Avoimet työpaikat Proviisoreille ja farmaseuteille

AKAA

Akaan apteekki hakee proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Apteekissa on käytössä Maxx-järjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 9-19 ja la 9-15.
Työnkuva on monipuolinen. Toivomme sinulta positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteista ja joustavaa työotetta. Myös hoitomääräyksiin mahdollisuus.
Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan.
Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää sähköpostitse
kirsi.parkkinen@apteekit.net. Lisätietoja: 040 7717 409,
apteekkari Kirsi Parkkinen


AKAA

Viialan apteekissa vakituinen työ proviisorille!

Haemme nuorekkaaseen joukkoomme osaavaa, yhteistyökykyistä ja asiakaspalveluhenkistä proviisoria. Annosjakeluosaaminen on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Pääasiallinen työsi olisi asiakaspalvelussa, mutta apteekin ainoana proviisorina toimenkuvaasi kuuluu paljon muutakin. Ensisijaisesti tarpeemme olisi osa-aikainen proviisori (noin 30 h/vk), mutta tästä voidaan neuvotella. Työt voisit aloittaa syyskuun lopussa tai sopimuksen mukaan.

Olemme avoinna arkisin klo 9-19 ja lauantaisin klo 9-15. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä.

Viiala on rauhallinen taajama Akaassa, Etelä-Pirkanmaalla, jossa on mukavat ja rennot asiakkaat.

Soita, niin jutellaan tarkemmin. Voit myös lähettää vapaamuotoisen työhakemuksen sähköpostitse.

Apteekkari Tuula Teinilä
puh. 040 5313728
tuula.teinila@apteekit.net


ASKOLA

Proviisori, tervetuloa Askolan apteekkiin apteekinhoitajaksi apteekkarin vaihdoksen ajaksi.
Mikäli omaat reippaan Puuha-Pete -työmoraalin, pidät asiakaspalvelusta ja hallitset normit,
olet juuri oikea henkilö. Saat vastuullisen ja itsenäisen työpaikan sekä arvokkaan rivin CV:hen.
Apteekki sijaitsee vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja on auki arkisin klo 9-17.
Tarjolla on mukavat asiakkaat, vapaat viikonloput ja rehdit työkaverit. Työt voit aloittaa elokuussa tai
sopimuksen mukaan.
Soita 019 663 0091 tai laita CV: minna.tiittanen@apteekit.net


AURA

Proviisori, haluatko tulla kehittämään modernia apteekkia Turun kupeeseen? Nyt siihen on loistava tilaisuus Auran apteekissa. Jos olet joustava ja haluat toimia aidosti apteekin ja asiakkaan parhaaksi voit olla etsimämme henkilö. Meillä on tarjota monipuolinen toimenkuva, mukavat työkaverit ja miellyttävät työajat. Auran apteekki on avoinna arkisin klo 9.00–18.00 ja lauantaisin klo 9.00 – 15.00.

Esimieskokemus ja aikaisempi apteekkikokemus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Aito kiinnostus apteekin asiakaspalvelun ja myynnin kehittämiseen ja ns. arkijärki ovat ehdottomia valttikortteja.

Voit työskennellä halutessasi myös osa-aikaisesti. Lisätiedot apteekkari Marianne Torkko puh. 050-3560520 marianne.torkko@apteekit.net. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian tai viimeistään 29.10.2021 mennessä marianne.torkko@apteekit.net


ESPOO

FARMASEUTTEJA JA/TAI PROVIISORIOPISKELIJOITA TAPIOLAN APTEEKKIIN
Haemme iloiseen joukkoomme lisävahvistusta erityisesti iltoihin ja viikonloppuihin.
Olethan reipas, itsenäinen ja oma-aloitteinen. Osaat käyttää pd3-järjestelmää. Hyvä suomen kielen taito on välttämätön, englannin ja ruotsin taito suotavaa.
Apteekkimme on avoinna joka päivä ja sijaitsee viihtyisässä ja turvallisessa kauppakeskus Ainoassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Saat työpaikan lisäksi mukavat työkaverit ja välittävät esimiehet.

Jos olet etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse:
tapiola.espoo@apteekit.net
Lisätietoja saat soittamalla: Tapiolan apteekki 09-4520130 proviisorit Sanna ja Soile


ESPOO

Espoon 9. Espoonlahden apteekissa on tarjolla näköala- ja vaikutuspaikka PD3-järjestelmän hallitsevalle sekä tietotekniikasta ja apteekin uusista digitaalisista palveluista, mm. Treet-mobiilisovelluksesta, kiinnostuneelle farmaseutille tai proviisorille. Hakemukset ja tiedustelut apteekkari Mika Vidgren mika.vidgren@apteekit.net.


HARJAVALTA

Harjavallan apteekki hakee vakituiseen työsuhteeseen reipasta farmaseuttia tai proviisoria.

Harjavalta sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Keski-Satakunnassa.

Käytössämme on MAXX-järjestelmä, Rowa-varastoautomaatti ja kuulumme Avainapteekkeihin. Aikaisempaa kokemusta kyseisistä järjestelmistä et kuitenkaan tarvitse. Meillä voit kehittää taitojasi hoitokoti-, annosjakelu-, verkkoapteekki- tai some- tiimeissä.

Tarjolla on mm. loistava työporukka, joustavat työajat ja hyvät koulutusmahdollisuudet.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:
apteekkari Minna Lang, minna.lang@apteekit.net, 040 5185048 tai erikoisproviisori Sanna Räntilä, proviisori.harjavalta@apteekit.net, 02 5311 500


HELSINKI

Kaivopuiston apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria äityislomasijaiseksi. Työt voisi aloittaa maaliskuussa tai sopimuksen mukaan.
Apteekissamme on käytössä Salix-ohjemisto. Olemme pieni kodikas työyhteisö ja meillä on mukava asiakaskunta.
Apteekkimme on avoinna arkisin klo 8.30-18 ja lauantaisin klo 9-15.
Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja: apteekkari Leena Puustjärvi puh. 09-636861 tai 050-3737528 tai sähköpostilla: leena.puustjarvi@apteekit.net


HELSINKI

KÄPYLÄ
Farmaseutille kiva vakituinen työpaikka tarjolla. Myös osa-aikainen työskentely onnistuu. Meillä on reipas työyhteisö ja mukavat asiakkaat. Käytämme Maxx-ohjelmistoa. Apteekki on auki arkisin klo 8:30-19:00 ja lauantaisin klo 9:00-16:00. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun.
Tiedustelut ja hakemukset 5.2.2019 mennessä apteekkari Sari Kallioinen puh. 09 791335, sähköposti sari.kallioinen@apteekit.net


HELSINKI

Runebergin Apteekissa on avoinna vanhempainvapaan sijaisuus 31.12.2021 asti. Työt voi aloittaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään haetaan farmaseuttia tai proviisoria. Arvostamme erityisesti hyvää asiakaspalvelutaitoa sekä kielitaitoa.

Runebergin Apteekki sijaitsee Etu-Töölössä hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Lisätiedot ja hakemukset: apteekkari Mervi Vikman, mervi.vikman@apteekit.net, puh. 09 4366560


HELSINKI

Pakilan apteekki hakee toista proviisoria vahvistamaan työnjohtoa ja asiakaspalvelua. Pakilan apteekki on suurehko apteekki Pohjois-Helsingissä, meillä on 15 työntekijää ja reseptuuri on 150930. Uuden proviisorin vastuulla tulee olemaan työ- ja tehtävävuorojen suunnittelu, Tuki-ryhmän vetäminen, asiakaspalvelun ongelmatilanteiden ratkominen ja omalta osaltaan vastuu päivittäisestä asiakaspalvelusta. Pakilassa häntä odottaa kokeneiden ammattilaisten joukko, joka on hyvin sitoutunut apteekin toimintamalliin.

Yhteydenotot ja tiedustelut apteekkari Juho Pietilä, puh. 040-548 8040, s-posti juho.pietila@apteekit.net.

Lisätietoja apteekista: www.pakilanapteekki.fi


HELSINKI

Farmaseutti tai proviisori

Haemme täydennystä mukavaan työporukkaamme.

Helsingin Pitäjänmäen apteekissa on avoinna äitiysloman sijaisuus 31.12.2021 asti. Sijaisuus voi jatkua tämän jälkeen mahdollisesti myös hoitovapaan ajan. Aloitus joulukuussa tai sopimuksen mukaan.

Pitäjänmäen apteekkiin on helppo tulla eri puolilta pääkaupunkiseutua; apteekki sijaitsee Vihdintien varrella Konalassa kauppakeskus Ristikossa. Aukioloajat ovat ma-pe 9-19, la 10-16. Käytössä meillä on Maxx-ohjelma.


Tiedustelut ja yhteydenotot apteekkari Satu Lambert tai proviisori Linda Eldsbacka puh. 09-557 565 tai sähköpostitse satu.lambert@apteekit.net

Farmaseutti tai proviisori

Haemme täydennystä mukavaan työporukkaamme.

Helsingin Pitäjänmäen apteekissa on avoinna äitiysloman sijaisuus 31.12.2021 asti. Sijaisuus voi jatkua tämän jälkeen mahdollisesti myös hoitovapaan ajan. Aloitus joulukuussa tai sopimuksen mukaan.

Pitäjänmäen apteekkiin on helppo tulla eri puolilta pääkaupunkiseutua; apteekki sijaitsee Vihdintien varrella Konalassa kauppakeskus Ristikossa. Aukioloajat ovat ma-pe 9-19, la 10-16. Käytössä meillä on Maxx-ohjelma.


Tiedustelut ja yhteydenotot apteekkari Satu Lambert tai proviisori Linda Eldsbacka puh. 09-557 565 tai sähköpostitse satu.lambert@apteekit.net


HELSINKI

Kartoitamme jo mahdollista proviisoria ESPOOSEEN PERUSTETTAVAAN UUTEEN APTEEKIIMME. Työsuhde alkaisin arviolta keväällä/kesällä 2020.
Olet luonteeltasi positiivinen ja markkinointihenkinen tiimipelaaja. Nautit organisoinnista ja myös itsekin tekemisestä. Hienoa, jos sinulla on hallussasi myös koneellinen annosjakelu. Työt voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan.
Kysy rohkeasti lisätietoja. Apteekkari Kirsi Yritys, p.041-5069670, kirsi.yritys@gmail.com

Kesätöitä KANNELMÄEN KESKUSAPTEEKISSA. Haemme täyspäivä- ja tai osa-aikatöitä tekeviä farmaseutteja tai farmaseutin oikeudet omaavia proviisoriopiskelijoita. Meillä on tarjolla niin 8 tunnin työpäiviä kuin 4-6 tunnin työpäiviä. Työvuorosi ovat soviteltavissa niin aamu- kuin iltavuoroihin toiveidesi mukaan. Pääset osaksi huippumukavaa porukkaamme ja monipuolisiin työtehtäviin. Meillä on myös koneellista annosjakelua ja niiden ohessa Easymeditilausten käsittelyä. Haluatko mukaan työpaikkaan, jossa saat kehittää osaamistasi pitkäjänteisesti? Meillä kaikki halukkaat farmasistit ovat LHA-koulutuksessa. Laadukkaan toiminnan puolestamme apteekillemme on myönnetty ISO9001 -laatusertifikaatti. Meillä on myös sivuapteekki Malminkartanossa. Avaamme myös verkkoapteekin lähiaikona, jos sinulla on osaamista verkkokaupan puolelta, on se etu.
Tervetuloa mukaan nuorekkaaseen ja iloiseen joukkoomme jo nyt HELSINGIN KANNELMÄKEEN ja HALUTESSASI JATKAT TÖITÄ ESPOON TOIMIPAIKASSAMME JOSSAIN KOHDIN! Työt voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan. Kysy rohkeasti lisätietoja. Apteekkari Kirsi Yritys, p.041-5069670, kirsi.yritys@gmail.com


HELSINKI

PROVIISORI - HELSINKI

Etsimme Kontulankaaren Apteekkiin proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla joko kokeneempi, työurasi alkuvaiheessa oleva tai myös pian proviisoriksi valmistuva. Työ on kokoaikainen ja aloitusajankohta sopimuksen mukainen. Täytämme kuitenkin paikan heti meille sopivan henkilön löytyessä.

Edellytämme sinulta itseohjautuvuutta, kykyä toimia esihenkilönä ja iloista, palveluhenkistä asennetta. Toiveena on myös, että olet myyntihenkinen. Kielitaidosta on etua, mutta pärjäät myös hyvällä suomen kielellä ja englannilla.

Tarjoamme mukavat työkaverit sekä monipuolisen työnkuvan, johon kuuluu mm. lähiesihenkilönä toimiminen, henkilöstöhallinnon työtehtäviä sekä asiakaspalvelua. Apteekissa on Maxx-apteekkijärjestelmä, Fixu-varastorobotti, ex tempore -valmistusta, hoitokotiyhteistyötä ja koneellista annosjakelua. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun.

Jos olet etsimämme henkilö, ilmianna itsesi vapaamuotoisella hakemuksella ansioluettelon kera osoitteeseen info@kontulankaarenapteekki.fi. Voit ottaa myös yhteyttä apteekkariimme Tuuli Koskeen p. 040 556 0281 tai johtavaan proviisoriimme Minna Lähdevuoreen p. 09 343 6650.


HELSINKI

Tuoreelle proviisorille määräaikainen työ vuoden loppuun asti tarjolla Flemarin apteekissa (muutamme lokakuussa kauppakeskus Triplaan). Työnkuvana olisi olla mukana valmistelemassa muuttoa Triplaan ja avauksen jälkeen olla aktiivisesti mukana asiakaspalvelussa ja mukana ratkaisemassa alkuvaiheessa tulevia yllätyksiä, haasteita varmasti riittää! Työsuhde alkaisi mahdollisimman pian.
Jos herätti kiinnostusta, ota yhteyttä,
Ari Sojakka, 097745620 tai ari.sojakka@gmail.com


HELSINKI

Helsinki Pukinmäen apteekki hakee reipasta proviisoria osa-aikaiseen työhön esimerkiksi 3 päivää viikossa. Farmaseutinoikeudet omaava proviisoriopiskelija kävisi hyvin myös. Pukinmäen apteekki on hyvien yhteyksien päässä kehä 1:sen ja juna-aseman vieressä, lähellä Viikkiä. Olemme uusissa tiloissa uuden S-marketin yhteydessä. Työnkuva on monipuolinen. Toiveena on, että olet myyntihenkinen ja voisit toimia kampanjavastaavana. Joonas.jaaskelainen(at)apteekit.net , 050 530 9490


HELSINKI

HELSINKI

PROVIISORI
Pasilan apteekki Pasilan asemalla Triplan kauppakeskuksessa etsii proviisoria äitiyslomansijaiseksi täydentämään meillä työskentelevää supermukavaa tehotiimiä. Meillä on pitkät aukioloajat (klo 7-22) ja kiireiset, mutta kivat asiakkaat.

Sinulta odotamme aktiivista otetta, hyvää pelisilmää ja positiivista asennetta. Voit olla vastavalmistunut tai jo pidemmälle ehtinyt tekijä. Tämä on määräaikainen, noin vuoden sijaisuus.

Aloitus syyskuussa tai sopimuksen mukaan.
Soita ja kysy lisää 09 868 9240/ proviisori Susanna Remes, hakemus 31.8. mennessä sähköpostilla susanna.remes@pasilanapteekit.fi


HELSINKI

Hei! Haluaisitko liittyä todella mukavaan ja tehokkaaseen työyhteisöömme ja tulla työskentelemään modernissa ja viihtyisässä apteekissamme kauppakeskus Eastonissa Helsingin Itäkeskuksessa? Apteekkimme on avoinna ma - pe 9 - 21, la 9 - 19 ja su 10 - 18

Tarjolla on farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle tuntitöitä loppusyksystä 2021 alkaen sopimuksen mukaan. Joulukuussa 2021 ja talvilomien 2022 aikana mahdollista tehdä enemmänkin tunteja, esimerkiksi 90 tuntia / 3 viikkoa. Vuorot voidaan sopia ja toteuttaa joustavasti. Meillä on käytössä MAXX -apteekkiohjelmisto, ja meille pääsee helposti Viikistä! Ole reipas ja ota heti yhteyttä!

Apteekkari Seija Mannermaa, seija.mannermaa@apteekkieaston.fi , puh 040 480 50 60 tai proviisori Paula Karlsson, paula.karlsson@apteekkieaston.fi, puh 09 343 50 60


HELSINKI

APTEEKINHOITAJA MERIHAAN SIVUAPTEEKKIIN

Etsimme reipasta farmaseuttia/proviisoria apteekinhoitajaksi Merihaan sivuapteekkiin vakituisesti. Olemme pieni lämminhenkinen paikallisapteekki hyvien kulkuyhteyksien äärellä Merihaan sydämessä. Haemme palvelualtista ja vastuullista farmasian ammattilaista hoitamaan sivuapteekkia. Apteekinhoitajan työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja pääset vaikuttamaan sivuapteekin toimintaan itsenäisesti. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 9-17.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö ja kiinnostuit tehtävästä, otathan yhteyttä: Apteekkari Mounir Chorfi: mounir.chorfi@apteekit.net, 09-6213663.


HUITTINEN

VAKITUINEN PROVIISORI HUITTISTEN APTEEKKIIN Huittisten apteekki hakee proviisoria vakituiseen työsuhteeseen syys- tai lokakuusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Voit olla hyvän työkokemuksen omaava tai hiljattain valmistunut, tärkeintä on, että olet toimeentarttuva ja sinulla on aktiivinen ja positiivinen työote sekä hyvä pelisilmä. Meillä sinua odottaa monipuolinen työnkuva, josta voit kysellä lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja IsoFixu-varastoautomaatti. Kuulumme Avainapteekkeihin. Tervetuloa täydentämään joukkoamme! Hakemukset: martina.jons-kari@seutuposti.fi puh. 040 7373241

VAKITUINEN PROVIISORI HUITTISTEN APTEEKKIIN

Huittisten apteekki hakee proviisoria vakituiseen työsuhteeseen syys- tai lokakuusta alkaen tai sopimuksen mukaan.
Voit olla hyvän työkokemuksen omaava tai hiljattain valmistunut, tärkeintä on, että olet toimeentarttuva ja sinulla on aktiivinen ja positiivinen työote sekä hyvä pelisilmä.
Meillä sinua odottaa monipuolinen työnkuva, josta voit kysellä lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse.
Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja IsoFixu-varastoautomaatti. Kuulumme Avainapteekkeihin.
Tervetuloa täydentämään joukkoamme!
Hakemukset: martina.jons-kari@seutuposti.fi
puh. 040 7373241


HUMPPILA

Apteekki Humppilan Lasi hakee kesälomasijaiseksi farmaseuttia/farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa tai vastavalmistunutta proviisoria noin kahdeksi kuukaudeksi kesä-elokuun aikana tai sopimuksen mukaan. Humppila on hyvien yhteyksien varrella n. tunnin matkan päässä Tampereelta tai Turusta sekä n. 1,5 tuntia Helsingistä.
Apteekki sijaitsee kesäisin vilkkaassa kauppakeskus Humppilan Lasissa valtatie 2-varrella. Olemme avoinna ma-pe 9-17.30, la 10-15 ja su 12-15. Käytössämme on MAXX-apteekkiohjelma.
Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Jani Mäntylä jani.mantyla@apteekit.net tai puh. 040 5562476


HYRYNSALMI

Haemme proviisoria Hyrynsalmen apteekkiin vakituiseen työsuhteeseen lokakuun alusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Hyrynsalmi sijaitsee Kajaanista noin 70 kilometriä pohjoiseen. Hyrynsalmi ja Kainuu tarjoavat hyvät puitteet luontoharrastajalle, paikkakunnalla sijaitsevasta Ukkohallan rinnekeskuksesta löytyy mahdollisuuksia kesä- ja talviaktiviteeteille eikä Hossan kansallispuistokaan ole kaukana.
Hyrynsalmen apteekki toimii nykyaikaisissa tiloissa S-Marketin yhteydessä 5-tien varrella. Apteekissa on käytössä MAXX-järjestelmä ja apteekki on avoinna ma-pe 9-17 ja lauantaisin 9-14. Työhön sisältyy jonkin verran työvuoroja myös Ristijärven sivuapteekissa.
Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja asiakaspalveluasennetta. Lisäksi arvostamme kokemusta koneellisesta annosjakelusta.
Jos kiinnostuit tehtävästä, otathan yhteyttä: apteekkari Eeva-Liisa Niemi p. 040 7167489 tai eeva-liisa.niemi@apteekit.net


HÄMEENLINNA

PROVIISORI

Hämeenlinnan Tori-Apteekki hakee proviisoria esimieheksi iloiseen, palveluhenkiseen tiimiinsä.

Voit olla kokenut konkari tai vasta proviisoriurasi alkutaipaleella, mutta sinulla on vahva halu kehittyä urallasi ja oppia uutta. Odotamme, että apteekin rutiinit ovat sinulle tuttuja. Sinulla on halua oppia lisää henkilöstön ja myynnin johtamisesta. Sinulla on kykyä ja halua tarttua toimeen, kehittää nykytoimintoja sekä luoda uusia toimintamalleja. Arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta, reipasta työotetta ja kykyä nähdä asioita uudella tavalla.

Tarjoamme työn, joka on monipuolista ja vaihtelevaa. Valoisat, avarat tilat ja iloinen henkilökunta luovat viihtyisän työilmapiirin. Apteekillamme on myös annosjakeluasiakkaita. Käytämme Maxx -apteekkijärjestelmää. Lisäksi käytössämme on EasyMedi 3 -tilausjärjestelmä ja Treet -mobiilisovellus. Apteekkimme palvelee kaupungin ytimessä joka päivä klo 8-21.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää apteekkari Jukka Niemeltä 0400 298959 tai proviisori Susanna Joutsimolta 03 630600. Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse 15.7.2021 mennessä osoitteeseen jukka.niemi@toriapteekki.fi.

Hämeenlinnan Tori-Apteekki hakee iloiseen, palveluhenkiseen tiimiinsä farmaseuttia tai uransa alkutaipaleella olevaa proviisoria vakituiseen työsuhteeseen.

Voit olla jo kokeneempi farmasian ammattilainen tai vasta urasi alkutaipaleella, mutta haluat kehittyä urallasi ja oppia uutta. Arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta, reipasta työotetta ja kykyä suoriutua nopearytmisessä asiakaspalvelussa. Asiakkainamme on myös annosjakeluasiakkaita ja hoivakoteja.

Tarjoamme työn, joka on monipuolista ja vaihtelevaa. Valoisat, avarat tilat ja iloinen henkilökunta luovat viihtyisän työilmapiirin. Apteekkimme palvelee kaupungin ytimessä joka päivä klo 8-21. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun. Käytössämme on Maxx -apteekkijärjestelmä.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää apteekkari Jukka Niemeltä p. 0400 298 959 tai proviisori Hanna Haatajalta p. 03 630 600. Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse 15.6. mennessä osoitteeseen jukka.niemi@toriapteekki.fi tai hanna.haataja@toriapteekki.fi.


HÄMEENLINNA

Apteekki Tavastila toimii Hämeenlinnan keskustassa uusissa, avarissa ja valoisissa tiloissa Kauppakeskus Tavastilassa. Käytössämme on pd3 -apteekkijärjestelmä. Apteekki on avoinna arkisin klo 8.30-19 ja lauantaisin klo 9-16. Suuren osan toiminnastamme muodostaa annosjakelu- ja muiden lääkkeiden toimittaminen hoivakoteihin.
Etsimme nyt joukkoomme farmaseuttia tai nuorta proviisoria. Tarjoamme mielenkiintoisia, monipuolisia ja haastavia tehtäviä ja hyvät työsuhde-edut. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet oma-aloitteinen, ripeä mutta huolellinen ja kykenet toimimaan tehokkaasti ajoittain kovankin paineen alla. Sinulla on tilannetajua ja hyvä asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Koneellisen annosjakelun osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Myös kesätyö on mahdollinen.
Lisätietoja tehtävästä antaa apteekkari Kirsi Myllynpää, puh. 010 328 2824.


HÄMEENLINNA

Farmaseuttimme jatkaessa hoitovapaalla on TIIRIÖN apteekissa nyt FARMASEUTIN (tai valmistuvan PROVIISORIN) paikka avoinna! Tehtävä on pitkä määräaikaisuus (vähintään syyskuun 2023 loppuun saakka) mutta osaavalle tekijälle vakituinenkin paikka mahdollinen. Toiveet otetaan huomioon.
Aloitus heti tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Apteekkimme on tunnettu hyvästä palvelusta. Arvostammekin iloista ja palveluhenkistä asennetta, vastuullisuutta, yhteistyökykyä sekä reipasta otetta asiakaspalvelutyöhön. Apteekkikokemus on toki eduksi mutta sinun ei tarvitse olla valmis osaaja tai järjestelmätaitaja. Meillä saat hyvän perehdytyksen.

Tiiriön apteekki palvelee moottoritien varrella Prismakeskuksessa avarassa ja valoisassa liiketilassa. Käytössämme on Pd3-järjestelmä sekä muut modernit työkalut. Myös verkkokauppa www.tiirionapteekki.fi
Annosjakelupalvelua meillä ei tällä hetkellä ole. Lääkevalmistus on ulkoistettu sopimusvalmistajalle.

Apteekki on avoinna ma-pe 9-20 ja la 9-17.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää:
apteekkari Timo Mäenpää p. 040-8220855
timo.maenpaa@apteekit.net


IKAALINEN

Ikaalisten apteekissa on avoinna määräaikainen työpaikka aktiiviselle, asiakaspalveluhenkiselle proviisorille. Työ voi alkaa heti, mutta viimeistään 1.8.19

Lisätietoja: apt. Annamari Hakala 040 5100933 tai annamari.hakala(at)apteekit.net


ISOJOKI

Haemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikatyötä, mutta työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikatyönä. Apteekilla on kolme toimipistettä. Pääapteekki sijaitsee Isojoella ja sivuapteekit Karijoella ja Honkajoella. Käytössämme on Pd3 ja Procuro apteekkijärjestelmät ja kuulumme Laatuapteekkeihin. Apteekki on suljettu iltaisin, sunnuntaisin ja arkipyhisin. Tuemme henkilökunnan työhyvinvointia TYKY-setelein

Yhteydenottoasi odotellen, Catharina Skur puh 0405032892 tai catharina.skur@icloud.com www.isojoenapteekki.fi Facebook: Isojoen Apteekki


JOKIOINEN

Jokioisten apteekki
Proviisori tai farmaseutti, tule meille töihin!

Etsimme tiimiimme osa-aikaista proviisoria tai kokoaikaista farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Osa-aikainen työsuhde on myös mahdollista. Aloitus sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa 2022 tai tilanteesi mukaan. Voit olla kokenut konkari, vasta-alkaja tai siltä väliltä. Tärkeintä on persoona. Lähiapteekissa odottavat monipuoliset työtehtävät.

Jokioisten apteekki on maaseutuapteekki mukavilla aukioloajoilla ma-pe 9-18 ja la 9-14. Aukioloajat mahdollistavat tarvittaessa viikkovapaat.Jokioisille on hyvät kulkuyhteydet esim. Hämeenlinna, Tampere, Turku ja Helsinki.

Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Olemme muuttaneet huhtikuussa 2021 uusiin toimitiloihin Jokioisten uuden S-marketin yhteyteen.

Apteekkarina olen paikkakuntalainen ja sitoutunut kehittämään palveluja maaseudulla. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi kiinnostuksesi mukaan. Tule mukaamme kehittämään apteekkipalveluja.

Meillä on kivat työkaverit ja ilo työskennellä yhdessä!

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse:
susanna.maki@apteekit.net, jos kiinnostuit lähetä hakemuksesi 30.11.2021 mennessä.

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä puhelimitse: apteekkari Susanna Mäki p.050 5357554

Toivottavasti kuulemme sinusta!

Jokioisten apteekki
Farmaseutti tai proviisori, tule meille töihin!

Etsimme tiimiimme kokoaikaista farmaseuttia tai osa-aikaista proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Osa-aikainen työsuhde on myös mahdollista. Aloitus sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa 2022 tai tilanteesi mukaan. Voit olla kokenut konkari, vasta-alkaja tai siltä väliltä. Tärkeintä on persoona. Lähiapteekissa odottavat monipuoliset työtehtävät.

Jokioisten apteekki on maaseutuapteekki mukavilla aukioloajoilla ma-pe 9-18 ja la 9-14. Aukioloajat mahdollistavat tarvittaessa viikkovapaat .Jokioisille on hyvät kulkuyhteydet esim. Hämeenlinna, Tampere, Turku ja Helsinki.

Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Olemme muuttaneet huhtikuussa 2021 uusiin toimitiloihin Jokioisten uuden S-marketin yhteyteen.

Apteekkarina olen paikkakuntalainen ja sitoutunut kehittämään palveluja maaseudulla. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi kiinnostuksesi mukaan. Tule mukaamme kehittämään apteekkipalveluja.

Meillä on kivat työkaverit ja ilo työskennellä yhdessä!

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse:
susanna.maki@apteekit.net, jos kiinnostuit lähetä hakemuksesi 30.11.2021 mennessä.

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä puhelimitse: apteekkari Susanna Mäki p.050 5357554

Toivottavasti kuulemme sinusta!


JYVÄSKYLÄ

Jyväskylässä Kyllön apteekissa tarjolla töitä farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle kesälomien ajaksi. Työ on mahdollista aloittaa jo talvilomasijaisuudella.

Apteekissamme on koneellista annosjakelua ja lääkevalmistusta. Käytämme pd3-järjestelmää. Lisäksi meillä on Voionmaankadulla sivuapteekki.

Apteekkimme on avoinna ma-pe 8-19, la 10-16, su suljettu.

Lisätietoja antaa apteekkari Satu Rantakangas, p. 040-5184624. (satu.rantakangas@apteekit.net) ja proviisori Anna Matilainen p. 010 2716890 (Anna.Matilainen2@apteekit.net)


JYVÄSKYLÄ

Jyväskylä 5. Seppälän apteekki hakee määräaikaiseen työsuhteeseen farmaseuttia

Apteekkimme sijaitsee Seppälän Prismassa ja hakee innostunutta kokoaikaista farmaseuttia määräaikaiseen työsuhteeseen elokuuhun 2021 saakka. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Käytössämme on Salix-järjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja innostunutta asennetta.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ansioluetteloineen osoitteeseen raija.hanninen(at)apteekit.net.

Lisätiedot ja yhteydenotot: arkisin
p. 010 328 5510 klo 10 - 12 proviisorit Hänninen tai Huttunen


JÄMSÄNKOSKI

Jämsänkosken apteekki hakee asiakaspalveluhenkistä proviisoria vanhempainvapaan sijaiseksi. Työt voi aloittaa joustavasti, mutta mielellään viimeistään lokakuun alusta.

Työnkuva on monipuolinen ja vastuullinen, pääset toimimaan apteekkarin apuna apteekin kehittämisessä sekä johtamisessa hyvin kokonaisvaltaisesti. Apteekissa tehdään annosjakelua, käytössä on PD3, Procuro, Presto ja Easymedi.

Olemme kehittyvä eteen päin katsova työyhteisö, tarjoamme mukavat työajat ja viikkotyöaika on myös sovittavissa tilanteesi mukaan.

Apteekin aukioloajat ma - pe 9 - 18 ja la 9 - 15.

Kysy rohkeasti lisätietoja apteekkarilta tai proviisorilta!

Apteekkari
Tarja Luoma
tarja.luoma@apteekit.net, puh 040-8325132

Proviisori
Kaisu Qvist
kaisu.qvist@apteekit.net, puh. 020 780 9850 (Jämsänkosken apteekki)


JÄRVELÄ

Proviisorit huomio! Kärkölän apteekissa on tarjolla vakituinen ja kokoaikainen paikka pitkäaikaisen proviisorimme siirtyessä uusiin haasteisiin. Meillä pääset tekemään kaikkea ja kehittämään monipuolisesti apteekin toimintaa. Annosjakelukokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Aukioloaikamme ovat inhimilliset: arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14. Bonuksena mukavat asiakkaat ja rento maalaistunnelma!

Voit aloittaa heti tai viimeistään 1.6.2021.
Kysy lisätietoja apteekkari Minnalta p. (03) 765 1235 tai proviisori Hannalta p. 046 810 1779. Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse minna.heikkila@apteekit.net


KEMIJÄRVI

Proviisori/farmaseutti

Vietä vuosi luonnon keskellä ja tule Kemijärvelle farmaseutin vauvaloman sijaiseksi.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Meillä on apuna huippu tiimi, pd3, robotti ja apteekkiverkon palvelut.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä
Marjo Laevens p. 040-7328940 tai marjo.laevens@apteekit.net


KEURUU

Farmaseutti tai proviisori Keuruun 1. apteekkiin.

Olemme asiakkaalle kokonaisvaltaista huolenpitoa tarjoava nykyaikainen Avainapteekki S-marketin kupeessa. Palveluvalikoimamme on laaja ja siihen kuuluu myös Apteekin Terveyspiste.

Haemme reipasta asiakaspalveluhenkistä ja myyntityöstä kiinnostunutta farmaseuttia tai proviisoria. Mahdollisuus on kesätöihin, osa-aikatöihin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen. Proviisorilla on hyvä mahdollisuus myös apteekin hoitoon.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


KIMITO

Vår provisor har fått ett eget apotek så vi söker en ny person till provisorstjänsten. Apoteket har flyttat till nya utrymmen i maj 2018, apoteket finns under samma tak som K-Supermarket Kompass. Vi använder oss av apoteksprogrammet Salix. För ett år sedan påbörjade vi också e-apotekverksamheten.
Vi söker en person med apotekserfarenhet,förmåga att samarbeta,en innovativ person som ivrigt deltar i kundbetjäningen. Av våra kunder är ca. 70% svenskspråkiga, vilket betyder att den person som söker tjänsten behöver behärska båda inhemska språken.
Till arbetsuppgifterna hör skolning, ansvar över dataskydd,upprätthållande av direktiv,utförande av inspektioner samt upprätthållande av e-apoteket.
Kimitoön är en naturskön ö med intressanta besöksmål och ett mångsidigt utbud av tjänster.
Om du blev intresserad välkomnar vi dig varmt till vårt glada gäng!
Kontakta apotekare Kaisa Rauhala via e-mail kaisa.rauhala@apteekit.net


Proviisorimme on lähdössä omaan apteekkiin ja meillä vapautuu proviisorin paikka. Apteekkimme on muuttanut uusiin tiloihin toukokuussa 2018 K-supermarket Kompassin yhteyteen. Käytössä on Salix-apteekkijärjestelmä. Olemme aloittaneet verkkoapteekkitoiminnan vuosi sitten.
Haemme apteekkikokemusta omaavaa, yhteistyökykyistä, asiakaspalvelusta innostunutta ja innovatiivista henkilöä.
Asiakkaistamme n. 70 % on ruotsinkielisiä, joten hakijan on hallittava molemmat kotimaiset kielet.
Tehtäviin kuuluu mm. koulutus, tietosuojavastaava, asiakaspalvelu, toimintaohjeet, tarkastukset, verkkoapteekin hallinnointi.

Kemiö on luonnonkaunis saari, missä on mielenkiintoisia luontokohteita ja monipuoliset palvelut.
Jos kiinnostuit niin hae lämminhenkiseen ja iloiseen joukkoomme !
Yhteydenotot apteekkari Kaisa Rauhala s-postitse kaisa.rauhala@apteekit.net.


KITTILÄ

Juuri nyt etsimme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai proviisoria Levin apteekkiin tulevaksi talvisesongiksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työrupeaman, hyväntuuliset ja osaavat työkaverit sekä ylivomaiset talviulkoilupuitteet. Kalustettu asuntokin on valmiina.

Kysy ihmeessä lisää!

Minna Loukusa, puh. 040 758 8059, minna.loukusa@apteekit.net
kittilanapteekki.fi


KIVIJÄRVI

Hei sinä farmaseutti tai proviisori, joka kaipaat rauhallisen työympäristön ja kauniin luonnon ympärillesi, saatat olla meidän tiimin uusi jäsen.
Kivijärven apteekissa on avoinna vakituinen toimi. Kivijärven apteekin ja Kinnulan sivuapteekin lisäksi sinulla on mahdollista toimia uudistetussa Kyyjärven sivuapteekissa. Viikonloput ovat talvikaudella vapaat.
Apteekeissamme on käytössä pd3, jonka opetamme sinulle, ellet sitä jo osaa.

Asunnon kanssa autamme toiveesi mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä apteekkariin Satu Aikioniemi 0400 805 964 tai satu.aikioniemi@apteekit.net


KOKEMÄKI

Kokemäen apteekissa on määräaikainen sijaisuus proviisorille / farmaseutille syyskuusta 2021 elokuun 2022 loppuun saakka.

Apteekki on muuttanut kesällä 2020 uusiin, toimiviin tiloihin S-marketin yhteyteen. Apteekissa on käytössä Maxx-järjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-14. Sivuapteekki Kauvatsalla palvelee ma, ke ja pe 9-15.

Tervetuloa mukavaan työyhteisöön!

Otathan yhteyttä, kerron mielelläni lisää.

Minna Huupponen
apteekkari

minna.huupponen@apteekit.net
p. 0405605972


KOTKA

Äitiys/hoitovapaan sijaisuus Pasaatin apteekin mukavassa työyhteisössä farmaseutille tai proviisorille.

Työlle saattaa olla jatkoa hoitovapaan jälkeenkin.

Työ alkaa 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan.

Yhteyshenkilö Risto Laine 05-2105771, rila.co@kolumbus.fi


KOUVOLA

Oletko sinä etsimämme proviisori, loistavan työyhteisömme uusin jäsen?

Haemme Valtarin apteekkiin Kouvolaan proviisoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kouvola on mukava paikka asua ja harrastaa, palvelut ovat helposti saatavilla ja upea luonto lähellä. Kouvolassa on helppo käydä töissä vähän kauempaakin, esim. junalla pääset tänne Helsingistä reilussa tunnissa.

Toimimme Kauppakeskus Valtarissa Kouvolan keskustassa avarissa ja nykyaikaisissa tiloissa. Olemme avoinna arkisin klo 8-19 ja lauantaisin klo 9-16. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä. Kuulumme Hyvän Mielen Apteekit -ketjuun. Hyvällä mielellä palvelemme myös asiakkaamme ja kohtaamme työkaverit päivittäin. Työntekijöillemme on tarjolla kattavat työsuhde-edut.

Odotamme sinulta yhteistyökykyä, avarakatseisuutta ja intoa kehittää työyhteisöämme positiivisella otteella. Työnkuva on monipuolinen sisältäen asiakaspalvelua. Työsuhde alkaa elokuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi 13.6.2021 mennessä sähköpostitse anu.ikonen@apteekit.net. Puhelintiedustelut apteekkari Anu Ikonen p. 040 5565347


KOUVOLA

Proviisorille tarjolla vakituinen työsuhde Kouvolan uudessa apteekissa alkaen 1.6.21 tai sopimuksen mukaan! Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, inhimilliset ja joustavat työajat sekä mukavan, pienehkön työyhteisön. Jokapäiväistä työtämme helpottaa moderni pd3 apteekkijärjestelmä ja hoitokotien lääketilausten käsittelyä helpottaa EasyMedi -tilausjärjestelmä.

Kysy rohkeasti lisätietoja!

Apteekkari Helena Keski-Hynnilä
Kouvolan uusi apteekki
Kouvolankatu 22
45100 Kouvola
p. 05 5444 760


KOUVOLA

Kouvolan Salpa apteekki hakee proviisoria tai farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen 7.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta innostunutta ja positiivista asiakaspalveluasennetta ja reipasta
otetta työhön. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen.

Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: apteekkari Merja Poikala p. 0400658131, merja.poikala@apteekit.net
tai proviisori Johanna Kivijärvi p. 0102195921, johanna.kivijarvi@apteekit.net


KUHMO

KUHMON apteekki on olennainen osa kuhmolaisten terveys- ja hyvinvointipalveluja. Apteekkia on määrätietoisesti kehitetty ajan mukana vastaamaan alati muuttuviin tarpeisiin. Toimimme nykyaikaisissa tiloissa aivan Kuhmon ydinkeskustassa. Kuhmossa on upea luonto, erinomaiset harrastusmahdollisuudet ja kaupunki tunnetaan erityisesti monipuolisesta, kansainvälisestä ja korkeatasoisesta kulttuuritarjonnasta.

Kuhmon apteekki hakee vakinaiseen työsuhteeseen reipasta asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia. Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle palkan lisäksi mukavat työtoverit ja miellyttävät asiakkaat. Soita, lähetä sähköpostia tai poikkea juttelemaan. Huomaa, että kyseessä on päivätyö.

Tiedustelut: apteekkari Heikki Pitkänen 040-7040 130,
s-posti heikki.pitkanen@apteekit.net


KURIKKA

Kurikan 1. apteekki hakee reipasta ja asiakaspalveluhenkistä proviisoria äitiysloman sijaiseksi 01.07.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan myös aiemmin. Työ on kokoaikaista, mutta myös osa-aikainen työsuhde on mahdollinen. Apteekissamme on käytössä MAXX-järjestelmä. Apteekkimme on avoinna ma-pe 8.30-19.00, la 8.30-15.00 ja su 11.00-14.00. Ota yhteyttä apteekkari Annikki Ollila-Mäkelään puh. 0400-260228 la.ollila-makela(at)pp.inet.fi tai proviisori Sara Hannula 06-4502023 sara.hannula(at)apteekit.net


KUUSAMO

Tarvitsemme palvelukseemme proviisorin ja 1-2 farmaseuttia. Asiakaspalvelun lisäksi pääset osallistumaan apteekin kehittämiseen. Käytössämme on Maxx-järjestelmä. Olemme juuri muuttaneet, joten pääset loistaviin tiloihin töihin.
Ota yhteyttä apteekkari Kati Rantojaan, kati.rantoja@apteekit.net, 0405926120 tai apteekin numero 088442200


KUUSANKOSKI

Kuusankosken Ykkösapteekissa tarjolla vakituinen työpaikka proviisorille. Aloitus joustavasti sopimuksen mukaan.

Apteekki sijaitsee vireässä Kuusaantorin liikekeskuksessa hyvien yhteyksien päässä. Palvelemme asiakkaita vuoden jokaisena päivänä. Apteekin tilat on uudistettu syksyllä 2018, joten tarjolla on nykyaikainen työympäristö mukavien työkaverien joukossa. Käytössämme on PD3-apteekkijärjestelmä sekä Procuro, Presto, Proversa ja EasyMedi.

Hakemus + CV sähköpostitse: tapani.niskanen@apteekit.net

Tiedustelut p. 045 126 7658 apteekkari Tapani Niskanen


LAHTI

Tiedossa olevan apteekkarivaihdoksen alla kaipaamme vahvistusta farmaseuttiseen tiimiimme keväällä 2022 ja kesällä 2022. Oletpa siis farmasian opintoihin sisältyvää apteekkiharjoittelupaikkaa etsivä opiskelija, farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija tai jo valmistunut farmaseutti/proviisori, ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten tehtävää voitaisiin räätälöidä juuri sinun tilanteesi/käytettävyytesi, osaamisesi ja mielenkiinnon kohteesi huomioiden.

Toimimme sekä Itä-Suomen yliopiston että Helsingin yliopiston farmasian tiedekunnan opetusapteekkina, ja meillä on kokemusta harjoittelijoista usean vuoden ajalta. Saat tehtäviisi huolellisen perehdytyksen ja ohjauksen.

Apteekki Trio on Lahden ydinkeskustassa, kauppakeskus Triossa sijaitseva hyvän ilmapiirin apteekki. Meillä on kivat ja avuliaat työkaverit, ja asiakkaat kehuvat rentoa ja asiantuntevaa palveluamme. Arvostamme palveluhenkistä asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta. Käytämme MAXX- apteekkijärjestelmää. Palvelemme asiakkaita myös etänä Remomedi-sovelluksen välityksellä.

Lahti pääsi mediajätti CNN:n laatimalle vuoden 2022 parhaiden matkakohteiden listalle, joka julkistettiin uudenvuodenpäivänä, joten nähtävää ja koettavaa riittää myös työajan ulkopuolella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen marianne.franck@apteekit.net. Lisätietoja meistä saat apteekkari Marianne Franckilta, puh. 040 519 6212, sekä kotisivuiltamme www.apteekkitrio.fi tai Facebookista: ”Apteekki Trio”.


LAHTI

Apteekki Karisma hakee nuorta tai kohta valmistuvaa proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2020 loppuun asti. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan (mahdollisimman pian).

Apteekki sijaitsee Kauppakeskus Karismassa, Lahden moottoritien ja hyvien kulkuyhteyksien varressa.

Apteekki on avoinna arkisin 9.00 - 20.00, lauantaisin 9.00 - 18.00 ja sunnuntaisin 12.00 - 18.00. Edellytämme, että pystyt työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Apteekissa on käytössä MAXX-käyttöjärjestelmä.

Työsi tulee painottumaan asiakaspalveluun, mutta pääset myös hoitamaan apteekkiproviisorin työhön kuuluvia tehtäviä toisena proviisorina. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, yhteistyökykyinen ja kiinnostunut kehittämään työyhteisöä.

Lähetä hakemus ja CV sekä palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen paivi.sulosaari@apteekit.net 30.6.2019 mennessä.

Lisätietoja antaa proviisori Erno Voutilainen, puh (03) 751 6909


LAHTI

Proviisori tai farmaseutti, tule töihin mukavaan porukkaamme Salpausselän apteekkiin Lahteen.

Tarjolla on määräaikainen työsuhde huhti-syyskuun ajaksi, myös osa-aikatyö ja vakituinen työsuhde on mahdollista. Apteekkijärjestelmämme on Maxx ja työtämme helpottaa varastorobotti. Apteekki sijaitsee vilkkaalla liikepaikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta. Jos liikut työmatkasi omalla autolla, parkkipaikkamme ovat maksuttomia. Proviisorille järjestyy hoitomääräyksiä kesän aikana.

Odotamme sinulta iloista ja positiivista asennetta asiakaspalvelutyöhön sekä intoa oppia uutta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen ulla.henell@apteekit.net
Lisätietoja voit kysyä puh. 03 7534 255 tai 050 5316 323/ Ulla Henell


LAIHIA

Laihian Orava apteekki hakee reipasta farmaseuttia tai proviisoria asiakaspalveluumme. Kyseessä on 9 kuukauden sijaisuus tai erillisen sopimuksen mukaan. Työsuhde voi alkaa välittömästi.
Apteekkimme sijaitsee maaseudulla moderneissa tiloissa. Liikenneyhteydet toimivat moneen suuntaan. Tyhjiä vuokra-asuntoja on helppo löytää.
Apteekki avoinna ma-pe klo 9-19, la klo 9-15, su suljettu. Apteekissa käytössä MAXX apteekkijärjestelmä.
Liity iloiseen ja ahkeraan porukkaamme! Ota mielellään yhteyttä: apteekkari Gunilla Lindström puh. 0408239656, 06-4778610 tai proviisori Johanna Karppinen puh. 06-4778600.
Hakemuksen ja CV:n voit laittaa osoitteeseen: gunilla.lindstrom@apteekit.net


LAPPI

Haemme Raumalle Lapin apteekkiin farmaseuttia/proviisoria iloiseen ja ahkeraan työporukkaamme. Tarjolla on kokopäiväinen ja vakituinen työ. Aloitus joustavasti sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa. Työajat ovat mukavat ja työnkuva monipuolinen. Toivomme sinulta positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyisyyttä. Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää sähköpostitse eija.pullinen@apteekit.net. Lisätietoja saa soittamalla 050 5479491/ apteekkari Eija Pullinen.


LEMPÄÄLÄ

Farmaseutin määräaikainen työsuhde Ideaparkin kauppakeskukessa ajanjaksolle 1.10.18-31.8.19.

Tampereelta on hyvät (myös julkiset) yhteydet Lempäälään moottoritietä pitkin. Olemme avoinna arkisin ja lauantaisin klo 20. Sunnuntaina olemme avoinna 12-18.

Yhteydenotot apteekkari Tuija Poutanen tuija.poutanen@apteekit.net, 040-5929093


LIEKSA

Hei farmaseutti!

Haluatko töihin avoimen viestintäkulttuurin omaavaan uuden ajan apteekkiin? Innostaako sinua mahdollisuus kehittää apteekin asiakastyytyväisyyttä, moniammatillista yhteistyötä ja sujuvaa arkea? Tule meille töihin!

Haemme Lieksan II Uuteen apteekkiin asiakaspalveluhenkistä ja kehitysintoista farmaseuttia toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työnkuvaasi kuuluvat asiakaspalvelu, annosjakelu ja kotihoidon ja palvelutalojen tilausten käsittely. Saat myös omat vastuualueesi, joista voidaan sopia kiinnostuksesi mukaisesti. Apteekkimme on uusissa valoisissa ja väljissä tiloissa, käytössämme on Maxx-apteekkiohjelma ja uudet tietokoneet ja ohjelmat. Työskentely meillä on mukavaa ja kehitämme työtämme jatkuvasti yhdessä. Aukioloaikamme ovat maltilliset, meillä on hyvät henkilökuntaedut ja koulutukseen panostetaan. Henkilökuntamme on iloista ja rempseää. Lieksaan kannattaa muuttaa kauempaakin. Täällä on hyvät palvelut, hienot ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet ja ihmiset ovat leppoisia ja välittömiä.

Vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveen ja cv:n kanssa toivon osoitteeseen anne.calander@ apteekit.net 15.9.2019 mennessä. Kerro hakemuksessa, miten sinä haluaisit kehittää apteekkialaa ja mikä sinua työssä motivoi. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja haastattelemme parhaat hakijat nopeasti, joten ole pian yhteydessä! Lisätietoja: Anne Calander, apteekkari, 050-3038857.

Lieksan II Uuteen apteekkiin haetaan reipasta ja asiakaspalveluhenkistä proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Apteekimme on uusissa valoisissa ja väljissä tiloissa ja henkilökunta on iloista ja rempseää. Aukioloajat ovat maltilliset.
Hakemukset osoitteeseen: anne.calander@ apteekit.net. Lisätietoja: Anne Calander, 050-3038857.


LIEKSA

LIEKSAN pielis apteekki hakee FARMASEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen heti tai sopimuksen mukaan. Tarjolla myös sijaisuus PROVIISORILLE, jolla intoa kehittää apteekkialaa.
Lieksan Pielis apteekissa panostetaan terveydenhuollon yhteistyöhön, työhyvinvointiin sekä lääkehoitojen onnistumiseen aidosti asiakkaan parhaaksi. Asiakaspalvelu on meille ykkös juttu ja pyrimme jokainen osaltamme vaikuttamaan sen onnistumiseen. Meillä pääset myös tekemään lääkehoidon arviointeja.
Toivomme sinulta positiivista, reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön sekä aurinkoista ja ammattitaitoista asiakaspalveluasennetta. Tarjoamme vastineeksi hyvät luontaisedut ja joustavan työnkuvan toiveisiisi muokkautuvine työaikoineen.
Mikäli kiinnostuit, kysy lisää tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 31.8.2019 apteekkari Tiina Koskinen, tiina.koskinen@apteekit.net, p 050 4418148


LIETO

Liedon apteekissa on lokakuussa vaihtunut apteekkari. Kertyneiden uudistuspaineiden purku aloitetaan heti alkuvuodesta. Nyt Liedon apteekin johtoryhmään tarvitaan proviisori vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Edellytyksenä proviisorin koulutus ja alan työkokemus. Arvostamme reipasta ja ratkaisukeskeistä asennetta, tiimityötaitoja ja tarkkaa työotetta. Proviisorimme kykenee sekä oman työnsä organisointiin ja suunnitteluun että viemään projekteja aikataulutetusti loppuun. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Proviisorimme hallitsee myös asiakaspalvelun ja Maxx-toiminnanohjausjärjestelmän hallinta on plussaa. Ohjelman käyttöön voimme kuitenkin tarvittaessa kouluttaa. Tarjoamme kiinnostavan ja haasteellisen työn, jossa apteekin työympäristö ja prosessit uudistetaan nopealla aikataululla. Pääset mukaan organisoimaan sekä työympäristön, työyhteisön että työskentelyprosessien uudistusta. Apteekkimme on vireä ja vilkas kyläkeskuksen suuri apteekki. Olemme avoinna ark 8-20 ja la 9-17. Henkilöstön yhteishenki on hyvä ja uudistuksiin ollaan lähdössä positiivisella mielellä. Nyt sinulla on oivallinen tilaisuus saada harjoitusta tulevalle apteekkariurallesi!


LOHJA

Työntekijää arvostavassa APTEEKKI LOHJANHARJUSSA monipuolinen, vakituinen tai sop.mukainen
PROVIISORIN paikka avoinna.

- Kehittyvä ja kehittävä apteekki -

Ole yhteydessä: +358503468685 tai paivi.jarvinen@apteekit.net, niin kerron lisää!


LOHJA

Kuin kotiinsa tulisi

Haemme työtiimiimme Lohjan Onni apteekkiin farmaseuttia tai proviisoria

Meidän kaikkien ensisijainen tehtävä on asiakaspalvelu. Tavoitteenamme asiakaspalvelussa on ettei asiakas jää koskaan ongelmansa kanssa yksin vaan ratkaisemme sen yhdessä. Toimenkuva ja vastuualueet sovitaan yhdessä.
Teemme annosjakelua ja pienimuotoisesti lääkevalmistusta. Käytössämme on PD3 järjestelmä, joka on helppo oppia.
Apteekki sijaitsee Lohjan Citymarketissa. Olemme avoinna arkisin 8.30-20, la 9-17, su 11-14.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.
Kysy lisää apteekkari Sinikka Kesseli-Pulkkinen 040 577 3628 tai lähetä vapaamuotoinen hakemus sinikka.kesseli-pulkkinen ad apteekit.net

Kuin kotiinsa tulisi

Haemme työtiimiimme Lohjan Onni apteekkiin farmaseuttia tai proviisoria

Meidän kaikkien ensisijainen tehtävä on asiakaspalvelu. Tavoitteenamme asiakaspalvelussa on ettei asiakas jää koskaan ongelmansa kanssa yksin vaan ratkaisemme sen yhdessä. Toimenkuva ja vastuualueet sovitaan yhdessä.
Teemme annosjakelua ja pienimuotoisesti lääkevalmistusta. Käytössämme on PD3 järjestelmä, joka on helppo oppia.
Apteekki sijaitsee Lohjan Citymarketissa. Olemme avoinna arkisin 8.30-20, la 9-17, su 11-14.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.
Kysy lisää apteekkari Sinikka Kesseli-Pulkkinen 040 577 3628 tai lähetä vapaamuotoinen hakemus sinikka.kesseli-pulkkinen ad apteekit.net.


LOPPI

Kesäfarmaseutti Lopelle

Lopen apteekki hakee farmaseuttia kesälle 2020 kesälomasijaiseksi.

Loppi on vilkas kesäkunta ja niin myös apteekin toiminta vilkastuu kesäkuukausina. Lopen apteekki on keskikokoinen kuuden työntekijän apteekki. Tarjolla on mukavat työajat, Maxx-järjestelmä, sekä kiva ja innostunut työporukka.

Apteekki sijaitsee Lopen kirkonkylällä, osoitteessa Kauppatie 7. Aukioloajat: ark. 8.30-18, la 8.30-15.
Kaikenlaiset kunnolliset ehdotukset työjaksosta ja -ajasta huomioidaan.

Yhteydenotot ja tiedustelut apteekkari Juho Pietilä puhelimitse 040 548 8040 tai sähköpostilla juho.pietila@apteekit.net


MIKKELI

Proviisorille, vakituinen paikka Apteekki Stella,Mikkeli.
Osaat Pd3 reseptiohjelman sekä työaika Welhon (työpaikka koulutus mahdollinen ). Asut Mikkelissä tai korkeintaan puolen tunnin ajomatkan päässä Mikkelistä. Muutaman vuoden työkokemus avoapteekissa katsotaan eduksi.
Työsuhde alkaisi heti tai mahdollisimman pian.
Proviisori Tuomas.tiilikainen@apteekit.net
Apteekkari Ritva.kervinen@apteekit.net
Puh 015 7600 200


NOORMARKKU

Noormarkun apteekissa tarvitaan vakituinen farmaseutti tai proviisori joulukuun alussa 2021. Meillä on maalaisapteekin tunnelma, mukavat aukioloajat (arkisin 9-17, la 9-14), uudehkot tilat, annosjakelutoimintaa ja pd3, jota ei tarvitse välttämättä osata etukäteen. Ota yhteyttä! 040-7098644 tai tuula.saamaki@apteekit.net


NURMES

Etsimme proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen 1.5.2021-31.8.2022 ajalle. Sijaisuus voi alkaa toukokuun alusta tai sopimuksen mukaan.
Nurmeksen Porokylän apteekissa on tarjolla loistava mahdollisuus päästä tekemään monipuolisesti proviisorin tehtäviä. Meillä pääset työskentelemään erittäin mukavassa ja osaavassa työyhteisössä. Apteekissa on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä.
Nurmes sijaitsee kauniissa Pohjois-Karjalassa. Täällä on loistavat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet ja asunto järjestyy helposti. Apteekilla on tarjolla joka päivä herkullinen lounasmahdollisuus.
Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Apteekkari Päivi Harjunen puh. 0407410261
Hakemukset paivi.harjunen@apteekit.net


ORIVESI

Henkilökuntaan iskeneen vauvabuumin myötä tarjolla olisi täysipäiväisen farmaseutin pitkä sijaisuus Oriveden apteekissa ja Korkeakosken sivvuapteekissa. Ajokortti on välttämättömyys, sivuapteekkiakin pääsee hoitamaan. Tarjoamme kokemusta MAXX-apteekista kaikilla nykyajan herkuilla (verkkoapteekki, videoapteekki, noutolokero, annosjakelu, palvelupiste etc.).
Myös valmistumisvaiheessa oleva proviisori tulee kyseeseen. Työt saisi aloittaa jo heinäkuussa 2021

Laita siis avoin hakemus sähköpostilla proviisori Sari Kanervalle sari.kanerva@orivedenapteekki.fi / p.03-3576800, jos joustava työskentely maaseututaajaman monipuolisessa ja nykyaikaisessa MAXX-apteekissa on sinun juttusi.


OULAINEN

Tule vahvistamaan mukavaa työporukkaamme kesälomien sijaiseksi nykyaikaiseen Oulaisten Apteekkiin.
Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja toivomme sinulta avointa asennetta uusiin haasteisiin. Pääset tutustumaan mielenkiintoiseen annosjakeluun, jota teemme laajassa mittakaavassa yli kunta rajojen.
Työ alkaisi 3.5.2020 ja kestäisi 31.8.2021 saakka. Olemme auki ark. 9-18 ja la 9-15, joten työajat ovat varsin mukavat. Nykyaikaisissa tiloissa apunamme meillä on Maxx-järjestelmä ja Fixu- varastoautomaatti. Tutustu monipuoliseen apteekkimme osoitteessa www.oulaistenapteekki.fi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: Lippe Keskinen, apteekkari 0400-936769, lippe.keskinen@oulaistenapteekki.fi tai Anni Lastumäki, proviisori 08-470477, anni.lastumaki@oulaistenapteekki.fi.


PADASJOKI

Padasjoen apteekissa on määräaikainen sijaisuus farmaseutille, proviisorille tai proviisoriopiskelijalle tammikuusta 2022 joulukuun 2022 loppuun saakka. Mahdollinen annosjakeluosaaminen on eduksi.

Apteekki on muuttanut kesällä 2021 uusiin, toimiviin tiloihin S-marketin yhteyteen. Apteekissa on käytössä Maxx-järjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 9-17 ja la 9-13.

Tervetuloa mukavaan työyhteisöön!
Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse: pertti.hietanen@apteekit.net tai puhelimitse 040 774 3303.

Hakemuksen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen: pertti.hietanen@apteekit.net

Padasjoen apteekissa on määräaikainen sijaisuus farmaseutille, proviisorille tai proviisoriopiskelijalle tammikuusta 2022 joulukuun 2022 loppuun saakka. Mahdollinen annosjakeluosaaminen on eduksi.

Apteekki on muuttanut kesällä 2021 uusiin, toimiviin tiloihin S-marketin yhteyteen. Apteekissa on käytössä Maxx-järjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 9-17 ja la 9-13.

Tervetuloa mukavaan työyhteisöön!
Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse: pertti.hietanen@apteekit.net tai puhelimitse 040 774 3303.

Hakemuksen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen: pertti.hietanen@apteekit.net


PELLO

Pellon apteekki etsii farmaseuttia tai proviisoria kesätöihin ajalle 1.6. - 31.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Meillä on viihtyisä ja rento työilmailmapiiri, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Meillä kesätöissä pääset osaksi tätä työyhteisöä ja saat tehdä monipuolisesti eri työtehtäviä. Asiakaspalvelu on meille tärkeää, haluamme, että myös asiakkaamme viihtyvät.

Työajat ovat mukavat, eikä meillä ei ole pitkiä ilta- tai viikonloppuvuoroja. Aukioloaikamme ovat arkena klo 9–17 sekä lauantaisin klo 9–14. Käytössämme on Maxx apteekkijärjestelmä.

Pello on vilkas kesäpaikka, jossa viihtyvät eränkävijät, mökkiläiset ja kalastajat. Kesällä ei siis ole hiljaista, vaikka suuri paikka ei ollakaan! Tornionlaakson seutu tarjoaa kesäisin paljon tekemistä ja elämyksiä. Lisätietoa meän Pellosta: www.travelpello.fi

Tule viihtymään meidän kanssamme!
Jos kiinnostuit, soittele, lähetä avoin hakemus tai tule käymään! =)

Apteekkari Anne Kiviniemi p. 044 558 1089 tai sähköpostilla anne.kiviniemi@apteekit.net


PERÄSEINÄJOKI

Asiakaspalvelusta pitävä proviisori saa töitä heti tai sopimuksen mukaan Peräseinäjoen apteekista. Toivon, että voit olla myös käytettävissä apteekinhoitajana tulevan apteekkarinvaihdoksen yhteydessä (aikataulu tarkentuu tammikuun 2022 lopulla). Työn jatko on mahdollista myös apteekkarin seuraavassa apteekissa. Ota yhteyttä, niin kerron lisää. Tarjoamme sinulle lähiapteekin monipuoliset tehtävät iloisessa ja osaavassa työyhteisössä, viihtyisissä tiloissa (www.peraseinajoenapteekki.fi / facebook) sekä mukavat työajat: palvelemme ma-pe 9 - 17 ja la 9 - 13. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin apteekkimme on suljettu. Apteekkijärjestelmämme on MAXX, joka rinnalla käytämme Easymedi -tilausjärjestelmää. Koneellista annosjakelua saa toteuttaa joka kolmas viikko vaihtuvin vuoroin. Toimimme opetusapteekkina ja seuraava oppilas aloittaa tammikuussa 2022.
Peräseinäjoki sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, vain 30 kilometriä Seinäjoen keskustasta.
Tervetuloa mukavaan joukkoomme! Ota yhteyttä!
Lähetä hakemuksesi, johon olet liittänyt ansioluettelosi sähköpostilla Terhi Lähteelle: terhi.lahde@apteekit.net. Lisätietoja p. 050 378 6540 (Terhi Lähde, apteekkari).


PETÄJÄVESI

Keuruun 1. apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Meillä pääset tekemään monipuolisesti farmasian alan ammattilaisen työtehtäviä. Apteekissa on käytössä Pd3-järjestelmä.

Työn voi aloittaa apteekkarinvaihdoksen (19.1.2022) jälkeen.

yhteydenotot
apteekkari Minna Nykänen
p.040 5503136
minna.nykanen@apteekit.net


PIIKKIÖ

Piikkiön apteekissa tarjolla kesäksi töitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle. Mahdollisuus työsuhteen jatkumiselle syksyllä. Apteekki on auki arkisin klo 9-17 ja lauantaisin 9-13.
Yhteydenotot ja tiedustelut apteekkari Silja Ketonen p.0415234359 tai 02-4795255


PIRKKALA

Pirkkalan 1. apteekki hakee proviisoria vanhempainvapaan sijaisuuteen.
Apteekkimme on kivijalka-apteekki hyvien liikenneyhteyksien päässä Pirkkalan keskustassa.
Palvelemme asiakkaita arkisin klo 8.30-20, lauantaisin klo 9-16 sekä sunnuntaisin klo 11-15.
Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekit -ketjuun. Verkkoapteekin olemme avanneet viime vuonna. Asiakkainamme on myös annosjakeluasiakkaita sekä hoitokoteja.

Tarjoamme proviisorille monipuolista ja vaihtelevaa työtä mukavien työkavereiden ja vakiasiakkaiden parissa. Esimiestehtävien ohella tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelun sujuvuudesta huolehtiminen ja myynnin ja verkkokaupan kehittäminen yhdessä markkinointitiimin kanssa. Lisäksi toimit mm. tietosuoja- ja tietoturvavastaavana sekä huolehdit henkilökunnan perehdyttämisestä esim. erilaisissa apteekin toimintojen muutostilanteissa. Voit olla vastavalmistunut tai pidempään alalla ollut. Tärkeää on, että haluat kehittyä ja oppia uutta ja olet aktiivinen tarttumaan tehtäviin. pd3:n aiempi tuntemuskaan ei ole välttämätöntä.

Työt tulisi aloittaa lokakuun alussa.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää apteekkari Tarja Kopra 040 534 2672 tai proviisori Iida Palttala 03 358 7500. Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse 15.8.2021 mennessä osoitteeseen tarja.kopra@apteekit.net


POHJANKURU

RAASEPORI - POHJA

Farmaseutti/Proviisori vakituiseen työsuhteeseen

Hei sinä asiakaspalvelusta pitävä farmaseutti tai proviisori, tule Raaseporin Pohjan apteekkiin palvelemaan mukavia asiakkaittamme. Tarjoamme vakituisen työsuhteen. Apteekkimme on auki arkisin ma-pe 9-17 ja lauantaisin 9-13. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja palvelemme myös annosjakeluasiakkaita. Toivomme että puhut ruotsinkieltä tai ainakin suhtaudut postiivisesti ruotsinkieleen. Haemme ensisijaisesti kokopäiväistä mutta myös osa-aikainen työsuhde voi tulla kyseeseen. Työt voi aloittaa vaikka heti tai sopimuksen mukaan. Yhteydenotot apteekkari Ann-Sophie Kolistaja ( ann-sophie.kolistaja@ apteekit.net ) gsm 0407529345


PORI

Kun Länsi-Porin Uudesta apteekista kysyttiin mielipidettä vuokratyöfirma Satafarmalta, niin tällaisia vastauksia saatiin:
”Erittäin ystävällinen henkilökunta ammattiryhmästä riippumatta”
”Aina, kun menee töihin, niin otetaan iloisesti vastaan”
”Olen sanonut, että kuin kotiin palaisi”
”Apteekkarilla ja proviisoreilla joustava ja rento asenne”
”Tykkään olla Länsi-Porin Uudessa apteekissa töissä”
Tähän työyhteisöön etsimme nyt uusia aikaansaavia ammattilaisia. Pitkäaikaisen proviisorimme saaman apteekkiluvan myötä on meille avautunut proviisorin paikka, ja sen lisäksi etsimme myös farmaseuttia. Jos pidät rennosta ja mutkattomasta fiiliksestä, ja osaat myös luoda sitä ympärillesi, niin todennäköisesti viihdyt meillä. Apteekki sijaitsee Prisman yhteydessä, joka tarkoittaa sitä, että meillä ei pelästytä sitä, että välillä saattaa tulla kiireinenkin päivä.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä apteekkari Tuija Hämäläiseen 050 524 6552, tuija.hamalainen@apteekit.net


PORI

Farmaseutti, kaipaatko työhösi vaihtelua?

Porin Karhu Apteekki hakee farmaseuttia hoitokotien koneellista annosjakelua ja lääketoimituksia hoitavaan tiimiin. Työajasta noin kolmannes liittyy hoitokotien toimituksiin. Tällöin työaika on arkisin klo 7.30-15 tai 8.30-16. Loput työajasta on asiakaspalvelua reseptintoimituksessa ja palveluvalinnassa. Työnkuvaan kuuluu myös verkkokaupasta tilattujen lääkkeiden toimitukset.

Lisätiedot ja yhteydenotot: Apteekkari Veli-Matti Lehtola p. 040 845 2005, veli-matti.lehtola@apteekit.net tai proviisori Jenna Koskiranta p. 02 631 2844, jenna.koskiranta@karhuapteekki.fi


POSIO

Proviisorimme siirtyessä apteekkariksi, vapautuu Posiolla ainutlaatuinen työpaikka maaseudun rauhaa ja Lapin luontoa arvostavalle farmaseutille tai proviisorille. Posiolla on tarjolla monipuolinen työnkuva. Käytössä on Maxx-järjestelmä ja annosjakelupalvelulla on noin 150 asiakasta. Työntekijän ammatillista kehittymistä tuetaan ja proviisoria kannustetaan yrittäjyyteen. Asunnon hankkimisessa avustetaan tarvittaessa.

Posio odottaa, mutta vain hetken! Työpaikka täytetään sopivan hakijan ilmaantuessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Sari Alatulkkila
apteekkari
Posion Holvi-apteekki
sari.alatulkkila@apteekit.net
0505662485


PUNKALAIDUN

Kaipaatko vaihtelua töihin tai ylipäätään elämään, tykkäätkö maalaismeiningistä? Huhuilemme hyvää tekijää osaksi mukavaa ja rentoa työporukkaamme. Tarjolla on ainakin pitkä farmaseutin hoitovapaan sijaisuus huhtikuulle 2024 asti, minkä jälkeen työ saattaa jatkua vakituisenakin. Teemme töitä PD3:lla (opit kyllä tarvittaessa) ja käytössä on muutenkin modernit pelit ja vempeleet. Meillä pääset tekemään monipuolisesti kaikkia apteekin asioita, mm. koneellista annosjakelua. Proviisorille oiva mahdollisuus kerryttää apteekinhoitoa! Apteekki on auki työntekijäystävällisesti: ma-pe 9-17 ja la 9-14. Palkkaa tehdystä työstä maksetaan passelisti ja muitakin etuja on tarjolla, mm. reilusti palkallista kouluttautumista. Jos tunnet, että pieni ja kiva työyhteisö voisi olla juuri sun juttu ja olet valmis hymyn verran parempaan palveluun, ota pian yhteyttä! Työn aloitus sopimuksen mukaan (mutta kyllä me jo innokkaasti odotellaan sua). Punkalaitumelle ajelee esim. Tampereelta tunnin verran ja paikkakunnalta on saatavissa edullisia vuokra-asuntoja tarvittaessa. Kysy lisää ja lähetä hakemus: apteekkari Anna Nurmi anna.nurmi@apteekit.net, 0102351250 (apteekin nro).


RANUA

Ranuan apteekki - Työtilaisuus proviisorille tai farmaseutille.
Äitiyslomasijaisuus 1.2.2022 alkaen tai muu määräaikainen työsuhde joustavasti sopien. Proviisorille mahdollisuus pitkäaikaiseen hoitomääräykseen apteekkarin vaihdokseen liittyen.
Ranuan apteekissa on turvallinen työympäristö, osaava ja motivoitunut henkilöstö ja suorastaan mainiot asiakkaat. Johtokin toimii. Käytännön asioiden järjestämisessä olemme avuksi. Ole yhteydessä, kerron lisää. Apt. Sami Hyvönen, puh. 050 441 3175 tai sami.hyvonen@apteekit.net.


RAUMA

Farmaseutti

Haemme kokoaikaiseen työsuhteeseen farmaseuttia Raumalle Paroalhon apteekkiin. Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Toivomme löytävämme reippaan, joustavan, oma-aloitteisen ja ulospäinsuuntautuneen farmaseutin, joka pitää asiakaspalvelusta. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan sekä kannustavan ja osaavan työyhteisön. Apteekkimme on auki arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä.

Lisätietoja antaa proviisori Johanna Into (p. 02-83779030). Hakemus ja CV osoitteeseen toimisto@paroalhonapteekki.fi.


RAUMA

Rauman Keskus-Apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen sopimuksen mukaisesti. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Apteekkimme on tunnettu hyvästä palvelusta ja sijaitsee Rauman keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa, kehittyvässä ja moniammatillisessa työyhteisössä. Työssä on mahdollisuus osallistua myös koneellisen annosjakelun sekä hoitoyksiköiden tilausten käsittelyyn. Käytössä meillä on Maxx-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti.

Olemme joustavia, koulutusmyönteisiä ja haluamme huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista. Tarjoamme monipuolisen ja viihtyisän työympäristön sekä loistavat työkaverit. Meillä on hyvä yhteishenki työkavereiden kesken! Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Ota yhteyttä apteekkari Timo Hännikäinen 040-5165618, timo.hannikainen@apteekit.net

Rauman Keskus-Apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen sopimuksen mukaisesti. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Apteekkimme on tunnettu hyvästä palvelusta ja sijaitsee Rauman keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa, kehittyvässä ja moniammatillisessa työyhteisössä. Työssä on mahdollisuus osallistua myös koneellisen annosjakelun sekä hoitoyksiköiden tilausten käsittelyyn. Käytössä meillä on Maxx-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti.

Olemme joustavia, koulutusmyönteisiä ja haluamme huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista. Tarjoamme monipuolisen ja viihtyisän työympäristön sekä loistavat työkaverit. Meillä on hyvä yhteishenki työkavereiden kesken! Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Ota yhteyttä apteekkari Timo Hännikäinen 040-5165618, timo.hannikainen@apteekit.net


RIIHIMÄKI

Haemme Apteekki Merkokseen Riihimäelle farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa asiakaspalveluun. Työ voi olla sopimuksen mukaan joko osa-aikaista tai kokoaikaista. Olemme avarissa ja valoisissa tiloissa toimiva nykyaikainen suoratoimitusapteekki monipuolisine palveluvalintoineen. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä.

Toimimme kauppakeskus Merkoksessa ja olemme avoinna arkisin ma-pe klo 7-21, lauantaisin klo 8-18 sekä sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 10-18. Meille on helppo tulla, sillä sijaitsemme aivan moottoritien liittymän läheisyydessä.

Apteekki Merkoksessa asiakas on aina ykkönen; haluamme palvella jokaista asiakastamme huomaavaisesti ja henkilökohtaisesti mahdollisimman hyvin.

Henkilökuntamme on motivoitunutta; meillä vallitsee hyvä työilmapiiri sekä yhteishenki, mikä välittyy myös asiakkaalle palvelutilanteessa.

Jos kiinnostuit työskentelystä Apteekki Merkoksessa, lähetä hakemus ja mahdollinen CV sähköpostitse osoitteeseen irmeli.taipale@apteekit.net.

Puhelintiedusteluihin vastaa
apteekkari Irmeli Taipale, 044 333 4646.

Haemme Apteekki Merkokseen Riihimäelle farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa asiakaspalveluun. Työ voi olla sopimuksen mukaan joko osa-aikaista tai kokoaikaista. Olemme avarissa ja valoisissa tiloissa toimiva nykyaikainen suoratoimitusapteekki monipuolisine palveluvalintoineen. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä.

Toimimme kauppakeskus Merkoksessa ja olemme avoinna arkisin ma-pe klo 7-21, lauantaisin klo 8-18 sekä sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 10-18. Meille on helppo tulla, sillä sijaitsemme aivan moottoritien liittymän läheisyydessä.

Apteekki Merkoksessa asiakas on aina ykkönen; haluamme palvella jokaista asiakastamme huomaavaisesti ja henkilökohtaisesti mahdollisimman hyvin.

Henkilökuntamme on motivoitunutta; meillä vallitsee hyvä työilmapiiri sekä yhteishenki, mikä välittyy myös asiakkaalle palvelutilanteessa.

Jos kiinnostuit työskentelystä Apteekki Merkoksessa, lähetä hakemus ja mahdollinen CV sähköpostitse osoitteeseen irmeli.taipale@apteekit.net.

Puhelintiedusteluihin vastaa
apteekkari Irmeli Taipale, 044 333 4646.


RISTIINA

FARMASEUTTI KOKOAIKAINEN (115t/3vko) TAI PROVIISORI OSA-AIKAINEN (90t/3vko) RISTIINAN APTEEKKIIN

Tervetuloa Mikkelin viereen Ristiinan apteekkiin mukavaan työporukkaan töihin palvelemaan lupsakoita etelä-savolaisia asiakkaita. Ristiinan apteekki on maaseutuapteekki, toimitamme vuodessa noin 50 t. reseptiä. Työn aloitusajankohta voidaan sopia toiveidesi mukaan. Tarvitsisimme Sinut joukkoomme kuitenkin viimeistään marraskuun alussa. Meillä on käytössä Maxx -apteekkijärjestelmä ja tarjoamme kivojen työkavereiden lisäksi joustavan työaikapankin, työterveyshuollon sekä liikuntasetelit.
Ristiinan apteekki palvelee asiakkaita ma-pe 9-18 ja la 9-14. Sunnuntaisin lepäämme.
Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan asiasta tarkemmin: apt. Mika Hynninen, gsm 0503058254, sposti: mikapkhynninen@gmail.com tai proviisori Tiina Pakarinen, p. 015 740 7700 , sposti: tiina.pakarinen@ristiinanapteekki.fi


ROVANIEMI

Onko sinulla normaalin asiakastyön lisäksi mielenkiintoa tai osaamista tietoturvaan, markkinoinnin ja myynnin johtamiseen tai henkilökunnan kouluttamiseen? Räätälöidään työnkuvan sinulle sopivaksi. Arvostatko sparraavaa pomoa, joka on helposti lähestyttävä ja pientä pilkettäkin löytyy silmäkulmasta?
Etsimme tekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarkempi työaika on sovittavissa elämäntilanteesi mukaan. Välittäminen kuuluu tapaamme toimia - olipa kyseessä henkilökunta tai asiakas.Kysy lisää!
apteekkari Minna Loukusa
minna.loukusa@apteekit.net
0407588059


SALLA

Sallan apteekki hakee farmaseuttia, proviisoriopiskelijaa tai proviisoria tulevalle kesälle lomasijaseksi kokoaikatyöhön. Työ voi tarvittaessa jatkua myös myöhemmälle syksyä.
Apteekkimme sijaitsee paikallisen marketin yhteydessä, joten asiakaskuntamme on monipuolista. Työnkuva olisi pääasiassa asiakaspalvelua, mutta myös on mahdollista oppia annosjakelupalvelun käytännöt. Käytössämme on PD3-järjestelmä sekä Procurot ja Easymedit. Jos järjestelmä ei ole tuttu, niin avustamme sen käyttöönotossa mielellämme. Tarvittaessa olemme apunasi asunnon hankkimisessa.

Salla tarjoaa kesällä valoisaa yötöntä yötä sekä mainiota puitteita erilaiseen ulkoiluun. Käy tutustumassa www.salla.fi.

Työn alkamisesta ja palkkauksesta voit neuvotella apteekkari Jukka Hujasen kanssa. Ole yhteydessä puhelimitse 0407035275 tai spostilla jukka.hujanen@gmail.com.


SALO

Haemme Kuninkaantien apteekkiin Saloon farmaseuttia, farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa tai proviisoria vuosilomien ja perhevapaiden sijaiseksi syyskuun loppuun asti.

Sijaitsemme Salon keskustassa. Etäisyys Turun seudulta omalla autolla on reilu 0,5h ja pääkaupunkiseudulta reilu 1h.

Meillä on mukava vakiintunut asiakaskunta, jolle tarjoamme ystävällistä ja ripeää palvelua arkisin 8.30-18 ja lauantaisin 8.30-14. Käytössämme on Salix ja annosjakelu. Työtehtävät sisältävät asiakaspalvelun lisäksi myös muita apteekin työtehtäviä. Iloisella ja omatoimisella asiakaspalveluotteella sovit hyvin porukkaamme. Arvostamme hyviä some ja IT-taitoja.

Aloitusajankohta voidaan sopia yksilöllisesti ja voit jatkaa 30.9. saakka. Mahdollisesti jatkoa syksyllä perhevapaiden sijaisena.

Soita ja tule käymään, niin jutellaan lisää!
Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon sähköpostiosoitteeseen minna.i.maenpaa@gmail.com. Apteekkari Minna Mäenpää p. (02) 731 2300 tai 0400 699303.


SAVONLINNA

Proviisoriksi Savonlinnaan. Savon Apteekki ja sivuapteekkinsa Savon Apteekki ABC etsivät joukkoonsa proviisoria. Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen, niin sinulle voi olla tarjolla sivuapteekin hoitajuus ja vaihtelevia työtehtäviä ainakin vuodeksi. Olemme juuri ottaneet käyttöön PD3 ja muutenkin meillä on modernia ja mukavia ihmisiä niin töissä, kuin asiakkainakin. Kiinnostuitko? Otapas yhteyttä apteekkariin, niin jutellaan lisää. sari.mujunen@apteekit.net p. 0503772420


SILTAKYLÄ

Pyhtään apteekissa (Kymenlaakso) avoinna vakituinen farmaseutin työpaikka.Palkka sovittavissa! Asuntoasioissa saat myös apua tarvittaessa Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Työtehtävinä asiakaspalvelu ja annosjakeluun osallistuminen. Toivoisin sinun olevan kokoaikainen, mutta muustakin voidaan tarvittaessa sopia. Huomion myös proviisorien hakemukset. Tule täydentämään meidän hienoa ja reipasta porukkaa! Aukioloaikamme ovat; ma-pe 8.30 -18, la 8.30 - 14. Tänne on lyhyt matka moottoritietä pitkin. Työsuhde-etuina mm. liikunta-/ kulttuurisetelit. Tervetuloa Pyhtäälle! Lisätiedot; Apteekkari Tiina Tuononen puh; 040 555 3333 / 05-747 1700 (apteekki), tiina.tuononen@apteekit.net


SODANKYLÄ

Sodankylässä on avoinna proviisorin paikka. Työnkuva on muokattavissa hakijan kokemuksen mukaan; jos olet vasta urasi alussa, arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta sekä intoa oppia uutta. Sinulle tarjoaisimme monipuolisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden kasvaa uusiin haasteisiin. Jos taas olet jo uraa tehnyt kokenut ammattilainen, pääsisit hyödyntämään kokemustasi ja saisit uusia virikkeitä omaan työhösi. Tärkeintä on asenne; iloisen asiakaspalveluasenteen lisäksi tarvitaan intoa kehitystyöhön, nöyryyttä paneutua apteekin asiakaspalveluun ja halua kehittää esimiestyötä. Avain kiiteltyyn asiakaspalveluumme on motivoitunut ja taitava henkilökuntamme, joka ansaitsee vain parasta johtamista.

Sodankylän apteekki on kehitysorientoitunut, yli 100 000 reseptin apteekki Keski-Lapin kaupallisessa keskuksessa. PD3 ohjaa toimintaamme ja Fixu -varastorobotti helpottaa työtämme. eApteekki-kehitystyössä olemme saaneet olla mukana ja digitaalisten palveluiden kehitys onkin tulevaisuudessa avainasemassa palveluiden ylläpidossa harvaan asutulla seudulla. Henkilökuntaa meillä on tällä hetkellä 11.

Apteekkarilla on kokemusta lääketukkukaupasta, Yliopiston Apteekista ja kahdesta omasta apteekista; tämä kokemus on tarjolla mentorointimielessä proviisorille.

Tule nauttimaan Lapin yöttömistä öistä ja upeasta talvesta! Sodankylässä viihdyt, jos rakastat luontoa ja liikunta kuuluu harrastuksiisi.

Tutustu meihin www.sodankylanapteekki.fi tai Facebook/Insta/sodankylanapteekki.
Työn voi aloittaa sopimuksen mukaan.
Ota rohkeasti yhteyttä: apteekkari Marjo Rajamäki marjo.rajamaki@apteekit.net. Puh. 0405307933.


SOMERO

Someron apteekki hakee kahta farmaseuttia vakituiseen kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Voimme sopia myös määräaikaisesta työsuhteesta. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja ryhmätyöhön soveltuva. Someron apteekki on vilkas maaseutukaupungin apteekki. Toimitilamme ovat modernit ja käytössämme on IsoFixu-apteekkirobotti. Henkilökuntamme on mukava ja joustava. Työsi voisit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Kysy lisää apteekkari Marja Mäkipää, puh. 040 7077 120. Hakemukset 11.12.2021 mennessä marja.makipaa@apteekit.net


SUOMUSSALMI

Tule töihin mukavaan porukkaamme!
Haemme opintovapaan ja perhevapaan sijaisuuteen, proviisoria,
farmaseuttia/ proviisoriopiskelijaa farmaseutin oikeuksin.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja määräaikaisuuden kesto on noin vuosi. Tarjoamme kokoaikatyötä, mutta myös osa-aikainen työ on mahdollista.

Apteekkimme on avoinna ma-pe klo 9-18 (kesällä ma-pe 9-17) ja la klo 9-14. Sunnuntaisin ja juhlapyhinä apteekki on suljettu.
Apteekissa on Maxx-järjestelmä. Apteekilla on myös työsuhdeasunto vapaana maaliskuusta 2022 alkaen.
Suomussalmen apteekki on vuoden 2019 opetusapteekki

Ota reilusti yhteyttä:
Apteekkari Pekka Savolainen p. 08 711440
pekka.savolainen@apteekit.net
www.suomussalmenapteekki.fi


TAMPERE

Tampereen Tullintorin Apteekki hakee proviisoria perhevapaan sijaisuuteen 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan jatkuen vähintään 31.1.2023 asti.


Proviisorina toimit esihenkilönä seitsemälle työntekijälle ja vastaat mm. apteekin työvuorosuunnittelusta, lomista ja poissaoloista. Vastaat myös asiakaspalvelusta, tietosuojasta sekä henkilöstön koulutuksesta. Lisäksi työnkuvaan kuuluu ajoittain apteekinhoitajana toimimista ja hallinnollisia tehtäviä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Toivomme proviisoriltamme myös kykyä oman työn organisointiin ja itsenäiseen työskentelyyn.


Tarjoamme sinulle joustavan ja kannustavan työilmapiirin sekä mukavat työkaverit. Panostamme työssä viihtyvyyteen, ja meillä pääset tekemään työtehtäviä monipuolisesti. Apteekkimme sijaitsee Tampereen keskustassa Tullintorin kauppakeskuksessa. Olemme avoinna ma-pe klo 8-18 ja la klo 10-14. Kuulumme Avainapteekkeihin ja käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä. Ohjelman käyttöön voimme tarvittaessa kouluttaa.


Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse tullintorin.apteekki@apteekit.net
Lisätietoja antaa proviisori Laura Periviita, puh. 033840600
ja 24.-31.1. välillä apteekkari Bertta Vänni puh. 0407431177


TAMPERE

Proviisorimme sai apteekin. joten tarvitsemme markkinoinnista ja apteekin kehittämisestä kiinnostunutta proviisoria esimiestehtäviin apteekkarin työpariksi.
Toivomme sinun aloittavan viimeistään tammikuun 2020 alkupuolella.
Apteekkimme muutti viime keväänä uuteen Westerin liikekeskukseen, tämän myötä asiakasmäärämme on kasvanut ja luo uusia mahdollisuuksia ja vaatimuksia kehittää apteekkia.
Käytössämme on Fixu-varastorobotti,Pd3- ja kotihoidon/palvelukodin tilauksissa käytettävä easymedi-järjestelmä.
Laita hakemus tai tule käymään.
apteekkari Eila Tervola p. 0104204711 tai 0500627289
eila.tervola@tesomanapteekki.fi


TAMPERE

Koskikeskuksen apteekissa Tampereen ydinkeskustassa on auki vakituinen proviisorin paikka.

Tarvitsemme kauppakeskusapteekkiimme reipasta, osaavaa ja joustavaa ammattilaista arjen pyörittämiseen. Esimiestehtävien, henkilökunnan kouluttamisen, markkinoinnin ja asiakaspalvelun lisäksi pääset mm. toimimaan apteekinhoitajana ja tietosuojavastaavana. Koskikeskuksen apteekki on myös opetusapteekki.

Apteekissa Maxx-apteekkijärjestelmä sekä Consis-varastoautomaatti.

Yhteydenotot ja vapaamuotoiset hakemukset: apteekkari Pekka Brander pekka.brander(at)apteekit.net. Lisätietoja antaa myös proviisori Jerry Ryhänen (10.11. asti) info(at)koskikeskuksenapteekki.fi
Apteekin puh. 010-4116800


TURENKI

Kaipaamme vahvistusta joukkoomme Turengin apteekkiin/Rengon apteekkiin. Meillä on proviisorin äitiysloman (+mahdollisen hoitovapaan) sijaisuus ainakin kesän 2022 loppuun, työt voisit aloittaa vaikka heti. Meillä on täällä apteekissa mukava porukka ja kivat asiakkaat. Osan työtehtävistä teemme vastuualuetiimeittäin ja kouluttaudumme aktiivisesti. Käytämme pd3-järjestelmää ja meillä on verkkoapteekki sekä jonkun verran annosjakelua. syksyn aikana on myös tiedossa apteekin muuttoprojekti.
Turengin apteekki on avoinna arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-15, Rengon sivuapteekki arkisin 9-17. Osa henkilökunnastamme työskentelee pelkästään Turengissa, osa molemmissa toimipaikoissa.
Työt voisit aloittaa elo-syyskuussa sopimuksen mukaan.
Otathan yhteyttä proviisori outi.saksi@turenginapteekki.fi 03-6882220 tai apteekkari riitta.andersin@turenginapteekki.fi 040-7363913


TURKU

Haemme farmaseutteja, proviisoriopiskelijoita tai harjoittelun suorittaneita farmaseuttiopiskelijoita ilta- ja viikonlopputöihin!

siv.eriksson@hansatorinapteekki.fi


TURKU

Apteekki Prisma Länsikeskuksen motivoitunut ja kiva henkilökunta Turussa etsii joukkoonsa sinua, farmaseutti tai proviisori. Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja valintasi mukaan kokoaika- tai osa-aikatyön. Työsuhde alkaa tammikuussa tai sopimuksen mukaan. Myös kevään aikana valmistuva, ota rohkeasti yhteyttä!

Toivoisimme sinun olevan reipas, joustava, oma-aloitteinen ja pitävän asiakaspalvelusta. Tarjoamme nykyaikaisen, koulutusmyönteisen, farmaseuttista osaamista arvostavan työyhteisön.

Aukioloaikamme ovat vaihtelevat: ma-pe 9-20, la 9-17 ja su 12-16. Meillä on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä. Yhteydenotot apteekkari Minna Jaanson puh. 040 1962 060 tai minna.jaanson@apteekit.net. Tapaamisiin!


TURKU

Turun 8. Linnan apteekki hakee mukavaan ja rentoon joukkoonsa vakituiseen työsuhteeseen proviisoria. Sijaitsemme Turun ydinkeskustassa hiljattain laajennetuissa ja uudistetuissa tiloissa. Apteekissa on Maxx-järjestelmä ja Rowa-robotti. Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoja ota yhteyttä Juha Rahikkaan (040 5167062) tai juha.rahikka@apteekit.net. Halutessasi voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla.

Turun 8.Linnan apteekki hakee mukavaan ja rentoon joukkoonsa asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Myös määräaikainen työsuhde voi tulla kysymykseen. Työn voi aloittaa syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Sijaitsemme Turun ydinkeskustassa hiljattain laajennetuissa ja uudistetuissa tiloissa. Apteekissa on Maxx-järjestelmä ja Rowa-robotti. Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoja ota yhteyttä Juha Rahikkaan (040 5167062) tai juha.rahikka@apteekit.net. Halutessasi voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla.


TURKU

Oletko asiakaspalvelusta nauttiva apteekkialan ammattilainen? Etsimme tiimiimme proviisoria Kupittaan apteekkiin.
Toimenkuvasi koostuu suurelta osin proviisorin tehtävistä, kuten asiakaspalvelusta ja sen johtamisesta. Tehtäviisi kuuluu myös toiminnan kehittäminen yhdessä muun tiimin kanssa. Töitä tehdään apteekkimme aukioloaikojen ma-pe klo 8-20, la 10-18 ja su 12-18 puitteissa.

Tarjoamme sinulle:

• Vakituisen työn sekä kilpailukykyisen palkan
• Näköalapaikan perinteisestä kivijalka-apteekista
• Mahdollisuuden vaikuttaa työsuhteesi muotoon (osa-/kokoaikainen)
• Mahdollisuuden osallistua aktiivisesti prosessien ja toiminnan kehittämiseen
• Työpaikan, jossa kouluttautumiseen sekä työssä viihtyvyyteen panostetaan

Haemme tehtävään vastuuntuntoista ja oma-aloitteista työntekijää, joka pystyy hyödyntämään aikaisempaa työkokemustaan ja osaamistaan apteekkitoiminnan kehittämisessä. Asiakkaamme ovat meille kaikki kaikessa ja palvelemme heitä Avainapteekkien elämän mittaisen huolenpidon periaatteella. Palvelemme asiakkaitamme myös verkkoapteekkina. Työssä menestyminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja aitoa poltetta asiakaspalvelutyöhön. MAXX -käyttöjärjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.
Hakemuksesi ja CV:n voit lähettää sähköpostitse kupittaanapteekki.turku@apteekit.net
Lisätietoja antaa proviisori Maija Paukkeri ja 16.1.2022 jälkeen apteekkari Maarit Hannu: puh. 02-251722


TURKU

PROVIISORI - TURKU

Skanssin Apteekki hakee proviisoria vakituiseen työsuhteeseen nykyisen proviisorin siirtyessä apteekkariksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa, kehittyvässä ja moniammatillisessa työyhteisössä. Työssä on mahdollisuus kehittää mm. kotisairaanhoidon yksikköämme ja apteekin verkkokauppaan. Olemme joustavia, koulutusmyönteisiä ja haluamme huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista. Meillä on hyvä yhteishenki työkavereiden kesken!

Edellytämme hakijalta itseohjautuvuutta ja kykyä toimia esimiehenä yli 25 työntekijän apteekissa.

Skanssin Apteekki sijaitsee Turussa Skanssin kauppakeskuksessa - Skanssinkatu 10.

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Ota Yhteyttä apteekkari Petri Kumlin puh. 040-7089112 petri.kumlin@skanssinapteekki.fi.


VAASA

Vaasan Keskusapteekki hakee iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia äitiysloman sijaisuuteen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu ainakin 31.8.2021 asti.

Tärkein työtehtävämme on asiakaspalvelu. Asiakkaita palvelemme paikan päällä ja verkossa. Lisäksi meillä on suuri joukko annosjakeluasiakkaita, joita palvelemme kotiin ja hoitokoteihin. Meillä pääset osaksi nuorekasta ja motivoitunutta työporukkaa.
Toivomme, että puhut sekä suomea että ruotsia, koska Vaasa on kaksikielinen kaupunki. Edellytämme, että sinulla on positiivinen asenne työhön, pystyt työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin, olet yhteistyökykyinen ja kiinnostunut kehittymään.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi proviisorille Johanna Mäkiniemi (johanna.makiniemi@apteekit.net) tai apteekkarille Tiina Heikkilä (tiina.heikkila@apteekit.net).
Lisätietoja saa puhelimitse, puh. 06 3191100. Otathan rohkeasti yhteyttä, kuulemme mielellämme lisää Sinusta!

Vasa Centralapotek söker en glad och kundserviceinriktad farmaceut för en tjänst som moderskapsledighets-vikarie. Anställningen börjar enligt överenskommelse och fortsätter åtminstone till 31.8.2021.

Vår viktigaste arbetsuppgift är kundbetjäning. Vi betjänar kunder på plats och också på nätet. Dessutom har vi en stor mängd dosdispenseringskunder som vi för mediciner åt, till deras hem eller serviceboenden. Vi erbjuder ett ungdomligt och motiverat arbetsteam. Vi önskar att du pratar både svenska och finska för Vasa är en tvåspråkig stad. Vi förutsätter att du har en positiv inställning till arbetet, du har möjlighet att jobba kvällar och veckoslut, du är samarbetsvillig och intresserad av att utvecklas i ditt arbete.

Om du blev intresserad, skicka din ansökan till provisor Johanna Häggblom (johanna.haggblom@apteekit.net) eller apotekare Tiina Heikkilä (tiina.heikkila@apteekit.net).
Mer information fås via telefon, telefonnummer 06 3191100. Vi väntar på att höra mer om dej!


VAASA - VASA

Vaasan Vanha Apteekki hakee proviisorin pätevyyden omaavaa, yhteistyökykyistä ja palveluhenkistä proviisoria äitiysloma/vanhempainlomasijaisuuteen. Tarvittaessa voimme toki keskustella vakituisestakin työsuhteesta.

Aloittaa voit 1.11 tai sopimuksen mukaan, myös työajan suhteen olemme joustavia, osa- tai kokopäiväisesti, miten Sinulle parhaiten sopii.

Olemme joukko iloisia apteekkialan ammattilaisia ja palvelemme vaasalaisia aivan kaupunkimme keskustassa, torin laidalla. Vaikka olemme Vaasan Vanhin yritys, olemme mieleltämme nuorekkaita.

Käytämme MAXX-ohjelmaa ja apunamme on Consis-robotti. Molempien kotimaisten kielten käyttäminen on apteekissamme jokapäiväistä ja toivommekin Sinun suoriutuvan asiakaspalvelusta käytetystä kielestä riippumatta. Tämä on siis myös mahdollisuus käytännön kielikylpyyn.
Vaasa on tunnetusti Suomen aurinkoisin kaupunki, missä käytössäsi on kaikki kaupunkielämän palvelut mutta missä myös luonto on lähellä ja merikin siinä ihan rannassa.

Tule ja liity joukkoomme!
Yhteydenotot mahdollisimman pian sähköpostitse: anja.borgmastars@apteekit.net

Är Du den person vi söker?
Vi söker en provisor till Gamla Apoteket i Vasa som är samarbetsvillig och tycker om att jobba med kundbetjäning. Vi erbjuder ett moderskaps-/föräldraledighetsvikariat, men kan vid behov också diskutera fast anställning och är öppna och flexibla angående arbetstider mm.

Vi använder oss av MAXX och har en Consis-robot till hjälp. I arbetet används dagligen både finska och svenska – det är ett ypperligt tillfälle att få språkbad oberoende om finska eller svenska är ditt starkare språk!
Vasa är Finlands soligaste stad, med både stadsliv och naturen nära inpå. Du kan börja t.ex. 1.11. eller enligt överenskommelse på hel- eller deltid – det som passar dej bäst. Välkommen!
Ta kontakt så fort som möjligt.
email: anja.borgmastars@apteekit.net

Vaasan Vanha Apteekki hakee farmaseutin tai proviisorin pätevyyden omaavaa, reipasta ja palveluhenkistä henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Olemme joustavia työajan suhteen, työtä on tarjolla osa- tai kokopäiväisesti - kuten Sinulle parhaiten sopii. Aloittaa voit 1.9 tai miten Sinulle parhaiten sopii.

Olemme joukko iloisia apteekkialan ammattilaisia ja palvelemme vaasalaisia aivan kaupunkimme keskustassa, torin laidalla. Vaikka olemme Vaasan Vanhin yritys, olemme mieleltämme nuorekkaita.

Käytämme MAXX-ohjelmaa ja apunamme on Consis-robotti. Molempien kotimaisten kielten käyttäminen on apteekissamme jokapäiväistä ja toivommekin Sinun suoriutuvan asiakaspalvelusta käytetystä kielestä riippumatta. Tämä on siis myös mahdollisuus käytännön kielikylpyyn.
Vaasa on tunnetusti Suomen aurinkoisin kaupunki, missä käytössäsi on kaikki kaupunkielämän palvelut mutta missä myös luonto on lähellä ja merikin siinä ihan rannassa.

Tule ja liity joukkoomme!
Yhteydenotot mahdollisimman pian sähköpostitse: anja.borgmastars@apteekit.net

Är Du den person vi söker?
Vi söker en farmaceut eller provisor till Gamla Apoteket i Vasa som tycker om att jobba med kundbetjäning. Vi erbjuder fast anställning och är öppna och flexibla angående arbetstider mm.

Vi använder oss av MAXX och har en Consis-robot till hjälp. I arbetet används dagligen både finska och svenska – det är ett ypperligt tillfälle att få språkbad oberoende om finska eller svenska är ditt starkare språk!

Vasa är Finlands soligaste stad, med både stadsliv och naturen nära inpå. Du kan börja t.ex. 1.9. eller enligt överenskommelse på hel- eller deltid – det som passar dej bäst. Välkommen!
Ta kontakt så fort som möjligt.
email: anja.borgmastars@apteekit.net


VAASA - VASA

VAASAN KUNINKAANAPTEEKKI HAKEE PROVIISORIA
Vaasan Kuninkaanapteekki hakee proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Haemme oma-aloitteista, palveluhenkistä ja yhteistyökykyistä proviisoria. Apteekissa on MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastoautomaatti. Emme kuulu ketjuun mutta jakelemme ApteekkiNyt-lehteä. Apteekki tukee henkilökunnan liikuntaharrastuksia liikuntasetelein. Toimimme myös opetusapteekkina ja apteekki tukee henkilökunnan jatkokoulutusta. Apteekki on avoinna ma-pe 9-20 ja la 10-16. Työn voi aloittaa sopimuksen mukaan viimeistään 1.1.2022. Hakemuksen voi lähettää sähköpostiosoitteeseen petter.strom@netikka.fi. Yhteydenotot: apteekkari Petter Ström, 050-3137009.

Kungsapoteket i Vasa söker en provisor för fast anställning. Vi söker en initiativrik, service- och samarbetsvillig provisor. Apoteket använder MAXX apotekssystem och Fixu lagerautomat. Vi hör inte till någon apotekskedja med delar ut tidningen ApoteksNytt. Apoteket stöder personalen med sedlar för kultur och motion. Kungsapoteket fungerar också som undervisningsapotek och stöder aktivt personalens skolning. Apoteket är öppet må-fr 9-20 och lö 10-16. Arbetsförhållandet kan påbörjas enligt överenskommelse senast 1.1.2022. Ansökningar per e-post: petter.strom@netikka.fi. Kontaktuppgifter: apotekare Petter Ström, 050-3137009.


VAASA - VASA

PROVIISORI VAASA

Haemme Vaasaan Apteekki Kivihakaan proviisoria vakituiseen työsuhteeseen tai sopimuksen mukaan.

Pääset täydentämään mukavaa, asiakaspalveluhenkistä joukkoamme uusittuun apteekkiimme. Käytössämme on alan uusimmat työvälineet: Maxx, Iso-Fixu, noutoautomaatti, verkkoapteekki jne. Meillä pääset tekemään apteekkityötä monipuolisesti ja vaihtelevasti.

Sijaitsemme Vaasassa Kivihaan kauppakeskusalueen keskellä.

Kysy lisää ja tule tutustumaan apteekkari Anne Palander puh. 050-9117624 tai anne.palander@apteekit.net.

FARMASEUTTI/PROVIISORI VAASA

Haemme Vaasaan Apteekki Kivihakaan farmaseuttia/proviisoria vakituiseen työsuhteeseen tai sopimuksen mukaan.

Pääset täydentämään mukavaa, asiakaspalveluhenkistä joukkoamme juuri uusittuun apteekkiimme. Käytössämme on alan uusimmat työvälineet: Maxx, Iso-Fixu, noutoautomaatti, verkkoapteekki jne. Meillä pääset tekemään apteekkityötä monipuolisesti ja vaihtelevasti reseptinkäsittelystä apteekkikosmetiikkaan.

Sijaitsemme Vaasassa Kivihaan kauppakeskusalueen keskellä ja toivomme, että haluat työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kysy lisää ja tule tutustumaan apteekkari Anne Palander puh. 050-9117624 tai anne.palander@apteekit.net.


VANTAA

Kyläyhteisömäisellä alueella sijaitsevaan KORSON APTEEKKIIN
haetaan asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia. Apteekkimme on moderni ja
vasta remontoitu kaupunkiapteekki, jossa sinua odottaa mukavat työtoverit
ja lämminhenkinen työyhteisö. Käytössämme on MAXX ja kaikki olennaiset
sähköiset lääkeneuvontatyökalut. Laadukas asiakaspalvelu ja laaja tuote-
valikoima ovat valttejamme.
Työsuhde on määräaikainen farmaseutin hoitovapaan sijaisuus ajalle
1.8.2019 - 31.7.2020.
Tiedustelut apteekkari Heli Lainonen, tai proviisorit Maarit Juusti
ja Teemu Pietarinen 09-838 6600 tai heli.lainonen@kolumbus.fi


VANTAA

Proviisori, oletko kiinnostunut vakituisesta työsuhteesta Vantaan Myyrmannin Apteekissa. Myyrmannin Apteekki sijaitsee Myyrmäessä Myyrmannin kauppakeskuksessa vajaa viisi vuotta sitten uusituissa tiloissa. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kehittämään ja edelleen rakentamaan aktiivista toimintaamme ja olet aidosti kiinnostunut myös apteekin asiakaspalvelusta ja myynnin kehittämisestä. Saat ympärillesi aktiivisen ja oma-aloitteisen työyhteisön, jossa varmasti viihdyt. Suuren apteekin tuki ja asiantuntemus on käytettävissäsi. Työyhteisössä tulee olemaan sinun lisäksesi myös kaksi muuta proviisoria, joiden kanssa yhteistyö tulee varmasti sujumaan.

Kehity ja tule kehittämään Myyrmannin Apteekkia!

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian osoitteeseen juha.nuutila@salnet.fi , kuitenkin viimeistään 15.11.2021 mennessä.
Lisätietoja: Apteekkari Juha Nuutila p. 0400564466, juha.nuutila@salnet.fi


VANTAA

Proviisori! Onko tulevaisuuden tavoitteesi oma apteekki? Mikäli näin on, tässä voi olla tilaisuutesi saada tarvittavaa kokemusta: Myyrmäen apteekissa on haettavana johtavan proviisorin vakituinen ja kokopäiväinen paikka. Monipuoliset työtehtävät kattavat kaikki proviisorin työt ja painottuvat esimiestehtäviin. Hakijalta edellytetään kokemusta apteekkityöstä ja esimiestyöskentelystä. Tiedustelut sekä hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 16.11.2021 sähköpostilla: apteekkari Juhani Nikunen, s-posti juhani.nikunen@myyrmaenapteekki.com – Puhelintiedustelut: 09-53063417 arkisin klo 13-16.


VANTAA - VANDA

Hei!
Haemme tänne hyvien yhteyksien päähän Tikkurilaan tehokasta, ripeäotteista ja määrätietoista FARMASEUTTIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Olemme pd3-apteekki ja kuulumme Laatuapteekit-ketjuun. Apteekkimme palvelee ma-pe 8-21, la, su ja pyhät 10-18.

Nopeus on valttia, eli jos haluat meille, niin älä turhaa viivyttele, vaan ota pikimmiten yhteyttä:
Apteekkari Cisse, christel.monni@apteekit.net


VIHTI

Erinomainen tilaisuus proviisorille!

Tule hoitamaan Vihdin 1. apteekkia apteekkarin vaihdon ajaksi 1.5.22 - 30.9.22. Meillä on mukava tiimi sekä asiakkaat!

Olethan yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse; sari.westermarck@apteekit.net tai 0400 273217.


VÄÄKSY

Asikkalan apteekissa proviisorin äitiysloman sijaisuus vuoden alusta ainakin syyskuun loppuun. Mukava työporukka ja muutto keväällä upouusiin tiloihin. Mahdollisuus pitempiaikaiseen, jopa vakituiseen työsuhteeseen. Hakemukset lokakuun loppuun mennessä leena.harmala@apteekit.net, lisätietoja Leena Härmälä 0405744448.


VÖRÅ

Proviisori tai proviisoriopiskelija

Vöyrin apteekki hakee proviisoria tai proviisoriopiskelijaa kesälomasijaiseksi. Ota yhteyttä: apteekkari Gunilla Lindström puh.0408239656, 06-3843812 tai voraapotek@apteekit.net

Vörå apotek söker en provisor eller provisorstuderande som semestervikarie. Kontakta: apotekare Gunilla Lindström tel. 0408239656, 06-3843812 eller voraapotek@apteekit.net

Till vårt fina team på Vörå apotek söker vi en FARMACEUTVIKARIE till sommaren 2021. Det finns också möjlighet att jobba deltid våren och hösten 2021 enligt överenskommelse.
Vörå är en landsbygdskommun strax norr om Vasa. Kunderna är väldigt trevliga och jordnära. Majoriteten pratar svenska. Apoteket använder Maxx receptbehandlingsprogram. Vi har stängt kvällar, söndagar och helgdagar.
Platsen fylls genast då rätt person hittas. Vi hjälper dig gärna att hitta lägenhet vid behov.
Jag svarar gärna på frågor, tveka inte att höra av dig när som helst!
Apotekare Majbritt Björklund tfn 040 519 6392 eller majbritt.bjorklund@apteekit.net
www.voraapotek.fi
Facebook: Vörå Apotek Vöyrin Apteekki

Vöyrin apteekkiin haetaan kesäksi 2021 FARMASEUTTISIJAINEN. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä osa-aikatyötä keväällä ja syksyllä 2021 sopimuksen mukaan.
Vöyri on maalaiskunta Vaasan pohjoispuolella. Apteekin asiakkaat ovat mukavia, maanläheisiä ja suurin osa ovat ruotsinkielisiä. Apteekissa on Maxx -reseptinkäsittelyohjelma käytössä ja apteekki on suljettuna iltaisin, sunnuntaisin, ja arkipyhisin.
Paikka täytetään kun sopiva henkilö löytyy. Autamme mielellään asunnon etsimisessä tarvittaessa.
Vastaan mielellään kysymyksiisi, ethän epäröi ottaa yhteyttä milloin tahansa!
Apteekkari Majbritt Björklund puh 040 519 6392 tai majbritt.bjorklund@apteekit.net
www.voraapotek.fi
Facebook: Vörå Apotek Vöyrin Apteekki


YLITORNIO

Haemme farmaseuttia, proviisoriopiskelijaa tai proviisoria kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Osa-aikaisesta työstä tai määräaikaisesta työsuhteesta voidaan myös sopia.

Apteekimme henkilökunta on osaavaa, työskentelyilmapiiri on rento ja asiakkaamme ovat mukavia. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas. Meillä on tarjota sinulle asiakaspalvelun lisäksi kiinnostuksesi mukaan monipuolisia työtehtäviä mm. annosjakelua, lääkevalmistusta, markkinointia. Sinulta odotamme innostunutta asennetta asiakaspalveluun, uuden oppimiseen ja kehittämiseen. MAXX-apteekkiohjelmiston tuntemus luetaan eduksi. Kuulumme Avainapteekkeihin.

Ylitornio on vireä kunta vehreässä Tornionjokilaaksossa aivan Ruotsin ja Suomen rajalla. Naapurinamme Ruotsin puolella on Övertorneån kuntakeskus, jonne on matkaa alle kymmenen kilometriä. Ympäröivä Lapin luonto takaa rajattomat harrastusmahdollisuudet luonnosta pitävälle.

Tarvittaessa avustamme asunnon löytämisessä. Otathan yhteyttä ja saat tietää lisää meistä.

Mikko Hiltunen, proviisori, mikko.hiltunen(at)apteekit.net, p. 016 571 021


Apteekkihaku

Löydä lähin Apteekkisi

Lääkehaku

Hinnat, saatavuus ja korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä