Muut avoimet työpaikat

HELSINKI

Lönnrotinkadun apteekissa Helsingin keskustassa ja Länsimäen sivuapteekissa Vantaalla on tarjolla tuntityötä tekniselle työntekijälle, esimerkiksi farmasian opiskelijalle, jolla on apteekkikokemusta. Oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat tässä työssä välttämättömiä.
Käytössä on sekä Salix (Lönnrotinkatu) että Maxx (Länsimäki), joten molempien hallinta on eduksi.

Yhteydenotot ja lisätiedot: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@apteekit.net, puh. 041-5012232


HELSINKI

Farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle ilta / viikonlopputöitä tuntitöinä, myös Olarin apteekissa 1.10. 2017 alkaen.


NURMIJÄRVI

Kaikki työpaikat on täytetty tällä hetkellä


RIIHIMÄKI

Tervetuloa Riihimäelle!
Lääketeknikko, lääketyöntekijä tai kokenut tekninen apulainen saa määräaikaisen työpaikan äitiysloman ja mahdollisen hoitovapaan ajaksi vuoden 2018 alkupuolelta lähtien. Edellytämme Maxx-ohjelmiston tuntemusta, iloista asiakaspalveluasennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja niin asiakkaiden kuin työtovereiden kanssa. Sinun pitää sietää ajoittaista kiirettä ja ajokortti on välttämättömyys.

Apteekki sijaitsee lähellä Riihimäen asemaa olevan Prisman kauppakäytävällä. Meillä on järjestetty työterveyshuolto ja mahdollisuus työpaikkaruokailuun. Apteekissa on tekemisen meininki ja hyvä henki.

Ystävälliset yhteydenotot ja hakemukset mieluiten sähköpostilla merja.kahela@apteekit.net ja tarvittaessa puhelimitse apteekkari Merja Kahela, GSM 0405578064


TURKU

Haemme teknisiä työntekijöitä (mm. opiskelijoita) ilta- ja viikonlopputöihin (tuntimäärä erikseen sopien) heti tai sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai kim.forsen@skanssinapteekki.fi. Tiedustelut: apteekkari Petri Kumlin puh. 020 7928480, petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai proviisori Kim Forsén puh. 020 7928480, kim.forsen@skanssinapteekki.fi

Vi söker teknisk personal (bl a studeranden). för kvälls- och veckoslutsarbete (timantalet fastställs enligt skild överenskommelse) genast eller enligt överenskommelse. Skicka din ansökan och CV per e-post till petri.kumlin@skanssinapteekki.fi eller kim.forsen@skanssinapteekki.fi. Förfrågningar: apotekare Petri Kumlin tel. 020 7928480, petri.kumlin@skanssinapteekki.fi eller provisor Kim Forsén tel. 020 7928480, kim.forsen@skanssinapteekki.fi


MYNÄMÄKI

Mynämäen apteekki etsii lääketeknikkoa tai vastaavaa äitiyslomasijaiseksi noin vuodeksi . Työ alkaa joulukuussa 2017.

Tärkeimmät työtehtävät ovat saapuvan tavaran tarkastus ja hyllytys, kassatyöskentely sekä laskutus. Työaika on n. 30 h viikossa.

Katso lisätietoja meistä www.mynämäenapteekki.fi ja lähetä hakemuksesi mielellään 15.11. mennessä sähköpostilla osoitteeseen Helena.Juusela@apteekit.net

Lisätietoja voit kysyä apteekkari Helena Juuselalta tai proviisori Kaisa Tainalta puh. 02-433 8100


TAMPERE

Lielahden apteekissa on tarjolla vakituinen työpaikka motivoituneelle ja työhön sitoutuvalle lääketeknikolle tai tekniselle. Työnkuvaan kuuluu tavaranpurkua ja kassatyöskentelyä, asioilla käyntiä ja muuta apteekin arkeen kuuluvaa (B-ajokortti olisi suotava). Vaatimuksena on aiempi kokemus tavaranpurusta ja Salix-osaaminen on toivottavaa. Toivomme myös, että olet omatoiminen, iloinen ja hyvä asiakaspalvelija.
Haluamme olla asiakkaan ykkösvalinta toiminta-alueellamme, joten hyvä asiakaspalvelutaito on meillä tärkeää. Työporukassamme on mukava tiimihenki. Tilamme Lielahden Prismassa ovat avarat ja valoisat.
Sijaitsemme Lielahden Prismassa. Olemme auki arkisin 9–20, lauantaisin 9–17 ja sunnuntaisin 12–16.
Yhteydenotot: lielahden.apteekki@apteekit.net


TAMPERE

Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja apteekkikosmetiikkasarjat tuntevaa kosmetologia!
Ota rohkeasti yhteyttä!
Yhteydenotot apteekkari Esko Sorvala p.03-2250350
Apteekki Koilliskeskus, Liikekatu 3, 33580 Tampere


MIKKELI

Haemme tiimiimme teknistä apulaista/lääketeknikkoa.
Edellytämme sinulta tarmokkuutta, sujuvaa tietotekniikan käyttöä, kielitaitoa ja halua kehittää osaamistasi oma-aloitteisesti.
Arvostamme itsenäistä työn organisointia ja johtamista. Olet yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoinen sekä sinulla on aito kiinnostus asiakaspalveluun. Lisäksi arvostamme myynnin ja markkinoinnin osaamista.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden suorittaa Lääkealan perustutkinto, lääketeknikko oppisopimuskoulutuksena apteekissamme.
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa ja kehittyvässä työyhteisössä .
Työ on päivätyötä sekä sisältää ilta-viikonlopputyötä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.
Työpaikkaa koskevat hakemukset voi lähettää apteekki@mikkelinuusiapteekki.fi 23.7.2017 mennessä.
Lisätietoja proviisori Eija Sanisalo p. 044 713 3100.


PIETARSAARI

Tietotekniikkaa osaava, taloudellisen peruskoulutuksen hankkinut henkilö saa äitiyslomasijaisen paikan Pietarsaaren Medi-apteekissa helmikuusta 2018 lähtien tai sopimuksen mukaan jo aiemmin. Työ käsittää myös asiakaspalvelua, josta aiempi kokemus katsotaan eduksi.

Medi-apteekki sijaitsee Prisman yhteydessä. Pietarsaari on kaksikielinen kaupunki joten molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan myös eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla apteekkarille tapio.sundell@mediapteekki.fi. Tiedustelut apteekkarilta p. 0400 484 539 tai proviisorilta minna.siirila@mediapteekki.fi p. 06 781 0770.

En person som behärskar informationsteknik och har en ekonomisk grundutbildning får plats som moderskapsvikarie på Medi-apoteket fr.o.m. februari 2018 eller tidigare enligt överenskommelse. I arbetet ingår också kundbetjäning och tidigare erfarenhet därav ses som en fördel.

Medi-apoteket finns i anslutning till Prisma. Jakobstad är en tvåspråkig stad så att man kan båda inhemska språken ses också som en fördel.

Fritt formulerade ansökningar per e-post till apotekaren tapio.sundell@mediapteekki.fi. Förfrågningar till apotekaren tel. 0400 484 539 eller provisorn minna.siirila@mediapteekki.fi tel. 06 781 0770.


KITTILÄ

Etsimme iloiseen joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja tekevää lääketeknikkoa tai vastaavaa. Kysy lisää apteekkari Minna Loukusa 040 758 8059


Työkalut

Apteekkihaku

Hae apteekki

Lääkekorvauslaskuri

Lääkkeet, hinnat, korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä

DUODECIM