Muut avoimet työpaikat

ESPOO

Etsintäkuulutus! Tapiolan apteekki hakee teknistä työntekijää ilta- ja viikonloppuavuksi.
Hakijan haluamme olevan iloinen ja työtä pelkäämätön. Hänellä olisi hyvä olla Pd3-kokemusta sekä muutakin kielitaitoa kuin suomi.
Apteekkimme sijaitsee Ainoan kauppakeskuksessa ja on auki vuoden jokaisena päivänä.
Hakemukset osoitteeseen: tapiola.espoo@apteekit.net
Lisätietoja puhelimitse 09-4520130 apteekkari Risto Kanerva.


ESPOO

Tapiolan Otso apteekki (Espoon VII apteekki) hakee koko- ja osa-aikaista teknistä apulaista/farmasian opiskelijaa/lääketeknikkoa ilta- ja viikonlopputöihin. Haemme joukkoomme asiakastyöstä pitävää reipasta kollegaa ja aikaisempi työkokemus apteekissa katsotaan eduksi. Sekä henkilökunta että Tapiolan mukavat asiakkaat takaavat viihtymisen joukossamme! Apteekki on avoinna arkisin 8-20.15 ja lauantaisin 9-18. Ota yhteyttä puhelimitse proviisoreihimme 09-4391 5222 tai sähköpostilla tapiolanotsoapteekki@apteekit.net


HARJAVALTA

Harjavallan apteekki hakee iloiseen joukkoonsa reipasta ja oma-aloitteista lääketeknikkoa tai lääketyöntekijää. Käytössämme on MAXX-järjestelmä ja kuulumme Avainapteekkeihin.
Apteekkimme on avoinna ma-pe 9-20 ja la 9-15 (kesäaikana 1.6.-31.8. ma-pe 9-19 ja la 9-15).
Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
apteekkari Minna Lang p. 040 518 5048 minna.lang@apteekit.net
proviisori Sanna Räntilä p. 02 531 1500 proviisori.harjavalta@apteekit.net


HELSINKI

Erottajan apteekki hakee joukkoonsa kokenutta ja asiakaspalvelusta innostunutta lääketeknikkoa tai teknistä apulaista määräaikaiseen työsuhteeseen hoitovapaan sijaiseksi 15.11.2020 asti. Osaat käyttää itsenäisesti, sujuvasti ja monipuolisesti Maxx -apteekkiohjelmaa. Vastuullasi olisi apteekin yleisimmät logistiikkatehtävät. Kassatyöskentely sekä asiakaspalvelutyö on sinulle tuttua. Suhtaudut työhön reippaalla asenteella ja sinulta löytyy myös halua ja innostusta kehittää apteekkimme logistiikkatoimintoja. Kosmetologin koulutus katsotaan eduksi.

Lähetä meille avoin työhakemus ja CV, jossa vakuutat meille olevasi tarvitsemamme henkilö. Haemme ensisijaisesti kokoaikaista työntekijää mutta otamme huomioon muutkin työaikavaihtoehdot. Työhön kuuluu myös iltoina ja viikonloppuina työskentelyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Olemme avoinna ma-pe 9-21, la 9-19, su 11-18 sekä myös useimmat juhlapyhät. Toimimme Helsingin keskustan Stockmannin tiloissa.

Hakemukset:

Seppo Oksanen
Apteekkari
seppo.oksanen@apteekit.net

Maria Koski
Proviisori
mariakoski@erottajanapteekki.com

Tiedustelut: puh. 040 920 8066

Ilmoitus jätetty 25.6.2019


HELSINKI

Etelä-Haagan apteekin farmanomi jää eläkkeelle 1.1.2019.Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää, farmanomia tai lääketeknikkoa.Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.Apteekissamme on Salix-järjestelmä.Työkuvaasi kuuluvat logistiikka,laskutus,kassapalvelu ja muut apteekin tekniset työt.Ajokortti pitäisi myös olla.Apteekkimme on avoinna ark. klo 8.30-18.00 ja la klo 9-14.00.Työhakemukset pyydämme lähettämään apteekkari Eeva Karille: sähköposti eeva.kari@apteekit.net
Tiedustelut p.09-5872600 Eeva Kari tai proviisori Kirsti Kivimäki


HELSINKI

Triplan apteekki (nyk. Flemarin apteekki) hakee teknisiä apulaisia, lääketeknikoita ja/tai kosmetologeja lokakuussa kauppakeskus Mall of Triplassa avattavaan apteekkiin.
Pidät asiakaspalvelusta ja olet valmis haasteisiin, mitä uusi liikepaikka tuo tullessaan ja olet osaltasi halukas kehittämään apteekin palveluita.
Kuulumme Avain-apteekki ketjuun, käytössä on Pd3-järjestelmä ja apteekkiin tulee robotti.
Myös farmasian opiskelijoille tarjolla ilta- ja viikonlopputöitä.
Lisätietoja apteekkari Ari Sojakka tai farmaseutit Maria Laire, Anne-Mari Tuovinen ja Matias Kuusisto, puhelin 097745620 tai ari.sojakka@gmail.com


HELSINKI

Vuosaaren UUTEEN apteekkiin haetaan työntekijää Maxx-apteekin teknisiin tehtäviin.

Olemme pieni ja pirtsakka apteekki, jossa tehdään asiakaspalvelutyötä suurella sydämellä.

Pääset tekemään monipuolisesti apteekin työtehtäviä mm. varastonhallintaa, tilaamista, saavuttamista ja laskutusta.

Tervetuloa joukkoomme iloisten pohjoisvuosaarelaisten pariin.

Lähetä CV ja hakemus: minna.pappila@vuoapteekki.fi


HUITTINEN

Työntekijämme on jäämässä eläkkeelle. Haemme Huittisten apteekkiin oma-alotteista, reipasta ja positiivisen työotteen omaavaa lääketeknikkoa/lääketyöntekijää/teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen. Käytössämme Maxx ja Iso Fixu -robotti.
Tervetuloa joukkoomme!
Lisätietoja ja hakemukset
martina.jons-kari@seutuposti.fi, puh. 040 7373241


IISALMI

Iisalmen Priima apteekissa on äitiyslomansijaisuus lääketeknikolle tai kosmetologille!

Olet ystävällinen ja reipas, pidät asiakaspalvelusta ja olet valmis oppimaan uutta. Työtehtäviäsi on mm. logistiikka, asiakaspalvelu ja kassatyöskentely, laskutus, markkinointi ja tuotteiden esille laitto. Tietotekninen osaaminen on plussaa, ajokortti vättämätön.

Priima apteekki on pirteä kauppakeskusapteekki Prisman yhteydessä. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja fixu-robotti. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Työt voit aloittaa syyskuussa tai sopimuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää: apteekkari Eija Kari, puh. 040 503 8005, eija.kari@apteekit.net tai proviisori Anneli Turunen, puh. 017 813 000, anneli.turunen@apteekit.net.


JYVÄSKYLÄ

Jyväskylän Uusi Apteekki etsii joukkoonsa apteekkityössä viihtyvää lääketeknikkoa!

Olet ystävällinen, rakastat asiakaspalvelua ja sopeudut uuden työpaikan käytäntöihin. Selviät lääketeknikon työtehtävistä itsenäisesti ja osaat toimia ryhmässä. Tietotekninen kokemus on eduksi, ajokortti sekä -taito pakollinen.

Uusi Apteekki tarjoaa vilkkaan työympäristön, monipuolisen työkuvan sekä mukavan työporukan aivan Jyväskylän ytimessä Sokkarin liikekeskuksessa.

Yhteydenotot apteekkari Harri Ovaskainen: p. 040 502 9001, harri.ovaskainen@gmail.com tai proviisori Taina Pitkänen: p. 010 501 2000, taina.pitkanen@apteekit.net


KAJAANI

Reipas henkilö teknisen apulaisen työhön. Hakijalla tulee olla B-ajokortti ja ajovarmuutta siten, että pärjää kaupungin liikenteessä. Varsinaista koulutusvaatimusta ei ole, vaan perehdytyksen työhön saa työpaikalla.


LAPPEENRANTA

Lappeenrannan I Apteekki hakee reipasta ja palveluhenkistä teknistä kokoaikaiseen työsuhteeseen vilkkaaseen kauppakeskusapteekkiin mukavaan työporukkaansa.
Toimenkuvaan kuuluu päätehtävinä kassatyöskentely, tavaranpurku, hyllytys ja laskutus. Ajokorttia tarvitaan. Aikaisempi kokemus apteekkityöstä katsotaan eduksi. Työssä onnistuminen edellyttää tietoteknistä osaamista. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja Rowa-robotti.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen riitta.laurila@apteekit.net.
Lisätietoja saat soittamalla apteekkari Riitta Laurilalle p. 040 7415500.


LIEKSA

Haemme Lieksan uuteen apteekkiin reipasta ja asiakaspalvelusta tykkäävää farmaseuttia 1.8.-30.11.2018. Tarjolla on todennäköisesti pidempikin aika tai mahdollisesti vakinainen työpaikka. Apteekissamme on MAXX-käyttöjärjestelmä. Teemme myös lääkevalmistusta ja annosjakelua.


LOHJA

Lohjan 2. Tähtiapteekki muuttaa uusiin nykyaikaisiin tiloihin Kauppakeskus Loheen syyskuun alussa 2019. Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen (äitiys/hoitovapaan sijaisuus) kosmetologin/ kosmetiikkaneuvojan/ lääketeknikon asiakaspalveluun, kassalle, tavaranpurkuun ym.
Kauppakeskuksen ja apteekin avajaiset vietetään 5.9.2019. Apteekkimme on avoinna 5.9.2019 lähtien ma-pe 8:30-21, la 8.30-18, su 12-18.
Rekrytointi on nyt alkanut! Työt voi aloittaa syyskuun alusta tai sopimuksen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Yhteydenotot ja vapaamuotoiset hakemukset: apteekkari Kristine Salminen, p. 040-7213210 tai kristine.salminen@apteekit.net


MIKKELI

Avoinna sairaanhoitajan työpaikka Apteekin Terveyspisteessä.Työ voi olla osa-aikainen ja sopii hyvin esim. itsenäiselle yrittäjälle. Tila, laitteet ja kalusto vuokrattavissa. Lisätietoja apteekkari Anna-Riitta Reinikainen, anna-riitta.reinikainen@apteekit.net, p. 0447133100


MUHOS

Muhoksen apteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista, reipasta ja positiivisen työotteen omaavaa lääketeknikkoa tai lääketyöntekijää.

Jos pidät asiakaspalvelusta, olet oppimishaluinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn, voit olla etsimämme henkilö.

Työtehtäviin kuuluu kaikkia lääketeknikon tehtäviä, kuten tavaralogistiikkaa, laskutusta, kassatyöskentelyä ja kampanjoiden toteuttamiseen osallistumista. Apteekissamme on käytössä PD3-ohjelmisto.

Meillä on tarjota sinulle mm. hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit.

Täytämme paikan heti kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Yhteydenotot, hakemukset ja lisätiedot:
apteekkari Anne Jyrkinen, anne.jyrkinen@apteekit.net, tel. 0405236374


PORVOO

Porvoon Kevätkummun apteekki hakee teknistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat kaikki apteekin teknisen työntekijän tehtävät mm. kassatyöskentely, tavaranpurku ja varastonhallinta.

Hakijalta toivomme yhteistyökykyä, markkinointihenkisyyttä, innokkuutta kampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen: soile.kuosmanen@apteekit.net


RIIHIMÄKI

Riihimäen II Aarre Apteekki hakee teknistä työntekijää, lääketeknikkoa, apteekkimerkonomia tai kosmetologia. Voit olla myös välivuottasi viettävä ABI. Työ sisältää mm. logistiikkaa, laskutusta, rahaliikenteen hoitoa, kassatyöskentelyä ja tuotteiden kuljetusta. Toivomme, että omaat vahvat IT taidot. Auton ajokortti ja ylläpidetty ajotaito ovat välttämättömiä työn hoitamiselle. Jos nautit asiakaspalvelusta, sinulla on myönteinen asenne, tartut reippaasti työtehtäviin, olet yhteistyökykyinen ja valmis oppimaan uutta, olet etsimämme henkilö. Työpaikka täytetään mahdollisimman nopeasti, mielellään jo heinäkuussa.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen vaikka heti, mutta kuitenkin viimeistään 14.7.2019 mennessä osoitteeseen kirsi.rosenqvist(at)apteekit.net.
Lisätietoja: ke 26.6. klo 13-16, ti 2.7 klo 11-16 ja pe 5.7 klo 12-18 apteekkari Kirsi Rosenqvist tai proviisori Virpi Sundqvist puh. 0293 400 540.


SILTAKYLÄ

Kymenlaaksossa Pyhtään apteekissa töitä tarjolla kesäkuusta 2019 alkaen, teknisen henkilöstön työtehtävät. Kyseessä määräaikainen työsopimus, joka jatkuu syyskuulle 2019 ja tarvittaessa pidempäänkin.


Aikaisempi työkokemus apteekissa katsotaan eduksi.


Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin, apteekkari Tiina Tuononen
tiina.tuononen@apteekit.net, 040 5553333, 05 7471730


SODANKYLÄ

Farmaseutin vuorotteluvapaasijaisuus tarjolla farmaseutin tai proviisorin tutkinnon suorittaneelle henkilölle. Vuorotteluvapaan sääntöjen mukaisesti farmaseutin sijaiseksi voidaan palkata joko työtön työnhakija tai vastavalmistunut henkilö. Aloitus sopimuksen mukaan 3 kuukauden määräajaksi.


TAMPERE

Haemme Tammerkosken apteekkiin asiakaspalvelusta ja markkinoinnista innostunutta lääketeknikkoa/apteekin teknistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Apteekkimme sijaitsee Ratinan kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Käytämme Maxx -apteekkijärjestelmää ja kuulumme Avainapteekit -ketjuun.
Toivomme, että olet positiivinen, reipas työssäsi ja valmis oppimaan uutta. Apteekin markkinointitiimissä pääset kehittämään myös apteekkimme verkkopalveluita. Odotammekin, että osaat viestiä myös kirjallisesti asiakkaiden kanssa.
Täällä sinua odottavat vaihtelevat työtehtävät, monipuoliset työajat ja kivat työkaverit. Meillä on modernit työvälineet, uudet tilat ja hyvät työsuhde-edut. Työt voit aloittaa syyskuussa tai sopimuksen mukaan.
Hakemukset ja tiedustelut apteekkari Marja Kalliola puh. 050-544 1863 tai marja.kalliola@apteekit.net


TAMPERE

Tampereella Hervannassa sijaitseva Bonusapteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa, teknistä työntekijää ja/tai kosmetologia. Sinua odottavat monipuoliset työtehtävät, joten kokemus vastaavista töistä on suureksi eduksi! Työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyöskentelyä, tavaranpurkua, varastonhallintaa ja markkinointiin liittyviä tehtäviä. Jos olet kosmetologi, pääset työskentelemään myös apteekin Kauneuspisteessä. Toivomme oma-aloitteista, kehityshenkistä ja asiakaspalvelumyönteistä työntekijää tiimiimme.
Bonusapteekki sijaitsee vilkkaassa kauppakeskus Duossa ja käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti. Laita hakemus sekä CV tulemaan mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Yhteystiedot: apteekkari Helena Jalonen, p. 044 7583441 / helena.jalonen@bonusapteekki.fi


TAMPERE

Työpaikkailmoitus 20.2.2019

Apteekkimme aloittaa Tesoman liikekeskus Westerissä ihka uusissa tiloissa aprillipäivänä 1.4.2019, joten tarvitsemme vahvistusta lääketeknikko tiimiimme.

Jos pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä, olet oma-aloitteinen asioihin perehtyvä ja mielellään hallitset Pd3-ohjelmiston työhösi kuuluvilta osin, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiallinen työpaikkasi on Tesoman apteekissa, mutta tarvittaessa töitä on myös Villilän sivuapteekissa. Apteekkimme kuuluu avainapteekkiketjuun, joten markkinointiosaaminen ja esillepanotaito on plussaa.

Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja saat tarvittaessa apteekkari Eila Tervolalta (eila.tervola@tesomanapteekki.fi, tai proviisori Sirpa Reginalta proviisori@tesomanapteekki.fi puh. 010 420 4711. Kysy rohkeasti ja laita hakemus+CV tulemaan! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Apteekkimme on avoinna 1.4.2019 lähtien ma-pe 8:30-20, la 10-17, su sulj.


TURKU

APTEEKIN TEKNISELLE työntekijälle äitiyslomasijaisuus Turun 6. Humaliston apteekissa alkaen 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Apteekki sijaitsee Terveystalo Pulssin yhteydessä. Apteekkijärjestelmä Maxx ja lääkerobotti Rowa. Apteekki on avoinna vuoden jokaisen päivänä ma-pe 8-20 ja la-su 9-20. Odotan hyvää työnjohtokykyä, hyvää huumorintajua, hyvää tilannetajua ja innovatiivista otetta apteekin kehittäessä toimintojaan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Työnkuvaan kuuluvat ensisijaisesti apteekin logistiikka- ja kassatoiminnot. Kosmetiikka/kampanja/markkinointiosaaminen katsotaan eduksi.
Vahva käytännön työn osaaminen ja onnistuneesta asiakaspalvelusta syttyminen ovat perusvahvuuksiasi.
Laita CV meiliini ja kerro ajatuksesi viimeistään 25.1.2019 mennessä.
Tiedustelut apteekkari Pia Moksi gsm 050 5255271 ja email pia.moksi@apteekit.net


TURKU

Vakituinen kokoaikainen työpaikka apteekin tekniselle henkilölle (lääketeknikko, lääketyöntekijä). Apteekissa on käytössä MAXX-järjestelmä ja ROWA.
Jos työpaikka Nummenmäen apteekissa kiinnostaa, ota yhteyttä apteekkariin, Jaana Vartiainen, sähköposti jaanakristiinavartiainen@gmail.com tai proviisori Anna Lietzen, proviisori@nummenmaenapteekki.fi


VANTAA

Etsimme juuri Sinua, loistava lääketyöntekijä!

Onko asiakaspalvelutyö lähellä sydäntäsi ja hallitsetko apteekin MAXX-käyttöjärjestelmän käytön? Haluatko olla mukana kehittämässä apteekkimme uusia toimintoja? Haluatko, että työsi haastaa sinua kehittymään ammatillisesti?

Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö! Toivomme Sinulta apteekkityökokemusta ja kykyä hahmottaa isoja kokonaisuuksia. Lisäksi toivoisimme, että osaat viestiä kirjoittaen asiakkaiden kanssa sekä osaat laatia myös asiatekstiä tarvittaessa. Osaat olla osana toimivaa työyhteisöä ja olet rohkea esittämään omia ideoita ja näkemyksiäsi.

Vastuunasi tulisi olemaan verkkoapteekkitoiminnan käynnistäminen ja ylläpito. Lisäksi olet kiinnostunut markkinoinnista ja somemainonnasta. Työtehtäviisi kuuluisi myös apteekin teknisten perustehtävät.

Apteekkimme on keskisuuri apteekki Vantaan Hakunilassa. Olemme nuorekas ja uudistuva apteekki lähellä ihmisiä. Kuulumme Avainapteekkiketjuun ja apteekissamme on FIXU-varastoautomaatti. Tarjoamme tulevalle työntekijällemme mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen apteekkialalle suunnatun Apteekin Digiosaajakoulutuksen muodossa. Tutkinto on liiketalouden perustutkinto (merkonomi).

Toivomme, että laitat hakemuksesi osoitteeseen hakunilanapteekki@apteekit.net tai otat yhteyttä soittamalla numeroon 09 877 0580 / proviisori Sirpa Fallström viimeistään 30.6.2019.


VANTAA

MYYRMANNIN APTEEKKI Vantaalla hakee apteekkikosmetiikkaosaajaa.

Kaipaamme mukavaan työporukkaamme apteekkikosmetiikasta kiinnostunutta asiakaspalvelijaa.
Tehtäväsi olisi huolehtia apteekkimme laajasta kosmetiikkaosastosta ja opastaa asiakkaita oikean tuotteen valinnassa. Lisäksi toimisit myös muissa apteekkiteknisen tehtävissä.
Tule kehittämään ja kehittymään apteekkiimme.

Lisätietoja voit kysellä
proviisori Outi Kivelä puh.09-53088520
outi.kivela(@)myyrmanninapteekki.fi


VANTAA

Etsimme iloiseen joukkoomme työkokemusta omaavaa lääketeknikkoa. Vastuualueesi tulisi oleman tavaravirtojen hallinta ja niiden kehittäminen. Käytössä edelleen Salix mutta tulevaisuudessa häämöttää järjestelmän vaihto. Tartu haasteeseen ja tule kehittämään logistiikkaa. Toki hallitset myös muutkin lääketeknikon tehtävät sekä pidät myyntityöstä ja asiakaspalvelusta. Olet joustava. Sinulla on tilannetajua ja huumorintajua. Kaikki muu osaaminen on iso plussa. Aloitus sopimuksen mukaan tai viimeistään 1.9. Jos kiinnostuit,laita hakemus kirsi.paulamaki@kolumbus.fi tai soita apteekkari Kirsi Paulamäki,0400 814126, Tikkurilan Asema apteekki


VANTAA

Haemme Pähkinärinteen apteekkiin Vantaalle teknistä työntekijää/lääketeknikkoa äitiyslomasijaiseksi. Työhön kuuluu mm. kassa/asiakaspalvelua, tavaralogistiikkaa, kampanjatuotteiden esillepanoa sekä myyntihyllyjen ylläpitoa. Jos sinulla on iloinen, positiivinen ja palveluhenkinen asenne ja reipas työote, saatat olla etsimämme henkilö. Ajokortti katsotaan eduksi. Työ alkaa elo-syyskuussa 2019 sopimuksen mukaan.
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2019 janne.mikkola@apteekit.net. Lisätiedustelut arkisin klo 12-15 apteekkari Janne Mikkola, 040-5260360 tai sähköpostitse.


VANTAA

Myyrmäen apteekissa Vantaalla on tarjolla vakinainen, kokopäiväinen teknisen apulaisen tai lääketeknikon paikka. Käytössä on Maxx-järjestelmä ja apteekkimme on avoinna kaikkina viikonpäivinä.

Lisätiedot ja hakemukset: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@myyrmaenapteekki.com


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM