‹ Takaisin

  |  25.02.2019   |  ELINA AALTONEN

Terveydeksi! -lehti on uudistunut

Vuoden ensimmäinen Terveydeksi!-lehti on ilmestynyt ja noudettavissa maksutta lähimmästä apteekistasi.

Hiljalleen alkava kevät tuo tullessaan raikkaita tuulahduksia Terveydeksi! -lehden lukijoille. Lehden konseptia on uudistettu ja vuoden ensimmäinen, uudistunut numero on nyt ilmestynyt.

Terveydeksi! -lehti on pitkään pitänyt paikkansa Suomen luetuimpana terveysaiheisena lehtenä. Säilyäkseen kiinnostavana lehden pitää kuitenkin kehittyä ajassa.

Uudistettu Terveydeksi! -lehti houkuttelee lyhyisiin lukuhetkiin ja silmäilyyn kiireisemmänkin arjen keskellä. Lehden ulkoasua on myös raikastettu modernimmaksi.

Uudistukset on tehty lukijoitamme kuunnellen. Lukijamme ovat kiinnostuneita liikunnasta ja ruoanlaitosta. Niinpä Terveydeksi! -lehden joka numerosta löytyy kevyt resepti satokauden herkuista ja ohjeita helppoihin jumppaliikkeisiin.

Kaikkea emme ole muokanneet uusiksi. Terveydeksi! -lehden tavoitteena on jatkossakin tarjota ajankohtaista ja luotettavaa terveystietoa monipuolisesti ja puhuttelevasti.

Lehden teemat ja esimerkiksi usein suosituimpien juttujen joukkoon kipuavat Hoidossa-henkilötarinat säilyvät. Terveydeksi! -lehti on yksi suomalaisten tärkeimmistä lääketiedon lähteistä, ja tarjoamme lukijoillemme jatkossakin luotettavaa lääketietoa.

Myös suosittu lukijakilpailu löytyy tulevista numeroista. Iloitsemme kaikista kilpailuvastauksista ja juttuvinkeistä, joita toimitukseen satelee niin postikorteilla kuin verkon kauttakin. Palaute luetaan huolella. Henkilökohtaiset kirjoitukset siitä, miten lehtemme on puhutellut lukijoita ilahduttavat ja usein koskettavatkin.

Uudistuksen myötä haluamme kuunnella toiveitanne entistä tiiviimmin. Teillä lukijoilla on jatkossa mahdollisuus osallistua jutuntekoon esittämällä Facebookissa kysymyksiä asiantuntijalle ajankohtaisesta terveysaiheesta. Lehden juttu rakennetaan kysymystenne pohjalta.

Uuden numeron kansi julkaistaan myös aina ennakkoon Facebookissa, jossa teillä lukijoilla on mahdollisuus äänestää kiinnostavinta kansiotsikkoa. Vastanneiden kesken arvomme palkintoja! Seuraa siis lehteämme Facebookissa ja osallistu keskusteluun.

Nouda uudistunut Terveydeksi! -lehti maksutta lähimmästä apteekistasi!

Kirjoittaja on Terveydeksi! -lehden päätoimittaja.