Työpaikat apteekeissa

TYÖPAIKAT PERUSTETTAVISSA APTEEKEISSA ja apteekeissa, joissa apteekkari vaihtuu

APTEEKKI KARISMA, LAHTI

Hei, Lahden Apteekki Karismassa on vapaana vakituinen paikka kosmetologille/apteekin tekniselle työntekijälle eli sinulle, joka pidät monipuolisesta työstä apteekkiympäristössä. Sijaitsemme kauppakeskus Karismassa, ja olemme avoinna ma-pe kello 9–20, la kello 9–18 ja su kello 12–18.

Työnkuvaan kuuluvat kosmetologiset hoidot (kts. apteekkikarisma.fi/kosmetologipalvelut/) niihin liittyvä asiakaspalvelu ja tuotevalikoimasta vastaaminen sekä apteekkiin liittyvät työtehtävät mm. tavaroiden purku, myyntihyllyjen täyttö ja kassatyö. Perehdytämme sinut työtehtäviin, ja lisäkoulutuksista voimme sopia tarpeen ja kiinnostuksen mukaan.
Apteekissa on käytössä Maxx- apteekkijärjestelmä ja varastorobotti.

Tervetuloa joukkoomme lokakuussa, apteekkarinvaihdoksen jälkeen.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 31.8.2022 mennessä sähköpostitse riikkasalo@kolumbus.fi. Lisätietoja puhelimitse antaa proviisori Anna tai kosmetologit puhelin 03 751 6909 (Apteekki Karisma).

Ilmoitus julkaistu 27.7.2022

***

HELSINKI

Jakomäen apteekissa avoinna vakituinen farmaseutin (1-2 hklö) työpaikka. Työt voi aloittaa syyskuussa 2022 tai sopimuksen mukaan. Työtehtävinä asiakaspalvelu ja annosjakeluun osallistuminen. Toivoisin sinun olevan kokoaikainen, mutta muustakin voidaan sopia.

Tarjolla myös osa-aikatyö ja viikonlopputyötä. Tule täydentämään meidän hienoa ja reipasta porukkaa! Aukioloaikamme ovat; ma-pe 8.30 -19, la 9.00 - 15. Aloitan Jakomäen (Helsinki 55. apteekki) apteekkarina 2.9.22 Lisätiedot; Apteekkari Tiina Tuononen (Pyhtään apteekkari) puh; 040 555 3333 tiina.tuononen@apteekit.net

Mikäli mietit työpaikan vaihtoa pelossa, että menetät lomaedut niin asia on neuvoteltavissa. Henkilökunnalle tarjolla liikunta- ja kulttuurisetelit.

Ilmoitus julkaistu 20.7.2022

ILOMANTSIN APTEEKKI

Huipputyyppi haussa!

Ilomantsin apteekki etsii reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen, mutta osa-aikainenkin työaika on neuvoteltavissa.

Apteekissamme pääset tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Toivomme sinulta rentoa ja positiivista asennetta. Käytössämme on pd3-järjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme tarvittaessa. Apteekkimme on avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 9-14.

Laita viestiä tai soita, kerron mielelläni lisää.
apteekkari Miia Toropainen, miia.toropainen@apteekit.net, p. 013 311 106

Ilmoitus julkaistu 18.7.2022

***

TAMPEREEN 3. TAMMERKOSKEN APTEEKKI

hakee kahta asiakaspalvelutehtävissä hyvin viihtyvää farmaseuttia opintovapaiden vuoksi määräaikaiseen työsuhteeseen alustavasti 31.05.2023 saakka. Apteekki sijaitsee Tampereen ytimessä kauppakeskus Ratinassa. Apteekki on avoinna ma-pe klo 09-20, la 09-18 ja su 11-17.

Työympäristö on dynaaminen, viihtyisä sekä moderni. Arvostamme innostunutta ja oma-aloitteista asennetta työhön sekä kykyä sopeutua joustavasti muuttuviin tilanteisiin.

Työtehtäviin sisältyy apteekin asiakaspalvelu mukaan lukien verkkoapteekki- ja annosjakelupalveluun liittyvät tehtävät. Työaika voi olla osa-aikainen tai kokoaikainen valintasi mukaan. Palkka sopimuksen mukaan.

Käytössämme on Maxx- apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekit -ketjuun.

Tervetuloa nuorekkaaseen ja joustavaan työyhteisöön Suomen vetovoimaisimpaan kaupunkiin!

Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse Marja-Leena Koistiseen, apteekkari Tammerkosken apteekki, alkaen 01.09.2022.
marja-leena.koistinen@apteekit.net, puh 040 7284652. Työtehtäviin liittyvissä kysymyksissä auttaa proviisori Lauri Peura, Tammerkosken apteekki, lauri.peura@tammerkoskenapteekki.fi

ilmoitus julkaistu 2.6.2022

***

Apteekki Primavera, Helsinki

Avaamme juhannuksena upouuden apteekin Itäkeskuksen Prisman tiloissa (Maxx, Rowa).

Palkkaamme kesäksi farmaseutteja ja farmaseutin oikeudet omaavia proviisoriopiskelijoita.
Mahdollisuus vakinaistamiseen ja/tai ilta/vkl tuntitöihin on olemassa.

Lisätiedot: primavera@apteekit.net, apt. Tatu Johansson (050-5604344)

Ilmoitus julkaistu 19.4.

 

 

Apteekki voi lähettää työpaikkailmoituksena osoitteeseen: info@apteekkariliitto.fi

Apteekkihaku

Löydä lähin Apteekkisi

Lääkehaku

Hinnat, saatavuus ja korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä