Muut avoimet työpaikat

AURA

Auran apteekissa tarjolla lääketeknikon äitiys- ja mahdollinen hoitovapaan sijaisuus 9.12.2019 lähtien. Etsimme joukkoomme reipasta ja oma-aloitteista lääketeknikkoa/ teknistä työntekijää, joka hallitsee Maxx-ohjelmiston (myös laskutuksen) sekä tietotekniikan käytön ja on kiinnostunut markkinoinnista. Työaika on 30 tuntia viikossa.
Lisätiedot puhelimitse 02 4860024/ apteekkari Katriina Helasmo ja vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla katriina.helasmo@apteekit.net


ESPOO

Etsintäkuulutus! Tapiolan apteekki hakee teknistä työntekijää ilta- ja viikonloppuavuksi.
Hakijan haluamme olevan iloinen ja työtä pelkäämätön. Hänellä olisi hyvä olla Pd3-kokemusta sekä muutakin kielitaitoa kuin suomi.
Apteekkimme sijaitsee Ainoan kauppakeskuksessa ja on auki vuoden jokaisena päivänä.
Hakemukset osoitteeseen: tapiola.espoo@apteekit.net
Lisätietoja puhelimitse 09-4520130 apteekkari Risto Kanerva.


ESPOO

MATINKYLÄN APTEEKKI ESPOOSSA hakee teknistä työntekijää koko – tai osa-aikatöihin. Apteekkimme sijaitsee Ison Omenan kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Arvostamme positiivista ja palveluhenkistä asennetta, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn unohtamatta tiimipelaamisen taitoa. Toivomme, että olet työssäsi innostunut ja innostava.
Työtehtävien pääpaino on kassapalvelussa, myyntihyllyjen ylläpidossa, tavaralogistiikassa sekä keräilyssä reseptin toimituksessa.
Työt voi aloittaa elo-syyskuussa.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 21.8.2019 mennessä: matinkylan.apteekki@salnet.fi. Tiedusteluihin vastaa proviisori Johanna Kopra p. 09-867 66 420


HARJAVALTA

Harjavallan apteekki hakee iloiseen joukkoonsa reipasta ja oma-aloitteista lääketeknikkoa tai lääketyöntekijää. Käytössämme on MAXX-järjestelmä ja kuulumme Avainapteekkeihin.
Apteekkimme on avoinna ma-pe 9-20 ja la 9-15 (kesäaikana 1.6.-31.8. ma-pe 9-19 ja la 9-15).
Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
apteekkari Minna Lang p. 040 518 5048 minna.lang@apteekit.net
proviisori Sanna Räntilä p. 02 531 1500 proviisori.harjavalta@apteekit.net


HELSINKI

Erottajan apteekki hakee joukkoonsa kokenutta ja asiakaspalvelusta innostunutta lääketeknikkoa tai teknistä apulaista määräaikaiseen työsuhteeseen hoitovapaan sijaiseksi 15.11.2020 asti. Osaat käyttää itsenäisesti, sujuvasti ja monipuolisesti Maxx -apteekkiohjelmaa. Vastuullasi olisi apteekin yleisimmät logistiikkatehtävät. Kassatyöskentely sekä asiakaspalvelutyö on sinulle tuttua. Suhtaudut työhön reippaalla asenteella ja sinulta löytyy myös halua ja innostusta kehittää apteekkimme logistiikkatoimintoja. Kosmetologin koulutus katsotaan eduksi.

Lähetä meille avoin työhakemus ja CV, jossa vakuutat meille olevasi tarvitsemamme henkilö. Haemme ensisijaisesti kokoaikaista työntekijää mutta otamme huomioon muutkin työaikavaihtoehdot. Työhön kuuluu myös iltoina ja viikonloppuina työskentelyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Olemme avoinna ma-pe 9-21, la 9-19, su 11-18 sekä myös useimmat juhlapyhät. Toimimme Helsingin keskustan Stockmannin tiloissa.

Hakemukset:

Seppo Oksanen
Apteekkari
seppo.oksanen@apteekit.net

Maria Koski
Proviisori
mariakoski@erottajanapteekki.com

Tiedustelut: puh. 040 920 8066

Ilmoitus jätetty 25.6.2019


HELSINKI

Olekto sinä meidän uusi työkaverimme? Meillä on avoinna teknisen apulaisen/lääketeknikon paikka. Jos olet oma-aloitteinen, haluat kehittää ja kehittyä sekä pidät asiakaspalvelusta, niin sovit porukkaamme. Hietalahden apteekki on hyvien yhteyksien päässä.Palvelemme arkisin 9-21 ja lauantaisin 9-18.

Työsuhde on vakituinen tai sovitun mukaan.

Olethan yhteydessä,
susanne.lindberg@apteekit.net tai puh. 09 677626
Susanne Lindberg, apteekkari


HELSINKI

Runebergin Apteekki hakee asiakaspalveluhenkistä teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätiedot ja hakemukset: Apteekkari Mervi Vikman, mervi.vikman@apteekit.net, puh. 09 4366560/ 040 5070523


HELSINKI

Tarjoamme asiakaspalvelusta kiinnostuneelle farmasian opiskelijalle tuntitöitä opiskelujen ohella.
Tiedustelut p. 040 589 1810 (apteekkari) tai sähköpostilla marjaana.nurmilaukas@apteekit.net


HELSINKI

Proviisorille töitä nyt Helsingin Kannelmäessä ja KEVÄÄLLÄ TYÖT JATKUVAT MAHDOLLISESTI ESPOOSSA UUDESSA PERUSTETTAVASSA APTEEKISSAMME ALKAEN LOPPUKEVÄÄLLÄ 2020.
Olet luonteeltasi positiivinen ja markkinointihenkinen tiimipelaaja. Nautit organisoinnista ja myös itsekin tekemisestä. Työt voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan.
Kysy rohkeasti lisätietoja. Apteekkari Kirsi Yritys, p.041-5069670, kirsi.yritys@gmail.com


HELSINKI

Etelä-Haagan apteekin farmanomi jää eläkkeelle 1.1.2019.Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää, farmanomia tai lääketeknikkoa.Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.Apteekissamme on Salix-järjestelmä.Työkuvaasi kuuluvat logistiikka,laskutus,kassapalvelu ja muut apteekin tekniset työt.Ajokortti pitäisi myös olla.Apteekkimme on avoinna ark. klo 8.30-18.00 ja la klo 9-14.00.Työhakemukset pyydämme lähettämään apteekkari Eeva Karille: sähköposti eeva.kari@apteekit.net
Tiedustelut p.09-5872600 Eeva Kari tai proviisori Kirsti Kivimäki


HELSINKI

Triplan apteekki (nyk. Flemarin apteekki) hakee teknisiä apulaisia, lääketeknikoita ja/tai kosmetologeja lokakuussa kauppakeskus Mall of Triplassa avattavaan apteekkiin.
Pidät asiakaspalvelusta ja olet valmis haasteisiin, mitä uusi liikepaikka tuo tullessaan ja olet osaltasi halukas kehittämään apteekin palveluita.
Kuulumme Avain-apteekki ketjuun, käytössä on Pd3-järjestelmä ja apteekkiin tulee robotti.
Myös farmasian opiskelijoille tarjolla ilta- ja viikonlopputöitä.
Lisätietoja apteekkari Ari Sojakka tai farmaseutit Maria Laire, Anne-Mari Tuovinen ja Matias Kuusisto, puhelin 097745620 tai ari.sojakka@gmail.com


HUITTINEN

Haemme Huittisten apteekkiin oma-alotteista, reipasta ja positiivisen työotteen omaavaa lääketeknikkoa/lääketyöntekijää/teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen. Käytössämme Maxx ja Iso Fixu -robotti.
Tervetuloa joukkoomme!
Lisätietoja ja hakemukset
martina.jons-kari@seutuposti.fi, puh. 040 7373241


JYVÄSKYLÄ

Jyväskylän Uusi Apteekki etsii joukkoonsa apteekkityössä viihtyvää lääketeknikkoa!

Olet ystävällinen, rakastat asiakaspalvelua ja sopeudut uuden työpaikan käytäntöihin. Selviät lääketeknikon työtehtävistä itsenäisesti ja osaat toimia ryhmässä. Tietotekninen kokemus on eduksi, ajokortti sekä -taito pakollinen.

Uusi Apteekki tarjoaa vilkkaan työympäristön, monipuolisen työkuvan sekä mukavan työporukan aivan Jyväskylän ytimessä Sokkarin liikekeskuksessa.

Yhteydenotot apteekkari Harri Ovaskainen: p. 040 502 9001, harri.ovaskainen@gmail.com tai proviisori Taina Pitkänen: p. 010 501 2000, taina.pitkanen@apteekit.net


KEMPELE

Zeppelinin apteekissa Kempeleessä lääketeknikon sijaisuus 1.9.2019 – 31.8.2020.

Tule uudistuvaan ja vauhdikkaaseen apteekkiin, ei kahta samanlaista työpäivää. Monipuolinen, kiva asiakaskunta, hyvä työporukka ja tekemisen meininki. Kaikki teknisen tehtävät kuuluvat työnkuvaan - asiakaspalvelusta laskutukseen ja logistiikasta markkinointiin.

Meillä on Pd3-apteekkijärjestelmä, olisi mahtavaa jos tunnet sen jo hyvin, mutta mikäli et, niin meillä varmasti opit.

Soita ja kysele lisää, tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse.

Apteekkari Merja Launonen, puh. 08 5204025, merja.launonen@apteekit.net


LAHTI

Apteekki Karisma hakee lääketeknikkoa tai teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen lokakuun alusta alkaen tai sopimuksen mukaan.

Apteekki sijaitsee kauppakeskus Karismassa, Lahden moottoritien ja hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Apteekki on avoinna arkisin 9.00–20.00, lauantaisin 9.00–18.00 ja sunnuntaisin 12.00–18.00. Edellytämme, että pystyt työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Apteekissa on käytössä MAXX-käyttöjärjestelmä.

Työnkuvaan kuuluu kassatyöskentelyn lisäksi kaikki tekniselle henkilökunnalle kuuluvat työtehtävät. Eduksi luemme monipuolisen tietoteknisen osaamisen, jota pystyt hyödyntämään esimerkiksi markkinointimateriaalien suunnittelussa.

Lisäksi toivomme sinulta reipasta asennetta ja aitoa innostusta työntekoon.

Lähetä hakemus ja CV sekä palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen paivi.sulosaari@apteekit.net 31.8.2019 mennessä.

Lisätietoja antaa apteekkari Päivi Sulosaari, puh 040-741 7974 (arkisin klo 12.00–14.00)


LAPPEENRANTA

Lappeenrannan I Apteekki hakee reipasta ja palveluhenkistä teknistä kokoaikaiseen työsuhteeseen vilkkaaseen kauppakeskusapteekkiin mukavaan työporukkaansa.
Toimenkuvaan kuuluu päätehtävinä kassatyöskentely, tavaranpurku, hyllytys ja laskutus. Ajokorttia tarvitaan. Aikaisempi kokemus apteekkityöstä katsotaan eduksi. Työssä onnistuminen edellyttää tietoteknistä osaamista. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja Rowa-robotti.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen riitta.laurila@apteekit.net.
Lisätietoja saat soittamalla apteekkari Riitta Laurilalle p. 040 7415500.


LIEKSA

Haemme Lieksan uuteen apteekkiin reipasta ja asiakaspalvelusta tykkäävää farmaseuttia 1.8.-30.11.2018. Tarjolla on todennäköisesti pidempikin aika tai mahdollisesti vakinainen työpaikka. Apteekissamme on MAXX-käyttöjärjestelmä. Teemme myös lääkevalmistusta ja annosjakelua.


LITTOINEN

Turun Keskus-apteekki etsii joukkoonsa lääketeknikkoa. Tarjoamme koko- tai osa-aikatyötä, vaihtelevat työajat, kivat työkaverit ja tarvittaessa myös työsuhdeasunnon.

Mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen.Yhteydenotot minna.jaanson@apteekit.net tai 040 1962 060.


LOHJA

Lohjan 2. Tähtiapteekki muuttaa uusiin nykyaikaisiin tiloihin Kauppakeskus Loheen syyskuun alussa 2019. Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen (äitiys/hoitovapaan sijaisuus) kosmetologin/ kosmetiikkaneuvojan/ lääketeknikon asiakaspalveluun, kassalle, tavaranpurkuun ym.
Kauppakeskuksen ja apteekin avajaiset vietetään 5.9.2019. Apteekkimme on avoinna 5.9.2019 lähtien ma-pe 8:30-21, la 8.30-18, su 12-18.
Rekrytointi on nyt alkanut! Työt voi aloittaa syyskuun alusta tai sopimuksen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Yhteydenotot ja vapaamuotoiset hakemukset: apteekkari Kristine Salminen, p. 040-7213210 tai kristine.salminen@apteekit.net


LOHJA

Farmaseutin vakituinen työ koko- tai osa-aikaisena lokakuun alusta alkaen. Mukava, viihtyisä, kehittyvä ja kehittävä apteekki. Ole yhteydessä paivi.jarvinen@apteekit.net, niin kerron lisää.


MIKKELI

Avoinna sairaanhoitajan työpaikka Apteekin Terveyspisteessä.Työ voi olla osa-aikainen ja sopii hyvin esim. itsenäiselle yrittäjälle. Tila, laitteet ja kalusto vuokrattavissa. Lisätietoja apteekkari Anna-Riitta Reinikainen, anna-riitta.reinikainen@apteekit.net, p. 0447133100


MIKKELI

Mikkeli

Apteekki Stella
Vakituinen työpaikka lääketeknikolle/lääketyöntekijälle 1.10.2019 alkaen. Myös oppisopimuskoulutus mahdollisuus.
Ota yhteyttä proviisori Tuomas Tiilikainen
tai apteekkari Ritva Kervinen

puh. 015 7600 200
tuomas.tiilikainen@apteekit.net
ritva.kervinen@apteekit.net


MUHOS

Muhoksen apteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista, reipasta ja positiivisen työotteen omaavaa lääketeknikkoa tai lääketyöntekijää.

Jos pidät asiakaspalvelusta, olet oppimishaluinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn, voit olla etsimämme henkilö.

Työtehtäviin kuuluu kaikkia lääketeknikon tehtäviä, kuten tavaralogistiikkaa, laskutusta, kassatyöskentelyä ja kampanjoiden toteuttamiseen osallistumista. Apteekissamme on käytössä PD3-ohjelmisto.

Meillä on tarjota sinulle mm. hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit.

Täytämme paikan heti kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Yhteydenotot, hakemukset ja lisätiedot:
apteekkari Anne Jyrkinen, anne.jyrkinen@apteekit.net, tel. 0405236374


ROVANIEMI

Rovaniemen Keskus apteekissa apteekkimerkonomin / teknisen työntekijän äitiys - ja mahdollinen hoitovapaan sijaisuus 2.1.2020 alkaen. Kysy lisätietoja apteekkari Eeva Anttila puh. 0405288969. Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse eeva.anttila@apteekit.net.


SILTAKYLÄ

Kymenlaaksossa Pyhtään apteekissa töitä tarjolla kesäkuusta 2019 alkaen, teknisen henkilöstön työtehtävät. Kyseessä määräaikainen työsopimus, joka jatkuu syyskuulle 2019 ja tarvittaessa pidempäänkin.


Aikaisempi työkokemus apteekissa katsotaan eduksi.


Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin, apteekkari Tiina Tuononen
tiina.tuononen@apteekit.net, 040 5553333, 05 7471730


SIPOO

Apteekin tekninen työntekijä / Lääketeknikko
Sipoon 1. apteekki hakee reipasta ja iloista teknistä työntekijää vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Etsimme joukkoomme asiakaspalvelusta kiinnostunutta työntekijää, joka omaa myös hyvät tietotekniikkataidot. Työtehtävät sisältävät mm. kassatyöskentelyä ja asiakaspalvelua, logistiikkaan liittyviä tehtäviä, perustettavana olevan verkkoapteekin kehittämistä ja ylläpitoa sekä muita apteekin päivittäisiin toimintoihin liittyviä tehtäviä. Kokemus Maxx-apteekkijärjestelmästä sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Apteekkimme on avoinna arkisin klo 8.30-19 ja lauantaisin klo 9-15.
Lisätietoja saa apteekkari Hans Fock (hans.fock(ät)gmail.com, puh. 050 300 7842) tai proviisori Saila Taskinen (12.8.alkaen) puh. 09 2747 960. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


SODANKYLÄ

Farmaseutin vuorotteluvapaasijaisuus tarjolla farmaseutin tai proviisorin tutkinnon suorittaneelle henkilölle. Vuorotteluvapaan sääntöjen mukaisesti farmaseutin sijaiseksi voidaan palkata joko työtön työnhakija tai vastavalmistunut henkilö. Aloitus sopimuksen mukaan 3 kuukauden määräajaksi.


TAMMISAARI

Lääketyöntekijämme jää pian eläkkeelle.
Tarvitsemme Tammisaaren apteekkiimme reippaan lääketyöntekijä/sihteerin, joka on valmis ottamaan vastuuta eri tehtäväkokonaisuuksista. Tehtäviin kuuluu logistiikan lisäksi taloushallintoon, markkinointiin ja digitaaliseen viestintään liittyvät tehtävät.
Ruotsinkielen sujuva taito välttämätön.
Ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Anne Hoikkala-Savolaiseen, gsm 040 5700314 (anne.hoikkala-savolainen@apteekit.net)


TAMPERE

Tampereella Hervannassa sijaitseva Bonusapteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa, teknistä työntekijää ja/tai kosmetologia. Sinua odottavat monipuoliset työtehtävät, joten kokemus vastaavista töistä on suureksi eduksi! Työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyöskentelyä, tavaranpurkua, varastonhallintaa ja markkinointiin liittyviä tehtäviä. Jos olet kosmetologi, pääset työskentelemään myös apteekin Kauneuspisteessä. Toivomme oma-aloitteista, kehityshenkistä ja asiakaspalvelumyönteistä työntekijää tiimiimme.
Bonusapteekki sijaitsee vilkkaassa kauppakeskus Duossa ja käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti. Laita hakemus sekä CV tulemaan mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Yhteystiedot: apteekkari Helena Jalonen, p. 044 7583441 / helena.jalonen@bonusapteekki.fi


TAMPERE

Työpaikkailmoitus 20.2.2019

Apteekkimme aloittaa Tesoman liikekeskus Westerissä ihka uusissa tiloissa aprillipäivänä 1.4.2019, joten tarvitsemme vahvistusta lääketeknikko tiimiimme.

Jos pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä, olet oma-aloitteinen asioihin perehtyvä ja mielellään hallitset Pd3-ohjelmiston työhösi kuuluvilta osin, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiallinen työpaikkasi on Tesoman apteekissa, mutta tarvittaessa töitä on myös Villilän sivuapteekissa. Apteekkimme kuuluu avainapteekkiketjuun, joten markkinointiosaaminen ja esillepanotaito on plussaa.

Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja saat tarvittaessa apteekkari Eila Tervolalta (eila.tervola@tesomanapteekki.fi, tai proviisori Sirpa Reginalta proviisori@tesomanapteekki.fi puh. 010 420 4711. Kysy rohkeasti ja laita hakemus+CV tulemaan! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Apteekkimme on avoinna 1.4.2019 lähtien ma-pe 8:30-20, la 10-17, su sulj.


TAMPERE

TAMMEDICA APTEEKKI TAMPEREEN YLIOPISTOLLISESSA SAIRAALASSA hakee teknistä työntekijää koko – tai osa-aikatöihin. Apteekkimme sijaitsee Taysin uudessa pääaulassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Arvostamme positiivista ja palveluhenkistä asennetta, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn unohtamatta tiimipelaamisen taitoa. Toivomme, että olet työssäsi innostunut ja innostava.
Työtehtävien pääpaino on kassapalvelussa, myyntihyllyjen ylläpidossa ja tavaralogistiikassa käytössämme on Rowa lääkerobotti sekä MAXX-apteekkijärjestelmä.
Työt voi aloittaa heti.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 31.10.2019 mennessä: marianne.ahonen@apteekit.net. Tiedusteluihin vastaa apteekkari Marianne Ahonen 040-5741013


TURKU

Turun Keskus-apteekki etsii joukkoonsa lääketeknikkoa. Tarjoamme koko- tai osa-aikatyötä, vaihtelevat työajat, kivat työkaverit ja tarvittaessa myös työsuhdeasunnon.

Mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen.Yhteydenotot minna.jaanson@apteekit.net tai 040 1962 060.


TURKU

Vakituinen kokoaikainen työpaikka apteekin tekniselle henkilölle (lääketeknikko, lääketyöntekijä). Apteekissa on käytössä MAXX-järjestelmä ja ROWA.
Jos työpaikka Nummenmäen apteekissa kiinnostaa, ota yhteyttä apteekkariin, Jaana Vartiainen, sähköposti jaanakristiinavartiainen@gmail.com tai proviisori Anna Lietzen, proviisori@nummenmaenapteekki.fi


VAASA - VASA

Vaasan Vanha Apteekki hakee reipasta ja palveluhenkistä lääketyöntekijää/lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Tarvittaessa voimme toki keskustella osa-aikaisuudesta ja lyhemmästäkin työsuhteesta. Olemme joukko iloisia apteekkialan ammattilaisia ja palvelemme vaasalaisia aivan kaupunkimme keskustassa, torin laidalla. Vaikka olemme Vaasan Vanhin yritys, olemme mieleltämme nuorekkaita. Käytämme MAXX-ohjelmaa ja apunamme on Consis-robotti. Tule ja liity joukkoomme!
Yhteydenotot mahdollisimman pian sähköpostitse: anja.borgmastars@apteekit.net
Är Du den person vi söker? Vi söker en läkemedelstekniker till Gamla Apoteket i Vasa som tycker om att jobba med kundbetjäning. Vi erbjuder fast anställning och är öppna och flexibla angående arbetstider mm. Om du bara vill jobba en kortare period går det också bra. Vi använder oss av MAXX och har en Consis-robot till hjälp. Du kan börja t.ex. 1.11. eller enligt överenskommelse på hel- eller deltid – det som passar dej bäst. Välkommen! Ta kontakt så fort som möjligt. email: anja.borgmastars@apteekit.net


VANTAA

Etsimme juuri Sinua, loistava lääketyöntekijä!

Onko asiakaspalvelutyö lähellä sydäntäsi ja hallitsetko apteekin MAXX-käyttöjärjestelmän käytön? Haluatko olla mukana kehittämässä apteekkimme uusia toimintoja? Haluatko, että työsi haastaa sinua kehittymään ammatillisesti?

Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö! Toivomme Sinulta apteekkityökokemusta ja kykyä hahmottaa isoja kokonaisuuksia. Lisäksi toivoisimme, että osaat viestiä kirjoittaen asiakkaiden kanssa sekä osaat laatia myös asiatekstiä tarvittaessa. Osaat olla osana toimivaa työyhteisöä ja olet rohkea esittämään omia ideoita ja näkemyksiäsi.

Vastuunasi tulisi olemaan verkkoapteekkitoiminnan käynnistäminen ja ylläpito. Lisäksi olet kiinnostunut markkinoinnista ja somemainonnasta. Työtehtäviisi kuuluisi myös apteekin teknisten perustehtävät.

Apteekkimme on keskisuuri apteekki Vantaan Hakunilassa. Olemme nuorekas ja uudistuva apteekki lähellä ihmisiä. Kuulumme Avainapteekkiketjuun ja apteekissamme on FIXU-varastoautomaatti. Tarjoamme tulevalle työntekijällemme mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen apteekkialalle suunnatun Apteekin Digiosaajakoulutuksen muodossa. Tutkinto on liiketalouden perustutkinto (merkonomi).

Toivomme, että laitat hakemuksesi osoitteeseen hakunilanapteekki@apteekit.net tai otat yhteyttä soittamalla numeroon 09 877 0580 / proviisori Sirpa Fallström viimeistään 30.6.2019.


VANTAA

MYYRMANNIN APTEEKKI Vantaalla hakee apteekkikosmetiikkaosaajaa.

Kaipaamme mukavaan työporukkaamme apteekkikosmetiikasta kiinnostunutta asiakaspalvelijaa.
Tehtäväsi olisi huolehtia apteekkimme laajasta kosmetiikkaosastosta ja opastaa asiakkaita oikean tuotteen valinnassa. Lisäksi toimisit myös muissa apteekkiteknisen tehtävissä.
Tule kehittämään ja kehittymään apteekkiimme.

Lisätietoja voit kysellä
proviisori Outi Kivelä puh.09-53088520
outi.kivela(@)myyrmanninapteekki.fi


VANTAA

Myyrmäen apteekissa Vantaalla on tarjolla kokopäiväinen teknisen apulaisen tai lääketeknikon perhevapaan sijaisuus. Käytössä on Maxx-järjestelmä ja apteekkimme on avoinna kaikkina viikonpäivinä.

Lisätiedot ja hakemukset: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@myyrmaenapteekki.com


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM