Työpaikat apteekeissa

TYÖPAIKAT PERUSTETTAVISSA APTEEKEISSA ja apteekeissa, joissa apteekkari vaihtuu

 

 

Helsinki

Farmaseutti, kaipaatko uutta työympäristöä uudessa perustettavassa apteekissa, missä on apteekin alkuvaiheessa luontaista vaikuttaa omaan työnkuvaan. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kehittämään täysin uutta apteekkia hyvien kulkuyhteyksien varrelle.
Avaamme toukokuussa merelliseen Vuosaareen, kauppakeskus Columbukseen, uuden apteekin. Tavoitteena on rakentaa välitön ja viihtyisä työyhteisö ja -ympäristö, missä jokainen kokee mahdollisuuden kehittyä työssään, ja jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Kauppakeskus Columbukseen on mitä mainioimmat kulkuyhteydet niin julkisilla kulkuvälineillä (metro, bussiliikenne) kuin omalla autolla (apteekki tarjoaa autopaikan).
Voit valita oman tilanteesi mukaan joko vakituisen tai määräaikaisen työsuhteen ja työskennellä joko kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai joustavasti tuntityössä. Voit myös hakea, vaikka olisit vasta valmistumassa! Mikäli nykyisen työsi lomakertymät mietityttävät, niin turha huoli. Lomien järjestely tulevalle kesälle onnistuu varmasti.
Käytössäsi on upouudet koneet, kalusteet ja valoisat tilat, jossa ergonomia, turvallisuus ja viihtyisyys on huomioitu jo suunnittelu vaiheessa. Apteekkiohjelmaksi valikoitui MAXX-järjestelmä.
Ole rohkeasti yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse, niin kerron projektista lisää. Muutamia farmaseutteja tiimiimme on jo liittynyt, mutta lisää kaivataan. Täytämme paikat sitä myöten, kun sopivat hakijat löytyvät.
 
Juuso Paloranta
puh. 050 410 8842
s-posti: juuso.paloranta@outlook.com

Ilmoitus julkaistu 20.3.2024

***
 

Helsinki

Osaava apteekin lääketeknikko tai tekninen työntekijä, kaipaatko uutta työympäristöä uudessa perustettavassa apteekissa, missä on apteekin alkuvaiheessa luontaista vaikuttaa omaan työnkuvaan. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kehittämään täysin uutta apteekkia hyvien kulkuyhteyksien varrelle.
Avaamme toukokuussa merelliseen Vuosaareen, kauppakeskus Columbukseen, uuden apteekin. Tavoitteena on rakentaa välitön ja viihtyisä työyhteisö ja -ympäristö, missä jokainen kokee mahdollisuuden kehittyä työssään, ja jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Kauppakeskus Columbukseen on mitä mainioimmat kulkuyhteydet niin julkisilla kulkuvälineillä (metro, bussiliikenne) kuin omalla autolla (apteekki tarjoaa autopaikan).
Apteekissa onnistuneen asiakaskokemuksen tae on, että taustatyöt on hoidettu huolella. Joten hakusessa olisi vakituiseen työsuhteeseen apteekista kokemusta jo saanut ”luotto pakki” hoitamaan apteekin teknisiä töitä (logistiikka, rahaliikenne, laskutus jne.). Vaikka kaikesta ei vielä olisikaan kokemusta, perehdytämme sinut kyllä työnkuvaan. Et kaihda kuitenkaan kassa- ja asiakaspalvelutyötä, joka kuuluu myös olennaisena osana työnkuvaan.
Odotamme sinulta kokemusta apteekkityöskentelystä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vastuullista otetta työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joka määräytyy aiemman työkokemuksen ja osaamisen perusteella. Ole rohkeasti yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Teemme rekrytointipäätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä. Tervetuloa tiimiin!

Juuso Paloranta
puh. 050 410 8842
s-posti: juuso.paloranta@outlook.com

Ilmoitus julkaistu 20.3.2024

***

Oulu

Farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija, tai valmistuva farmaseutti tule mielenkiintoiseen työpaikkaan Linnanmaalle Ouluun.
Meillä on apteekkarinvaihdos meneillään ja tarvitsemme kesäksi farmaseuttia apuun asiakaspalveluun.
Meillä on pd3 -järjestelmä, olemme avoinna arkisin klo 8-20, lauantaisin klo 9-17 ja sunnuntaisin klo 11-17.
Apteekki sijaitsee Linnanmaan Prisman kiinteistössä omalla sisään käynnillä.
Ole rohkeasti yhteydessä apteekkari Seija Autio-Säisä 0407477696 ( seija.autio-saisa@apteekit.net) tai
proviisori Eerik Hentilä 08-5561591 (proviisori.linnanmaa@apteekit.net)


Ilmoitus julkaistu 19.2.2024

***

Helsinki

Farmaseutti

Tule kanssani luomaan uudenlaista ja uudennäköistä apteekkia Helsingin ytimeen!
Pääset mukaan apteekin perustamiseen liittyviin projekteihin jo ennen avajaisia. Mietitään yhdessä työyhteisöllemme tärkeitä asioita, jotta merkityksellisin tavoite saavutetaan: voimme hyvin ja on kivaa tulla töihin joka päivä.
Monipuoliset tehtävät ja kehityshankkeet luovat vaihtelua työhön. Pääset hyödyntämään kielitaitoasi päivittäin kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Olet meidän ihannetyökaveri, jos merkitykselliset kohtaamiset asiakkaiden kanssa motivoivat sinua työssäsi ja olet innostuvaista sorttia, valmiina neuvomaan lääkeasioissa ja kokeilemaan uutta!
Osa-aikainen sekä tilapäinen apu on myös arvostettua ja työaikamuotoja on mahdollista vaihdella tarpeidesi mukaan. Pääset osallistumaan omien työvuorojesi suunnitteluun.
Meillä panostetaan jatkuvaan kehittymiseen ja tuetaan työyhteisön hyvää henkeä säännöllisillä yhteisillä tilaisuuksilla. Psykologinen turvallisuus ja työtyytyväisyys heijastuu varmasti positiivisesti apteekkimme asiakaskokemukseen.
Käytössämme on MAXX. Aukioloaika alussa arkisin 9-19 ja lauantaisin 10-15.

Ota rohkeasti yhteyttä marita.saanila-sotamaa@apteekit.net, niin kerron lisää ja käydään yhdessä pyörimässä tulevissa upeissa liiketiloissamme Kasarmitorilla!

Ilmoitus julkaistu 12.2.2024

***

Raahe

Pattijoen apteekin välittävä ja iloinen työyhteisö Raahessa tarvitsee joukkoonsa uutta asiakaspalvelusta pitävää farmasian ammattilaista koko- tai osapäiväiseen työsuhteeseen 1.5.2023 lähtien.
Pattijoella työviikkoa rytmittää asiakaspalvelun lisäksi koneellinen annosjakelu, dosettijakelu ja palvelukotitilaukset. Apteekkijärjestelmänä on PD3, palvelukotitilauksissa Easymedi ja tilat ovat remontoidut, joten puitteet työlle ovat kunnossa. Apteekin aukioloajat ovat varsin mukavat, arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 10-14. Koska meille on tärkeää, että jokainen viihtyy työssään, apteekkimme panostaa koulutukseen ja mielekkäiden työnkuvien rakentamiseen mahdollisuuksien mukaan. Työkykyä tuemme liikunta- ja kulttuurieduin.

Kiinnostuitko työmahdollisuuksista? Ota yhteyttä ja kysy lisää tai laita hakemus tulemaan!

apteekkari Anni Lastumäki 040-0799539 (anni.lastumaki@apteekit.net)
proviisori Iida Hietamäki 040-0715 149 (iida.hietamaki@apteekit.net)

Ilmoitus julkaistu 8.2.2024

***

Helsinki

Kannelmäen Keskusapteekki muuttaa ja avaa uuden apteekkarin voimin ovensa täysin uusissa tiloissa Kauppakeskus Kaaressa tammikuussa 2024. Apteekki on moderni ja viihtyisä, ja työtiloissa on huomioitu työergonomia.

Haemme nyt iloiseen, ja osaavaan joukkoomme osa- tai kokoaikaista farmaseuttia joko määräaikaiseen tai vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla valmistumassa, vastavalmistunut, tai jo pidemmän uran tehnyt farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava opiskelija. Tärkeintä on, että olet innostunut työstäsi, pidät asiakaspalvelusta ja haluat kehittyä asiakaspalvelijana.

Olemme opetusapteekki ja meillä työskennellessäsi pääset opettamaan ja ohjaamaan farmasian oppilaita ja lääketeknikkoharjoittelijoita. Työnkuvasi voi sisältää myös sosiaalisen median sisällön tuottamista, myymälämarkkinoinnista huolehtimista, ihonhoidon asiantuntijana toimimista tai muuta vastuuta oman mielenkiintosi ja osaamisalueesi mukaan.

Apteekki kuuluu Hyvän Mielen Apteekkiketjuun ja käytössämme on uuden sukupolven apteekkitietojärjestelmä Omapd. Perehdytämme ja koulutamme sinut apteekkijärjestelmän käyttöön ja muihin työtehtäviin.

Apteekki on avoinna arkisin klo: 9-20, la 10-19 ja su ja arkipyhinä 12-18.
Kauppakeskus Kaari sijaitsee Kannelmäessä Kehä 1:n varrella. Kaareen on hyvät julkiset kulkuyhteydet ja oman auton käyttäjille on varattu autopaikka. Tarjoamme sinulle viihtyisän ja toimivan työympäristön, mukavat työkaverit, monipuolisen työnkuvan, joustavat työajat sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse (paivi.kononen@apteekit.net) jo tänään. Täytämme paikat heti sopivan hakijan löytyessä.

Ilmoitus julkaistu 8.12. 2023

***

Mänttä

Haemme farmaseuttia työporukkaamme Mäntän apteekkiin! Nyt olisi oiva tilaisuus päästä työskentelemään meidän huippu tiimissämme!
Aloitus sopimuksen mukaan ja voit aloittaa hyvinkin pikaisesti. Voit olla joko kokenut konkari tai vastavalmistunut, me perehdytämme sinut taloon! Tarjoamme vakituisen työpaikan mukavassa työyhteisössä vaihtelevien työtehtävien parissa. Käytössämme on pd3-apteekkiohjelma ja kuulumme Avainapteekkeihin. Apteekkimme on auki arkisin 9-17 sekä lauantaisin 9-14. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja antaa proviisorimme Maija (maija.nieminen@apteekit.net) tai soita suoraan apteekkiimme (p. 03 474 7326).

Ilmoitus julkaistu 26.10.2023

***

ESPOO

Haluatko tulla mukaan kehittämään Suomen moderneinta apteekkia Espooseen?

Avaamme täysin uudenlaisen apteekin Sellon kauppakeskuksessa elokuun 2023 alussa. Etsimme proviisoreita, farmaseutteja, lääketeknikkoja, opiskelijoita sekä kassatyöntekijöitä ydintiimiimme vakituisiin työsuhteisiin.
Olet etsimämme henkilö, jos pidät asiakaspalvelusta, olet tiimipeluri ja suhtaudut kehittämiseen myönteisesti. Työkokemus apteekkityöstä on plussaa mutta ei välttämätöntä.
Pääasia on, että muodostamme toimivan ja toisiamme täydentävän tiimin. Tavoitteenamme on rakentaa välittävä, avoin ja innostava työyhteisö.

Tarjoamme vakituisen työpaikan, mielenkiintoisessa kehittyvässä ja kehittävässä, modernissa työympäristössä. Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kattavan terveydenhuollon, apteekin tulokseen sidotun palkitsemisjärjestelmän sekä esim pysäköinnin tarvittaessa. Työ voi olla osa- tai kokoaikaista, sopimuksen mukaan. Apteekkiin tulee MAXX-apteekkijärjestelmä.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si  osoitteeseen linda.seppala@apteekit.net. Muista lähettää myös palkkatoiveesi. Samaan osoitteeseen voit myös lähettää tarvittaessa kysymyksiä tai soita apteekkarille, Lindalle, puh 040-8267833.

Tulosta ilmoitus >

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Aurinkoisin Terveisin,
Linda Seppälä
Apteekkari

***

RAISIO, RAISION YKKÖSAPTEEKKI

Kesä- ja/tai tuntitöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle

Raision Ykkösapteekin huippuporukka kaipailee lisäapua farmaseuttiseen asiakaspalveluun. Meillä on tarjolla kesätöitä tai tuntitöitä. Käytämme Pd3-apteekkiohjelmaa ja opastamme mielellämme tarvittaessa sen käyttöä. Meillä on myös robotti, drive-in-luukku ja annosjakelupalvelua.
Apteekki sijaitsee vilkkaalla paikalla K-Supermarket Raisio Centerissä; tänne on helppo tulla.
Tule sinäkin meille!

Ota yhteyttä:
apteekkari Päivi Järvelä 0505358414 paivi.jarvela@apteekit.net
proviisori Elina Metsäranta 024383380 elina@raision1apteekki.fi

Ilmoitus julkaistu 24.3.2023

***

 

Apteekkihaku

Löydä lähin Apteekkisi

Lääkehaku

Hinnat, saatavuus ja korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä