Muut avoimet työpaikat

AURA

Auran apteekissa tarjolla lääketeknikon äitiys- ja mahdollinen hoitovapaan sijaisuus 9.12.2019 lähtien. Etsimme joukkoomme reipasta ja oma-aloitteista lääketeknikkoa/ teknistä työntekijää, joka hallitsee Maxx-ohjelmiston. Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen katriina.helasmo@apteekit.net


ESPOO

Haemme reipashenkiseen porukkaamme teknistä työntekijää määräaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.
Olethan iloinen ja työtä pelkäämätön. Sinulta edellytetään kokemusta sekä apteekkityöstä että pd3-järjestelmästä.
Apteekkimme sijaitsee vilkkaassa Ainoan kauppakeskuksessa ja on auki vuoden jokaisena päivänä.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen: tapiola.espoo@apteekit.net
Lisätietoja puhelimitse 09-4520130
apteekkari Risto Kanerva.


ESPOO

Apteekki Elixirissä Leppävaaran asemalla avoinna teknisen apulaisen/lääketeknikon paikka. Ajokortti välttämätön. Työtehtävät kassalla toimiminen, asioiden hoito, logistiikka. Ei edellytetä kokemusta tai alan koulutusta, oikea asenne riittää, koulutamme paikan päällä. Yhteydenotot apteekkari Tuominen-Kalland info@apteekkielixir.fi puh 040 8360854. Meillä on kiva porukka, viihtyisit varmasti! Aloitus sopimuksen mukaan, myös osa-aikatyö mahdollista.


HARJAVALTA

Harjavallan apteekki hakee iloiseen joukkoonsa reipasta ja oma-aloitteista lääketeknikkoa tai lääketyöntekijää. Käytössämme on MAXX-järjestelmä ja kuulumme Avainapteekkeihin.
Apteekkimme on avoinna ma-pe 9-20 ja la 9-15 (kesäaikana 1.6.-31.8. ma-pe 9-19 ja la 9-15).
Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
apteekkari Minna Lang p. 040 518 5048 minna.lang@apteekit.net
proviisori Sanna Räntilä p. 02 531 1500 proviisori.harjavalta@apteekit.net


HELSINKI

Erottajan apteekki hakee joukkoonsa kokenutta ja asiakaspalvelusta innostunutta lääketeknikkoa tai teknistä apulaista määräaikaiseen työsuhteeseen hoitovapaan sijaiseksi 15.11.2020 asti. Osaat käyttää itsenäisesti, sujuvasti ja monipuolisesti Maxx -apteekkiohjelmaa. Vastuullasi olisi apteekin yleisimmät logistiikkatehtävät. Kassatyöskentely sekä asiakaspalvelutyö on sinulle tuttua. Suhtaudut työhön reippaalla asenteella ja sinulta löytyy myös halua ja innostusta kehittää apteekkimme logistiikkatoimintoja. Kosmetologin koulutus katsotaan eduksi.

Lähetä meille avoin työhakemus ja CV, jossa vakuutat meille olevasi tarvitsemamme henkilö. Haemme ensisijaisesti kokoaikaista työntekijää mutta otamme huomioon muutkin työaikavaihtoehdot. Työhön kuuluu myös iltoina ja viikonloppuina työskentelyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Olemme avoinna ma-pe 9-21, la 9-19, su 11-18 sekä myös useimmat juhlapyhät. Toimimme Helsingin keskustan Stockmannin tiloissa.

Hakemukset:

Seppo Oksanen
Apteekkari
seppo.oksanen@apteekit.net

Maria Koski
Proviisori
mariakoski@erottajanapteekki.com

Tiedustelut: puh. 040 920 8066

Ilmoitus jätetty 25.6.2019


HELSINKI

Olekto sinä meidän uusi työkaverimme? Meillä on avoinna teknisen apulaisen/lääketeknikon paikka. Jos olet oma-aloitteinen, haluat kehittää ja kehittyä sekä pidät asiakaspalvelusta, niin sovit porukkaamme. Hietalahden apteekki on hyvien yhteyksien päässä.Palvelemme arkisin 9-21 ja lauantaisin 9-18.

Työsuhde on vakituinen tai sovitun mukaan.

Olethan yhteydessä,
susanne.lindberg@apteekit.net tai puh. 09 677626
Susanne Lindberg, apteekkari


HELSINKI

Ruoholahden Ässäapteekki Helsingissä hakee vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen heti tai sopimuksen mukaan ahkeraa ja ripeää lääketeknikko- tai farmasian opiskelijaa ilta- ja viikonlopputöihin asiakaspalveluun, tavaranpurkuun ja kassatyöhön sekä myös kesäsijaisuuteen. Työaika noin 1-2 iltaa viikossa ja joka toinen- kolmas viikonloppu. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Metroasemaa vastapäätä. Käytössä on Maxx-tietojärjestelmä. Hakemukset cv:n kanssa Apteekkari Minna Uusitalo (minna.uusitalo@apteekit.net)tai (p. 050 3388571)


HELSINKI

Runebergin Apteekki hakee asiakaspalveluhenkistä teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätiedot ja hakemukset: Apteekkari Mervi Vikman, mervi.vikman@apteekit.net, puh. 09 4366560/ 040 5070523


HELSINKI

Haemme Helsingin Tapuliapteekkiin reipasta ja palveluhenkistä lääketeknikkoa/teknistä työntekijää.
Työtehtäviin kuuluu kassapalvelun, laskutuksen ja tavaralogistiikan lisäksi markkinointiin ja digitaaliseen viestintään liittyviä tehtäviä.
Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekkeihin.
Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Puistolan juna-aseman vieressä.
Palvelemme arkisin klo 8.30-19 ja lauantaisin klo 9-15.
Tule mukaan iloiseen, kannustavaan ja osaavaan joukkoomme.
Lisätiedot ja hakemukset: apteekkari Sari Kinnunen (sari.kinnunen@apteekit.net) p. 09 3867986 tai 040 5304277


HELSINKI

Tarjoamme asiakaspalvelusta kiinnostuneelle farmasian opiskelijalle tuntitöitä opiskelujen ohella.
Tiedustelut p. 040 589 1810 (apteekkari) tai sähköpostilla marjaana.nurmilaukas@apteekit.net


HELSINKI

ESPOOSEEN PERUSTETTAVASSA uudessa apteekissamme on töitä tekniselle työntekijälle. Mahtavaa, jos sinulla on jo asiantuntemusta apteekin valikoimiin kuuluvista vapaankaupan tuotteista. Toki arvostamme myös oppimishaluista työntekijää. Ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Kirsi Yritys p. 041-5069670 kirsi.yritys@gmail.com


HELSINKI

Etelä-Haagan apteekin farmanomi jää eläkkeelle 1.1.2019.Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää, farmanomia tai lääketeknikkoa.Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.Apteekissamme on Salix-järjestelmä.Työkuvaasi kuuluvat logistiikka,laskutus,kassapalvelu ja muut apteekin tekniset työt.Ajokortti pitäisi myös olla.Apteekkimme on avoinna ark. klo 8.30-18.00 ja la klo 9-14.00.Työhakemukset pyydämme lähettämään apteekkari Eeva Karille: sähköposti eeva.kari@apteekit.net
Tiedustelut p.09-5872600 Eeva Kari tai proviisori Kirsti Kivimäki


HELSINKI

Triplan apteekki (nyk. Flemarin apteekki) hakee teknisiä apulaisia, lääketeknikoita ja/tai kosmetologeja lokakuussa kauppakeskus Mall of Triplassa avattavaan apteekkiin.
Pidät asiakaspalvelusta ja olet valmis haasteisiin, mitä uusi liikepaikka tuo tullessaan ja olet osaltasi halukas kehittämään apteekin palveluita.
Kuulumme Avain-apteekki ketjuun, käytössä on Pd3-järjestelmä ja apteekkiin tulee robotti.
Myös farmasian opiskelijoille tarjolla ilta- ja viikonlopputöitä.
Lisätietoja apteekkari Ari Sojakka tai farmaseutit Maria Laire, Anne-Mari Tuovinen ja Matias Kuusisto, puhelin 097745620 tai ari.sojakka@gmail.com


HELSINKI

Pasilan apteekissa osa-aikatyötä tarjolla kassalla, esim. 1-2 viikonloppua kuukaudessa ja iltavuoroja viikolla. Toivomme sinulta reipasta ja iloista asennetta. Meillä on kiva työyhteisö ja kiireiset asiakkaat. Työn määrä, aloitus ja työsuhteen kesto sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä apteekkari Sari Kallioinen puh. 09 8689240, sähköposti sari.kallioinen@apteekit.net


HELSINKI

Apteekki Eastoniin haetaan kassatyöntekijää ilta- ja viikonloppuvuoroihin, paikka soveltuu esimerkiksi opiskelijalle. Myös osa-aikainen työsuhde on mahdollinen. Apteekkityökokemus on eduksi.

Olemme Helsingin Itäkeskuksessa uudessa kauppakeskus Eastonissa toimiva moderni apteekki. Meillä on käytössämme MAXX-apteekkiohjelmisto. Apteekkimme on avoinna ma-pe 9-21, la 9-19 ja su 10-18.

Tiedustelut ja hakemukset sähköpostilla info@apteekkieaston.fi 15.12.2019 mennessä. Töiden aloitus mahdollista jo joulukuussa 2019, viimeistään tammikuussa 2020.


HUITTINEN

Haemme Huittisten apteekkiin oma-alotteista, reipasta ja positiivisen työotteen omaavaa lääketeknikkoa/lääketyöntekijää/teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen. Käytössämme Maxx ja Iso Fixu -robotti.
Tervetuloa joukkoomme!
Lisätietoja ja hakemukset
martina.jons-kari@seutuposti.fi, puh. 040 7373241


JYVÄSKYLÄ

Jyväskylän Uusi Apteekki etsii joukkoonsa apteekkityössä viihtyvää lääketeknikkoa!

Olet ystävällinen, rakastat asiakaspalvelua ja sopeudut uuden työpaikan käytäntöihin. Selviät lääketeknikon työtehtävistä itsenäisesti ja osaat toimia ryhmässä. Tietotekninen kokemus on eduksi, ajokortti sekä -taito pakollinen.

Uusi Apteekki tarjoaa vilkkaan työympäristön, monipuolisen työkuvan sekä mukavan työporukan aivan Jyväskylän ytimessä Sokkarin liikekeskuksessa.

Yhteydenotot apteekkari Harri Ovaskainen: p. 040 502 9001, harri.ovaskainen@gmail.com tai proviisori Taina Pitkänen: p. 010 501 2000, taina.pitkanen@apteekit.net


KARKKILA

Lääketeknikko tai vastaava

Karkkilan apteekissa tarvitaan keväällä uutta vakituista teknistä työvoimaa, kun kaksi 45 vuotta uskollisesti Karkkilan apteekkia palvellutta teknistä työntekijää jää ansaitulle eläkkeelle ennen kesää.
Arvostamme palveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä sekä innostunutta ja aktiivista otetta työhön. Meillä on käytössä Fixu-varastoautomaatti, Salix-järjestelmä ja kuulumme Avainapteekkeihin.
Apteekissamme on miellyttävät aukioloajat, arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-14.
Karkkila sijaitsee 2-tien varrella n. 60km Helsingistä.
Tervetuloa mukavaan työyhteisöön.
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, apt. Maisa Vahala (maija-liisa.vahala@apteekit.net, 040-7633160) tai proviisorit Riina Tanskanen ja Virpi Hovi (09-2255149).
Hakemukset 15.1.2020 mennessä

Ilmoitus jätetty 26.11.2019


KIRKKONUMMI

Haemme apteekin työntekijää (tekninen apulainen/lääketyöntekijä/lääketeknikko) vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tiedustelut ja hakemukset: proviisorit info@kirkkonummenapteekki.fi, p.010 3386000


KUOPIO

Kuopion ToriApteekki hakee työkokemusta omaavaa lääketeknikkoa kokoaikaiseen työhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen mahdollisimman pian.

Meillä on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä ja Rowa varastoautomaatti. Apteekki kuuluu Avainapteekit ketjuun. Apteekkimme aukioloajat ovat: ma-pe 8-20, la 9-18 ja su suljettu.
Tehtävät ovat pääasiassa tavaralogistiikan hoitoa koko prosessin osalta, laskutusta, kassatyöskentelyä ja markkinoinnin avustavia tehtäviä.

Kuopion ToriApteekki sijaitsee Kuopion keskustassa Sokos-tavaratalossa ja on vilkas apteekki, jossa asiakkaat ovat tottuneet hyvään, nopeaan ja iloiseen palveluun. Meillä käy keskimääräistä enemmän vapaakaupan ja kosmetiikan ostajia.

Edellytämme sinulta Maxx-järjestelmän ja jonkin robotin käytön, mieluiten Rowan osaamista sekä tilausten, edustajatilausten ja tavarankirjaamisen hyvää hallintaa, halukkuutta asiakaspalveluun mm. kassalla sekä mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja lauantaisin. Hyvät tietotekniikkataidot ovat eduksi.

Hakemus ja CV sähköpostilla: apteekki@kuopiontoriapteekki.fi
Otsikkoon tunnisteeksi: Työhakemus lääketeknikon tehtävään.


LAHTI

Apteekki Karisma hakee lääketeknikkoa tai teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen lokakuun alusta alkaen tai sopimuksen mukaan.

Apteekki sijaitsee kauppakeskus Karismassa, Lahden moottoritien ja hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Apteekki on avoinna arkisin 9.00–20.00, lauantaisin 9.00–18.00 ja sunnuntaisin 12.00–18.00. Edellytämme, että pystyt työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Apteekissa on käytössä MAXX-käyttöjärjestelmä.

Työnkuvaan kuuluu kassatyöskentelyn lisäksi kaikki tekniselle henkilökunnalle kuuluvat työtehtävät. Eduksi luemme monipuolisen tietoteknisen osaamisen, jota pystyt hyödyntämään esimerkiksi markkinointimateriaalien suunnittelussa.

Lisäksi toivomme sinulta reipasta asennetta ja aitoa innostusta työntekoon.

Lähetä hakemus ja CV sekä palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen paivi.sulosaari@apteekit.net 31.8.2019 mennessä.

Lisätietoja antaa apteekkari Päivi Sulosaari, puh 040-741 7974 (arkisin klo 12.00–14.00)


LAPPEENRANTA

Lappeenrannan I Apteekki hakee reipasta ja palveluhenkistä teknistä kokoaikaiseen työsuhteeseen vilkkaaseen kauppakeskusapteekkiin mukavaan työporukkaansa.
Toimenkuvaan kuuluu päätehtävinä kassatyöskentely, tavaranpurku, hyllytys ja laskutus. Ajokorttia tarvitaan. Aikaisempi kokemus apteekkityöstä katsotaan eduksi. Työssä onnistuminen edellyttää tietoteknistä osaamista. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja Rowa-robotti.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen riitta.laurila@apteekit.net.
Lisätietoja saat soittamalla apteekkari Riitta Laurilalle p. 040 7415500.


LIEKSA

Haemme Lieksan uuteen apteekkiin reipasta ja asiakaspalvelusta tykkäävää farmaseuttia 1.8.-30.11.2018. Tarjolla on todennäköisesti pidempikin aika tai mahdollisesti vakinainen työpaikka. Apteekissamme on MAXX-käyttöjärjestelmä. Teemme myös lääkevalmistusta ja annosjakelua.


LITTOINEN

Turun Keskus-apteekki etsii joukkoonsa lääketeknikkoa. Tarjoamme koko- tai osa-aikatyötä, vaihtelevat työajat, kivat työkaverit ja tarvittaessa myös työsuhdeasunnon.

Mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen.Yhteydenotot minna.jaanson@apteekit.net tai 040 1962 060.


LOHJA

Lohjan 2. Tähtiapteekki muuttaa uusiin nykyaikaisiin tiloihin Kauppakeskus Loheen syyskuun alussa 2019. Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen (äitiys/hoitovapaan sijaisuus) kosmetologin/ kosmetiikkaneuvojan/ lääketeknikon asiakaspalveluun, kassalle, tavaranpurkuun ym.
Kauppakeskuksen ja apteekin avajaiset vietetään 5.9.2019. Apteekkimme on avoinna 5.9.2019 lähtien ma-pe 8:30-21, la 8.30-18, su 12-18.
Rekrytointi on nyt alkanut! Työt voi aloittaa syyskuun alusta tai sopimuksen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Yhteydenotot ja vapaamuotoiset hakemukset: apteekkari Kristine Salminen, p. 040-7213210 tai kristine.salminen@apteekit.net


LOHJA

Farmaseutin vakituinen työ koko- tai osa-aikaisena lokakuun alusta alkaen. Mukava, viihtyisä, kehittyvä ja kehittävä apteekki. Ole yhteydessä paivi.jarvinen@apteekit.net, niin kerron lisää.


MIKKELI

Haetaan motivoitunutta lääketyöntekijää tai tradenomia apteekin teknisiin tehtäviin. Hallitset tietotekniikan käytön, markkinoinnin ja asiakaspalvelun.Venäjänkieli ja laskutustaidot eduksi.Sinulla on ajokortti.Apteekilla käytössä Maxx järjestelmä. TYötehtäviin kuuluu lisäksi kassapalvelu. Apteekin aukioloajat ovat laajat, joten työvuoroja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Apteekki kuuluu Hyvän Mielen Apteekit Oy apteekkiketjuun. Lisätietoja apteekkari Anna-Riitta Reinikainen, anna-riitta.reinikainen@apteekit.net, p. 0447133100


MUHOS

Muhoksen apteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista, reipasta ja positiivisen työotteen omaavaa lääketeknikkoa tai lääketyöntekijää.

Jos pidät asiakaspalvelusta, olet oppimishaluinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn, voit olla etsimämme henkilö.

Työtehtäviin kuuluu kaikkia lääketeknikon tehtäviä, kuten tavaralogistiikkaa, laskutusta, kassatyöskentelyä ja kampanjoiden toteuttamiseen osallistumista. Apteekissamme on käytössä PD3-ohjelmisto.

Meillä on tarjota sinulle mm. hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit.

Täytämme paikan heti kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Yhteydenotot, hakemukset ja lisätiedot:
apteekkari Anne Jyrkinen, anne.jyrkinen@apteekit.net, tel. 0405236374


RIIHIMÄKI

LÄÄKETEKNIKKO

Lääketeknikko tai osaava tekninen apulainen saa vakituisen paikan Aurinko Apteekissa Riihimäellä. Tehtäviin kuuluvat kaikki perinteiset apteekin työt ja eduksi katsotaan visuaalisen markkinoinnin osaaminen sekä mahdollinen koulutus. Tehtäväsi on toimia osana apteekin markkinointitiimiä ja huolehtia osaltasi apteekin tuotteiden esillepanosta ja sosiaalisen median päivityksistä. Työ on vuorotyötä ja apteekki on auki myös viikonloppuisin. Kulkuyhteydet Riihimäelle ovat erinomaiset myös julkisilla kulkuvälineillä.
Aurinkoiset työtoverit ja nykyaikainen työympäristö odottavat sinua täällä. Apteekissa on hyvin järjestetyt työterveyspalvelut ja mahdollisuus työpaikkaruokailuun. Työt voit aloittaa heti tammikuun alussa tai sopimuksen mukaan.
Yhteydenotot ja hakemukset mieluiten sähköpostilla merja.kahela@apteekit.net. Tarvittaessa lisätietoja myös puhelimella apteekkari Merja Kahela, 0195363640 tai 0405578064.


RIIHIMÄKI

Riihimäen II Aarre Apteekki hakee teknistä työntekijää.

Työ sisältää mm. markkinointia, logistiikkaa, laskutusta, rahaliikenteen hoitoa, kassatyöskentelyä ja tuotteiden kuljetusta. Ajokortti ja ylläpidetty ajotaito ovat välttämättömiä työn hoitamiselle. Jos nautit asiakaspalvelusta, sinulla on myönteinen asenne, tartut reippaasti työtehtäviin, olet yhteistyökykyinen ja valmis oppimaan uutta, olet etsimämme henkilö.Lääketeknikon tutkinto ja työkokemus apteekissa katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen kirsi.rosenqvist(at)apteekit.net. Paikka pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti.

Lisätietoja: ke 8.1.2020 klo 14-15, pe 10.1. klo 13-16 ti 14.1. klo 12.15 apteekkari Kirsi Rosenqvist 040-5124993.


ROVANIEMI

Rovaniemen Keskus apteekissa apteekkimerkonomin / teknisen työntekijän äitiys - ja mahdollinen hoitovapaan sijaisuus 2.1.2020 alkaen. Kysy lisätietoja apteekkari Eeva Anttila puh. 0405288969. Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse eeva.anttila@apteekit.net.


SILTAKYLÄ

Kymenlaaksossa Pyhtään apteekissa töitä tarjolla kesäkuusta 2019 alkaen, teknisen henkilöstön työtehtävät. Kyseessä määräaikainen työsopimus, joka jatkuu syyskuulle 2019 ja tarvittaessa pidempäänkin.


Aikaisempi työkokemus apteekissa katsotaan eduksi.


Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin, apteekkari Tiina Tuononen
tiina.tuononen@apteekit.net, 040 5553333, 05 7471730


SIPOO

Apteekin tekninen työntekijä / Lääketeknikko
Sipoon 1. apteekki hakee reipasta ja iloista teknistä työntekijää vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Etsimme joukkoomme asiakaspalvelusta kiinnostunutta työntekijää, joka omaa myös hyvät tietotekniikkataidot. Työtehtävät sisältävät mm. kassatyöskentelyä ja asiakaspalvelua, logistiikkaan liittyviä tehtäviä, perustettavana olevan verkkoapteekin kehittämistä ja ylläpitoa sekä muita apteekin päivittäisiin toimintoihin liittyviä tehtäviä. Kokemus Maxx-apteekkijärjestelmästä sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Apteekkimme on avoinna arkisin klo 8.30-19 ja lauantaisin klo 9-15.
Lisätietoja saa apteekkari Hans Fock (hans.fock(ät)gmail.com, puh. 050 300 7842) tai proviisori Saila Taskinen (12.8.alkaen) puh. 09 2747 960. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


SODANKYLÄ

Farmaseutin vuorotteluvapaasijaisuus tarjolla farmaseutin tai proviisorin tutkinnon suorittaneelle henkilölle. Vuorotteluvapaan sääntöjen mukaisesti farmaseutin sijaiseksi voidaan palkata joko työtön työnhakija tai vastavalmistunut henkilö. Aloitus sopimuksen mukaan 3 kuukauden määräajaksi.


TAMPERE

Tampereen 5. Tammelan apteekki hakee lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää koko- tai osa-aikaiseen työhön. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Tehtäviin kuuluu kassa- ja asiakaspalveluun, tavaralogistiikkaan, laskutukseen ja markkinointiin liittyviä tehtäviä.

Arvostamme palveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä sekä innostunutta ja aktiivista otetta työhön.

Lisätiedot ja hakemukset 5.12.2019 mennessä: apteekkari Erja Enoranta puh. 050 5819 207, 03-2549 300, erja.enoranta@apteekit.net.


TAMPERE

Tampereella Hervannassa sijaitseva Bonusapteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa, teknistä työntekijää ja/tai kosmetologia. Sinua odottavat monipuoliset työtehtävät, joten kokemus vastaavista töistä on suureksi eduksi! Työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyöskentelyä, tavaranpurkua, varastonhallintaa ja markkinointiin liittyviä tehtäviä. Jos olet kosmetologi, pääset työskentelemään myös apteekin Kauneuspisteessä. Toivomme oma-aloitteista, kehityshenkistä ja asiakaspalvelumyönteistä työntekijää tiimiimme.
Bonusapteekki sijaitsee vilkkaassa kauppakeskus Duossa ja käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti. Laita hakemus sekä CV tulemaan mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Yhteystiedot: apteekkari Helena Jalonen, p. 044 7583441 / helena.jalonen@bonusapteekki.fi


TAMPERE

Jos pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä, olet oma-aloitteinen asioihin perehtyvä ja mielellään hallitset Pd3-ohjelmiston työhösi kuuluvilta osin, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiallinen työpaikkasi on Tesoman apteekissa, mutta tarvittaessa töitä on myös Villilän sivuapteekissa. Apteekkimme kuuluu avainapteekkiketjuun, joten markkinointiosaaminen ja esillepanotaito on plussaa.

Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja saat tarvittaessa apteekkari Eila Tervolalta (eila.tervola@tesomanapteekki.fi, tai proviisori Sirpa Reginalta proviisori@tesomanapteekki.fi puh. 010 420 4711. Kysy rohkeasti ja laita hakemus+CV tulemaan! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Apteekkimme on avoinna 1.4.2019 lähtien ma-pe 8:30-20, la 10-17, su sulj.


TAMPERE

TAMMEDICA APTEEKKI TAMPEREEN YLIOPISTOLLISESSA SAIRAALASSA hakee teknistä työntekijää kokoaikaiseksi. Apteekkimme sijaitsee Taysin uudessa pääaulassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Arvostamme positiivista ja palveluhenkistä asennetta, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn unohtamatta tiimipelaamisen taitoa. Toivomme, että olet työssäsi innostunut ja innostava.
Työtehtävien pääpaino on kassapalvelussa, kuukausilaskutuksessa, kirjanpitoaineiston kokoamisessa, vanhenevien seurannassa, varastonarvon alenemien hyvitysten hakemisessa, laskujen tarkastamisessa, myyntihyllyjen ylläpidossa ja tavaralogistiikassa käytössämme on Rowa lääkerobotti sekä MAXX-apteekkijärjestelmä.
Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 30.11.2019 mennessä: marianne.ahonen@apteekit.net. Tiedusteluihin vastaa apteekkari Marianne Ahonen 040-5741013


TURKU

Turun Keskus-apteekki etsii joukkoonsa lääketeknikkoa. Tarjoamme koko- tai osa-aikatyötä, vaihtelevat työajat, kivat työkaverit ja tarvittaessa myös työsuhdeasunnon.

Mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen.Yhteydenotot minna.jaanson@apteekit.net tai 040 1962 060.


TURKU

Vakituinen kokoaikainen työpaikka apteekin tekniselle henkilölle (lääketeknikko, lääketyöntekijä). Apteekissa on käytössä MAXX-järjestelmä ja ROWA.
Jos työpaikka Nummenmäen apteekissa kiinnostaa, ota yhteyttä apteekkariin, Jaana Vartiainen, sähköposti jaanakristiinavartiainen@gmail.com tai proviisori Anna Lietzen, proviisori@nummenmaenapteekki.fi


VAASA - VASA

Vaasan Vanha Apteekki hakee reipasta ja palveluhenkistä lääketyöntekijää/lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Tarvittaessa voimme toki keskustella osa-aikaisuudesta ja lyhemmästäkin työsuhteesta. Olemme joukko iloisia apteekkialan ammattilaisia ja palvelemme vaasalaisia aivan kaupunkimme keskustassa, torin laidalla. Vaikka olemme Vaasan Vanhin yritys, olemme mieleltämme nuorekkaita. Käytämme MAXX-ohjelmaa ja apunamme on Consis-robotti. Tule ja liity joukkoomme!
Yhteydenotot mahdollisimman pian sähköpostitse: anja.borgmastars@apteekit.net
Är Du den person vi söker? Vi söker en läkemedelstekniker till Gamla Apoteket i Vasa som tycker om att jobba med kundbetjäning. Vi erbjuder fast anställning och är öppna och flexibla angående arbetstider mm. Om du bara vill jobba en kortare period går det också bra. Vi använder oss av MAXX och har en Consis-robot till hjälp. Du kan börja t.ex. 1.11. eller enligt överenskommelse på hel- eller deltid – det som passar dej bäst. Välkommen! Ta kontakt så fort som möjligt. email: anja.borgmastars@apteekit.net


VANTAA

Etsimme juuri Sinua, loistava lääketyöntekijä!

Onko asiakaspalvelutyö lähellä sydäntäsi ja hallitsetko apteekin MAXX-käyttöjärjestelmän käytön? Haluatko olla mukana kehittämässä apteekkimme uusia toimintoja? Haluatko, että työsi haastaa sinua kehittymään ammatillisesti?

Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö! Toivomme Sinulta apteekkityökokemusta ja kykyä hahmottaa isoja kokonaisuuksia. Lisäksi toivoisimme, että osaat viestiä kirjoittaen asiakkaiden kanssa sekä osaat laatia myös asiatekstiä tarvittaessa. Osaat olla osana toimivaa työyhteisöä ja olet rohkea esittämään omia ideoita ja näkemyksiäsi.

Vastuunasi tulisi olemaan verkkoapteekkitoiminnan käynnistäminen ja ylläpito. Lisäksi olet kiinnostunut markkinoinnista ja somemainonnasta. Työtehtäviisi kuuluisi myös apteekin teknisten perustehtävät.

Apteekkimme on keskisuuri apteekki Vantaan Hakunilassa. Olemme nuorekas ja uudistuva apteekki lähellä ihmisiä. Kuulumme Avainapteekkiketjuun ja apteekissamme on FIXU-varastoautomaatti. Tarjoamme tulevalle työntekijällemme mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen apteekkialalle suunnatun Apteekin Digiosaajakoulutuksen muodossa. Tutkinto on liiketalouden perustutkinto (merkonomi).

Toivomme, että laitat hakemuksesi osoitteeseen hakunilanapteekki@apteekit.net tai otat yhteyttä soittamalla numeroon 09 877 0580 / proviisori Sirpa Fallström viimeistään 30.6.2019.


VANTAA

MYYRMANNIN APTEEKKI Vantaalla hakee lääketeknikkoa/apteekkiteknistä.

Kaipaamme mukavaan työporukkaamme perhevapaan sijaista.
Apteekissamme on käytössä Maxx-järjestelmä ja tehtäviisi kuuluisi kaikki apteekkiteknisen työtehtävät.
Pitkät aukioloajat (joka päivä 8-22) mahdollistavat joustavat työvuorojärjestelyt.

Lisätietoja voit kysellä
proviisori Outi Kivelä puh.09-53088520
outi.kivela(@)myyrmanninapteekki.fi


VANTAA

Myyrmäen apteekissa on tarjolla teknisiä ilta- ja viikonlopputöitä esimerkiksi farmasian opiskelijalle. Apteekkikokemus on eduksi. Meillä on MAXX-järjestelmä. Apteekki on avoinna ma-pe 8-22, la 8-20 ja su 10-20.

Tiedustelut ja hakemukset apteekkarille sähköpostilla juhani.nikunen@myyrmaenapteekki.com


YLÖJÄRVI

Haemme reipasta asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää Ylöjärven Elona-apteekkiin.
Työtehtäviin kuuluu kassapalvelu, tavaralogistiikka lisäksi innostusta markkinointiin ja digitaaliseen viestintään. Ajokortti välttämätön. Työ alkaisi sopimuksen mukaan.
Tiedustelut: apteekkari Arja Ihantola-Vormisto, puh. 040-5345599. Lähetä hakemus arja.ihantola-vormisto@elona-apteekki.fi


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM