Työpaikat apteekeissa

TYÖPAIKAT PERUSTETTAVISSA APTEEKEISSA

Tältä sivulta löydät perustettavien apteekkien työpaikkailmoitukset.

Loviisan Uusi Apteekki perustettava apteekki

Loviisaan perustettava uusi apteekki avautuu loppuvuonna 2021 Loviisan S-marketin yhteyteen. Etsin uuden apteekin toiminnan kehittämisestä innostuneita hyviä tyyppejä (farmaseutti, proviisori, tekninen työntekijä) käynnistämään toimintaa kanssani. Työ voi olla koko- tai osa-aikaista tai myös pelkkää ilta- tai viikonlopputyötä. Apteekkiohjelmistoksi tulee pd3.


Tarjoan työtä rennolle ja reippaalle asiakaspalveluhenkiselle ammattilaiselle, joka haluaa mukavan pomon ja viihtyisän työpaikan etuineen.


Autan tarvittaessa asunnon löytämisessä. Loviisa on lähellä, noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.
Päätoimisesti esim. lääketeollisuudessa työskentelevät ja mahdollista apteekkarin uraa suunnittelevat ovat myös tervetulleita - vaikkapa viikonloppuvuoroon.

Yhteydenotot apteekkari Mikko Tainio puh./WhatsApp 041 3130631 mikko.tainio@apteekit.net

Ilmoitus julkaistu 9.9.2021

***

Vantaan 15. Tammiston perustettava apteekki

Uusi nykyaikainen Vantaan 15. apteekki aukeaa loka-marraskuussa Vantaalle Tammistoon hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Haluatko olla mukana luomassa uutta, jossa keskitytään oleelliseen ja viihdytään hyvässä hengessä? Tilat ovat toimivat, reilut ja avarat ja työnteosta mielekkään tekevät mm. varastorobotti ja viimeisimmät IT-järjestelmät. Tavoitteena on saada jokaiselle mielekäs työnkuva, jossa on sopivasti haasteita ja vaihtelua.

Apteekin aukioloajat ovat alustavasti ma-pe 9-19 ja la 10-16. Sunnuntait ja pyhät apteekki on suljettu. Aukioloaikoihin voi tulla vielä muutoksia ja niitä tarkastellaan tarvittaessa myöhemmin.

Haussa on koko- tai osa-aikaisia farmaseutteja ja teknisiä henkilöitä luomaan mukavaa työyhteisöä ja kehittämään yhdessä uutta.

Yhteydenotot ja lisätietoja apteekkari Eija Malinen, eija.malinen@apteekit.net tai 040 531 6214.

Ilmoitus julkaistu 30.8.2021

***

Seinäjoen 7. apteekki perustettava apteekki

Oletko miettinyt uusia vaihtoehtoja työurallasi? Seinäjoen keskustaan perustetaan syyskuussa 2021 aivan uusi apteekki. Etsimme kokoaikaisesta tai osa-aikaisesta työstä kiinnostuneita farmaseutteja erilaisiin työtehtäviin.

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua täysin uuden työpaikan kehittämiseen. Apteekki perustetaan vasta remontoituihin tiloihin uuden torin laidalle. Aluksi Seinäjoen 7. apteekki on avoinna arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 10-16, mutta aukioloajat saattavat muuttua asiakasvirran mukaan. Esimerkiksi sunnuntaiaukiolo on harkinnassa. Apteekissa on käytössä Pd3-järjestelmä. Aiempi kokemus järjestelmästä katsotaan hyödyksi, mutta perehdytystä järjestetään tarvittaessa.

Asuinpaikkana Seinäjoki tarjoaa loistavat puitteet monenlaisiin vapaa-ajan viettomahdollisuuksiin, harrastuksiin ja kulttuuritapahtumiin.

Tule mukaan oppimaan ja rakentamaan uutta yhdessä. Ota rohkeasti yhteyttä!
Yhteystiedot: Seinäjoen 7. apteekki, apteekkari Iiris Vuorela 0400 816420 tai iiris.vuorela(at)apteekit.net

Ilmoitus julkaistu 5.7.2021

***

Perustettava apteekki voi lähettää työpaikkailmoituksena osoitteeseen: info@apteekkariliitto.fi

5.7.2021 

Apteekkihaku

Löydä lähin Apteekkisi

Lääkehaku

Hinnat, saatavuus ja korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä