Tärkeä tiedote   |  05.07.2018  Verenpainelääkkeitä asetettu jakelukieltoon

Muut avoimet työpaikat

HELSINKI

Ruoholahden Ässäapteekki Helsingissä hakee kokoaikaista lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen elokuusta-syyskuusta 2018 alkaen. Työhön kuuluu mm. taksan ajot, tilauksien käsittelyä ja purkua, kassatyötä, asiakaspalvelua sekä hyvityspyyntöjen käsittelyä. Kielitaito, Maxx-tietojärjestelmän osaaminen ja alan kokemus katsotaan eduksi. Apteekki on auki myös viikonloppuisin joten viikonloppuvuorot kuuluvat myös työnkuvaan. Yhteydenotot ja tiedustelut apteekkari Minna Uusitalo 6.8 jälkeen p. 050-3388571 tai hakemukset Cv:n kanssa palkkatoiveineen osoitteeseen minna.uusitalo@apteekit.net. Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella metroaseman läheisyydessä.


HELSINKI

Haemme vakituiseen työsuhteeseen teknistä työntekijää/lääketeknikkoa/farmanomia Munkkiniemen apteekkiin Helsinkiin. Työnkuvaan kuuluu mm. tavaralogistiikka, laskutus sekä asiakaspalvelutyö. Tietotekniikkataidot, ajokortti sekä kokemus Salix-apteekkijärjestelmän käytöstä katsotaan eduksi. Apteekki on avoinna arkisin 8-18.30 ja lauantaisin 9-15.

Työ alkaa 1.8.2018 tai sopimuksen mukaan.


Lähetä hakemuksesi sähköpostitse info@munkkiniemenapteekki.fi

Lisätiedustelut apteekkari Liisa Kärkkäinen ja proviisori Jenni Pikkarainen, puh 09 477 0100


HELSINKI

LASKUTTAJA/TEKNINEN TYÖNTEKIJÄ
Laskuttajana vastaat apteekin laskutuksesta. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa uusien tiliasiakkuuksien perustaminen, laskujen lähettäminen, maksusaatavien seuranta ja niiden perintä, vastaaminen laskutuksiin liittyviin kyselyihin, tilitykset, excel-taulukoiden työstäminen (myynnit, keskimyynnit, asiakasraportit) jne. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat teknisen työntekijän tehtävät apteekissa.
Olet merkonomi, tradenomi tai sinulla on muu tehtävään soveltuva koulutus tai vankka osaaminen.
Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta laskutus -tehtävien puolelta, mahdollista kokemusta Salix-apteekkijärjestelmästä ja olet motivoitunut oppimaan uutta. Osaat suunnitella työpäiväsi, priorisoida työtehtävät ja olet luonteeltasi järjestelmällinen. Lisäksi olet työntekijänä oma-aloitteinen, toiminnassasi johdonmukainen, pitkäjänteinen ja yhteistyökykyinen. Kommunikoit hyvällä suomen kielen taidolla niin suullisesti kuin kirjallisesti. Työsi on itsenäistä ja olet täten itseohjautuva ja motivoitunut.
Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa, mutta kuitenkin rennossa työyhteisössä, nykyaikaiset työkalut ja viihtyisän työympäristön turvallisessa ja vakavaraisessa organisaatiossa. Nykyinen laskuttajamme on jäämässä ansaituille eläkepäiville, mutta saattaa sinut alkuun tehtävissäsi. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Kannelmäessä.
Kiinnostuitko tehtävistä? Lisätietoja saat soittamalla Kannelmäen Keskusapteekkiin, Kirsi Yritys, p. 041-5069670. Jätä kirjallinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 30.6.2018 mennessä osoitteeseen kirsi.yritys(at)gmail.com
Saatamme poistaa hakemuksen sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis laittamaan hakemuksesi paikkaan niin pian kuin mahdollista.


HELSINKI

Farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle ilta / viikonlopputöitä tuntitöinä, myös Olarin apteekissa 1.10. 2017 alkaen.


VANTAA

Etsimme iloiseen porukkaamme työkokemusta omaavaa lääketeknikkoa. Vastuualueesi tulisi olemaan apteekin tavaravirtojen hallinta ja niiden kehittäminen. Käytössä vielä salix mutta tulevaisuudessa häämöttää järjestelmän muutos. Tule kehittämään logistiikkaa. Toki hallitset muutkin lääketeknikon tehtävät sekä pidät asiakaspalvelusta. Olet joustava ja hoksaava. Ilman huumoria ei meillä pärjää. Kaikki muu osaaminen iso plussa. Aloitus elo/syyskuussa. Jos kiinnotuit, ota yhtyttä apteekkari Kirsi Paulamäki 0400 814126, Tikkurilan Asema Apteekki


VANTAA

HAETAAN TÖIHIN!
Vantaanportin apteekki hakee vakituiseen työsuhteeseen reipasta ja asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää. Apteekkimme sijaitsee kauppakeskus Jumbossa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Työ sisältää mm. kassatyöskentelyä, tavaralogistiikkaa, myyntihyllyjen ylläpitoa, siistimistä ja mahdollisesti kosmetiikkamyyntiä. Olemme avoinna kauppakeskus Jumbon aukioloaikoina ark. 8-21, la 9-21 ja su 11-18. Meillä on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä. Työ alkaa 1.8.2018.
Liity rentoon ja nuorekkaaseen, noin 25 henkilön, työporukkaamme ja otathan yhteyttä!
apteekkari Jari Kiviranta jari.kiviranta@salnet.fi


NURMIJÄRVI

Kaikki työpaikat on täytetty tällä hetkellä


ESPOO

Tapiolan Otso apteekki hakee teknistä apulaista 1.8.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan vakituiseen työsuhteeseen. Otso on asiantunteva apteekki muuttuvassa Tapiolassa ja asiakaskuntamme sekä henkilökuntamme takaavat varmasti viihtymisen joukossamme! Apteekillamme on myös sivuapteekki Otaniemessä, joka muuttaa uusiin liiketiloihin elokuun lopussa. Ota yhteyttä puhelimitse proviisoreihimme 09 43915232 tai lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen tapiolanotsoapteekki@apteekit.net Tervetuloa joukkoomme!


ESPOO

Viherlaakson apteekki Espoossa etsii reipasta, oma-aloitteista ja myönteistä lääketeknikkoa/lääketyöntekijää/teknistä apulaista. Hyvät ATK-taidot ovat eduksi ja arvostamme apteekkikokemusta. Tehtävä sopii esimerkiksi välivuotta pitävälle, syksyllä 2019 opiskelemaan aikovalle ja toimii myös hyvänä näköalapaikkana farmasian opintoja suunnittelevalle. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Viihtyisä apteekkimme sijaitsee luonnonkauniissa Viherlaaksossa vanhan Turuntien varrella. Tervetuloa mukavaan työyhteisöömme! Apteekki on avoinna ma-pe 8:30-19 ja la 9- 15. Tiedustelut/hakemukset: johtava proviisori Juhani Mäntylä, puh. 09-84927510, s-posti juhani.mantyla@apteekit.net


TURKU

Haemme teknisiä työntekijöitä (mm. opiskelijoita) ilta- ja viikonlopputöihin (tuntimäärä erikseen sopien) heti tai sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai kim.forsen@skanssinapteekki.fi. Tiedustelut: apteekkari Petri Kumlin puh. 020 7928480, petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai proviisori Kim Forsén puh. 020 7928480, kim.forsen@skanssinapteekki.fi


YLÖJÄRVI

Haemme joukkoomme kahta teknistä työntekijää sekä tuntityöntekijöitä ilta- ja viikonlopputyöhön.
Olet asiakaspalveluhenkinen, ripeä, tarkka, joustava olet etsimämme henkilö. Ajokortti on välttämätön. Kokemus alalta katsotaan eduksi.
Tiedustelut: Arja Ihantola-Vormisto p. 040-5345599
Lähetä hakemus arja.ihantola-vormisto@elona-apteekki.fi


SAVONLINNA

Iloisen asiakaspalvelun Savon Apteekissa, Savonlinnassa on töitä tarjolla useammallekin tekniselle työntekijälle syksystä 2018 alkaen. Jos olet lääketeknikko tai Sinulla on muuten jo kokemusta apteekkityöstä, niin otathan yhteyttä apteekkari Sari Mujuseen niin jutellaan lisää. Mahdollisuus sekä kokoaika- että osa-aikaisiin töihin. sari.mujunen@apteekit.net, p. 050 3772420


LIEKSA

Haemme Lieksan uuteen apteekkiin reipasta ja asiakaspalvelusta tykkäävää farmaseuttia 1.8.-30.11.2018. Tarjolla on todennäköisesti pidempikin aika tai mahdollisesti vakinainen työpaikka. Apteekissamme on MAXX-käyttöjärjestelmä. Teemme myös lääkevalmistusta ja annosjakelua.


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM