Muut avoimet työpaikat

ALAJÄRVI

Alajärven apteekki hakee lääketyöntekijää tai teknistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen alkaen välittömästi tai sopimuksen mukaan. Oppisopimusmahdollisuus.
Apteekki avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su 11-15, apteekissa käytössä Pd3-apteekkijärjestelmä.
Ota yhteyttä prov. Tuija Polso tai Arttu Kallio, puh. 06-5571060 tai email: apteekki@japo.fi.


ENO

Lääketeknikolle sijaisuus Uimaharjun sivuapteekissa syys-joulukuussa. Hakijalta edellytämme positiivista asiakaspalveluhenkistä asennetta työhön. Käytössämme on Maxx-ohjelmisto, jonka osaamista pidämme arvossa. Tarjoamme hyvän työyhteisön ja säännöllisen päivätyön.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla helena.laitinen@apteekit.net tai postissa osoitteen Enon apteekki Niskantie 19 81200 Eno. Lisätietoja apteekkari Helena Laitinen 013 228882.


ESPOO

TEKNINEN
Haemme vakituista lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää kokopäivätyöhön. Apteekkijärjestelmänä on pd3 ja keräilyn hoitaa Rowa-robotti. Työtehtäviisi kuuluu kassatyöskentelyn ja tavaroiden vastaanoton lisäksi hyllytys ja varastonhallinta, mm.tilaukset, laskujen tarkistus ja hyvitysten haku. Edellytämme sinulta apteekkikokemusta, oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta työtehtävissäsi. Olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, etkä hätkähdä kiiretilanteita. Hyvä suomen kielen taito on välttämätön, englannin ja ruotsin taito plussaa. Arvostamme myös kosmetiikka- ja markkinointiosaamista.
Apteekkimme on avoinna joka päivä ja sijaitsee viihtyisässä ja turvallisessa kauppakeskus Ainoassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Saat työpaikan lisäksi mukavat työkaverit ja välittävät esimiehet.

Jos olet etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse:
tapiola.espoo@apteekit.net
Lisätietoja saat soittamalla: Tapiolan apteekki 09-4520130 proviisorit Sanna ja Soile

KASSATYÖNTEKIJÖITÄ
Haemme työntekijöitä kassatyöhön erityisesti iltoihin ja viikonloppuihin. Voit olla opiskelija tai muuten työtä haluava. Työtehtäviisi kuuluu kassatyöskentelyn lisäksi hyllytys. Olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, etkä hätkähdä kiiretilanteita. Hyvä suomen kielen taito on välttämätön, englannin ja ruotsin taito plussaa.
Apteekkimme on avoinna joka päivä ja sijaitsee viihtyisässä ja turvallisessa kauppakeskus Ainoassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Saat työpaikan lisäksi mukavat työkaverit ja välittävät esimiehet.

Jos olet etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse:
tapiola.espoo@apteekit.net
Lisätietoja saat soittamalla: Tapiolan apteekki 09-4520130 proviisorit Sanna ja Soile


ESPOO

Apteekki Elixirissä Leppävaaran asemalla avoinna teknisen apulaisen/lääketeknikon paikka. Ajokortti välttämätön. Työtehtävät kassalla toimiminen, asioiden hoito, logistiikka. Ei edellytetä kokemusta tai alan koulutusta, oikea asenne riittää, koulutamme paikan päällä. Yhteydenotot apteekkari Tuominen-Kalland info@apteekkielixir.fi puh 040 8360854. Meillä on kiva porukka, viihtyisit varmasti! Aloitus sopimuksen mukaan, myös osa-aikatyö mahdollista.


ESPOO

MATINKYLÄN APTEEKKI ESPOOSSA hakee vakituiseen työsuhteeseen teknistä työntekijää/lääketeknikkoa koko – tai osa-aika töihin. Apteekkimme sijaitsee Ison Omenan kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Arvostamme positiivista ja palveluhenkistä asennetta, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn unohtamatta tiimipelaamisen taitoa. Toivomme, että olet työssäsi innostunut ja innostava.
Työtehtävien pääpaino on kassapalvelussa, myyntihyllyjen ylläpidossa ja tavaralogistiikassa. Työnkuvaa on mahdollista kehittää omien kykyjen mukaisesti. Käytössämme on Maxx-apteekkiohjelma.
Työt voisi aloittaa jo elokuussa tai sopimuksen mukaan.
Ota yhteyttä ja kysy lisää – tiedusteluihin vastaa proviisori Johanna Kopra p. 09-867 66 490 tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 7.8.2022 mennessä: matinkylan.apteekki@salnet.fi


ESPOO

Espoonlahden apteekissa on tarjolla vakituinen työpaikka apteekkikosmetiikan tuntevalle kosmetologille tai tekniselle työntekijälle. Tehtävään kuuluu laajan kosmetiikkavalikoiman myynti ja esittely asiakkaille sekä esillepanot ja kampanjoiden toteutus yhdessä kosmetiikkavastaavan kanssa. Apteekki muuttaa upouusiin tiloihin Kauppakeskus Lippulaivaan maaliskuun lopussa. Työsuhteen toivotaan alkavan ennen sitä. Hakemukset ja tiedustelut sähköpostitse proviisori Minna Grönberg minna.gronberg@apteekit.net.


FORSSA

Kutomon apteekki Forssassa etsii vahvistukseksi reippaaseen työyhteisöönsä lääketeknikkoa tai apteekkikokemusta omaavaa teknistä työntekijää vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat mm. logistiikka ja varastonhallinta, kassatyöskentely/asiakaspalvelu, lääkkeiden kuljetus sekä muut apteekin tekniset tehtävät. Apteekissa on käytössä Pd3-järjestelmä ja FIXU-varastoautomaatti. Aloitus sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa 2021.

Hakemukset sähköpostitse: apteekkari Marja Saarelainen, marja.saarelainen@apteekit.net tai proviisori Anni Korvenoja, anni.korvenoja@apteekit.net


HALIKKO

Halikon apteekissa avoin paikka lääketeknikolle/tekniselle apulaiselle.
Jos haluat monipuolisen työn, pidät asiakaspalvelusta ja haluat olla mukana kehittämässä apteekkiamme, niin ota yhteyttä.
Apteekkikokemus on eduksi muttei välttämätön.
Tiedustelut ja vapaamuotoisen hakemuksen voi jättää apteekkarille, Susanne Lindberg puh 02 737 1502, susanne.lindberg@apteekit.net


HELSINKI

Erottajan apteekki hakee joukkoonsa kokenutta ja asiakaspalvelusta innostunutta lääketeknikkoa tai teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen. Osaat käyttää itsenäisesti, sujuvasti ja monipuolisesti Maxx -apteekkiohjelmaa.

Vastuullasi olisi apteekin yleisimmät logistiikkatehtävät sekä teknisen työntekijän tehtävät. Lisäksi vastuualueisiin kuuluisi mahdollisesti laskutus, kuukaudenvaihteen toimet, kirjanpitomateriaalin kokoaminen, sekä mahdollisesti työvuorosuunnittelu. Kokemus edellä mainituista katsotaan eduksi. Kassatyöskentely sekä asiakaspalvelutyö on sinulle tuttua. Suhtaudut työhön reippaalla asenteella ja sinulta löytyy myös halua ja innostusta kehittääapteekkimme logistiikkatoimintoja.

Lähetä meille avoin työhakemus ja CV, jossa vakuutat meille olevasi tarvitsemamme henkilö. Haemme ensisijaisesti kokoaikaista työntekijää mutta otamme huomioon muutkin työaikavaihtoehdot. Työhön kuuluu myös iltoina ja viikonloppuina työskentelyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Olemme avoinna Stockmannin tavaratalon (Helsingin Keskusta) aukioloaikojen mukaan. Tällä hetkellä ma-pe 10-20, la 10-18, su 18-18 sekä myös useimmat juhlapyhät. Toimimme Helsingin keskustan Stockmannin tiloissa.

Hakemukset 30.4.2021 mennessä: Maria Koski, proviisori, mariakoski@erottajanapteekki.com. Tiedustelut arkisin klo 12.00- 16.00: puh. 040 920 8066.


HELSINKI

HEI TYÖNHAKIJA!

Haemme moniosaajiemme joukkoon asiakaspalvelijaa kassalle.

Kassahenkilön toimenkuvaan kuuluu asiakkaiden palveleminen kassalla sekä apteekin konseptista, palveluista ja kanta-asiakasjärjestelmästä kertominen. Apteekkimme kassa toimii tärkeässä roolissa – toivotat ihmiset tervetulleeksi apteekkiimme sekä jätät viimeisen muistijäljen apteekkikäynnistä. Kassalla työskentelyn lisäksi työtehtäviin kuuluu muut apteekissa esiintyvät tehtävät, kuten verkkokaupan tilausten hoitaminen, asiakaspalvelu ja Wolt- ja Foodora-tilausten tekeminen.

Edellytämme hakijalta intoa asiakaspalvelutyöhön ja hyviä sosiaalisia taitoja. Odotamme myös sujuvaa kielitaitoa. Työkokemus asiakaspalvelutehtävistä on hakijalle eduksi mutta ei välttämätöntä: persoona ratkaisee. Tärkeintä on, että sinulla on avoin, reipas ja positiivinen työote. Isossa vilkkaassa apteekissa työskennellessä kestät hyvin ruuhkaisiakin hetkiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat: hyvinvoinnin 360 astetta, yhdessä tekemisen meininki ja vastuullisuus. Meillä on mukavat työtoverit ja ilo työskennellä yhdessä. Palkka-asioista neuvottelemme hakijan kanssa.

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse lähiesihenkilöiltä: tiimit@apteekki360.fi tai puhelimitse 029 340 0680 (arkisin klo 11-14 välillä).

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse: rekrytointi@apteekki360.fi


HELSINKI

Haemme kokopäiväiseen työsuhteeseen teknistä apteekkiapulaista/lääketeknikkoa.

Töölön apteekki Kampin keskuksessa sijaitsee Helsingissä Sähkötalon alakerrassa. Olemme avoinna arkisin 8–21, lauantaisin 10–18 ja sunnuntaisin 12–18.

Toivoisimme sinulla olevan kokemusta apteekkityöstä tai asiakaspalvelusta. Työhön kuuluu kassatyöskentelyä, tavaran purkua, hyllytystä ja tarvittaessa mahdollisesti laskutusta sekä muita soveltuvia tehtäviä. Meillä ovat käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä ja Rowa-varastorobotti. Tehtäviin annetaan alussa tietenkin myös perehdytys. Työvuorot ovat arkisin kolmessa vuorossa aukioloaikojen puitteissa ja myös viikonloppuisin on välillä työvuoroja.

Jos olet hakemamme hyvä tyyppi, jolla on reipas asenne työhön, tule ja liity mukavaan porukkaamme. Meillä töissä saa myös viihtyä. Meillä on myös hyvin toimiva työterveyshuolto sekä muita työpaikkaetuja. Työt voisi aloittaa mielellään syys-lokakuussa.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen pe 19.8. mennessä : niina.kuoppala@toolonapteekki.fi


HELSINKI

Olekto sinä meidän uusi työkaverimme? Meillä on avoinna teknisen apulaisen/lääketeknikon paikka. Jos olet oma-aloitteinen, haluat kehittää ja kehittyä sekä pidät asiakaspalvelusta, niin sovit porukkaamme. Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, erinomaisen työilmapiirin ja parhaat asiakkaat. Hietalahden apteekki on hyvien yhteyksien päässä.Palvelemme arkisin 9-21 ja lauantaisin 9-18.

Työsuhde on vakituinen tai sovitun mukaan.

Olethan yhteydessä,
susanne.lindberg@apteekit.net
Susanne Lindberg, apteekkari


HELSINKI

Lääketeknikko
Haemme Kluuvin apteekkiin lääketeknikkoa kokopäiväiseen työhön. Apteekkimme on asiakaspalveluhenkinen ydinkeskustassa. MAXX-järjestelmän osaaminen on etu. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, laajaa osaamista ja iloista mieltä. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen: kluuvinapteekki@apteekit.net


HELSINKI

HUOMIO! TÖITÄ TARJOLLA

Arabianrannan apteekki Helsingissä hakee joukkoonsa kokoaikaiseen työsuhteeseen teknistä työntekijää/ lääketeknikkoa. Työtehtävien pääpaino on kassa-palvelussa, myyntihyllyjen ylläpidossa ja tavara-logistiikassa. Arvostamme myönteistä ja palvelu-henkistä asennetta, oma-aloitteista työotetta sekä tiimityötaitoja.

Apteekkimme sijaitsee monipuoliset palvelut tarjoavassa Kauppakeskus Arabiassa hyvien kulku-yhteyksien varrella. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun ja käytössämme on MAXX -apteekkijärjestelmä. Aukioloaikamme ovat miellyttävät (ark. 9-20, la 9-18). Liikunta- ja kulttuurisetelit kuuluvat työsuhde-etuihimme ja mukana tulevat myös loistavat työkaverit ja toisiaan tukeva työyhteisö.

Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä.
Ota yhteyttä apteekkari Hilkka Lakeus tai proviisori Katri Manni 09-8689160 tai 050 3541316 tai hilkka.lakeus@apteekit.net


HELSINKI

Ruoholahden Ässäapteekissa Helsingissä vakituinen paikka lääketeknikolle (osa/kokoaikainen). Jos olet asiakaspalvelussa viihtyvä, sinulle sopivat joustavat työajat, haluat kehittyä työssäsi ja olet työtä pelkäämätön, otathan yhteyttä. Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella metroasemaa vastapäätä. Tietojärjestelmänä on Maxx. Apteekilla on laajat aukiolot, joten viikonloppu - ja iltatyöt kuuluvat työn kuvaan. Työhön kuuluu teknisen perustehtäviä, kuten asiakaspalvelua, kassatyötä, tavaran purkua ja hyllytystä. Meillä on mukavat työkaverit ja vahva osaaminen. Palkka on TES:n mukainen
Yhteydenotot ja lisätiedot ja hakemukset 31.8 mennessä Apteekkari Minna Uusitalo (minna.uusitalo@apteekit.net) puh. 029 1700 780,
050- 3388571


HELSINKI

Hei Sinä osaava lääketeknikko!

Tule meille töihin.

Ajokortti ja MAXX-osaaminen plussaa.

Laita viestiä, tule käymään ja kysy lisää!

Apteekkari Tatu Johansson,
050-5604344
(tatu.johansson@apteekit.net)
www.vallilanapteekki.fi


HELSINKI

Etsitkö töitä opiskelun ohella?

Runebergin Apteekki Etu-Töölössä hakee teknistä työntekijää tuntitöihin.

Lisätiedot ja hakemukset: apteekkari Mervi Vikman, mervi.vikman@apteekit.net, puh. 09 4366560


HELSINKI

LÄÄKETEKNIKKO

Malmin apteekissa avautuu lääketeknikon paikka. Aloittaa voi jo 1.8. tai sopimuksen mukaan.

Keskisiin työtehtäviisi kuuluvat tavaran purku ja hyllytys sekä kassatyöskentely. Työnkuvaan kuuluu myös apteekin kuljetukset, joten ajokortti on välttämätön. Lisäksi arvostamme kiinnostusta markkinointiin, esillepanoon sekä kosmetiikkaan. Käytössämme on pd3.

Apteekki sijaitsee vilkkaalla liikepaikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Malmin torilla.

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä niin kerron lisää: apteekkari Meri Kauhanen p. 09 5656080. Hakemuksen & CV:n voit lähettää sähköpostitse meri.kauhanen (at)apteekit.net.

Instagram: malmin_apteekki Facebook: Malmin apteekki www.malminapteekki.fi


HELSINKI

Lääketeknikko / tekninen työntekijä Lauttiksen apteekkiin

Huippupaikka huipputiimissä, jossa pääset haastamaan itseäsi mielenkiintoisten apteekkitehtävien parissa.

Lääketeknikkomme Emilia lähtee jatko-opiskelemaan ja Lauttiksen apteekilla on avoimena lääketeknikon/teknisen työntekijän vakituinen paikka. Työtehtävien pääpaino on asiakaspalvelussa, laskutuksessa, kassatyöskentelyssä, myyntihyllyjen ylläpidossa ja tavaralogistiikan suunnittelussa ja toteutuksessa farmaseuttisen tiimin kanssa. Tehtäviin tarjoamme perusteellisen perehdytyksen ja ohjauksen.

Arvostamme palveluhenkistä asennetta, tiimityöskentelyä ja kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn. Käytössämme on lääkerobotti sekä MAXX-apteekkijärjestelmä. Tehtävään vaaditaan ajokortti.

Lauttiksen Apteekki on moderni täyden palvelun apteekki, jota rakennetaan ammattitaitoisen lääkeosaamisen ja erinomaisen asiakaspalvelun lähtökohdista. Uudenaikainen apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Lauttiksen ostarilla Helsingin Lauttasaaressa. Tarjoamme joustavuutta työajoissa, mahdollisuutta oppia ja kehittyä työssään sekä mahdollisuutta vaikuttaa oman työn sisältöön ja työtapoihin.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse proviisorillemme Anni Ukkoselle: proviisori@lauttasaarenapteekki.fi. Liitäthän vapaamuotoiseen hakemukseesi CV:n.

Lisätietoja meistä saat www.lauttasaarenapteekki.fi ja Facebook Lauttiksen apteekki tai soittamalla 09 671 415 (prov. Anni Ukkonen)


HELSINKI

Lääketeknikolle töitä Apteekki Medenassa

Apteekki Medena Helsingin Itiksessä hakee lääketeknikkoa äitiysloman sijaiseksi. Voit olla vastavalmistunut tai sinulla voi olla jo pidempi kokemus apteekkialalta. Työt voi aloittaa syyskuun alusta tai sopimuksen mukaan.

Lääketeknikon työtehtäviin kuuluu pääasiassa kassatyöskentelyä, tavaralogistiikkaa ja hyllytystä. Kuljetamme asiakkaille lääkkeitä, joten ajokortti on eduksi.

Itäkeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Meille on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä, ja autolla liikkuville on tarjolla oma maksuton henkilökunnan parkkialue. Olemme vilkas kauppakeskusapteekki ja palvelemme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Meillä työskentelyssä parasta on hyvä yhteishenki työporukan kesken ja mukavat asiakkaat. Tule mukaan iloiseen porukkaamme!

Lisätietoja antaa apteekkari Riikka Aahe puh. (09) 4152 2202 tai proviisori Inkeri Siltala puh. (09) 4152 2205. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla riikka.aahe@apteekkimedena.fi. Hakemukset ja mahdolliset yhteydenotot 14.8.2022 mennessä.


HELSINKI

Pakilan apteekki hakee teknistä työntekijää / lääketeknikkoa Tuki-teamiin. Tuki-teamin tehtävänä on varastojen ylläpito, (tilaukset, vastaanotto, hyllytys), kassatoiminnot (rahastus ja tilitykset) ja muut farmaseuttien asiakaspalvelua avustavat tehtävät. Lisäksi apteekin teknisen työhön kuuluvat: asiakaspalvelun avustaminen itsehoito-osastolla ja osallistuminen apteekin kampanjoinnin toteutukseen. Palkkaus on TES:n mukainen alkaen 1779,-/kk, riippuen kokemuksesta ja koulutuksesta.

Pakilan apteekki on suurehko apteekki Pohjois-Helsingissä, meillä on 15 työntekijää ja reseptuuri oli vuonna 2021 yli 157.000. Apteekissa on käytössä Maxx-tietojärjestelmä. Apteekin palveluajat ovat: arkisin 7-22 ja viikonloppuisin 9-22. Odotamme uudelta työntekijältä aiempaa kokemusta apteekkityöstä tai vähittäiskaupasta. Pakilassa uutta työkaveria odottaa kokeneiden ammattilaisten joukko, joka on hyvin sitoutunut apteekin toimintamalliin. Me arvostamme asiakkaitamme, ammattitaitoa, reipasta tekemistä ja yhteistyötä.

Yhteydenotot ja tiedustelut apteekkari Juho Pietilä tai proviisori Marjukka Suomela, puh. 09-724 8479. Hakemuksen ja CV:n voit toimittaa sähköpostitse proviisorit@pakilanapteekki.fi 28.8.2022 mennessä.

Lisätietoja apteekista: www.pakilanapteekki.fi.


HELSINKI

Helsinki

Haemme Helsingin Tapuliapteekkiin reipasta ja palveluhenkistä lääketeknikkoa/teknistä työntekijää.

Työtehtäviin kuuluu kassapalvelun, laskutuksen ja tavaralogistiikan lisäksi markkinointiin ja digitaaliseen viestintään liittyviä tehtäviä.
Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun.

Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Puistolan juna-aseman vieressä.
Palvelemme arkisin klo 8.30-19 ja lauantaisin klo 9-15.

Tule mukaan iloiseen, kannustavaan ja osaavaan joukkoomme!

Lisätiedot ja hakemukset: apteekkari Sari Kinnunen
sari.kinnunen@apteekit.net
puh. 09 3867986 tai 040 5304277


HELSINKI

Haemme HERTSIN APTEEKKIIN LÄÄKETEKNIKKOA tai APTEEKIN TEKNISTÄ TYÖNTEKIJÄÄ kivaan ja nuorekkaaseen tiimiimme. Aloitus sopimuksen mukaan. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kivassa porukassa asiakaspalvelusta kiinnostuneelle. Apteekissamme sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi eri työtehtävissä esim. markkinoinnin, varastonhallinnan ja logistiikan yhteydessä. Työtehtäviin voi kuulua asiakaspalvelun lisäksi esimerkiksi tilaamista, somistusta ja laskutusta kiinnostuksen mukaan. Arvoihimme kuuluvat tyytyväisen asiakkaan lisäksi osaava ja tyytyväinen henkilökunta sekä ilo tehdä työtä yhdessä. Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvän asenteen työhön, niin saatat olla etsimämme henkilö. Mahdollisuus joko osa-tai kokoaikaiseen työsuhteeseen vakituisena tai määräaikaisena. Tiedustelut p. 040 589 1810 (apteekkari). Hakemuksen voi lähettää palkkatoivomuksineen sähköpostilla marjaana.nurmilaukas@apteekit.net


HELSINKI

Etsimme mukavaan työporukkaamme lääketeknikkoa tai apteekin teknistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme, että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta apteekkityöstä ja tulet hyvin toimeen sekä asiakkaiden että työtovereiden kanssa.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, joka pitää sisällään kaikkien tekniselle henkilökunnalle kuuluvien työtehtävien lisäksi mahdollisuuden toimia apteekin markkinointitiimin jäsenenä suunnittelemassa ja toteuttamassa apteekin kampanjoita ja muita markkinointitoimenpiteitä.

Meille on helppo tulla eri puolilta pääkaupunkiseutua. Apteekkimme sijaitsee keskeisellä paikalla Vihdintien varrella kauppakeskus Ristikossa Konalassa. Aukioloajat ovat ma-pe 9-19, la 10-16. Apteekkiohjelmista meillä on käytössä MAXX.

Tiedustelut ja hakemukset puh. 09-557 565 proviisori Linda Eldsbacka tai apteekkari Satu Lambert, satu.lambert(@)apteekit.net


HELSINKI

KANNELMÄEN KESKUSAPTEEKISSA Helsingissä on töitä Tekniselle/Lääketyöntekijälle/Lähihoitajalle tai harjoittelijalle. Pääset osaksi huippumukavaa porukkaamme ja monipuolisiin työtehtäviin. Ajokortti on toimenkuvassa välttämätön. Laadukkaan toiminnan puolesta apteekillemme on myönnetty ISO9001 -laatusertifikaatti. Meillä on myös sivuapteekki Malminkartanossa. Työsi alkaisi joustavasti heinäkuun puolivälissä tai mielellään viimeistään heinäkuun lopussa. Haemme täyspäivä työntekijää. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 8.30-16.30 (tai klo 9-17) välillä toiveidesi mukaan. Työ jatkuisi vähintään vuoden vaihteeseen ja hyvin todennäköisesti vielä siitä eteenpäin. Kysy rohkeasti lisätietoja. Apteekkari Kirsi Yritys, p.041-5069670, kirsi.yritys@gmail.com
Työsopimus saatetaan solmia jo ennen hakuajan umpeutumista.


HELSINKI

Haemme Etelä-Haagan apteekkiin mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää, farmanomia tai lääketeknikkoa pitkäaikaiseen sijaisuuteen. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. Apteekissamme on käytössä Salix-järjestelmä. Työkuvaasi kuuluvat logistiikka, laskutus, kassapalvelu ja muut apteekin tekniset työt. Ajokortti pitäisi myös olla. Apteekkimme on avoinna ark. klo 8.30-18.00 ja la klo 9-14.00. Työhakemukset pyydämme lähettämään apteekkari Eeva Karille: sähköposti eeva.kari@apteekit.net Tiedustelut p.09-5872600 Eeva Kari


HELSINKI

Tuu meille töihin!
Apteekki 51 etsiskelee kokoaikaista lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää. Toimimme ”uudenkarheissa” tiloissa Triplassa ja käytössä on myös varastorobotti.
Työ on määräaikainen ainakin kevääseen 2023 saakka.
Kysy lisää tai laita saman tien hakemus! p. 09 774 56225 tai hanna.heikkila@apteekit.net / Proviisori Hanna Heikkilä


HELSINKI

Kontulan apteekki hakee palvelukseensa vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen teknistä työntekijää. Työtehtäviin kuuluvat mm. kassatyöskentely, tavaralogistiikka, laskutus, autolähettitoiminta sekä mahdollisesti apteekin siivous, apteekin kotisivuston ylläpito sekä sosiaalisen median viestintä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävät vaativat tarkkuutta, tunnollisuutta ja omatoimisuutta. Hakemukset 2.5.21 mennessä osoitteeseen: pasi.korhonen@apteekit.net


HELSINKI

HELSINKI
LÄÄKETEKNIKKO/TEKNINEN
Pasilan apteekki etsii lääketeknikkoa tai muun soveltuvan taustan omaavaa tekijää osaksi meillä jo työskentelevää supermukavaa tehotiimiä. Työnkuvaa voidaan muokata osaamisesi mukaan. Tämä on vakituinen kokopäivätyö.

JA ILTA JA VIIKONLOPPUKASSA
esim. opiskelujen ohessa 1-2 viikonloppua kuukaudessa ja 1-2 iltaa viikossa.

Meillä on pitkät aukioloajat (klo 7-22) ja kiireiset mutta kivat asiakkaat. Sinulta odotamme aktiivista otetta, hyvää pelisilmää ja positiivista asennetta.
Aloitus sopimuksen mukaan esim. elokuussa. Soita ja kysy lisää 09 8689240/Sari Kallioinen, hakemus 31.7. mennessä sähköpostilla sari.kallioinen@pasilanapteekit.fi


HELSINKI

Itä-Helsingissä sijaitsevassa Apteekki Eastonissa on avoinna vakituinen työpaikka lääketeknikolle tai tekniselle työntekijälle. Apteekkimme on nykyaikainen ja viihtyisä, meillä on hyvät henkilökuntaedut ja mukavat työkaverit.

Työ voi olla osa-aikainen tai kokopäivätyö. Työvuorot ovat maanantaista sunnuntaihin aamu-, päivä- tai iltavuoroja apteekin aukioloaikojen mukaan (ark. 9-21, la 9-19 ja su 10-18).

Toivomme että sinulla on apteekkityökokemusta tai olet suorittanut lääketeknikon koulutuksen tai juuri valmistumassa lääketeknikoksi. Lisäksi Maxx-apteekkiohjelmiston osaaminen on eduksi.

Pääasiallisia työtehtäviä ovat kassatyöskentely ja tavaralogistiikka sekä varastonhallinta. Apteekissamme on varastorobotti Rowa.

Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta työtehtävissäsi. Olet asiakaspalveluhenkinen ryhmätyöntekijä, etkä hätkähdä kiiretilanteita. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja ja myös kosmetiikkaosaamista.

Perehdytämme sinut huolellisesti työtehtäviin ja voimme myös kehittää työtehtäviäsi kiinnostuksesi ja osaamisesti mukaan. Työn aloittaminen syksyllä sopimuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää tästä työpaikasta proviisori Paula Karlssonilta paula.karlsson@apteekkieaston.fi tai apteekkari Seija Mannermaalta seija.mannermaa@apteekkieaston.fi sekä lähetä hakemuksesi + cv osoitteeseen info@apteekkieaston.fi 19.8.2022 mennessä.


HELSINKI

Vuosaaren UUTEEN apteekkiin haetaan asiakaspalvelusta innostunutta farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa ilta- ja viikonloppuvuoroihin.
Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Olemme avoinna ma-pe klo 9-19 ja la 10-16. Apteekin edessä on maksuton parkkialue ja meille pääsee myös näppärästi metrolta bussilla 560.
Tule mukaan kivaan työporukkaan! Käy tutustumassa www.vuoapteekki.fi.
Lähetä CV ja hakemus: minna.pappila@vuoapteekki.fi


HUITTINEN

Huittisten apteekki hakee oma-alotteista, reipasta ja positiivisen työotteen omaavaa lääketeknikkoa/lääketyöntekijää/teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen. Käytössämme Maxx ja Iso Fixu -robotti. Työt voit aloittaa esimerkiksi toukokuussa tai sopimuksen mukaan. Halutessasi pystymme järjestämään sinulle kesällä lomapätkän.
Tervetuloa joukkoomme!
Lisätietoja ja hakemukset
martina.jons-kari@seutuposti.fi, puh. 040 7373241


HYVINKÄÄ

HYVINKÄÄ

Vehkojan apteekissa on tarjolla kokoaikainen (115h/3vko) äitiyslomasijaisuus (n. 1.4.2022 - 31.3.2023) lääketeknikolle, lääketyöntekijälle tai tekniselle työntekijälle. Myös vakityö mahdollinen määräaikaisuuden jälkeen. Kokemus apteekkityöstä katsotaan eduksi. Palkkaus ja aloitus joustavasti sopimuksen mukaan, mielellään kuitenkin viimeistään maaliskuun aikana. Olethan oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen, joka pystyy ottamaan haltuun teknisen monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät.

Työtehtävät sisältävät tavaranpurkua ja -hyllytystä, asiakaspalvelua kassalla, kotiinkuljetuksia, varastonhallintaa, rahaliikennettä ja pientä siistimistä. Pääset myös hoitamaan verkkokauppaamme sekä osallistumaan some-markkinointiin. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.

Omaa autoa et välttämättä tarvitse, mutta edellytämme B-ajokorttia lääketilausten kuljettamiseen.

Meillä on käytössä MAXX-järjestelmä sekä ISO FIXU-varastorobotti.

Apteekkimme aukioloajat: ma-pe 8-21, la 8-21, su 10-21. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyöskentelyä. Meillä sinua odottaa kannustava ja yhteen hiileen puhaltava 13:sta työntekijän työporukka. Apteekkari tukee työhyvinvointia hieronnalla, liikunta- ja kulttuuriseteleillä ja muulla mukavalla.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian! Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse. Lisätietoja puhelimitse.

Apteekkari Minna Collin minna.collin (at) apteekit.net,
puh. 0500 457 176
Proviisori Mervi Niemi mervi.niemi (at) apteekit.net,
puh. 029 3400 580


HÄMEENLINNA

Etsimme mukavaan työporukkaamme teknistä työntekijää. Työsuhde aluksi määräaikainen vuoden 2022 loppuun, mutta mahdollisuus myös vakinaistamiseen. Meillä on viihtyisät työtilat, mukavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan sisältäen mm lääkelogistiikkaa, laskutusta, asiakasrekisterin ylläpitämistä, kassatyöskentelyä ja asiakaspalvelua. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, koulutamme sinut tehtäviin. Voit aloittaa työt heti tai sopimuksen mukaan. Kysy lisää: apteekkari Kirsi Myllynpää, 010 328 2820


ISOKYRÖ

Isonkyrön apteekissa on osa- ja määräaikainen työpaikka tekniselle apteekkiapulaiselle (Maxx-apteekkijärjestelmä, työtehtävinä mm. logistiikka, myyntihyllyjen ylläpito ja kassatyö).

Apteekki on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-17.30, lauantaisin kello 9-13.

Soita apteekkiin (064788000) tai lähetä sähköpostia apteekkarille (paula.pinta@apteekit.net)!

Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan.


JOENSUU

Haemme osa-aikaiseen /kokoaikaiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa, tai sinulla on muuten kertynyt kokemusta apteekkityöstä.

Jos kiinnostus heräsi, ota yhteyttä apteekkari Marja Mikkoseen, puh. 0505185304 tai marja.mikkonen@apteekit.net


JUVA

Haemme iloiseen joukkoomme Juvan apteekkiin lääketeknikkoa tai farmanomia opintovapaan sijaiseksi. Kyseessä on pitkä sijaisuus tai mahdollisesti vakituinen työpaikka, aluksi 2 vuoden sijaisuus. Tarjoamme viihtyisät ja modernit työskentelytilat virkeässä Avainapteekissa sekä monipuoliset työtehtävät asiakaspalvelusta logistiikkaan. Käytössämme on MAXX-apteekkiohjelma ja ROWA-varastoautomaatti. Arvostamme omatoimisuutta ja aktiivista otetta työntekoon. Kokemus apteekkityöstä laskutuksen ja tavaran purun parissa luetaan eduksi. Apteekkimme on avoinna ma-pe klo. 8.30-18.00 ja la klo. 9-15. Työn aloitus viimeistään 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan aiemmin.
Hakemukset pyydämme lähettämään apteekkari Ritva Pulkkiselle: ritva.pulkkinen@apteekit.net
Tiedustelut p. 044 034 0210 / apteekkari tai proviisori


JYVÄSKYLÄ

Onko tämä sinun unelmaduunisi apteekissa?
Haemme kosmetologia tai lääketeknikkoa Uuteen Apteekkiin 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Nyt tarvitsemme tekemisen meiningistä tykkäävää henkilöä, jolla pysyy monta langanpäätä yhtä aikaa käsissä. Vastaat apteekin kampanjoiden toteuttamisesta, somekanavien sisällöntuotannosta, verkkosivujen päivittämisestä sekä kosmetiikkaosastosta. Olet kiinnostunut ajan trendeistä ja tykkäät kehittyä itse sekä kehittää työpaikkaasi. Tämä lisäksi päätyötäsi ovat apteekin teknisen työtekijän tehtävät, kuten kassatyö ja tavaralogistiikka.

Hakemuksia käsitellään koko ajan, lähetä siis hakemuksesi viipymättä. Yhteydenotot apteekkari Eija Joki, eija.joki@apteekit.net tai proviisori Taina Pitkänen, taina.pitkanen@apteekit.net, p. 010 501 2000.

Uusi Apteekki tarjoaa vilkkaan työympäristön, monipuolisen työkuvan sekä mukavan työporukan aivan Jyväskylän sydämessä Sokkarin kauppakeskuksessa.


JYVÄSKYLÄ

Etsimme lääketeknikkoa tai apteekkikokemusta omaavaa teknistä työntekijää Jyväskylän 7. Keljon apteekin mukavaan työyhteisöön Keljon kauppakeskuksessa. Tarjolla on koko- tai osa-aikainen työ apteekin aukioloaikojen mukaan. Apteekissamme on käytössä pd3-järjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti. Kokemus näistä olisi plussaa, mutta ei välttämätöntä. Työtehtäviin kuuluvat mm. tavaranpurku, esille laitto, kampanjat, kassatyöskentely ja laskutus. Työt voi aloittaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan.
Laita hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen seija.nenonen@apteekit.net 23.2.2022 mennessä. Lisätietoja antaa apteekkari Seija Nenonen p. 010 666 1084 tai proviisorit p. 010 666 1083.


KALAJOKI

TEKNINEN

Kalajoen 1. apteekki hakee vakituista lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää kokopäivätyöhön. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi tavaroiden vastaanotto ja hyllytys, laskutus, somistus ja kassatyöskentely.

Apteekkimme sijaitsee Kalajoen keskustassa ja olemme auki arkisin 8.30-18.00 sekä lauantaisin 8.30-14.00. Meillä on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä ja Rowa-robotti. Aiempi kokemus apteekkityöstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Etsimme henkilöä, joka on oma-aloitteinen, omaa hyvät tietotekniset taidot ja on innokas oppimaan uutta. Tärkeää on myös halu työskennellä tiimissä ja asiakkaiden kanssa. Palkkaus määräytyy kokemuksen mukaan apteekin teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja saat soittamalla: Kalajoen apteekki puh. 0103 214 460 apteekkari Tarja Kurikkala, proviisorit Tuomas Nevalainen ja Tuulia Heikkilä

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää sähköpostitse tarja.kurikkala@apteekit.net. Täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä.


KANGASALA

Kangasalan Apteekki on vailla toimeliasta kosmetologia/apteekkityöntekijää (20.12.2021)

Oletko oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja pidät myynnistä? Haluatko toimia tiimissä, jossa jaetaan vastuut ja halutaan auttaa toisia?
Haemme joukkoomme kosmetologia tai apteekkityöntekijää vakituiseen työhön. Koulutuksesi voi olla kosmetologi, lääketeknikko, lääketyöntekijä, merkonomi tai ”töissä oppinut”. Ensisijaisesti etsimme kosmetologia tai muuten kosmetiikkaan perehtynyttä tai siitä innostunutta henkilöä. Työtehtävät ovat monipuolisia mm. apteekin kosmetiikkavalikoimasta vastaaminen sekä kosmetiikan myynti, tavaralogistiikka, kassatyöskentely, lääkekuljetukset ja muut apteekin askareet. Ajokortti on välttämätön. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kangasalan apteekki on vireän Kangasalan keskustan apteekki kaupungin sydämessä. Olemme n. 15 hengen tiimi, ja apteekin reseptuuri on sadan tuhannen paremmalla puolella. Tampereelta on hyvät yhteydet bussilla (n. 25 min), omalla autolla nopeammin.

Kiinnostuitko ? Lähetä hakemuksesi ja/tai ota yhteyttä Apteekkari Mikko Unkilaan: 045 8030408 tai mikko.unkila@kangasalanapteekki.fi. Aloitamme haastattelut heti sopivien kandidaattien löydyttyä


KARJAA

Karjaan Apteekki hakee lääketeknikkoa (lääketyöntekijää) tai teknistä apulaista. Tärkeimmät työtehtävät ovat logistiikka ja asiakaspalvelu kassalla. Kiinnostus markkinointiin ja verkkoapteekin kehittämiseen ovat eduksi. Lisäksi arvostamme kokemusta apteekkityöstä ja kaksikielisestä ympäristöstä. Tarjoamme vakinaista kokopäivätyötä, mutta voimme myös keskustella elämäntilanteeseesi sopivasta osa-aikatyöstä.

Apteekkimme sijaitsee Karjaan keskustassa, ja Karjaa sijaitsee Länsi-Uusimaalla hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä joten toivomme hakemuksia ripeästi (viimeistään 15.11.) apteekkarin s-postiin petteri.henriksson@salnet.fi. Puhelintiedustelut: Petteri Henriksson 040-3526330.


KARKKILA

Lääketeknikko tai vastaava

Karkkilan apteekissa tarvitaan keväällä uutta vakituista teknistä työvoimaa, kun kaksi 45 vuotta uskollisesti Karkkilan apteekkia palvellutta teknistä työntekijää jää ansaitulle eläkkeelle ennen kesää.
Arvostamme palveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä sekä innostunutta ja aktiivista otetta työhön. Meillä on käytössä Fixu-varastoautomaatti, Salix-järjestelmä ja kuulumme Avainapteekkeihin.
Apteekissamme on miellyttävät aukioloajat, arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-14.
Karkkila sijaitsee 2-tien varrella n. 60km Helsingistä.
Tervetuloa mukavaan työyhteisöön.
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, apt. Maisa Vahala (maija-liisa.vahala@apteekit.net, 040-7633160) tai proviisorit Riina Tanskanen ja Virpi Hovi (09-2255149).
Hakemukset 15.1.2020 mennessä

Ilmoitus jätetty 26.11.2019


KEMPELE

Kempeleen Ykkösapteekki hakee lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen.
Työtehtäviisi kuuluu etenkin tavaralogistiikasta, laskutuksesta ja esillepanosta huolehtiminen.
Odotamme, että olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Käytössämme on Maxx-järjestelmä, joten sen osaaminen on eduksi.
Lisätiedot ja hakemukset: apteekkari Liisa Lievonen, liisa.lievonen@apteekit.net, 040 848 0777


KEMPELE

Zeppelinin apteekissa Kempeleessä avoimena lääketeknikon sijaisuus ajalle 1.9.2020 - 31.8.2021.

Tule kehittyvään ja vauhdikkaaseen apteekkiin, ei kahta samanlaista työpäivää. Monipuolinen, kiva asiakaskunta, hyvä työporukka ja tekemisen meininki. Kaikki teknisen tehtävät kuuluvat työnkuvaan - asiakaspalvelusta laskutukseen ja logistiikasta markkinointiin.

Meillä on Rowa-apteekkiapulainen ja Pd3-apteekkijärjestelmä, olisi mahtavaa jos tunnet niitä jo, mutta mikäli et, niin meillä varmasti opit. Apteekin verkkokauppa on vielä perustamisvaiheessa.

Mikäli elämäntilanteeseesi sopii paremmin, myös osa-aikaisuus mahdollista.

Soita ja kysele lisää, tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse merja.launonen@apteekit.net.

Tiedustelut puh. 08 5204025, apteekkari Merja Launonen tai proviisori Jarkko Korpua


KIRKKONUMMI

Kirkkonummen 1. apteekki hakee henkilöä apteekin työntekijän tehtäviin kokoaikaiseen työsuhteeseen. Aiempi apteekkikokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Apteekki sijaitsee Kirsikka-kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tiedustelut ja hakemukset: proviisorit info@kirkkonummenapteekki.fi


KOKKOLA

Tervahovin Apteekki Kokkolassa etsii lääketeknikkoa, lääketyöntekijää tai teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen. Myös osa-aikaiset huomioidaan. Eduksi on, jos hallitset jo Maxxin ja Rowan käytön. Tarvitset B-ajokortin lääketilausten kuljettamiseen. Työhön sisältyy mm. varastonhallintaa, kassatyöskentelyä ja siivousta. Asiakaspalvelussa tarvitaan suomen- ja ruotsinkielen taitoa. Yhteydenotot anu.nissila@apteekit.net tai 06-831 2262.


KONTIOLAHTI

Tule tuuraamaan teknisen henkilökuntamme kesälomia kesälle 2022. Kesätyöpaikka sopii erinomaisesti koulunsa päättäneelle tai vaikkapa ensimmäiseksi apteekkityöpaikaksi alan opiskelijalle.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta alalta tai alan koulutusta. Positiivinen ja reipas asenne riittää.

Työ kestää noin kaksi kuukautta ja sijoittuu juhannukselta elokuun alkupuolelle. Työn kestosta sovitaan teknisen henkilökunnan lomien varmistuttua.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. pekka.huuskonen@apteekit.net tai puhelimella numerosta 0505176924.


KORPILAHTI

Lääketeknikko/tekninen työntekijä/kosmetologi


Tarjoamme vakituista, kokoaikaista työpaikkaa Korpilahden apteekista.

Työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu, kassatyö, logistiikka, myyntihyllyjen ylläpito.

Kiinnostuksesi mukaan työnkuva voi sisältää esimerkiksi markkinointia, verkkokaupan ja apteekin

kotisivujen ylläpitoa ja laskutusta.


Arvostamme asiakaspalvelusta innostuvaa, tiimityöskentelyyn kykenevää työntekijää.


Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä. Koulutamme sinut tehtäviisi.

Olemme avoinna ma 9-17:30, ti-pe 9-17 ja la 9-14

Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan.


Lähetä hakemuksesi apteekkari Larelle osoitteeseen lauri.viitanen@apteekit.net

Lisätietoja saat soittamalla p. 020 7434210


KOTKA

Haemme Kotkan Ankkuriapteekkiin teknistä työntekijää maaliskuusta 2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Perustyötehtäviisi kuuluu varastonhallinta, laskutus, siivous ja kassatyöskentely. Meillä on lisäksi viikottaisia lääkekuljetuksia, joten ajokortti on välttämätön.
Toivomme sinulta, että olet oma-aloitteinen ja pidät asiakaspalvelusta.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin laita hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen miia.kelosuo@apteekit.net .


KOTKA

Kotkan Oiva apteekissa Karhulassa kesätyötä tekniselle työntekijälle elo-syyskuun loppuun sopimuksen mukaan. Työ sopii erittäin hyvin esim. nuorelle, joka on aikeissa hakea farmasiaa opiskelemaan. Pääset tutustumaan apteekin eri työtehtäviin monipuolisesti kauppakeskusapteekissa. Vaatimuksena ajokortti ja reipas avoin asenne.
Tiedustelut:
Apteekkari anne.sorri@apteekit.net, 0400-445579 tai proviisori Riikka Pousi riikka.pousi@apteekit.net


KUUSANKOSKI

TEKNINEN

Kuusankosken Ykkösapteekissa tarjolla vakituinen työpaikka lääketeknikolle tai tekniselle työntekijälle. Työtehtäviisi kuuluu kassatyöskentelyn ja tavaroiden vastaanoton lisäksi hyllytys ja varastonhallinta. Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta työtehtävissäsi, apteekkikokemus on eduksi. Olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, etkä hätkähdä kiiretilanteita. Arvostamme myös kosmetiikka- ja markkinointiosaamista. Aloitus joustavasti sopimuksen mukaan.

Apteekki sijaitsee vireässä Kuusaantorin liikekeskuksessa hyvien yhteyksien päässä. Palvelemme asiakkaita vuoden jokaisena päivänä. Apteekin tilat on uudistettu syksyllä 2018, joten tarjolla on nykyaikainen työympäristö mukavien työkaverien joukossa. Käytössämme on PD3-apteekkijärjestelmä sekä Procuro, Presto, Proversa ja EasyMedi.

Hakemus + CV sähköpostitse: tapani.niskanen@apteekit.net

Tiedustelut arkisin klo 9-16 p. 045 126 7658 apteekkari Tapani Niskanen


LIEKSA

Haemme Lieksan uuteen apteekkiin reipasta ja asiakaspalvelusta tykkäävää farmaseuttia 1.8.-30.11.2018. Tarjolla on todennäköisesti pidempikin aika tai mahdollisesti vakinainen työpaikka. Apteekissamme on MAXX-käyttöjärjestelmä. Teemme myös lääkevalmistusta ja annosjakelua.


LITTOINEN

Turun Keskus-apteekki etsii joukkoonsa lääketeknikkoa. Tarjoamme koko- tai osa-aikatyötä, vaihtelevat työajat, kivat työkaverit ja tarvittaessa myös työsuhdeasunnon.

Mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen.Yhteydenotot minna.jaanson@apteekit.net tai 040 1962 060.


LOHJA

Lohja
Haemme LOHJAN 2. APTEEKKI LOHEEN MYYNTIHENKISTÄ LÄÄKETEKNIKKOA TAI APTEEKIN TEKNISTÄ TYÖNTEKIJÄÄ mukavaan joukkoomme 1.5.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuus osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen vakituisena tai määräaikaisena. Työ sopii myös merkonomille tai tradenomille. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kivassa porukassa asiakaspalvelusta kiinnostuneelle. Apteekissamme sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi eri työtehtävissä esim. tavaralogistiikan, markkinoinnin, varastonhallinnan ja laskutuksen yhteydessä.
Apteekki Lohi muutti uusiin tiloihin 5.9.2019 Kauppakeskus Loheen Lohjan ydinkeskustassa. Apteekkimme palvelee ma-pe klo 8.30-21 ja la klo 8.30-18 sekä su 12-18. Käy tutustumassa meihin ja kotisivuihimme www.apteekkilohi.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 15.5.2022 mennessä osoitteeseen kristine.salminen@apteekit.net. Lisätietoja saat soittamalla apteekkari Kristine Salmiselle puh: 040 721 3210.


LOHJA

Farmaseutin vakituinen työ koko- tai osa-aikaisena lokakuun alusta alkaen. Mukava, viihtyisä, kehittyvä ja kehittävä apteekki. Ole yhteydessä paivi.jarvinen@apteekit.net, niin kerron lisää.


LOHJA

Kuin kotiinsa tulisi

Haemme työtiimiimme Lohjan Onni apteekkiin
Teknistä apulaista

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja tarkka työntekijä. Koulutukseltasi olet esimerkiksi kosmetologi, tradenomi, datanomi tai lääketeknikko.
Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu kassalla, logistiikka ja laskutus. Toimenkuvaa muokataan peruskoulutuksesi mukaan. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.
Käytössämme on PD3 järjestelmä, joka on helppo oppia.
Apteekki sijaitsee Lohjan Citymarketissa. Olemme avoinna arkisin 8.30-20, la 9-17, su 11-14.

Kysy lisää apteekkari Sinikka Kesseli-Pulkkinen 040 577 3628 tai lähetä vapaamuotoinen hakemus sinikka.kesseli-pulkkinen ad apteekit.net.


MASKU

Teknisen työntekijän/kassan hoitovapaan sijaisuus

Maskun apteekki hakee teknistä työntekijää/kassaa syksyksi 2022 tai mahdollisesti pidempäänkin lääketyöntekijän hoitovapaan sijaisuuteen. Työn voi aloittaa elo- syyskuussa tai sopimuksen mukaan.
Apteekkimme muuttaa täysin uusiin tiloihin syyskuussa. Olemme vilkas, kehittyvä ja palveluhenkinen maalaisapteekki Turun kupeessa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn. Apteekkimme on auki arkisin 9-18, lauantaisin 9-14, su ja pyhät suljettu. Käytettävissämme on MAXX.
Toivomme sinulta kokemusta apteekkityöstä ja/tai asiakaspalvelusta. Arvostamme iloista ja palvelunhenkistä asennetta ja reipasta, oma-aloitteista työotetta sekä halua kehittyä ja kehittää apteekin toimintaa.
Ota yhteyttä ja kysy lisää apteekkari Marja Häyhä puh: 045-6707470 tai lähetä hakemus ja CV sähköposti osoitteeseen marja.hayha@apteekit.net


MIKKELI

Mikkelin Apteekki Stella hakee lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää kokopäivätyöhön vakituiseen työsuhteeseen kesäkuusta 2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Apteekkimme sijaitsee vilkkaassa kauppakeskus Stellassa Mikkelin keskustassa, lisäksi meillä on sivuapteekki Anttolassa ja palvelupiste Otavassa.
Apteekki Stellassa palvelemme asiakkaita ma-pe 9-20, la 9-18 ja su 12-16.

Edellytämme sinulta oma-aloitteista otetta työntekoon ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Käytössämme on Pd3-apteekkiohjelma, jonka käyttöön perehdytämme, jos se ei ole sinulle entuudestaan tuttu. Aikaisempi kokemus apteekkityöstä ja apteekkikosmetiikasta on eduksesi.
Työtehtäviisi kuuluvat tilausten vastaanoton ja hyllytyksen lisäksi kassatyöskentely. Tarjoamme asiakkaillemme lääkkeiden kuljetuksia, joten ajokortti on välttämätön. Kehitetään yhdessä työtehtäviäsi osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Meillä saat työhösi mukavien työkavereiden ja esimiestesi tuen, ja arvostammekin hyviä työyhteisötaitoja.

Jos kiinnostuit työpaikasta, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse.

Ota rohkeasti yhteyttä!

proviisori Vesa Hämäläinen, vesa.hamalainen@apteekit.net tai apteekkari Ritva Kervinen, ritva.kervinen@apteekit.net
puh. 015 7600 200


MUHOS

Muhoksen apteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista, reipasta ja positiivisen työotteen omaavaa lääketeknikkoa tai lääketyöntekijää.

Jos pidät asiakaspalvelusta, olet oppimishaluinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn, voit olla etsimämme henkilö.

Työtehtäviin kuuluu kaikkia lääketeknikon tehtäviä, kuten tavaralogistiikkaa, laskutusta, kassatyöskentelyä ja kampanjoiden toteuttamiseen osallistumista. Apteekissamme on käytössä PD3-ohjelmisto.

Meillä on tarjota sinulle mm. hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit.

Täytämme paikan heti kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Yhteydenotot, hakemukset ja lisätiedot:
apteekkari Anne Jyrkinen, anne.jyrkinen@apteekit.net, tel. 0405236374


NUMMELA

Etsimme teknistä työntekijää Nummelan Uuteen Apteekkiin!
Etsimme joukkoomme oma-aloitteista ja vastuuntuntoista teknistä työntekijää, jolla on halua kehittyä apteekin moniosaajaksi ja ottaa haltuun vaihtelevat työtehtävät. Mikäli sinulla on kiinnostusta oppia hallitsemaan monipuolisesti apteekin logistiikkaa, laskutusta ja varastoa, saatat olla etsimämme henkilö.
Olemme uusi ja kehittyvä apteekki Nummelan Prisma-keskuksessa. Käytössämme on ROWA -varastorobotti ja MAXX -apteekkijärjestelmä. Apteekissamme työtehtäviisi kuuluisivat asiakaspalvelun lisäksi muun muassa laskutus, varastonhallinnalliset toimenpiteet, kotiinkuljetukset ja tavaralogistiikka.
Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua kehittää itseäsi jatkuvasti. Aiempi apteekkikokemus ja MAXX -käyttöjärjestelmän hallinta katsotaan eduksi. Tarjoamme mukavan työporukan, laajan perehdytyksen ja modernit työtilat. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös sosiaalisen median sisällöntuotantoon sekä verkkoapteekin hallintaan. Motivoituneelle ja tavoitteisiimme sitoutuneelle työntekijälle on tarjolla vastuuta ja kehittymismahdollisuuksia.
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi osoitteeseen nummelanuusiapteekki@apteekit.net. Myy itsesi meille ja tule osaksi iloista työporukkaamme!
Lisätietoja antavat puhelimitse:
Meeri Kanerva, proviisori, 12.1. klo 12-14
Elina Kivisaari, tekninen 13.1 klo 15.30-17


PORI

Haetaan apteekkityöntekijää / kassatyöntekijää

Porin Karhu Apteekki etsii joukkoonsa teknistä työntekijää. Työn kuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelua kassalla ja verkkoapteekkitilausten keräilyä. Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Aikaisempi kokemus kassa- tai asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Työaika olisi n. 10-30 tuntia viikossa. Aloittaa voit sopimuksen mukaan. Tervetuloa mukaan iloiseen työporukkaamme!

Työhakemukset ja tiedustelut: Apteekkari p. 040 8452005 veli-matti.lehtola@apteekit.net tai proviisori Jenna Koskiranta 02-6312844


ROVANIEMI

Lääketeknikko tai muu apteekin tekninen työntekijä!

Haluatko tehdä asiakaspalvelutyötä mukavien asiakkaiden ja reilujen työkavereiden kanssa? Arvostatko, että pomo on helposti lähestyttävä ja pientä pilkettäkin löytyy silmäkulmasta?
Tarkempi työaika on sovittavissa elämäntilanteesi mukaan. Välittäminen kuuluu tapaamme toimia - olipa kyseessä henkilökunta tai asiakas.
Kysy ihmeessä lisää! apteekkari Minna Loukusa (040 758 8059), minna.loukusa@apteekit.net
rovaniemenkeskusapteekki.fi


SAARENKYLÄ

Lääketeknikko / tekninen työntekijä /kosmetologi Saarenkylän apteekkiin

Me täällä napapiirin tuntumassa tahdottaisiin just sinut, reipas ja oma-aloitteinen apteekin tekninen työntekijä.
Kosmetologimme lähtee opiskelemaan ja Saarenkylän apteekilla on avoimena lääketeknikon/teknisen työntekijän/kosmetologin määräaikainen työpaikka. Työtehtävien pääpaino on asiakaspalvelussa, kassatyöskentelyssä, myyntihyllyjen ylläpidossa, kampanjoiden suunnittelussa ja toteutuksessa yhdessä markkinointitiimin kanssa. Tehtäviin tarjoamme perusteellisen perehdytyksen ja ohjauksen. Työskentelyn voit aloittaa vaikka heti tai viimeistään 1.9.2022 mennessä.
Arvostamme palveluhenkistä asennetta, tiimityöskentelyä ja kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä. Tehtävään vaaditaan ajokortti.
Saarenkylän Apteekki on moderni täyden palvelun apteekki. Apteekkimme sijaitsee Rovaniemen keskustan läheisyydessä Pulkamontiellä. Tarjoamme joustavuutta työajoissa, mahdollisuutta oppia ja kehittyä työssään. Koulutamme sinut työtehtäviisi ja sinulla on halutessasi mahdollisuus työn ohessa suoritettaviin oppisopimuskoulutuksiin (esim. lääketeknikko).
Apteekkimme on avoinna ma-pe 8.30-18.30, la 9-16. Päivystämme joka kolmas viikko, jolloin olemme avoinna ma-pe 8.30-21 ja la 9-20 ja su 12-20.
Lähetä hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 21.7. mennessä proviisorillemme Anne Pusalle: anne.pusa@saarenkylanapteekki.fi. Liitäthän vapaamuotoiseen hakemukseesi CV:n.
Lisätietoja meistä saat www.saarenkylanapteekki.fi ja Facebook Saarenkylän apteekki tai soittamalla 016 362 566 (prov. Anne Pusa)


SILTAKYLÄ

Kymenlaaksossa Pyhtään apteekissa kesätyöpaikka apteekkityöntekijälle. Työnkuvaus; tavaraliikenteen hoito, kassa, lääkekuljetukset ym. avustavat tehtävät. Työn kesto 1-2 kk.
Tervetuloa Pyhtäälle!


Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin, apteekkari Tiina Tuononen
tiina.tuononen@apteekit.net, 040 5553333, 05 7471730


SOTKAMO

LÄÄKETEKNIKON TEHTÄVÄ SOTKAMON APTEEKISSA

Etsimme reipasta, erilaisten ihmisten kanssa toimeen tulevaa ja asiakaspalvelutyöstä pitävää lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää Sotkamon apteekkiin. Työtehtäviin kuuluu apteekin lääketilauksia, tavaran vastaanottoa, ei-lääkkeellisten tuotteiden myyntityötä, kassatyötä sekä taloushallinnon ja rahahuollon tehtäviä. B-ajokortti on etu.

Sotkamon apteekki on vireä ja mukava noin 15 työntekijän työyhteisö. Olemme avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su/arkipyhinä 11-15. Meillä on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä ja Rowan varastorobotti. Sotkamon ja Vuokatin alueella on varsin monipuoliset palvelut mm. matkailun takia ja olosuhteet erilaisten liikunnallisten harrastusten suhteen ovat erinomaiset.

Ota koppi ainutlaatuisesta tilaisuudesta ja ota yhteyttä apteekkari Harri Ovaskaiseen puh. 0405029001 tai harri.ovaskainen@apteekit.net


TAMPERE

TEKNINEN TYÖNTEKIJÄ / LÄÄKETYÖNTEKIJÄ / KOSMETOLOGI

Haluamme täydentää Ensimmäisen apteekin mahtavaa työporukkaamme uudella työntekijällä.

Ensimmäinen apteekki on Tampereen vanhin yhtäjaksoisesti toiminnassa ollut yritys. Vuonna 2022 apteekki täytti 222 vuotta. Pitkästä historiasta huolimatta apteekki on nykyaikainen uudistuva yritys. Palvelemme asiakkaita Tampereen Sokoksella kaupungin ytimessä.

Ensimmäinen apteekki tarjoaa vaihtelevat työajat ja työtehtävät. Työtehtävät katsotaan palkattavan henkilön taitojen ja kiinnostuksen mukaan. Niitä voisivat olla kassatyöskentely, tavaralogistiikka, rahaliikenteestä huolehtiminen, kosmetiikan myynti, some-markkinointi, edustajayhteistyö, siivous.

Etuna pidämme apteekin lääketyöntekijän (tai vastaavaa) koulutusta sekä aiempaa työkokemusta lääkehuollossa.

Huomioimme myös oppisopimusmahdollisuuden, mikäli sinulla on kiinnostusta kouluttautua lääketeknikoksi apteekissamme.

Tiedustelut ja hakemukset 29.4.2022 mennessä
proviisori Juuli Kujansivu, juuli.kujansivu(a)ensimmainenapteekki.fi, puh. 03 253 7713


TAMPERE

Etsitkö asiakaspalvelutyötä opintojen tai oman työn oheen tai vaikkapa välivuoden ajaksi? Tampereella Apteekki Koilliskeskuksessa on nyt tarjolla ilta- ja viikonloppupainotteisia vuoroja apteekin kassalla. Kokemus apteekkityöstä ja kosmetologin tutkinto katsotaan eduksi. Työtehtäviisi kuuluu myös kuljetuksia apteekin autolla, joten tehtävään vaaditaan B-luokan ajokortti.

Apteekkimme sijaitsee vilkkaassa kauppakeskuksessa Linnainmaan Prismalla ja olemme avoinna ma-la klo 8-21 ja su klo 10-18. Meillä pääset mukaan ihanaan työyhteisöön, jolle asiakkaan ammattitaitoinen ja aito kohtaaminen on sydämen asia. Sinun panoksesi kassatyössä tulee olemaan olennainen osa hyvää asiakaskokemusta!

Elo-syyskuussa töitä on viitenä päivänä viikossa, myöhemmin syksyllä noin kolmena. Joulukuussa ja vuosilomien aikaan vuoroja on taas enemmän. Palkkaus määräytyy apteekkien työntekijöiden TES:in mukaan.

Työt alkavat viimeistään elokuun puolivälissä, joten kannattaa toimia nopeasti - haastatteluja järjestetään jo heinäkuussa!

Hakemuksen voit lähettää Duunitorin "Hae työpaikkaa" -painikkeen kautta: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/15264195?utm_source=jobentry-published-email&utm_medium=email

Duunitorilta löydät myös lisätietoja työpaikasta!

Tiedustelut
20.7. saakka: proviisori Outi Vuorensola 044 722 7916 tai outi.vuorensola@apteekkikoilliskeskus.fi

21.7.-31.7.: asiakaspalvelupäällikkö Else Lehto 044 722 7912 tai asiakaspalvelupaallikko@apteekkikoilliskeskus.fi


TAMPERE

Tampereen 5. Tammelan apteekki hakee lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää äitiys- ja vanhempainvapaan sijaiseksi koko- tai osa-aikaiseen työhön. Työ voi alkaa 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtäviin kuuluu kassa- ja asiakaspalveluun, tavaralogistiikkaan sekä markkinointiin liittyviä tehtäviä.

Arvostamme palveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä sekä innostunutta ja aktiivista otetta työhön.

Lisätiedot ja hakemukset: apteekkari Erja Enoranta puh. 050 5819 207, erja.enoranta@apteekit.net.


TAMPERE

Tampereella Hervannassa sijaitseva Bonusapteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa, teknistä työntekijää ja/tai kosmetologia. Sinua odottavat monipuoliset työtehtävät, joten kokemus vastaavista töistä on suureksi eduksi! Työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyöskentelyä, tavaranpurkua, varastonhallintaa ja markkinointiin liittyviä tehtäviä. Jos olet kosmetologi, pääset työskentelemään myös apteekin Kauneuspisteessä. Toivomme oma-aloitteista, kehityshenkistä ja asiakaspalvelumyönteistä työntekijää tiimiimme.
Bonusapteekki sijaitsee vilkkaassa kauppakeskus Duossa ja käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti. Laita hakemus sekä CV tulemaan mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Yhteystiedot: apteekkari Helena Jalonen, p. 044 7583441 / helena.jalonen@bonusapteekki.fi


TAMPERE

KOSMETOLOGI
Lempi apteekki, Tampere

Lempi apteekki on uusi vahvasti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin suuntautunut apteekki Tampereella.
Meillä on valoisat remontoidut tilat Lielahdessa ja monipuolinen valikoima laadukasta apteekkikosmetiikkaa. Valikoimassamme ovat mm. Vichy, LRP, RVBLab, Avene, Atopik, Aco.

Me Lempi apteekissa haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja nyt haemme tiimimme kosmetiikka-alan osaajaa.

Etsimme kosmetiikkavastaavaa, jolla on jo vahva työkokemus kosmetiikka-alalta ja asiakaslähtöinen myynnillinen työote.

Odotamme sinulta:
- kokemusta apteekkikosmetiikasta
- vahvaa osaamista kosmetiikkamyynnistä
- vastuunkantokykyä
- kykyä kehittää kosmetiikkaosastoa eteenpäin
- kosmetologin koulutusta
- kaupallinen koulutus katsotaan eduksi
- sosiaalisen median vahvaa hallintaa
- mahdollisuutta apteekkihoitolassa työskentelyyn
- joustavuutta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja

Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuutta kehittyä ammatillisesti mielenkiintoisen ja monipuolisen apteekkikosmetiikan parissa
- laadukkaat tuotevalikoimat
- mahdollisuutta kehittää omaa osaamista sekä kosmetiikkaosastoa
- viihtyisän työympäristön ja iloisen työyhteisön
- monipuoliset työtehtävät
- kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut


Hakemukset ja yhteydenotot anne.palander@apteekit.net tai puh. 050 911 7624.


TAMPERE

Lääketyöntekijä/tekninen työntekijä/opintovapaan sijaisuus

Haemme osaavaan ja iloiseen joukkoomme lääketyöntekijää tai teknistä työntekijää opintovapaan sijaisuuteen. Haka Apteekki on kauppakeskusapteekki Tampereen Kalevassa, johon on erinomaiset liikenneyhteydet. Palvelemme asiakkaita joka päivä. Voit tutustua apteekkiimme kotisivuillamme www.haka-apteekki.fi sekä Facebookissa.

Käytössämme ovat modernit työvälineet, kuten Pd3-apteekkijärjestelmä, Iso-Fixu varastoautomaatti, verkkoapteekki ja noutolokerikko.
Työ sisältää apteekin teknisiä työtehtäviä, kuten asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä sekä logistisia että varastonhallintaan liittyviä työtehtäviä. Ajokortti on välttämätön työn hoitamiseen.
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja hallitset sujuvasti tietotekniikan käytön. Suhtaudut myönteisesti uusiin asioihin, ja sinulla on reipas ja positiivinen asenne. Arvostamme kokemusta asiakaspalvelusta ja myyntityöstä, laskutuksesta sekä varastonhallinnasta.
Kokemus myös apteekkityöstä on eduksi, mutta voimme kouluttaa sinut työtehtäviin.
Tarjoamme opintovapaan sijaisuuden mukavassa työporukassa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti. Meillä on hyvä yhteishenki työnkavereiden kesken.
Työ alkaa sopimukseen mukaan, viimeistään syyskuussa 2021.Työ on opintovapaan sijaisuus, kesto arviolta 1-3 vuotta.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen marja.ritala@apteekit.net. Lisätietoja apteekkari Marja Ritala, 050 5252476.


TAMPERE

Haemme Sammon apteekkiin Tampereelle osa-aikaista teknistä työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2022 asti.

Työtehtäviin kuuluu mm. kassapalvelua, logistiikkaa ja lääkkeiden kuljetusta hoitokoteihin. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta apteekista.Työt voi aloittaa syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mukavat työkaverit ja viihtyisät uudet työtilat. Apteekkimme on auki ma-pe 9-19 ja la 9-15.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja antaa:

apteekkari Erja Tienari-Tulijoki p.050 589 0583
erja.tienari-tulijoki@apteekit.net


TAMPERE

Lääketeknikko ja/tai kosmetologi
Sivuapteekkimme kosmetologi palaa kotikonuilleen, joten

Jos pidät monipuolisesta työnkuvasta ja asiakkaiden kanssa työskentelystä, olet oma-aloitteinen asioihin perehtyvä ja mielellään hallitset Pd3-ohjelmiston työhösi kuuluvilta osin, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö vakituiseen työsuhteeseen. Pääasiallinen työpaikkasi on Villilän sivuapteekissa, mutta tarvittaessa työskentelet myös Tesoman apteekissa. Apteekkimme kuuluu avainapteekkiketjuun, joten markkinointiosaaminen ja esillepanotaito on plussaa. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan viimeistän helmikun alussa. Lisätietoja saat tarvittaessa apteekkari Eila Tervolalta (eila.tervola@tesomanapteekki.fi, tai proviisori Asta Ahoselta proviisori@tesomanapteekki.fi puh. 010 420 4711. Kysy rohkeasti ja laita hakemus+CV tulemaan! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


TAMPERE

Lielahden apteekin annosjakeluyksikkö Vantaalla


PHARMAC FINLAND ETSII LÄÄKETYÖNTEKIJÄÄ


Haluatko työskennellä nuorekkaassa työtiimissä alan näköalapaikalla? Kaipaatko työhösi merkityksellisyyttä?


Etsimme annosjakelutiimiimme positiivista, reipasta lääketyöntekijää työsuhteeseen tuotannon prosessi- ja laatutyöhön. Haemme ensisijaisesti lääketeknikon koulutuksen tai muun terveydenhuoltoalan koulutuksen omaavia henkilöitä. Avointa paikkaa voi hakea myös muulla soveltuvalla koulutuksella; asenne ratkaisee!


Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Olet reipas ja aikaansaava, pystyt itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn.

Meillä on rento, matalan hierarkian työkulttuuri. Työsuhde-etuina tarjoamme osaamisen myötä kehittyvän tehtäväkentän, kattavat työterveyspalvelut, lounasedun, kulttuuri – ja liikuntaedun ja monipuoliset tuotannon työtehtävät tuotantotiloissamme Vantaalla.


Annosjakelutuotantoomme voit tutustua tästä:
(https://www.youtube.com/watch?v=yei4rV999Is)

Et tarvitse annosjakelusta aiempaa kokemusta, sillä tarjoamme kattavan ja laadukkaan perehdytysohjelman. Työt tehdään pääasiassa arkisin päivävuoropainotteisesti ja työaika voidaan sopia joko kokoaikaiseksi tai osa-aikaiseksi. Työn aloitusajankohta sovittavissa joustavasti, mieluiten heinä-elokuun aikana. Palkkaus apteekin työntekijöiden TES:n mukainen.


Lähetä avoin hakemuksesi +cv kotisivuiltamme 10.6.2021 mennessä osoitteessa:
https://www.oma-annos.fi/toihin-pharmacille/. Lisätietoja voit tiedustella ma-pe klo 10-14 Riitta Tapperilta, puh. 040 732 6624.


Pharmac Finland Oy on valtakunnallisesti merkittävä, lääkkeiden koneelliseen annosjakelupalveluun ja lääkitysturvallisuuspalveluihin erikoistunut suomalainen yritys. www.oma-annos.fi.


TAMPERE

Haemme Tampereen Tammedica apteekkiin vakituista lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää kokopäivätyöhön. Jos olet reipas, ahkera, oma-aloitteinen ja palveluhenkinen tiimipelaaja, niin saatat olla etsimämme henkilö. Toivomme, että olet työssäsi innostunut ja innostava ja kannat vastuusi.
Edellytämme sinulta apteekkikokemusta ja tarkkuutta työtehtävissäsi.

Työtehtävien pääpaino on kassapalvelussa, myyntihyllyjen ylläpidossa, tavaralogistiikassa ja kuljetuksissa. Näiden lisäksi hoitaisit apteekin laskutuksen ja osallistuisit kampanjoiden toteutukseen. Arvostamme myös markkinointiosaamista some mukaan lukien.

Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja ROWA varastoautomaatti.
Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen yliopistollisessa sairaalassa.
Palvelemme arkisin klo 8 -19, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10 - 16.

Tule mukaan iloiseen, kannustavaan ja osaavaan joukkoomme mahdollisimman pian!

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse:
marianne.ahonen@apteekit.net, proviisori.tammedica@gmail.com
Lisätietoja saat soittamalla: Tammedica apteekki 010 3366140 proviisori Liisa Niemi tai apteekkari Marianne Ahonen


TURKU

Turun Keskus-Apteekki Länsikeskuksen Prismassa etsii mukavaan joukkoonsa osaavaa lääketeknikkoa tai lääketyöntekijää. Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja toivomme sinun pystyvän työskentelemään kokoaikaisesti, mutta otamme huomioon myös osa-aikatoiveet. Työsuhde voi alkaa vaikka heti tai sopimuksen mukaan.

Toivoisimme sinun olevan positiivisen reipas, joustava, oma-aloitteinen ja pitävän asiakaspalvelusta. Kokemus laskutuksesta ja muista konttoritöistä Maxx-apteekkijärjestelmällä katsotaan eduksi. Koska työnkuvaan kuuluu myös apteekkikuljetuksia, ajokortti on välttämätön.
Aukioloaikamme ovat vaihtelevat: ma-pe 9-20, la 9-17 ja su 12-16.

Yhteydenotot apteekkari Minna Jaanson, minna.jaanson@apteekit.net tai p. 040 1962 060.


TURKU

Turun 8.Linnan apteekki hakee mukavaan ja rentoon joukkoonsa asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Myös määräaikainen työsuhde voi tulla kysymykseen. Työn voi aloittaa jo syyskuun aikana tai sopimuksen mukaan.
Tarjoamme sinulle hyvin monipuolisia työtehtäviä. Niihin kuuluvat esimerkiksi logistiikka, asiakaspalvelu, somistus ja markkinointi. Aiempi kokemus apteekkityöstä sekä MAXX-järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, laajaa osaamista ja iloista mieltä!
Sijaitsemme Turun ydinkeskustassa hiljattain laajennetuissa ja uudistetuissa tiloissa. Apteekissa on Maxx-järjestelmä ja Rowa-robotti. Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoja ota yhteyttä Juha Rahikkaan (040 5167062) tai juha.rahikka@apteekit.net. Halutessasi voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla.


TURKU

Vakituinen kokoaikainen työpaikka apteekin tekniselle henkilölle (lääketeknikko, lääketyöntekijä). Apteekissa on käytössä MAXX-järjestelmä ja ROWA.
Jos työpaikka Nummenmäen apteekissa kiinnostaa, ota yhteyttä apteekkariin, Jaana Vartiainen, sähköposti jaanakristiinavartiainen@gmail.com tai proviisori Anna Lietzen, proviisori@nummenmaenapteekki.fi


TURKU

LÄÄKETEKNIKKO - LÄÄKETYÖNTEKIJÄ - TURKU

Skanssin Apteekki hakee lääketyöntekijää/lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Skanssin Apteekki sijaitsee Turussa Skanssin kauppakeskuksessa - Skanssinkatu 10. Apteekki on avoinna ma-pe 8-21, la 8-19 ja su 10-19.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa apteekkikokemusta.

Olemme joustavia, koulutusmyönteisiä ja haluamme huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista. Meillä on hyvä yhteishenki työkavereiden kesken! Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen petri.kumlin@skanssinapteekki.fi. Tiedustelut: apteekkari Petri Kumlin puh. 040-7089112.


VAASA - VASA

Vaasan Vanha Apteekki hakee reipasta ja palveluhenkistä lääketyöntekijää/lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Tarvittaessa voimme toki keskustella osa-aikaisuudesta ja lyhemmästäkin työsuhteesta.
Aloittaa voit 1.9. tai sopimuksen mukaan.

Olemme joukko iloisia apteekkialan ammattilaisia ja palvelemme vaasalaisia aivan kaupunkimme keskustassa, torin laidalla. Vaikka olemme Vaasan Vanhin yritys, olemme mieleltämme nuorekkaita. Käytämme MAXX-ohjelmaa ja apunamme on Consis-robotti. Tule ja liity joukkoomme!
Yhteydenotot mahdollisimman pian sähköpostitse: anja.borgmastars@apteekit.net

Är Du den person vi söker? Vi söker en läkemedelstekniker till Gamla Apoteket i Vasa som tycker om att jobba med kundbetjäning. Vi erbjuder fast anställning och är öppna och flexibla angående arbetstider mm. Om du bara vill jobba en kortare period går det också bra. Vi använder oss av MAXX och har en Consis-robot till hjälp. Du kan börja 1.9 eller enligt överenskommelse på hel- eller deltid – det som passar dej bäst. Välkommen! Ta kontakt så fort som möjligt. email: anja.borgmastars@apteekit.net


VALKEAKOSKI

APTEEKIN TEKNINEN KESÄKSI

Kasvava Valkeakosken Uusi Apteekki hakee kesätöihin apteekin teknistä. Aloitus sopimuksen mukaan. Aiempi apteekkikokemus katsotaan eduksi.

Soita ja kysy lisää: apteekkari Santero Morri 045 604 9922
sähköposti: santero.morri@uusiapteekki.net


VALKEALA

PROVIISORI TAI FARMASEUTTI VALKEALAN APTEEKKIIN (KOUVOLA)
Valkealan apteekki Kouvolassa hakee proviisoria tai farmaseuttia määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2023 loppuun saakka. Työ voi alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Tarjolla on asiakaspalvelun lisäksi monipuolisia työtehtäviä. Työnkuvaa voidaan räätälöidä kiinnostuksesi mukaan.
Apteekkimme sijaitsee S-marketin yhteydessä Valkealan kirkonkylän taajamassa n. 10 km Kouvolan keskustasta. Sivuapteekkimme on Utissa ABC-liikenneasemalla.
Meillä on käytössä pd3-apteekkijärjestelmä ja EasyMedi-tilausjärjestelmä.
Aukioloaikamme ovat inhimilliset, ma-pe 8.30-18, la 8.30-15. Sivuapteekki on avoinna ma-pe 10-17.
Lisätiedot ja yhteydenotot:
apteekkari Rita Heinonen puh.: 040 707 2640, 040 764 3307, s-posti: rita.heinonen@apteekit.net


VANTAA

Jumbon Apteekki hakee kokopäiväistä lääketeknikkoa, teknistä työntekijää tai kosmetologia.

Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen jumbon.apteekki@apteekit.net tai soittaa proviisori Johanna Kolehmaiselle 09-7743 780.


VANTAA

VANTAA

Hakunilan Apteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää. Koulutuksenasi voi olla myös esimerkiksi kosmetologi tai merkonomi, jolloin opetamme sinulle lääketeknikon tehtävät ja voit halutessasi suorittaa lääketeknikon tutkinnon oppisopimuksella.

Työnkuvan keskeisimmät osa-alueet ovat: tavaranpurku FIXU-varastoautomaatilla ja kassatyöskentely. Hoidat myös apteekin lääkekuljetuksia, joten ajokortti on välttämätön. Lisäksi saat omia vastuualueita kiinnostuksen ja osaamisesi perusteella. Kokemus vastaavista töistä on eduksi.

Apteekkimme on remontoitu ja meillä on MAXX-apteekkiohjelma sekä Fixu-varastorobotti. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun.

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä mm. Tikkurilan juna-asemalta, Kehä III:sen ja Lahden moottoritien risteyksessä. Olemme avoinna ma-pe 8-20, la 9-18 ja su/pyhä 11-17 ja työaikasi vaihtelee aukioloaikojen mukaan.

Olet positiivinen, pidät asiakaspalveluista ja tekemisen meiningistä. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit! Työsuhde voi alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Toivomme kokoaikaista teknistä työntekijää, mutta otamme huomioon mahdolliset osa-aikatyötoiveet.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä p. 0400-635575 / apteekkari Katja Keskiaho tai p. 09-8770580 / proviisori Oona Ojala tai lähetä suoraan hakemus 30.6.2021 mennessä osoitteeseen: katja.keskiaho@apteekit.net.


VANTAA

MYYRMANNIN APTEEKKI Vantaalla hakee kokopäiväistä apteekkiteknistä/lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen.
Työtehtäväsi tulevat olemaan vaihtelevia. Perustehtäviisi kuuluu mm. tilausten tekoa, tavaroiden vastaanottoa, hyllytystä sekä kassatyöskentelyä.
Myyrmannin apteekki on moderni MAXX-apteekki hyvien kulkuyhteyksien varrella kauppakeskuksen kupeessa. Apteekki on avoinna joka päivä kello 8-22.

Lisätietoja voit kysellä Johtava proviisori Outi Kivelältä. outi.kivela(at)myyrmanninapteekki.fi puh.09-53088520


VANTAA

Pähkinärinteen apteekki hakee lääketeknikkoa tai teknistä työntekijää

Haemme Pähkinärinteen apteekkiin Vantaalle teknistä työntekijää/lääketeknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu mm. kassa/asiakaspalvelua, tavaralogistiikkaa, kampanjatuotteiden esillepanoa sekä myyntihyllyjen ylläpitoa. Jos sinulla on iloinen, positiivinen ja palveluhenkinen asenne ja reipas työote, saatat olla etsimämme henkilö. Ajokortti katsotaan eduksi. Työ alkaa elo-syyskuussa 2022 sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse janne.mikkola@apteekit.net. Lisätiedustelut arkisin klo 12-15 apteekkari Janne Mikkola, 040-5260360 tai sähköpostitse.


VANTAA

Myyrmäen apteekissa on tarjolla vakituinen ja kokoaikainen vastaavan teknisen apulaisen/lääketeknikon paikka. Paikka soveltuu henkilölle, jolla on vahva kokemus MAXX-apteekista ja joka ei pelkää haasteita eikä ottaa vastuuta. Tehtäviin sisältyy vaihtelevasti kaikkia apteekin teknisiä töitä: asiakaspalvelun ja apteekin perustöiden ohella valittavan henkilön mukaan esimerkiksi kokonaisvaltaista varastonhallintaa, tilaamista, laskutusta, laskujen tarkastamista, kampanjointia ja työvuorolistojen suunnittelua. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Apteekki on avoinna ma-pe 8-21, la 8-20 ja su 10-20. Myyrmäen apteekki on koulutusmyönteinen Avainapteekki hyvien kulkuyhteyksien varrella, myös omalla autolla kulkevalle. Tiedustelut ja hakemukset palkkatoiveineen: apteekkari Juhani Nikunen, s-posti juhani.nikunen@myyrmaenapteekki.com


VARKAUS

Varkauden Vanha Apteekki etsii lääketeknikkoa tai apteekikokemusta omaavaa teknistä työntekijää äitiysloman sijaiseksi ajalle 1.3.2021-30.8.2022. Aptekkimme sijaitsee uusissa tiloissa Varkauden Prismassa ja meillä on käytössä pd3-apteekkijärjestelmä. Meihin on mahdollista tutustua lähemmin osoitteessa www.varkaudenvanhaapteekki.fi. Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse apteekkari Kirsi Puuruselta (kirsi.puurunen@apteekit.net) tai puhelimitse proviisori Suvi Kärkkäiseltä puh. 017-266 4712


VILPPULA

Pitkäaikaisen lääketeknikko-kosmetologimme lähtiessä uusien opintohaasteiden pariin, etsimme uutta apteekin teknisen työn tekijää. Aiempi kokemus apteekista tai alasta ei ole välttämätön, kuten ei myöskään mahdollinen tutkinto. Työhön opetetaan ja perehdytetään. Oppisopimuskoulutus lääketeknikoksi työn ohessa on mahdollista.

Työtehtävät sisältävät asiakaspalvelua, tavaroiden tilaamista, laskutusta, markkinointia ja tuoteryhmähallintaa. Apteekkimme kuuluu valtakunnalliseen Avainapteekkiketjuun ja käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä.

Vilppulan apteekki on pienehkö, mutta aktiivinen lääke- ja terveydenhuollon toimija Pohjois-Pirkanmaan luonnonkauniissa Vilppulassa. Hakemukset voi toimittaa osoitteeseen anu.mikkola@apteekit.net. Annan mielelläni myös lisätietoja sähköpostitse!


Apteekkihaku

Löydä lähin Apteekkisi

Lääkehaku

Hinnat, saatavuus ja korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä