Muut avoimet työpaikat

ESPOO

Viherlaakson apteekki Espoossa etsii lääketeknikkoa/lääketyöntekijää/teknistä apulaista sairaslomittajaksi/kesälomittajaksi. Aikaisempi apteekkikokemus on ehdoton edellytys. Tehtävässä on hyödyksi Salix-osaaminen sekä reipas ja myönteinen asenne. Työ alkaa heti. Moderni apteekkimme sijaitsee luonnonkauniissa Viherlaaksossa vanhan Turuntien varrella. Tervetuloa mukavaan työyhteisöömme! Apteekki on avoinna ma-pe 8:30-19 ja la 9- 15.

Tiedustelut/hakemukset: johtava proviisori Juhani Mäntylä, puh. 09-84927510, s-posti juhani.mantyla@apteekit.net


JYVÄSKYLÄ

Jyväskylän Uusi Apteekki etsii kosmetologia vastaamaan apteekin kosmetiikkaosaston tuotevalikoiman ja myynnin kehittämisestä sekä tuotteisiin liittyvän informaation jakamisesta, kampanjoiden/tapahtumien suunnittelusta ja kosmetiikkahyllyjen siisteydestä. Työtehtäviin kuuluu lisäksi apteekin teknisen työntekijän työntehtäviä kuten tavaran vastaanottoa ja kassatyötä.

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja reipasta työotetta. Aikaisempi kokemus apteekkityöstä on etu. Uusi Apteekki sijaitsee Jyväskylän keskustassa Sokoksen tiloissa ja meillä on salix-apteekkijärjestelmä. Lisätietoa ja yhteydenotot apteekkari Harri Ovaskainen puh. 040-5029001 tai harri.ovaskainen@gmail.com 20.1.2017 mennessä.


HAAPAMÄKI

KEURUU

Haapamäen apteekki hakee lääketyöntekijää äitiyslomasijaiseksi 21.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Työ on itsenäistä ja työparina sinulla on farmaseutti. Työtehtävät ovat monipuolisia käsittäen tavaralogistiikkaa, varaston hallintaa, myyntihyllyjen ylläpitoa, laskutusta ja muita tavallisia apteekin töitä sekä tuotteiden kuljetusta.
Arvostamme palveluhenkistä asennetta, reipasta otetta ja yhteistyökykyä. Ajokortti ja auto ovat välttämättömiä työn hoitamiselle. Kokemusta apteekkityöstä toivotaan.
Apteekki sijaitsee Keuruun kaupungin Haapamäen taajamassa, 15km Keuruun keskustasta, 75km Jyväskylästä tai 40 km Virroilta.
Apteekissamme on mukavat työajat, hyvät tyky-edut ja työpaikkaruokailu.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 15.10.2016 mennessä osoitteeseen, anna-maija.maki-pollari@apteekit.net tai ota yhteyttä apteekkari Anna-Maija Mäki-Pollari puh. 0400-768494


MIKKELI

Kosmetologille lääketeknikon oppisopimuspaikka Mikkelin Uudessa apteekissa. Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut apteekkari Anna-Riitta Reinikaiselle, anna-riitta.reinikainen@apteekit.net


ENO

Joensuun Enon apteekki etsii teknistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen Uimaharjun sivuapteekkiin. Työsuhde alkaa kesäkuussa 2017. Enon apteekki on avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-13, Uimaharjun ma-pe 9-17. Apteekissamme on käytössä Maxx-järjestelmä. Työ sisältää laskutusta, logistiikkaa, asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä ja muita apteekin teknisen töitä. Aiempi kokemus eduksi. Tervetuloa mukavaan työporukkaamme!

Tiedustelut ja hakemukset 28.2.2017 mennessä:

Apteekkari Sinikka Pekonen 013-228882 sinikka.pekonen@apteekit.net

Proviisori Jerry Ryhänen 013-228881 enonapteekki.eno@apteekit.net


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM