteydessä ja olemme auki arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-16. Meillä on käytössä Pd3-järjestelmä. Työhön kuuluu monipuolisesti teknisen työntekijän tehtäviä; tavaran purku, kassatyöskentely, hoitokoti kuljetuksia ym.
Jos sinulla on kokemusta apteekista ja tunnet teknisen työntekijän tehtävät, ota yhteyttä. Työt voit aloittaa mahdollisimman pian . Ota yhteyttä: apteekkari Sami Hallenberg , sami.hallenberg@apteekit.net, 040 5931356 tai 010 3228320. proviisori Heidi Pasajoki-Kivelä, 010 322 8320.


IISALMI

Iisalmen 1.apteekki hakee lääketeknikkoa/kosmetologia/teknistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa syksyllä 2023.
Työtehtävien pääpaino on ns. lähetti tehtävissä eli lääkekuljetuksissa ja apteekin juoksevien asioiden hoidossa. Lisäksi tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua kassalla. Työnkuvaa voidaan muokata vahvuuksien mukaan. Esim. kosmetologin koulutus tai kokemus laskutusasioiden hoidosta katsotaan eduksi. Aiempi apteekkikokemus ei ole välttämätöntä.
Arvostan hyvää asennetta työntekoon ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn.

Tarjoamme avaran ja viihtyisän työympäristön kauppakeskus Torikulmassa sekä mukavat työkaverit.

Käytössä meillä on Maxx-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti. Apteekki on avoinna ma-pe klo 8-21, la klo 8-19 ja su klo 11-19.

Laitathan avoimen hakemuksen ja CV:n elokuun 2023 loppuun mennessä apteekkari Marja Blombergille osoitteeseen marja.blomberg@apteekit.net. Voit myös tiedustella muista työhön ja palkkaukseen liittyvistä asioista puhelimitse Marja Blomberg 040-730 9658.


JOENSUU

Haemme osa-aikaiseen /kokoaikaiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa, tai sinulla on muuten kertynyt kokemusta apteekkityöstä.

Jos kiinnostus heräsi, ota yhteyttä apteekkari Marja Mikkoseen, puh. 0505185304 tai marja.mikkonen@apteekit.net


JYVÄSKYLÄ

Seppälän apteekki, Jyväskylä

Haemme Jyväskylän Seppälän apteekkiin iloista ja oma-aloitteista apteekin työntekijää kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentely, tavaroiden purku ja hyllytys, kampanjoiden esillepano sekä asiakaspalvelu. Aikaisempi työkokemus apteekista katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on iloinen työote ja asiakaspalveluhenkisyys.

Seppälän apteekki sijaitsee Seppälän prismassa ja käytössämme on Rowa-varastorobotti ja Pd3-apteekkijärjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 8-21, la 8-21 ja su 10-18.

Jos kiinnostuit työpaikasta, niin lähetä hakemus ja CV osoitteeseen tomi.jarvinen@apteekit.net
Lisätietoja antaa apteekkari Tomi Järvinen 040-7288058


JYVÄSKYLÄ

Tule puuhakkaaseen työpaikkaan Jyväskylän Uuteen Apteekkiin kaupungin sydämeen!

Etsimme tekemisen meiningissä viihtyvää henkilöä tekniseen tiimiimme. Tehtävät ovat apteekin teknisen henkilöstön tehtäviä: kassatyöt, logistiikka tilaamisesta ja varastonhallintaan, laskutus ja rahahuolto, tavarakuljetukset (ajokortti), koneet laitteet ja ohjelmistot, osallistuminen halutessasi markkinointiin. Työssä on asiakaspalvelua, konkreettista tekemistä ja toimistotyötä sekä itsenäistä tekemistä että tiimityötä.

Työt voi aloittaa heti toistaisekis voimassa olevana (halutessasi 2 vuoden määräaikainen on myös mahdollinen)
Yhteydenotot apteekkari Eija Joki, eija.joki@apteekit.net
p. 010 501 2000.

Uusi Apteekki tarjoaa vilkkaan työympäristön, monipuolisen työnkuvan sekä mukavan työporukan aivan Jyväskylän ytimessä Sokkarin kauppakeskuksessa.


JYVÄSKYLÄ

HoviApteekissa apteekkityöntekijän vakituinen paikka täydellä työajalla tai min. 32 h / vko. Työaika ma-pe 8-16, joskus la vuoroja, jolloin ma on vapaa.
Työtehtävinä pääasiassa tavaroiden paikalleen laitto, myymälän hyllyjen täyttö, lääkekuljetukset. Ajokortti ja ajotaito on siis oltava ennestään, auto löytyy talosta.
Jos olet kiinnostunut toimistotöistä, kuten laskutus ja alustava kirjanpito, niin sitäkin pääset tekemään kiinnostuksen ja kokemuksen mukaan, samoin kampanjoiden esillelaitto voi hyvin kuulua työtehtäviisi.
Jos tämä kuulostaa sinun paikaltasi, niin otathan yhteyttä: Johanna Rautiainen
jkrautiainen@gmail.com, 0503058255.
Nopeimmin tavoitat meilillä.


JYVÄSKYLÄ

Etsimme lääketeknikkoa tai apteekkikokemusta omaavaa teknistä työntekijää Jyväskylän 7. Keljon apteekin mukavaan työyhteisöön Keljon kauppakeskuksessa. Tarjolla on koko- tai osa-aikainen työ apteekin aukioloaikojen mukaan. Apteekissamme on käytössä pd3-järjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti. Kokemus näistä olisi plussaa, mutta ei välttämätöntä. Työtehtäviin kuuluvat mm. tavaranpurku, esille laitto, kampanjat, kassatyöskentely ja laskutus. Työt voi aloittaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan.
Laita hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen seija.nenonen@apteekit.net 23.2.2022 mennessä. Lisätietoja antaa apteekkari Seija Nenonen p. 010 666 1084 tai proviisorit p. 010 666 1083.


JÄRVENPÄÄ

JÄRVENPÄÄHÄN LÄÄKETEKNIKKO!

Järvenpään Sonaatti Apteekki (www.jarvenpaansonaattiapteekki.fi) hakee lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Käytössämme on uudet ja valoisat tilat Järvenpään Prisma-keskuksessa. Apteekki on saavutettavissa helposti niin julkisilla kulkuyhteyksillä (mm. Järvenpään juna-asema kivenheiton päässä) kuin autolla. Työssäsi on käytössä laadukkaat työvälineet sekä MAXX -apteekkiohjelma. Tarjoamme myös joustavat työajat ja mahdollisuuden esimerkiksi sunnuntaityöhön. Perehdytämme sinut huolellisesti työtehtäviin ja voimme myös kehittää työtehtäviäsi kiinnostuksesi ja osaamisesti mukaan.

Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan tai vaikka heti.

Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta työtehtävissäsi. Olet asiakaspalveluhenkinen ryhmätyöntekijä, etkä hätkähdä kiiretilanteita. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja.

Yhteydenotot proviisori Juuso Paloranta 050 410 8842 proviisori@jarvenpaansonaattiapteekki.fi tai apteekkari Taina Sirkiä-Vuorio 0400 497 292 taina.sirkia@apteekit.net.


KALAJOKI

TEKNINEN

Kalajoen 1. apteekki hakee vakituista lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää kokopäivätyöhön. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi tavaroiden vastaanotto ja hyllytys, laskutus, somistus ja kassatyöskentely.

Apteekkimme sijaitsee Kalajoen keskustassa ja olemme auki arkisin 8.30-18.00 sekä lauantaisin 8.30-14.00. Meillä on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä ja Rowa-robotti. Aiempi kokemus apteekkityöstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Etsimme henkilöä, joka on oma-aloitteinen, omaa hyvät tietotekniset taidot ja on innokas oppimaan uutta. Tärkeää on myös halu työskennellä tiimissä ja asiakkaiden kanssa. Palkkaus määräytyy kokemuksen mukaan apteekin teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja saat soittamalla: Kalajoen apteekki puh. 0103 214 460 apteekkari Tarja Kurikkala, proviisorit Tuomas Nevalainen ja Tuulia Heikkilä

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää sähköpostitse tarja.kurikkala@apteekit.net. Täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä.


KANGASALA

Kangasalan Apteekki on vailla kosmetiikkamyyjää/kosmetologia

Oletko oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja pidät myynnistä? Haluatko toimia tiimissä, jossa jaetaan vastuut ja halutaan auttaa toisia?

Haemme joukkoomme kosmetologia tai kosmetiikkamyyjää vakituiseen työhön. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja tai ”töissä oppinut”. Apteekkikokemus on eduksi, mutta tärkeintä on reipas työote ja asiakaspalveluhenkisyys. Työtehtävät ovat monipuolisia mm. apteekin kosmetiikkavalikoimasta vastaaminen sekä kosmetiikan myynti, tavaralogistiikka, kassatyöskentely, lääkekuljetukset ja muut apteekin askareet. Ajokortti on välttämätön. Työn aloitus ja työaika on sovittavissa.
Kangasalan apteekki on vireän Kangasalan keskustan apteekki kaupungin sydämessä. Olemme auki vuoden jokaisena päivänä. Tampereelta on hyvät yhteydet bussilla (n. 25 min), omalla autolla nopeammin.

Kiinnostuitko ? Lähetä hakemuksesi pikaisesti ja/tai ota yhteyttä Apteekkari Mikko Unkilaan: 045 8030408 tai mikko.unkila@kangasalanapteekki.fi. Aloitamme haastattelut heti sopivien kandidaattien löydyttyä


KARJAA

Karjaan Apteekki hakee lääketeknikkoa (lääketyöntekijää) tai teknistä apulaista. Tärkeimmät työtehtävät ovat logistiikka ja asiakaspalvelu kassalla. Kiinnostus markkinointiin ja verkkoapteekin kehittämiseen ovat eduksi. Lisäksi arvostamme kokemusta apteekkityöstä ja kaksikielisestä ympäristöstä. Tarjoamme vakinaista kokopäivätyötä, mutta voimme myös keskustella elämäntilanteeseesi sopivasta osa-aikatyöstä.

Apteekkimme sijaitsee Karjaan keskustassa, ja Karjaa sijaitsee Länsi-Uusimaalla hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä joten toivomme hakemuksia ripeästi (viimeistään 15.11.) apteekkarin s-postiin petteri.henriksson@salnet.fi. Puhelintiedustelut: Petteri Henriksson 040-3526330.


KARKKILA

Lääketeknikko tai vastaava

Karkkilan apteekissa tarvitaan keväällä uutta vakituista teknistä työvoimaa, kun kaksi 45 vuotta uskollisesti Karkkilan apteekkia palvellutta teknistä työntekijää jää ansaitulle eläkkeelle ennen kesää.
Arvostamme palveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä sekä innostunutta ja aktiivista otetta työhön. Meillä on käytössä Fixu-varastoautomaatti, Salix-järjestelmä ja kuulumme Avainapteekkeihin.
Apteekissamme on miellyttävät aukioloajat, arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-14.
Karkkila sijaitsee 2-tien varrella n. 60km Helsingistä.
Tervetuloa mukavaan työyhteisöön.
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, apt. Maisa Vahala (maija-liisa.vahala@apteekit.net, 040-7633160) tai proviisorit Riina Tanskanen ja Virpi Hovi (09-2255149).
Hakemukset 15.1.2020 mennessä

Ilmoitus jätetty 26.11.2019


KEMPELE

Kempeleen Ykkösapteekki hakee lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen.
Työtehtäviisi kuuluu etenkin tavaralogistiikasta, laskutuksesta ja esillepanosta huolehtiminen.
Odotamme, että olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Käytössämme on Maxx-järjestelmä, joten sen osaaminen on eduksi.
Lisätiedot ja hakemukset: apteekkari Liisa Lievonen, liisa.lievonen@apteekit.net, 040 848 0777


KEMPELE

Zeppelinin apteekissa Kempeleessä avoimena lääketeknikon sijaisuus ajalle 1.9.2020 - 31.8.2021.

Tule kehittyvään ja vauhdikkaaseen apteekkiin, ei kahta samanlaista työpäivää. Monipuolinen, kiva asiakaskunta, hyvä työporukka ja tekemisen meininki. Kaikki teknisen tehtävät kuuluvat työnkuvaan - asiakaspalvelusta laskutukseen ja logistiikasta markkinointiin.

Meillä on Rowa-apteekkiapulainen ja Pd3-apteekkijärjestelmä, olisi mahtavaa jos tunnet niitä jo, mutta mikäli et, niin meillä varmasti opit. Apteekin verkkokauppa on vielä perustamisvaiheessa.

Mikäli elämäntilanteeseesi sopii paremmin, myös osa-aikaisuus mahdollista.

Soita ja kysele lisää, tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse merja.launonen@apteekit.net.

Tiedustelut puh. 08 5204025, apteekkari Merja Launonen tai proviisori Jarkko Korpua


KIMITO

Nu har du möjlighet att bli en del av vårt glada gäng!
Vi har nu en tjänst som läkemedelstekniker ledig eftersom vår tidigare tekniker ska börja studera.
Arbetstiden är minst 30 h/vecka. Lön enligt TES.
Till dina arbetsuppgifter hör bl.a. att sköta kassan, arbeten med lagerhållningen och varutransport. Körkort och egen bil behövs. Du tycker om kundbetjäning och är noggrann i ditt arbete. Du behärskar svenska och finska. Utbildning som läkemedelstekniker eller tidigare erfarenhet inom kundbetjäning ses som merit.
Vårt apotek är öppet vardagar 9-18 och lördagar 10-15. Vi använder pd3-apoteksprogrammet. Vi skolar in dej i dina arbetsuppgifter och ställer oss också annars positivt till vidareutbildning. Vi är också Motionärens apotek och uppmuntrar personalen att röra på sig och orka i arbetet mm med Smartum motionsförmån och andra gemensamma rekreationsdagar.
Du kan fråga efter mera information av apotekare Kaisa Rauhala e-post kaisa.rauhala@apteekit.net eller tel. 0408355645Nyt sinulla on tilaisuus liittyä iloiseen joukkoomme!
Meillä on teknisen työntekijän paikka avoinna edellisen työntekijämme lähtiessä opiskelemaan.
Työaika on vähintään 30 h/viikko. Palkkaus TES:n mukaan.
Työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyöskentely, varastonhallintaan liittyvät tehtävät sekä tavarankuljetus. Ajokortti ja oma auto tarvitaan. Pidät asiakaspalvelusta ja olet huolellinen työssäsi. Hallitset suomen ja ruotsin kielen. Lääketeknikon koulutus tai asiakaspalvelukokemus on eduksi.
Apteekkimme on avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 10-15. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä. Perehdytämme sinut hyvin työtehtäviisi. Panostamme henkilökunnan koulutukseen. Olemme myös Liikkujan apteekki ja kannustamme henkilökuntaa liikkumaan ja jaksamaan työssä mm Smartumin liikuntaeduilla ja erilaisilla yhteisillä virkistyspäivillä.
Lisätietoja voit kysyä apteekkari Kaisa Rauhalalta s-posti kaisa.rauhala@apteekit.net tai puh.040 8355645


KIRKKONUMMI

Kirkkonummen 1. apteekki hakee henkilöä apteekin työntekijän tehtäviin kokoaikaiseen työsuhteeseen. Aiempi apteekkikokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Apteekki sijaitsee Kirsikka-kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tiedustelut ja hakemukset: proviisorit info@kirkkonummenapteekki.fi


KLAUKKALA

ASIAKASPALVELUTYÖNTEKIJÄ, KLAUKKALAN APTEEKKI

Oletko kiinnostunut terveyden ja hyvinvoinnin alasta? Oletko sitä mieltä, että asiakaspalvelu on yksi yrityksen tärkeimmistä arvoista? Oletko tarkka ja kannat vastuusi loppuun asti? Jos vastasit kyllä, saatat olla hakemamme työntekijä.
Klaukkalan apteekki pääkaupunkiseudun välittömien kulkuyhteyksien päässä tarjoaa vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan asiakaspalvelutyöntekijälle. Työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu- ja kassatyöskentely, tavaralogistiikan hallinnointi, osallistuminen markkinointikampanjoiden toteutukseen, yrityksen päivittäisten tehtävien hoito ja kotiinkuljetukset. Kotiinkuljetukset edellyttävät B-luokan ajo-oikeutta.

Työvuorot sijoittuvat myös iltaan ja viikonloppuihin.

Arvostamme kokemusta apteekkialasta, hyviä IT-taitoja, paineensietokykyä, itsensä johtamista ja tehokkuutta. Perehdytämme työtehtäviin, vaikka sinulla ei olisi kokemusta apteekin työtehtävistä.

Klaukkalan apteekki on moderni aikaansa seuraava yritys, joka työllistää tällä hetkellä 20 henkilöä. Apteekissa on pd3-apteekkijärjestelmä, Rowa-lääkeautomaatti, Remomedi-videoapteekki ja noutolokerikko. Apteekki kuuluu Suomen vanhimpaan Hyvän Mielen Apteekki Oy -apteekkiketjuun. Suosittu Hoitola Belladonna toimii apteekin tiloissa. Tutustu lisää www.klaukkalanapteekki.fi.

Apteekki tarjoaa kilpailukykyiset henkilökuntaedut ja mahdollisuuden kehittyä työtehtävien mukana. Asiakaspalvelu ja henkilökunnan työhyvinvointi on yrityksemme kaksi tärkeintä arvoa, joihin olemme yhdessä sitoutuneet.
Ota yhteyttä ja kysy lisää. Lähetä hakemus ja CV pikaisesti osoitteeseen anna-riitta.reinikainen@apteekit.net p. 050 4419533.
Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.


KOKEMÄKI

Kokemäen apteekissa on lääketeknikon äitiyslomasijaisuus 2.1.-31.12.2023. Lääketeknikon tutkinto ei ole kuitenkaan välttämätön.

Valoisa ja toimiva apteekki sijaitsee S-marketin yhteydessä. Apteekissa on käytössä Maxx-järjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-14. Sivuapteekki Kauvatsalla palvelee ke ja pe 9-15.

Tervetuloa mukavaan työyhteisöön!

Otathan yhteyttä, kerron mielelläni lisää.

Haastatteluja voidaan tarvittaessa pitää jo hakuaikana.

Minna Huupponen
apteekkari

minna.huupponen@apteekit.net
p.025460602


KOKKOLA

Tervahovin Apteekki Kokkolassa etsii lääketeknikkoa, lääketyöntekijää tai teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen. Myös osa-aikaiset huomioidaan. Eduksi on, jos hallitset jo Maxxin ja Rowan käytön. Tarvitset B-ajokortin lääketilausten kuljettamiseen. Työhön sisältyy mm. varastonhallintaa, kassatyöskentelyä ja siivousta. Asiakaspalvelussa tarvitaan suomen- ja ruotsinkielen taitoa. Yhteydenotot anu.nissila@apteekit.net tai 06-831 2262.


KONTIOLAHTI

Hei sinä reipas ja oma-aloitteinen apteekkityöstä kiinnostunut. Nyt on tarjolla Kontiolahden apteekissa ja Lehmon sivuapteekissa töitä apteekin teknisiin tehtäviin. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta apteekkityöstä, opetamme ja opastamme sinut työtehtäviin paikan päällä. Aikaisemmasta apteekkikokemuksesta on toki hyötyä ja otetaan huomioon valinnassa. Onhan sinulla myös tarvittaessa mahdollisuus käyttää omaa autoa apteekin lääkekuljetuksiin.

Voit tehdä töitä kokoaikaisesti tai vaikka lyhennettyä työaikaa 30 tuntia viikossa.

Palkkaus on apteekin työntekijöiden työehtosopimuksen mukainen ja mahdolliset aikaisemmat apteekkikohtaiset erät ja lisät otetaan huomioon palkkauksessa. Työt voit aloittaa jo tammikuussa 2023, mutta toivomme, että pääset aloittamaan viimeistään helmikuun 2023 alussa.

Kontiolahdelle on hyvät kulkuyhteydet Joensuusta ja Lehmon sivuapteekki sijaitsee vain 9 kilometrin päässä Joensuun torilta. Säännöllisen palkan lisäksi saat mukavat työkaverit ja kattavan työterveyshuollon. Käytössämme on myös liikunta- ja kulttuuriseteli.

Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja sähköpostilla pekka.huuskonen@apteekit.net tai puhelimella numerosta 0505176924.

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen pekka.huuskonen@apteekit.net 11.1.2023 mennessä.


KORPILAHTI

Lääketeknikko/tekninen työntekijä/kosmetologi


Tarjoamme vakituista, kokoaikaista työpaikkaa Korpilahden apteekista.

Työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu, kassatyö, logistiikka, myyntihyllyjen ylläpito.

Kiinnostuksesi mukaan työnkuva voi sisältää esimerkiksi markkinointia, verkkokaupan ja apteekin

kotisivujen ylläpitoa ja laskutusta.


Arvostamme asiakaspalvelusta innostuvaa, tiimityöskentelyyn kykenevää työntekijää.


Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä. Koulutamme sinut tehtäviisi.

Olemme avoinna ma 9-17:30, ti-pe 9-17 ja la 9-14

Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan.


Lähetä hakemuksesi apteekkari Larelle osoitteeseen lauri.viitanen@apteekit.net

Lisätietoja saat soittamalla p. 020 7434210


KOTKA

Haemme Kotkan Ankkuriapteekkiin teknistä työntekijää maaliskuusta 2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Perustyötehtäviisi kuuluu varastonhallinta, laskutus, siivous ja kassatyöskentely. Meillä on lisäksi viikottaisia lääkekuljetuksia, joten ajokortti on välttämätön.
Toivomme sinulta, että olet oma-aloitteinen ja pidät asiakaspalvelusta.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin laita hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen miia.kelosuo@apteekit.net .


KOTKA

Kotkan Oiva apteekissa Karhulassa kesätyötä tekniselle työntekijälle sopimuksen mukaan. Työ sopii erittäin hyvin esim. nuorelle, joka on aikeissa hakea farmasiaa opiskelemaan. Pääset tutustumaan apteekin eri työtehtäviin monipuolisesti kauppakeskusapteekissa. Vaatimuksena ajokortti ja reipas avoin asenne.
Tiedustelut:
Apteekkari anne.sorri@apteekit.net, 0400-445579 tai proviisori Riikka Pousi riikka.pousi@apteekit.net


KUHMO

Etsimme Kainuuseen Kuhmon apteekkiin lääketeknikkoa tai lääketyöntekijää asiakaspalveluun ja asiakaspalvelua tukeviin tehtäviin. Edellytämme hakijalta apteekkialan (lääke-teknikko tai lääketyöntekijä) koulutusta.

Työnkuvaan kuuluu laajasti erilaisia työtehtäviä kuten asiakaspalvelua, lääkelogistiikan tehtäviä, verkkokaupan hoitoa, markkinointia myymälässä ja somessa sekä laskutusta. Aikaisempi kokemus apteekkityöstä on eduksi.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä tietoteknisiä taitoja, sosiaalisen median osaamista ja halua kehittyä työssä. Tarjoamme mukavan työyhteisön, koulutusta ja hyvät työsuhde-edut. Meillä on MAXX-apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun.

Soita, lähetä sähköpostia tai poikkea juttelemaan.
Apteekkari Mika Karhu, 08 655 0001, mika.karhu@apteekit.net


KUOPIO

Lääketeknikon/-työntekijän paikka Kuopiossa

Haemme Päivärannan apteekkiin vakituiseen työsuhteeseen koko- tai osa-aikaista (60-80%) lääketeknikkoa/-työntekijää tai muuta soveltuvaa koulutusta ja apteekkikokemusta omaavaa henkilöä.

Työn aloitus heti tai sopimuksen mukaan. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti apteekin erilaiset tekniset työtehtävät (mm. asiakaspalvelu, tavaralogistiikka, somistus/kampanjaesillepanot, laskutus).

Apteekki sijaitsee Päivärannan K-Citymarketin yhteydessä Kallansiltojen kupeessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Käytössä on Maxx-apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Odotamme, että olet joustava ja innostunut apteekkityöstä, viihdyt asiakaspalvelussa sekä tartut reippaasti erilaisiin työtehtäviin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen kaisa.majuri(at)apteekit.net tai soita ja kysy lisää, puh. 044 747 4822, proviisori Kaisa Majuri tai apteekkari Harri Rehnberg.

Tervetuloa mukavaan porukkaamme!


KUUSANKOSKI

TEKNINEN

Kuusankosken Ykkösapteekissa tarjolla vakituinen työpaikka lääketeknikolle tai tekniselle työntekijälle. Työtehtäviisi kuuluu kassatyöskentelyn ja tavaroiden vastaanoton lisäksi hyllytys ja varastonhallinta. Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta työtehtävissäsi, apteekkikokemus on eduksi. Olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, etkä hätkähdä kiiretilanteita. Arvostamme myös kosmetiikka- ja markkinointiosaamista. Aloitus joustavasti sopimuksen mukaan.

Apteekki sijaitsee vireässä Kuusaantorin liikekeskuksessa hyvien yhteyksien päässä. Apteekin tilat on uudistettu syksyllä 2018, joten tarjolla on nykyaikainen työympäristö mukavien työkaverien joukossa. Käytössämme on PD3-apteekkijärjestelmä sekä Procuro, Presto, Proversa ja EasyMedi.

Hakemus + CV sähköpostitse: tapani.niskanen@apteekit.net

Tiedustelut arkisin klo 9-16 p. 045 126 7658 apteekkari Tapani Niskanen


LAHTI

Haemme lääketeknikkoa tai apteekkikokemusta omaavaa teknistä apulaista!

Apila Apteekilla Lahdessa on haussa osa- tai kokoaikainen lääketeknikko tai apteekkikokemusta omaava tekninen työntekijä. Työsuhde on vakinainen ja alkaa kesäkuussa 2024. Työ sisältää monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, kuten asiakaspalvelua, varastonhoitoa, kassatyötä, kampanjoiden toteutuksia sekä lääkekuljetuksia. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja Rowa-varastorobotti. Työvuorot vaihtelevat apteekin aukioloaikojen mukaisesti maanantaista sunnuntaihin, eli työhön kuuluu myös ilta- ja viikonlopputöitä. Juhlapyhinä olemme yleensä avoinna poikkeavin aukioloajoin.
Arvostamme hakijassa iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä toimia tiimissä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on plussaa.
Tarjoamme rennon työilmapiirin mukavilla työkavereilla sekä monipuoliset työsuhde-edut. Työhyvinvointia tuemme kulttuuri- ja liikuntaseteleillä sekä työterveyspalveluilla. Apteekille on hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja autollekin löytyy katto pään päälle Prisman parkkihallissa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat proviisoreilta (Ville ja Kati) ja apteekkarilta (Sakari) puh. 03 876220. Hakemukset pyydämme lähettämään sähköpostitse osoitteeseen proviisori@apilaapteekki.fi.

Täytämme työpaikan heti sopivan työntekijän löytyessä, joten toimithan nopeasti!


LAPPEENRANTA

Hei sinä reipas ja oma-aloitteinen apteekkityöstä kiinnostunut: APTEEKKI SAIMAA etsii teknistä työntekijää. Toimenkuvaan kuuluu päätehtävinä kassatyöskentely, tavaranpurku, hyllytys ja tuotteiden esillepanot. Työssä onnistuminen edellyttää tietoteknistä osaamista. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja Rowa-varastorobotti. Opetamme ja opastamme sinut työtehtäviin. Halutessasi sinulla on mahdollisuus kiinnostustesi mukaisesti somemarkkinointiin ja työn ohessa suoritettaviin oppisopimuskoulutuksiin (esim. lääketeknikko, liiketoiminnan perustutkinto).
Apteekkimme sijaitsee keskeisellä paikalla vilkkaassa Prisma-kauppakeskuksessa uusissa tiloissa. Tarjolla on nykyaikainen työympäristö mukavien työkaverien joukossa.
Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja sähköpostilla riitta.laurila@apteekit.net tai puhelimella numerosta 040 7415500. Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen riitta.laurila@apteekit.net.


LAUKAA

Haemme Laukaan apteekkiin iloista ja oma-aloitteista lääketeknikkoa/teknistä / merkonomi työntekijää kokopäiväiseen työsuhteeseen.
Työtehtäviin kuuluu mm. kassatyöskentelyä, logistiikkaa, somistusta, kampanjoiden esille laittoa ja some-markkinointia sekä laskusta ja kirjanpitoa. Toivommekin, että sinulla olisi jo valmiiksi some-osaamista.

Edellytämme apteekki- tai kassatyöskentelykokemusta. Myös ajokortti ja ajotaito ovat välttämättömät.


Apteekissamme on käytössä Pd3-järjestelmä ja ROWA-automaatti.

Lisätietoja:
apteekkari Ritva Kervinen p. 050 5420675
proviisori Heini Koskenkorva p. 014 831044


LITTOINEN

Turun Keskus-apteekki etsii joukkoonsa lääketeknikkoa. Tarjoamme koko- tai osa-aikatyötä, vaihtelevat työajat, kivat työkaverit ja tarvittaessa myös työsuhdeasunnon.

Mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen.Yhteydenotot minna.jaanson@apteekit.net tai 040 1962 060.


LOHJA

Lohjan 1. Apteekki hakee teknistä työntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työaika olisi n. 2-3 päivää viikossa.

Apteekkimme sijaitsee Lohjan keskustassa kauppakeskuksessa ja on avoinna vuoden jokaisena päivänä, arkisin 8 - 20, lauantaisin 8 - 16 ja sunnuntaisin 12 - 18.
Apteekissamme on käytössä pd3-järjestelmä.

Tarjoamme Sinulle:

- Mukavan ja kannustavan työyhteisön, hyvän yhteishengen ja kivat työkaverit
- Koulutusmyönteisen työpaikan

Toivomme sinulta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Positiivista asennetta

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä! Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen: lohjan.ykkosapteekki@apteekit.net

Voit aloittaa työsi heti tai sopimuksen mukaan.

Tiedustelut: Apteekkari Eeva Savela - puh. 019 375 0606 tai proviisorit Elina Järvinen / Tiina Lehtonen - puh. 019 375 0600


LOHJA

Lohja
Lohjan 2. Apteekki Lohi hakee lääketeknikkoa tai teknistä apulaista koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Odotamme sinulta kokemusta teknisen työntekijän töistä apteekissa ja lääketeknikon koulutus on eduksi. Päätehtäviisi kuuluvat mm. tavaran purku, hyllytys, kassatyöskentely ja kampanjoiden esille laitto. Lisäksi tulet toimimaan markkinointivastaavana, joten markkinointimateriaalin laatimisen ja sosiaalisen median hyödyntämisen perustaidot ovat välttämättömiä. Eduksi valintaa tehdessä katsotaan myös apteekkikosmetiikan tunteminen.
Apteekki Lohi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kauppakeskus Lohessa Lohjan ydinkeskustassa, johon on helppo tulla bussilla tai autolla kauempaakin. Käy tutustumassa meihin ja kotisivuihimme www.apteekkilohi.fi.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pikaisesti! Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen kristine.salminen@apteekit.net. Lisätietoja saat soittamalla apteekkari Kristine Salmiselle puh: 040 721 3210.


LOHJA

Farmaseutin vakituinen työ koko- tai osa-aikaisena lokakuun alusta alkaen. Mukava, viihtyisä, kehittyvä ja kehittävä apteekki. Ole yhteydessä paivi.jarvinen@apteekit.net, niin kerron lisää.


LOIMAA

Hei sinä monitaituri-tekninen, tule täydentämään mukavaa porukkaamme Loimaan Uuteen apteekkiin. Markkinoinnista, somesta ja kosmetiikasta vastaava teknisemme lähtee jatko-opiskelemaan. Tarjolla vakituinen työ ja työnkuvaa voidaan muokata toiveittesi mukaan.

Juna tuo Loimaalle, täällä on edulliset asunnot, paljon harrastusmahdollisuuksia ja maaseudun rauhaa pikkukaupungissa.

Aloitus vaikka heti ja tuntimäärä neuvoteltavissa. Kysy rohkeasti lisää!
Apteekkari Mari Vienola 040-5552014 mari.vienola@apteekit.net


MIKKELI

Haemme Apteekki Stellaan Mikkeliin lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun 2023 loppuun asti, aloitus sopimuksen mukaan vuoden vaihteen jälkeen.Tehtävä on kokoaikainen, mutta voimme sopia myös osa-aikaisuudesta. Työsuhde jatkuu mahdollisesti toistaiseksi voimassa olevana määräajan jälkeen.

Apteekkimme sijaitsee vilkkaassa kauppakeskus Stellassa Mikkelin keskustassa, lisäksi meillä on sivuapteekki Anttolassa ja palvelupiste Otavassa. Apteekki Stellassa palvelemme asiakkaita ma-pe 9-20, la 9-18 ja su 12-16.

Edellytämme sinulta oma-aloitteista otetta työntekoon ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Käytössämme on Pd3-apteekkiohjelma, jonka käyttöön perehdytämme, jos se ei ole sinulle entuudestaan tuttu. Aikaisempi kokemus apteekkityöstä ja apteekkikosmetiikasta on eduksesi. Työtehtäviisi kuuluvat tilausten vastaanoton ja hyllytyksen lisäksi kassatyöskentely. Tarjoamme asiakkaillemme lääkkeiden kuljetuksia, joten ajokortti on välttämätön.

Meillä saat työhösi mukavien työkavereiden ja esimiestesi tuen, ja arvostammekin hyviä työyhteisötaitoja. Jos kiinnostuit työpaikasta, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse.

Ota rohkeasti yhteyttä!

proviisori Vesa Hämäläinen, vesa.hamalainen@apteekit.net tai apteekkari Ritva Kervinen, ritva.kervinen@apteekit.net puh. 015 7600 200


MUHOS

Muhoksen apteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista, reipasta ja positiivisen työotteen omaavaa lääketeknikkoa tai lääketyöntekijää.

Jos pidät asiakaspalvelusta, olet oppimishaluinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn, voit olla etsimämme henkilö.

Työtehtäviin kuuluu kaikkia lääketeknikon tehtäviä, kuten tavaralogistiikkaa, laskutusta, kassatyöskentelyä ja kampanjoiden toteuttamiseen osallistumista. Apteekissamme on käytössä PD3-ohjelmisto.

Meillä on tarjota sinulle mm. hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit.

Täytämme paikan heti kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Yhteydenotot, hakemukset ja lisätiedot:
apteekkari Anne Jyrkinen, anne.jyrkinen@apteekit.net, tel. 0405236374


MÄNTSÄLÄ

TEKNISEKSI MÄNTSÄLÄN KOTOAPTEEKKIIN

Haemme reippaaseen joukkoomme Mäntsälän Kotoapteekkiin vakituista kokoaikaista teknistä henkilöä. Mikäli olet välivuotta pitävä, opiskelemaan aikova nuori, ota siinäkin tapauksessa yhteyttä. Työt alkavat elokuussa tai sopimuksen mukaan.
Pääosa teknisen työstä liittyy kassatyöskentelyyn sekä tavaroiden logistiikkaan (tavaroiden tilaus, purku, hyllytys) sekä muuhun farmaseutteja avustavaan työhön. Meillä on paljon kotihoidon ja hoitokotien asiakkaita, jolloin ajokortti on välttämätön ja ajotehtäviä tulee viikoittain lähialueille. Myös syvempi osaaminen esim. kosmetiikasta on etu. Meillä saat vastuuta, tukea ja koulutusta kehittyessäsi apteekin ammattilaisena. Työpaikkaetuina meillä on mm. kattava työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuurietuja.
Apteekkimme sijaitsee Mäntsälän Citymarketin vilkkaassa liikekeskuksessa. Meille on helppo tulla junalla ja ilmaista parkkitilaa löytyy myös sekä parkkihallista että ulkopysäköintipaikoilta. Nykyaikaisen apteekin tapaan olemme avoinna viikon jokaisena päivänä, joten työviikkoihin ja -vuoroihin saat mukavasti vaihtelua. Aukioloaikamme ovat arkisin 9-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-18.

Annan mielelläni lisätietoja p. 040 5052256 (apteekkari Vesa). Hakemukset pyydän lähettämään sähköpostitse osoitteeseen: vesa.kujala@apteekit.net .


NOKIA

NOKIA
HÄRKI APTEEKKI
TEKNINEN TYÖNTEKIJÄ

Härki apteekissa on avoinna teknisen työntekijän toimi.
Tarvitsemme vahvistusta joukkoomme kahden työntekijämme jäädessä perhevapaille alkuvuodesta.

Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä.
Tule mukaan osaavaan, mukavaan ja joustavaan työyhteisöömme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi apteekkari Marja Saarelaiselle sähköpostitse marja.saarelainen@apteekit.net tai proviisorille osoitteella proviisori.harki@koti.fimnet.fi


NURMIJÄRVI

Toisen kosmetologimme Ullan siirtyessä eläkkeelle Seitsemän veljeksen apteekki etsii mukavaan joukkoonsa apteekkityöstä kiinnostunutta kosmetologia. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä kehittämään toimintaamme ja palvelutarjontaamme. Valikoimissamme on jo kattava valikoima eri kosmetiikkasarjoja. Tällä hetkellä tarjoamiimme hoitoihin pääset tutustumaan kotisivuillamme (seitsemanveljesta.fi, nettiapteekki.fi).   

Työhösi kuuluu kosmetologin hoitojen lisäksi myyntityötä, hyllyjen hoitoa, markkinointia ja toiminnan suunnittelua sekä tarvittaessa muita apteekin teknisiä tehtäviä. 
Edellytämme, että työskentelet mielelläsi erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on käytännön osaamista kosmetologin työstä. Arvostamme myös kokemusta jalkojen hoidosta.

Lisätietoja tehtävästä: kosmetologi Ulla Aronen, 09 2504085, ulla.aronen@seitsemanveljesta.fi ja kosmetologi Katja Prökkinen, 09 2504085, katja.prokkinen@seitsemanveljesta.fi
Lisätietoja tehtävästä ja hakemukset palkkatoiveineen: apteekkari Antti Vaara, 050 5512080, antti.vaara@apteekit.net 

Hakuaika tehtävään päättyy 31.7.2024 


OULU

RITAHARJUN APTEEKKI - TEKNINEN TYÖNTEKIJÄ/KOSMETOLOGI
Haemme apteekkiimme teknistä työntekijää tai kosmetologia, jolla on aiempaa apteekkikokemusta tai halu kouluttautua apteekin teknisen työntekijän työtehtäviin. Toivomme että voit työskennellä kokoaikaisesti, sinulla on ajokortti, olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja markkinointihenkinen. Arvostamme myös hyviä some-taitoja.
Työnkuvaasi kuuluu muun muassa:
• Tavaroiden tilaaminen, purku ja hyllytys
• Kassatyö
• Kampanjaesillepanot
• Laskutus ja taloushallintotyöt
• Lääkekuljetuksia kotihoidon palveluyksiköihin apteekin autolla.
Apteekissa on myös kauneushoitola. Kosmetologina sinulla on mahdollisuus tehdä muun työn ohella myös kauneushoitoja.
Tarjoamme sinulle mukavan työporukkamme tuen ja hyvät työsuhde-edut. Olemme hyvin myönteisiä kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen ja annamme mahdollisuuden kouluttautumiseen myös työajalla.
Työ alkaa elokuun 19. päivä.
Lähetä hakemuksesi ja CV kari.teppo@apteekit.net viimeistään 15.6. mennessä.


PARIKKALA

Parikkalan apteekki hakee teknistä työntekijää opintovapaan sijaiseksi ajalle 16.1.2023 - 31.5.2024

Meillä pääset tekemään mm. logistiikkaa, laskutusta, hyllytystä, lääkekuljetuksia, kassaa ja työhön kuuluu joskus myös siivoamista.

Työaika on 100 h / 3 viikossa, joista osa aina sivuapteekilla.
Jos sinulla ei ole alan koulutusta, niin koulutamme sinut paikan päällä!

Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta työtehtävissäsi. Olet asiakaspalveluhenkinen ryhmätyöntekijä, etkä hätkähdä kiiretilanteita. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja. Oma auto ja ajokortti tarvitaan.

Olemme avoinna arkisin ma-pe klo 9-18 ja la 9-15 (sivuapteekki ma-ti ja to-pe 9-16). Käytössämme on MAXX -apteekkijärjestelmä.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, apteekkari Niina Metelinen puh. 050-554 7484 tai niina.metelinen@apteekit.net


PIEKSÄMÄKI

Lääketeknikko, myymälätyöntekijä tai kosmetologi

Pieksämäen Ykkösapteekki etsii mukavaan joukkoonsa lääketeknikkoa, apteekkityöstä kiinnostunutta myymälätyöntekijää tai kosmetologia elo-syyskuun vaihteesta alkaen. Työaika on 30 tuntia viikossa tai sopimuksen mukaan.

Osallistut päivittäin apteekin tavaratilausten käsittelyyn, myyntihyllyjen täyttämiseen ja esillepanoon sekä kassatyöskentelyyn. Työnkuvaasi voidaan laajentaa osaamisesi mukaan.

Arvostamme myönteistä ja palveluhenkistä asennetta, kokemusta myymälätyöskentelystä, oma-aloitteista työotetta ja tiimityötaitoja. Myös ajokortti ja ajotaito ovat eduksi.

Kiinnostuithan? Ota yhteyttä apteekkari Antti Mäntylään sähköpostitse tai soittamalla apteekin puhelimeen 040 700 3748. Lähetä vapaamuotoinen hakemus 31.5.2023 mennessä sähköpostitse antti.mantyla@apteekit.net.


PORI

LÄÄKETYÖNTEKIJÄ / TEKNINEN

Haemme Porin Karhu Apteekkiin lääketeknikkoa/-työntekijää (koko- tai osa-aikaisuus ja työn aloitus sovittavissa). Toivomme hakijalta apteekkialan tai muun soveltuvan alan (merkonomi, kosmetologi, sairaanhoitaja) koulutusta ja riittävää aikaisempaa apteekkityökokemusta.

Apteekkimme sijaitsee Mikkolan Prismassa ja meillä toimii myös verkkoapteekki. Olemme avoinna arkisin klo 9-19, lauantaisin 9-18 ja sunnuntaisin 12-18.

Työnkuvaan kuuluisi laajasti erilaisia teknisiä työtehtäviä kuten tavaranpurkua, verkkokaupan hoitoa, asiakaspalvelua sekä mahdollisesti myös somistusta, markkinointia ja laskutusta. Maxx-apteekkiohjelman ja / tai apteekkikosmetiikan tuntemus katsotaan eduksi.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua kehittyä työssäsi. Olemme joustavia, koulutusmyönteisiä ja haluamme huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Työhakemukset ja tiedustelut: Apteekkari p. 040 8452005 veli-matti.lehtola@apteekit.net tai proviisori Jenna Koskiranta 02-6312844


RANUA

Haemme osa- tai kokoaikaista teknistä työntekijää/lääketeknikkoa Ranuan apteekkiin.

Työtehtäviin kuuluu apteekin siivous, tavaranpurku, hyllytys, laskutus sekä muita soveltuvia tehtäviä. Apteekissa on MAXX-järjestelmä. Aukioloajat arkisin klo 9-17 ja la klo 9-13.

Työ alkaa mielellään marraskuussa tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoa apteekkari Hannu Vallolta puh. 045 321 3311.
Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: hannu.vallo (at) apteekit.net.


ROVANIEMI

Lääketeknikko tai muu apteekin tekninen työntekijä!

Haluatko tehdä asiakaspalvelutyötä mukavien asiakkaiden ja reilujen työkavereiden kanssa? Arvostatko, että pomo on helposti lähestyttävä ja pientä pilkettäkin löytyy silmäkulmasta?
Välittäminen kuuluu tapaamme toimia - olipa kyseessä henkilökunta tai asiakas.

Nina muuttaa takaisin etelä-Suomeen, joten tarvitsemme osaavan ja reippaan tekijän porukkaamme vakituiseen työsuhteeseen.

Kysy ihmeessä lisää!proviisori Hanna Rimpisalo (hanna.rimpisalo@rovaniemenkeskusapteekki.fi tai apteekkari Minna Loukusa (040 758 8059), minna.loukusa@apteekit.net
rovaniemenkeskusapteekki.fi


RUOVESI

Haemme Ruoveden apteekkiin teknistä työntekijää/lääketeknikkoa/kosmetologia määräaikaiseen työsuhteeseen.

Aikaisempi työkokemus apteekista katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on reipas työote ja asiakaspalveluhenkisyys. Perehdytämme sinut hyvin työtehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi kassatyöskentely, hyllytys, tavaroidenpurku ja asiakaspalvelu.

Ruovesi on vilkas kesämökkipaikkakunta hyvien kulkuyhteyksien äärellä Pirkanmaalla. Ruoveden upeissa maisemissa on mahdollisuus harrastaa esimerkiksi polkujuoksua, retkeilyä ja ratsastusta.

Työt ajoittuvat syys-joulukuulle (1.9.-31.12.2023) tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuus myös tehdä osa-aikaista työtä. Avustamme asunnon etsinnässä ja tarjoamme työpaikkaetuna Smartum kulttuuri-ja liikuntaedun. Apteekissamme on käytössä Maxx-apteekkiohjelmisto.

Toivomme yhteydenottoasi mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja apteekkari eeva.lehtovirta@apteekit.net tai puhelimella numerosta 040 735 3198.

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen eeva.lehtovirta@apteekit.net


SAARENKYLÄ

Lääketeknikko / tekninen työntekijä /kosmetologi Saarenkylän apteekkiin

Me täällä napapiirin tuntumassa tahdottaisiin just sinut, reipas ja oma-aloitteinen apteekin tekninen työntekijä.
Kosmetologimme lähtee opiskelemaan ja Saarenkylän apteekilla on avoimena lääketeknikon/teknisen työntekijän/kosmetologin määräaikainen työpaikka. Työtehtävien pääpaino on asiakaspalvelussa, kassatyöskentelyssä, myyntihyllyjen ylläpidossa, kampanjoiden suunnittelussa ja toteutuksessa yhdessä markkinointitiimin kanssa. Tehtäviin tarjoamme perusteellisen perehdytyksen ja ohjauksen. Työskentelyn voit aloittaa vaikka heti tai viimeistään 1.9.2022 mennessä.
Arvostamme palveluhenkistä asennetta, tiimityöskentelyä ja kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä. Tehtävään vaaditaan ajokortti.
Saarenkylän Apteekki on moderni täyden palvelun apteekki. Apteekkimme sijaitsee Rovaniemen keskustan läheisyydessä Pulkamontiellä. Tarjoamme joustavuutta työajoissa, mahdollisuutta oppia ja kehittyä työssään. Koulutamme sinut työtehtäviisi ja sinulla on halutessasi mahdollisuus työn ohessa suoritettaviin oppisopimuskoulutuksiin (esim. lääketeknikko).
Apteekkimme on avoinna ma-pe 8.30-18.30, la 9-16. Päivystämme joka kolmas viikko, jolloin olemme avoinna ma-pe 8.30-21 ja la 9-20 ja su 12-20.
Lähetä hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 21.7. mennessä proviisorillemme Anne Pusalle: anne.pusa@saarenkylanapteekki.fi. Liitäthän vapaamuotoiseen hakemukseesi CV:n.
Lisätietoja meistä saat www.saarenkylanapteekki.fi ja Facebook Saarenkylän apteekki tai soittamalla 016 362 566 (prov. Anne Pusa)


SASTAMALA

Hei sinä farmasian opinnot aloittanut, olet tervetullut meille Sastamalan Häijään apteekkiin tekniseksi apulaiseksi kesäksi 2023!

Tarjolla on erilaisia apteekin avustavia työtehtäviä pää- ja sivuapteekin iloisessa, avuliaassa ja rennossa työporukassa, mukavien asiakkaiden ympäröimänä. Ajokortti on tarpeen, sillä työssäsi käytät apteekin autoa. Mahdollisuus on myös apteekkiharjoitteluun myöhemmin.

Työn aloittamisen tarkempi ajankohta ja työaika ovat neuvoteltavissa. Apteekissamme on käytössä MAXX- apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista, halutessasi voit olla avuksi myös meidän somemarkkinoinnissa.

Apteekkimme sijaitsee hyvien tieyhteyksien varrella kauppakeskus Häijään Äijässä. Tampereelta matkaa on noin 40 km ja Sastamalasta noin 20 km. Olemme avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-15. Sivuapteekkimme Suodenniemellä on avoinna ma-pe 9-1630.

Otahan yhteyttä ja kysy lisää:
proviisori Eeva Lehtola, puh. 03-518 1135, gsm 044-541 6027
apteekkari Päivi Kaikkonen, puh. 03-518 1135, gsm 040-764 0024.


SILTAKYLÄ

Kymenlaaksossa Pyhtään apteekissa kesätyöpaikka apteekkityöntekijälle. Työnkuvaus; tavaraliikenteen hoito, kassa, lääkekuljetukset ym. avustavat tehtävät. Työn kesto 1-2 kk.
Tervetuloa Pyhtäälle!


Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin, apteekkari Tiina Tuononen
tiina.tuononen@apteekit.net, 040 5553333, 05 7471730


SOTKAMO

LÄÄKETEKNIKON TEHTÄVÄ SOTKAMON APTEEKISSA

Etsimme reipasta, erilaisten ihmisten kanssa toimeen tulevaa ja asiakaspalvelutyöstä pitävää lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää Sotkamon apteekkiin. Työtehtäviin kuuluu apteekin lääketilauksia, tavaran vastaanottoa, ei-lääkkeellisten tuotteiden myyntityötä, kassatyötä sekä taloushallinnon ja rahahuollon tehtäviä. B-ajokortti on etu.

Sotkamon apteekki on vireä ja mukava noin 15 työntekijän työyhteisö. Olemme avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su/arkipyhinä 11-15. Meillä on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä ja Rowan varastorobotti. Sotkamon ja Vuokatin alueella on varsin monipuoliset palvelut mm. matkailun takia ja olosuhteet erilaisten liikunnallisten harrastusten suhteen ovat erinomaiset.

Ota koppi ainutlaatuisesta tilaisuudesta ja ota yhteyttä apteekkari Harri Ovaskaiseen puh. 0405029001 tai harri.ovaskainen@apteekit.net


SYSMÄ

SYSMÄ KUTSUU

Haemme Sysmän apteekkiin näppärää teknistä työntekijää heinäkuuksi tai koko kesäksi. Myös pidempiaikainen työpaikka on mahdollinen. Toivomme sinulta reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Myös kassatyöskentelyn toivomme sinulta sujuvan.

Aukioloaikamme ovat kesällä ma-to klo 8.30-17, pe 8.30-19 ja la klo 9-15. Muutimme uusiin tiloihin
K-Supermarketin yhteyteen lokakuussa 2023. Apteekkijärjestelmänä meillä on käytössä Maxx.

Pieni mutta vireä Sysmä tarjoaa suomalaista maaseutuelämää parhaimmillaan. Päijänteen jylhiä rantamaisemia pääsee ihailemaan mm. Päijätsalon ja Kammiovuoren retkeilyreiteillä, ja Leivonmäen kansallispuisto mäntykankaineen on myös lähietäisyydellä. Myös muita harrastusmahdollisuuksia löytyy monipuolisesti niin liikunnan kuin kulttuurin ystäville. Kesäämme rikastuttavat ihanat kesäasukkaamme sekä lukuisat perinteikkäät tapahtumat kuten Sysmän Suvisoitto, Kirjakyläpäivät sekä Uotinpäivämarkkinat.
Asiakkaamme ovat leppoisia, työporukkamme mutkaton ja huumorintajuinen. Työpäivän eväistä ei tarvitse kantaa huolta, sillä apteekkiemäntämme valmistaa henkilökunnalle päivittäin maukkaan lounaan. Asunnon hankinnassa autamme ilman muuta.

Yhteydenotot:
Apteekkari Marita Puikkonen
marita.puikkonen@apteekit.net
p. 0400 460 890
Voit soittaa myös iltaisin ja viikonloppuisin!


TAMMISAARI

EKENÄS NYA APOTEK SÖKER ETT TEKNISKT BITRÄDE
för vikariat under föräldraledigheten. Hos oss får du möjlighet att arbeta som en del av ett aktivt och utvecklande arbetsteam med varierande uppgifter. Vårt apotekssystem är MAXX. Hos oss behöver du kunna både svenska och finska. Tidigare erfarenhet av apoteksarbete är en fördel. Ekenäs är en vacker och livlig småstad vid havet. För mera information, kontakta gärna provisor Charlotta Sandler, 0505430411 eller charlotta.sandler@apteekit.net eller apotekare Anu Mikkola, 0405271631 eller anu.mikkola@apteekit.net.

TAMMISAAREN UUSI APTEEKKI ETSII TEKNISEN APTEEKKITYÖNTEKIJÄN SIJAISTA
vanhempainvapaan ajaksi. Meillä pääset työskentelemään osana aktiivista ja kehittyvää työyhteisöä monipuolisissa tehtävissä. Apteekkijärjestelmä on MAXX. Molempien kotimaisten kielten ymmärtäminen on edellytys meillä työskentelylle. Aiempi apteekkityökokemus on plussaa. Tammisaari on luonnonkaunis ja elävä pikkukaupunki meren äärellä. Ota yhteyttä proviisori Charlotta Sandler 0505430411 tai charlotta.sandler@apteekit.net tai apteekkari Anu Mikkola, 0405271631 tai anu.mikkola@apteekit.net.


TAMPERE

KASSATYÖNTEKIJÄ ENSIMMÄISEEN APTEEKKIIN TAMPEREELLA

Täydennämme Ensimmäisen apteekin työporukkaamme uudella myyntityöstä innostuvalla työntekijällä.

Ensimmäinen apteekki on Tampereen vanhin yhtäjaksoisesti toiminnassa ollut yritys. Pitkästä historiasta huolimatta apteekki on nykyaikainen yritys. Palvelemme asiakkaita Tampereen Sokoksella kaupungin ytimessä.

Työntekijältä odotamme hyvää asiakaspalvelutaitoa ja aktiivista otetta työhön. Työ on pääasiassa kassatyöskentelyä ja osa-aikaista ilta- ja viikonlopputyötä.

Tiedustelut ja hakemukset 10.5.2024 mennessä:
proviisori Juuli Kujansivu, juuli.kujansivu(a)ensimmainenapteekki.fi, puh. 03 253 7713 ja
apteekkari Kari Jäsberg, puh. 040 5066 753.


TAMPERE

Kosmetiikkamyyjä – kiinnostaako hyppy uuteen?

Apteekki Koilliskeskuksessa Tampereella on pienoinen vauvabuumi ja etsimme loppuvuodesta alkaviin vanhempainvapaasijaisuuksiin sekä farmaseuttia että mielellään apteekkikosmetiikkaa jo tuntevaa kosmetiikkamyyjää.

Apteekissamme parasta on loistava yhteishenki, vaihtelevat työtehtävät, työterveys- ja Smartum-edut sekä helposti lähestyttävät esihenkilöt ja hyvä mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin. Ensisijaisesti tehtävänkuvaan kuuluu kosmetiikkaosastosta ja -myynnistä huolehtiminen kokonaisuudessaan sekä kassatyö, mutta myös some- ja kampanjatiimeissä on tilaa innokkaille tekijöille. Työtehtävät voidaan räätälöidä osaamisesi ja tavoitteidesi mukaan.

Apteekki Koilliskeskus sijaitsee vilkkaassa Prisma-keskuksessa Tampereen Linnainmaalla. Meille on helppo tulla julkisilla monesta suunnasta ja oman auton saa parkkiin ympäri vuoden lämpimään parkkihalliin. Saman katon alla sijaitsee mm. kirjasto, posti, neuvola, Alko ja samassa pihapiirissä myös terveysasema, joten asiakasvirta on tasainen aamusta iltaan. Käytössämme on IsoFixu-robotti ja Maxx-järjestelmä.

Pääapteekin lisäksi meillä on kaksi sivuapteekkia, jotka palvelevat Atalassa ja Peltolammilla arkisin klo 9.30-17.30.

Voit olla vastavalmistunut tai jo pitkän kokemuksen kerännyt ammattilainen, meidän porukkaan on kaikkien helppo tulla. Toivomme sinulta sydämellistä palveluasennetta niin apteekin asiakkaita kuin työkavereita kohtaan – kaikkeen muuhun meillä saa hyvän perehdytyksen. Kosmetiikkamyynti, esittelypäivien suunnittelu ja toteuttaminen sekä kokonaisvastuu kosmetiikkaosaston myynninkehityksestä ja muun henkilökunnan kouluttamisesta vaatii tavoitteellisuutta ja itseohjautuvuutta. Maxx-osaaminen on pieni plussa, mutta perehdytämme kyllä tarvittaessa myös Maxxiin perusteellisesti.

Jos kiinnostuit, laitahan hakemusta tai soittele proviisori Outi Vuorensolalle, outi.vuorensola@apteekit.net tai p. 044 722 7916


TAMPERE

TAMPEREEN 3. TAMMERKOSKEN APTEEKKI

Tammerkosken apteekkiin haetaan hyvät sosiaalisen median osaamistaidot omaavaa lääketeknikkoa tai lääketyöntekijää asiakaspalveluun ja asiakaspalvelua tukeviin tehtäviin 01.08.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Työsuhde voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen. Kosmetologin tutkinto luetaan eduksi.
Työkokemus apteekissa sekä Maxx -apteekkiohjelmiston käyttö entuudestaan on välttämätön.

Työtehtäviin sisältyy kassatehtäviä, lääkelogistiikan tehtäviä, verkkokaupan hoitoa sekä markkinointia.
Mikäli sinulla on lisäksi kosmetologin tutkinto, työtehtäviin sisältyy apteekkikosmetiikan myynti- ja markkinointitehtäviä.

Työympäristö on valoisa ja moderni.

Arvostamme oma-aloitteista asennetta ja sitoutumista työhön sekä halua kehittyä työssä.

Toivomme, että teet mielelläsi myös ilta- ja viikonlopputyövuoroja (tarve 1 viikonloppu /3 vko) sekä koet kauppakeskusmiljöön mieluisaksi työympäristöksi.

Palkka sopimuksen mukaan.
Kuulumme Avainapteekit -ketjuun.

Apteekki sijaitsee Tampereen ytimessä kauppakeskus Ratinassa. Apteekki on avoinna ma-pe klo 08.30-20, la 09-19 ja su 11-18.
Tarjoamme kattavat työterveyspalvelut sekä SMARTUM liikunta/kulttuuriseteliedut.

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse Marja-Leena Koistiseen, apteekkari Tammerkosken apteekki
marja-leena.koistinen@apteekit.net, puh 040 7284652.


TAMPERE

Tampereen 5. Tammelan apteekki hakee lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää äitiys- ja vanhempainvapaan sijaiseksi koko- tai osa-aikaiseen työhön. Työ voi alkaa 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtäviin kuuluu kassa- ja asiakaspalveluun, tavaralogistiikkaan sekä markkinointiin liittyviä tehtäviä.

Arvostamme palveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä sekä innostunutta ja aktiivista otetta työhön.

Lisätiedot ja hakemukset: apteekkari Erja Enoranta puh. 050 5819 207, erja.enoranta@apteekit.net.


TAMPERE

Apteekin tekninen työntekijä/lääketeknikko/kosmetologi

Tampereella Hervannassa sijaitseva Bonusapteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää. Pääset tekemään monipuolisesti apteekin työtehtäviä, joten sinulla tulisi olla vähintään kahden vuoden kokemus apteekissa työskentelystä. Työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyöskentelyä, tavaranpurkua, laskutusta ja varastonhallintaa. Jos olet kosmetologi, pääset halutessasi työskentelemään myös apteekin Kauneuspisteessä. Toivomme oma-aloitteista, kehityshenkistä ja asiakaspalvelumyönteistä työntekijää tiimiimme.
Bonusapteekki sijaitsee vilkkaassa kauppakeskus Duossa ja käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti. Kuulumme Hyvän Mielen Apteekkeihin.
Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa, mutta myös määrä- ja osa-aikainen työsuhde on mahdollinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Laita hakemus sekä CV tulemaan mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Yhteystiedot: apteekkari Helena Jalonen, p. 044 7583441 / helena.jalonen@bonusapteekki.fi


TAMPERE

KOSMETOLOGI/LÄÄKETEKNIKKO/LÄÄKETYÖNTEKIJÄ Tampereen keskustaan, Kuninkaankulman apteekkiin

Etsimme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä kosmetologia/lääketeknikkoa/lääketyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen elokuun alusta tai sopimuksen mukaan. Työssäsi vastaat mm. kosmetiikkamyynnistä, esillepanoista ja myynnin seurannasta. Tehtäviisi kuuluu myös kassatyöskentely, tavaranpurku, hyllytys ja muut apteekin tekniset työt. Apteekkikokemus on välttämätöntä. Tärkeää on myös, että pidät asiakaspalvelusta, olet innostunut työstäsi ja haluat ottaa vastuuta erilaista tehtävistä.
Apteekkimme on moderni ja viihtyisä ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Tampereen keskustassa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.
apteekkari Niina Ala-Nikkola 050 517 2751 tai niina.ala-nikkola@apteekit.net


TAMPERE

KOSMETOLOGI
Lempi apteekki, Tampere

Lempi apteekki on uusi vahvasti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin suuntautunut apteekki Tampereella.
Meillä on valoisat remontoidut tilat Lielahdessa ja monipuolinen valikoima laadukasta apteekkikosmetiikkaa. Valikoimassamme ovat mm. Vichy, LRP, RVBLab, Avene, Atopik, Aco.

Me Lempi apteekissa haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja nyt haemme tiimimme kosmetiikka-alan osaajaa.

Etsimme kosmetiikkavastaavaa, jolla on jo vahva työkokemus kosmetiikka-alalta ja asiakaslähtöinen myynnillinen työote.

Odotamme sinulta:
- kokemusta apteekkikosmetiikasta
- vahvaa osaamista kosmetiikkamyynnistä
- vastuunkantokykyä
- kykyä kehittää kosmetiikkaosastoa eteenpäin
- kosmetologin koulutusta
- kaupallinen koulutus katsotaan eduksi
- sosiaalisen median vahvaa hallintaa
- mahdollisuutta apteekkihoitolassa työskentelyyn
- joustavuutta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja

Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuutta kehittyä ammatillisesti mielenkiintoisen ja monipuolisen apteekkikosmetiikan parissa
- laadukkaat tuotevalikoimat
- mahdollisuutta kehittää omaa osaamista sekä kosmetiikkaosastoa
- viihtyisän työympäristön ja iloisen työyhteisön
- monipuoliset työtehtävät
- kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut


Hakemukset ja yhteydenotot anne.palander@apteekit.net tai puh. 050 911 7624.


TAMPERE

Lääketyöntekijä/tekninen työntekijä

Haemme osaavaan ja iloiseen joukkoomme lääketyöntekijää tai teknistä työntekijää. Haka Apteekki on kauppakeskusapteekki Tampereen Kalevassa, johon on erinomaiset liikenneyhteydet. Palvelemme asiakkaita joka päivä (ma-pe klo 9-20, la klo 9-18 ja su klo 11-18). Käytössämme ovat modernit työvälineet, kuten Pd3-apteekkijärjestelmä, Iso-Fixu varastoautomaatti, verkkoapteekki ja noutolokerikko. Työ sisältää apteekin teknisiä työtehtäviä, kuten asiakaspalvelua ja kassatyöskentelyä sekä logistisia ja varastonhallintaan liittyviä työtehtäviä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja hallitset sujuvasti tietotekniikan käytön. Suhtaudut myönteisesti uusiin asioihin, ja sinulla on reipas ja positiivinen asenne. Arvostamme kokemusta asiakaspalvelusta, myyntityöstä sekä varastonhallinnasta. Kokemus apteekkityöstä on eduksi, mutta voimme myös kouluttaa sinut työtehtäviin. Tarjoamme kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen mukavassa työporukassa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti. Meillä on hyvä yhteishenki työkavereiden kesken.

Työ alkaa sopimukseen mukaan, mielellään syyskuussa 2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen 5.8.2024 mennessä osoitteeseen marja.ritala@apteekit.net.
Lisätietoja apteekkari Marja Ritala, 050 5252476.


TAMPERE

Haemme Sammon apteekkiin Tampereelle kokoaikaista teknistä työntekijää 2.1.2023 alkaen.

Työtehtäviin kuuluu mm. kassapalvelua, logistiikkaa ja lääkkeiden kuljetusta hoitokoteihin. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta apteekista.

Tarjoamme mukavat työkaverit ja viihtyisät uudet työtilat. Apteekkimme on auki ma-pe 9-19 ja la 9-15.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja antaa:

apteekkari Heli Suppula
heli.suppula@apteekit.net


TAMPERE

Lääketeknikko ja/tai kosmetologi
Sivuapteekkimme kosmetologi palaa kotikonuilleen, joten

Jos pidät monipuolisesta työnkuvasta ja asiakkaiden kanssa työskentelystä, olet oma-aloitteinen asioihin perehtyvä ja mielellään hallitset Pd3-ohjelmiston työhösi kuuluvilta osin, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö vakituiseen työsuhteeseen. Pääasiallinen työpaikkasi on Villilän sivuapteekissa, mutta tarvittaessa työskentelet myös Tesoman apteekissa. Apteekkimme kuuluu avainapteekkiketjuun, joten markkinointiosaaminen ja esillepanotaito on plussaa. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan viimeistän helmikun alussa. Lisätietoja saat tarvittaessa apteekkari Eila Tervolalta (eila.tervola@tesomanapteekki.fi, tai proviisori Asta Ahoselta proviisori@tesomanapteekki.fi puh. 010 420 4711. Kysy rohkeasti ja laita hakemus+CV tulemaan! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


TAMPERE

Lielahden apteekin annosjakeluyksikkö Vantaalla


PHARMAC FINLAND ETSII LÄÄKETYÖNTEKIJÄÄ


Haluatko työskennellä nuorekkaassa työtiimissä alan näköalapaikalla? Kaipaatko työhösi merkityksellisyyttä?


Etsimme annosjakelutiimiimme positiivista, reipasta lääketyöntekijää työsuhteeseen tuotannon prosessi- ja laatutyöhön. Haemme ensisijaisesti lääketeknikon koulutuksen tai muun terveydenhuoltoalan koulutuksen omaavia henkilöitä. Avointa paikkaa voi hakea myös muulla soveltuvalla koulutuksella; asenne ratkaisee!


Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Olet reipas ja aikaansaava, pystyt itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn.

Meillä on rento, matalan hierarkian työkulttuuri. Työsuhde-etuina tarjoamme osaamisen myötä kehittyvän tehtäväkentän, kattavat työterveyspalvelut, lounasedun, kulttuuri – ja liikuntaedun ja monipuoliset tuotannon työtehtävät tuotantotiloissamme Vantaalla.


Annosjakelutuotantoomme voit tutustua tästä:
(https://www.youtube.com/watch?v=yei4rV999Is)

Et tarvitse annosjakelusta aiempaa kokemusta, sillä tarjoamme kattavan ja laadukkaan perehdytysohjelman. Työt tehdään pääasiassa arkisin päivävuoropainotteisesti ja työaika voidaan sopia joko kokoaikaiseksi tai osa-aikaiseksi. Työn aloitusajankohta sovittavissa joustavasti, mieluiten heinä-elokuun aikana. Palkkaus apteekin työntekijöiden TES:n mukainen.


Lähetä avoin hakemuksesi +cv kotisivuiltamme 10.6.2021 mennessä osoitteessa:
https://www.oma-annos.fi/toihin-pharmacille/. Lisätietoja voit tiedustella ma-pe klo 10-14 Riitta Tapperilta, puh. 040 732 6624.


Pharmac Finland Oy on valtakunnallisesti merkittävä, lääkkeiden koneelliseen annosjakelupalveluun ja lääkitysturvallisuuspalveluihin erikoistunut suomalainen yritys. www.oma-annos.fi.


TAMPERE

LÄÄKETEKNIKKO / TEKNINEN TYÖNTEKIJÄ
Koskikeskuksen apteekki Tampere

Etsimme iloiseen joukkoomme aktiivista ja oma-aloitteista osaavaa työntekijää vakituiseen työsuhteeseen.
Toivomme sinulta rohkeutta tarttua työhön, asiakaspalvelu henkisyyttä ja että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Päätöitäsi ovat apteekin teknisen tehtävät, kuten kassatyöskentely, tavaralogistiikka, sekä laskutus.
Olemme Maxx-apteekki.
Avoinna arkisin 9-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-18.

Tarjoamme mukavan työympäristön ja laajat työterveyspalvelut, sisältäen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
Laitathan, hakemuksen ja CV:n sähköpostilla anne.hautanen@apteekit.net


TAMPERE

LÄÄKETEKNIKKOA TAMMEDICA APTEEKKIIN

Haemme lääketeknikkoa, jolla on positiivisen empaattinen ote asiakaspalveluun, ihmisten kohtaamiseen ja innostusta apteekkityöhön.

Jos sinulla on vahva apteekkityökokemus, niin tässä on sinulle hieno mahdollisuus kehittyä apteekkialan monipuoliseksi osaajaksi osana huippu työyhteisöämme!
Työ on vakinainen. Edellytämme aiempaa apteekkityökokemusta. Työssä tarvitaan ajokortti, sujuvaa suomen kielen taitoa ja muu kielitaito on eduksi. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, positiivista työotetta ja oppimisintoa. Hyvät IT- ja sometaidot plussaa.
Arvostamme avoimuutta, yhdessä tekemistä, työtovereiden auttamista ja kannustamista työssä kehittymisessä, mikä luo perustan työssäjaksamiselle. Haluamme myös sinun jakavan yhteiset arvomme ja viihtyvän meidän ja asiakkaittemme kanssa!
Työnkuvasi Tammedica apteekissa:
- kassapalvelu, hyllytys
- esillepanot, kampanjat
- tilaukset, tavaran vastaanotto
- taloushallintoa, myynninseurantaa

Olemme avoinna ma-pe 8-19, la-su 10-16. Sijaitsemme Tays Keskussairaalassa. Käytössämme on ROWA robotti ja MAXX järjestelmä.
Lähetä hakemuksesi ja CV marianne.tuominen@apteekit.net ja kysy lisätietoja. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. P:0405741013


TURENKI

Hei lääketeknikko tai tekninen työntekijä! Tule meille töihin Turengin apteekkiin. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Meillä on mukava työporukka ja kivat asiakkaat ja keväällä pääsemme muuttamaan upouusiin tiloihin Turengin keskustaan valmistuvaan kauppakeskukseen. Arvostamme aiempaa kokemusta apteekkityöstä, mutta tarvittaessa koulutamme tehtäviin. Ota pikaisesti yhteyttä apteekkari Kirsi Myllynpää 03-688 2220 tai 040-8644723


TURKU

Turun Keskus-Apteekki Länsikeskuksen Prismassa etsii mukavaan joukkoonsa osaavaa lääketeknikkoa tai lääketyöntekijää. Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja toivomme sinun pystyvän työskentelemään kokoaikaisesti, mutta otamme huomioon myös osa-aikatoiveet. Työsuhde voi alkaa vaikka heti tai sopimuksen mukaan.

Toivoisimme sinun olevan positiivisen reipas, joustava, oma-aloitteinen ja pitävän asiakaspalvelusta. Kokemus laskutuksesta ja muista konttoritöistä Maxx-apteekkijärjestelmällä katsotaan eduksi. Koska työnkuvaan kuuluu myös apteekkikuljetuksia, ajokortti on välttämätön.
Aukioloaikamme ovat vaihtelevat: ma-pe 9-20, la 9-17 ja su 12-16.

Yhteydenotot apteekkari Minna Jaanson, minna.jaanson@apteekit.net tai p. 040 1962 060.


TURKU

Turun 8.Linnan apteekki hakee mukavaan ja rentoon joukkoonsa asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Myös määräaikainen työsuhde voi tulla kysymykseen. Työn voi aloittaa jo syyskuun aikana tai sopimuksen mukaan.
Tarjoamme sinulle hyvin monipuolisia työtehtäviä. Niihin kuuluvat esimerkiksi logistiikka, asiakaspalvelu, somistus ja markkinointi. Aiempi kokemus apteekkityöstä sekä MAXX-järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, laajaa osaamista ja iloista mieltä!
Sijaitsemme Turun ydinkeskustassa hiljattain laajennetuissa ja uudistetuissa tiloissa. Apteekissa on Maxx-järjestelmä ja Rowa-robotti. Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoja ota yhteyttä Juha Rahikkaan (040 5167062) tai juha.rahikka@apteekit.net. Halutessasi voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla.


TURKU

Töitä tarjolla kasvavassa joukossamme! Haemme farmaseuttia ja teknistä Turun Tampereentien apteekkiin. Tässä hyvä tilaisuus myös keikkatyöstä kiinnostuneelle farmasian ammattilaiselle tai alan opiskelijalle.

Apteekki sijaitsee ympärivuorokauden palvelevan Tampereentien Prisman yhteydessä hiljattain uudistuneissa tiloissa. Käytössämme on Pd3 -apteekkijärjestelmä. Apunamme on myös laajat tietokannat lääkeneuvontaan ja varastoautomaatti Rowa helpottamassa lääkkeiden keräilyä ja parantamassa lääketurvallisuutta. Koulutamme tarvittaessa apteekkiohjelman ja tietokantojen käyttöön.

Työsuhde voi olla vakituinen tai määräaikainen. Työaika voidaan sopia toiveesi mukaan koko- tai osa-aikaisena. Palvelemme joka päivä 7-23. Laajat aukioloajat mahdollistavat joustavan työvuorosuunnittelun, joten työ sopii myös opiskelijalle tai muun työn oheen lisätyöksi. Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuus työsuhdeasuntoon tarvittaessa.

Apteekkimme on koulutusmyönteinen ja henkilökunnalle tarjotaan kilpailukykyiset työsuhde-edut. Apteekissa on hyvä ilmapiiri ja mukavat työkaverit.

Ota rohkeasti yhteyttä apteekkariin tai proviisoreihin niin kerromme lisää puh. 02-238 1457 tai turku15@apteekit.net.


TURKU

Länsikeskuksen apteekki lääketeknikko

Haemme vahvistukseksemme lääketeknikkoa/lääketyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 20.11.2023-31.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtäviisi kuuluu mm. toimiminen asiakaspalvelussa apteekin ulosmenokassalla, tavaranpurku sekä varastointiin ja tuotteiden hyllytykseen liittyviä tehtäviä. Työajat vaihtelevat apteekin aukioloaikojen mukaisesti.

Tehtävässä toivotaan lääkealan perustutkintoa (lääketyötekijä/lääketeknikko) ja muutaman vuoden työkokemusta (mielellään vähintään 3 vuotta) vaihtelevissa tehtävissä avoapteekissa. Sinulle on itsestään selvää, että olemme apteekissa nimenomaan asiakkaitamme varten. Olet kiinnostunut apteekin toiminnasta, toimintatavoista sekä oman ammatillisen pätevyytesi jatkuvasta kehittämisestä.

MAXX -apteekkijärjestelmän sujuva hallinta katsotaan eduksi. Myös yleisimpien IT-ohjelmistojen (kuten MS-Office) osaaminen on eduksi.

Olet käytännönläheinen, aloitteellinen ja Sinulla pysyvät langat käsissä. Otat vastuuta ja toimit työtehtävissäsi tehokkaasti apteekin yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Vastaat osaltasi asiantuntevasta ja apteekin ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta. Tartut innokkaasti erilaisiin tehtäviin. Olet kehitysmyönteinen ja kykenet tekemään esityksiä apteekin toiminnan ja oman tehtäväsi jatkuvaksi parantamiseksi.

Tarjoamme näköalapaikan kehittyvässä apteekissa. Palkkaus määräytyy kokemuksesi ja kykyjesi mukaan. Tehtävä on kokoaikainen. Työ voidaan aloittaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava proviisori Tiiamari Gröndahl (puhelin 050 – 551 3677) 4.10. klo 9-16, 9.10. klo 15-17 tai 11.10. klo 12-16 sekä valinnassa avustava konsultti Kari Engelbarth (puhelin 040 - 050 1024) 5.10.,6.10.,12.10. ja 13.10. klo 11-13.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.10.2023 sähköpostitse osoitteella
hakemukset@lansikeskuksenapteekki.fi.


TURKU

Tervetuloa osaksi tiimiämme Skanssin Apteekiin - TURKUUN

Haemme LÄÄKETEKNIKKOA - LÄÄKETYÖNTEKIJÄÄ täydentämään iloista ja nuorekasta tiimiämme. Arvostamme hyvää asennetta ja reipasta mieltä. Kokemuksella ei ole väliä, koska tekemällä oppii ja opetamme mielellämme. Voimme luvata sinulle maailman parhaat työkaverit!

Olit sitten kiinnostunut markkinoinnista, asiakaspalvelusta tai verkkoapteekista, meillä pääset kehittämään osaamistasi ja erikoistumaan sinua kiinnostaviin tehtäviin.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden kouluttautua sekä Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun. Apteekilla on välipalaa tarjolla ja toisinaan lähdetään porukalla virkistäytymään.

Juuri remontoitu ja laajentunut apteekkimme sijaitsee Skanssin kauppakeskuksessa hyvien liikenneyhteyksien päässä, autoilijoille parkkitilaa löytyy rajattomasti. Meillä on käytössä upouusi Rowa-lääkerobotti. Apteekki on auki viikon jokaisena päivänä, voit siis liittyä tiimimme koko- tai osa-aikaisesti!

Voit soittaa tai laittaa sähköpostia, keskustellaan lisää!
Apteekkari Petri Kumlin 0407089112 petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai proviisori Kim Forsen puh. 0401919583. Heinäkuussa pyydämme yhteydenotot Kim Forsenille.


VAASA

Vaasan Vanha Apteekki hakee reipasta ja palveluhenkistä lääketyöntekijää/lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Tarvittaessa voimme toki keskustella osa-aikaisuudesta esimerkiksi opiskelusi ohessa.
Aloittaa voit 1.9. tai sopimuksen mukaan.

Olemme joukko iloisia apteekkialan ammattilaisia ja palvelemme vaasalaisia aivan kaupunkimme keskustassa, torin laidalla. Vaikka olemme Vaasan Vanhin yritys, olemme mieleltämme nuorekkaita. Käytämme MAXX-ohjelmaa ja apunamme on Consis-robotti. Tule ja liity joukkoomme!
Ota reippaasti yhteyttä ja tule tapaamaan meitä!
Yhteydenotot sähköpostitse: anja.borgmastars@apteekit.net

Är Du den person vi söker? Vi söker en läkemedelstekniker till Gamla Apoteket i Vasa som tycker om att jobba med kundbetjäning. Vi erbjuder fast anställning och är öppna och flexibla angående arbetstider mm. Om du bara vill jobba en kortare period går det också bra. Vi använder oss av MAXX och har en Consis-robot till hjälp. Du kan börja 1.9 eller enligt överenskommelse på hel- eller deltid – det som passar dej bäst. Välkommen! Ta kontakt så fort som möjligt. email: anja.borgmastars@apteekit.net


VALKEAKOSKI

Valkeakosken keskusapteekissa avoinna teknisen apulaisen paikka.
Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin klo 8-16 väliin. Iltavuoroja 12-20 joskus myös, viikonloppuvuoroja harvemmin. Peruspalkka 1887 €/kk .
Työtehtäviin kuuluu saapuvan tavaran vastaanottoa, joka
edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi toivomme asiakaspalvelutaitoja ja tiimityötaitoja sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Meillä on käytössä pd3 apteekkiohjelma.
Sosiaalisen median taidot ovat plussaa, samoin apteekkikosmetiikan tuntemus. Apteekkityökokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Työhön kuuluu myös lääkkeiden kotiinkuljetukset, joista maksetaan matkakorvaukset. Lisäksi kirjanpitoaineiston kokoamista voi kuulua työtehtäviin. Kysymykset sekä hakemus, suosittelijat ja CV mahdollisimman pian: nina.kettunen@apteekit.net, puh 0505256770


VALKEAKOSKI

APTEEKIN TEKNINEN KESÄKSI

Kasvava Valkeakosken Uusi Apteekki hakee kesätöihin apteekin teknistä. Aloitus sopimuksen mukaan. Aiempi apteekkikokemus katsotaan eduksi.

Soita ja kysy lisää: apteekkari Santero Morri 045 604 9922
sähköposti: santero.morri@uusiapteekki.net


VALKEALA

PROVIISORI TAI FARMASEUTTI VALKEALAN APTEEKKIIN (KOUVOLA)
Valkealan apteekki Kouvolassa hakee proviisoria tai farmaseuttia määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2023 loppuun saakka. Työ voi alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Tarjolla on asiakaspalvelun lisäksi monipuolisia työtehtäviä. Työnkuvaa voidaan räätälöidä kiinnostuksesi mukaan.
Apteekkimme sijaitsee S-marketin yhteydessä Valkealan kirkonkylän taajamassa n. 10 km Kouvolan keskustasta. Sivuapteekkimme on Utissa ABC-liikenneasemalla.
Meillä on käytössä pd3-apteekkijärjestelmä ja EasyMedi-tilausjärjestelmä.
Aukioloaikamme ovat inhimilliset, ma-pe 8.30-18, la 8.30-15. Sivuapteekki on avoinna ma-pe 10-17.
Lisätiedot ja yhteydenotot:
apteekkari Rita Heinonen puh.: 040 707 2640, 040 764 3307, s-posti: rita.heinonen@apteekit.net


VANTAA

Tule töihin apteekin palvelupisteeseen lentokentälle!

Nyt olisi tarjolla kansainvälisestä meiningistä innostuvalle mielenkiintoinen työpaikka täysin poikkeuksellisessa ympäristössä!

Tikkurilan Uudella Apteekilla on kaksi apteekin palvelupistettä Hki-Vantaan lentokentällä, toinen Schengen ja toinen Non-Schengen -alueella. Molemmissa palvelupisteissä on tällä hetkellä nimetyt palvelupisteen hoitajat.

Palvelupisteet ovat auki joka päivä klo 6-20, joten tarvitsemme lisää työntekijöitä joko vakituisiin tai osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Palvelupisteen työntekijältä ei edellytetä farmaseuttista koulutusta, mutta toivomme kokemusta terveydenhuollosta tai lääkealalta. Sovit tehtävään, jos asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja palvelet sujuvasti myös englanniksi. Myös muiden kielten taito on plussaa.

Kysy rohkeasti lisää tehtävästä ja laita hakemusta tulemaan!

Yhteydenottoasi odottaen,
proviisori Annika Koivisto
p. 09 823 5040
tikkurilan.uusiapteekki@tikkurilanuusiapteekki.fi
https://www.tikkurilanuusiapteekki.fi/


VANTAA

VANTAA

Hakunilan Apteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää. Koulutuksenasi voi olla myös esimerkiksi kosmetologi tai merkonomi, jolloin opetamme sinulle lääketeknikon tehtävät ja voit halutessasi suorittaa lääketeknikon tutkinnon oppisopimuksella.

Työnkuvan keskeisimmät osa-alueet ovat: tavaranpurku FIXU-varastoautomaatilla ja kassatyöskentely. Hoidat myös apteekin lääkekuljetuksia, joten ajokortti on välttämätön. Lisäksi saat omia vastuualueita kiinnostuksen ja osaamisesi perusteella. Kokemus vastaavista töistä on eduksi.

Apteekkimme on remontoitu ja meillä on MAXX-apteekkiohjelma sekä Fixu-varastorobotti. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun.

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä mm. Tikkurilan juna-asemalta, Kehä III:sen ja Lahden moottoritien risteyksessä. Olemme avoinna ma-pe 8-20, la 9-18 ja su/pyhä 11-17 ja työaikasi vaihtelee aukioloaikojen mukaan.

Olet positiivinen, pidät asiakaspalveluista ja tekemisen meiningistä. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit! Työsuhde voi alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Toivomme kokoaikaista teknistä työntekijää, mutta otamme huomioon mahdolliset osa-aikatyötoiveet.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä p. 0400-635575 / apteekkari Katja Keskiaho tai p. 09-8770580 / proviisori Oona Ojala tai lähetä suoraan hakemus 30.6.2021 mennessä osoitteeseen: katja.keskiaho@apteekit.net.


VANTAA

Pähkinärinteen apteekki hakee lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää

Haemme Pähkinärinteen apteekkiin Vantaalle teknistä työntekijää/lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu mm. kassa/asiakaspalvelua, tavaralogistiikkaa, kampanjatuotteiden esillepanoa sekä myyntihyllyjen ylläpitoa. Jos sinulla on iloinen, positiivinen ja palveluhenkinen asenne ja reipas työote, saatat olla etsimämme henkilö. Ajokortti katsotaan eduksi. Työ alkaa elo-syyskuussa 2022 sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse janne.mikkola@apteekit.net. Lisätiedustelut arkisin klo 12-15 apteekkari Janne Mikkola, 040-5260360 tai sähköpostitse.


VARKAUS

Varkauden Vanha Apteekki etsii lääketeknikkoa tai apteekikokemusta omaavaa teknistä työntekijää vanhempainvapaan sijaiseksi 1.3.2024 alkaen. Aptekkimme sijaitsee Varkauden Prismassa ja lisäksi meillä on sivuapteekit Käpykankaalla ja Könönpellossa. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä. Meihin on mahdollista tutustua lähemmin osoitteessa www.varkaudenvanhaapteekki.fi. Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse apteekkari Kirsi Puuruselta (kirsi.puurunen@apteekit.net) tai puhelimitse proviisori Suvi Kärkkäiseltä puh. 017-266 4712


VILPPULA

Pitkäaikaisen lääketeknikko-kosmetologimme lähtiessä uusien opintohaasteiden pariin, etsimme uutta apteekin teknisen työn tekijää. Aiempi kokemus apteekista tai alasta ei ole välttämätön, kuten ei myöskään mahdollinen tutkinto. Työhön opetetaan ja perehdytetään. Oppisopimuskoulutus lääketeknikoksi työn ohessa on mahdollista.

Työtehtävät sisältävät asiakaspalvelua, tavaroiden tilaamista, laskutusta, markkinointia ja tuoteryhmähallintaa. Apteekkimme kuuluu valtakunnalliseen Avainapteekkiketjuun ja käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä.

Vilppulan apteekki on pienehkö, mutta aktiivinen lääke- ja terveydenhuollon toimija Pohjois-Pirkanmaan luonnonkauniissa Vilppulassa. Hakemukset voi toimittaa osoitteeseen anu.mikkola@apteekit.net. Annan mielelläni myös lisätietoja sähköpostitse!


Apteekkihaku

Löydä lähin Apteekkisi

Lääkehaku

Hinnat, saatavuus ja korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä