Muut avoimet työpaikat

HELSINKI

Hei sinä Tekninen työntekijä/ Hyvät taidot omaava Kosmetologi!

Etsimme joukkoomme pirteää ja asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää/ kosmetologia vakituiseen työsuhteeseen. Työn voit aloittaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.
Työtehtäviisi kuuluu mm. laskutus, tavaroiden purkaminen ja asiakaspalvelutyö. Katsomme myös eduksi mikäli olet kosmetologi/ apteekkikosmetiikkasarjat tunteva tekninen.
Apteekkimme sijaitsee Helsingin keskustassa. Olemme avoinna ma-pe 8- 20.30, la 10-18 ja su 12-18, joten työ on vuorotyötä. Apteekkijärjestelmänä on MAXX.

Lähetä hakemuksesi mounir.chorfi@apteekit.net
Tai ole suoraan yhteydessä
apteekkari Mounir Chorfi puh. 09 6213663__


HELSINKI

Haemme vakituiseen työsuhteeseen teknistä työntekijää Runebergin Apteekkiin Helsinkiin. Työnkuvaan kuuluu mm. tavaralogistiikka, kassa/asiakaspalvelutyö sekä kotihoidon lääkekuljetukset. Apteekissa on käytössä Salix-apteekkijärjestelmä.

Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse mervi.vikman@apteekit.net
Lisätiedustelut apteekkari Mervi Vikman 09-4366560, 040 5070523


HELSINKI

Lönnrotinkadun apteekissa Helsingin keskustassa (ja syksystä 2017 alkaen myös Länsimäen sivuapteekissa Vantaalla) on tarjolla tuntityötä tekniselle työntekijälle elokuusta alkaen. Oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat tässä työssä välttämättömiä.
Haastava ja kehittyvä työympäristö antaa mahdollisuuden työssä kehittymiseen.
Käytössä on sekä Salix että Maxx, joten molempien hallinta on hyväksi.
Yhteydenotot ja lisätiedot: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@apteekit.net, puh. 041-5012232.


HELSINKI

HELSINKI

Mellunmäen Uusi Apteekki hakee reipasta teknistä työntekijää lomasijaiseksi viikoille 38 ja 39. Hakijalla pitäisi mielellään olla kokemusta MAXX-järjestelmästä (tavaranpurku + kassa). Lisätietoja sähköpostitse: mellunmaenuusiapteekki@apteekit.net


NURMIJÄRVI

Haluatko työskennellä nopeasti kehittyvässä apteekissa, jossa tarvitsemme osaamista logistiikan, digitaalisen markkinoinnin ja ihon hoidon alueilla? Etsimme lääketeknikkoa/datanomia/kosmetologia joukkoomme Nurmijärven Seitsemän veljeksen apteekkiin. Apteekkimme on auki joka päivä ja palvelemme noin 300 asiakasta päivässä – etänä ja apteekissa, mutta aina lähellä! Apteekkijärjestelmämme on Pd3.
Tutustu toimintaamme www.seitsemanveljesta.fi ja lähetä hakemuksesi 20.5. mennessä osoitteella eeva.terasalmi@salnet.fi. Lisätietoja antaa apteekkari Eeva Teräsalmi 09-250 1190.


RIIHIMÄKI

Lääketeknikko, lääketyöntekijä tai hyvät taidot omaava tekninen apulainen (esim. kosmetologi, it-osaaja) saa vakituisen työpaikan Riihimäellä Aurinko Apteekissa. Lääketeknikkomme jatkaa opiskelujaan ulkomailla. Apteekki sijaitsee Riihimäen Prismassa rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Edellytämme hyvää työasennetta ja ajokorttia, jotta myös lääkekuljetukset hoitokoteihin onnistuvat. Tarjoamme Sinulle monipuolisen työnkuvan isossa kauppakeskusapteekissa, työterveyshuollon palvelut ja mahdollisuuden työpaikkaruokailuun. Työpaikkamme ilmapiiri on hyvä ja olemme kouluttautuva työyhteisö. Työ on vuorotyötä, apteekki on avoinna ma-pe 8-21, la 9-17 ja su 10-18.

Työhakemukset ja suositukset mieluiten sähköpostiin merja.kahela@apteekit.net 14.7.2017 mennessä. Paikka voidaan täyttää tätäkin ennen, jos sopiva henkilö löytyy.


TAMPERE

Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja apteekkikosmetiikkasarjat tuntevaa kosmetologia!
Ota rohkeasti yhteyttä!
Yhteydenotot apteekkari Esko Sorvala p.03-2250350
Apteekki Koilliskeskus, Liikekatu 3, 33580 Tampere


KANGASALA

Kangasalan apteekki hakee nuorekkaaseen ja iloiseen joukkoonsa asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää.

Olet etsimämme henkilö, jos olet myyntihenkinen ja iloinen asiakaspalvelija, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja hallitset sujuvasti tietokoneen käytön. Suhtaudut myönteisesti uusiin asioihin ja sinulla on reipas ja positiivinen asenne. Otat mielelläsi vastuuta ja sinulla on oma-aloitteinen työote sekä halu kehittyä työssäsi. Arvostamme kokemusta asiakaspalvelusta ja myyntityöstä, laskutuksesta sekä apteekkikosmetiikasta. Isossa apteekissa työskennellessä sinulta löytyy lisäksi pelisilmää, hyvä paineensietokyky ja kestät hyvin ruuhkaisiakin hetkiä.

Työ sisältää apteekin teknisiä työtehtäviä, kuten asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä ja logistisia työtehtäviä. Lisäksi työssäsi toimit markkinointitiimin ja laskutuksen vastuuhenkilönä. Kuljetamme lääkekuljetuksia asiakkaillemme apteekin autolla, joten ajokortti on välttämätön.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi lääketyöntekijä tai -teknikko, datanomi, merkonomi tai kosmetologi. Kokemus apteekkityöstä on eduksi, mutta reippaan ja oma-aloitteisen asenteen omaavan voimme kouluttaa työtehtäviin.

Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä. pd3-osaaminen on etu, mutta tarvittaessa koulutamme sen käyttöön. Palvelemme asiakkaita joka päivä; ma-pe 9-19, la 9-16, su 11-15. Voit tutustua apteekkiimme kotisivuillamme www.kangasalanapteekki.fi sekä facebookissa.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan kokoaikaisen työsuhteen mukavassa työporukassa. Työ alkaa mielellään viimeistään 14.8.2017.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 6.8.2017 mennessä osoitteeseen marja.ritala@apteekit.net
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antavat proviisori Laura Pantsar p. 010 322 2813, 010 322 2811 (7.7.2017 asti) tai apteekkari Marja Ritala p. 050 5252 476 (10.7.2017 lähtien).


MIKKELI

Haemme tiimiimme teknistä apulaista/lääketeknikkoa.
Edellytämme sinulta tarmokkuutta, sujuvaa tietotekniikan käyttöä, kielitaitoa ja halua kehittää osaamistasi oma-aloitteisesti.
Arvostamme itsenäistä työn organisointia ja johtamista. Olet yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoinen sekä sinulla on aito kiinnostus asiakaspalveluun. Lisäksi arvostamme myynnin ja markkinoinnin osaamista.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden suorittaa Lääkealan perustutkinto, lääketeknikko oppisopimuskoulutuksena apteekissamme.
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa ja kehittyvässä työyhteisössä .
Työ on päivätyötä sekä sisältää ilta-viikonlopputyötä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.
Työpaikkaa koskevat hakemukset voi lähettää apteekki@mikkelinuusiapteekki.fi 23.7.2017 mennessä.
Lisätietoja proviisori Eija Sanisalo p. 044 713 3100.


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM