Työpaikat apteekeissa

TYÖPAIKAT PERUSTETTAVISSA APTEEKEISSA ja apteekeissa, joissa apteekkari vaihtuu

EURAJOKI, LUVIAN APTEEKKI

Hei farmaseutti tai proviisori, tervetuloa Luvialle!
Etsitkö mukavaa ja viihtyisää työpaikkaa, jossa on positiivinen meininki ja jossa saat hyvät työsuhde-edut, kilpailukykyisen palkan ja mukavan pomon?
Tarjolla olisi vakituinen ja kokoaikainen työ lämminhenkisessä Luvian apteekissa (Eurajoen 2. apteekki).

Meillä huolehditaan asiakkaiden lisäksi myös työntekijöistä. Työajat ovat miellyttävät, olemme avoinna arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14. Halutessasi voit työskennellä vain arkipäivisin ja pitää viikonloput vapaata :)
Tarvittaessa voimme myös sopia osa-aikaisesta työstä, jos se sopii elämäntilanteeseesi paremmin. Meillä on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä, joka tekee työstä sujuvaa ja helpottaa mukavien asiakkaidemme palvelemista.

Ota rohkeasti yhteyttä, voit vaikka viestitellä tai soitella - kerron mielelläni lisää!
katja.pietarinen@apteekit.net, 050 3429 773 (lähetäthän viestin, jos en pääse heti vastaamaan)

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt pääsee aloittamaan heti apteekkarinvaihdoksen yhteydessä helmikuussa 2023.

Ilmoitus julkaistu 5.12.2022

***

ESPOO, OLARIN UUSI APTEEKKI

Olarin Uusi apteekki aukeaa Olarin Prismassa maalis-huhtikuussa 2023 ja etsimme nyt useampia farmaseutteja. Jos olet asiakaspalveluhenkinen sekä kiinnostunut vaihtelevista työpäivistä vilkkaassa Prisma-kauppakeskuksessa, niin tule meille töihin!
Päämäärämme on tyytyväinen, uudelleen asiakkaaksi palaava asiakas ja samalla työhönsä tyytyväinen farmaseutti. Tarjoamme rennon, arvostavan ja koulutusmyönteisen työpaikan ja mahdollisuuden päästä osaksi työterveyspalveluita sekä saada käyttöösi liikunta/kulttuuriedun.
Työvuorotoiveiden suhteen olemme joustavia, mahdollisuus on työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Myös tuntitöiden tekeminen onnistuu. Apteekkijärjestelmänä käytämme MAXXia.

Ota rohkeasti yhteyttä
Apteekkari Anne Englund
p. 0500 969388
tai sähköpostilla olarinuusiapteekki@apteekit.net

Ilmoitus julkaistu 23.11.2022

***

ESPOO

Etsimme alkuvuodesta 2023 avautuvaan Kiltakallion Apteekkiin farmaseutteja sekä teknisiä työntekijöitä ja kosmetologia.
Apteekki tulee sijaitsemaan Espoon Keskuksen S-marketin yhteydessä.
Käyttöömme tulee MAXX-järjestelmä ja olemme avoinna arkisin klo 8.30-19 ja lauantaisin 9-17. Työaikasi voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana perustamassa uutta apteekkia alusta asti, jolloin voit vaikuttaa työnkuvaasi tuomalla omat vahvuutesi ja osaamisesi esille. Voit olla kokenut ja uusia haasteita etsivä tai vasta urasi alkumetreillä. Tärkeintä on asenne! Oletko valmis laittamaan itsesi likoon kanssamme?

Toivomme sinulta positiivista otetta ja halua tarttua toimeen. Innostut asiakaspalvelusta, olet myyntihenkinen ja haluat kehittää apteekin toimintaa kanssamme asiakaslähtöisesti. Me puolestamme olemme valmiita kehittämään ammattitaitoasi ja auttamaan sinua polullasi apteekin asiantuntijana. Tavoitteenamme on muodostaa kehittyvä työyhteisö, joka tukee työntekijöidensä hyvinvointia.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Jos kiinnostuit, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen info@kiltakallionapteekki.fi.

Apteekkari Mikko Lähdevuori ja johtava proviisori Minna Lähdevuori

Ilmoitus julkaistu 14.10.2022

***

ESPOO

Mankkaan OmaApteekki, Sinikallion liikekeskus

Hei Farmaseutti tai Farmasian opiskelija farmaseutin oikeuksin! -
Tule nyt tekemään ja kehittämään Suomen parasta ammattiapteekkia Espooseen!

Mankkaan Sinikallion liikekeskuksessa avataan keskiviikkona 7.12.2022 Mankkaan OmaApteekki.

Jos olet
- Ammatistasi ja osaamisestasi motivoitunut,
- Kehittämishaluinen,
- Asiakkaiden parasta ajatteleva sekä
- Yhteen hiileen puhaltava apteekkialan ammattilainen, hae meille töihin!

Apteekissa on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä. Apteekki on avoinna arkisin klo 9 – 20 ja lauantaisin 10 – 18.

Apteekissa panostetaan henkilökunnan osaamisen ajantasaisuuteen. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja lisäkoulutuksista työajalla sovitaan tarpeen ja kiinnostuksen mukaan. Työntekijät saavat työsuhde-etuna käyttöönsä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si apteekkari Marja Rupposelle sähköpostitse marja.rupponen@hotmail.com viimeistään 23.12.2022. Lisätietoja voit kysyä puhelimitse 0408236428 / Marja.

Ilmoitus julkaistu 28.11.2022

***

HELSINKI

Jakomäen apteekissa avoinna vakituinen farmaseutin (1-2 hklö) työpaikka. Työt voi aloittaa syyskuussa 2022 tai sopimuksen mukaan. Työtehtävinä asiakaspalvelu ja annosjakeluun osallistuminen. Toivoisin sinun olevan kokoaikainen, mutta muustakin voidaan sopia.

Tarjolla myös osa-aikatyö ja viikonlopputyötä. Tule täydentämään meidän hienoa ja reipasta porukkaa! Aukioloaikamme ovat; ma-pe 8.30 -19, la 9.00 - 15. Aloitan Jakomäen (Helsinki 55. apteekki) apteekkarina 2.9.2022 Lisätiedot; Apteekkari Tiina Tuononen (Pyhtään apteekkari) puh; 040 555 3333 tiina.tuononen@apteekit.net

Mikäli mietit työpaikan vaihtoa pelossa, että menetät lomaedut niin asia on neuvoteltavissa. Henkilökunnalle tarjolla liikunta- ja kulttuurisetelit.

Ilmoitus julkaistu 20.7.2022

***

ILOMANTSIN APTEEKKI

Huipputyyppi haussa!

Ilomantsin apteekki etsii reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen, mutta osa-aikainenkin työaika on neuvoteltavissa.

Apteekissamme pääset tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Toivomme sinulta rentoa ja positiivista asennetta. Käytössämme on pd3-järjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme tarvittaessa. Apteekkimme on avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 9-14.

Laita viestiä tai soita, kerron mielelläni lisää.
apteekkari Miia Toropainen, miia.toropainen@apteekit.net, p. 013 311 106

Ilmoitus julkaistu 18.7.2022

***

 

Apteekki voi lähettää työpaikkailmoituksena osoitteeseen: info@apteekkariliitto.fi

Apteekkihaku

Löydä lähin Apteekkisi

Lääkehaku

Hinnat, saatavuus ja korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä