Avoimet työpaikat Proviisoreille ja farmaseuteille

AKAA

Hei proviisori!

Viialan apteekki Akaassa, 20 minuutin juna/automatka päässä Tampereelta tarjoaa reippaalle proviisorille töitä elokuun alusta alkaen. Olemme keskikokoinen, kehittyvä apteekki, johon tarvitaan apteekkarin aisapariksi proviisoria, kun edelliset ovat lähteneet itse apteekkareiksi. Meillä saat tehdä kaikkia proviisorin töitä ja luvassa myös hoitomääräyksiä. Myös osa-aikaisuus mahdollista.

Lisätietoja antaa apteekkari Tommi Koskela, tommi.koskela@apteekit.net tai puh. 041 3101178 (myös iltaisin).


Viialan Apteekki sijaitsee S-Marketin kiinteistössä muutama vuosi sitten uudistetuissa tiloissa.

Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä. Apteekki on tällä hetkellä avoinna arkisin klo 9-19 ja lauantaisin klo 9–15. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun.

Meillä on mukavat työtoverit ja iloinen ilmapiiri! Tarjoamme myös ePassin kautta henkilöstöetuja.

Lisätietoja: apteekkari Tommi Koskela, puh. 03 543 5076/041 3101 178 (myös iltaisin). Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen tommi.koskela@apteekit.net.


ALAJÄRVI

Haemme farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen mahdollisimman pikaisesti. Meillä täällä Alajärven apteekissa on jo entuudestaan hyvä työporukka ja kova tekemisen meininki, asiakkaat ovat mukavia ja seutu on kaunista
järvineen ja metsineen. Tiimimme kaipaa kuitenkin vahvistusta etenkin asiakaspalvelussa, mutta meillä pääset hyödyntämään myös erikoisosaamistasi ja vahvuusalueitasi esimerkiksi annosjakelun, lääkityksen tarkistuspalveluiden, somen ja markkinoinnin puitteissa.
Työaika on 115h/3 viikkoa.

Apteekkimme on avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su 11-15 ja meillä on käytössä Pd3-apteekkijärjestelmä.
Toivomme yhteydenottoasi mahdollisimman pian, eli ota siis rohkeasti yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse prov. Tuija Polso tai Arttu Kallio, puh. 06-5571060 tai email: apteekki@japo.fi.


ALAVUS

FARMASEUTTI tai nuori PROVIISORI Alavudelle (noin 50 km Seinäjoelta)
Vakituinen työsuhde tai kesätyö

Kaipaamme sinua asiakkaista välittävä, positiivisella otteella työhön suhtautuva farmaseutti tai nuori proviisori tai opiskelija farmaseutin oikeuksilla.

Tarjoamme nuorekkaan, rennon ja hyvän työilmapiirin, iloiset työkaverit ja asiakkaat. Käytössäsi ovat parhaat työkalut, pD3 ja varastoautomaatti Rowa, kotihoidon ja palvelukotien yhteydenpidon hoidamme Easymedin kautta. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun. Vastuualueet ja ammattitaitosi kehittämisen voimme muokata kiinnostustesi ja yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Tuemme sinua työssäsi kaikin tavoin, myös asunnon hankinnassa voimme avustaa. Kesätöiden ajankohdan ja työajan voimme joustavasti sopia. Katso apteekin Facebook, Instagram tai nettisivut alavudenapteekki.fi

Kyseessä on vakituinen kokoaikainen tai osa-aikainen työ, aloittaa voit sopimuksen mukaan viimeistään syksyllä. Myös määräaikainen kesätyö on mahdollinen.

Soittele tai lähetä hakemus apteekkari Sirkka Pihlanne 050 3238480, sirkka.pihlanne@apteekit.net


ASKOLA

Proviisori, tervetuloa Askolan apteekkiin apteekinhoitajaksi apteekkarin vaihdoksen ajaksi.
Mikäli omaat reippaan Puuha-Pete -työmoraalin, pidät asiakaspalvelusta ja hallitset normit,
olet juuri oikea henkilö. Saat vastuullisen ja itsenäisen työpaikan sekä arvokkaan rivin CV:hen.
Apteekki sijaitsee vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja on auki arkisin klo 9-17.
Tarjolla on mukavat asiakkaat, vapaat viikonloput ja rehdit työkaverit. Työt voit aloittaa elokuussa tai
sopimuksen mukaan.
Soita 019 663 0091 tai laita CV: minna.tiittanen@apteekit.net


ESPOO

FARMASEUTTEJA TAI FARMASEUTIN OIKEUDET OMAAVIA OPISKELIJOITA TAPIOLAN APTEEKKIIN KAUPPAKESKUS AINOAAN

Haemme iloiseen joukkoomme lisävahvistusta erityisesti iltoihin ja viikonloppuihin.
Olethan reipas, itsenäinen ja oma-aloitteinen. Tarvittaessa opastamme pd3-järjestelmän. Hyvä suomen kielen taito on välttämätön, englantia tarvitaan päivittäin.
Apteekkimme on avoinna joka päivä ja sijaitsee viihtyisässä ja turvallisessa kauppakeskus Ainoassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Saat työpaikan lisäksi mukavat työkaverit ja välittävät esimiehet.

Jos olet etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse:
tapiola.espoo@apteekit.net
Lisätietoja saat soittamalla: Tapiolan apteekki 09-4520130 proviisorit Sanna ja Soile


ESPOO

Haussa operatiivinen johtaja apteekki Elixiriin Espooseen Leppävaaraan!
Sinä proviisori, joka haluat ottaa vastuuta ja tulet toimeen ihmisten kanssa, tämä paikka voi olla juuri sinulle.
Kykenet johtamaan sekä ihmisiä että apteekin toimintaa. Et tarvitse välttämättä apteekkikokemusta, koska työparinasi on farmaseuttisen työn taitava toinen proviisori.
Et hätkähdä kiiretilanteita etkä yllättäviä tapahtumia (yhtäkkiset sairastumiset, tietoliikennekatkokset, lumen luonti oven edestä etc) etkä myöskään pitkää päivää reseptitiskissä, vaan tartut ripeästi toimeen.
Et istu apteekin takahuoneessa, vaan olet asiakkaiden ja henkilökunnan keskellä toimintaa johtamassa.
Vastineeksi saat tulostesi mukaisen palkan, mukavan työympäristön ja kivat työkaverit.
Apteekki on auki vuoden jokaisena päivänä: arkisin 8.30-21.00, lauantaisin 10.00-18.00 ja sunnuntaisin 12.00-18.00, arkipyhät 12-15/18.00, ja apteekissa on PD3 apteekkiohjelma.
Toivon, että aloittaisit viimeistään 1.8.2022.
Hakemukset voi lähettää info@apteekkielixir.fi ja tehtävästä voi kysellä lisää apteekkari Annika Tuominen-Kallandilta puh 040 8360854.


ESPOO

ESPOON KESKUSTAN APTEEKKI

Etsimme farmaseuttia tai proviisoria osa-aikaiseen työhön sekä kesäksi kokoaikaiseksi tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Työpäivät järjestyvät joustavasti tilanteesi huomioiden.

Jätä yhteystietosi ja CV:si sähköpostitse proviisori Olli Åmanille olli.aman@apteekit.net. Voit myös soittaa 09 5422 1230.

Apteekki sijaitsee Espoontorin kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme avoinna arkisin 8-20, lauantaisin 9-18 ja sunnuntaisin 12-16.

Käytössämme on Salix, Procuro, Presto ja Fixu-varastoautomaatiorobotti. Ei haittaa vaikka sinulla ei olisi Salix-kokemusta, perehdytämme järjestelmän käytön.


ESPOO

PROVIISORI VIHERIN APTEEKKIIN

Harkitsetko siirtymistä apteekkityöhön? Jos olet proviisori, jolla on esimieskokemusta ja työskentelet esimerkiksi lääketeollisuudessa tai muissa lääkehuollon tehtävissä, mutta haluat siirtyä apteekkiin ja hakea omaa apteekkilupaa, tarjoamamme paikka voisi sopia sinulle.

Viherin apteekki hakee proviisorin vanhempainvapaan ajaksi proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen 31.3.2024 asti. Aiempi apteekkikokemus ei ole välttämätön. Meillä opit monipuolisesti kaikki apteekin prosessit.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista ja palveluhenkistä asennetta sekä hyviä tiimityötaitoja.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: heli.kokkonen@apteekit.net
Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla apteekkari Heli Kokkoselle o. 040 748 0583.


ESPOO

Espoon 9. Espoonlahden apteekissa on tarjolla näköala- ja vaikutuspaikka PD3-järjestelmän hallitsevalle sekä tietotekniikasta ja apteekin uusista digitaalisista palveluista, mm. Treet-mobiilisovelluksesta, kiinnostuneelle farmaseutille tai proviisorille. Hakemukset ja tiedustelut apteekkari Mika Vidgren mika.vidgren@apteekit.net.


ESPOO

Pirteyttä työpäiviisi, tule meille Sellon apteekkiin!!

Sellon apteekissa Espoossa on eletty muutosten vuotta.

Tervetuloa mukaan uuden kehittämiseen, reipas farmaseutti tai jo farmaseutin oikeudet saanut proviisoriopiskelija!

Apteekkimme tekniset valmiudet ovat nykyajassa, toiminnoissa menemme vahvasti eteenpäin! Tavoitteenamme on luoda vahvaan lääkehoitojen osaamiseen pohjaava toimintamalli, jossa pyrimme monipuoliseen yhteistyöhön muun terveydenhuollon kanssa omalla hyvinvointialueellamme.

Lääkehoitojen arviointiosaamiseen ja monipuoliseen lääkeneuvontaan nojaavan asiakaspalvelun saaminen käytännöksi on tavoitteemme. Sen toteuttamiseen tarvitsemme lisää farmaseutteja!

Jos koet, että olet juuri tällainen vahvaan oman työsi kehittämiseen pyrkivä alamme ammattilainen, Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan monipuoliseen kehitykseen! Meillä pystyt luomaan itsellesi uusia ammatillisia kehityspolkuja ja etenemään urallasi.

Lisäbonuksena meillä on farmaseuttien räätälöity työaika, 7 h/päivä + pidennetyt ruokatauot ja lounassetelit. Ja tietenkin loistava ja kiitetty yhteishenki!

Tuntitöitä on tarjolla myös opiskelijoille, joilla on farmaseutin tutkinto suoritettuna. Opiskelijoiden uusia ajatuksia otamme mielellämme vastaan, pääsisit työyhteisössämme vaikuttamaan tulevaisuuden apteekin kehittämiseen!

Apteekin sijainti Leppävaarassa, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella helpottaa töihin tuloa.

Tulethan mukaan tähän kehitykseen!


Lämpimin terveisin, Eeva Savela, Apteekkari, Kliinisen farmasian dosentti, YTM

Ota yhteyttä:

Apteekkari Eeva Savela: eeva.savela@apteekit.net, puh.040-7209123

Proviisorit Mirva Vaskela-Heikkinen: sellon.apteekki@apteekit.net puh. 098492550


ESPOO

Proviisori - Kiltakallion Apteekki, Espoo

Proviisori, tervetuloa vahvistamaan tiimiämme!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä todelliseksi avoapteekin huippuosaajaksi. Pääset tutustumaan apteekin esihenkilön työnkuvaan laaja-alaisesti ja vaikuttamaan koko tiimimme yhteiseen tekemiseen. Voit olla jo kokeneempi konkari tai vasta urasi alkumetreillä. Tärkeintä on asenne! Oletko valmis laittamaan itsesi likoon kanssamme?

Toivomme sinulta positiivista otetta ja halua tarttua toimeen. Innostut asiakaspalvelusta, olet myyntihenkinen ja haluat kehittää apteekin toimintaa kanssamme asiakaslähtöisesti. Me puolestamme olemme valmiita kehittämään ammattitaitoasi ja auttamaan sinua polullasi apteekin asiantuntijana. Tavoitteenamme on muodostaa kehittyvä työyhteisö, joka tukee työntekijöidensä hyvinvointia.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Jos kiinnostuit, täytä hakulomake osoitteessa https://kiltakallionapteekki.fi/rekry/ 30.4.2023 mennessä ja liitä mukaan CV. Täytämme paikan heti tiimiimme sopivan hakijan löydyttyä. Tiedustelut: apteekkari Mikko Lähdevuori sekä johtava proviisori Minna Lähdevuori, p. 029 3700 380.

Apteekkari Mikko Lähdevuori ja johtava proviisori Minna Lähdevuori


EURA

Euran apteekki hakee proviisoria hoitovapaan sijaiseksi 30.9.24 asti.

Voit olla valmistumassa oleva proviisori tai alalla jo pidempään töitä tehnyt. Paikka sopii myös sinulle, jos haluat hankkia apteekkikokemusta tulevaa apteekkarin uraasi varten. Työt voisit aloittaa 1.8.23. tai myöhemmin.

Tärkeimpänä työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelun johtaminen. Tulisit tekemään kiinteää yhteistyötä apteekkarin kanssa ainoana proviisorina.

Meillä on kivat työajat, sillä apteekki on avoinna arkisin 9-18 ja la 9-14. Sunnuntait ovat aina vapaana. Lauantaivuoro tulee noin kolmen viikon välein ja ”iltavuoro” 18 asti noin kaksi tai yksi kertaa viikossa.

Apteekissa toimitetaan noin 140 00 reseptiä, joista 45 000 annosjakelua.

Meillä on mukavat asiakkaat ja osaavat farmaseutit. Maxxilla tehdään töitä. Työsuhde-etuihin kuuluu lounas apteekille toimitettuna ja lauantaista saat seitsemän tunnin palkan.

Mikäli innostuit proviisorin tehtävästä, niin ota yhteyttä apteekkari raija.kaitila@apteekit.net tai 050-5051160.


FORSSA

Hei farmaseutti tai proviisori! Forssan Vanhassa apteekissa olisi vakituinen paikka Sinulle, positiivisesti ja innostuneesti työhön suhtautuvalle ammattilaiselle. Arvostamme työpanostasi kilpailukykyisin eduin ja meillä on viihtyisät ja toimivat tilat Forssan Prismakeskuksessa. MaxX -apteekkiohjelmisto ja Fixu varastoautomaatti toimivat työvälineinä. Palveluumme kuuluvat myös Videoapteekki ja Remomedi noutolokerikko toiminnat.
Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksesi 31.10.2022 mennessä eija.lilja@forssanvanhaapteekki.fi.


FORSSA

Olisitko sinä etsimämme proviisori mukavaan työyhteisöömme?

Forssan Keskusapteekki hakee proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla joko vastavalmistunut tai jo pidemmän aikaa alalla ollut proviisori.
Meillä pääsisit tekemään esimiestyötä monipuolisesti, ja samalla myös kehittymään apteekkiurallasi. Olemme joustavia työn aloittamisessa. Myös palkkaus on neuvoteltavissa.
Apteekkimme sijaitsee valoisissa ja uusituissa työtiloissa Prismakeskuksessa.
Forssa on kaunis puistokaupunki, jossa on hyvät palvelut ja luonto- ja liikuntaharrastusmahdollisuudet lähellä.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron työpaikasta lisää.
Apteekkari Kati Leino, p. 050 349 6947 tai p 03 422 2835.
Työhakemukset sähköpostitse: kati.leino@apteekit.net

Tervetuloa iloiseen joukkoomme Forssan Keskusapteekkiin!

Forssan Keskusapteekki hakee proviisoria ja farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen.

Meillä pääset tekemään tiimityötä mukavien työkavereiden kanssa uusissa apteekkitiloissa. Apteekkimme on uusi, valoisa ja kehittyvä apteekki Prismakeskus Forssassa. Etsimme joukkoomme asiakaspalvelun ammattilaista, jolla on halu kehittyä ja kehittää. Olet innostunut, oma-aloitteinen ja asiakaspalvelusta pitävä terveydenhuollon ammattilainen. Proviisorina toimit esimiehenä, ja vastaat apteekin johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä työyhteisön kanssa. Farmaseuttina työsi on monipuolista ja vaihtelevaa, asiakaspalvelun lisäksi olisit mukana myös osana annosjakelutiimiämme.

Käytössämme on MAXX-apteekkiohjelma. Kuulumme myös Avainapteekkiketjuun.

Forssasta on hyvät kulkuyhteydet esim. Turkuun, Tampereelle, Hämeenlinnaan ja Helsinkiin. Luonto- ja liikuntaharrastusmahdollisuudet ovat lähellä.

Lisätietoja työtehtävistä saat apteekkari Kati Leinolta p. 050 349 6947.
Lähetä työhakemuksesi 28.2.2023 mennessä kati.leino@apteekit.net

https://www.forssankeskusapteekki.fi/

Työpaikan osoite: Tapulikuja 6, 30100 Forssa (Prismakeskuksen ravintolamaailman vieressä)


HAMMASLAHTI

Proviisorille töitä ensin Pyhäselän ja sitten Niinivaaran apteekissa.
Pyhäselän apteekki etsii proviisoria apteekkarin vaihdoksen ajaksi Pyhäselkään – luvassa hoitomääräys. Kun vaihdos on saatu päätökseen, niin työ jatkuu Niinivaaran apteekissa. Vaikka apteekit ovat hyvin erikokoiset, niin molemmat sijaitsevat Joensuussa, käytössä on pd3 ja seurana mukavat työkaverit.

Soita, tule käymään tai laita sähköpostia, niin kerron meistä enemmän. Riitta Aalto-Setälä, riitta.aalto-setala@apteekit.net 0407169511


HARJAVALTA

Harjavallan apteekki hakee vakituiseen työsuhteeseen reipasta farmaseuttia tai proviisoria.

Harjavalta sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Keski-Satakunnassa.

Käytössämme on MAXX-järjestelmä, Rowa-varastoautomaatti ja kuulumme Avainapteekkeihin. Aikaisempaa kokemusta kyseisistä järjestelmistä et kuitenkaan tarvitse. Meillä voit kehittää taitojasi hoitokoti-, annosjakelu-, verkkoapteekki- tai some- tiimeissä.

Tarjolla on mm. loistava työporukka, joustavat työajat ja hyvät koulutusmahdollisuudet.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:
apteekkari Minna Lang, minna.lang@apteekit.net, 040 5185048 tai erikoisproviisori Sanna Räntilä, proviisori.harjavalta@apteekit.net, 02 5311 500


HARTOLA

Tule kokeilemaan millaista apteekkityö on maalaisapteekissa! Todennäköisesti et pety! Meillä on farmaseutille tai proviisorille työpaikka noin 5 kuukauden ajaksi esim. syyskuusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Myös lyhyemmät jaksot tai osa-aikaisuus sopii. Kyseessä asiakaspalvelua tai tilanteen mukaan järjestyy myös koneellista annosjakelua tai laatutyötä. Tiedustelut apteekkari Minna Itkonen 03-716 1205 tai minna.itkonen@apteekit.net


HAUKIPUDAS

Farmaseutti/proviisori, liity mukavaan työporukkaamme Haukiputaalle !
Etsimme työntekijää toukokuun alusta tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuus työskennellä joko koko- tai osa-aikaisesti.
Palvelemme asiakkaita uudehkoissa tiloissa Haukiputaan keskustassa hyvien yhteyksien päässä Oulusta. Sivuapteekkimme sijaitsee Kellossa myös vastikään uudistetuissa tiloissa.
Palvelemme asiakkaita molemmissa toimipisteissä ma-la, sunnuntaisin ja arkipyhinä apteekit on suljettu.
Käytössämme on mm. pd3-apteekkijärjestelmä, ISO-Fixu-varastoautomaatti ja Easymedi. Työterveydestämme huolehtii Mehiläinen lääkäritason palveluin.

Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi niin me kerromme lisää meistä !

Raija Svala-Rimo, apteekkari, gsm 040-718 9473
raija.svala-rimo@apteekit.net
tai
Mikko Holopainen, proviisori, puh. 08 - 546 1102
mikko.holopainen@apteekit.net


HELSINKI

Farmaseutti tai proviisori Arabianrannan apteekkiin
Haemme Arabianrannan apteekkiin farmaseuttia tai proviisoria ensisijaisesti kokopäivätyöhön, mutta myös muusta työajasta voidaan sopia. Arvostamme innostusta asiakaspalvelutyöhön, aktiivista työotetta, tiimityötaitoja sekä myönteistä asennetta. Proviisorilla arvostamme lisäksi innokkuutta asiakaspalvelun johtamiseen ja tukemiseen. Voit olla kokeneempi proviisori, vasta valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa. Koulutamme sinut työhön. Apteekkimme sijaitsee Kauppakeskus Arabiassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Meillä on loistavat työkaverit ja toisiaan tukeva työyhteisö sekä mukavat aukioloajat (ark. 9-20, la 9-18). Työsuhde-etuina on mm. lakisääteisyyden ylittävä työterveys ja Smartum liikunta/kulttuurisetelit. Yhteydenotot apteekkari Janne Mikkola, p. 09-8689160 tai 040 526 0360, sähköposti janne.mikkola@apteekit.net


HELSINKI

Ruoholahden Ässäapteekissa Helsingissä vastavalmistuneelle proviisorille vakituinen paikka. Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella S-marketin yhteydessä. Toimenkuvaasi kuuluu esimiestehtävät, asiakaspalvelun toiminnasta huolehtiminen ja apteekkarin sijaistaminen tarvittaessa. Yhteydenotot ja hakemukset ansioluetteloineen Apteekkari Minna Uusitalo (Minna.Uusitalo@apteekit.net) puh.029 1700780

Ruoholahden Ässäapteekissa Helsingissä vakituinen paikka kokoaikaiselle farmaseutille tai vastavalmistuneelle proviisorille. Jos olet innokas asiakaspalvelija ja kiinnostunut tarttumaan haasteisiiin, voit olla etsimämme henkilö. Meillä on käytössä Maxx-järjestelmä ja sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella S-marketin yhteydessä Metroaseman läheisyydessä. Meillä on joustavat työajat, ja niistä voidaan sopia erikseen. Apteekilla käytössä kiinteistön kuntosali. Ruokakauppa ja kuuluisa Kaisan kahvila sijaitsee vieressä. Haemme myös farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa ilta- ja viikonlopputyöntekijää mukavaan työporukkaan
2-3 iltaa viikossa.
Lisätiedot ja hakemukset Apteekkari Minna Uusitalo (minna.uusitalo@apteekit.net) puh.029 1700 780


HELSINKI

Käpylän apteekki etsii farmaseuttia/farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa tuntitöihin. Meillä on kiva työporukka ja työvuorotoiveita kuunnellaan tarkasti. Olemme avoinna arkisin klo 8-19 ja lauantaisin klo 9-16. Työt voisi aloittaa sopimuksen mukaan.

anne.hietala@kapylanapteekki.fi tai 09791335


HELSINKI

Steissin Apteekki toimii Helsingin ydinkeskustassa, kansainvälisessä toimintaympäristössä Helsingin päärautatieasemalla uudistetuissa ja valoisissa toimitiloissa.
Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun.

Haemme joukkoomme aktiivista ja hyvää asiakaspalvelua sekä apteekin henkilökuntaa ja tiimihenkeä arvostavaa proviisoria. Kyseessä on perhevapaan sijaisuus syksylle 2023 asti, mahdollisesti pidempään.

Arvostamme apteekkiproviisorina hankittua työkokemusta. Proviisorin toimenkuvaan on kuulunut mm. asiakaspalvelun johtaminen, varastohallintaan, laatuun ja tietosuojaan liittyvät tehtävät sekä lääkitysturvallisuusvastaavan tehtävät. Tarvittaessa toimit myös apteekkarin sijaisena.

Lähtökohtaisesti työ on osa-aikainen, mutta kokoaikatyö on myös neuvoteltavissa. Työt voi aloittaa joustavasti, mutta mielellään lokakuussa. Jos olet kiinnostunut, lähetä vapaamuotoinen portfoliosi sähköpostitse nina.sevon-vilkman(at)apteekit.net


HELSINKI

Helsingin Apteekki Bulevardiassa farmaseutille tuntityötä KESÄLLE 2023. Sijaitsemme aivan ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Apteekissamme on MAXX-järjestelmä, johon tarvittaessa koulutamme. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.
Hakemukset ja yhteydenotot:
puh. 09 6940088 / 0405799184
victor.mihailov@apteekit.net


HELSINKI

Runebergin Apteekissa Etu-Töölössä on avoinna proviisorin sijaisuus 31.12.2023 asti.

Voit olla vastavalmistunut, kokenut konkari tai paluumuuttaja apteekkityön pariin. Apteekissa on annosjakelua ja käytössämme on pd3. Perehdytämme Sinut osaamistarpeiden mukaisesti työtehtäviin, ja toimimme myös Helsingin yliopiston opetusapteekkina.

Lisätiedot ja hakemukset: apteekkari Suvi Loikkanen, suvi.loikkanen@apteekit.net, puh. 09 4366560


HELSINKI

Johtava proviisori – Lauttiksen Apteekki, Helsinki

Etsimme Lauttiksen Apteekkiin johtavaa proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Apteekki sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa kauppakeskus Lauttiksessa, johon pääsee helposti julkisilla liikenteellä kuten metrolla. Lauttiksen apteekista toimitetaan yli 150 000 reseptiä vuodessa. Toteutamme laajasti myös yksityisten sairaaloiden ja hoivatoimijoiden lääkehuoltoa.
Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän modernissa ja kasvavassa apteekissamme kilpailukykyisin ehdoin. Esihenkilönä pääset johtamaan ja kehittämään toimintaamme näköalapaikalta monipuolisesti sekä asiakastyössä että henkilöstön, prosessien ja talouden johtamisessa.
Voit olla jo kokenut tekijä tai urasi alkupäässä hakemassa uusia haasteita. Olet tavoitteellinen ja itsenäinen tiimityöskentelijä, jolla on kyky sekä keskittyä että toteuttaa asioita laaja-alaisesti. Olet yrittäjähenkinen, idearikas ja rohkea. Pystyt hahmottamaan asioita kokonaisvaltaisesti, nautit esihenkilötyöstä ja johdat esimerkillä.
Työyhteisössämme johtaminen ja asiantuntijuus kuuluvat tiiviisti yhteen. Tiimissämme on 30 osaavaa ja sitoutunutta ammattilaista, joiden kanssa on miellyttävä tehdä töitä. Yksi tärkeistä tehtävistäsi on tiimisi tukeminen, sujuvien toimintamallien kehittäminen ja onnistumisen mahdollistaminen.
Meillä olet tärkeä osa kiinnostavaa ja kehittyvää yritystä, jonka toiminta on vahvalla pohjalla niin talouden kuin arvojenkin osalta. Toimintakenttämme monipuolisuus ja ammattimaisuuden taso antavat vahvan pohjan ja hienot mahdollisuudet alan huippuammattilaisena kehittymisessä.
Vastaan mielelläni kysymyksiisi. Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen risto.holma@lauttasaarenapteekki.fi 15.6.2023 mennessä. Täytämme paikan heti tiimiimme sopivan hakijan löydyttyä.
Tiedustelut: apteekkari Risto Holma, puh. 0400 605 208


HELSINKI

FARMASEUTTI/PROVIISORI MUNKKINIEMEN APTEEKKIIN

Munkkiniemen apteekki etsii reipasta ja asiakaspalvelusta innostuvaa farmaseuttia tai proviisoria tai proviisoriopiskelijaa. Voit aloittaa meillä heti tai sopimuksen mukaan.

Sijaitsemme Munkkiniemen terveysaseman vieressä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Apteekkimme on avoinna arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 9-15, sunnuntaisin ja juhlapyhinä olemme suljettu.

Asiakaspalvelun lisäksi meillä on mahdollista päästä tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, mm. koneellista annosjakelua, verkkoapteekkipalvelua sekä markkinointia.

Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä, Procuro sekä hoitokotitilauksissa Easymedi.

Yhteydenotot apteekkari Liisa Kärkkäinen p. 0503446762 tai sähköpostitse liisa.karkkainen@apteekit.net


HELSINKI

Farmasistille töitä Apteekki Medenassa

Apteekki Medena Helsingin Itiksessä hakee farmaseuttia osa- tai kokoaikaiseen työhön. Huomioimme myös farmasian opiskelijoiden sekä proviisorien hakemukset.

Itäkeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Meille on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä, ja autolla liikkuville on tarjolla oma maksuton henkilökunnan parkkialue. Olemme vilkas kauppakeskusapteekki ja palvelemme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä.

Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja Procuro, joiden hallintaan koulutamme tarvittaessa. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Meillä työskentelyssä parasta on hyvä yhteishenki työporukan kesken ja mukavat asiakkaat. Tule mukaan iloiseen porukkaamme!

Lisätietoja antaa apteekkari Riikka Aahe puh. (09) 4152 2202 tai proviisori Inkeri Siltala puh. (09) 4152 2205. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla riikka.aahe@apteekkimedena.fi. Hakemukset ja mahdolliset yhteydenotot 10.8.2022 mennessä.


HELSINKI

Johtava Proviisori, Pakilan apteekki

Proviisori, kiinnostaako sinua apteekkarin ura? Haemme proviisoria, joka haluaa vastuulleen apteekin operatiivisen pyörittämisen.

Oletko jo muutaman vuoden apteekissa työskennellyt osaaja tiellään yrittäjäksi? Vai oletko mahdollisesti ennen apteekkiuraasi hankkinut kokemusta lääketeollisuudessa ja mietit uraa apteekkarina.

Tule meille Johtavaksi Proviisoriksi.

Apteekkarin uralle tähtäävä proviisori Marjukka Suomela: ”Pakilan apteekki on näköalapaikka, jossa apteekkari antaa vastuuta ja vapautta. Töihin on mukava tulla, työpäivän sisältö on aina monipuolinen ja antoisa. Ennen kaikkea täällä on tosi mukavat työkaverit ja kiva tehdä töitä”

Apteekkari Juho Pietilä: ”Meillä johtava proviisori vastaa apteekin päivittäisestä toiminnasta. Työ on ennen kaikkea ihmisten johtamista, niin että meillä kaikilla on täällä hyvä olla ja tehdä töitä.”

Johtava proviisori vahvistaa työnjohtoa ja asiakaspalvelua. Uuden proviisorin tehtäviin kuuluu mm. työ- ja tehtävävuorojen suunnittelu, itsehoitoryhmän vetäminen, asiakaspalvelun ongelmatilanteiden ratkominen ja vastuu päivittäisestä asiakaspalvelusta.

Palkkasi noudattaa alan sopimuksia. Pakilan apteekissa kuitenkin arvostetaan monipuolista osaamista ja hyvää typpiä. Tämä tarkoittaa joustavuutta palkkaluokkien suhteen, täällä sinulle tarjotaan korkeimman palkkaluokan mukaisia ansioita.

Pakilan apteekki on kasvava, yli 150 000 reseptiä vuodessa toimittava, oman alueensa johtava apteekki Pohjois-Helsingissä. Täällä 15 hyvää tyyppiä kohtaa asiakkaita arkisin klo 7–22 ja viikonloppuisin 9–22. Uutta hyvää tyyppiä odottaa mukavien ammattilaisten joukko, joka on hyvin innostunut ja sitoutunut auttamaan asiakkaitamme.

Jos kiinnostuit, kysy lisää: apteekkari Juho Pietilä, puh. 040-548 8040, tai johtava konsultti Masa Mannermaa, puh. 040-514 7840. Hakuaikaa on 26.5. asti, lähetä hakemuksesi: https://nordicprogress.teamtailor.com/jobs/2761802-johtava-proviisori-pakilan-apteekkiin.


HELSINKI

Maunulan apteekissa Helsingissä on tarjolla kokoaikaista ja/tai osa-aikaista työtä farmaseutille, proviisorille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle joustavasti, joko heti tai sopimuksen mukaan. Vakituinen, määräaikainen tai osa-aikainen työsuhde mahdollinen. Ei sunnuntaivuoroja, helpot kulkuyhteydet esim. Tuusulantieltä tai Kehä I:ltä ja pian myös uusi Raidejokeri. Käytössämme on PD3 –järjestelmä, tarvittaessa opastamme. Apteekki on avoinna arkisin 9-18, la 10-15.
Lisätiedot proviisori Päivi Forsman-Turja, 09-724 8543, tai apteekkari Juha Airio, 050-5959760 tai juha.airio@apteekit.net

Maunulan apteekissa Helsingissä on tarjolla kokoaikaista ja/tai osa-aikaista työtä farmaseutille, proviisorille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle joustavasti, joko heti tai sopimuksen mukaan. Vakituinen, määräaikainen tai osa-aikainen työsuhde mahdollinen. Ei sunnuntaivuoroja, helpot kulkuyhteydet esim. Tuusulantieltä tai Kehä I:ltä ja pian myös uusi Raidejokeri. Käytössämme on PD3 –järjestelmä, tarvittaessa opastamme. Apteekki on avoinna arkisin 9-18, la 10-15.
Lisätiedot proviisori Päivi Forsman-Turja, 09-724 8543, tai apteekkari Juha Airio, 050-5959760 tai juha.airio@apteekit.net


HELSINKI

Farmaseutti tai proviisori

Haemme täydennystä mukavaan työporukkaamme.

Helsingin Pitäjänmäen apteekissa on avoinna äitiysloman sijaisuus 31.12.2021 asti. Sijaisuus voi jatkua tämän jälkeen mahdollisesti myös hoitovapaan ajan. Aloitus joulukuussa tai sopimuksen mukaan.

Pitäjänmäen apteekkiin on helppo tulla eri puolilta pääkaupunkiseutua; apteekki sijaitsee Vihdintien varrella Konalassa kauppakeskus Ristikossa. Aukioloajat ovat ma-pe 9-19, la 10-16. Käytössä meillä on Maxx-ohjelma.


Tiedustelut ja yhteydenotot apteekkari Satu Lambert tai proviisori Linda Eldsbacka puh. 09-557 565 tai sähköpostitse satu.lambert@apteekit.net

Farmaseutti tai proviisori

Haemme täydennystä mukavaan työporukkaamme.

Helsingin Pitäjänmäen apteekissa on avoinna äitiysloman sijaisuus 31.12.2021 asti. Sijaisuus voi jatkua tämän jälkeen mahdollisesti myös hoitovapaan ajan. Aloitus joulukuussa tai sopimuksen mukaan.

Pitäjänmäen apteekkiin on helppo tulla eri puolilta pääkaupunkiseutua; apteekki sijaitsee Vihdintien varrella Konalassa kauppakeskus Ristikossa. Aukioloajat ovat ma-pe 9-19, la 10-16. Käytössä meillä on Maxx-ohjelma.


Tiedustelut ja yhteydenotot apteekkari Satu Lambert tai proviisori Linda Eldsbacka puh. 09-557 565 tai sähköpostitse satu.lambert@apteekit.net


HELSINKI

HELSINKI LAUTTASAAREN KIRKKOAPTEEKKI
PROVIISORI OPERATIIVISEN TOIMINNAN JOHTOON

Haluatko kokea kivijalka-apteekin tunnelman rautaisten asiantuntijoiden työyhteisössä?
Kaipaatko pienen työyhteisön mahdollisuuksia toimia laajasti erilaisissa tehtävissä?
Oletko kiinnostunut verkkoasioinnin ja -viestinnän kehittämisestä?

Olemme Lauttasaaren Vattuniemessä toimiva asiakaspalvelustaan ylpeä porukka. Ihanat vakioasiakkaamme ja eläinystävämme ilostuttavat päiväämme. Työyhteisömme toimii itsenäisesti kuitenkin toisiamme tukien. Arvomme ovatkin tyytyväinen asiakas, ammatillinen kehittyminen, positiivinen ja arvostava työilmapiiri sekä tuloksellisuus.
Ammattitaitoisessa joukossamme on kollegoja lukioikäisestä kokeneempiin työkavereihin. Toimimme opetusapteekkina ja panostamme oppilaan yksilölliseen ohjaukseen. Olemme auki arkisin 8:30-20 ja la 9-16. Käytämme MAXXia.

Proviisorimme jatkaessa urallaan eteenpäin, haemme uutta työkaveria vakituiseen työsuhteeseen.
Voit vaikuttaa työnkuvaasi ja voimme joustaa eri tehtävien osalta proviisoriemme vastuissa. Päätehtäväsi on operatiivisen toiminnan johtaminen ja aktiivinen asiakaspalvelu sekä lääkeneuvonta. Toimenkuvaasi voi lisäksi kuulua mm. Fimean määräyksien säännölliset tehtävät, verkkoapteekkivastuu, tietosuojavastaavan rooli, poikkeustilannevarautuminen, perehdytys, oppilaiden ohjaus ja koulutus, edustajatapaamiset, toiminnan kehittäminen.

Toimenkuvaasi voi kuulua myös esihenkilörooli, jos mietit apteekkarin uraa. Rakennetaan yhdessä sinua motivoiva kokonaisuus! Meillä on myös kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Toivomme sinulta monipuolista (muutaman vuoden) apteekkikokemusta. Mutta erityisesti toivomme, että olet kiva työkaveri!

Jos kiinnostuit, annan mielelläni lisätietoa ja kuulen ajatuksiasi eli voit soittaa: apteekkari Nina Isonen-Sjölund 040 7659629 ja lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi, CVn ja palkkatoiveesi 31.8.23 mennessä nina.isonen-sjolund@apteekit.net. Täytämme paikan, kun oikea henkilö löytyy.


HELSINKI

Kartoitamme jo mahdollista proviisoria ESPOOSEEN PERUSTETTAVAAN UUTEEN APTEEKIIMME. Työsuhde alkaisin arviolta keväällä/kesällä 2020.
Olet luonteeltasi positiivinen ja markkinointihenkinen tiimipelaaja. Nautit organisoinnista ja myös itsekin tekemisestä. Hienoa, jos sinulla on hallussasi myös koneellinen annosjakelu. Työt voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan.
Kysy rohkeasti lisätietoja. Apteekkari Kirsi Yritys, p.041-5069670, kirsi.yritys@gmail.com


HELSINKI

Haemme proviisoria tai farmaseuttia vakituiseen osa-aikaiseen (30 h/vko) työsuhteeseen Etelä-Haagan apteekkiin 2.1.2023 alkaen. Sinulla on myös mahdollisuus työskennellä Pikku Huopalahden sivuapteekissa. Voit olla joko kokenut konkari tai vastavalmistunut, me perehdytämme sinut taloon!

Tarjoamme paikan mukavassa työyhteisössä vaihtelevien työtehtävien parissa kilpailukykyisellä palkalla. Apteekkimme on auki arkisin 8.30-18 sekä lauantaisin 9-14 ja sivuapteekkimme on auki arkisin 9-18.

Tervetuloa mukaan! Lisätietoja antavat:

Apteekkari Mikko Käenmäki (mikko.kaenmaki@apteekit.net, 040-5580848 myös iltaisin) tai proviisori Heidi Knuutila (09-5872600)


HELSINKI

Tule proviisoriksi Itäkeskuksen apteekkiin!

Oletko kokenut proviisori ja haluat vaihtelua työnkuvaasi tai oletko työurasi alussa? Tässä sinulle hieno mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaasi ja kehittyä monipuoliseksi osaajaksi osana tsemppaavaa työyhteisöämme.

Meillä Itäkeskuksen apteekilla työyhteisön monimuotoisuus, erilaisuuden kunnioittaminen ja työntekijöiden yhdenvertaisuus ovat perusarvoja. Arvostamme avoimuutta, yhdessä tekemistä, työtovereiden auttamista arjen haasteissa ja kannustamista työssä kehittymisessä, mikä luo perustan työssäjaksamiselle. Haluamme myös sinun jakavan yhteiset arvomme ja viihtyvän meidän ja asiakkaittemme kanssa!

Etsimme vakituiseen, kokoaikaiseen tai halutessasi osa-aikaiseen, työsuhteeseen proviisoria, jolla on positiivisen empaattinen ote asiakaspalveluun ja ihmisten kohtaamiseen sekä innostusta apteekkityöhön.

Arvostamme kokemusta esihenkilötyössä ja päivittäisjohtamisessa. Voit kasvattaa osaamistasi ja vastuutasi myös tekemisen myötä ja tarjoamme siihen tukea. Oppimisinnokkuus on meillä valttia! Kerro osaamisestasi, kiinnostuksen kohteistasi ja toiveistasi urakehityksen (hoitomääräykset), työajan ja työnkuvan osalta.

Olemme avoinna ma-pe 8-21 ja la-su 10-18. Sijaitsemme julkisen liikenteen solmukohdassa metron, linja-autoaseman ja pikaraitiotien vieressä ja meillä on reilusti autopaikkoja henkilökunnalle.

Käytössämme on IsoFixu robotti, pd3- ohjelma ja isot rauhalliset taustatilat koulutuksille ja tiimipalavereille. Työterveyshuolto Itiksen Terveystalolla. Kerromme lisää henkilöstöeduista.

Laita hakemuksesi ja CV minna.maenpaa@apteekit.net ja soita minulle rohkeasti, niin kerron lisää ja sovitaan tapaamisesta. Kerro myös palkkatoiveesi. Aloitusaika sovittavissa joustavasti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Terveisin, Apteekkari Minna

Minna Mäenpää p. 040 0699303, minna.maenpaa@apteekit.net


HELSINKI

Tuoreelle proviisorille määräaikainen työ vuoden loppuun asti tarjolla Flemarin apteekissa (muutamme lokakuussa kauppakeskus Triplaan). Työnkuvana olisi olla mukana valmistelemassa muuttoa Triplaan ja avauksen jälkeen olla aktiivisesti mukana asiakaspalvelussa ja mukana ratkaisemassa alkuvaiheessa tulevia yllätyksiä, haasteita varmasti riittää! Työsuhde alkaisi mahdollisimman pian.
Jos herätti kiinnostusta, ota yhteyttä,
Ari Sojakka, 097745620 tai ari.sojakka@gmail.com


HELSINKI

Kontulan apteekki hakee palvelukseensa proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Työaika (90-115 h/3 vkoa) sopimuksen mukaan.
Olemme MAXX-apteekki hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Hakemukset liitteineen 29.9.23 mennessä sähköpostilla: pasi.korhonen@apteekit.net


HELSINKI

Työaika kokoaikainen tai mikäli haluat niin osa-aikaisuudestakin voidaan neuvotella.

Työyhteisön ilmapiiri saanut meillä suurta kiitosta, eli TERVETULO Jakomäen apteekkiin! Apteekissa pd3-ohjelma. Aukioloaikamme inhimilliset, ark. 8.30-19 ja la 9-15.

tiina.tuononen@apteekit.net
040 555 3333


HELSINKI

Helsinki Pukinmäen apteekki hakee reipasta proviisoria osa-aikaiseen työhön esimerkiksi 3 päivää viikossa. Farmaseutinoikeudet omaava proviisoriopiskelija kävisi hyvin myös. Pukinmäen apteekki on hyvien yhteyksien päässä kehä 1:sen ja juna-aseman vieressä, lähellä Viikkiä. Olemme uusissa tiloissa uuden S-marketin yhteydessä. Työnkuva on monipuolinen. Toiveena on, että olet myyntihenkinen ja voisit toimia kampanjavastaavana. Joonas.jaaskelainen(at)apteekit.net , 050 530 9490

Osa-aikaista farrmaseutin töitä esim 1-3 päivää viikossa ja lauantaivuoroja silloin tällöin. Järjestelmämme on pd3.
Myös firman kautta työskentelevät ovat tervetulleita
Aukioloajat meillä on hyvät ark 8-19 ja la 9-17

Pukinmäen apteekki on hyvien yhteyksien päässä kehä 1:sen ja juna-aseman vieressä, lähellä Viikkiä. Helppo tulla junalla, bussilla, autolla, pyörällä. Olemme uusissa tiloissa uuden S-marketin yhteydessä. Laita rohkeasti hakemusta.
Joonas.jaaskelainen(at)apteekit.net , 050 530 9490


HELSINKI

HELSINKI
PROVIISORI
Pasilan apteekki Pasilan asemalla Triplan kauppakeskuksessa etsii kokopäiväistä proviisoria, opintovapaan sijaiseksi 01.2025 asti. Keskeisin osa työtä on apteekin prosessien johtaminen ja farmaseuttinen tuki henkilökunnalle. Toimenkuvaa voidaan järjestellä toisen proviisorin kanssa molemmille parhaiten sopivaksi.
Aloitus syys-lokakuussa tai sopimuksen mukaan.
Soita ja kysy lisää 09 868 9240/ Sari Kallioinen, hakemus palkkatoivomuksen kera 24.9.2023 mennessä sari.kallioinen@pasilanapteekit.fi


HELSINKI

Hei! Haluaisitko liittyä todella mukavaan ja tehokkaaseen työyhteisöömme ja tulla työskentelemään modernissa ja viihtyisässä apteekissamme kauppakeskus Eastonissa Helsingin Itäkeskuksessa? Apteekkimme on avoinna ma - pe 9 - 21, la 9 - 19 ja su 10 - 18

Tarjolla on farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle tuntitöitä loppusyksystä 2021 alkaen sopimuksen mukaan. Joulukuussa 2021 ja talvilomien 2022 aikana mahdollista tehdä enemmänkin tunteja, esimerkiksi 90 tuntia / 3 viikkoa. Vuorot voidaan sopia ja toteuttaa joustavasti. Meillä on käytössä MAXX -apteekkiohjelmisto, ja meille pääsee helposti Viikistä! Ole reipas ja ota heti yhteyttä!

Apteekkari Seija Mannermaa, seija.mannermaa@apteekkieaston.fi , puh 040 480 50 60 tai proviisori Paula Karlsson, paula.karlsson@apteekkieaston.fi, puh 09 343 50 60


HELSINKI

APTEEKINHOITAJA MERIHAAN SIVUAPTEEKKIIN

Etsimme reipasta farmaseuttia/proviisoria apteekinhoitajaksi Merihaan sivuapteekkiin vakituisesti. Aloitus hutikuun alussa tai sopimuksen mukaan.
Olemme pieni lämminhenkinen paikallisapteekki hyvien kulkuyhteyksien äärellä Merihaan sydämessä. Haemme palvelualtista ja vastuullista farmasian ammattilaista hoitamaan sivuapteekkia. Apteekinhoitajan työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja pääset vaikuttamaan sivuapteekin toimintaan itsenäisesti. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 9-17.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö ja kiinnostuit tehtävästä, otathan yhteyttä: Apteekkari Minna Weckström, p.045-3512121, minna.weckstrom@apteekit.net


HELSINKI

SIVUAPTEEKIN HOITAJA, Pajamäen sivuapteekki, Helsinki.
Haemme farmaseuttia tai proviisoria Pajamäen sivuapteekin hoitajaksi. Sivuapteekki sijaitsee Pitäjänmäen vieressä keskellä noin 2000 asukkaan Pajamäkeä. Perille pääsee helposti linja-autoilla 25 ja 201 sekä Raide-Jokerilla sen valmistuttua. Viime vuonna reseptejä toimitettiin yhteensä noin 38 000, joista 16 000 oli annosjakelua. Meillä on uudet siistit tilat ja MAXX-järjestelmä. Aukioloaikamme ovat: ark 10-18, la 10-15, sunnuntait suljettu.
Myönteinen asenne ja asiakaspalveluhenkisyys vievät jo pitkälle. Jos lisäksi taidat itsenäisen työskentelyn ja omaat ongelmanratkaisukykyä, kuulostat etsimältämme henkilöltä. Annosjakeluosaaminen on plussaa.
Toivoisimme, että voisit aloittaa työt elokuun alussa, mutta tästä voidaan sopia.
Ota rohkeasti yhteyttä apteekkariin (sebastian.forssell@apteekit.net) tai proviisoriin (jaana.rintakoski@ruoholahdenuusiapteekki.fi) tai puhelimitse 020 144 2300

FARMASEUTTI, Ruoholahden Uusi Apteekki, Helsinki.
Haemme farmaseuttia mukavaan porukkaamme Ruoholahden uuteen apteekkiin. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi konkari. Meillä on uudet siistit tilat, MAXX-järjestelmä ja Rowa-varastorobotti. Meille on helppo tulla esim. metrolla tai bussilla ja parkkitilaakin on runsaasti. Aukioloaikamme ovat: ark 8-20, la 10-18, sunnuntait suljettu.
Ota yhteyttä: ruoholahdenuusiapteekki@apteekit.net tai 020 144 2300 (proviisori Jaana Rintakoski tai apteekkari Sebastian Forssell)


HELSINKI

Oikea käsi hakusessa Vuosaaren UUTEEN apteekkiin! Voit olla nuori tai vanha, pitkä tai pätkä, mutta intohimonasi on apteekin liiketoiminta ja asiakkaiden palveleminen. Meillä työskennellään uudella tavalla ja uudistutaan koko ajan.

Hakemuksen ja CV:n voit laittaa sähköpostiini 30.6.22 mennessä: minna.pappila@vuoapteekki.fi

Farmaseuttimme muuttaa maalle, joten tarvitsemme Vuosaaren UUTEEN apteekkiin, VuoApteekkiin, työntekijä farmaseuttisiin tehtäviin. Käytössämme MAXX-apteekkijärjestelmä. Palvelemme ma-pe klo 9-19 ja la klo 10-16. Olemme pieni ja pirtsakka apteekki, jossa tehdään asiakaspalvelutyötä suurella sydämellä.
Meillä maksuton parkkialue ja Kehä III lähellä. Runkolinjan 560 pysäkki noin 100m päässä.
Tervetuloa nuoreen joukkoomme mukavien pohjoisvuosaarelaisten pariin.
Lähetä CV ja hakemus: minna.pappila@vuoapteekki.fi tai soita p.0104067180.


HIMANKA

Himangan apteekki etsii farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen. Aloitus voi olla aiemmin tai myöhemmin ja voit tehdä kokoaikatyötä tai osa-aikatyötä sopimuksen mukaan.

Meillä työtehtävät ovat monipuolisia kuten asiakaspalvelua, annosjakelua sekä hoitokotien ja palveluspisteiden tilauksia. Työnkuva sisältää myös työskentelyä sivuapteekillamme Lohtajalla, joka on 11 km päässä Himangalta.

Käytössämme on Maxx apteekkijärjestelmä. Aukioloaikamme ovat mukavat; arkena 9-17 pääapteekki ja 9-16.30 sivuapteekki sekä la 9-13 pääapteekki. Meillä on kiva työyhteisö ja leppoisat asiakkaat. Meillä on myös mahdollisuus työpaikkalounaaseen.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä apteekkari Ulla Maliseen p. 050 597 3079 tai sähköpostilla ulla.malinen@apteekit.net


HUITTINEN

VAKITUINEN PROVIISORI HUITTISTEN APTEEKKIIN
Haemme proviisoria vakituiseen työsuhteeseen
syys- tai lokakuusta alkaen tai sopimuksen mukaan, myös osa-aikaista työtä hakevat huomioidaan.
Voit olla hyvän työkokemuksen omaava tai hiljattain valmistunut tai valmistuva, tärkeintä on, että olet toimeentarttuva ja sinulla on aktiivinen ja positiivinen työote sekä asiakaspalveluun että toiminnan kehittämiseen ja lähiesimiehenä toimimiseen.
Meillä sinua odottaa monipuolinen työnkuva, josta voit kysellä lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse.
Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja
IsoFixu-varastoautomaatti.
Kuulumme Avainapteekkeihin.
Tervetuloa täydentämään joukkoamme!
Hakemukset 28.8. mennessä:
martina.jons-kari@seutuposti.fi
puh. 040 7373241


HUMPPILA

Apteekki Humppilan Lasi hakee kesälomasijaiseksi farmaseuttia/farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa tai vastavalmistunutta proviisoria noin kahdeksi kuukaudeksi kesä-elokuun aikana tai sopimuksen mukaan. Humppila on hyvien yhteyksien varrella n. tunnin matkan päässä Tampereelta tai Turusta sekä n. 1,5 tuntia Helsingistä.
Apteekki sijaitsee kesäisin vilkkaassa kauppakeskus Humppilan Lasissa valtatie 2-varrella. Olemme avoinna ma-pe 9-17.30, la 10-15 ja su 12-15. Käytössämme on MAXX-apteekkiohjelma.
Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Jani Mäntylä jani.mantyla@apteekit.net tai puh. 040 5562476


HYRYNSALMI

Haemme proviisoria Hyrynsalmen apteekkiin vakituiseen työsuhteeseen lokakuun alusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Hyrynsalmi sijaitsee Kajaanista noin 70 kilometriä pohjoiseen. Hyrynsalmi ja Kainuu tarjoavat hyvät puitteet luontoharrastajalle, paikkakunnalla sijaitsevasta Ukkohallan rinnekeskuksesta löytyy mahdollisuuksia kesä- ja talviaktiviteeteille eikä Hossan kansallispuistokaan ole kaukana.
Hyrynsalmen apteekki toimii nykyaikaisissa tiloissa S-Marketin yhteydessä 5-tien varrella. Apteekissa on käytössä MAXX-järjestelmä ja apteekki on avoinna ma-pe 9-17 ja lauantaisin 9-14. Työhön sisältyy jonkin verran työvuoroja myös Ristijärven sivuapteekissa.
Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja asiakaspalveluasennetta. Lisäksi arvostamme kokemusta koneellisesta annosjakelusta.
Jos kiinnostuit tehtävästä, otathan yhteyttä: apteekkari Eeva-Liisa Niemi p. 040 7167489 tai eeva-liisa.niemi@apteekit.net


HÄMEENKYRÖ

Hei sinä proviisori, proviisoriopiskelija tai farmaseutti! Haluatko edetä urallasi ja saada arvokasta työkokemusta apteekinhoitajana? Tarjolla Jämijärven apteekissa apteekinhoitajan paikka huhti-toukokuusta syksyyn apteekkarinvaihdoksen ajaksi. Ota yhteyttä apteekkari Milja Mikkolainen 040- 74 22 680 ja kysy lisää.


HÄMEENLINNA

-

-


HÄMEENLINNA

Apteekki Tavastila toimii Hämeenlinnan keskustassa uusissa, avarissa ja valoisissa tiloissa Kauppakeskus Tavastilassa. Käytössämme on pd3 -apteekkijärjestelmä. Apteekki on avoinna arkisin klo 8.30-19 ja lauantaisin klo 9-16. Suuren osan toiminnastamme muodostaa annosjakelu- ja muiden lääkkeiden toimittaminen hoivakoteihin.
Etsimme nyt joukkoomme farmaseuttia tai nuorta proviisoria. Tarjoamme mielenkiintoisia, monipuolisia ja haastavia tehtäviä ja hyvät työsuhde-edut. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet oma-aloitteinen, ripeä mutta huolellinen ja kykenet toimimaan tehokkaasti ajoittain kovankin paineen alla. Sinulla on tilannetajua ja hyvä asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Koneellisen annosjakelun osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Myös kesätyö on mahdollinen.
Lisätietoja tehtävästä antaa apteekkari Kirsi Myllynpää, puh. 010 328 2824.


HÄMEENLINNA

TULE TÖIHIN AULANGON APTEEKKIIN!

Haemme uudistuvaan Aulangon apteekkiin farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen! Voit työskennellä koko- tai osa-aikaisesti ja aloittaa työn heti tai sopimuksen mukaan.

Aulangon apteekki sijaitsee Hämeenlinnassa K-Supermarket Hätilän yhteydessä lähellä rautatieasemaa hyvien junayhteyksien päässä. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti. Olemme avoinna ma-pe klo 8.30-19 ja la 9-16, joten pyhät ovat vapaita.

Haluamme kehittää ja uudistaa toimintaamme jatkuvasti. Tähän toiminnan kehittämiseen pääsisit uutena työntekijänä mukaan. Arvostamme ennen kaikkea reipasta asennetta ja innostusta asiakaspalvelutyöhön ja toiminnan kehittämiseen. Voit olla myös vastavalmistunut, me opastamme sinut apteekkityöhön. Meillä on mukava ja rento työporukka, joka tulee hyvin toimeen keskenään ja johon uusien työntekijöiden on helppo liittyä.

Soita tai laita viestiä, niin jutellaan tarkemmin: apteekkari Tuula Teinilä p. 0405313728 tai tuula.teinila@apteekit.net.


HÄMEENLINNA

TIIRIÖN apteekissa PROVIISORIN paikka avoinna! Tehtävä on ainakin aluksi määräaikainen syyskuun 2023 loppuun saakka. Jos olet vasta valmistuva niin tule hankkimaan kokemusta ja kehittymään tehtävissäsi apteekkialan osaajaksi.

Apteekkimme on tunnettu hyvästä palvelusta ja mukavasta porukasta. Arvostammekin iloista ja palveluhenkistä asennetta, vastuullisuutta, yhteistyökykyä sekä reipasta otetta asiakaspalvelutyöhön. Apteekkikokemus on eduksi mutta sinun ei tarvitse olla valmis osaaja tai järjestelmätaitaja. Meillä saat hyvän perehdytyksen.

Tiiriön apteekki palvelee moottoritien varrella Prismakeskuksessa avarassa ja valoisassa liiketilassa. Käytössämme on Pd3-järjestelmä sekä muut modernit työkalut. Myös verkkokauppa www.tiirionapteekki.fi
Annosjakelupalvelua meillä ei tällä hetkellä ole. Lääkevalmistus on ulkoistettu sopimusvalmistajalle.
Apteekki on avoinna ma-pe 9-20 ja la 9-17.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää: apteekkari Timo Mäenpää p. 040-8220855 timo.maenpaa@apteekit.net


HÄMEENLINNA

Farmaseutti tai nuori proviisori, tule töihin Jukolan apteekkiin Hämeenlinnaan!

Hämeenlinnassa Jukolan apteekissa on vakituinen työpaikka farmaseutille tai proviisorille. Toimimme moderneissa tiloissa S-marketin yhteydessä ja meillä on käytössä Pd3-järjestelmä. Apteekki on avoinna arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-16.

Tule osaksi mukavaa työporukkaa! Voit olla vastavalmistunut tai kokenut, pääasia on asenne; iloinen, positiivinen, asiakaspalvelusta pitävä henkilö sopii meidän porukkaan.

Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin: Apteekkari Sami Hallenberg (010 3228320,
040 5931356), sami.hallenberg@apteekit.net


IKAALINEN

Ikaalisten apteekissa on avoinna määräaikainen työpaikka aktiiviselle, asiakaspalveluhenkiselle proviisorille. Työ voi alkaa heti, mutta viimeistään 1.8.19

Lisätietoja: apt. Annamari Hakala 040 5100933 tai annamari.hakala(at)apteekit.net


ILOMANTSI

Huipputyyppi haussa!

Ilomantsin apteekki etsii reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen, mutta osa-aikainenkin työaika on neuvoteltavissa.

Apteekissamme pääset tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Toivomme sinulta rentoa ja positiivista asennetta. Käytössämme on pd3-järjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme tarvittaessa. Apteekkimme on avoinna arkisin 9-17 ja lauantaisin 9-14.

Laita viestiä tai soita, kerron mielelläni lisää.
apteekkari Miia Toropainen, miia.toropainen@apteekit.net, p. 013 314 501


IMATRA

Muutamme marraskuussa uuteen liiketilaan Citymarketin yhteyteen ja tarvitsemme lisää farmaseuttista henkilökuntaa. Tarjoamme töitä farmaseutille, farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle tai proviisorille heti tai sopimuksen mukaan. Työsuhteesi voi olla osa-aikainen tai kokoaikainen oman tarpeesi mukaan.

Hyvä asiakaspalvelu on meille ykkösasia. Palvelemme asiakkaitamme myös verkkoapteekin kautta sekä tarjoamme koneellista annosjakelupalvelua. Työtehtäviä räätälöidään mielenkiintosi mukaan, esim. onko vahvuutesi some-, annosjakelu- tai markkinointiosaaminen.

Kehitämme apteekkimme toimintaa koko työyhteisön voimin ja tarjoamme työntekijöillemme kouluttautumismahdollisuuksia sekä vastuualueita oman
ammatillisen mielenkiinnon mukaan.

Apteekissamme on hyvä työilmapiiri ja mukavat työtoverit. Hakijoissa arvostammekin asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista asennetta ja hyvää työtoveruutta.

Työvuorotoivomusten suhteen olemme joustavia ja sunnuntaisin sekä arkipyhinä apteekkimme on suljettu. Aukioloajat uudessa paikassa ovat ma-pe 9-19 ja la 9-16.
Käytössä meillä on Maxx-ohjelma, Fixu-varastorobotti, EasyMedi tilausohjelma hoivakotien tilauksiin.

Henkilökunnan työssä jaksamista tuetaan, saat käyttöösi laajan terveysvakuutuksen sekä liikunta-/hyvinvointiedut (epassi-flex). Käytössämme on tulospalkkio, jossa osa apteekin tuloksesta jaetaan vakituisessa työsuhteessa oleville työntekijöille rahallisina bonuksina. Muista lisätä myös palkkatoiveesi hakemukseen, erityisosaamisesta palkitaan.

Tule nyt työkaveriksemme ja saat 1000 € allekirjoituspalkkion.

Kerromme mielellämme lisää: apteekkari marja-leena.mielonen(at)apteekit.net
proviisori jerry.ryhanen(at)apteekit.net,
lisätietoja: www.imatrankoskenapteekki.fi, p.05-5411770


INKOO

Inkoon apteekissa on avoinna hoitovapaan sijaisuus farmaseutille tai proviisorille tammikuun 2024 loppuun asti, mahdollisesti pidempäänkin. Toivomme, että pääsisit aloittamaan mahdollisimman pian tai kesän aikana. Meillä on mahdollisuus työskennellä joustavasti joko osa- tai kokoaikaisesti Sinun toiveesi työajasta- ja vuoroista huomioiden. Apteekissamme on käytössä Pd3, jonka käyttöön perehdytämme tarvittaessa.
Inkoo on eloisa kesäkunta meren äärellä, kätevän matkan päässä esim. pääkaupunkiseudulta. Työaikamme ovat inhimilliset; palvelemme arkisin klo 9-18 ja la 9-15 uusissa, valoisissa tiloissa S-marketin yhteydessä. Palvelemme mukavia asiakkaitamme suomeksi ja ruotsiksi. Tässä siis oiva tilaisuus päästä harjoittelemaan ruotsin kielen taitoasi. Tärkeintä on avoin asenne ruotsin kieltä kohtaan. Tervetuloa iloiseen Inkooseen, mukavaan ja rentoon työyhteisöön! Lisätietoja ja yhteydenotot: Apteekkari Monica Strandvall 050-4343847 monica.strandvall@apteekit.net, Proviisori Outi Saksi outi.saksi@apteekit.net 09-2211218


ISOJOKI

Haemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikatyötä, mutta työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikatyönä. Apteekilla on kolme toimipistettä. Pääapteekki sijaitsee Isojoella ja sivuapteekit Karijoella ja Honkajoella. Käytössämme on Pd3 ja Procuro apteekkijärjestelmät ja kuulumme Laatuapteekkeihin. Apteekki on suljettu iltaisin, sunnuntaisin ja arkipyhisin. Tuemme henkilökunnan työhyvinvointia TYKY-setelein

Yhteydenottoasi odotellen, Catharina Skur puh 0405032892 tai catharina.skur@icloud.com www.isojoenapteekki.fi Facebook: Isojoen Apteekki


JOENSUU

Proviisorille töitä ensin Pyhäselän ja sitten Niinivaaran apteekissa.
Pyhäselän apteekki etsii proviisoria apteekkarin vaihdoksen ajaksi Pyhäselkään – luvassa hoitomääräys. Kun vaihdos on saatu päätökseen, niin työ jatkuu Niinivaaran apteekissa. Vaikka apteekit ovat hyvin erikokoiset, niin molemmat sijaitsevat Joensuussa, käytössä on pd3 ja seurana mukavat työkaverit.

Soita, tule käymään tai laita sähköpostia, niin kerron meistä enemmän. Riitta Aalto-Setälä, riitta.aalto-setala@apteekit.net 0407169511


JOENSUU

Reipas ja sympaattinen farmaseutti tai proviisori hakusessa Joensuuhun, Noljakan apteekkiin, kokoaikaiseen pestiin syyskuusta 2023 alkaen, mutta voidaan työajat neuvotellakin siulle sopiviksi. Me, ja asiakkaamme, arvostamme empaattista ja ammattitaitoista asiakaspalvelua. Apteekkimme on Pilkon citymarketin yhteydessä. Asiakaskuntamme on monipuolinen, vauvasta vaariin ja siltä väliltä. Työvälineemme ovat uudenaikaisia ja uudistumista ei pelätä. Yhdessä iloitaan onnistumisia ja harmitellaan mokailuja sekä otetaan niistä kaikista opiksemme. Henkilökunnan hyvinvoinnista pidetään monin tavoin huolta. Kysy lisää tai laita heti hakemusta! Apteekkari Marja Mikkonen, 0505185304, marja.mikkonen@apteekit.net


JOKIOINEN

Jokioisten apteekki
Proviisori tai farmaseutti, tule meille töihin!

Etsimme tiimiimme osa-aikaista proviisoria tai kokoaikaista farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Osa-aikainen työsuhde on myös mahdollista. Aloitus sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa 2022 tai tilanteesi mukaan. Voit olla kokenut konkari, vasta-alkaja tai siltä väliltä. Tärkeintä on persoona. Lähiapteekissa odottavat monipuoliset työtehtävät.

Jokioisten apteekki on maaseutuapteekki mukavilla aukioloajoilla ma-pe 9-18 ja la 9-14. Aukioloajat mahdollistavat tarvittaessa viikkovapaat.Jokioisille on hyvät kulkuyhteydet esim. Hämeenlinna, Tampere, Turku ja Helsinki.

Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Olemme muuttaneet huhtikuussa 2021 uusiin toimitiloihin Jokioisten uuden S-marketin yhteyteen.

Apteekkarina olen paikkakuntalainen ja sitoutunut kehittämään palveluja maaseudulla. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi kiinnostuksesi mukaan. Tule mukaamme kehittämään apteekkipalveluja.

Meillä on kivat työkaverit ja ilo työskennellä yhdessä!

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse:
susanna.maki@apteekit.net, jos kiinnostuit lähetä hakemuksesi 30.11.2021 mennessä.

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä puhelimitse: apteekkari Susanna Mäki p.050 5357554

Toivottavasti kuulemme sinusta!

Jokioisten apteekki
Farmaseutti tai proviisori, tule meille töihin!

Etsimme tiimiimme kokoaikaista farmaseuttia tai osa-aikaista proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Osa-aikainen työsuhde on myös mahdollista. Aloitus sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa 2022 tai tilanteesi mukaan. Voit olla kokenut konkari, vasta-alkaja tai siltä väliltä. Tärkeintä on persoona. Lähiapteekissa odottavat monipuoliset työtehtävät.

Jokioisten apteekki on maaseutuapteekki mukavilla aukioloajoilla ma-pe 9-18 ja la 9-14. Aukioloajat mahdollistavat tarvittaessa viikkovapaat .Jokioisille on hyvät kulkuyhteydet esim. Hämeenlinna, Tampere, Turku ja Helsinki.

Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Olemme muuttaneet huhtikuussa 2021 uusiin toimitiloihin Jokioisten uuden S-marketin yhteyteen.

Apteekkarina olen paikkakuntalainen ja sitoutunut kehittämään palveluja maaseudulla. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi kiinnostuksesi mukaan. Tule mukaamme kehittämään apteekkipalveluja.

Meillä on kivat työkaverit ja ilo työskennellä yhdessä!

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse:
susanna.maki@apteekit.net, jos kiinnostuit lähetä hakemuksesi 30.11.2021 mennessä.

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä puhelimitse: apteekkari Susanna Mäki p.050 5357554

Toivottavasti kuulemme sinusta!


JYVÄSKYLÄ

Jyväskylässä Kyllön apteekissa tarjolla töitä farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle kesälomien ajaksi. Työ on mahdollista aloittaa jo talvilomasijaisuudella.

Apteekissamme on koneellista annosjakelua ja lääkevalmistusta. Käytämme pd3-järjestelmää. Lisäksi meillä on Voionmaankadulla sivuapteekki.

Apteekkimme on avoinna ma-pe 8-19, la 10-16, su suljettu.

Lisätietoja antaa apteekkari Satu Rantakangas, p. 040-5184624. (satu.rantakangas@apteekit.net) ja proviisori Anna Matilainen p. 010 2716890 (Anna.Matilainen2@apteekit.net)


JÄMSÄNKOSKI

Jämsänkosken apteekki hakee asiakaspalveluhenkistä proviisoria vanhempainvapaan sijaiseksi. Työt voi aloittaa joustavasti, mutta mielellään viimeistään lokakuun alusta.

Työnkuva on monipuolinen ja vastuullinen, pääset toimimaan apteekkarin apuna apteekin kehittämisessä sekä johtamisessa hyvin kokonaisvaltaisesti. Apteekissa tehdään annosjakelua, käytössä on PD3, Procuro, Presto ja Easymedi.

Olemme kehittyvä eteen päin katsova työyhteisö, tarjoamme mukavat työajat ja viikkotyöaika on myös sovittavissa tilanteesi mukaan.

Apteekin aukioloajat ma - pe 9 - 18 ja la 9 - 15.

Kysy rohkeasti lisätietoja apteekkarilta tai proviisorilta!

Apteekkari
Tarja Luoma
tarja.luoma@apteekit.net, puh 040-8325132

Proviisori
Kaisu Qvist
kaisu.qvist@apteekit.net, puh. 020 780 9850 (Jämsänkosken apteekki)


JÄRVELÄ

Kärkölän apteekissa on paikka farmaseutille tai proviisorille. Voimme ottaa joustavasti toivomuksesi huomioon ja esim. osa-aikaisuus on mahdollista.

Apteekkimme sijaitsee Järvelän rautatieaseman välittömässä läheisyydessä Lahti - Riihimäki junaradan varrella. Palvelemme asiakkaitamme arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14.

Pienehkössä, rauhallisessa apteekissamme ehtii tehdä farmaseuttisen työn kunnolla sekä palvella kaikki mukavat asiakkaamme hyvin ja yksilöllisesti. Meillä pääset tekemään ja kehittämään laaja-alaisesti kaikkia farmaseuttisia tehtäviä toiveidesi mukaan ja yhdessä kannamme vastuun kaikista apteekin töistä. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä.

Paikka on mahdollista täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kysy lisätietoja p. 03 765 1235 tai 040 809 8599/Minna tai minna.heikkila@apteekit.net.


JÄRVENPÄÄ

PROVIISORI JÄRVENPÄÄHÄN

Järvenpään Sonaatti Apteekki hakee kasvavan apteekin vahvuuteen uutta PROVIISORIA vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme hakijalta asiakaspalveluasennetta ja valmiutta sekä tiimityöhön että itsenäiseen työskentelyyn ja lisäksi kykyä kantaa vastuuta. Kaikkea ei tarvitse osata ennestään, kunhan on innokkuutta oppia uutta. Olet motivoitunut ja kiinnostunut oman osaamisesi- ja apteekin kehittämisestä.

Käytössämme on uudet ja valoisat tilat Järvenpään Prisma-keskuksessa. Apteekki on saavutettavissa helposti niin julkisilla kulkuyhteyksillä (mm. Järvenpään juna-asema kivenheiton päässä) kuin autolla. Työssäsi on käytössä laadukkaat työvälineet sekä MAXX -apteekkiohjelma.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit avautuvasta tehtävästä, lähetä hakemuksesi sähköpostitse 15.4.2023 mennessä apteekkari Taina Sirkiä-Vuoriolle sähköpostiosoitteeseen taina.sirkia@apteekit.net. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa puhelimitse 0400 497 292.

JOHTAVA PROVIISORI JÄRVENPÄÄHÄN

Järvenpään Sonaatti Apteekki (www.jarvenpaansonaattiapteekki.fi) hakee kasvavan apteekin vahvuuteen JOHTAVAA PROVIISORIA vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme hakijalta asiakaspalveluasennetta ja valmiutta sekä tiimityöhön että itsenäiseen työskentelyyn ja lisäksi kykyä kantaa vastuuta. Kaikkea ei tarvitse osata ennestään, kunhan on innokkuutta oppia uutta. Olet motivoitunut ja kiinnostunut oman osaamisesi- ja apteekin kehittämisestä. Voit olla jo kokenut tekijä tai urasi alkupäässä hakemassa uusia haasteita.

Käytössämme on uudet ja valoisat tilat Järvenpään Prisma-keskuksessa. Apteekki on saavutettavissa helposti niin julkisilla kulkuyhteyksillä (mm. Järvenpään juna-asema kivenheiton päässä) kuin autolla. Työssäsi on käytössä laadukkaat työvälineet sekä MAXX -apteekkiohjelma.
Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit avautuvasta tehtävästä, lähetä hakemuksesi sähköpostitse 15.6.2023 mennessä apteekkari Taina Sirkiä-Vuoriolle sähköpostiosoitteeseen taina.sirkia@apteekit.net. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa puhelimitse 0400 497 292.


KAARINA

Hei Sinä farmaseutti, farmaseutin oikeudet omaava opiskelija tai proviisori! Haluatko työskennellä kesän ammattitaitoisten ja mukavien tyyppien kanssa Kaarinan apteekissa? Etsimme joukkoomme farmasistiä 1.6.-31.8.2023 väliselle ajalle. Apteekki on moderni suoratoimitusapteekki Kaarinan keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tänne on helppo tulla ympäristökunnista bussilla ja vieressä löytyy hyvin maksuttomia parkkipaikkoja. Olemme avoinna arkisin 8.30-19 ja lauantaisin 9-15, heinäkuussa 9-18 ja lauantaisin 9-15. Käytämme Maxx-apteekkijärjestelmää ja reseptitoimitusta helpottaa varastoautomaatti. Soita ja kysy lisää apteekkari Jaana Vartiaiselta tai proviisori Jenny Holländerilta, puh.nro 02 2738700 tai lähetä sähköpostia proviisorit@kaarinanapteekki.fi.


KAJAANI

Kajaanin Ykkösapteekki hakee proviisoria vakituiseen työsuhteeseen.
Tehtäviäsi ovat asiakaspalvelu, esimiestehtävät, työvuorojen suunnittelu, laatuun, tietosuojaan ja tietoturvaan liittyvät tehtävät, edustajatapaamiset ja tarvittaessa apteekkarin sijaisena toimiminen. Toivomme, että pidät asiakaspalvelusta ja olet kiinnostunut kehittämään ammattitaitoasi sekä työpaikkaasi. Arvostamme apteekkialalta sekä muilta aloilta kertynyttä työkokemusta, joka voidaan mahdollisuuksien mukaan ottaa huomioon työnkuvasi suunnittelussa. Apteekissamme työskentelee myös toinen proviisori, jonka kanssa työtehtäviä jaetaan.
Kajaanin Ykkösapteekki on nykyaikainen apteekki Kajaanin keskustassa. Käytämme Maxx-apteekkijärjestelmää ja reseptitoimitusta meillä helpottaa Rowa-varastorobotti. Olemme avoinna arkisin klo 8.30-21 ja la-su klo 10-18.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen riku.niemi@apteekit.net tai
soita apteekkari Riku Niemi p. 050 4915314


KALAJOKI

Farmaseutin kesäsijaisuus Kalajoella

Kalajoen 1. apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa touko-elokuulle 2023. Myös lyhyemmät jaksot otetaan huomioon.

Apteekkimme sijaitsee Kalajoen keskustassa ja olemme auki arkisin 8.30-18.00 sekä lauantaisin 8.30-14.00. Meillä on käytössä mm. MAXX-apteekkijärjestelmä ja Rowa-robotti.

Tervetuloa Kalajoelle mukavaan joukkoomme! Työajan ulkopuolella voit nauttia Kalajoen upeista hiekkasärkistä ja laadukkaista vapaa-ajan palveluista. Ihaile auringonlaskua merenrannalla, retkeile maalla tai merellä, golfaa, suppaile, seikkaile… Tekemistä löytyy jokaiseen makuun!

Yhteydenotot: apteekkari Tarja Kurikkala tarja.kurikkala@apteekit.net tai puh. 0103 214 460


KARKKILA

Proviisori, tule meille töihin ja kehittämään Karkkilan apteekkia!

Työsuhde voisi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Meillä on täällä apteekissa mukava porukka ja kivat asiakkaat. Kehitämme itseämme aktiivisesti kouluttautumalla. Apteekki on juuri remontoitu ja olemme pian vaihtamassa apteekkijärjestelmän Salixista pd3:een.
Apteekki on auki arkisin 9-20 ja lauantaisin 9-16.
Ota yhteyttä apteekkari Sari Westermarckiin p. 0400 273217 tai sari.westermarck@apteekit.net.


KEMIJÄRVI

Hei sinä luonnonrauhaa rakastava proviisori. Tule Suomen talvikaupunkiin 2022 Kemijärvelle huipputiimin vetäjäksi. Meillä on moderni ja kaunis apteekki ja innokas työporukka.
Kehitetään yhdessä lappilaista osaamista.
marjo.laevens@apteekit.net p. 0401952413


KEMPELE

Zeppelinin apteekki Kempeleessä hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Monipuolinen, kiva asiakaskunta, hyvä työporukka ja tekemisen meininki. Tule osaksi farmaseuttista tiimiämme, meillä pääset kehittämään osaamistasi ja erikoistumaan juuri sinua kiinnostaviin tehtäviin. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä, Rowa-varastoautomaatti ja pyöritämme myös pientä verkkokauppaa, www.zeppelininapteekki.fi
Soita ja kysele lisää, tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse merja.launonen@apteekit.net. Tiedustelut apteekkari Merja Launonen (040 739 3422) tai proviisori Jarkko Korpua (08 520 4025).


KEURUU

KEURUU

Hei farmaseutti tai proviisori!

Haapamäen sivuapteekillamme olisi sivuapteekin hoitajan (farmaseutti) sijaisuus tarjolla 30.11.2025 saakka
tai
Tervan pääapteekille haluaisimme töihin sinut vakituiseksi kokoaikaiseksi farmaseutiksi tai proviisoriksi.

Toivomme, että olet palvelualtis, reipas ja oma-aloitteinen ja kiinnostunut oppimaan uutta. Työn alkaminen voidaan sopia tilanteesi mukaan.

Haapamäen sivuapteekki on pieni sivuapteekki Haapamäen kylällä Keuruun keskustasta noin 15 km länteen ja palvelee asiakkaita ma-pe 9-16.30.

Tervan apteekki toimii keskeisellä paikalla Tervan liikekeskuksessa 2017 valmistuneissa liiketiloissa Keuruulla osoitteessa Tervantie 2, Keuruu.
Palvelemme Tervan apteekilla asiakkaita arkisin klo 9-19 ja lauantaisin klo 9-16 ja sunnuntaisin lepäämme.

Tule rohkeasti mukaan kivaan työporukkaamme.
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä apteekkari Mika Hynninen,
gsm 0503058254
sposti: mikapkhynninen@gmail.com


KIHNIÖ

Apteekkimme toiminnan laajenemisen myötä meillä on tarjota töitä asiakaspalveluhenkiselle farmaseutille tai proviisorille, vakituisella työsuhteella.

Käytössämme on MAXX apteekkijärjestelmä ja yhteistyötä hoitokotien kanssa runsaasti. Työajat ovat hyvin selkeät- apteekin aukiolot ovat arkisin klo 9-17, lauantaisin klo 9-12.


KIMITO

Vår provisor har fått ett eget apotek så vi söker en ny person till provisorstjänsten. Apoteket har flyttat till nya utrymmen i maj 2018, apoteket finns under samma tak som K-Supermarket Kompass. Vi använder oss av apoteksprogrammet Salix. För ett år sedan påbörjade vi också e-apotekverksamheten.
Vi söker en person med apotekserfarenhet,förmåga att samarbeta,en innovativ person som ivrigt deltar i kundbetjäningen. Av våra kunder är ca. 70% svenskspråkiga, vilket betyder att den person som söker tjänsten behöver behärska båda inhemska språken.
Till arbetsuppgifterna hör skolning, ansvar över dataskydd,upprätthållande av direktiv,utförande av inspektioner samt upprätthållande av e-apoteket.
Kimitoön är en naturskön ö med intressanta besöksmål och ett mångsidigt utbud av tjänster.
Om du blev intresserad välkomnar vi dig varmt till vårt glada gäng!
Kontakta apotekare Kaisa Rauhala via e-mail kaisa.rauhala@apteekit.net


Proviisorimme on lähdössä omaan apteekkiin ja meillä vapautuu proviisorin paikka. Apteekkimme on muuttanut uusiin tiloihin toukokuussa 2018 K-supermarket Kompassin yhteyteen. Käytössä on Salix-apteekkijärjestelmä. Olemme aloittaneet verkkoapteekkitoiminnan vuosi sitten.
Haemme apteekkikokemusta omaavaa, yhteistyökykyistä, asiakaspalvelusta innostunutta ja innovatiivista henkilöä.
Asiakkaistamme n. 70 % on ruotsinkielisiä, joten hakijan on hallittava molemmat kotimaiset kielet.
Tehtäviin kuuluu mm. koulutus, tietosuojavastaava, asiakaspalvelu, toimintaohjeet, tarkastukset, verkkoapteekin hallinnointi.

Kemiö on luonnonkaunis saari, missä on mielenkiintoisia luontokohteita ja monipuoliset palvelut.
Jos kiinnostuit niin hae lämminhenkiseen ja iloiseen joukkoomme !
Yhteydenotot apteekkari Kaisa Rauhala s-postitse kaisa.rauhala@apteekit.net.

Vi söker en farmaceut eller person med farmaceuträttigheter som sommarvikarie. Vi använder oss av apoteksprogrammet pd3. Av våra kunder är ca. 70% svenskspråkiga, vilket betyder att den person som söker tjänsten behöver behärska båda inhemska språken. Kimitoön är en naturskön ö med intressanta besöksmål och ett mångsidigt utbud av tjänster. Om det behövs hjälper vi till med att söka bostad. Om du blev intresserad välkomnar vi dig varmt till vårt glada gäng! Kontakta apotekare Kaisa Rauhala via e-mail kaisa.rauhala@apteekit.net
Haemme kesätöihin farmaseuttia tai henkilöä, jolla farmaseutin oikeudet. Käytössä on pd3-apteekkijärjestelmä. Asiakkaistamme n. 70 % on ruotsinkielisiä, joten hakijan on hallittava molemmat kotimaiset kielet.
Kemiö on luonnonkaunis saari, missä on mielenkiintoisia luontokohteita ja monipuoliset palvelut. Jos kiinnostuit niin hae lämminhenkiseen ja iloiseen joukkoomme !
Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.
Yhteydenotot apteekkari Kaisa Rauhala s-postitse kaisa.rauhala@apteekit.net.


KIRKKONUMMI

Tarvitsemme iloiseen joukkoomme farmaseuttia palvelemaan asiakkaita mieluiten sekä suomeksi että ruotsiksi. Ensisijaisesti haemmme kokoaikaista farmaseuttia, mutta myös muut työaikajärjestelyt ovaollisia
Apteekin auikoloajat mahdollistavat joustavat työajat.
Käytössä on pd3-järjestelmä sekä varastoautomaatti. Kuulumme Avainapteekiketjuun.
Lisätietoja antavat apteekkari Anders Karlsson anders(at)apotek.fi ja proviisori Maria Fernandez, maria.fernandez(at)apteekit.net tai 020 728 1890


KITTILÄ

Juuri nyt etsimme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai proviisoria Levin apteekkiin tulevaksi talvisesongiksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työrupeaman, hyväntuuliset ja osaavat työkaverit sekä ylivomaiset talviulkoilupuitteet. Kalustettu asuntokin on valmiina.

Kysy ihmeessä lisää!

Minna Loukusa, puh. 040 758 8059, minna.loukusa@apteekit.net
kittilanapteekki.fi


KLAUKKALA

Klaukkalan apteekki pääkaupunkiseudun välittömien kulkuyhteyksien päässä tarjoaa vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan proviisorille. Meillä on pätevä 20 henkilön työyhteisö. Työtehtäviin kuuluu ihmisten ja asioiden johtamista kuten esihenkilönä toimiminen, työvuorosuunnittelu, työtehtävien organisointi, tuotetilaukset, edustajien tapaamiset, projektityöskentely, johtoryhmätyöskentely ja apteekkarin lomien sijaisuus ja asiakaspalvelu. Proviisorin roolissa pääset kehittymään ja kouluttautumaan tiimin päivittäisjohtamisessa sekä ammatillisissa asioissa.
Arvostamme kokemusta apteekkialasta, hyviä IT-taitoja, paineensietokykyä, organisointikykyä ja tehokkuutta.
Klaukkalan apteekki on moderni aikaansa seuraava yritys, joka työllistää tällä hetkellä 10 farmaseuttia, 2 proviisoria, 3 assistenttia, 3 kosmetologia sekä opiskelijoita. Apteekissa on pd3 apteekkijärjestelmä, Rowa lääkeautomaatti, Remomedi-videoapteekki ja noutolokerikko. Apteekki kuuluu Suomen vanhimpaan Hyvän Mielen Apteekki Oy- apteekkiketjuun. Suosittu Hoitola Belladonna toimii apteekin tiloissa. Tutustu lisää www.klaukkalanapteekki.fi.
Apteekki tarjoaa kilpailukykyiset henkilökuntaedut. Asiakaspalvelu ja henkilökunnan työhyvinvointi on yrityksemme kaksi tärkeintä arvoa, joihin olemme yhdessä sitoutuneet.
Ota yhteyttä ja kysy lisää. Hakemus ja CV pikaisesti osoitteeseen anna-riitta.reinikainen@apteekit.net p. 050 4419533.
Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.


KOKEMÄKI

Kokemäen apteekissa on määräaikainen sijaisuus proviisorille / farmaseutille syyskuusta 2021 elokuun 2022 loppuun saakka.

Apteekki on muuttanut kesällä 2020 uusiin, toimiviin tiloihin S-marketin yhteyteen. Apteekissa on käytössä Maxx-järjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-14. Sivuapteekki Kauvatsalla palvelee ma, ke ja pe 9-15.

Tervetuloa mukavaan työyhteisöön!

Otathan yhteyttä, kerron mielelläni lisää.

Minna Huupponen
apteekkari

minna.huupponen@apteekit.net
p. 0405605972


KOKKOLA

Tervahovin Apteekissa Kokkolassa etsitään proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2023 asti. Aloitus sopimuksen mukaan. Toinen proviisorimme jää virkavapaalle. Työtehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen esimiestyö, tilaaminen ja asiakaspalvelu. Työtehtäviä voidaan sopia kiinnostustesi mukaan. Kokoluokaltamme olemme iso apteekki, jossa on yli 20 työntekijää. Ruotsinkielen osaamisesta on hyötyä, sillä Kokkola on kaksikielinen kaupunki.

Meillä on käytössä Maxx ja Rowa. Kuulumme Laatuapteekit-ketjuun.

Tervetuloa työskentelemään mukavaan joukkoomme!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: apteekkari Anu Nissilä (anu.nissila@apteekit.net tai 040-573 8533). Hakemukset mahdollisimman pian.


KOTKA

Tule töihin Kotkan Kauppatorin apteekkiin! Apteekki sijaitsee Kotkan keskustassa torin laidalla. Haemme joukkoomme farmaseuttia, farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa tai proviisoria. Avoinna on vakituinen kokoaikainen työsuhde, mutta osa-aikainen ja määräaikainenkin työsuhde on mahdollinen.

Työyhteisömme on pieni ja iloinen ja työilmapiiri on rento. Toivomme sinulta innostusta asiakaspalveluun, hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä ja osaavaa työskentelyä.
Tarjoamme sinulle mielenkiintosi mukaan monipuolisia työtehtäviä, kuten annosjakelua ja markkinointia.

Meillä on käytössä Maxx ja kuulumme Laatuapteekit-ketjuun.

Tarjoamme sinulle mm. kattavat työterveyspalvelut. Tervetuloa työyhteisöömme! Työt voit aloittaa vaikka heti tai sopimuksen mukaan.
Aukioloaikamme ovat ma-pe 8.30-18, la ja su 10-18.

Otathan yhteyttä proviisori Suviin tai apteekkari Kirsiin:
kauppatorinapteekki.kotka@apteekit.net, kirsi.simola@gmail.com tai puh. 05 210 8300
Kotkan 1. Kauppatorin apteekki
Kirkkokatu 10 48100 Kotka
kauppatorinapteekki.kotka@apteekit.net


KOTKA

Oiva-apteekissa Kotkassa kaivataan farmaseuttia tai nuorta proviisoria. Sijaitsemme Citymarketin yhteydessä ja meillä on uudet valoisat tilat. Muutimme Jumalniemeen reilut kaksi vuotta sitten ja toimintamme kasvaa. Olemme kovia suunnittelemaan ja myös tekemään. Tervetuloa kehittymään ja kehittämään apteekkiamme. Olemme koulutusmyönteisiä. Käytössämme PD3 sekä Remomedi videoapteekki. Hyvä ja kattava työterveyshuolto. Asunnon saannissa avustetaan, jos tulet kauempaa. Apteekki avoinna ma-pe 9-20, la 9-18 ja su 11-16. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan. Työtunnit, työn kesto sekä palkka ovat neuvoteltavissa. Ensijaisesti haemme vakituista, mutta lyhyemmät pestit käyvät myös.
Yhteydenotot apteekkari anne.sorri@apteekit.net 0400-445579 tai proviisori Riikka.pousi@apteekit.net


KOUVOLA

Oletko sinä etsimämme proviisori, loistavan työyhteisömme uusin jäsen?

Haemme Valtarin apteekkiin Kouvolaan proviisoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kouvola on mukava paikka asua ja harrastaa, palvelut ovat helposti saatavilla ja upea luonto lähellä. Kouvolassa on helppo käydä töissä vähän kauempaakin, esim. junalla pääset tänne Helsingistä reilussa tunnissa.

Toimimme Kauppakeskus Valtarissa Kouvolan keskustassa avarissa ja nykyaikaisissa tiloissa. Olemme avoinna arkisin klo 8-19 ja lauantaisin klo 9-16. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä. Kuulumme Hyvän Mielen Apteekit -ketjuun. Hyvällä mielellä palvelemme myös asiakkaamme ja kohtaamme työkaverit päivittäin. Työntekijöillemme on tarjolla kattavat työsuhde-edut.

Odotamme sinulta yhteistyökykyä, avarakatseisuutta ja intoa kehittää työyhteisöämme positiivisella otteella. Työnkuva on monipuolinen sisältäen asiakaspalvelua. Työsuhde alkaa elokuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi 13.6.2021 mennessä sähköpostitse anu.ikonen@apteekit.net. Puhelintiedustelut apteekkari Anu Ikonen p. 040 5565347

Sopisitko hyvän mielen farmaseutiksi?

Valtarin apteekki Kouvolassa etsii farmaseuttia tai uran alkuvaiheessa olevaa proviisoria vakituiseen työsuhteeseen maaliskuun alusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen, mutta osa-aikaisesta työajasta tai määräaikaisuudesta on mahdollista neuvotella.

Apteekkimme sijaitsee Valtarin kauppakeskuksessa Kouvolan keskustassa avarissa, valoisissa ja nykyaikaisissa tiloissa. Palvelemme ma-pe 8-19 ja la 9-16. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja työtämme helpottaa varastorobotti. Palvelemme asiakkaitamme myös verkkoapteekissa sekä Woltin kautta. Kuulumme Hyvän Mielen Apteekit -ketjuun. Hyvällä mielellä palvelemme myös asiakkaamme ja kohtaamme työkaverit päivittäin. Apteekkimme on tunnettu sydämellisestä palvelusta ja mukavasta työporukasta.

Tarjoamme mukavan ja joustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Vastuuta jaetaan kaikille oman mielenkiinnon tai erityisosaamisen mukaan. Työntekijöillemme on tarjolla kattavat työsuhde-edut.

Ota rohkeasti yhteyttä! Yhteydenotot apteekkari Anu Ikonen p. 040 5565347, anu.ikonen@apteekit.net


KOUVOLA

Proviisorille tarjolla vakituinen työsuhde Kouvolan uudessa apteekissa alkaen 1.6.21 tai sopimuksen mukaan! Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, inhimilliset ja joustavat työajat sekä mukavan, pienehkön työyhteisön. Jokapäiväistä työtämme helpottaa moderni pd3 apteekkijärjestelmä ja hoitokotien lääketilausten käsittelyä helpottaa EasyMedi -tilausjärjestelmä.

Kysy rohkeasti lisätietoja!

Apteekkari Helena Keski-Hynnilä
Kouvolan uusi apteekki
Kouvolankatu 22
45100 Kouvola
p. 05 5444 760


KOUVOLA

Kouvolan Salpa apteekki hakee proviisoria vakituiseen työsuhteeseen 1.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, hyviä tiimityötaitoja ja positiivista asiakaspalveluasennetta.
Meillä on käytössä pd3-apteekkijärjestelmä ja Rowa-lääkerobotti. Kuulumme Avainapteekkeihin.
Palvelemme joulukuusta lähtien uudessa liiketilassa Prismakeskuksessa.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

apteekkari Merja Poikala p. 0400658131, merja.poikala@apteekit.net

proviisori Sini Uutela p. 0102195921, sini.uutela@apteekit.net


KUHMO

KUHMON apteekki on olennainen osa kuhmolaisten terveys- ja hyvinvointipalveluja. Apteekkia on määrätietoisesti kehitetty ajan mukana vastaamaan alati muuttuviin tarpeisiin. Toimimme nykyaikaisissa tiloissa aivan Kuhmon ydinkeskustassa. Kuhmossa on upea luonto, erinomaiset harrastusmahdollisuudet ja kaupunki tunnetaan erityisesti monipuolisesta, kansainvälisestä ja korkeatasoisesta kulttuuritarjonnasta.

Kuhmon apteekki hakee vakinaiseen työsuhteeseen reipasta asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia. Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle palkan lisäksi mukavat työtoverit ja miellyttävät asiakkaat. Soita, lähetä sähköpostia tai poikkea juttelemaan. Huomaa, että kyseessä on päivätyö.

Tiedustelut: apteekkari Heikki Pitkänen 040-7040 130,
s-posti heikki.pitkanen@apteekit.net


KUORTTI

Hei farmaseutti tai proviisori! Tule työkaveriksi meille Pertunmaan apteekkiin! Apteekkimme sijaitsee vilkkaan 5-tien varrella Kuortin ABC-asemalla. Olemme pieni, ajanhengessä mukana oleva keskusteleva työyhteisö eikä töitä tehdä ollenkaan otsa rytyssä. Saat tehdä kaikkia apteekin töitä osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan mutta tärkeintä on, että pidät asiakkaista ja viihdyt asiakaspalvelussa. Eduksi on Maxx sekä somistus- ja someosaaminen.
Vaihtelua viikkoihin tuovat juhlapyhät, lomasesongit sekä kesällä Loma-Suomen syke.
Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde joustavalla aloituksella ja joustavilla mutta realistisilla ehdoilla.
Soittele työn ja työsuhteen tarkemmista tiedoista apteekille nroon 050 463 4063 tai Anna Maijalle nroon 040 556 0264 tai laita sähköpostia osoitteella pertunmaanapteekki@apteekit.net


KURIKKA

Asiakaspalvelusta pitävä proviisori saa töitä alkaen heti tai sopimuksen mukaan Kurikan apteekista. Itse aloitin Kurikassa apteekkarina 22.03.2022. Olemme palkanneet viime kevään jälkeen kaksi farmaseuttia, yhden proviisorin sekä yhden teknisen työntekijän. Juuri Sinä voit olla seuraava työkaverimme! Voit olla vasta-alkaja tai kokenut konkari, tärkeintä on oikea asenne: reipas ja positiivinen. Tarjoamme sinulle lähiapteekin monipuoliset tehtävät iloisessa ja osaavassa työyhteisössä. Työsuhde-etuna tänä vuonna mm. Smartumin liikunta -ja kulttuurietu ja/tai hierontaetu. Apteekin tiloja on juuri remontoitu (www.kurikanapteekki.fi / facebook), ja kehittäminen jatkuu yhä sekä tilojen että toimintojen osalta. Olemme avoinna joka päivä: ma-pe klo 8.30 – 19, la klo 8.30 – 15 sekä su ja pyhäpäivisin klo 11.00 – 14.00. Apteekkijärjestelmämme on MAXX, ja koneellista annosjakelua saa toteuttaa. Toimimme opetusapteekkina ja seuraava oppilas aloittaa keväällä 2023.
Kurikka sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, noin 30 kilometriä Seinäjoen keskustasta.
Tervetuloa mukavaan joukkoomme! Ota yhteyttä!
Lähetä hakemuksesi, johon olet liittänyt ansioluettelosi sähköpostilla Terhi Lähteelle: terhi.lahde@apteekit.net. Lisätietoja p. 050 378 6540 (Terhi Lähde, apteekkari).

Kaksi paikkaa avoinna! Asiakaspalvelusta pitävä farmaseutti ja/tai proviisori saa töitä alkaen heti tai sopimuksen mukaan Kurikan apteekista. Itse aloitin Kurikassa apteekkarina 22.03.2022. Olemme palkanneet viime kevään jälkeen kaksi farmaseuttia, yhden proviisorin sekä yhden teknisen työntekijän. Juuri Sinä voit olla seuraava työkaverimme! Voit olla vasta-alkaja tai kokenut konkari, tärkeintä on oikea asenne: reipas ja positiivinen. Tarjoamme sinulle lähiapteekin monipuoliset tehtävät iloisessa ja osaavassa työyhteisössä. Työsuhde-etuna tänä vuonna mm. Smartumin liikunta -ja kulttuurietu ja/tai hierontaetu. Apteekin tiloja on juuri remontoitu (www.kurikanapteekki.fi / facebook), ja kehittäminen jatkuu yhä sekä tilojen että toimintojen osalta. Olemme avoinna joka päivä: ma-pe klo 8.30 – 19, la klo 8.30 – 15 sekä su ja pyhäpäivisin klo 11.00 – 14.00. Apteekkijärjestelmämme on MAXX, ja koneellista annosjakelua saa toteuttaa. Toimimme opetusapteekkina ja seuraava oppilas aloittaa keväällä 2023.
Kurikka sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, noin 30 kilometriä Seinäjoen keskustasta.
Tervetuloa mukavaan joukkoomme! Ota yhteyttä!
Lähetä hakemuksesi, johon olet liittänyt ansioluettelosi sähköpostilla Terhi Lähteelle: terhi.lahde@apteekit.net. Lisätietoja p. 050 378 6540 (Terhi Lähde, apteekkari).


KUUSAMO

Tarvitsemme palvelukseemme proviisorin ja 1-2 farmaseuttia. Asiakaspalvelun lisäksi pääset osallistumaan apteekin kehittämiseen. Käytössämme on Maxx-järjestelmä. Olemme juuri muuttaneet, joten pääset loistaviin tiloihin töihin.
Ota yhteyttä apteekkari Kati Rantojaan, kati.rantoja@apteekit.net, 0405926120 tai apteekin numero 088442200


KUUSANKOSKI

Hei farmasisti - tervetuloa meidän joukkoon Kuusankosken Ykkösapteekkiin Kouvolaan!

Ovatko monipuolinen työnkuva ja vaihtelevat päivät sinulle tärkeitä? Jos esimerkiksi esihenkilön työt kiinnostavat, rakennetaan yhdessä työnkuvasta sinulle mieleinen. Meillä on mahdollista päästä tekemään myös annosjakeluun liittyviä tehtäviä. Kokeneelle henkilölle tarjoamme joustavat mahdollisuudet oman tehtävänkuvan muokkaamiseen, ja toisaalta uraa aloittelevalle henkilölle mielekkään tilaisuuden kehittyä apteekkialan ammattilaiseksi. Työntekijöiden viihtyminen on meille tärkeä arvo.

Miksi sinun kannattaa hakea töihin meidän apteekkiin?
1. Meillä on valoisat tilat ja nykyaikainen työympäristö. Apteekki sijaitsee Kuusaantorin kauppakeskuksessa.
2. Kattava työterveyshuolto yksityisessä lääkärikeskuksessa
3. Palkitut Kymijoen ulkoilureitit tarjoavat ihanaa virkistystä vapaa-ajalle.

Meillä on käytössä Pd3-järjestelmä. Jos järjestelmä ei ole sinulle vielä tuttu, opastamme sinut järjestelmän käyttöön.

Ota yhteyttä nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme jo yhteydenottoasi - tervetuloa meidän porukkaan!

Terveisin apteekkari Tapani Niskanen ja henkilökunta.
tapani.niskanen@apteekit.net
Puh. 0451267658

https://www.facebook.com/groups/38828048880/permalink/10160764877423881/


KÄRSÄMÄKI

VAKITUINEN TYÖ FARMASEUTILLE TAI PROVIISORILLE

Kärsämäen Apteekissa on tarjolla farmaseutille töitä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vaihtelevasti eli voit tehdä 3-6 päiväisiä työviikkoja ja nauttia välillä myös vapaa-ajasta. Toki kokoaikainen ja vakituinen työsuhde on ensisijainen vaihtoehto. Nuorelle proviisorille tarjoan tuutorointia esimiestyöhön, apteekinhoitoon sekä hoitomääräyksiä runsaasti. Meillä opit apteekin kaikki vastuualueet ja pääset ohjaamaan myös oppilaita. Työsuhteen aloitus elo-syyskuulla – tule vaikka vuodeksi opettelemaan proviisorin töitä työyhteisöön, jossa pipo ei kiristä ja töissä on hauskaa.

Olemme avoinna arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-15 (lauantaivuoro on keskimäärin joka 3. lauantai). Tarjoamme oikein ystävälliset ja auttavaiset työkaverit sekä ihanat asiakkaat. Maaseutuapteekissa voit kohdata asiakkaat aidosti ja palvella heitä yksilöllisesti. Meillä on myös koneellista annosjakelua ja käytämme pd3-ohjelmistoa ja Easymediä. Tiedustelut apteekkari Anu Töyräs, puh. 0440813821, anu.toyras@apteekit.net

VAKITUINEN TYÖ FARMASEUTILLE TAI PROVIISORILLE

Kärsämäen Apteekissa on tarjolla farmaseutille töitä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vaihtelevasti eli voit tehdä 3-6 päiväisiä työviikkoja ja nauttia välillä myös vapaa-ajasta. Toki kokoaikainen ja vakituinen työsuhde on ensisijainen vaihtoehto. Nuorelle proviisorille tarjoan tuutorointia esimiestyöhön, apteekinhoitoon sekä hoitomääräyksiä runsaasti. Meillä opit apteekin kaikki vastuualueet ja pääset ohjaamaan myös oppilaita. Työsuhteen aloitus elo-syyskuulla – tule vaikka vuodeksi opettelemaan proviisorin töitä työyhteisöön, jossa pipo ei kiristä ja töissä on hauskaa.

Olemme avoinna arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-15 (lauantaivuoro on keskimäärin joka 3. lauantai). Tarjoamme oikein ystävälliset ja auttavaiset työkaverit sekä ihanat asiakkaat. Maaseutuapteekissa voit kohdata asiakkaat aidosti ja palvella heitä yksilöllisesti. Meillä on myös koneellista annosjakelua ja käytämme pd3-ohjelmistoa ja Easymediä. Tiedustelut apteekkari Anu Töyräs, puh. 0440813821, anu.toyras@apteekit.net


LAHTI

Toinen proviisoreistamme sai apteekin, ja haemme nyt uusia haasteita etsivää proviisoria työyhteisömme täydennykseksi.
Lähiapteekki Syke toimii kauppakeskuksessa Lahden keskustassa, ja meillä on kaksi sivuapteekkia. Apteekin tilat on juuri uudistettu ja meillä on käytössämme ajantasaiset työvälineet. Työyhteisömme on mukava ja kehitysmyönteinen. Odotamme Sinulta positiivista otetta työhön, joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä Microsoft Officen hallintaa. Voit olla vastavalmistunut tai jo uraa tehnyt ammattilainen.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen s-postiin sirpa.peura@apteekit.net tai ota yhteyttä ja kysy lisää: apteekkari Sirpa Peura puh. 050-5679005 ja proviisori Petri Koljonen, puh. 03-882 960.

Hei farmaseutti ja proviisori!
Työtä tarjolla Lähiapteekki Sykkeessä Lahdessa!

Tervetuloa työskentelemään moderniin apteekkiin osaksi huippukivaa työyhteisöä! Tarjolla on hyvät työsuhteen edut ja perheystävälliset työajat. Työaikaan voit itse vaikuttaa – kokopäivätyö ja kaikki osaaikaisuuden variaatiot ovat mahdollisia. Meillä on toimiva täydennyskoulutus ja mahdollisuus kehittää omaa osaamista - esim LHA, LHKA ja johtamiskoulutukset ovat mahdollisia.

Kauppakeskuksessa sijaitsevalla apteekilla on kaksi sivuapteekkia, joten meillä pääset tutustumaan apteekkitoimintaan monenlaisessa ympäristössä! Apteekin tilat on hiljattain uudistettu ja meillä on käytössämme ajantasaiset työvälineet.

Odotamme Sinulta positiivista otetta työhön, yhteistyökykyä ja Microsoft Officen hallintaa. Voit olla vastavalmistunut tai jo uraa tehnyt ammattilainen.

Olemme apuna myös asunnon järjestämisessä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen s-postiin sirpa.peura@apteekit.net tai
ota yhteyttä apteekkari Sirpa Peuraan 0505679005 tai proviisori Petri Koljoseen 03-882 960 ja kysy lisää. www.lahiapteekkisyke.fi.


LAHTI

Meillä Holman apteekissa on mukava, tekevä ja osaava porukka ja nyt kaipaamme vahvistusta tähän loistavaan henkilökuntaamme. Voit olla jo paljon kokemusta omaava farmaseutti tai vastavalmistunut farmaseutti tai proviisori. Meillä pääset mukaan rentoon ja kannustavaan työyhteisöön. Vahvuuksiamme työyhteisönä ovat avoin työilmapiiri, osaava asiakaspalvelu sekä innostavat ja avuliaat työkaverit.

Apteekkimme sijaitsee Holman Prisman yhteydessä. Olemme avoinna arkisin 9-20, lauantaisin 9-17 ja sunnuntaisin 12-16. Käytössämme on Pd3-apteekkiohjelmisto, jonka käytössä tarvittaessa opastamme perusteellisesti. Etsimme kokoaikaista työntekijää vakituiseen työsuhteeseen mutta työtuntimäärästä voidaan neuvotella tarpeen mukaan. Työn aloitusajankohta on neuvoteltavissa.

Ole rohkeasti yhteydessä ja jutellaan lisää! Yhteydenottoasi odottaa proviisori Päivi Autio, 03 877680 tai paivi.autio@apteekit.net, tai apteekkari Jarmo Ovaskainen jarmo.ovaskainen@apteekit.net.


LAHTI

Proviisori tai farmaseutti, tule töihin mukavaan porukkaamme Salpausselän apteekkiin Lahteen.

Tarjolla on vakituinen työsuhde toukokuusta alkaen tai sopimuksen mukaan tai määräaikainen työsuhde huhti-syyskuun ajaksi, myös osa-aikatyö on mahdollista. Apteekkijärjestelmämme on Maxx ja työtämme helpottaa varastorobotti. Apteekki sijaitsee vilkkaalla liikepaikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta. Jos liikut työmatkasi omalla autolla, parkkipaikkamme ovat maksuttomia. Proviisorille järjestyy hoitomääräyksiä.

Odotamme sinulta iloista ja positiivista asennetta asiakaspalvelutyöhön sekä intoa oppia uutta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen ulla.henell@apteekit.net
Lisätietoja voit kysyä puh. 03 7534 255 tai 050 5316 323/ Ulla Henell


LAITILA

Farmaseutti tai proviisori Laitilan Uuteen apteekkiin
Haemme farmaseuttia tai proviisoria iloiseen joukkoomme ajalle 1.6.22-31.8.22. Apteekin aukioloajat ovat MA-PE 9-18 ja LA 9-15. Apteekkiohjelmana on Maxx ja varastoautomaattina Rowa. Apteekki on kauppakeskuksen yhteydessä 8-tien varrella. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 20.3.2022 mennessä osoitteeseen juha.jussila@apteekit.net. Annan mielelläni lisätietoja: apteekkari Juha Jussila p. 040 5018072.
Laitilan Uusi apteekki
p. 02 851333
Kauppakatu 3
23800 Laitila


LAPPEENRANTA

Lappeenrannan City apteekki hakee Farmaseuttia/proviisoria vakituiseen työsuhteeseen

Vakituinen työpaikka auki Lappeenrannan City apteekissa. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan, pikaisestikin.

City apteekki sijaitsee uusissa tiloissa keskellä Lappeenrantaa. Meillä on MAXX-apteekkiohjelma.
Aukioloajat ma-pe 9-18, la 9-15.

Meillä on tekemisen meininki. Tule rohkeasti mukaan pieneen joukkoomme. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!
Apteekkari Veijo Viitasaari veijo.viitasaari@apteekit.net (050-3769182)


LAPPI

Haemme Raumalle Lapin apteekkiin farmaseuttia/proviisoria iloiseen ja ahkeraan työporukkaamme. Tarjolla on kokopäiväinen ja vakituinen työ. Aloitus joustavasti sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa. Työajat ovat mukavat ja työnkuva monipuolinen. Toivomme sinulta positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyisyyttä. Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää sähköpostitse eija.pullinen@apteekit.net. Lisätietoja saa soittamalla 050 5479491/ apteekkari Eija Pullinen.


LAPUA

Haemme Lapuan 1. Lakeus apteekkiin proviisoria vakituiseen työsuhteeseen.
Odotamme sinun olevan innostunut, palveluhenkinen asiakaspalvelija ja esihenkilö, joka haluaa jatkuvasti kehittää itseään ja tukea henkilöstöä työssään yhdessä proviisoritiimimme kanssa.
Toivomme, että sinulla on jonkin verran kokemusta esihenkilötehtävistä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, joilla osaat motivoida ja innostaa henkilökuntaa. Olet tiimityöskentelijä, joka omalta osaltaan pitää huolta omasta ja työkavereiden työhyvinvoinnista. Hakemuksessa laskemme eduksesi kokemuksen annosjakelusta sekä taidot henkilöstön johtamisesta.
Tarjoamme sinulle vaihtelevat työtehtävät asiakaspalvelussa ja myyntiyössä sekä apteekin uusien palveluiden kehittämisessä. Pääset kouluttautumaan ja kehittämään ammattitaitoasi esimiehenä tarpeen mukaan. Meiltä saat mukavat työkaverit, vaihtelevat työajat sekä hyvät henkilöstöedut.
Tule käymään apteekilla tai laita hakemus ja CV sähköpostilla apteekkarille krista.veijonen@apteekit.net . Apteekkari Krista Veijonen tavoitettavissa myös puhelimitse numerosta 0400-753452. Haethan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


LEMPÄÄLÄ

Farmaseutin määräaikainen työsuhde Ideaparkin kauppakeskukessa ajanjaksolle 1.10.18-31.8.19.

Tampereelta on hyvät (myös julkiset) yhteydet Lempäälään moottoritietä pitkin. Olemme avoinna arkisin ja lauantaisin klo 20. Sunnuntaina olemme avoinna 12-18.

Yhteydenotot apteekkari Tuija Poutanen tuija.poutanen@apteekit.net, 040-5929093


LIEKSA

Hei farmaseutti!

Haluatko töihin avoimen viestintäkulttuurin omaavaan uuden ajan apteekkiin? Innostaako sinua mahdollisuus kehittää apteekin asiakastyytyväisyyttä, moniammatillista yhteistyötä ja sujuvaa arkea? Tule meille töihin!

Haemme Lieksan II Uuteen apteekkiin asiakaspalveluhenkistä ja kehitysintoista farmaseuttia toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työnkuvaasi kuuluvat asiakaspalvelu, annosjakelu ja kotihoidon ja palvelutalojen tilausten käsittely. Saat myös omat vastuualueesi, joista voidaan sopia kiinnostuksesi mukaisesti. Apteekkimme on uusissa valoisissa ja väljissä tiloissa, käytössämme on Maxx-apteekkiohjelma ja uudet tietokoneet ja ohjelmat. Työskentely meillä on mukavaa ja kehitämme työtämme jatkuvasti yhdessä. Aukioloaikamme ovat maltilliset, meillä on hyvät henkilökuntaedut ja koulutukseen panostetaan. Henkilökuntamme on iloista ja rempseää. Lieksaan kannattaa muuttaa kauempaakin. Täällä on hyvät palvelut, hienot ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet ja ihmiset ovat leppoisia ja välittömiä.

Vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveen ja cv:n kanssa toivon osoitteeseen anne.calander@ apteekit.net 15.9.2019 mennessä. Kerro hakemuksessa, miten sinä haluaisit kehittää apteekkialaa ja mikä sinua työssä motivoi. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja haastattelemme parhaat hakijat nopeasti, joten ole pian yhteydessä! Lisätietoja: Anne Calander, apteekkari, 050-3038857.

Lieksan II Uuteen apteekkiin haetaan reipasta ja asiakaspalveluhenkistä proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Apteekimme on uusissa valoisissa ja väljissä tiloissa ja henkilökunta on iloista ja rempseää. Aukioloajat ovat maltilliset.
Hakemukset osoitteeseen: anne.calander@ apteekit.net. Lisätietoja: Anne Calander, 050-3038857.


LIEKSA

LIEKSAN pielis apteekki hakee FARMASEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen heti tai sopimuksen mukaan. Tarjolla myös sijaisuus PROVIISORILLE, jolla intoa kehittää apteekkialaa.
Lieksan Pielis apteekissa panostetaan terveydenhuollon yhteistyöhön, työhyvinvointiin sekä lääkehoitojen onnistumiseen aidosti asiakkaan parhaaksi. Asiakaspalvelu on meille ykkös juttu ja pyrimme jokainen osaltamme vaikuttamaan sen onnistumiseen. Meillä pääset myös tekemään lääkehoidon arviointeja.
Toivomme sinulta positiivista, reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön sekä aurinkoista ja ammattitaitoista asiakaspalveluasennetta. Tarjoamme vastineeksi hyvät luontaisedut ja joustavan työnkuvan toiveisiisi muokkautuvine työaikoineen.
Mikäli kiinnostuit, kysy lisää tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 31.8.2019 apteekkari Tiina Koskinen, tiina.koskinen@apteekit.net, p 050 4418148


LIETO

Liedon apteekissa on lokakuussa vaihtunut apteekkari. Kertyneiden uudistuspaineiden purku aloitetaan heti alkuvuodesta. Nyt Liedon apteekin johtoryhmään tarvitaan proviisori vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Edellytyksenä proviisorin koulutus ja alan työkokemus. Arvostamme reipasta ja ratkaisukeskeistä asennetta, tiimityötaitoja ja tarkkaa työotetta. Proviisorimme kykenee sekä oman työnsä organisointiin ja suunnitteluun että viemään projekteja aikataulutetusti loppuun. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Proviisorimme hallitsee myös asiakaspalvelun ja Maxx-toiminnanohjausjärjestelmän hallinta on plussaa. Ohjelman käyttöön voimme kuitenkin tarvittaessa kouluttaa. Tarjoamme kiinnostavan ja haasteellisen työn, jossa apteekin työympäristö ja prosessit uudistetaan nopealla aikataululla. Pääset mukaan organisoimaan sekä työympäristön, työyhteisön että työskentelyprosessien uudistusta. Apteekkimme on vireä ja vilkas kyläkeskuksen suuri apteekki. Olemme avoinna ark 8-20 ja la 9-17. Henkilöstön yhteishenki on hyvä ja uudistuksiin ollaan lähdössä positiivisella mielellä. Nyt sinulla on oivallinen tilaisuus saada harjoitusta tulevalle apteekkariurallesi!


LOHJA

Työntekijää arvostavassa APTEEKKI LOHJANHARJUSSA monipuolinen, vakituinen tai sop.mukainen
PROVIISORIN paikka avoinna.

- Kehittyvä ja kehittävä apteekki -

Ole yhteydessä: +358503468685 tai paivi.jarvinen@apteekit.net, niin kerron lisää!


LOHJA

Lohjan Onni apteekki Citymarketissa
Proviisorin äitiysloma-/hoitovapaasijaisuus 31.12.2023 asti. Työaika 115h/3vkoa tai lyhyempikin työaika sovittavissa. Apteekissa Rowa lääkerobotti ja PD3. Työ on ensisijaisesti asiakaspalvelua ja siihen liittyviä työtehtäviä. Työporukkamme on tiivis ammattimaisella otteella ja huumorintajulla varustettu. Kiinteistössä on maksuton lämmin parkkihalli autolla töihin kulkeville. Laita hakemus cv:n kera meiliini pia.moksi(at)apteekit.net
ja soita jos kysyttävää 050 5255271
Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.


LOIMAA

Meillä lisäännytään!
Tule siis mukaan mukavaan porukkaan Loimaan Uuteen apteekkiin. Yhdelle farmaseutille vakituinen työ ja toiselle farmaseutille tai proviisorille sijaisuus 2023 loppuun.

Meillä saat käyttää taitojasi monipuolisesti ja työkaveria autetaan aina. Asiakkaat kiittävät asiantuntevaa ja kiireetöntä palvelua. Pääset halutessasi myös sivuapteekille eli työ on takuulla vaihtelevaa.

Juna tuo Loimaalle, täällä on edulliset asunnot, paljon harrastusmahdollisuuksia ja maaseudun rauhaa pikkukaupungissa.

Aloitus vaikka heti, mutta mielellään viim. toukokuussa. Tuntimäärä neuvoteltavissa. Kysy rohkeasti lisää!
Apteekkari Mari Vienola 040-5552014 mari.vienola@apteekit.net


LOPPI

Kesäfarmaseutti Lopelle

Lopen apteekki hakee farmaseuttia kesälle 2020 kesälomasijaiseksi.

Loppi on vilkas kesäkunta ja niin myös apteekin toiminta vilkastuu kesäkuukausina. Lopen apteekki on keskikokoinen kuuden työntekijän apteekki. Tarjolla on mukavat työajat, Maxx-järjestelmä, sekä kiva ja innostunut työporukka.

Apteekki sijaitsee Lopen kirkonkylällä, osoitteessa Kauppatie 7. Aukioloajat: ark. 8.30-18, la 8.30-15.
Kaikenlaiset kunnolliset ehdotukset työjaksosta ja -ajasta huomioidaan.

Yhteydenotot ja tiedustelut apteekkari Juho Pietilä puhelimitse 040 548 8040 tai sähköpostilla juho.pietila@apteekit.net


LOVIISA

LOVIISA

Proviisori, tule Loviisaan apteekkarin oikeaksi kädeksi kehittämään Kruunu-apteekin toimintaa.
Tarjolla on monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.
Halutessasi myös mahdollisuus hoitomääräykseen (apteekinvaihdostilanne).
Aloitan Kruunu-apteekin apteekkarina toukokuussa ja työsi alkaisi mahdollisimman pian apteekin haltuunoton jälkeen.
Apteekissa on MAXX-järjestelmä.
Loviisa on kaksikielinen kaupunki, joten ruotsinkielentaito on eduksi, mutta hyvällä asenteellakin pärjää.
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää: apteekkari Rita Heinonen 040 764 3307, rita.heinonen@apteekit.net


LOVIISA

Loviisan Uusi Apteekki, farmaseutti/keikkalaiset

Olemme vuonna 2021 aloittanut, kasvava ja kehittyvä apteekki Loviisan S-marketin yhteydessä. Haemme vakituiseen työsuhteeseen farmaseuttia. Myös osa-aikatyö on mahdollinen. Myös päätoimisesti esim. Lääketeollisuudessa työskentelevät ja mahdollista apteekkarin uraa suunnittelevat proviisorit ovat tervetulleita vaikkapa viikonloppuvuoroon.

Meille tärkeää on mutkaton, positiivinen ja arvostava yrityskulttuuri. Apteekissamme on loistava tiimihenki ja työskentelemme toisiamme kannustavasti, tavoitteena asiakkaiden ja työntekijöiden hyvinvointi.

Olemme avoinna joka päivä vuoden ympäri ja apteekkijärjestelmänä meillä on Pharmadatan uusin luomus OmaPd. Apteekin aukioloajat ovat arkisin klo 8.30-19, la klo 9-17 ja pyhinä klo 10-14.

Soita, viestittele tai tule käymään apteekissamme – kerron mielelläni lisää! Apteekkari Mikko Tainio, puh./whatsapp 0413130631 sähköposti mikko.tainio@apteekit.net


LUVIA

Proviisorille hyviä ja mukavia töitä!

Voit olla jo kokeneempi proviisori tai vasta proviisoriksi valmistumassa oleva farmaseutti, jolle asiakaspalvelu on lähellä sydäntä.

Meillä Luvian Apteekissa viihtyvät sekä asiakkaat, että työntekijät! Asiakkaat kehuvat apteekkia viihtyisäksi ja tämä voisikin olla unelmatyöpaikkasi!
Luvia on erittäin vireä ja viihtyisä paikka ja asiakkaat ovat oikein mukavia.

Työajat ovat oikein miellyttävät ja voitkin halutessasi tehdä vain arkityötä. Olemme avoinna arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14. Arkipyhät olemme suljettu. Tarvittaessa voimme myös sopia osa-aikaisesta työstä, jos se sopii elämäntilanteeseesi paremmin. Meillä on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä, joka tekee työstä sujuvaa.

Etuihin kuuluu mukavien työaikojen lisäksi mm. hyvä palkka sekä laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja mahdollisuus työskennellä monipuolisesti sekä vaikuttaa työn sisältöön. Myös muista työsuhde-eduista voidaan sopia ja tarvittaessa saat käyttöösi auton, jos haluat vaikka saapua Poriin kätevästi junalla ja ajaa lyhyen työmatkan rautatieasemalta Luvialle (15min).

Voit tutustua apteekkiin meidän Facebook- ja Instragram- päivitysten kautta ja voit soitella tai laitella viestiä ja kysellä rohkeasti tarkemmin.

Töiden aloituksesta ja työajoista voidaan sopia joustavasti.

Tervetuloa!

Yhteydenotot:
katja.pietarinen@apteekit.net, 050 3429 773 (lähetäthän viestin, jos en pääse heti vastaamaan)


MARIEHAMN

Mariehamns 1 Första Apotek
Första Apoteket i Mariehamn söker farmaceut eller provisor för för kortare eller fast anställning. Vi är ett välfungerande modernt apotek med bra personalförmåner. Apoteket hjälper till med bostad.
Vi har MAXX apotekssystem och erbjuder dig mångsidiga arbetsuppgifter, bra förmåner och hjälpsamma och vänliga kolleger.
Tag kontakt; apotekare Ingrid Qvarnström tel 018-16511 eller ingrid.qvarnstrom@apteekit.net
Jos olet suomenkielinen, tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kohentaa ruotsinkielentaitojasi. Työ tapahtuu pääosin på svenska mutta pärjäät varmasti, kunhan asenteesi on positiivinen. Tule rohkeasti Ahvenanmaalle!


MERIKARVIA

FARMASEUTTI tai PROVIISORI

Tule töihin Merikarvialle! Merellinen työympäristö ja luonnonkaunis Merikarvia kutsuvat juuri Sinua!

Merikarvian Apteekki hakee joukkoonsa vahvistusta pitkäaikaisen työntekijämme jäädessä ansaituille eläkepäivilleen.

Tarjoamme Sinulle työpaikan, jossa yrityksen tärkein pääoma on työntekijä itse: Saat erittäin mukavan ja rennon työyhteisön sekä mielettömän ihanan kyläyhteisön asiakaskunnaksesi. Apteekkimme aukioloajat ovat arkisin 9-17 ja lauantaisin 9-13. Käytämme MAXX –järjestelmää, eikä haittaa osaatko sen jo ennestään vai et. Mekin vasta harjoittelemme sen käyttöä. Merikarvialla työyhteisömme jäsenenä pääset mukaamme riemukkaisiin virkistyspäivien viettoihin, nautit reilusta työpaikasta ja sen eduista sekä mukavista työpäivistä, joiden sisältöön pääset myös itse vaikuttamaan. Palkasta sekä työajoista pääsemme varmasti yhteisymmärrykseen. Täällä Sinua kuunnellaan.

Pyydämme Sinulta iloista ja arvostavaa asiakaspalveluhenkeä, ammatillista sekä itsenäistä osaamista ja kykyä soveltaa koulutuksesi tuomaa tietotaitoa käytännön asiakaspalvelutilanteissa. Arvostamme yhteistyöhalua ja kykyä työskennellä osana pientä työporukkaa. Joskus pyydämme sinua joustamaan, mutta monin verroin useammin tarjoamme joustavuutta sinulle. Kun olet kiinnostunut asiakaspalvelusta, lääkkeistä, terveydestä ja ihmisten hyvinvoinnista, olemme oikea työpaikka juuri Sinulle!

Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!
Otahan yhteyttä mahdollisimman pian!
Yhteystiedot: apteekkari Sanna Tarkkio 0405362082, sanna.tarkkio@apteekit.net


MYLLYKOSKI

MYLLYKOSKEN APTEEKKI (KOUVOLA) HAKEE
FARMASEUTTIA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN SEKÄ PROVIISORIN ÄITIYSLOMAN SIJAISTA (al.syksy 2023; mahdollisesti myös jatkoa sijaisuuden jälkeen)

Voit olla vastavalmistunut tai jo kokenut farmaseutti tai proviisori. Tärkeintä on, että viihdyt asiakaspalvelutehtävissä ja eettinen apteekkityö on sinulle sydämenasia, samoin kuin asiakkaiden kokonaisvaltainen kohtaaminen. Odotamme sinulta reipasta työotetta, arjen ongelmanratkaisukykyä ja halua kehittyä työssäsi sekä hyviä työyhteisötaitoja. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, luotettavan työnantajan, työpaikan, jossa pidetään huolta henkilökunnasta, mahdollisuuden hankkia monipuolista osaamista, kehittyä sekä saada vastuuta. Voit halutessasi myös perehtyä ja hoitaa erilaisia erityistehtäviä tai vastuualueita kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Tarjoamme reilun henkilökunta-alennuksen apteekin tuotteista sekä hyvät työterveyspalvelut. Henkilökunnan ilona on myös mm. SMARTUM liikunta/kulttuurisetelit ym. Meillä on myös oikein kivat työajat. Olemme avoinna ma-pe 8:30-18 ja lauantaisin 9-15. Sunnuntait olemme aina suljettuna. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun ja käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä. Myllykosken apteekki on uuden apteekkarin käsissä toimiva vireä apteekki. Apteekki sijaitsee Myllykosken S-marketin yhteydessä nykyaikaisissa tiloissa. Kulkuyhteydet Myllykoskelle ovat hyvät. Tänne pääset sujuvasti niin autolla, bussilla kuin junallakin. Juna-asemalle on apteekilta vaivaiset 900m. Asiakaskuntamme on mukavaa ja apteekissamme on turvallista työskennellä. Jos kiinnostuit laita meille lyhyt hakemus tai kysy lisätietoja. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten ota rohkeasti yhteyttä.
Yhteydenotot: Apteekkari Anu Talvitie, anu.talvitie@apteekit.net, p. 041-4365927


MÄNTTÄ

Proviisorille määräaikainen paikka Mäntän apteekissa apteekkarinvaihdokseen saakka

Oletko kenties vastavalmistunut proviisori tai muuten kiinnostunut muutaman kuukauden työskentelystä Mäntän apteekissa (vaihdos tapahtuu ehkä alkuvuodesta 2024)? Apteekkarinvaihdokseen valmistautuminen tuo paljon normaalista poikkeavaa lisätyötä apteekkarille ja muulle henkilökunnalle. Nyt olisi oiva tilaisuus nähdä apteekin arkea myös tältä kannalta. Mikäli kiinnostuit, otahan yhteyttä apteekkari Marja Lehtoseen marja.lehtonen@apteekit.net

Apteekkimme palvelee arkipäivisin klo 9 -17 ja lauantaisin klo 9-14. Tarjoamme mukavat asiakkaat ja kivat työkaverit. Käytössämme on modermi Pd3-apteekkiohjelmisto, VerkkoApteekki Treet ja noutolokerikko. Hakemuksesi voit laittaa apteekkarillemme osoiteeseen marja.lehtonen@apteekit.net. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 034747326. Proviisorimme Maija antaa myös mielellään lisätietoja. Asunnon hankinnassa avustamme.

Vakituisille ja pidempiaikaiselle sijaiselle tarjoamme mm. liikuntaseteleitä ja sairauskuluvakuutuksen.

Mänttä-Vilppulan 1. apteekki, Mäntän apteekki

Farmaseutti tai proviisori tervetuloa osaksi Mäntän apteekin porukkaa!


Tervetuloa työskentelemään Mänttään, Pohjois-Pirkanmaalle. Toisen proviisorimme siirtyessä uusiin haasteisiin apteekissamme on vapaana vakituinen työpaikka mukavien asiakkaiden ja kivojen työkavereiden parissa. Tarjoamme Mänttä-Vilppulan 1. apteekissa sinulle kokoaikatyötä, myös osa-aikaisuus on mahdollista järjestää. Työtehtäviä voimme muokata vahvuuksiesi ja mieltymystesi mukaan. Tervetuloa joukkoomme!Reseptuurimme on noin 80 000, käytössämme on Pd3, Presto ja Procuro, VerkkoApteekki Treet, noutolokero sekä EasyMedi.

Meillä on täällä apteekissa hyvä fiilis. Työaikamme ovat hvyin inhimilliset ja asiakkaat mukavia. Palvelemme arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14. Sunnuntaisin ja arkipyhinä apteekki on suljettuna.
Kuulumme Avainapteekkeihin.

Paikkakuntana Mänttä on kuuluisa taiteesta, musiikista ja hyvistä liikuntamahdollisuuksista kaunista luontoa unohtamatta. Täällä on tilaa hengittää!

Kiinnostuitko? Hakemuksesi voit jättää osoitteeseen marja.lehtonen@apteekit.net. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 03-4747326. Kysyä voit myös proviisorejamme Niemisen Maijaa ja tietenkin Marja-apteekkaria. Voit tutustua meihin myös osoitteessa https://mantanapteekki.fi/

Asunnon hankinnassa autamme mielellämme.

Tavataan apteekilla!


NAANTALI

Naantalin apteekki hakee reipasta proviisoria mukavaan joukkoonsa. Työssä pääset vastaamaan niin päivittäisestä asiakaspalvelun sujumisesta, kuin kehittämään apteekkimme palveluita ja toimintatapoja yhteistyössä toisen proviisorin kanssa. Olemme koulutus- ja kehitysmyönteinen farmaseuttista ammattitaitoa arvostava apteekki. Meillä on hyvä mahdollisuus kasvaa apteekkialan ja johtamisen ammattilaiseksi.

Apteekkimme tarjoaa laajan palveluvalikoiman, mm. verkkokaupan, Treet-mobiilisovelluksen, laiva-apteekkien varustamisen ja tarkastukset, lääkehoidon arviointipalvelun, annosjakelupalvelun sekä hoidamme alueen palveluasumisen lääkehuollon. Meillä on laaja itsehoito- ja kosmetiikkavalikoima sekä olemme aktiivisia somessa. Käytämme MAXX-järjestelmää.

Koska henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää, tarjoamme huippumukavan työyhteisön lisäksi mm. laajan työterveyshuollon, tuetun työpaikkalounaan, Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun, hierojan palvelut ja joustavan työaikapankin.

Odotamme hakijalta reipasta, joustavaa ja innostunutta otetta työhön, asiakaspalveluhenkisyyttä, halua oppia uutta ja valmiuksia kehittyä esihenkilönä. Kyseessä on vakituinen työsuhde. Osa-aikatyö mahdollinen.

Naantali on aurinkoinen kesäkaupunki, jonka merenläheisessä tunnelmassa tulet viihtymään varmasti.

Hakuaika 30.6.2022 asti ja työn aloitus sopimuksen mukaan.

Tiedustelut ja hakemukset: Apteekkari Aapo Honkanen 040–7396103 (aapo.honkanen@apteekit.net) tai proviisori Mari Vasama 044-7512722 (mari.vasama@naantalinapteekki.fi)

Naantalin Apteekki hakee reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa ilta- ja viikonloppuvuoroihin sekä tuuraamaan tarpeen mukaan. Olemme avoinna arkisin 8.30-19, la 9-15 ja pyhinä 10-14. Työajat voidaan sopia joustavasti. Meillä on loistava työporukka ja hyvä tekemisen meininki. Meille on hyvät bussiyhteydet Turusta. Tiedustelut ja hakemukset: Apteekkari Aapo Honkanen 040–7396103 (aapo.honkanen@apteekit.net) tai proviisori Mari Vasama 044-7512722 (mari.vasama@naantalinapteekki.fi)


NAUVO

NAGU – NAUVO

Tervetuloa pieneen saaristolaisapteekkiimme. Pääapteekki sijaitsee rauhallisessa, mutta kesällä hyvin vilkkaassa keskustassa muiden palveluiden läheisyydessä. Talvella enemmistö asiakkaista on ruotsinkielisiä ja kesällä suomenkielisiä.

Työ on monipuolista koulutusmyönteisessä apteekissamme. Farmaseutin perustehtävien lisäksi huolehdit mm. palvelupisteen ja sivuapteekin tilauksista, osallistut pienimuotoiseen lääkkeiden annosjakelutoimintaan ja tarvittaessa sijaistat Korppoon sivuapteekin hoitajaa. Pääset osallistumaan myös laiva-apteekkitarkastuksiin.

Pääapteekki on auki arkisin klo 9-17. Touko-elokuussa palvelemme myös lauantaisin klo 10-14, mutta suurimman osan lauantaivuoroista hoitaa apteekkari =).

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika on neuvoteltavissa (90-115 h/3 vko).

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä apteekkariin sähköpostitse sirpa.regina@apteekit.net tai soita Nauvon apteekkiin 02-4651414. Kysy lisätietoja ja kerro itsestäsi.

Välkommen till vårt lilla skärgårdsapotek. Apoteket ligger mitt i byn nära annan service. På vintern, som är lung, är majoriteten svenskspråkiga och på sommaren, som är mycket livlig, är finskspråkiga i majoritet.

Arbetet är mångsidigt och skolningar är möjliga. Förutom farmaceutiska uppgifter har du hand om servicepunkts och filialapoteks beställningar, du har hand om vår småskaliga dosdispensieringsverksamhet och vid behov vikarierar du ansvariga på Korpo filialapotek. Du får också delta i granskning av fartygsapotek.

Apoteket är öppet vardagar kl. 9-17. Från maj-augusti har vi öppet också lördagar kl. 10-14, men största delen av lördagsturerna sköter apotekaren =).

Arbetet börjar enligt avtal. Den dagliga arbetstiden är förhandlingsbar (90-115 h/3 v).

Om du blev intresserad ta kontakt med apotekare via e-post sirpa.regina@apteekit.net eller ring Nagu apotek 02-4651414. Begär ytterligare information och berätta om dig själv.


NURMES

Etsimme proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen 1.5.2021-31.8.2022 ajalle. Sijaisuus voi alkaa toukokuun alusta tai sopimuksen mukaan.
Nurmeksen Porokylän apteekissa on tarjolla loistava mahdollisuus päästä tekemään monipuolisesti proviisorin tehtäviä. Meillä pääset työskentelemään erittäin mukavassa ja osaavassa työyhteisössä. Apteekissa on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä.
Nurmes sijaitsee kauniissa Pohjois-Karjalassa. Täällä on loistavat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet ja asunto järjestyy helposti. Apteekilla on tarjolla joka päivä herkullinen lounasmahdollisuus.
Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Apteekkari Päivi Harjunen puh. 0407410261
Hakemukset paivi.harjunen@apteekit.net


ORIVESI

Henkilökuntaan iskeneen vauvabuumin myötä tarjolla olisi täysipäiväisen farmaseutin pitkä sijaisuus Oriveden apteekissa ja Korkeakosken sivuapteekissa. Ajokortti on välttämättömyys, sivuapteekkiakin pääsee hoitamaan. Tarjoamme kokemusta MAXX-apteekista kaikilla nykyajan herkuilla (verkkoapteekki, videoapteekki, noutolokero, annosjakelu, palvelupiste etc.).
Myös valmistumisvaiheessa oleva proviisori tulee kyseeseen. Työt saisi aloittaa jo heinäkuussa 2021

Laita siis avoin hakemus sähköpostilla proviisori Sari Kanervalle sari.kanerva@orivedenapteekki.fi / p.03-3576800, jos joustava työskentely maaseututaajaman monipuolisessa ja nykyaikaisessa MAXX-apteekissa on sinun juttusi.


OTANMÄKI

Otamme mielellämme farmaseutteja tai proviisoreita sijaistamaan. Mahdollisuus apteekin hoitomääräyksiin ja monipuoliseen työnkuvaan. Yhteydenotot: otanmaen.apteekki@apteekit.net tai soittamalla apteekille.


OULAINEN

Tule vahvistamaan mukavaa työporukkaamme kesälomien sijaiseksi nykyaikaiseen Oulaisten Apteekkiin.
Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja toivomme sinulta avointa asennetta uusiin haasteisiin. Pääset tutustumaan mielenkiintoiseen annosjakeluun, jota teemme laajassa mittakaavassa yli kunta rajojen.
Työ alkaisi 3.5.2020 ja kestäisi 31.8.2021 saakka. Olemme auki ark. 9-18 ja la 9-15, joten työajat ovat varsin mukavat. Nykyaikaisissa tiloissa apunamme meillä on Maxx-järjestelmä ja Fixu- varastoautomaatti. Tutustu monipuoliseen apteekkimme osoitteessa www.oulaistenapteekki.fi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: Lippe Keskinen, apteekkari 0400-936769, lippe.keskinen@oulaistenapteekki.fi tai Anni Lastumäki, proviisori 08-470477, anni.lastumaki@oulaistenapteekki.fi.


OULU

Oulun 8. Pateniemen apteekki etsii iloiseen joukkoonsa farmaseutin oikeudet omaavaa henkilöä, jonka työnkuvan pääpaino on apteekin markkinoinnillinen ja koulutuksellinen kehittäminen esihenkilötehtävineen. Työhön opastetaan, joten varsinainen apteekkialan työkokemus ei ole välttämätön.

Työ alkaa 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan. Ota reippaasti yhteyttä apteekkariin merja.ulvi@apteekit.net tai Marjo-proviisoriin proviisori@pateniemenapteekki.fi


OULU

Oulun Linnanmaan apteekissa on tarjolla proviisorille vakituinen työpaikka. Tehtäviisi kuuluvat mm. esimiestyö ja apteekin hoitaminen määräajoin. Lisätietoja apteekkari Seija Autio-Säisä puh. 0407477696, seija.autio-saisa@apteekit.net


OUTOKUMPU

Kesälomasijaisuus farmaseutille tai proviisorille kesä-elokuussa tai sopimuksen mukaan. Farmaseutilla mahdollisuus jatkaa syksyllä vakituisessa työsuhteessa. Mukavat työkaverit ja työajat, monipuolinen tehtävänkuva. Asiakaspalvelun lisäksi lääkkeenvalmistusta, annosjakelua tai hoitokotitilauksia oman mielenkinnon mukaan. Mahdollisuus myös verkkoapteekkityöskentelyyn. Tiedustelut apteekkari Suvi Suvela p. 050 5726901 tai proviisori Tiina Hakkarainen p. 013 555723. Hakemukset suvi.suvela@apteekit.net


PADASJOKI

Padasjoen apteekki etsii proviisoria tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesätöihin ajalle 1.6. - 31.8.2022 tai sopimuksen mukaan.
Sijaitsemme S-marketin yhteydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella (Lahti 50 km, Tampere 100 km).
Apteekissamme on käytössä MAXX-järjestelmä.
Meillä on viihtyisä ja rento työilmailmapiiri, jossa asiakkaamme viihtyvät.
Apteekkimme on avoinna ma-pe 9-17 ja la 9-14. Sunnuntait ja pyhät olemme suljettuna.
Padasjoki on vilkas kesäpaikka, jossa viihtyvät mökkiläiset, veneilijät ja lomailijat.
Työsuhdeasunto järjestyy tarvittaessa.

Tervetuloa mukavaan työyhteisöön!
Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse: pertti.hietanen@apteekit.net tai puhelimitse 040 774 3303.

Padasjoen apteekki etsii farmaseuttia tai proviisoria (tai farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija)
kesätöihin ajalle 1.6. - 31.8.2022 tai sopimuksen mukaan.
Sijaitsemme S-marketin yhteydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella (Lahti 50 km, Tampere 100 km).
Apteekissamme on käytössä MAXX-järjestelmä.
Meillä on viihtyisä ja rento työilmailmapiiri, jossa asiakkaamme viihtyvät.
Apteekkimme on avoinna ma-pe 9-17 ja la 9-14. Sunnuntait ja pyhät olemme suljettuna.
Padasjoki on vilkas kesäpaikka, jossa viihtyvät mökkiläiset, veneilijät ja lomailijat.
Työsuhdeasunto järjestyy tarvittaessa.

Tervetuloa mukavaan työyhteisöön!
Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse: pertti.hietanen@apteekit.net tai puhelimitse 040 774 3303.


PAIMIO

Proviisori tai pian valmistuva proviisori Paimion apteekkiin äitiysloman sijaiseksi

Pestisi alkaisi esimerkiksi maaliskuun 2023 alusta ja kestäisi vähintään elokuun 2024 loppuun, mahdollisesti pidempäänkin. Toimenkuvasi on erittäin monipuolinen sisältäen asiakaspalvelun lisäksi työn organisointiin, henkilöstöjohtamiseen sekä apteekin kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Kokemus apteekkityöstä on välttämätön, mutta perehdytämme proviisorin tehtäviin ennen äitiysloman alkua. Meillä työskennellessäsi opit laajasti koko apteekin tehtävät. Hyvät ATK-taidot ovat plussaa!

Paimion apteekissa työskentelee proviisorin ja apteekkarin lisäksi seitsemän farmaseuttia, kaksi vakituista teknistä työntekijää sekä useita opiskelijoita kassatyöntekijöinä meitä ilahduttamassa. Meillä on mukavat asiakkaat ja naurumme raikaa välillä samassa kiinteistössä sijaitsevan S-marketin puolelle. Käytämme Maxx-apteekkiohjelmaa ja toimitamme yli 100 000 reseptiä vuodessa. Paimion apteekissa on tavanomaisen asiakaspalvelun lisäksi myös annosjakelua ja hoitokotien tilausten käsittelyä (annosjakeluun perehdytetään, mutta ei ole pääasiallinen työtehtävä). Palvelemme ma–pe klo 9–19 sekä la klo 9–15. Meille ajaa Turun suunnasta alle puolessa tunnissa.
Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää: heino.pernila@apteekit.net tai soita p. 0400 786 887. Lisätietoa saat halutessasi lisäksi proviisorilta Mirvalta proviisori@paimionapteekki.fi


PELLO

Pellon apteekki etsii farmaseuttia tai proviisoria äitiysloman sijaisuuteen ajalle 1.9.2022. - 31.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Meillä on viihtyisä ja rento työilmailmapiiri, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Meillä kesätöissä pääset osaksi tätä työyhteisöä ja saat tehdä monipuolisesti eri työtehtäviä. Asiakaspalvelu on meille tärkeää, haluamme, että myös asiakkaamme viihtyvät.

Työajat ovat mukavat, eikä meillä ei ole pitkiä ilta- tai viikonloppuvuoroja. Aukioloaikamme ovat arkena klo 9–17 sekä lauantaisin klo 9–14. Käytössämme on Maxx apteekkijärjestelmä.

Tule viihtymään meidän kanssamme!

Jos kiinnostuit, soittele, lähetä avoin hakemus tai tule käymään! ??

Apteekkari Anne Kiviniemi p. 044 558 1089 tai sähköpostilla anne.kiviniemi@apteekit.net


PERNIÖ

Salon 6. Perniön apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Työaikasi voi olla joko kokopäiväinen tai osa-aikainen.

Apteekkimme on palvelukeskittymän yhteydessä sijaitseva maaseutuapteekki. Apteekkimme aukioloajat ovat maltilliset, arkisin 9-18 ja lauantaisin 9-15. Etsimme joukkoomme asiakaspalvelun ammattilaista, jolla on halu kehittyä ja kehittää.
Käytössämme on PD3 - apteekkiohjelma. Kuulumme myös Laatuapteekit apteekkiketjuun.

Perniöstä on hyvät kulkuyhteydet esim. Saloon 22 km, Turkuun 80 km ja Helsinkiin 120 km. Luonto- ja liikuntaharrastusmahdollisuudet ovat lähellä esim. Teijon kansallispuisto ja Mathildedahlin ruukkikylä.

Lisätietoja työtehtävästä: apteekkari Timo Stoor p. 045 886 1927.
Voit myös lähettää sähköpostilla vapaavalintaisen työhakemuksesi osoitteeseen: timo.stoor@apteekit.net

https://www.pernionapteekki.fi

Apteekin osoite: Haarlantie 21, 25500 Perniö


PETÄJÄVESI

Keuruun 1. apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Meillä pääset tekemään monipuolisesti farmasian alan ammattilaisen työtehtäviä. Apteekissa on käytössä Pd3-järjestelmä.

Työn voi aloittaa apteekkarinvaihdoksen (19.1.2022) jälkeen.

yhteydenotot
apteekkari Minna Nykänen
p.040 5503136
minna.nykanen@apteekit.net


PIEKSÄMÄKI

Pieksämäen Ykkösapteekki hakee vakituiseen työsuhteeseen proviisoria asiakaspalvelun ja myynnin johtajaksi.

Proviisorina johdat toimintaa asiakkaiden ja henkilökunnan keskellä. Osallistut markkinointikampanjoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Otamme huomioon toiveesi toimenkuvastasi.

Arvostamme kokemusta apteekin johtamistyöstä sekä monipuolista kehittämishalua ja -kykyä.

Meillä pääset työskentelemään uusissa tiloissa ja hyvässä ilmapiirissä. Apteekissamme on käytössä Pd3-järjestelmä ja Rowa-robotti. Näiden osaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä opit niiden käytön hetkessä. Moderni apteekkimme sijaitsee Prismassa, aivan rautatieaseman vieressä.

Maksamme kilpailukykyisen palkan osaamisen ja kokemuksesi mukaan. Toivomme, että voisit aloittaa viimeistään 1.8.2022 alkaen, mutta aloitusajankohdasta voidaan neuvotella.

Kiinnostuithan? Ota pian yhteyttä apteekkari Antti Mäntylään p. 040 7536619 (antti.mantyla@apteekit.net)


PIHTIPUDAS

Pihtiputaan apteekissa tarjolla syksyllä proviisorin äitiyslomasijaisuus ainakin vuoden ajaksi, alkaen sopimuksen mukaan.

Apteekin tilat on remontoitu talvella, käytössä on Maxx-apteekkijärjestelmä (jonka käyttöön neuvotaan tarvittaessa) ja kuulumme Avainapteekit -ketjuun. Treet-verkkoapteekki on käytössä, annosjakelua ja lääkevalmistusta myös. Asunnon hankinnassa avustetaan tarvittaessa. Kysy lisää apteekkari Tuija Tuikkanen, tuija.tuikkanen@apteekit.net tai puh. 0400 183748.


PIIKKIÖ

Piikkiön apteekissa tarjolla kesäksi töitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle. Mahdollisuus työsuhteen jatkumiselle syksyllä. Apteekki on auki arkisin klo 9-17 ja lauantaisin 9-13.
Yhteydenotot ja tiedustelut apteekkari Silja Ketonen p.0415234359 tai 02-4795255


PIRKKALA

Pirkkalan 1. apteekki hakee proviisoria vanhempainvapaan sijaisuuteen.
Apteekkimme on kivijalka-apteekki hyvien liikenneyhteyksien päässä Pirkkalan keskustassa.
Palvelemme asiakkaita arkisin klo 8.30-20, lauantaisin klo 9-16 sekä sunnuntaisin klo 11-15.
Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekit -ketjuun. Verkkoapteekin olemme avanneet viime vuonna. Asiakkainamme on myös annosjakeluasiakkaita sekä hoitokoteja.

Tarjoamme proviisorille monipuolista ja vaihtelevaa työtä mukavien työkavereiden ja vakiasiakkaiden parissa. Esimiestehtävien ohella tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelun sujuvuudesta huolehtiminen ja myynnin ja verkkokaupan kehittäminen yhdessä markkinointitiimin kanssa. Lisäksi toimit mm. tietosuoja- ja tietoturvavastaavana sekä huolehdit henkilökunnan perehdyttämisestä esim. erilaisissa apteekin toimintojen muutostilanteissa. Voit olla vastavalmistunut tai pidempään alalla ollut. Tärkeää on, että haluat kehittyä ja oppia uutta ja olet aktiivinen tarttumaan tehtäviin. pd3:n aiempi tuntemuskaan ei ole välttämätöntä.

Työt tulisi aloittaa lokakuun alussa.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää apteekkari Tarja Kopra 040 534 2672 tai proviisori Iida Palttala 03 358 7500. Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse 15.8.2021 mennessä osoitteeseen tarja.kopra@apteekit.net


POHJANKURU

RAASEPORI - POHJA

Farmaseutti/Proviisori vakituiseen työsuhteeseen

Hei sinä asiakaspalvelusta pitävä farmaseutti tai proviisori, tule Raaseporin Pohjan apteekkiin palvelemaan mukavia asiakkaittamme. Tarjoamme vakituisen työsuhteen. Apteekkimme on auki arkisin ma-pe 9-17 ja lauantaisin 9-13. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja palvelemme myös annosjakeluasiakkaita. Toivomme että puhut ruotsinkieltä tai ainakin suhtaudut postiivisesti ruotsinkieleen. Haemme ensisijaisesti kokopäiväistä mutta myös osa-aikainen työsuhde voi tulla kyseeseen. Työt voi aloittaa vaikka heti tai sopimuksen mukaan. Yhteydenotot apteekkari Ann-Sophie Kolistaja ( ann-sophie.kolistaja@ apteekit.net ) gsm 0407529345


POLVIJÄRVI

Polvijärven apteekissa on avoinna proviisorin vakituinen paikka toukokuusta 2022 alkaen tai sovitusti. Meillä pääset kiinnostuksesi mukaan toimimaan niin annosjakelussa, markkinoinnoissa, apteekin toiminnan suunnitelussa, tietojärjestelmien ylläpitämisessä kuin asiakaspalvelun johtamisessakin. Toimenkuvasi voidaan räätälöidä kiinnostuksesi mukaan ja työsuhteen ehdot ovat sovittavissa osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta. Apteekkarin lisäksi apteekissa työskentelee kolme farmaseuttia ja 1-2 teknistä työntekijää. Apteekki sijaitsee Polvijärven keskustaajamassa n. 45 km Joensuusta ja 20 km Outokummusta. Polvijärvellä on hyvin saatavilla vuokra-asuntoja ja kimppakyyti Joensuusta järjestyy myös. Maaseutuapteekin välittömän ilmapiirin ja mukavan työyhteisön lisäksi vetovoimatekijänä toimii myös apteekin kesäajan aukioloaika: ma-pe klo 9-17, viikonloput vapaata. Otathan yhteyttä, jos pesti kiinnostaa: Pia Karjalainen p: 0503741272, pia.karjalainen@apteekit.net


PORI

Tule mukaan hyvän palvelun apteekkiin!

Haemme Länsi-Porin Uuteen apteekkiin farmaseuttia tai valmistuvaa/lähiaikoina valmistunutta proviisoria vahvistukseksi vakituiseen porukkaamme. Asiakaspalvelun lisäksi työtehtäviisi voi kuulua erityisalueita oman mielenkiintosi mukaan. Myös proviisorille on tarjolla vastuualueita. Voimme yhdessä sopia työnkuvasi sinulle sopivaksi. Kuuntelemme toiveita ja olemme avoimia kehitysideoille.

Panostamme kasvavassa apteekissamme asiakaspalvelun laatuun sekä farmaseuttisen osaamisen ylläpitoon. Kannustamme osallistumaan koulutuksiin ja pysymään ajan hermolla. Maxx-osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä – meiltä saat perehdytyksen. Tärkeintä on että olet hyvä tyyppi työporukkaamme, sinulla on positiivinen ja asiakaslähtöinen asenne sekä innostus kehittää ja kehittyä.

Työyhteisöömme kuuluu farmasistien lisäksi myös muita ammattilaisia – kosmetologi, teknistä henkilökuntaa sekä terveydenhoitaja. Kivan työporukan lisäksi saat meiltä myös hyvät henkilökuntaedut. Meillä on mm. liikunta ja kulttuurietu sekä henkilökunnan tulosbonus.

Apteekkimme palvelee Länsi-Porin Prismakeskuksessa avarassa ja valoisassa liiketilassa. Avoinna olemme ma-pe 9-19 sekä la 9-17. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin apteekkimme on suljettu.

Työn voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Soita tai laita viestiä, kerromme mielellämme lisää.
Yhteydenotot apteekkari Tuija Hämäläinen – tuija.hamalainen@apteekit.net, 050-5246552 tai proviisori Hanna Jakonen – hanna.jakonen@lansiporinuusiapteekki.fi, 050-3084586.


PORI

Farmaseutti, kaipaatko työhösi vaihtelua?

Porin Karhu Apteekki hakee farmaseuttia hoitokotien koneellista annosjakelua ja lääketoimituksia hoitavaan tiimiin. Työajasta noin kolmannes liittyy hoitokotien toimituksiin. Tällöin työaika on arkisin klo 7.30-15 tai 8.30-16. Loput työajasta on asiakaspalvelua reseptintoimituksessa ja palveluvalinnassa. Työnkuvaan kuuluu myös verkkokaupasta tilattujen lääkkeiden toimitukset.

Lisätiedot ja yhteydenotot: Apteekkari Veli-Matti Lehtola p. 040 845 2005, veli-matti.lehtola@apteekit.net tai proviisori Jenna Koskiranta p. 02 631 2844, jenna.koskiranta@karhuapteekki.fi


POSIO

Proviisori tule hoitamaan Posion Holvi-apteekkia apteekkarinvaihdon ajaksi. Jos haluat pidemmän hoitomääräyksen, tässä olisi sinulle ainakin puolen vuoden mittainen hoitojakso tiedossa. Työ alkaa 1.6.2022 alkaen. Ota pikaisesti yhteyttä
Sari Alatulkkila puh. 050-5662485 email: sari.alatulkkila@apteekit.net

Proviisorimme siirtyessä apteekkariksi, vapautuu Posiolla ainutlaatuinen työpaikka maaseudun rauhaa ja Lapin luontoa arvostavalle farmaseutille tai proviisorille. Posiolla on tarjolla monipuolinen työnkuva. Käytössä on Maxx-järjestelmä ja annosjakelupalvelulla on noin 150 asiakasta. Työntekijän ammatillista kehittymistä tuetaan ja proviisoria kannustetaan yrittäjyyteen. Asunnon hankkimisessa avustetaan tarvittaessa.

Posio odottaa, mutta vain hetken! Työpaikka täytetään sopivan hakijan ilmaantuessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Sari Alatulkkila
apteekkari
Posion Holvi-apteekki
sari.alatulkkila@apteekit.net
0505662485


PUNKALAIDUN

Kaipaatko vaihtelua töihin tai ylipäätään elämään, tykkäätkö maalaismeiningistä? Huhuilemme hyvää tekijää osaksi mukavaa ja rentoa työporukkaamme. Meidän farmaseutti Annika harppaa urallaan eteenpäin ja tilalle tulijalle on tarjolla vakipaikka, eli toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Teemme töitä PD3:lla ja käytössä on muutenkin modernit pelit ja vempeleet. Meillä pääset tekemään monipuolisesti kaikkia apteekin asioita, mm. koneellista annosjakelua. Apteekki on auki työntekijäystävällisesti: ma-pe 9-17 ja la 9-14. Palkkaa tehdystä työstä maksetaan passelisti ja muitakin etuja on tarjolla, mm. 8 päivää palkallista kouluttautumista vuodessa. Jos tunnet, että pieni ja kiva työyhteisö voisi olla juuri sun juttu ja olet valmis hymyn verran parempaan palveluun, ota pian yhteyttä! Työn aloitus 1.8. tai sopimuksen mukaan. Punkalaitumelle ajelee esim. Tampereelta tunnin verran ja paikkakunnalta on saatavissa edullisia asuntoja tarvittaessa. Kysy lisää ja lähetä hakemus: apteekkari Anna Nurmi anna.nurmi@apteekit.net, 0102351250 (apteekin nro).


RAUMA

Rauman Ensimmäisessä Apteekissa on tarjolla proviisorin äitiyslomasijaisuus toisen proviisorimme jäädessä vauvalomalle.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan; voit työskennellä proviisorin perustyön lisäksi annosjakelun, verkkoapteekin, lääkehoidon arviointien ja markkinoinnin parissa. Voit mielenkiintosi mukaan lisäkouluttautua. Meillä on käytössä työaikapankki ja laaja työterveyshuolto, ja panostamme muutenkin työhyvinvointiin. Vaihtelua tuo myös työvuorot Otan sivuapteekissa.
Markkinoimme vahvasti. Meihin voit tutustua kotisivujen lisäksi Facebookissa ja Instassa; lisäksi Youtubessa löytyy meistä useita videoita. Kotisivumme www.raumanapteekki.fi .
Pääapteekkimme sijaitsee Rauman keskustassa Citymarketissa. Meillä on MAXX-apteekkijärjestelmä, robotti ja viihtyisät uudet tilat. Lähellä sijaitseva sivuapteekkimme on myös juuri remontoitu. Kuulumme Avainapteekkeihin.

Voit aloittaa vaikka heti tai sopimuksen mukaan. Toivottavasti kiinnostuit ja otat yhteyttä!

Apteekkari Päivi Järvelä p. 050 5358414 tai paivi.jarvela@apteekit.net


RAUMA

Farmaseutti

Haemme kokoaikaiseen työsuhteeseen farmaseuttia Raumalle Paroalhon apteekkiin. Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Toivomme löytävämme reippaan, joustavan, oma-aloitteisen ja ulospäinsuuntautuneen farmaseutin, joka pitää asiakaspalvelusta. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan sekä kannustavan ja osaavan työyhteisön. Apteekkimme on auki arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä.

Lisätietoja antaa proviisori Johanna Into (p. 02-83779030). Hakemus ja CV osoitteeseen toimisto@paroalhonapteekki.fi.


RAUMA

Rauman Keskus-Apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen sopimuksen mukaisesti. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Apteekkimme on tunnettu hyvästä palvelusta ja sijaitsee Rauman keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa, kehittyvässä ja moniammatillisessa työyhteisössä. Työssä on mahdollisuus osallistua myös koneellisen annosjakelun sekä hoitoyksiköiden tilausten käsittelyyn. Käytössä meillä on Maxx-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti.

Olemme joustavia, koulutusmyönteisiä ja haluamme huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista. Tarjoamme monipuolisen ja viihtyisän työympäristön sekä loistavat työkaverit. Meillä on hyvä yhteishenki työkavereiden kesken! Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Ota yhteyttä apteekkari Timo Hännikäinen 040-5165618, timo.hannikainen@apteekit.net

Rauman Keskus-Apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen sopimuksen mukaisesti. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Apteekkimme on tunnettu hyvästä palvelusta ja sijaitsee Rauman keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa, kehittyvässä ja moniammatillisessa työyhteisössä. Työssä on mahdollisuus osallistua myös koneellisen annosjakelun sekä hoitoyksiköiden tilausten käsittelyyn. Käytössä meillä on Maxx-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti.

Olemme joustavia, koulutusmyönteisiä ja haluamme huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista. Tarjoamme monipuolisen ja viihtyisän työympäristön sekä loistavat työkaverit. Meillä on hyvä yhteishenki työkavereiden kesken! Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Ota yhteyttä apteekkari Timo Hännikäinen 040-5165618, timo.hannikainen@apteekit.net


RIIHIMÄKI

FARMASEUTTI, PROVIISORI TAI FARMASEUTIN OIKEUDET OMAAVA OPISKELIJA Riihimäelle Apteekki Merkokseen

Oletko apteekkifarmasisti, jolle asiakkaan palveleminen mahdollisimman hyvin on aidosti sydämen asia, ja hahmotat, miten eri toiminnot apteekissa voivat tukea tätä ydintehtävää?
Olet aloitekykyinen ja pidät ratkaisulähtöisestä työskentelystä. Keskustelu, kuunteleminen, läpinäkyvyys ja yhteishenki ovat sinulle työyhteisössä tärkeitä. Haluat kehittää omaa työtäsi sekä koko apteekkia osana tiimiämme.
Jos tunnistat kuvauksesta itsesi, ota yhteyttä!

Apteekki Merkos on perustettu 2011. Sijaitsemme K-Citymarkettia vastapäätä kauppakeskus Merkoksessa. Reseptuurimme on ollut nousujohteinen; vuonna 2022 noin 95000.
Koska keskitymme toiminnassamme vahvasti ja suurella sydämellä asiakkaiden laadukkaaseen, yksilölliseen ja kokonaisvaltaiseen palveluun, ylläpidämme myös monipuolista ja laajaa tuotevalikoimaa. Toimintaamme ei kuulu tällä hetkellä verkkoapteekki- tai annosjakelutoimintaa.
Panostamme henkilökunnan kouluttautumiseen sekä hyvän ja motivoivan työilmapiirin ylläpitämiseen. Käytössämme on MAXX.

Työt voidaan sopia alkavaksi heti tai sopimuksen mukaan.
Voit valita tilanteesi mukaan joko vakituisen tai määräaikaisen työsuhteen. Työskentely on mahdollista koko- tai osa-aikaisesti tai joustavasti tuntityössä.

Apteekki Merkoksessa saat apteekkifarmasistien keskimääräiseen palkkatasoon verrattuna motivoivaa ja selkeästi kilpailukykyisempää palkkaa, johon vaikuttavat lisäksi ammatillinen osaaminen sekä työhön mahdollisesti sisältyvät vastuu- ja erityistehtävät.
Saat meillä myös hyvät henkilöstöedut, kuten henkilökunta-alennuksen, mahdollisuuden bonuksiin sekä liikunta- ja kulttuuriedut.

Kysy lisää puhelimitse tai sähköpostitse tai lähetä lyhyt hakemus apteekkarille suoraan: irmeli.taipale@apteekit.net, p. 044 333 4646

Tervetuloa Apteekki Merkoksen mukavaan tiimiin!


RISTIINA

FARMASEUTTI KOKOAIKAINEN (115t/3vko) TAI PROVIISORI OSA-AIKAINEN (90t/3vko) RISTIINAN APTEEKKIIN

Tervetuloa Mikkelin viereen Ristiinan apteekkiin mukavaan työporukkaan töihin palvelemaan lupsakoita etelä-savolaisia asiakkaita. Ristiinan apteekki on maaseutuapteekki, toimitamme vuodessa noin 50 t. reseptiä. Työn aloitusajankohta voidaan sopia toiveidesi mukaan. Tarvitsisimme Sinut joukkoomme kuitenkin viimeistään marraskuun alussa. Meillä on käytössä Maxx -apteekkijärjestelmä ja tarjoamme kivojen työkavereiden lisäksi joustavan työaikapankin, työterveyshuollon sekä liikuntasetelit.
Ristiinan apteekki palvelee asiakkaita ma-pe 9-18 ja la 9-14. Sunnuntaisin lepäämme.
Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan asiasta tarkemmin: apt. Mika Hynninen, gsm 0503058254, sposti: mikapkhynninen@gmail.com tai proviisori Tiina Pakarinen, p. 015 740 7700 , sposti: tiina.pakarinen@ristiinanapteekki.fi


ROVANIEMI

Onko sinulla normaalin asiakastyön lisäksi mielenkiintoa tai osaamista tietoturvaan, markkinoinnin ja myynnin johtamiseen tai henkilökunnan kouluttamiseen? Räätälöidään työnkuvan sinulle sopivaksi. Arvostatko sparraavaa pomoa, joka on helposti lähestyttävä ja pientä pilkettäkin löytyy silmäkulmasta?
Etsimme tekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarkempi työaika on sovittavissa elämäntilanteesi mukaan. Välittäminen kuuluu tapaamme toimia - olipa kyseessä henkilökunta tai asiakas.Kysy lisää!
apteekkari Minna Loukusa
minna.loukusa@apteekit.net
0407588059


SAARENKYLÄ

Tervetuloa meille töihin!

Me täällä napapiirin tuntumassa tahdottaisiin just sinut, reipas ja oma-aloitteinen farmaseutin oikeudet omaava farmaseutti tai proviisoriopiskelija, meille töihin!

Täällä sinua odottaa Lapin yötön yö, upea luonto, ja mukava työporukka. Me toivomme, että voisit tulla meidän tiimiin jo heti toukokuun alussa 1.5.2022 ja viihtyisit joukossamme syyskuun loppuun saakka 30.9.2022. Työsuhteen pituudesta voidaan joustavasti sopia! Myös pidempiaikainen työsuhde on mahdollinen.

Kalustettu työsuhdeasunto on varattuna käyttöösi, jos saavut pidemmän matkan takaa. Apteekkimme on avoinna ma-pe 8.30-18.30, la 9-16. Päivystämme joka kolmas viikko, jolloin olemme avoinna ma-pe 8.30-21 ja la 9-20 ja su 12-20. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös lääkevalmistukseen ja annosjakeluun.

Odotamme innolla yhteydenottoasi! Apteekkari Juha Keskitalo juha.keskitalo@apteekit.net, 0400 719 701, proviisori Anne Pusa anne.pusa@saarenkylanapteekki.fi, 016-362566.


SALLA

Sallan apteekki hakee farmaseuttia, proviisoriopiskelijaa tai proviisoria tulevalle kesälle lomasijaseksi kokoaikatyöhön. Työ voi tarvittaessa jatkua myös myöhemmälle syksyä.
Apteekkimme sijaitsee paikallisen marketin yhteydessä, joten asiakaskuntamme on monipuolista. Työnkuva olisi pääasiassa asiakaspalvelua, mutta myös on mahdollista oppia annosjakelupalvelun käytännöt. Käytössämme on PD3-järjestelmä sekä Procurot ja Easymedit. Jos järjestelmä ei ole tuttu, niin avustamme sen käyttöönotossa mielellämme. Tarvittaessa olemme apunasi asunnon hankkimisessa.

Salla tarjoaa kesällä valoisaa yötöntä yötä sekä mainiota puitteita erilaiseen ulkoiluun. Käy tutustumassa www.salla.fi.

Työn alkamisesta ja palkkauksesta voit neuvotella apteekkari Jukka Hujasen kanssa. Ole yhteydessä puhelimitse 0407035275 tai spostilla jukka.hujanen@gmail.com.


SASTAMALA

Sastamala

Hei Farmaseutti, proviisori tai farmaseutin oikeudet omaava opiskelija tule Hyvinvointiapteekin tiimiin!

Toiminnan kasvaessa haemme joukkoomme reipasta, iloista ja asiakaspalveluinnokasta farmasistiä vakituiseen työsuhteeseen tai/ja kesäksi.

Asiakaskokemus on meille tärkeää ja huolehdimme asiakkaistamme kokonaisvaltaisesti.
Työ on vaihtelevaa, meillä on mm. Lääkeneuvola, annosjakelua ja hyvä yhteistyö hoitokotien kanssa. Lisäksi meillä on monipuoliset hyvinvointipalvelut. Palvelemme asiakkaita verkkoapteekissa ja toimitamme tilauksia noutolokerikkoon sekä apteekin autolla kotiin. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä.

Meidän tiimiin on helppo liittyä, työilmapiiri on iloinen ja välitön, meillä myös tasa-arvo toteutuu. Osaamisen ylläpito on tärkeää, olemme innokkaita kouluttautumaan. Haemme samanhenkistä täydennystä tiimiimme, kokemus somemarkkinoinnista on plussaa.
Voit työskennellä koko- tai osa-aikaisena, eli miten elämäntilanteesi parhaiten sopii. Sijaitsemme uudessa keväällä valmistuneessa Prismakeskuksessa, jossa palvelemme asiakkaita ma-pe 9-20 ja la 9-17.

Sastamala on kaunis järvien ympäröimä kaupunki ja tänne pääsee helposti myös kauempaa, valtatie on valaistu ja Onnibussit kulkevat useita kertoja päivässä.
Kerron mielelläni lisää soita 040 7783507 tai laita sähköpostia anne.lehtonen@apteekit.net
#hyvinvointiapteekki #farmaseutti #apteekki


SASTAMALA

Haemme iloiseen joukkoomme proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Sinulle asiakaspalvelu on luontevaa ja miellyttävää. Tartut reippaasti ja oma-aloitteisesti erilaisiin työtehtäviin. Myyntihenkinen ote asiakaspalveluun on tärkeää.

Proviisorin työtehtävät ovat monipuoliset ja vastuulliset. Sinulla on mahdollisuus kehittää johtamisosaamistasi osallistumalla apteekkimme johtoryhmätyöskentelyyn.

Käytössämme on Maxx-apteekkiohjelma, Easymedi, IsoFixu-robotti sekä verkkoapteekki. Olemme Avainapteekit-ketjun aktiivinen jäsen.

Apteekki Sastamala on CM-liikekeskuksen yhteydessä 12-tien varrella 50 km päässä Tampereelta. Yhteyteemme kuuluu Tyrvään Apteekki, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä pääapteekista.

Henkilökuntaetuja ovat mm. ePassi sekä laajennettu työterveyshuolto. Mahdollisuus myös vapaavalintaiseen työsuhdeasuntoon Sastamalassa. Kysy rohkeasti ja laita vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen. Täällä Sinua odottavat mukavat työkaverit ja asiakkaat.

Lisätietoja: Apteekkari Tuija Myllymäki p. 040-5270049 tai sähköpostilla tuija.myllymaki@apteekkisastamala.fi


SAVONLINNA

Proviisoriksi Savonlinnaan. Savon Apteekki ja sivuapteekkinsa Savon Apteekki ABC etsivät joukkoonsa proviisoria. Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen, niin sinulle voi olla tarjolla sivuapteekin hoitajuus ja vaihtelevia työtehtäviä ainakin vuodeksi. Olemme juuri ottaneet käyttöön PD3 ja muutenkin meillä on modernia ja mukavia ihmisiä niin töissä, kuin asiakkainakin. Kiinnostuitko? Otapas yhteyttä apteekkariin, niin jutellaan lisää. sari.mujunen@apteekit.net p. 0503772420


SILTAKYLÄ

Pyhtää on uusi Hanko !

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden apteekkia Pyhtäälle osana loistavaa tiimiä jonka tavoitteena on palvella erinomaisesti Pyhtääläisiä paikallisesti sekä myös osallistua johtavan Oloapteekki verkkokaupan kehitykseen.
Haemme Pyhtäälle Proviisoria ja / tai farmaseuttia.

Jos sinulla on seuraavat tavoitteet/haaveet sekä osaamisalueet:
- Paras osaava asiakaspalvelija
- Markkinoinnin ja myynnin taitaja
- Annosjakelun osaaja
- Tulevaisuuteen uskoja
silloin olet etsimämme henkilö!
Olemme valmiit kehittämään osaamistasi jatkuvasti, tule Pyhtäälle kivijalkaan ja jos tavoitteesi on kehittyä digiosaajaksi urallasi Oloapteekki avaa sinulle uusia ovia ympäristön kehittymisen myötä.

Jos kiinnostuit ota yhteyttä Kenneth Forssell 040-373 6036 tai kenneth.forssell@apteekit.net

PYHTÄÄ
Pyhtään apteekki ja Oloapteekki verkkokauppa

Let’s make Pyttis GREAT again!
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden apteekkia Pyhtäälle osana loistavaa tiimiä jonka tavoitteena on palvella erinomaisesti Pyhtääläisiä paikallisesti sekä myös osallistua johtavan Oloapteekki verkkokaupan kehitykseen.
Haemme Pyhtäälle koko-/ osa-aikaista farmaseuttia tai proviisoria (Proviisori opiskelijaa jolla farmaseutin oikeudet).
Jos sinulla on seuraavat tavoitteet/haaveet sekä osaamisalueet:
- Paras osaava asiakaspalvelija
- Markkinoinnin ja myynnin taitaja
- Annosjakelun osaaja
- Tulevaisuuteen uskoja
silloin olet etsimämme henkilö!
Olemme valmiit kehittämään osaamistasi jatkuvasti, tule Pyhtäälle kivijalkaan ja jos tavoitteesi on kehittyä digiosaajaksi urallasi Oloapteekki avaa sinulle uusia ovia ympäristön kehittymisen myötä.
Strateginen valintani/suuntani on pitkälti ystäväni Paula Kilpisen kirjoittaman kirjan ’Inhimillinen Strategia’ mukainen:
- Toimijuus: Tavoitteet ja Teot
- Kyky: Kyvykkyydet ja Osaaminen
- Tahto: Tarkoitus ja Merkitys
- Osallisuus: Kulttuuri ja Tapatoimia

Jos kiinnostuit ota yhteyttä Kenneth Forssell 040-373 6036 tai kenneth.forssell@apteekit.net


SODANKYLÄ

Proviisoriksi tai farmaseutiksi Sodankylään?
Sodankylän apteekin tähtitiimi kaipaa vahvistusta, oletko se sinä? ??
Toimitamme vuosittain reilu 100 000 reseptiä ja annosjakelut päälle. Järjestelmämme on PD3 (vaihtuu OmaPD:hen tai Maxxiin) ja lääkkeet keräilee Fixu. Kivijalan lisäksi toimimme myös verkossa. Noutoautomaatteja löytyy yksi ja palvelupisteitä kolme.
Tarjoamme
Vahvuuksiasi tukevan ja monipuolisen tehtävänkuvan
Mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
Kukoistavan työyhteisön
Monipuoliset henkilöstöedut


Odotamme
Palvelualttiutta
Aitoutta, läsnäoloa ja kykyä kohdata asiakkaasi
Sitoutuneisuutta
Tiimihenkisyyttä
Tavoitteellisuutta

Sodankylä sijaitsee keskellä Lappia, Lapin sydämessä. Upea luonto ja selkeät vuodenajat tarjoavat lukuisia elämyksiä. Rauha, äärettömyys, yötön yö, ruska, kaamos! Rakastatko hiihtää, lasketella? Saariselälle ajat vajaassa 2 tunnissa, Luostolle ja Pyhälle alle tunnissa.

Kiinnostuitko?

Yhteydenottoasi odottaa
apteekkari Marjo Rajamäki: marjo.rajamaki@apteekit.net
tai
apteekkari Anne Kiviniemi: anne.kiviniemi@apteekit.net Vaihdamme viestikapulaa 5.9.2023.

Ps. Aloittaa voit heti, niin pian kuin mahdollista tai sitten kun sinulle sopii!


SOMERO

Someron apteekki hakee proviisoria ja farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Voimme neuvotella kilpailukykyisestä palkasta ja osa-aikainen tai määräaikainen työkin on mahdollinen. Toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä ja ryhmätyökykyä ja meillä on tarjolla useita vastuualueita. Meillä on mukava ja joustava työyhteisö. Panostamme toiminnassamme paikallisuuteen, tuttavallisuuteen ja henkilökohtaiseen palveluun. Käytämme pd3-apteekkiohjelmaa ja meillä on IsoFixu-varastorobotti. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Apteekki sijaitsee maaseutukaupungin liikekeskuksessa ja työtilamme ovat uudehkot. Apteekki on auki ma-pe 8-19 ja la klo 9-15. Internet-sivumme ovat osoitteessa www.someronapteekki.fi

Asunnon saamisessa avustetaan tarvittaessa. Somerolla on hyvät harrastusmahdollisuudet ja Somerolta on kohtuullinen matka isompiin kaupunkeihin.

Kysy lisää Apteekkari Marja Mäkipää, 040 7077 120

Hakemukset 30.9.2023 mennessä sähköpostitse: marja.makipaa@apteekit.net


SUOLAHTI

Suolahden apteekki hakee vastavalmistunutta proviisoria mukavaan työyhteisöömme monipuolisten tehtävien pariin. Kyseessä on perhevapaan sijaisuus syksylle 2023 asti, mahdollisesti pidempään. Aloitus syksyllä 2022, tai sopimuksen mukaan.

Apteekki sijaitsee Äänekosken Suolahdessa, noin 45 km Jyväskylästä pohjoiseen. Apteekkiimme kuuluu myös sivuapteekki Hirvaskankaan ABC-asemalla, sekä verkkoapteekki. Käytössämme on pd3-apteekkiohjelma, sekä Presto, Procuro ja EasyMedi-tilausjärjestelmä.

Yhteydenotot: apteekkari Merja Pietiläinen, merja.pietilainen@apteekit.net, puh 0440165571


SUOMUSSALMI

Tule töihin mukavaan porukkaamme!
Haemme perhevapaan sijaisuuteen farmaseuttia.

Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja määräaikaisuuden kesto on noin vuosi. Tarjoamme kokoaikatyötä, mutta myös osa-aikainen työ on mahdollista.

Apteekkimme on avoinna ma-pe klo 9-17 ja la klo 9-14. Sunnuntaisin ja juhlapyhinä apteekki on suljettu. Apteekissa on Maxx -järjestelmä. Suomussalmen apteekki on vuoden 2019 opetusapteekki. Apteekilla on myös kalustettu työsuhdeasunto.

Ota reilusti yhteyttä:
Apteekkari Pekka Savolainen p. 08711440
pekka.savolainen@apteekit.net
www.suomussalmenapteekki.fi


SUONENJOKI

Suonenjoen apteekki hakee proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Proviisorin tehtäviä ovat olleet mm. työvuorojen suunnittelu, varastonhallinta, laatuun, tietosuojaan ja tietoturvaan liittyvät tehtävät, varmennekorttien rekisteröinnit, kampanjoiden suunnittelu, edustajatapaamiset, harjoitteluvastuuhenkilönä ja tarvittaessa apteekkarin sijaisena toimiminen.

Suonenjoen apteekki on paikkakunnan ainoa apteekki, jossa asiakkaita palvellaan ma-pe 9-18,
la 9-15 ja su / pyhäpäivät 11-15. Proviisorin työaika painottuu pääsääntöisesti arkipäiviin. Apteekissamme on käytössä Salix -järjestelmä ja verkkoapteekki (www.suonenjoenapteekki.fi).


Yhteydenotot:

apteekkari Jukka Gynther p. 040 8656450
jukka.gynther@suonenjoenapteekki.fi

proviisori Mikko Lappalainen p. 017 511 666
mikko.lappalainen@suonenjoenapteekki.fi


SYSMÄ

SYSMÄ KUTSUU
Proviisorimme suunnatessa kohti uusia haasteita, haemme Sysmän apteekkiin näppärää farmasian ammattilaista joko osa-aikaiseen tai kokopäiväiseen työsuhteeseen. Myös kesätyö 2-3kk on mahdollinen. Voit olla proviisori, farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava opiskelija. Työnkuvaasi kuuluu asiakaspalvelun lisäksi myös kotihoidon ja hoivakotien tilausten käsittelyä sekä muita erikseen sovittavia tehtäviä. Meillä on käytössä Maxx ja Easymedi, joiden käyttöön koulutamme kyllä tarvittaessa.
Sinulta toivomme reipasta asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.
Pieni mutta vireä Sysmä tarjoaa suomalaista maaseutuelämää parhaimmillaan. Päijänteen jylhiä rantamaisemia pääsee ihailemaan mm. Päijätsalon ja Kammiovuoren retkeilyreiteillä, ja Leivonmäen kansallispuisto mäntykankaineen on myös lähietäisyydellä. Myös muita harrastusmahdollisuuksia löytyy monipuolisesti niin liikunnan kuin kulttuurin ystäville. Kesäämme rikastuttavat ihanat kesäasukkaamme sekä lukuisat perinteikkäät tapahtumat kuten Sysmän Suvisoitto, Kirjakyläpäivät sekä Uotinpäivämarkkinat.
Asiakkaamme ovat leppoisia, työporukkamme mutkaton ja huumorintajuinen. Työpäivän eväistä ei tarvitse kantaa huolta, sillä apteekkiemäntämme valmistaa henkilökunnalle päivittäin maukkaan lounaan. Asunnon hankinnassa autamme ilman muuta.

Yhteydenotot:
Apteekkari Marita Puikkonen
marita.puikkonen@apteekit.net
p. 0400 460 890
Voit soittaa myös iltaisin ja viikonloppuisin!


TAMMELA

TAMMELAN APTEEKKI hakee PROVIISORIA vakituiseen työsuhteeseen. Olet tervetullut meille töihin, vaikka viimeistelisit vielä opintojasi. Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Tammelan apteekissa pääset osaksi mukavaa ja osaavaa työyhteisöä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja erittäin monipuoliset työtehtävät, joissa pääset kehittämään osaamistasi kaikilla apteekin johtamisen osa-alueilla. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Apteekki on avoinna arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-15.

Tammelan kunta sijaitsee Kanta-Hämeessä, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Hämeenlinnasta ja reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Tammela tunnetaan kahden kansallispuiston kotina, joten täällä pääset nauttimaan halutessasi vehreästä luonnosta ja upeista maisemista. Tarvittaessa avustamme asunnon löytymisessä.

Soita tai laita viestiä, kerron mielelläni lisää: apteekkari Saija Kinnunen p.0505326327, saija.kinnunen@apteekit.net


TAMPERE

Nyt olisi huippupaikka tarjolla proviisorille, proviisoriopiskelijalle tai kokeneelle farmaseutille ja vielä huippukaupungissa Tampereella!

Me Apteekki Koilliskeskuksessa etsimme proviisoriopiskelijaa tai hiljattain valmistunutta proviisoria, miksei kokeneempaakin tekijää, asiakaspalvelupäälliköiden kesälomasijaiseksi. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan huhti-kesäkuussa ja töitä riittää halutessasi pitkälle syksyyn. Hyvästä yhteishengestä, rennosta työporukasta ja joustavuudesta tunnettu apteekkimme sijaitsee Tampereen Linnainmaalla vilkkaassa Prisma-keskuksessa terveysaseman naapurissa. Arvojamme ovat yhdenvertaisuus, laadukas asiakaspalvelu ja jatkuva kehittyminen – ja näitä arvoja tukemaan tarvitsemme nyt juuri sinua!

Tärkein tehtäväsi on vastata asiakaspalvelumme sujuvuudesta, joten asiakaspalvelukokemuksesta, hyvistä tiedonhakutaidoista ja nopeasta päätöksentekokyvystä on etua. Yksin sinun ei tarvitse kuitenkaan pärjätä, vaan pääset osaksi meidän esihenkilötiimiä ja osaavalta henkilökunnaltamme saa aina apua. Yhdessä tekemisen meininki on vahva. Tehtävistä voidaan sopia tarkemmin osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Kesän mittaan voit halutessasi perehtyä sivuapteekkien toimintaan Peltolammilla tai Atalassa, joissa tarjotaan annosjakelu- ja kotisairaanhoitopalveluja. Myös apteekin hoitomääräys on mahdollinen.

Meillä on käytössä Maxx-apteekkiohjelma ja Iso Fixu -varastoautomaatti; näihin perehdytetään tarvittaessa! Autamme myös asunnon etsimisessä.

Voit kysellä työpaikasta asiakaspalvelupäälliköiltämme Else Lehdolta, p. 044 722 7912, ja Janne Hietaselta, p. 050 591 6867. Hakemuksen ja CV:n voi laittaa sähköpostilla osoitteeseen outi.vuorensola@apteekit.net.


TAMPERE

Kesätöihin Tampereelle

”Lämpöni lempeni annan, kaunis on nuoruutein…”

Lempi apteekin lämminhenkinen työporukka hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelijaa kesäkuukausille (n. kesä-elokuu).

Meillä et ole vain robotin jatke reseptiä naputtelemassa, vaan pääset aidosti vuorovaikutukseen ihanien asiakkaidemme kanssa. Lempi apteekki sijaistee Tampereen Lielahdessa, meillä on käytössä Maxx, Rowa ja verkkoapteekki, www.lempiapteekki.fi

Olemme varanneet sinulle kesäksi työsuhdeasunnon, jossa pääset töiden jälkeen nauttimaan Halkoniemenrannan maisemista ulkoilureitteineen ja uimarantoineen.

Soita heti apteekkari Anne Palander 0509117624 tai laita viestiä anne.palander@apteekit.net


TAMPERE

Proviisoriksi Haka Apteekkiin Tampereelle

Hei sinä nuori Proviisori. Oletko vasta aloittamassa uraasi tai mietitkö apteekkikentällä työskentelyä? Nyt olisi hyvä tilaisuus päästä kehittymään apteekkikentän osaajaksi!

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen proviisoria Elokuun loppuun 2023 asti. Kyseessä on opintovapaan sijaisuus. Odotamme sinulta intoa kehittää itseäsi Proviisorina ja iloista asennetta työtä kohtaan.

Työ on noin 80% asiakaspalvelua ja 20% projektiluontoisia Proviisorin töitä. Projektitöihin kuuluu toimintaohjeiden päivitystä yhdessä johtavan Proviisorin kanssa, apteekin prosessien hiomista ja avustavia tehtäviä esimerkiksi päiväohjelmien suunnittelussa. Lisäksi päivittäistä työohjausta niinä aikoina, kun apteekkari tai Johtava Proviisori eivät ole paikalla. Keväällä apteekissamme on myös harjoittelijoita, joiden ohjaukseen pääset aktiivisesti osallistumaan. Tarjoamme sinulle loistavan paikan aloittaa uraasi apteekkipuolella vahvojen osaajien kanssa. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä, Fixu-varastoautomaatti, eApteekki ja Easymedi. Toimimme vilkkaassa kauppakeskuksessa Tampereen Kalevassa. Työtä tehdään kaikissa vuoroissa aukiolojen aikana.

Liitäthän hakemukseesi CV: ja lyhyen hakemuskirjeen. Kysy rohkeasti lisää!

Hakemukset sähköpostitse: marja.ritala@apteekit.net


TAMPERE

Haemme Sammon apteekkiin Tampereelle FARMASEUTTIA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN.

Työsuhde voisi alkaa toukokuun alussa tai sopimuksen mukaan.

pd3-käyttäjäkokemus ja annosjakelukokemus ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Juuri valmistumassa oleva tai valmistunut farmaseutti tai proviisori huomioidaan myös. Tarjoamme mukavat työkaverit ja viihtyisät uudet työtilat. Sammon apteekki on Avainapteekki, meillä on Drive In ja tarjoamme myös sairaanhoitajapalvelua.
Apteekkimme on auki ma - pe 9 - 19 ja la 9 - 15.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Lisätietoja antavat:
apteekkari Heli Suppula 045-8438967
heli.suppula@apteekit.net


TAMPERE

Proviisorimme sai apteekin. joten tarvitsemme markkinoinnista ja apteekin kehittämisestä kiinnostunutta proviisoria esimiestehtäviin apteekkarin työpariksi.
Toivomme sinun aloittavan viimeistään tammikuun 2020 alkupuolella.
Apteekkimme muutti viime keväänä uuteen Westerin liikekeskukseen, tämän myötä asiakasmäärämme on kasvanut ja luo uusia mahdollisuuksia ja vaatimuksia kehittää apteekkia.
Käytössämme on Fixu-varastorobotti,Pd3- ja kotihoidon/palvelukodin tilauksissa käytettävä easymedi-järjestelmä.
Laita hakemus tai tule käymään.
apteekkari Eila Tervola p. 0104204711 tai 0500627289
eila.tervola@tesomanapteekki.fi


TURENKI

Kaipaamme vahvistusta joukkoomme Turengin apteekkiin/Rengon apteekkiin. Meillä on proviisorin äitiysloman (+mahdollisen hoitovapaan) sijaisuus ainakin kesän 2022 loppuun, työt voisit aloittaa vaikka heti. Meillä on täällä apteekissa mukava porukka ja kivat asiakkaat. Osan työtehtävistä teemme vastuualuetiimeittäin ja kouluttaudumme aktiivisesti. Käytämme pd3-järjestelmää ja meillä on verkkoapteekki sekä jonkun verran annosjakelua. syksyn aikana on myös tiedossa apteekin muuttoprojekti.
Turengin apteekki on avoinna arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-15, Rengon sivuapteekki arkisin 9-17. Osa henkilökunnastamme työskentelee pelkästään Turengissa, osa molemmissa toimipaikoissa.
Työt voisit aloittaa elo-syyskuussa sopimuksen mukaan.
Otathan yhteyttä proviisori outi.saksi@turenginapteekki.fi 03-6882220 tai apteekkari riitta.andersin@turenginapteekki.fi 040-7363913


TURKU

Toimintamme kasvaessa Apteekki Prisma Länsikeskuksen motivoitunut ja mukava henkilökunta Turussa etsii joukkoonsa kokoaikaista/osa-aikaista proviisoria vakituiseen työsuhteeseen.

Toivoisimme sinun olevan reipas, joustava, oma-aloitteinen ja kykenevän myös itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme nykyaikaisen, koulutusmyönteisen, farmaseuttista osaamista arvostavan työyhteisön.

Aukioloaikamme ovat vaihtelevat: ma-pe 9-20, la 9-17 ja su 12-16. Meillä on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä.
Yhteydenotot apteekkari Minna Jaanson puh. 040 1962 060 tai minna.jaanson@apteekit.net. Tapaamisiin!


TURKU

Turun 8. Linnan apteekki hakee mukavaan ja rentoon joukkoonsa asiakaspalveluhenkistä ja apteekin kehittämisestä kiinnostunutta proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Sijaitsemme Turun ydinkeskustassa hiljattain laajennetuissa ja uudistetuissa tiloissa. Samassa rakennuksessa toimii suuri Lääkärikeskus Mehiläisen yksikkö ja useita muita terveysalan ja muiden alojen yrityksiä.
Turun Kauppatorin alueen noin 4 vuotta kestänyt uudistaminen on nyt loppusuoralla ja alueen pitäisi valmistua kuluvan vuoden 2022 loppuun mennessä. Valmistumisella on suuri merkitys alueen läheisyydessä oleville asiakasvirroista hyötyville yrityksille.
Apteekissa on Maxx-järjestelmä ja Rowa-robotti. Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoja ota yhteyttä Juha Rahikkaan (040 5167062) tai juha.rahikka@apteekit.net. Halutessasi voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla.


TURKU

Oletko asiakaspalvelusta nauttiva apteekkialan ammattilainen? Etsimme tiimiimme proviisoria Kupittaan apteekkiin.
Toimenkuvasi koostuu suurelta osin proviisorin tehtävistä, kuten asiakaspalvelusta ja sen johtamisesta. Tehtäviisi kuuluu myös toiminnan kehittäminen yhdessä muun tiimin kanssa. Töitä tehdään apteekkimme aukioloaikojen ma-pe klo 8-20, la 10-18 ja su 12-18 puitteissa.

Tarjoamme sinulle:

• Vakituisen työn sekä kilpailukykyisen palkan
• Näköalapaikan perinteisestä kivijalka-apteekista
• Mahdollisuuden vaikuttaa työsuhteesi muotoon (osa-/kokoaikainen)
• Mahdollisuuden osallistua aktiivisesti prosessien ja toiminnan kehittämiseen
• Työpaikan, jossa kouluttautumiseen sekä työssä viihtyvyyteen panostetaan

Haemme tehtävään vastuuntuntoista ja oma-aloitteista työntekijää, joka pystyy hyödyntämään aikaisempaa työkokemustaan ja osaamistaan apteekkitoiminnan kehittämisessä. Asiakkaamme ovat meille kaikki kaikessa ja palvelemme heitä Avainapteekkien elämän mittaisen huolenpidon periaatteella. Palvelemme asiakkaitamme myös verkkoapteekkina. Työssä menestyminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja aitoa poltetta asiakaspalvelutyöhön. MAXX -käyttöjärjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.
Hakemuksesi ja CV:n voit lähettää sähköpostitse kupittaanapteekki.turku@apteekit.net
Lisätietoja antaa proviisori Maija Paukkeri ja 16.1.2022 jälkeen apteekkari Maarit Hannu: puh. 02-251722

HAE KUPITTAAN APTEEKKIIN TÖIHIN !

Kahdella farmaseuttilla odottavat syksyllä uudet tuulet , toisella proviisoriopinnot ja toisella sairaala-apteekin osastofarmaseutin työt. Rentoon ja mukavaan porukkaan mahtuisi yksi farmaseutti tai proviisori. Työsuhde voidaan neuvotella elämäntilanteen mukaan osa-aikaiseksi tai kokoaikaiseksi, jos sinulle sopivat vain viikonloppu- tai iltatyöt sekin on neuvoteltavissa. Olet etsimämme henkilö, jos olet palveluhenkinen, oma-aloitteinen ja omaat positiivisen otteen työhön ja elämään yleensä.

Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä. Meillä on mukava asiakkaat ja he ovat meille tärkeitä, heitä palvelemme Avainapteekkien vision mukaan ”ELÄMÄNMITTAISTA HUOLENPITOA”. Mukavien asiakkaiden lisäksi oman lisänsä tuovat farmasian oppilaat, joita meillä on 2-3 vuosittain. Uuden oppiminen ja alan kehittäminen on meille kaikille tärkeää. Ammattitaitoamme pidämme yllä osallistumalla aktiivisesti koulutuksiin.

Jos kaipaat maiseman vaihdosta työkuvioissa ja huipputyyppejä ympärillesi ole yhteydessä ! Soita tai laita viestiä apteekkari Maarit Hannulle tai proviisori Maija Paukkerille niin jutellaan lisää ja katsotaan onko Kupittaan apteekki seuraava työpaikkasi ??

Maaritin tavoitat numerosta 040 5188552 tai maarit.hannu@apteekit.net ja Maijan tavoitat apteekin numerosta 02 251 7222.

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ !


TURKU

PROVIISORI - TURKU

Skanssin Apteekki hakee proviisoria vakituiseen työsuhteeseen nykyisen proviisorin siirtyessä apteekkariksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa, kehittyvässä ja moniammatillisessa työyhteisössä. Työssä on mahdollisuus kehittää mm. kotisairaanhoidon yksikköämme ja apteekin verkkokauppaan. Olemme joustavia, koulutusmyönteisiä ja haluamme huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista. Meillä on hyvä yhteishenki työkavereiden kesken!

Edellytämme hakijalta itseohjautuvuutta ja kykyä toimia esimiehenä yli 25 työntekijän apteekissa.

Skanssin Apteekki sijaitsee Turussa Skanssin kauppakeskuksessa - Skanssinkatu 10.

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Ota Yhteyttä apteekkari Petri Kumlin puh. 040-7089112 petri.kumlin@skanssinapteekki.fi.

FARMASEUTTIN OIKEUKSILLA KESÄTÖIHIN - TURKU


Tervetuloa osaksi farmaseuttista tiimiämme Skanssin Apteekiin!

Haen farmaseutin oikeudet omaavaa huipputyyppiä täydentämään iloista ja nuorekasta tiimiämme.
Arvostan hyvää asennetta ja huonoa huumoria, kokemuksella ei ole väliä koska tekemällä oppii.
Voin luvata sinulle maailman parhaat työkaverit!

Olit sitten kiinnostunut markkinoinnista, asiakaspalvelusta, verkkoapteekista tai lääketurvallisuudesta; meillä pääset kehittämään ammattiosaamistasi ja erikoistumaan juuri sinua kiinnostaviin tehtäviin. Skanssin Apteekin erikoisuutena on annosjakelusta kiinnostuneille tarjolla Vuoden oppiva apteekki 2022 -palkittu koulutusohjelma!

Tarjoan sinulle kilpailykykyisen palkan, mahdollisuuden kouluttautua sekä Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun.
Apteekilla on välipalaa tarjolla ja toisinaan lähdetään porukalla virkistymään.

Juuri remontoitu ja laajentunut apteekkimme sijaitsee Skanssin kauppakeskuksessa hyvien liikenneyhteyksien päässä, autoilijoille parkkitilaa löytyy rajattomasti. Meillä on käytössä upouusi Rowa.
Apteekki on auki viikon jokaisena päivänä, voit siis liittyä tiimimme koko- tai osa-aikaisesti!

Minulle voi soittaa tai laittaa sähköpostia, keskustellaan lisää
Apteekkari Petri Kumlin 0407089112 petri.kumlin@skanssinapteekki.fi


TURKU

Hei sinä proviisori tai proviisoriopiskelija,
tule meille johtavaksi proviisoriksi apteekkarin työpariksi.
Voit olla jo kokeneempi tai jos olet vasta urasi alussa, niin suunnitellaan työnkuva sen mukaan. Meillä on mahdollisuus kouluttautua ja päästä uralla eteenpäin. Tarjolla on vakituinen proviisorin paikka.

Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Apteekki on kasvava ja haluamme sinut mukaan kehittämään toimintaamme.
Meillä on viihtyisä työilmapiiri, tiivis ja tasa-arvoinen työyhteisö, jossa tieto kulkee ja kaikki vetävät yhtä köyttä. Työajat ovat mukavat, eikä meillä ei ole pitkiä ilta- tai viikonloppuvuoroja (apteekki avoinna arkisin 9-17, la 10-14).
Asiakkainamme on myös annosjakeluasiakkaita ja hoitokoteja. Käytössämme on PD3-järjestelmä.
Arvostan kykyä tarttua toimeen sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Tule mukaan huipputiimiimme!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Yhteydenotot tai vapaamuotoiset hakemukset: Turun 21. Runosmäen apteekki, apteekkari Lenita Jokinen, p. 050 490 89 44 tai lenita.jokinen@apteekit.net


UUSIKAUPUNKI

Uudenkaupungin Uudessa apteekissa on avoinna vakituinen työpaikka farmaseutille tai proviisorille.
Apteekki sijaitsee S-marketin yhteydessä ja on avoinna arkisin klo 8.30-20 ja lauantaisin klo 9-16. Lisäksi päivystämme parillisten viikkojen sunnuntaina ja pyhäpäivinä klo 11-15.
Meillä on käytössä Maxx-ohjelmisto ja Fixu-varastoautomaatti. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta asiakaspalveluun. Tule mukaan iloiseen joukkoomme tekemään apteekistamme entistäkin parempaa!
Yhteydenotot apteekkari Katriina Helasmo, katriina.helasmo@apteekit.net, tai puh. 044 3036818/ 02 8426100.


VAASA

VAASAN KUNINKAANAPTEEKKI HAKEE PROVIISORIA
Vaasan Kuninkaanapteekki hakee proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Haemme oma-aloitteista, palveluhenkistä ja yhteistyökykyistä proviisoria. Apteekissa on MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastoautomaatti. Emme kuulu ketjuun mutta jakelemme ApteekkiNyt-lehteä. Apteekki tukee henkilökunnan liikuntaharrastuksia liikuntasetelein. Toimimme myös opetusapteekkina ja apteekki tukee henkilökunnan jatkokoulutusta. Apteekki on avoinna ma-pe 9-20 ja la 10-16. Työn voi aloittaa sopimuksen mukaan viimeistään 1.1.2022. Hakemuksen voi lähettää sähköpostiosoitteeseen petter.strom@netikka.fi. Yhteydenotot: apteekkari Petter Ström, 050-3137009.

Kungsapoteket i Vasa söker en provisor för fast anställning. Vi söker en initiativrik, service- och samarbetsvillig provisor. Apoteket använder MAXX apotekssystem och Fixu lagerautomat. Vi hör inte till någon apotekskedja med delar ut tidningen ApoteksNytt. Apoteket stöder personalen med sedlar för kultur och motion. Kungsapoteket fungerar också som undervisningsapotek och stöder aktivt personalens skolning. Apoteket är öppet må-fr 9-20 och lö 10-16. Arbetsförhållandet kan påbörjas enligt överenskommelse senast 1.1.2022. Ansökningar per e-post: petter.strom@netikka.fi. Kontaktuppgifter: apotekare Petter Ström, 050-3137009.


VAASA - VASA

Vaasan Vanha Apteekki hakee proviisorin pätevyyden omaavaa, reipasta ja palveluhenkistä henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Olemme joustavia työajan suhteen, työtä on tarjolla osa- tai kokopäiväisesti - kuten Sinulle parhaiten sopii. Aloittaa voit 1.9 tai sopimuksen mukaan.
Vaasa on sopivan kokoinen kaupunki missä voit halutessasi pyöräillä työpaikalle. Lisäksi me tuemme liikuntaasi rahallisesti. Toisaalta, jos haluat käyttää työmatkoihin autoasi, voimme tarjota Sinulle maksuttoman pysäköintihallipaikan naapurissamme.
Me vaasalaiset olemme enemmin tai vähemmin kaksikielisiä ja täällä Sinulla on hyvä mahdollisuus kehittää kielitaitojasi. Vaasan kansainvälisyydestä johtuen saamme käyttää molempien kotimaisten lisäksi myös muita kieliä.
Hakemamme henkilö voi myös olla pidemmän aikaa alalta pois ollut. Yhteistyöhaluiset työkaverit kouluttavat Sinut ajan tasalle.
Huomioimme vahvuusalueesi toimenkuvassasi esim. annosjakelussa, video- ja puhelinpalveluissa, lääkkeenvalmistuksessa, kampanjamynnissä tai vaikkapa HaiPro-asioissa.

Otathan rohkeasti yhteyttä ja tule tapaamaan meitä!
Yhteydenotot sähköpostitse: anja.borgmastars@apteekit.net

Är Du den person vi söker?
Vi söker en provisor till Gamla Apoteket i Vasa som tycker om att jobba med kundbetjäning. Vi erbjuder fast anställning och är öppna och flexibla angående arbetstider.
I arbetet används dagligen både finska och svenska – det är ett ypperligt tillfälle att få språkbad oberoende om finska eller svenska är ditt starkare språk!
Parkering ordnas för såväl den som cyklar som den som använder bil, och du kan påverka dina arbetsuppgifter enligt intresse.
Vasa är en internationell stad, med både stadsliv och naturen nära inpå. Du kan börja t.ex. 1.9. eller enligt överenskommelse på hel- eller deltid – det som passar dej bäst. Välkommen!
Ta kontakt!
email: anja.borgmastars@apteekit.net

Vaasan Vanha Apteekki hakee farmaseutin pätevyyden omaavaa, reipasta ja palveluhenkistä henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Olemme joustavia työajan suhteen, työtä on tarjolla osa- tai kokopäiväisesti - kuten Sinulle parhaiten sopii. Aloittaa voit 1.9 tai sopimuksen mukaan.
Vaasa on sopivan kokoinen kaupunki missä voit halutessasi pyöräillä työpaikalle. Lisäksi me tuemme liikuntaasi rahallisesti. Toisaalta, jos haluat käyttää työmatkoihin autoasi, voimme tarjota Sinulle maksuttoman pysäköintihallipaikan naapurissamme.
Me vaasalaiset olemme enemmin tai vähemmin kaksikielisiä ja täällä Sinulla on hyvä mahdollisuus kehittää kielitaitojasi. Vaasan kansainvälisyydestä johtuen saamme käyttää molempien kotimaisten lisäksi myös muita kieliä.
Hakemamme henkilö voi myös olla pidemmän aikaa alalta pois ollut. Yhteistyöhaluiset työkaverit kouluttavat Sinut ajan tasalle.
Huomioimme vahvuusalueesi toimenkuvassasi esim. annosjakelussa, video- ja puhelinpalveluissa, lääkkeenvalmistuksessa, kampanjamynnissä tai vaikkapa HaiPro-asioissa.

Yhteydenotot sähköpostitse: anja.borgmastars@apteekit.net

Är Du den person vi söker?
Vi söker en farmaceut till Gamla Apoteket i Vasa som tycker om att jobba med kundbetjäning. Vi erbjuder fast anställning och är öppna och flexibla angående arbetstider.
I arbetet används dagligen både finska och svenska – det är ett ypperligt tillfälle att få språkbad oberoende om finska eller svenska är ditt starkare språk!
Parkering ordnas för såväl den som cyklar som den som använder bil, och du kan påverka dina arbetsuppgifter enligt intresse.
Vasa är en internationell stad, med både stadsliv och naturen nära inpå. Du kan börja t.ex. 1.9. eller enligt överenskommelse på hel- eller deltid – det som passar dej bäst. Välkommen!
Ta kontakt!
email: anja.borgmastars@apteekit.net


VALKEAKOSKI

VALKEAKOSKI Koskikaran apteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen sekä proviisoria vanhenpainvapaan sijaiseksi tammikuun 2023 loppuun asti.
Apteekissa on käytössä pd3 -järjestelmä sekä ROWA-apteekkirobotti.
Aukioloajat ovat ma-pe 9-19 ja la 9-16.
Meille on Tampereelta hyvät liikenneyhteydet.
Tervetuloa mukaan iloiseen ja mukavaan työporukkaamme!
Tiedustelut apteekkari Outi Jensen 040-5868712 outi.jensen(at)apteekit.net


VALKEAKOSKI

Ajalla heinä-elokuu 2023 proviisorille kesätyö,
Valkeakosken keskusapteekissa osa- tai koko aikaisena tai työskentely vain yksittäisinä päivinä on mahdollista.
Työhön kuuluu asiakaspalvelua ja apteekin toimintojen johtamista. Hoitomääräys on mahdollinen apteekkarin kesäloman ajaksi. pd3 ohjelman alkeet olisi hyvä osata. Kysymykset palkkatoivomuksineen: nina.kettunen@apteekit.net

Elo-joulukuu 2023 proviisorille tai farmaseutille
lomasijaisuuksia, töitä olisi n. 8-24 h/viikossa,
Valkeakosken keskusapteekissa.
Hoitomääräys on mahdollinen apteekkarin kesäloman ajaksi. pd3 ohjelman alkeet olisi hyvä osata. Kysymykset palkkatoivomuksineen: nina.kettunen@apteekit.net


VALKEAKOSKI

PROVIISORI

Valkeakosken Uusi Apteekki hakee työsuhteeseen proviisoria. Aloitus sopimuksen mukaan.

Olemme kolme vuotta sitten perustettu uutuuttaan hohtava apteekki ja haemme joukkoomme innostunutta ihmistä kehittämään nuorta, kasvavaa apteekkia kanssamme.

Työnkuvasi on monipuolinen ja kiinnostava. Laadukas apteekin asiakaspalvelu on apteekissamme tärkeintä, mutta lisäksi tulet saamaan omia erityisvastuita.

Odotamme hakijalta asiakaspalveluasennetta ja valmiutta sekä tiimityöhön että itsenäiseen työskentelyyn. Kaikkea ei tarvitse osata ennestään kunhan on innokkuutta oppia uutta.

Soita ja kysy lisää: apteekkari Santero Morri 045 604 9922
sähköposti: santero.morri@uusiapteekki.net


VALKEALA

LOVIISA
Proviisori, tule Loviisaan apteekkarin oikeaksi kädeksi kehittämään Kruunu-apteekin toimintaa.
Tarjolla on monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.
Halutessasi myös mahdollisuus hoitomääräykseen (apteekinvaihdostilanne).
Aloitan Kruunu-apteekin apteekkarina toukokuussa ja työsi alkaisi mahdollisimman pian apteekin haltuunoton jälkeen.
Apteekissa on MAXX-järjestelmä.
Loviisa on kaksikielinen kaupunki, joten ruotsinkielentaito on eduksi, mutta hyvällä asenteellakin pärjää.
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää: apteekkari Rita Heinonen 040 764 3307, rita.heinonen@apteekit.net


VANTAA

Kyläyhteisömäisellä alueella sijaitsevaan KORSON APTEEKKIIN
haetaan asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia. Apteekkimme on moderni ja
vasta remontoitu kaupunkiapteekki, jossa sinua odottaa mukavat työtoverit
ja lämminhenkinen työyhteisö. Käytössämme on MAXX ja kaikki olennaiset
sähköiset lääkeneuvontatyökalut. Laadukas asiakaspalvelu ja laaja tuote-
valikoima ovat valttejamme.
Työsuhde on määräaikainen farmaseutin hoitovapaan sijaisuus ajalle
1.8.2019 - 31.7.2020.
Tiedustelut apteekkari Heli Lainonen, tai proviisorit Maarit Juusti
ja Teemu Pietarinen 09-838 6600 tai heli.lainonen@kolumbus.fi


VANTAA

Johtava proviisori – Pähkinärinteen Apteekki, Vantaa

Etsimme Pähkinärinteen Apteekkiin johtavaa proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Apteekki sijaitsee Länsi-Vantaalla Pähkinärinteen kauppakeskuksessa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän apteekissamme kilpailukykyisin ehdoin. Esihenkilönä pääset johtamaan ja kehittämään apteekkimme toimintaa monipuolisesti sekä asiakastyössä että henkilöstön ja prosessien johtamisessa.

Voit olla jo kokenut tekijä tai urasi alkupäässä hakemassa uusia haasteita. Olet tavoitteellinen ja itsenäinen tiimityöskentelijä, jolla on kyky sekä keskittyä että toteuttaa asioita laaja-alaisesti. Olet yrittäjähenkinen, kekseliäs ja uskaltava persoona. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia, nautit esihenkilötyöstä ja johdat esimerkillä.
Työyhteisössämme johtaminen ja asiantuntijuus kuuluvat tiiviisti yhteen. Tiimissämme on 10 osaavaa ja sitoutunutta ammattilaista, joiden kanssa on miellyttävä tehdä töitä. Yksi tärkeistä tehtävistäsi on tiimisi tukeminen, sujuvien toimintamallien kehittäminen ja onnistumisien mahdollistaminen koko tiimille.
Toimintojemme monipuolisuus ja ammattimaisuuden taso antavat vahvan pohjan ja hienot mahdollisuudet alan huippuammattilaisena kehittymisessä.
Vastaan mielelläni kysymyksiisi. Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen pertti.hietanen@apteekit.net 25.7.2023 mennessä. Täytämme paikan heti tiimiimme sopivan hakijan löydyttyä.
Tiedustelut: apteekkari Pertti Hietanen, puh. 040 774 3303


VANTAA

Myyrmäen apteekki hakee mukavaan tiimiinsä proviisoria asiakaspalvelupäälliköksi.

Asiakaspalvelupäällikkö vastaa apteekin päivittäisen toiminnan sujuvuudesta, auttaa ja tukee arjen pulmatilanteissa ja osallistuu asiakaspalveluun. Työnkuvaan kuuluu myös henkilökunnan koulutukseen liittyviä tehtäviä yhteistyössä apteekkarin ja johtavan proviisorin kanssa.
Tehtävä sopii vastavalmistuneelle tai jo pitempään alalla työskennelleelle proviisorille, myös lähiaikoina valmistuvat huomioidaan. Apteekin toiminnan tuntemus on välttämätöntä, MAXX-osaaminen katsotaan eduksi.

Aloitus sopimuksen mukaan. Myyrmäen apteekki on koulutusmyönteinen MAXX-apteekki hyvien kulkuyhteyksien varrella: Vantaan bussit ja kehärata kulkevat lähes oven edestä, ja edullisia pysäköintipaikkoja löytyy. Meillä on henkilökuntaetuina mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Apteekki on avoinna ma-pe 8-21, la 8-20 ja su 10-20.

Kysy lisää: apteekkari Juhani Nikunen, puh. 09-53063417 tai johtava proviisori Leena Honkanen, puh. 09-53063418. Tiedustelut ja hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla: juhani.nikunen@myyrmaenapteekki.com

Myyrmäen apteekki Vantaalla hakee mukavaan tiimiinsä asiakaspalveluun farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen, koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Aloitus sopimuksen mukaan. Myyrmäen apteekki on koulutusmyönteinen MAXX-apteekki hyvien kulkuyhteyksien varrella: Vantaan bussit ja kehärata kulkevat lähes oven edestä, ja edullisia pysäköintipaikkoja löytyy. Meillä on henkilökuntaetuina mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Apteekki on avoinna ma-pe 8-21, la 8-20 ja su 10-20. Kysy lisää: apteekkari Juhani Nikunen, puh. 09-53063417 tai johtava proviisori Leena Honkanen, puh. 09-53063418. Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla: juhani.nikunen@myyrmaenapteekki.com


VARKAUS

VARKAUS

Taulumäen apteekki hakee superproviisoria!

Taulumäen apteekki on vahvasti kehittyvä ja uudistuva apteekki Varkauden keskustassa.
Tervetuloa mahtavaan porukkaamme, jos olet uudistuskykyinen ja innostunut työstäsi!
Saat muutkin mukaan innostumaan uusista asioista. Sinulta käyvät koulutus, laatutyö, palaverit ja esitykset sidosryhmille ja vielä erityisen ystävällinen asiakaspalvelu. Projektit tuovat vaihtelua monipuoliseen työnkuvaasi. Olet motivoitunut ja kiinnostunut oman osaamisesi ja apteekin kehittämisestä.
Voit olla äskettäin valmistunut, jolloin pääset kokeilemaan taitojasi monipuolisesti- tai voit olla kokeneempi, meillä riittää vaihtelua työhösi.
Meillä on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä. Olemme avoinna arkisin klo 9-18, la 9-15 ja su klo 10-14.
Tutustu kotisivuihimme!
www.taulumaenapteekki.fi
Lisää tietoa työpaikasta antaa apteekkari Marja Huupponen, 0505571881


VIHTI

Erinomainen tilaisuus proviisorille!

Tule hoitamaan Vihdin 1. apteekkia apteekkarin vaihdon ajaksi 1.5.22 - 30.9.22. Meillä on mukava tiimi sekä asiakkaat!

Olethan yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse; sari.westermarck@apteekit.net tai 0400 273217.


VILPPULA

ETSITÄÄN FARMASEUTTIA/PROVIISORIA VILPPULAAN
Haluatko työskennellä ajan hermolla, kaukana urbaanista kiireestä, idyllisessä kulttuuriympäristössä, inhimillisiin työskentelyaikoihin ja upeassa työporukassa?
Tervetuloa Vilppulaan!
Haemme sijaista proviisorimme perhevapaasijaiseksi. Mahdollisuus on jatkossa myös vakituiseen työsuhteeseen. Tiimimme on avoin ja innostunut terveydenhuollon toimija. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa alueen kantaväestöstä, kesäisin palvelemme myös lukuisia lomailijoita. Työskentelemme MAXX-järjestelmällä ja olemme aktiivinen Avainapteekki. Mänttä-Vilppulassa on erinomaiset mahdollisuudet monipuoliseen harrastamiseen, luonto on lähellä ja eläminen edullista. Vilppulasta on hyvät kulkuyhteydet esimerkiksi Tampereelle, minne pääsee kätevästi junalla tai bussilla ja Jyväskylään ajelee noin tunnissa.
Apteekin virallinen nimi on Mänttä-Vilppulan 2. apteekki ja toimipisteemme sijaitsevat Vilppulan ja Kolhon taajamissa. Työaikasi olisi sopimuksen mukaan 90-115 h/3 vko. Jos tarvitset apua asumisjärjestelyissä, autamme löytämään sopivan kodin/majoituksen. Lisätietoja antavat proviisori Ilona Kivilahti (03 471 6136 tai proviisori.vilppulanapteekki@outlook.com) ja apteekkari Anu Mikkola (040 527 1631 tai anu.mikkola@apteekit.net).


VUOLIJOKI

Otamme mielellämme farmaseutteja tai proviisoreita sijaisuuksiin. Mahdollisuus hoitomääräyksiin. Yhteydenottoihin vastataan Otanmäen pääapteekilla.


VÄÄKSY

Asikkalan apteekissa proviisorille vakituinen työpaikka syyskuun puolivälistä alkaen tai sopimuksen mukaan. Hyvä työporukka ja mukavat aukioloajat. Työ voi olla joko koko- tai osapäiväistä. Hakemukset osoitteeseen leena.harmala@apteekit.net, lisätietoja apteekkari Leena Härmälä 0405744448


VÖRÅ

PROVIISORILLE APTEEKINHOITAJAN PAIKKA Vöyrin apteekissa apteekkarin vaihdoksen yli. Aloitusajankohdasta voidaan sopia.
Vöyri on maaseutualuetta lähellä Vaasaa. Nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä harjoittelemaan ruotsin kielen taitoasi, kun suurin osa asiakkaista ovat ruotsinkielisiä. Apteekissa on Maxx apteekkijärjestelmä ja kuulumme Laatuapteekki -ryhmittymään.
Tarvittaessa autamme asunnon etsinnässä. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää majbritt.bjorklund@apteekit.net . Vastaan myös mielellään lisäkysymyksiisi, ota rohkeasti yhteyttä!

PROVISOR SÖKES SOM APOTEKSFÖRESTÅNDARE till Vörå apotek över apotekarbyte. Startdatum enligt överenskommelse.
Vörå apotek är ett landsbygdsapotek nära Vasa, där majoriteten av kunderna har svenska som modersmål. Apoteket använder Maxx apoteksprogram och vi hör till Laatuapteekit -samarbetsgruppen.
Vi hjälper dig gärna att hitta bostad vid behov. Skicka din ansökan och CV till majbritt.bjorklund@apteekit.net . Jag svarar också gärna på eventuella frågor, det är bara att ta kontakt!

PROVIISORILLE APTEEKINHOITAJAN PAIKKA Vöyrin apteekissa apteekkarin vaihdoksen yli. Aloitusajankohdasta voidaan sopia.
Vöyri on maaseutualuetta lähellä Vaasaa. Nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä harjoittelemaan ruotsin kielen taitoasi, kun suurin osa asiakkaista ovat ruotsinkielisiä. Apteekissa on Maxx apteekkijärjestelmä ja kuulumme Laatuapteekki -ryhmittymään.
Tarvittaessa autamme asunnon etsinnässä. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää majbritt.bjorklund@apteekit.net . Vastaan myös mielellään lisäkysymyksiisi, ota rohkeasti yhteyttä!

PROVISOR SÖKES SOM APOTEKSFÖRESTÅNDARE till Vörå apotek över apotekarbytet. Startdatum enligt överenskommelse.
Vörå apotek är ett landsbygdsapotek nära Vasa, där majoriteten av kunderna har svenska som modersmål. Apoteket använder Maxx apoteksprogram och vi hör till Laatuapteekit -samarbetsgruppen.
Vi hjälper dig gärna att hitta bostad vid behov. Skicka din ansökan och CV till majbritt.bjorklund@apteekit.net . Jag svarar också gärna på eventuella frågor, det är bara att ta kontakt!


YLIKIIMINKI

Farmaseutti, proviisoriopiskelija farmaseutin oikeuksin tai proviisori. Tule meille kesäksi töihin Oulun 12. Ylikiimingin apteekkiin. Ylikiiminki sijaitsee n. 40 km Oulun keskustasta. Työsuhteen alkaminen ja kesto voidaan sopia joustavasti. Töitä olisi tarjolla sen verran, kun haluat tehdä. Työsuhde voisi mahdollisesti jatkua kesän jälkeen pitempäänkin, farmaseutille on tarjolla vakituinen työpaikka.

Arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta, oma-aloitteista työotetta ja yhteistyökykyä.

Meidän pienessä työyhteisössämme pääset tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä omien toiveidesi mukaisesti. Asiakaspalvelun lisäksi mm. kotihoidon ja hoitokotien tilauksia, koneellista annosjakelua ja some-markkinointia. Työilmapiiri on koulutusmyönteinen.

Meillä on mukavat työajat. Apteekki on avoinna ma-pe 9-17 ja la 9-14.

Ylikiimingissä on leppoisat ja ihanat asiakkaat. Ylikiiminki on idyllinen maalaiskylä. Luonto on kaunista ja upea Kiiminkijoki virtaa apteekin lähellä.

Käytössämme on pd3 apteekkijärjestelmä, EasyMedi ja muut tukiohjelmat. Apteekki kuuluu Laatuapteekit-ketjuun.
Jos kiinnostuit, otahan rohkeasti yhteyttä ja soittele apteekkari Elsi Määttä puh. 050 5444 842 tai elsi.maatta@apteekit.net

Farmaseutti, proviisoriopiskelija farmaseutin oikeuksin tai proviisori. Tule meille kesäksi töihin Oulun 12. Ylikiimingin apteekkiin. Ylikiiminki sijaitsee n. 40 km Oulun keskustasta. Työsuhteen alkaminen ja kesto voidaan sopia joustavasti. Töitä olisi tarjolla sen verran, kun haluat tehdä. Työsuhde voisi mahdollisesti jatkua kesän jälkeen pitempäänkin, farmaseutille on tarjolla vakituinen työpaikka.

Arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta, oma-aloitteista työotetta ja yhteistyökykyä.

Meidän pienessä työyhteisössämme pääset tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä omien toiveidesi mukaisesti. Asiakaspalvelun lisäksi mm. kotihoidon ja hoitokotien tilauksia, koneellista annosjakelua ja some-markkinointia. Työilmapiiri on koulutusmyönteinen.

Meillä on mukavat työajat. Apteekki on avoinna ma-pe 9-17 ja la 9-14.

Ylikiimingissä on leppoisat ja ihanat asiakkaat. Ylikiiminki on idyllinen maalaiskylä. Luonto on kaunista ja upea Kiiminkijoki virtaa apteekin lähellä.

Käytössämme on pd3 apteekkijärjestelmä, EasyMedi ja muut tukiohjelmat. Apteekki kuuluu Laatuapteekit-ketjuun.
Jos kiinnostuit, otahan rohkeasti yhteyttä ja soittele apteekkari Elsi Määttä puh. 050 5444 842 tai elsi.maatta@apteekit.net


YLÖJÄRVI

Ylöjärven Elona-apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen. Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyö on mahdollista. Toivomme sinulta positiivista asennetta ja oma-aloitteista työotetta. Pidät asiakaspalvelusta ja erilaisista töista esim.annosjakelusta.

Apteekissa on Maxx-järjestelmä. Töitämme helpottaa varastorobotti Rowa.

Lisätietoja apteekkari Arja Ihantola-Vormisto 040-5345599.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla:
arja.ihantola-vormisto@elona-apteekki.fi


Apteekkihaku

Löydä lähin Apteekkisi

Lääkehaku

Hinnat, saatavuus ja korvaukset

Terveyskirjasto

Luotettavaa tietoa terveydestä